Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.65 / 5 (46 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš Rubek
Lukáš Rubek 28.03.2017
5 / 5

U eshop-rychle jsem už 6let. Ještě nidky se mi nestalo, že by někde něco nefungovalo. Když jsem něco potřeboval já, tak jsem se dovolal nebo mi bylo rychle odepsáno.

Neustálé vylepšování několikrát v roce je známkou kvalitního týmu který stojí za eshop-rychle.

Děkuju, že mi pomáhají být vidět.

E-shop: www.rubino.cz

Dušan Urban
Dušan Urban 28.03.2017
5 / 5

Rychlá a kvalitní podpora, mnoho funkcí, které využiji při internetovém prodeji, rychlý vývoj dalších nových řešení pro usnadnění práce eshopaře, vynikající cena, pokladní systém pro propojení kamenné prodejny a internetového obchodu.

E-shop: www.duadu.cz

Roman
Roman 02.08.2016
5 / 5

Používame systém webareal/eshop-rychlo už asi cca tretí rok a sme spokojní. Systém sa vyvíja a napreduje čo je vcelku pozitívne. Chýba nám tam pár vecí, systém nie je dokonalý, ale na začiatok a pre malé e-shopy je postačujúci. Dá sa na ňom vybudovať slušne prosperujúca firma.

Dalibor Hrabec
Dalibor Hrabec 05.04.2016
5 / 5

Za ty peníze je eshop-rychle.cz jednoznačně nejlepší volba. Kdo jiný vám za tu cenu nabídne tolik funkcí? A potvrzuji co se tu píše, opravdu to funguje. E-shop (a ne jeden) máme přes deset let, pár řešení jsme už vyzkoušeli a umíme srovnávat.

PS: K tomu, co tady píše paní Zichová: Eshop-rychle.cz opravdu chválí kopa lidí, co přitom sami používají webareal.cz (což já taky). A proč? Protože webareal.cz a eshop-rychle.cz jsou stejné (úplně stejné) systémy od stejného dodavatele, tedy Bohemiasoftu. Je fakt, že to lidi trochu mate. A k tomu máte ještě narůstající počet zahraničních mutací: http://www.eshop-rychlo.sk, http://www.eshop-schnell.com, http://www.eshop-rapid.ro, http://www.eshop-gyorsan.hu, http://www.sklep-szybko.pl, http://www.webareal.com.ua, ... A je to pořád ten samý systém :o)

E-shop: www.karticky.cz

Andres Nunez Castellon
Andres Nunez Castellon 11.02.2016
1 / 5

podle mne:

1- Udelal jsem stranka u eshoprychle.

2- Uplne ztrata casu a penize.

3- Technicka podpora uplne na prd.

4- Komunikace na prd.

5- Neco se podela a zadna pomoc nedostanete.

E-shop: www.kalhotkydostovky.cz

J. Stupárková
J. Stupárková 26.01.2016
5 / 5

U Eshop-rychle.cz jsem si založila eshop a za týden mi začaly chodit objednávky. Neuvěřitelné a to jsem těch systémů vyzkoušela několik. Je tam vše co potřebuji. Jsem moc spokojená i s podporou, je rychlá nic nestojí.

E-shop: www.zahradnictvi-aronie.cz

Petr Čízek
Petr Čízek 19.01.2016
5 / 5

Vyzkoušel jsem více i mnohem dražších systémů, ale nakonec jsem zakotvil eshop-rychle.cz. Spokojenost, nic než spokojenost.

Za ty peníze tam mám všechno co potřebuju, servery nepadaj ani o vánocích, podpora je úplně OK. A hlavně PRODÁVÁM !!!

Jen blázen platí za horší systém více peněz. Ale to je na rozhodnutí každého soudruha.

E-shop: www.proluk.cz

Jana Zichova 04.02.2016

Podle zapatí jeden web proluk.cz na systemu webareal... to mi nejak nesedi

Drahomíra Janeková
Drahomíra Janeková 12.01.2016
1 / 5

Zoufalost

Hodně funkcí ale nefungují

Velmi špatná technická podpora

Lukáš
Lukáš 17.11.2015
5 / 5

Spokojenost, s kvalitou služeb.

E-shop: www.talocan.cz

John Doe
John Doe 11.11.2015
1 / 5

Tento e-shop systém nebrat v žádném případě. Některé z uvedených funkcí jsou funkční jen z 50%, některé ani to ne. Pomalé jednání a náprava chyb, vymlouvání se a změny tarifů a služeb (fešáci asi začli podnikat aniž by věděli co vlastně chtějí dělat, jak a za kolik). Stupidní technická podpora. Většinou je tam nějaká fešanda, která většinou nemá představu o daném problému a nedokáže poradit. V podstatě v tomto systému dostanete sice za malo peněz, ale skoro žádnou muziku. Doporučuji všem, kteří vybírají e-shop, aby připlatili a pořídili si opravdu profesionální produkt, nikoliv tento paskvil.

Karel Jeřábek 19.01.2016

Dobrý den pane Joe,

rádi s vámi probereme vaši stížnost na naše služby pokud nás zkontaktujete a uvedete pod jakým jménem eshopu jste byl u nás zaregistrován.Věřte že nic nebereme na lehkou váhu, rádi bychom věděli od vás více informací než jen to, že podle VÁS je z uvedených funkcí jsou funkční jen z 50% a že zaměstnáváme samé fešandy. Nebo máme brát tento příspěvek jako anonymní a tudíž o ničem nevypovídající ?

Karel Jeřábek - jednatel Bohemiasoft s.r.o.

John Doe 11.03.2016

Použil jste někdy Váš e-shop? Nejen tato diskuze, ale i jiné podporují to co jsme zde uvedl.

Při exportu do csv se neexportuje vše, import neumožnuje importování fotografií (tzn, že z odkazu např v xml feedu se daná fotografie nestáhne k vám, je nutné to dělat ručně! Jiné e-shopy to umí např shop5.cz). Nemluvě o možnostech reportů při přecenování. Newsletter? To je kapitola sama pro sebe. Počínaje správou uživatelů, konče vytvářením newsletterů. Zkuste vytvořit opravdu pěkný newsletter - nemožné. U vás to nejde. Technická podpora a obecně váš přístup k požadavkům zákazníků to je katastrofa. nedokážete rozdělit velké a malé požadavky. A když už na něco reagujete, tak to většinou končí u slibů. :-( (už klasická věta - pracujeme na tom :-D a půl roku nic) A jestli jste vy, ředitelem, majitelem a nevíte jaký produkt nabízíte, tak byste měl nechat vedení a řízení někomu více kompetentnímu. Jediné plusko je, že váš systém je dobrý na rozjezd - pro lidi, kteří teprve začínají a toto řešení jim pomůže ucelit si představu o tom jak by měl jejich e-shop vypadat (resp jak by jejich e-shop vypadat neměl) a jaké funkce by měl mít. Kdysi jsem obvolával lidi, které máte uvedené v referencích. Část mi do telefonu řekla, že už vás nepoužívají a že přešli na lepší systém, ale za stejnou cenu - to asi taky nevíte. Tak jsme to taky tak udělali.

Docela mě to mrzí, protože když jsem před nějakou dobou začal váš systém používat říkal jsem si jsou mladí a rozjedou to. Ale ono ani ty základní věci o kterých píšu a které stály za houby už před rokem jsou stále neopraveny...