Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.31 / 5 (41 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Robert
Robert 28.09.2021
2.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Prestashop je zlo, opravdu to nechcete a ani jiné FREE řešení. Věřte mi, že zdarma to není ani náhodou. Už jen přizpůsobení českému prostředí vás bude stát ranec a to se nebavím o různcýh nefunkčnostech, nedomyšlenostech atp. reálná roční cena shopu na prestě bez hostingu a domény je zhruba 30-50 000Kč za moduly, úpravy atd. atd. samozřejmě pokud na tom chcete postavit shop pro 10 produktů, je to super. Koupíte pár základních modulů a jedete. Pokud ale chcete dělat obchod trochu vážněji, vyberte raději jakékoliv rozumné řešení od českých dodavatelů s měsíční platbou. Mluvím z vlastní zkušenosti. Presta je díra na prachy a vývojáři jsou pitomci

  • vypadá to hezky a levně
  • cena
  • cena modulů
  • funkce
  • nedomyšlenost
  • složitost
  • robusnost řešení
  • nesmyslnost
Harty 05.11.2021

Ano, Prestashop má chyby, některé jsou i vážné. Jestliže provozujete eshop pouze v ČR v jedné jazykové mutaci, tak bych ani tak nevolil nějaký český. V pěti jazykových mutacích 60 prodktů (překlady byly nejdražší) s moduly 50 000 Kč.

SK BEAUTY BAR - Mgr. Silvia Koláriková
SK BEAUTY BAR - Mgr. Silvia Koláriková 08.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvelý eshop, rýchlo a bez obmedzania, odporučam toto opensource riešenie, kvalita a množstvo modulov

E-shop: skbeautybar.sk

Jiří Anderle
Jiří Anderle 07.10.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Za málo peněz hodně muziky ...ale i spousta práce, ale postupně člověk pronikne do filozofie platformy a zorientuje se, je třeba dokoupit vhodnou šablonu, nastavit moduly atd.

E-shop: www.umeleckalitina.cz

  • zadarmo
  • pro lajka spousty problémů s nastavením a vyladěním
HandArtGoods
HandArtGoods 19.02.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Doporučujeme. Vše funguje jak má, a to je hlavní. Naprostá spokojenost s provozováním stránek. Jednoduchost a přehlednost.

E-shop: handartgoods.com

Milan Kučera
Milan Kučera 11.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvělé řešení pro malé a střední obchody i začínající podnikatele. Množství funkcí již v základní instalaci, česká lokalizace. Pomocí doplňku lze doinstalovat vpodstate cokoliv. Aktuální verzi Prestashopu mohu určitě doporučit.

  • opensource
  • snadná instalace, použití a údržba
  • množství šablon a pluginů
  • přehledná administrace
  • rychlost (při větším počtu instalovaných pluginů)
Radek
Radek 25.10.2019
5 / 5

Naprostá spokojenost.

Potřebné moduly je možné dokoupit, nemusí se platit za něco, co není potřeba.

Přehledný admin.

A co víc - "NAVŽDY MŮJ"!!! Takže se nemusím děsit toho, že někdy krachne firma pronajímající e-shopy a s ním i můj business.

E-shop: www.faraon-sandals.cz

MZ
MZ 09.09.2019
4 / 5

Celkem dobré možnosti, jak udělat kompaktní e-shop fungující alespoň 2 roky.

Smutné, že po přechodu na nejlepší české krabicové řešení vzrostl organic o 30% během pár týdnů.

E-shop: www.zlatnictvismaragd.cz

Petr 25.03.2020

Dobrý den.

Mohu poprosit o vysvětlení laikovi ?

...nebo kontakt na Vás ?

Děkuji

p.vymetal@seznam.cz

606605826

Ali
Ali 06.07.2019
3 / 5

V podstate dobrý systém zadarmo ale veľa modulov nie su k dispozicií zadarmo ale musite si ich dokupit, takže vás to vyjde rovnako ako ine platene...žiadna hot line podpora, nemožnost komunikácie a odlišnosti verzii a následne aj ich modulov

E-shop: livolovypinace.sk

Karel J.
Karel J. 06.01.2019
5 / 5

Nejnovější verze je skvělá. Doplňky existuji téměř na cokoliv (platební metody, napojení na dopravce, napojení na dodavatele, marketing, atd ...) Za mě naprostá spokojenost.

Rastislav Judin
Rastislav Judin 03.02.2018
5 / 5

Pomocou prestashopu nám bol vytvorený eshop, bez počiatočných vstupných inštalačných nákladov (ušetrili sme viac ako 350, EUR), responsívna thema bola tiež zadarmo. Profesionálny eshop s platobnými modulmi, kompletne v slovenskom aj českom jazyku.

E-shop: darujtoto.sk

Rastislav Judin
Rastislav Judin 03.02.2018
5 / 5

Skvelé opensource riešenie, žiadné obmedzenia, dostupne moduly, veľké možnosti, dostupnosť modulov, velký výber theme

E-shop: vyberobalnamobil.eu

Kateřina Stančíková 04.05.2018

Dobrý den,

můžete mi prosím soukromě sdělit náklady na takový eshop? Děkuji

Stančíková

Mot
Mot 03.12.2017
5 / 5

Jen chvála a jak tu píše někdo, je to o serveru a správci ;-)

Hlavně PS1.7 je uplně jinde e-shop hlavně po grafické stránce

E-shopy: www.cyde.cz, www.cycloc.shop, www.hiplok.shop