Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.70 / 5 (60 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ondrej
Ondrej 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

pre začiatočníka úplne vyhovujúce, jednoduchá a zrozumiteľná obsluha, ochotná a trpezlivá podpora, spokojnosť

E-shop: www.galanteriasonia.sk/

Karel Mareš
Karel Mareš 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jsem spokojen, Velmi dobré e-shopové řešení, přehledná administrace, velké množství funkcí bez příplatků, skvělá a rychlá zákaznická podpora

E-shop: www.antikvariatkladno.cz

Ivana N
Ivana N 17.06.2020
2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Za poslední dobu je pro me tato firma zklamáním. Vypadky a stabilita, podpora, vyvoj na bodu mrazu....

  • -cena
  • - podpora
  • - stabilita
  • - vyvoj
Tomáš Š.
Tomáš Š. 09.04.2019
4 / 5

Zkušenost máme velice dobrou. Pro start nám posloužil e-shop dostatečně. Máme s ním zkušenost na více e-shopech. Bohužel mají docela tragické statistiky prodejnosti. Možným řešením jak tento problém řešit by mohl být shopstats.cz, který kolega včera objevil.

Obecně ale nejlépe hodnotím podporu, která je dle mého názoru špičková. Možná ze startu budete mít problém se zorientovat, ale pak už vše jde jako po másle :-)

Jan Novak 29.04.2020

Podpora? Tak to mi řekněte. Technická podpora? Ti lidé neví o čem to je. Dovolat se? Na posedmé až desáté a stejně nic nevyřešíte. Slečna nebo dokonce paní vás odkáže buď na zcestnou nápovědu, která nic neřeší nebo vás odkáže dále, kde to trvá dlouhou dobu než něco vyřešíte.

Marek
Marek 14.03.2019
5 / 5

Eshop-rychle používáme od 2014 a jsme spokojeni, stále se vyvíjí, přidávají funkce a za ty peníze mám dojem bezkonkurenční. Technická podpora vynikající. Letos (2019) přidána nová šablona 4.0 s kterou se eshop zase dost posunul. Jen bych uvítal více možností ladění barev přes uživatelské rozhraní (ne pomocí css). Takže zůstáváme i nadále věrní :)

E-shop: www.tekuta-guma.cz

Jan
Jan 08.11.2018
3 / 5

Průměrný e-shop. Pro začínající podnikatele, kteří nemají dostatek financí optimální řešení, pro pokročilejší nastavení a variantový sortiment už složitější.

E-shop: www.minibaby.cz

Lukáš Dubina
Lukáš Dubina 25.01.2018
5 / 5

Skvělé řešení za skvělou cenu. Oceňuji dobrou zákaznickou podporu a snahu neustále systém zdokonalovat.

E-shop: www.originalnicokolada.cz

Frantisek 09.08.2018

9.8. neni web funkci, po pul roce, hmmm

VeeRko s.r.o.
VeeRko s.r.o. 24.08.2017
5 / 5

Môžem odporučiť aj slovenským zákazníkom. Hlavne takým, ktorí nemajú stovky eur na drahé riešenie, no chcú mať efektívny a dobre vyzerajúci eshop.

Šimon Polák
Šimon Polák 06.08.2017
5 / 5

Od rozpadu vnímam veľký posun spoločnosti a to najmä čo sa týka komunikácie a rýchlosti supportu, čo je pre nás kľúčové. Môžem odporučiť budúcim eshopárom. Ďakujeme

kfshop.cz
kfshop.cz 01.08.2017
5 / 5

Spolehlivý eshop, v případě potřeby vždy ochotně poradí. Celkově jsem s funkčností Eshop-rychle spokojená.

E-shop: www.kfshop.cz

Frantisek 09.08.2018

Tak kdyz se podivam na ten eshop jak vypada, tak bych to okamzite zavrel, jak z roku 1995 ... bud vymyslena recenze, nebo majitel 10 let nevidel zadny eshop :-D

EWITAS, s.r.o.
EWITAS, s.r.o. 13.04.2017
5 / 5

Super prístup a rýchle odpovede na dotazy. Všetkým odporúčam. Starostlivosť o zákazníka naozaj vynikajúca.

Mária Tobiášová Kuzmová
Mária Tobiášová Kuzmová 12.04.2017
5 / 5

Vybudovať si eshop na riešení eshop-rychle bolo najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť. Začínala som s eshopom úplne od nuly a na investovanie do "veľkého" eshopového riešenia nebol ani čas a ani peniaze. O to väčšia je teraz moja spokojnosť, keď vidím, že mi v tomto riešení vôbec nič nechýba. Skutočne veľmi dobrý nástroj na riadenie eshopu s prepojením na sklady a účtovníctvo.

Oceňujem aj rýchle reakcie na dotazy, ktorých nemám málo.

E-shop: eshop.zienkadomaca.sk