Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.67 / 5 (45 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

R. Andrle
R. Andrle 28.03.2017
5 / 5

Super komunikace a řešení jakéhokoliv problému a dotazu.

Neustále vylepšující funkce, jednoduchost administrativy a přehlednost funkcí. Bezproblémový provoz.

Mezi vyskoušenými 3. eshopy za 15 let - nejlepší, bez výmluv a špičková podpora.

E-shop: www.piskovanisklenic.cz

Monika Szotkowská
Monika Szotkowská 28.03.2017
5 / 5

Jsem velice spokojená se vším, s funkcemi, s cenou, vše je přehledné.

Jak potřebuji poradit napíši dotazy, který je rychle zodpovězen.

Velké je plus řešení EET, postavily se k tomu čelem a řešily.

Dagmar Adamčíková
Dagmar Adamčíková 28.03.2017
5 / 5

Rozumná cena a poměrně jednoduchá obsluha e-shopu. Nová parta pracující na eshop-rychle ví o čem je řeč a umí řešit problémy (např. EET). Jsem spokojená a těším se na další funkce v administraci mého eshopu - rychle.

E-shop: www.alysia.cz

Radek Šebesta
Radek Šebesta 28.03.2017
5 / 5

Luxus, vše funguje, stále nové úpravy a v případě problému Vám velmi rádi pomůžou.

Luxus nad luxusy a člověk se nemusí doprošovat, urgovat atd....

Co já zažil nervů s lidma, co Vám rádi za 20 tis udělají web atd....samé nervy, nefunguje to či ono, problémi a následně soudy, jelikož třeba firma po 3 měsících a vyplacené záloze na nic nesáhla atd...

Kdo chce mít klid a věnovat se své práci, můžu jen doporučit.

E-shop: www.eshop-detskysvet.cz

Anna 28.03.2017

přesně tak :)

J.Polak
J.Polak 28.03.2017
5 / 5

- mnoho funkci za dobrou cenu

- jednoducha administrace

- responzivni zobrazeni pro mobily

- rychla technicka podpora

E-shop: www.carbonfish.cz

Radek Krpec
Radek Krpec 28.03.2017
5 / 5

Dobrý e-shop za dobrou cenu, plný funkcí zdarma za které by se jinde platilo plno peněz. Stále se něco vylepšuje a přidává. Výborná administrativa a ovládání i pro laiky. Velká spokojenost!

E-shop: www.pohary-adek.cz

Josef Novotný
Josef Novotný 28.03.2017
5 / 5

Vyzkoušel jsem celou řadu e-shopových řešení, ale Eshop-rychle je z mého hlediska nejlepší, přehledná administrace, jednoduché zapisování produktů, prostě jsou nejlepší.

Perfektní technická podpora, vstřícné jednání.

Za 9 let jsem neměl důvod k odchodu .....

E-shopy: www.moderni-darky.cz, www.mentalita.cz, www.funget.cz, www.profi-darky.cz

Anna Kohútová
Anna Kohútová 28.03.2017
4 / 5

výborné pro začátečníky, jednoduché ovládání, ochotný personál

některé funkce pro profi web ještě chybí, ale pracují na nich

Klára
Klára 28.03.2017
5 / 5

Přehledný, rychlý a jednoduchý v admij sekci, profesionalně vypadající e-shop. Navíc skvělý přístup, rady i technická podpora. Nemohla jsem pro svojo e-shopovou cestu vybrat lépe!

Jan Biliík
Jan Biliík 28.03.2017
5 / 5

Snadná intuitivní obsluha, rozumná cena ve srovnání s konkurencí. Dobrá provázanost s účetním programem, který ve firmě používáme - usnadnilo mi to spoustu práce a času! Přehlednost objednávek. Přestože funkci nepoužívám, líbí se mi možnost přímo používat EET a tvorbu dokladů. Pracně jsem sháněl obchodní podmínky, které by odpovídaly aktuálním zákonným požadavkům a eshop-rychle mi je mezitím naservíroval zpracované právníkem na stříbrném podnose a ZDARMA!

E-shop: eshop.krumpholz1799.cz

Jana Šandorová
Jana Šandorová 28.03.2017
5 / 5

Eshop-rychle byla vynikající volba. Shop mám 4 měsíce a jsem moc spokojená, neboť mé obavy abych vše zvládla sama zmizely. Vždy se mi dostane odborné a vstřícné pomoci, když si nevím rady. Všem kdo zvažují založení eshopu mohu jen vřele doporučit.

E-shop: www.sandocepice.cz

Lukáš Rubek
Lukáš Rubek 28.03.2017
5 / 5

U eshop-rychle jsem už 6let. Ještě nidky se mi nestalo, že by někde něco nefungovalo. Když jsem něco potřeboval já, tak jsem se dovolal nebo mi bylo rychle odepsáno.

Neustálé vylepšování několikrát v roce je známkou kvalitního týmu který stojí za eshop-rychle.

Děkuju, že mi pomáhají být vidět.

E-shop: www.rubino.cz