Recenze a zkušenosti eshopu nody.cz od NORMSERVIS s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.94 / 5 (18 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vlaky Zezulka
Vlaky Zezulka 09.04.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to super platforma. Příjemné lidi. Mají k problému lidský přístup. Nový web běží už 3 měsíce na 99,9%. Hlavně musím vyzdvihnout pomoc přechodu starého eshopu na nový. Pořád se učím co všeho tento systém umí za automatiku s objednávkami. ????

E-shop: www.vlakyzezulka.cz/

  • rychlé reakce na dotazy
  • velice slušné jednání
  • rychlá inovace dle trendů
  • malá úprava šablony
  • doprava nejde nastavoval i dle rozměru
Petr Dutka
Petr Dutka 21.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Nody spolupracujeme už třetí rok,po přechodu od konkurence kde bylo spoustu problému a s naději jsme zkusili Nody. Myslíme ,že jsme zvolili tu nejlepší cestu. Přístup, profesionalita, chuť řešit problémy a přizpůsobení se naším požadavkům a maximalní vstřícnost nám davá jistotu,že jsme naše podnikání svěřili skvělému partnerovi.

V současné době připravujeme nový e-shop a hádejte s kým.

E-shop: www.chaluparuvraj.cz

  • +rychlost
  • +ochota
  • +množství sofistikovaných úprav tak aby nám to maximalně vyhovovalo
  • +rychlá reakce na problém
  • žádné jsme nenašli
Jiří Martin
Jiří Martin 11.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to můj druhý e-shop. Byl jsem překvapen vstřícností a profesionalitou při jeho zakládání. Mohu jen doporučit

E-shop: www.ji-mar-sto.com/

  • vstřícnost podpory
  • výhodné ceny
  • rychlé reakce na dotazy
  • velice slušné jednání
  • zatím jsem žádné nenašel
Robin Šustai
Robin Šustai 12.10.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zajímavá alternativa k všude rozšířenému systému Shoptet. Sám mám několik eshopů na konkurenčním shoptetu a hledal jsem alternativu, která zvládne propojení s platební branou Pays a podobné funkce jako konkurence. Cenu jsem neřešil. Nody je hodně podobný a kdo bude přecházet, nebude dlouho tápat. Zatím hodně funkcí schází, ale věřím, že stále pobíhá vývoj a postupně bude laděno. Systém jako takový se nám líbí, vše je rychlé a intuitivní.

E-shop: www.dortove-obrazky.cz

  • rychlost systému jako takového
  • snadná obsluha a nastavení
  • možnost spustit kompletně připravený eshop za jeden víkend do ostrého provozu
  • nápomocný Helpdesk, který provedl import dat z feedu Shoptet do nového eshopu
  • nízká cena, pro někoho to může být plus (já neřeším)
  • malá nabíkda šablon
  • velice omezené nastavení šablon, schází základní funkce jako je vlastní barvy v šabloně
  • systém neobsahuje něco jako expedice - nelze tisknout expediční listy, pouze obj. jako takové
Robin Šustai 17.11.2021

edit *17.11.2021 na moje přání funkce expedičních listů doplněna, pracuje se i na elektronické výstupní kontrole. Aktuálně máme v eshopu cca 2000 položek a reakce systému se o 20% zpomalila, nicméně podpora to řeší (ostatně jako vše s čím jim napíšu a že toho bylo). Hodnotím 5 z 5

simple-shop.cz
simple-shop.cz 12.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dříve jsme měli řešení na míru, ale nevyhovovalo nám , že jakákoliv úprava - i třeba jen vložení slevového kódu je zpoplatněna. Dlouho a pečlivě jsme zvažovali přejít na nějakou zaručenou šablonu typu Shoptet, ale nakonec i tady jsme narazili na nějaké věci, které nás odradily.

Nody byl jediný provider, který spojil výhody řešení na míru s výhodami šablony. Zvládá skvěle jak propojení na heureku, fb, ppl... atd tak běžný provoz e-shopu.

Denní obsluha objednávek je velmi intuitivní , stejně jako zakládání zboží. Naši marketéři oceňují i přehledné statistiky a dobře zpracované SEO.

E-shop můžeme jen doporučit.

E-shop: www.simple-shop.cz

  • rychlost načítání e-shopu
  • spolehlivost
  • vstřícné jednání s podporou
  • jednoduchost
  • nic jsme nenašli
Pucujauto.cz
Pucujauto.cz 25.09.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Opravdu snad jediné eshopové řešení, které nabízí to, co člověk k eshopu dnes potřebuje. Za rozumnou cenu nabízí funkce, které se jinde musí připlácet, nebo se na ně musí používat další aplikace.

Oceňuji zejména přímé napojení na PPL i zásilkovnu, kdy nemusíme na jejich stránky ani chodit a systém generuje štítky i svoz přímo v eshopu a automaticky zasílá sledování zásilek zákazníkovi. Dokonce to po doručení zásilky automaticky objednávku označí jako vyřešenou a zašle zákazníkovi všechny doklady. Plná automatizace... Všude jinde řešeno balikobotem, tady to jde zdarma a rychle...

Pro účetnictví používáme Pohodu a Nody umí propojit jak faktury, tak produkty a sklad... Nody umí generovat faktury, zálohovky, dobropisy a většinu z toho úplně automaticky.

Také jsme přemýšleli nad zasíláním novinek a newsletteru zákazníkům a dívali se po nějaké službě. K mému překvapení to umí i Nody a vytvoření emailu je vyloženě jednoduchá klikačka.

Opravdu jsme překvapeni tím, co tenhle ne moc známý systém umí. Zkoušeli jsme i jiná řešení , ale tady je opravdu všechno bez nutnosti něco dalšího platit a řešit...

Co musíme ještě zmínit, je fakt super podpora, která řešila problémy i pozdě večer a v případě, že jsme potřebovali něco změnit na míru, udělali nám to zdarma. Systém umí i API, takže není problém napojit vlastní aplikaci.

Tohle je přesně to, co člověk pro svou práci potřebuje. Za nás můžeme opravdu nody.cz jenom doporučit....

E-shop: www.pucujauto.cz/

  • Propojení s Pohodou
  • Podpora API zdarma
  • Podpora Gopay / Comgate a x dalších brán
  • Přímý export PPL a zasilkovny
  • Eshop je schopen sám řešit objednávky
  • Zasílání newsletteru
  • Podpora takřka 24/7
  • Méně šablon
  • Občas zápasím s textovým editorem
Pavel Novotný
Pavel Novotný 18.08.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nody perfektně zvládá specifika našeho e-shopu, kdy zhruba polovinu objednávek odbavujeme jen online a polovinu posíláme dopravcem. Všechna napojení fungují velmi intuitivně.

E-shop: eshop.onlinetestovani.cz

  • rychlost zobrazování e-shopu
  • flexibilita
  • možnost řešení na míru
Zuzana Jusková
Zuzana Jusková 16.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvělá platforma pro e-shop každé velikosti. U našeho jednoproduktového e-shopu nebyl problém udělat šablonu na míru, což jsme velmi ocenili. Zároveň zůstaly zachovány všechny skvělé funkce, které Nody nabízí. Když jsme srovnávali s konkurencí - co se v tu dobu nabízelo, tak Nody vyšel jako bezkonkurenčně nejlepší kombinace funkcí a poplatků.

Ani po dvou letech u Nodyho bychom neměnili. E-shop na Nodym běží rychle a spolehlivě, velmi pěkně je zpracovaná možnost SEO. Všechny funkce perfektně fungují v procesu od přijetí objednávky, odeslání, vystavení faktury až po odeslání podkladů ke zpracování účetní.

E-shop: www.simplebiotix.cz

AXOL
AXOL 10.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsem si chtěl založit vlastní e-shop a nevěděl pořádně jak na to. Vyzkoušel sem různé e-shopové platformy, ale žádná mě nezaujala natolik abych u ní dokázal e-shop dotáhnout do použitelné podoby.

Díky platformě nody byla práce s nastavováním e-shopu hračka, perfektně popsaná nápověda každé funkce e-shopu mi práci velmi ulehčila.

Když jsem si s něčím nevěděl rady, podpora ragovala téměř okamžitě.

Nody obsahuje všechny funkce které sem od e-shopového řešení požadoval a dokonce funkce o kterých sem ani nevěděl že jsou možné a velmi mi ulehčují práci. Nody využívám pár měsíců a během té doby přibylo spousta nových funkcí, takže je vidět že se na systému pracuje neustále a stále se zdokonaluje.

Těm kteří stále váhají které e-shopvé řešení využít, mohu systém nody jenom doporučit.

E-shop: www.axol.cz/

  • Napojení na dopravce
  • odesílání SMS zdarma
  • Vlastní editace e-mailových šablon
  • Přehledná administrace
  • Rozsáhlá nápověda
Včelařství Kadlec
Včelařství Kadlec 28.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hledala jsem firmu, která by mi pomohla vytvořit svůj e-shop.

Jsem ráda, že jsem mohla využít nabídky nového produktu - webové aplikace Nody.cz společnosti Normservis.

Při vytváření e-shopu jsem byla velmi mile překvapená po všech stránkách:

-velice jednoduché a logické nástroje v administraci

-má všechny moderní funkce, které můžete od webu očekávat a které umožňují s webem pracovat rychleji, snadněji, a využívat více služeb - velmi oceňuji dokonalé a bezproblémové nastavení exportu zásilek a platby produktů

-moderní grafika, vzhled stránek, které se neustále rozvíjí, upravují a zdokonalují (velmi dobře zpracovaná nápověda v každé kategorii administrace)

-profesionální a efektivní spolupráce během celého vytváření e-shopu

-vstřícná a spolehlivá komunikace společnosti- ochotný zákaznický servis, který bez odkladu vyřeší nastalý problém

Jsem přesvědčena, že webová aplikace Nody.cz ulehčí start podnikání nejenom mně.

Vřele doporučuji

Kadlecová Pavlína, Včelařství Kadlec

E-shop: www.vcelarstvikadlec.cz/

  • přehlednost, jednoduchost a logičnost nástrojů v administraci
  • nápověda - najdete odpověď na vše
  • moduly fungují velice hezky
  • rychlost vytvoření eshopu
  • skvělá podpora i po telefonu, navíc vstřícná a rychlá
  • intuitivní ovládání
  • jednoduché upravování
  • výběr šablon
  • jednoduché a rychlé propojení s jinými portály
  • moderní design
CarShine
CarShine 26.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Prošli jsme si několika poskytovateli e-shopů (Atomer, Shoptet...) a až u Nody jsme spokojeni. Vše funguje jak má, bez výpadků a problémů. Celou šablonu nám individuálně upravili přesně podle našich požadavků a to velice rychle a za skvělou cenu.

E-shop: www.carshine.cz

  • Jednoduché a intuitivní ovládání systému
  • SEO optimalizace
  • Fakturační systém
  • Skvělý přístup podpory
  • Export pro účetní firmu
  • Načtení údajů o zákazníkovi po zadání IČ
  • Pokladní systém
  • Propojení se sociálními sítěmi
  • Skvělá cena bez dalších doplatků
Petr Koutný
Petr Koutný 17.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobrý den. Zakládli jsme e-shop a rozhodovali se mezi několika poskytovateli tohoto prostředí. Po půl roce jednoznačně nejlepší rozhodnutí jaké jsme mohli udělat! Zákaznická podpora je neuvěřitelná. Necítím se jako zákazník. Ale skoro jako rodinnný přítel. Jak začínáte s e-shopem bez pomoci a podpory se ztratíte. S těmito lidmi se neztratíte. Poradí, nastaví a nikdy nemáte pocit, že jste jen zákazník. Nikdy nám e-shop nespadl, je tam tolik funkcí, že je všechny neumíme používat a třeba příklad ze včerejška. Týden se trápím s propejním s Facebookem. Já vím, pro mnohé lidí je to jednoduchý klik, ale pro mne něco neskutečně těžkého. Napíši email s prosbou o pomoc. Ještě večer odpověď a vlastně mi poslali soubor, který jsem potřeboval. Jedním klikem na Facebook a máme na e-shop zveřejněný i na Facebooku. Stejný příběh s nastvením pro seznam a nebo nastevní platby v Eur. neuvěřitelná podpora při nastavení placení platební kartou a je toho mnohem víc. Základem úspěchu je kvalitní prostředí a Nody můžu jen doporučit. Petr Koutný

E-shop: www.rpsachy.cz/cs/

  • vše
  • neznám