Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.70 / 5 (60 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Petra Holubová
Petra Holubová 28.03.2017
5 / 5

Perfektní řešení e-shopu, jednoduchá administrace, spoustu funkcí, které jiné platformy nenabízí. Oceňuji také rychlou a profesionální odezvu na jakýkoliv dotaz. To vše za bezkonkurenční cenu, kterou utáhne i začínající e-shop. Moc mi pomohly také všechny tipy a rady a nejvíc mě nakoply videa od Dana Višňáka. Jsem moc spokojená, můžu všem doporučit a těším se, jaká další vylepšení a funkce přijdou :)

E-shop: www.metrlasky.cz

xStepa
xStepa 28.03.2017
5 / 5

Rozumná cena za všechny dostupné funkčnosti (žádné dokupování modulů k základu + SSL zdarma), rychlá odezva podpory, EET pokladna, jednoduché nastavení. Navíc je vidět, že celý systém rozvíjejí a přidávají nové funkčnosti.

E-shopy: www.coolbabyshop.cz, www.oblecsmudlu.cz, www.oblecsviste.cz

Petr Koukal
Petr Koukal 28.03.2017
5 / 5

Maximální spokojenost!!!

Jednoduché nastavení, rychlá odezva podpory, EET.... Jako začínající prodejce na e-shopu můžu určitě doporučit!!!

Perfektně odvedená práce!!!

E-shop: www.realnestavby.cz

Andrea Abbrentová
Andrea Abbrentová 28.03.2017
5 / 5

Dlouhodobě jsem velmi spokojená s tímto řešením, administrace je snadná a uživatelsky přátelská

E-shop: www.stastnyhrosik.cz

R. Andrle
R. Andrle 28.03.2017
5 / 5

Super komunikace a řešení jakéhokoliv problému a dotazu.

Neustále vylepšující funkce, jednoduchost administrativy a přehlednost funkcí. Bezproblémový provoz.

Mezi vyskoušenými 3. eshopy za 15 let - nejlepší, bez výmluv a špičková podpora.

E-shop: www.piskovanisklenic.cz

Monika Szotkowská
Monika Szotkowská 28.03.2017
5 / 5

Jsem velice spokojená se vším, s funkcemi, s cenou, vše je přehledné.

Jak potřebuji poradit napíši dotazy, který je rychle zodpovězen.

Velké je plus řešení EET, postavily se k tomu čelem a řešily.

Dagmar Adamčíková
Dagmar Adamčíková 28.03.2017
5 / 5

Rozumná cena a poměrně jednoduchá obsluha e-shopu. Nová parta pracující na eshop-rychle ví o čem je řeč a umí řešit problémy (např. EET). Jsem spokojená a těším se na další funkce v administraci mého eshopu - rychle.

E-shop: www.alysia.cz

Radek Šebesta
Radek Šebesta 28.03.2017
5 / 5

Luxus, vše funguje, stále nové úpravy a v případě problému Vám velmi rádi pomůžou.

Luxus nad luxusy a člověk se nemusí doprošovat, urgovat atd....

Co já zažil nervů s lidma, co Vám rádi za 20 tis udělají web atd....samé nervy, nefunguje to či ono, problémi a následně soudy, jelikož třeba firma po 3 měsících a vyplacené záloze na nic nesáhla atd...

Kdo chce mít klid a věnovat se své práci, můžu jen doporučit.

E-shop: www.eshop-detskysvet.cz

Anna 28.03.2017

přesně tak :)

J.Polak
J.Polak 28.03.2017
5 / 5

- mnoho funkci za dobrou cenu

- jednoducha administrace

- responzivni zobrazeni pro mobily

- rychla technicka podpora

E-shop: www.carbonfish.cz

Radek Krpec
Radek Krpec 28.03.2017
5 / 5

Dobrý e-shop za dobrou cenu, plný funkcí zdarma za které by se jinde platilo plno peněz. Stále se něco vylepšuje a přidává. Výborná administrativa a ovládání i pro laiky. Velká spokojenost!

E-shop: www.pohary-adek.cz

Josef Novotný
Josef Novotný 28.03.2017
5 / 5

Vyzkoušel jsem celou řadu e-shopových řešení, ale Eshop-rychle je z mého hlediska nejlepší, přehledná administrace, jednoduché zapisování produktů, prostě jsou nejlepší.

Perfektní technická podpora, vstřícné jednání.

Za 9 let jsem neměl důvod k odchodu .....

E-shopy: www.moderni-darky.cz, www.mentalita.cz, www.funget.cz, www.profi-darky.cz

Anna Kohútová
Anna Kohútová 28.03.2017
4 / 5

výborné pro začátečníky, jednoduché ovládání, ochotný personál

některé funkce pro profi web ještě chybí, ale pracují na nich