Recenze a zkušenosti eshopu nody.cz od NORMSERVIS s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.95 / 5 (34 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš Králíček
Lukáš Králíček 12.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po zkušenosti s převedením eshopu od jiného poskytovatele pro mne byl NODY jasná volba pro tvorbu nového eshopu.

E-shop: www.knd-shop.cz

  • Jednoduchost
  • Příjemné šablony
  • Komunikace a spolupráce s podporou
  • Zatím jsem nic neobjevil
Olga Kopalová
Olga Kopalová 04.01.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Milí čtenáři recenzí, vlastně nevím, zda své nadšení z eshop platformy Nody dokážu dostat do pár slov. V mnohých případech možnosti předčily jakékoli moje očekávání. Fungovala jsem mnoho let na Shopsunu, platformě, která ukončila svou činnost.

Technici Nody mi bezprecedentně pomáhali s převodem více jak tisíce prodejních nabídek, s převodem cizojazyčných mutací, stávajích zákazníků a dalších nepostradatelných dat. WOW moje vděčnost nezná mezí.

Sympatie k platformě Nody ale stále narůstaly a narůstají doteď. Kolik ulehčení a ušetření času se tu skrývá, co všechno je ještě možné?

Celkové vkládání produktů je uživatelsky velmi přívětivé. Trpělivost u zakládání eshopu je tedy bohatě odměněna.

Mám eshop na Nody teprve krátce a vletěly do toho Vánoce, takže stále ještě jsem neskončila s objevováním možností této platformy a moc se těším, čím mě ještě překvapí.

V novém roce přeji všem pohodu, zdraví a skvělé zákazníky, kteří budou rádi nakupovat na NODY :) . Děkuji .

E-shop: shop.senyr.eu

  • co mi nejvíce usnadnilo život? možnost hromadných akcí u produktu, například zvýšení ceny, je zřejmé, že s navyšování cen "všeho" musíme i my výrobci podražit a u shopsunu však nebylo hromadné zvýšení možné
  • velmi příjemné zjištění, že marketingové akce se rovnou dají časově omezit a já nemusím myslet na odstranění, cokoli vkládám nad rámec mohu časově ohraničit, no to je prostě úleva, že mi nebude na eshopu trčet zapomenutá informace, protože jsem v návalu jiných aktivit zapomněla
  • skvělé je i časové ohraničení novinek, také nemusím zpětně tuto informaci omazávat jako dřív, jupí
  • velmi oceňuji pružnost reakcí na online chatu s mými dotazy, spoustu výrazů jako SEO apod jsem si nyní osvojila, jenže časem se mi pravděpodobně zase z hlavy vykouří a já se znovu budu ptát, co že ke že to je :D
  • zasílání newsletterů je nyní tak přehledné a snadné
  • při zakládání eshopu tolik návodných předpřipravených textů jistě potěší každého a ušetří čas
  • blog je další peckou, který mě totálně potěšila, jak snadné je přenášet informace na zákazníky :)
  • zápory nemám
  • dokážu jen zmínit případné konstruktivní doplnění, pokud rozkliknu objednávku nevidím už formu dopravy a platby, ale možná jsem jen slepá :D
  • a u blogu jsem nenašla možnost vložení vícejazyčných fotek jako je to ve všech ostatních nastaveních
Zdenka Makalousova
Zdenka Makalousova 28.11.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

V procesu rozhodování o tvorbě nového webu jsme dostali několik nabídek, žádná z nich ale nesnesla srovnání s nody.cz. Nechtěli jsme si web vytvářet sami, a tak jsme využili služby podpory Nody (p. Ondráčka). Nový web jsme měli za týden hotový i s převedenými daty. Pan Ondráček je člověk naprosto se vymykající IT komunitě, velmi milý, ochotný, pečlivý. Nastavil nám všechny procesy dle požadavku, rychlostí blesku. I naprostému laikovi vysvělí vše tak, že si následně dokáže s administrací navrženého webu poradit sám. Má naše vřelé díky.

E-shop: www.colostrium.com

  • automatizace procesů
  • rychlost
  • možné individuální úpravy šablon
  • propojení s mnoha partnery
  • široká nabídka doplňků
  • cena
  • zatím jsme žádné neobjevili
Leopold Černý
Leopold Černý 02.11.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vyzkoušel jsem spousty e-shopových řešení, včetně řešení na míru. S ničím jsem ale nebyl tak spokojený jako se systémem nody. Nody systém zvládá v základu to, co je jinde neřešitelné nebo za velké příplatky. Po pár měsících používání mohu Nody systém jenom doporučit, pomohli mi s převodem mého e-shopu a kompletním nastavením, když jsem měl nějaké specifické požadavky tak mi je tam doplnili. Systém mi v mnoha ohledech ulehčil práci, ať už se bavíme o přímém napojení na dopravce, hlídání stavu zásilky, Expedice objednávek, jednoduché naskladnění ale obsahuje i mnoho dalších užitečných funkcí.

E-shopy: dentaprox.cz, originalnipouzdra.cz

  • Dobrá cena za kvalitní systém
  • Skvělá podpora přímo s Programátorem
  • Jednoduchá expedice objednávek s přímým napojením na systémy dopravců
  • Možnost individuálních funkcí, zejména napojení na feedy dodavatelů
  • Hlídání stavu zásilky -> automatické přepnutí stavu po doručení
  • Nic
Marek Dopita
Marek Dopita 03.10.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Opravdu skvělý eshop. Přešli jsme z řešení shopsun a technici z nody.cz nám velmi ochotně převedli všechny potřebné produkty a nastavení na nové řešení. Velmi intuitivní a přátelské ovládací prostředí. Spousta funkcí, které usnadní a zrychlí práci.

E-shop: cerpacijimky.cz

Martin Pátek
Martin Pátek 21.09.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

V Nody.cz mi strašně moc pomohli při migraci z jiného e-shopového řešení, které končí svůj provoz. Co šlo, to dokázali zmigrovat sami. Je jasné, že na odlišném řešení nejde udělat všechno do nového, neboť to není vždy zcela kompatibilní. Nicméně chybějící funkiconality naprogramovali ještě před tím, než jsme se pustili do ostrého provozu a než jsem vůbec zaplatil jedinou korunu při přípravě e-shopu. Jsem moc spokojen a srašně se těším na další vývoj tohoto skvělého řešení. Mám skoro pocit, že s tímto teamem lze strčit i Alzu do kapsy :-) Rozhodně doporučuji.

E-shop: www.svatebni-diar.cz

  • Okamžitá reakce podpory na jakýkoliv problém, pokud vůbec nějaký je.
  • Rychlé vyřešení.
  • Přidávání nových jednodušších funkcí, které dávají smysl a usnadňují nám, e-shopařům, práci, téměř obratem.
  • Milé a vstřícné jednání majitele nody i jeho kolegů.
  • Zákazníkům se snaží pomoci, ne je vyždímat za každou funkci navíc.
  • Nemožnost externího přístupu do databáze, ale je to jistě z důvodů, abyste si "nezničili" neodborným zásahem svůj e-shop, pokud tomu nerozumíte.
Uplife.cz
Uplife.cz 09.03.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po 2 letech na nody.cz si nemůžeme absolutně na nic stěžovat. Za tu dobu přibylo tolik funkcí, že i přes rostoucí požadavky našeho eshopu se přestup na řešení na míru nevyplatí. Systém obsahuje úplně všechno, co malý i velký eshop ke své práci potřebuje a není nutné platit za další pluginy a rozšíření. Máme jiné projekty na konkurenčním shoptetu, nebo Shopify a dané platformy ani zdaleka nenabízí tak propracované funkce, nebo technickou podporu. To je také důvod, proč chceme i tyto projekty přesunout k Nody. Nějak v rychlosti zkusíme sepsat to nejzajimavější, co nám v každodenní práci a prodejích pomáhá.

Automatizace - ušetří opravdu spoustu času. Automatické přepínání objednávek dle jejich stavu, automatické zasílání emailů, funkce opuštěného košíku, automatické přepnutí stavu objednávky a odeslání emailu po doručení zásilky, automatické vytváření a zasílání faktur i dobropisů, zasílání SMS zdarma a spouštu dalšího.

Možnost API komunikace pro napojení na vlastní systémy!

Sklad a inventury - Opravdu detailně vytvořený systém skladových zásob, kdy člověk vidí aktuální počet na skladě, ale také celkovou historii včetně marží. Jakmile na skladě něco nesedí, lze to jednoduše dohledat, vše je velmi detailně evidováno. V nabídce je také funkce naskladnění, kdy člověk může velmi jednoduše naskladnit zboží dle faktur, výsledné nákupní ceny jsou automaticky přepočítány. V případě inventur lze zase využít funkci inventury, kdy systém krásně zobrazí rozdíly oproti reálnému stavu na skladě. Sklad je opravdu na velmi vysoké úrovni a u konkurence nic takového neexistuje. Odpadá nutnost sklad evidovat v dalších programech.

Dopravci - Systém podporuje napojení Zasilkovny, České pošty, Balikovny, PPL, GEIS, TopTrans, GLS, Intime. Opravdu extrémní ušetření času je napojení skrze API u většiny dopravců. Není nutné tedy chodit na jejich stránky a objednávky vkládat. Vše probíhá zcela automaticky včetně vepsání sledovacího kódu do objednávky a vygenerování štítků přímo v administraci eshopu. Jakmile zásilka dorazí, je automaticky přepnutá do vyřízeného stavu a je odeslána faktura zákazníkovi - lze nastavit dle vlastní libosti. Vše probíhá automaticky přímo na eshopu, nemusíte dělat vůbec nic. V našem případě se jednalo opravdu o znatelné ušetření práce a problémů.

Marketing - Systém je odladěn pro co nejlepší výsledky SEO, nabízí funkce rozesílání newsletterů, slevový kódu, objemové slevy, množstevní slevy, ale také vytvořením několika ceníků pro různé druhy odběratelů a stálých zákazníků dle jejich objemu nákupů. Napojení na Heureku, zboží, smartemailing, Google a dalších desítky služeb jsou samozřejmostí. Drtivá většina platebních brán na trhu již integrována.

Vzhled - Menší bolístka je omezený výběr šablon a jejich vzhled. Ne každý si vybere a ne každá je opravdu odladěná. Každopádně můžete využít vlastní šablony, nebo si tu jejich upravit dle svého. Editace jednotlivých částí šablony a funkcí, tvorba bannerů, sliderů je pak už hračkou.

jazyky a editace - systém nabízí multijazyčnost i multiměnovost, takže prodávat do zahraničí není žádný problém. Textový editor je propracovaný, ale občas zlobí. To ale i u konkurenčních řešení. Podpora WebP formátů pro co nejlepší výsledky pro vyhledávače a SEO. U produktů možné nastavit vlastnosti, podobné produkty, popisky, prostě všechno.

Podpora - Absolutní jednička. V případě problému reagují okamžitě. V případě, že nějaká funkce, nebo služba chybí, snaží se vyjít vstříc a během pár dní je integrována. Tu nejde absolutně co vytknout.

Těch funkcí je opravdu spousta a my zde vyzdvihli jen ty, kterou jsou pro nás nejzajimavější a nejužitečnější. Docela se divíme, že o Nody nejde slyšet víc, protože jsme se ještě nesetkali s tak propracovaným systémem, který by nabízel vše, co při své práci budete potřebovat. Nám přechodem na tento systém ubylo spousta starostí i práce. Takže za nás rozhodně doporučujeme vyzkoušet.

E-shop: www.uplife.cz/

  • Plná automatizacee
  • Skladové hospodářství
  • Naskladnění a inventury
  • Napojení na dopravce
  • Automatický fakturační systém
  • Newslettery a SMS
  • Více ceníků a slev
  • Multijazyčnost
  • Možnost vlastní šablony
  • Přístupné API
  • Podpora
  • Menší výběr šablon
  • Někdy zlobí textový editor
Lenka Kristýnková
Lenka Kristýnková 12.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

7 let jsem hledala přesně takové řešení, jako je Nody. Je přehledný, intuitivní, rychlý a moderní. Jde s dobou a neustále hledá nové a ještě modernější způsoby.

Podpora vždy bleskurychlá, ochotná a milá. Veškeré požadavky řeší ihned. Takový přístup k zákazníkovi se dnes už jen tak nikde nevidí.

Nody budu určitě doporučovat dál. Zatím nejlepší řešení pro e-shopy na trhu a to jsem jich už pár vyzkoušela. :)

E-shop: www.beler.cz/

  • Jednoduché ovládání
  • Přehledný
  • Dobrá cena
  • Stále nové funkce
  • Žádné jsem nenašla, jakékoliv drobnosti jsou vždy hned odstraněny
Oto Premus
Oto Premus 19.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsme řešili výběr platformy, která nás od založení e-shopu posune dopředu, resp. umožní e-shop dále rozvíjet mj. graficky a hlavně procesně.

S nody se nám to daří, jak už bylo napsáno v recenzích - lidský přístup, osobní (telefonické) jednání, rozumná dohoda.

Není to "zkostnatělá" platforma, kde funkce či řešení je anebo není a hlavně úprava je složitá ne-li nemožná... Pokud přijdete s rozumným nápadem, je posouzen a vcelku rychle aplikován.

Za nás spokojenost a určitě velký potenciál do budoucna!

E-shop: www.lagabriella.cz/

  • - snadná a efektivní administrace
  • - kompletní agenda objednávek / dokladů vč. dobropisů
  • - pokladna pro kamennou prodejnu
  • - vstřícná podpora (zdravíme p. Doležala) :)
  • - současný "look" šablon
  • - dílčí problémy či nedostatky jsou rychle odstraněny, vždycky se něco při provozu najde - reakce poskytovatele je rychlá a účinná
Frederik 24.09.2022

Mna by zaujimalo, ako riesite aktualizaciu skladovych zasob. V eshope som moznost automatickej aktualizacie nenasiel.

Dakujem

Miroslav Sobotka 27.09.2022

Dobrý den pane Frederiku,

máte pravdu, v systému nám prozatím chybí funkce automatického importu, který by v pravidelných intervalech stahoval předem nastavený feed pro aktualizaci skladové dostupnosti. Tuto funkci do systému zapracujeme. Prozatím automatické aktualizace řešíme individuální cestou. Pokud máte připravený feed, který by aktualizoval Vaše produkty, stačí nám napsat a domluvit se s námi na automatickém spouštění této aktualizace. Vše je o domluvě a dá se to řešit, pokud by bylo potřeba máme k dispozici i externí programátory, kteří Vám s přípravou aktualizačního feedu mohou pomoci.

Zdeněk Zezulka
Zdeněk Zezulka 13.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za půl roku, co používám e-shop. Tak Nody poskočilo dopředu. Je to super. A hlavně cením ochotu s úpravám a lidský přístup.

E-shop: www.vlakyzezulka.cz/

Birkner
Birkner 25.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejlepší řešení, které jsme si mohli vybrat. Ochota vše upravit a přidat funkce, které člověk potřebuje. Reakce na vše okamžité a hlavně, narozdíl od jiného známého portálu, tolik funkcí za normální peníze.

E-shop: www.silverheart.cz

Petra Příhodová
Petra Příhodová 12.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vytvořit e-shop přes Nody mi bylo doporučeno člověkem zkušeným v tomto oboru a nemohla jsem vybrat lépe. Uživatelské prostředí je přehledné a cena je bezkonkurenční vzhledem k tomu, co Nody nabízí. Co chci ale opravdu vyzdvihnout, je rychlá komunikace a okamžitá ochota pomoci, pokud si s něčím nevím rady. Cítím skutečný zájem a podporu. Za to moc děkuji. Nody doporučuji s čistým svědomím dál, ušetříte si spoustu starostí hned na začátku.

E-shop: www.virgoswim.com