Recenze a zkušenosti eshopu nody.cz od NORMSERVIS s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.96 / 5 (24 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Zdeněk Zezulka
Zdeněk Zezulka 13.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za půl roku, co používám e-shop. Tak Nody poskočilo dopředu. Je to super. A hlavně cením ochotu s úpravám a lidský přístup.

E-shop: www.vlakyzezulka.cz/

Birkner
Birkner 25.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejlepší řešení, které jsme si mohli vybrat. Ochota vše upravit a přidat funkce, které člověk potřebuje. Reakce na vše okamžité a hlavně, narozdíl od jiného známého portálu, tolik funkcí za normální peníze.

E-shop: www.silverheart.cz

Petra Příhodová
Petra Příhodová 12.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vytvořit e-shop přes Nody mi bylo doporučeno člověkem zkušeným v tomto oboru a nemohla jsem vybrat lépe. Uživatelské prostředí je přehledné a cena je bezkonkurenční vzhledem k tomu, co Nody nabízí. Co chci ale opravdu vyzdvihnout, je rychlá komunikace a okamžitá ochota pomoci, pokud si s něčím nevím rady. Cítím skutečný zájem a podporu. Za to moc děkuji. Nody doporučuji s čistým svědomím dál, ušetříte si spoustu starostí hned na začátku.

E-shop: www.virgoswim.com

Alena Krupa
Alena Krupa 27.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po dlouhém hledání a trápení s e-shopem ve WooCommerce jsem náhodou našla Nody - a díky dobrým recenzím, se rozhodla to s nimi zkusit. Mohu potvrdit, že všechno dobré co čtete v recenzích, je pravda.

Jsem vděčná za individuální úpravy na šabloně, super přístup, rychlé odpovědi na dotazy. Je to velmi příjemné pracovat s týmem, který pohotově hledá řešení a nechce za to spoustu peněz navíc.

Určitě doporučuji.

E-shop: www.elianka.cz

Ester Marečková
Ester Marečková 26.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Určitě můžu Nody doporučit, přešla jsem k nim především pro lepší ceny a množství doplňků. Ochotně mi se vším pomohli i s převedením celého webu.

E-shop: www.edenclothes.cz/

  • Ochota, ceny, spolehlivost, rozsah možností, usnadnění některých postupů
Jana Nedvědová
Jana Nedvědová 15.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

U nody.cz jsem již něco málo přes rok a půl a mohu je vřele doporučit. Při výběru platformy byla pro mě důležitá možnost využití jazykových mutací a cizích měn. Jiní poskytovatelé mají tyto funkce často zpoplatněny, ale nody.cz je má jako základní funkce (spolu s dalšími mnoha funkcemi).

Cena je velmi příznivá a oceňuji, že se dají jednotlivě přikoupit funkce dostupné ve vyšších tarifech bez nutnosti přestupu na vyšší tarif (např. propojení se Zásilkovnou, které ušetří hodně času).

Samotná administrace webu je jednoduchá a přehledná.

Podpora je velmi vstřícná, na veškeré dotazy/problémy pohotově reagují a opravdu věci řeší. Musím vyzdvihnout provedenou úpravu pro režim OSS, kdy jsem identifikovanou osobou pro zahraničí ale nejsem plátcem DPH v ČR. Toto nastavení pravděpodobně mnoho uživatelů nevyužije, a přesto byly provedeny potřebné úpravy - ještě jednou moc děkuji.

Je vidět, že se na dalším vývoji aktivně pracuje. Líbí se mi nový ukazatel toho, že bylo nějaké zboží vyprodáno a smajlík u zákazníků, kteří se vracejí.

E-shop: www.shneczek.cz

  • jednoduchá administrace
  • vstřícná a rychlá podpora
  • i nejnižší tarif obsahuje všechny podstatné funkce
  • multijazyčnost/multiměnovost
  • příznivá cena
  • vývoj nových funkcí a vychytávek
Vlaky Zezulka
Vlaky Zezulka 09.04.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to super platforma. Příjemné lidi. Mají k problému lidský přístup. Nový web běží už 3 měsíce na 99,9%. Hlavně musím vyzdvihnout pomoc přechodu starého eshopu na nový. Pořád se učím co všeho tento systém umí za automatiku s objednávkami. ????

E-shop: www.vlakyzezulka.cz/

  • rychlé reakce na dotazy
  • velice slušné jednání
  • rychlá inovace dle trendů
  • malá úprava šablony
  • doprava nejde nastavoval i dle rozměru
Petr Dutka
Petr Dutka 21.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Nody spolupracujeme už třetí rok,po přechodu od konkurence kde bylo spoustu problému a s naději jsme zkusili Nody. Myslíme ,že jsme zvolili tu nejlepší cestu. Přístup, profesionalita, chuť řešit problémy a přizpůsobení se naším požadavkům a maximalní vstřícnost nám davá jistotu,že jsme naše podnikání svěřili skvělému partnerovi.

V současné době připravujeme nový e-shop a hádejte s kým.

E-shop: www.chaluparuvraj.cz

  • +rychlost
  • +ochota
  • +množství sofistikovaných úprav tak aby nám to maximalně vyhovovalo
  • +rychlá reakce na problém
  • žádné jsme nenašli
Jiří Martin
Jiří Martin 11.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to můj druhý e-shop. Byl jsem překvapen vstřícností a profesionalitou při jeho zakládání. Mohu jen doporučit

E-shop: www.ji-mar-sto.com/

  • vstřícnost podpory
  • výhodné ceny
  • rychlé reakce na dotazy
  • velice slušné jednání
  • zatím jsem žádné nenašel
Robin Šustai
Robin Šustai 12.10.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zajímavá alternativa k všude rozšířenému systému Shoptet. Sám mám několik eshopů na konkurenčním shoptetu a hledal jsem alternativu, která zvládne propojení s platební branou Pays a podobné funkce jako konkurence. Cenu jsem neřešil. Nody je hodně podobný a kdo bude přecházet, nebude dlouho tápat. Zatím hodně funkcí schází, ale věřím, že stále pobíhá vývoj a postupně bude laděno. Systém jako takový se nám líbí, vše je rychlé a intuitivní.

E-shop: www.dortove-obrazky.cz

  • rychlost systému jako takového
  • snadná obsluha a nastavení
  • možnost spustit kompletně připravený eshop za jeden víkend do ostrého provozu
  • nápomocný Helpdesk, který provedl import dat z feedu Shoptet do nového eshopu
  • nízká cena, pro někoho to může být plus (já neřeším)
  • malá nabíkda šablon
  • velice omezené nastavení šablon, schází základní funkce jako je vlastní barvy v šabloně
  • systém neobsahuje něco jako expedice - nelze tisknout expediční listy, pouze obj. jako takové
Robin Šustai 17.11.2021

edit *17.11.2021 na moje přání funkce expedičních listů doplněna, pracuje se i na elektronické výstupní kontrole. Aktuálně máme v eshopu cca 2000 položek a reakce systému se o 20% zpomalila, nicméně podpora to řeší (ostatně jako vše s čím jim napíšu a že toho bylo). Hodnotím 5 z 5

simple-shop.cz
simple-shop.cz 12.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dříve jsme měli řešení na míru, ale nevyhovovalo nám , že jakákoliv úprava - i třeba jen vložení slevového kódu je zpoplatněna. Dlouho a pečlivě jsme zvažovali přejít na nějakou zaručenou šablonu typu Shoptet, ale nakonec i tady jsme narazili na nějaké věci, které nás odradily.

Nody byl jediný provider, který spojil výhody řešení na míru s výhodami šablony. Zvládá skvěle jak propojení na heureku, fb, ppl... atd tak běžný provoz e-shopu.

Denní obsluha objednávek je velmi intuitivní , stejně jako zakládání zboží. Naši marketéři oceňují i přehledné statistiky a dobře zpracované SEO.

E-shop můžeme jen doporučit.

E-shop: www.simple-shop.cz

  • rychlost načítání e-shopu
  • spolehlivost
  • vstřícné jednání s podporou
  • jednoduchost
  • nic jsme nenašli
Pucujauto.cz
Pucujauto.cz 25.09.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Opravdu snad jediné eshopové řešení, které nabízí to, co člověk k eshopu dnes potřebuje. Za rozumnou cenu nabízí funkce, které se jinde musí připlácet, nebo se na ně musí používat další aplikace.

Oceňuji zejména přímé napojení na PPL i zásilkovnu, kdy nemusíme na jejich stránky ani chodit a systém generuje štítky i svoz přímo v eshopu a automaticky zasílá sledování zásilek zákazníkovi. Dokonce to po doručení zásilky automaticky objednávku označí jako vyřešenou a zašle zákazníkovi všechny doklady. Plná automatizace... Všude jinde řešeno balikobotem, tady to jde zdarma a rychle...

Pro účetnictví používáme Pohodu a Nody umí propojit jak faktury, tak produkty a sklad... Nody umí generovat faktury, zálohovky, dobropisy a většinu z toho úplně automaticky.

Také jsme přemýšleli nad zasíláním novinek a newsletteru zákazníkům a dívali se po nějaké službě. K mému překvapení to umí i Nody a vytvoření emailu je vyloženě jednoduchá klikačka.

Opravdu jsme překvapeni tím, co tenhle ne moc známý systém umí. Zkoušeli jsme i jiná řešení , ale tady je opravdu všechno bez nutnosti něco dalšího platit a řešit...

Co musíme ještě zmínit, je fakt super podpora, která řešila problémy i pozdě večer a v případě, že jsme potřebovali něco změnit na míru, udělali nám to zdarma. Systém umí i API, takže není problém napojit vlastní aplikaci.

Tohle je přesně to, co člověk pro svou práci potřebuje. Za nás můžeme opravdu nody.cz jenom doporučit....

E-shop: www.pucujauto.cz/

  • Propojení s Pohodou
  • Podpora API zdarma
  • Podpora Gopay / Comgate a x dalších brán
  • Přímý export PPL a zasilkovny
  • Eshop je schopen sám řešit objednávky
  • Zasílání newsletteru
  • Podpora takřka 24/7
  • Méně šablon
  • Občas zápasím s textovým editorem