Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.34 / 5 (32 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Rastislav Judin
Rastislav Judin 03.02.2018
5 / 5

Pomocou prestashopu nám bol vytvorený eshop, bez počiatočných vstupných inštalačných nákladov (ušetrili sme viac ako 350, EUR), responsívna thema bola tiež zadarmo. Profesionálny eshop s platobnými modulmi, kompletne v slovenskom aj českom jazyku.

E-shop: https://darujtoto.sk

Rastislav Judin
Rastislav Judin 03.02.2018
5 / 5

Skvelé opensource riešenie, žiadné obmedzenia, dostupne moduly, veľké možnosti, dostupnosť modulov, velký výber theme

E-shop: https://vyberobalnamobil.eu

Kateřina Stančíková 04.05.2018

Dobrý den,

můžete mi prosím soukromě sdělit náklady na takový eshop? Děkuji

Stančíková

Mot
Mot 03.12.2017
5 / 5

Jen chvála a jak tu píše někdo, je to o serveru a správci ;-)

Hlavně PS1.7 je uplně jinde e-shop hlavně po grafické stránce

E-shopy: www.cyde.cz, www.cycloc.shop, www.hiplok.shop

Tomáš Kinzel
Tomáš Kinzel 27.01.2017
3 / 5

Prestashop je celkem dobrý pro zahraniční použití v základním provedení. Jak ale začnete dokupovat moduly a lokalizovat funkce pro český trh začnou se objevovat velké problémy. Moduly nefungují, objevují se bugy a po upgradech už modul které jste koupily už nefungují a nemají náhradu a udržovat jen funkční e-shop je práce na desítky hodin měsíčně.

E-shop: firelovers.com

Martin Pudich 08.04.2017

Neni pravda, ze je to prace na nekolik hodin mesicne. Zkratka jako kazdy eshop, nebo webova stranka potrebuje spravce, protoze nechce stangovat, tak i PrestaShop. Najdete si dobreho spravce a budete vysmaty. Napr. zde: http://www.1presta.cz

Milky
Milky 25.01.2017
5 / 5

S Prestou jsem spokojen stejně, jako můj kolega. To, že nadstavby a další vylepšení se platí je jasné, přece nejde jen brát. Život není jednosměrka. Pokud tady čtu některé názory, jak je šílené, že se něco platí a jak je problém v tom, že to není česky, mi vhání slzy do očí. Píše se rok 2017 a někdo si myslí, že všichni okolo něj budou lítat zadarmo - proč? Produkt doporučuji a stejně doporučuji i pročíst recenze a číst "mezi řádky". Přeji i vám "velký business" s Prestou.

Mirek Petráš
Mirek Petráš 06.06.2016
5 / 5

Prestu mohu jen doporučit pro ty co se neradi Vážou a rádi svůj eshop různě editují. Navíc pokud budete potřebovat kvalitní podporu, nebo hosting, s klidným srdcem se obraťte na jasnou volbu www.1presta.cz . Jsou to profíci a pomůžou Vám.

E-shop: www.1presta.cz

Krolína 10.11.2017

Nejsem úplně spokojená, editovala jsem několik eshopů a presta je dost nepřehledný.

Miroslav Novotny 16.12.2017

Asi se to neda porovnat s jednoduchymi systemy typu eshop rychle, kde prodavaji zivnostnici a maminky na materske. PrestaShop je pro vetsi projekty, proto je samozrejme slozitejsi, protoze ma daleko vice funkci a moznosti. Je editovatelny a upravovatelny na miru....

Michal Stejskal
Michal Stejskal 31.05.2016
5 / 5

Prestashop můžu s klidným svědomím doporučit všem co hledají kvalitní opensource řešení. Po prvotním odladění za nás naprostá spokojenost.

Stanislav
Stanislav 21.05.2016
5 / 5

Maximalni spokojenost, skoušeli jsme i jine systemi ale prestashop = TOP

Kvalita za skvělou cenu

radek
radek 22.04.2016
1 / 5

Prestashop (a jiné open source řešení) vypadají na první pohled lákavě. I na ten druhý pohled. Jejich základ je přeci zdarma, proč do toho nejít? Ale jak to tak se zdáním bývá - klamou. A to i v tomto případu. Základ je sice zdarma, ale jeho provoz, další úpravy (a jejich udržování), bezpečnostní opravy, záplaty, lokalizace pro český trh, a pak další aktualizace (která vám třeba smaže vaše překlady) a po nich opětovné opravy, záplaty a další česká lokalizace,… to vše musíte vykomunikovat se svým programátorem (pokud sami neprogramujete), s grafikem (pokud nejste grafikem), s kodérem (pokud sami nekódujete) atd. - a to vám z tohoto zdánlivě zdarma systému dělají ve finále vlastně docela drahý špás. Časově, finančně, a to nemluvím o nervech, které jsem do toho dal. Měl jsem u nich e-shop s chovatelskými potřebami (dřív, než se s takovými e-shopy pro chovatele roztrhl pytel) a už bych do toho podruhé nešel.

Soňa
Soňa 17.04.2016
1 / 5

Pokud nejste technicky typ, tak pro vas presta neni vubec vhodny system. Je pravda, ze vetsinu veci dohledate na internetu, ale i tak po dlouhych pripravach a spouste praci nebude vysledek ani zdaleka profesionalni. A ke vsemu ze zakladnich a zdarma sablon si nevyberete a za vsechno osatni budete muset zaplatit. Nedoporucuji.

Vladimír
Vladimír 08.04.2016
5 / 5

Mám kolegy a kolegyně, kteří PrestaShop velmi chválí a úspěšně používají. My sice používáme jiný systém, ale kdybych zakládal jiný projekt, PrestaShop zkusím

E-shop: www.bombastus.cz

majo
majo 14.02.2016
5 / 5

chce to chvilu času , kym sa zoznámite s prestou, je to naviac niečo čo sa neustále vyvíja. Množstvo doplnkov, modulov ale aj rad ďaľších užívateľov z celého sveta, je na nezaplatenie. Odišli sme od platenej formy e-shopu preto, (nemenujem) lebo nam jednoducho množstvo funkcionalí, ktoré ponúkala presta už dávno, nevedel v danom čase vôbec poskytnut...

E-shop: www.g-factory.sk/sk/