Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.67 / 5 (45 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Dušan Urban
Dušan Urban 28.03.2017
5 / 5

Rychlá a kvalitní podpora, mnoho funkcí, které využiji při internetovém prodeji, rychlý vývoj dalších nových řešení pro usnadnění práce eshopaře, vynikající cena, pokladní systém pro propojení kamenné prodejny a internetového obchodu.

E-shop: www.duadu.cz

Roman
Roman 02.08.2016
5 / 5

Používame systém webareal/eshop-rychlo už asi cca tretí rok a sme spokojní. Systém sa vyvíja a napreduje čo je vcelku pozitívne. Chýba nám tam pár vecí, systém nie je dokonalý, ale na začiatok a pre malé e-shopy je postačujúci. Dá sa na ňom vybudovať slušne prosperujúca firma.

Dalibor Hrabec
Dalibor Hrabec 05.04.2016
5 / 5

Za ty peníze je eshop-rychle.cz jednoznačně nejlepší volba. Kdo jiný vám za tu cenu nabídne tolik funkcí? A potvrzuji co se tu píše, opravdu to funguje. E-shop (a ne jeden) máme přes deset let, pár řešení jsme už vyzkoušeli a umíme srovnávat.

PS: K tomu, co tady píše paní Zichová: Eshop-rychle.cz opravdu chválí kopa lidí, co přitom sami používají webareal.cz (což já taky). A proč? Protože webareal.cz a eshop-rychle.cz jsou stejné (úplně stejné) systémy od stejného dodavatele, tedy Bohemiasoftu. Je fakt, že to lidi trochu mate. A k tomu máte ještě narůstající počet zahraničních mutací: http://www.eshop-rychlo.sk, http://www.eshop-schnell.com, http://www.eshop-rapid.ro, http://www.eshop-gyorsan.hu, http://www.sklep-szybko.pl, http://www.webareal.com.ua, ... A je to pořád ten samý systém :o)

E-shop: www.karticky.cz

Andres Nunez Castellon
Andres Nunez Castellon 11.02.2016
1 / 5

podle mne:

1- Udelal jsem stranka u eshoprychle.

2- Uplne ztrata casu a penize.

3- Technicka podpora uplne na prd.

4- Komunikace na prd.

5- Neco se podela a zadna pomoc nedostanete.

E-shop: www.kalhotkydostovky.cz

J. Stupárková
J. Stupárková 26.01.2016
5 / 5

U Eshop-rychle.cz jsem si založila eshop a za týden mi začaly chodit objednávky. Neuvěřitelné a to jsem těch systémů vyzkoušela několik. Je tam vše co potřebuji. Jsem moc spokojená i s podporou, je rychlá nic nestojí.

E-shop: www.zahradnictvi-aronie.cz

Petr Čízek
Petr Čízek 19.01.2016
5 / 5

Vyzkoušel jsem více i mnohem dražších systémů, ale nakonec jsem zakotvil eshop-rychle.cz. Spokojenost, nic než spokojenost.

Za ty peníze tam mám všechno co potřebuju, servery nepadaj ani o vánocích, podpora je úplně OK. A hlavně PRODÁVÁM !!!

Jen blázen platí za horší systém více peněz. Ale to je na rozhodnutí každého soudruha.

E-shop: www.proluk.cz

Jana Zichova 04.02.2016

Podle zapatí jeden web proluk.cz na systemu webareal... to mi nejak nesedi

Drahomíra Janeková
Drahomíra Janeková 12.01.2016
1 / 5

Zoufalost

Hodně funkcí ale nefungují

Velmi špatná technická podpora

Lukáš
Lukáš 17.11.2015
5 / 5

Spokojenost, s kvalitou služeb.

E-shop: www.talocan.cz

John Doe
John Doe 11.11.2015
1 / 5

Tento e-shop systém nebrat v žádném případě. Některé z uvedených funkcí jsou funkční jen z 50%, některé ani to ne. Pomalé jednání a náprava chyb, vymlouvání se a změny tarifů a služeb (fešáci asi začli podnikat aniž by věděli co vlastně chtějí dělat, jak a za kolik). Stupidní technická podpora. Většinou je tam nějaká fešanda, která většinou nemá představu o daném problému a nedokáže poradit. V podstatě v tomto systému dostanete sice za malo peněz, ale skoro žádnou muziku. Doporučuji všem, kteří vybírají e-shop, aby připlatili a pořídili si opravdu profesionální produkt, nikoliv tento paskvil.

Karel Jeřábek 19.01.2016

Dobrý den pane Joe,

rádi s vámi probereme vaši stížnost na naše služby pokud nás zkontaktujete a uvedete pod jakým jménem eshopu jste byl u nás zaregistrován.Věřte že nic nebereme na lehkou váhu, rádi bychom věděli od vás více informací než jen to, že podle VÁS je z uvedených funkcí jsou funkční jen z 50% a že zaměstnáváme samé fešandy. Nebo máme brát tento příspěvek jako anonymní a tudíž o ničem nevypovídající ?

Karel Jeřábek - jednatel Bohemiasoft s.r.o.

John Doe 11.03.2016

Použil jste někdy Váš e-shop? Nejen tato diskuze, ale i jiné podporují to co jsme zde uvedl.

Při exportu do csv se neexportuje vše, import neumožnuje importování fotografií (tzn, že z odkazu např v xml feedu se daná fotografie nestáhne k vám, je nutné to dělat ručně! Jiné e-shopy to umí např shop5.cz). Nemluvě o možnostech reportů při přecenování. Newsletter? To je kapitola sama pro sebe. Počínaje správou uživatelů, konče vytvářením newsletterů. Zkuste vytvořit opravdu pěkný newsletter - nemožné. U vás to nejde. Technická podpora a obecně váš přístup k požadavkům zákazníků to je katastrofa. nedokážete rozdělit velké a malé požadavky. A když už na něco reagujete, tak to většinou končí u slibů. :-( (už klasická věta - pracujeme na tom :-D a půl roku nic) A jestli jste vy, ředitelem, majitelem a nevíte jaký produkt nabízíte, tak byste měl nechat vedení a řízení někomu více kompetentnímu. Jediné plusko je, že váš systém je dobrý na rozjezd - pro lidi, kteří teprve začínají a toto řešení jim pomůže ucelit si představu o tom jak by měl jejich e-shop vypadat (resp jak by jejich e-shop vypadat neměl) a jaké funkce by měl mít. Kdysi jsem obvolával lidi, které máte uvedené v referencích. Část mi do telefonu řekla, že už vás nepoužívají a že přešli na lepší systém, ale za stejnou cenu - to asi taky nevíte. Tak jsme to taky tak udělali.

Docela mě to mrzí, protože když jsem před nějakou dobou začal váš systém používat říkal jsem si jsou mladí a rozjedou to. Ale ono ani ty základní věci o kterých píšu a které stály za houby už před rokem jsou stále neopraveny...