Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.67 / 5 (45 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martin Jaroš
Martin Jaroš 31.03.2017
5 / 5

Svůj eshop www.shopnisi.cz na eshop-rychle provozuji již 5 let. Jsem velice rád, že jsem si zvolil právě tento systém. Za tu dobu udělal velké pokroky. Jako hlavní přednosti bych uvedl:

- výborný poměr cena x funkcionalita

- dobrá technická podpora

- neustálé rozvíjení, vylepšování systému

E-shop: www.shopnisi.cz

Stanislav Chudoba
Stanislav Chudoba 30.03.2017
5 / 5

skvělý, přehledný, super, vše funguje jak má, neustále se vylepšuje, výborná a jednoduchá logistika, doporučuji všem ostatním, kteří si chtějí založit svůj e-shop.

E-shop: wwweldos-shop.cz

Andrea G.
Andrea G. 29.03.2017
5 / 5

Jsem s eshop-rychle moc spokojená, je to přehledný jednoduchý administrativní systém, doporučuji! :)

E-shop: www.essenscb.cz

Karel
Karel 29.03.2017
5 / 5

Za slušnou cenu skvělé funce. Rychlost, ochota, profesionální tým lidí. Všem doporučuji. Vyzkoušeli jsme více e-shopových platforem, ale ta od eshopu-rychle je nejlepší

E-shop: www.nejenpropejsky.cz

Veronika Kníchalová
Veronika Kníchalová 29.03.2017
5 / 5

Jednoduchý a srozumitelný e-shop systém, který zvládne i začátečník.

Super servis, každý měsíc novinky..a vylepšení administrace.

Golemos to prostě umí:-)

E-shop: www.pohodlneboty.cz

Andrea Jarošová
Andrea Jarošová 29.03.2017
5 / 5

Tento e-shop můžeme opravdu všem doporučit. Máme ho 4 měsíce a jsme maximálně spokojeni. Velká podpora pro začínající. Jednoduché ovládání a rychlá odezva podpory.

E-shop: www.thodinky.cz

Simona Jandová
Simona Jandová 29.03.2017
5 / 5

Jednoduché ovládání v administraci, dobrá cena, rychlá odezva podpory. Všechny funkce co potřebuji Eshop-rychle má, jsem spokojena.

E-shop: www.tesira.cz

Táňa Štechová
Táňa Štechová 29.03.2017
5 / 5

Se službami jsme spokojeni, vše se postupně inovuje, když máme nějaký problém, funguje dobrá a rychlá komunikace.

E-shop: www.tiki-mechulka.cz

Petra Holubová
Petra Holubová 28.03.2017
5 / 5

Perfektní řešení e-shopu, jednoduchá administrace, spoustu funkcí, které jiné platformy nenabízí. Oceňuji také rychlou a profesionální odezvu na jakýkoliv dotaz. To vše za bezkonkurenční cenu, kterou utáhne i začínající e-shop. Moc mi pomohly také všechny tipy a rady a nejvíc mě nakoply videa od Dana Višňáka. Jsem moc spokojená, můžu všem doporučit a těším se, jaká další vylepšení a funkce přijdou :)

E-shop: www.metrlasky.cz

xStepa
xStepa 28.03.2017
5 / 5

Rozumná cena za všechny dostupné funkčnosti (žádné dokupování modulů k základu + SSL zdarma), rychlá odezva podpory, EET pokladna, jednoduché nastavení. Navíc je vidět, že celý systém rozvíjejí a přidávají nové funkčnosti.

E-shopy: www.coolbabyshop.cz, www.oblecsmudlu.cz, www.oblecsviste.cz

Petr Koukal
Petr Koukal 28.03.2017
5 / 5

Maximální spokojenost!!!

Jednoduché nastavení, rychlá odezva podpory, EET.... Jako začínající prodejce na e-shopu můžu určitě doporučit!!!

Perfektně odvedená práce!!!

E-shop: www.realnestavby.cz

Andrea Abbrentová
Andrea Abbrentová 28.03.2017
5 / 5

Dlouhodobě jsem velmi spokojená s tímto řešením, administrace je snadná a uživatelsky přátelská

E-shop: www.stastnyhrosik.cz