Recenze a zkušenosti eshopu nody.cz od NORMSERVIS s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.96 / 5 (9 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Včelařství Kadlec
Včelařství Kadlec 28.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hledala jsem firmu, která by mi pomohla vytvořit svůj e-shop.

Jsem ráda, že jsem mohla využít nabídky nového produktu - webové aplikace Nody.cz společnosti Normservis.

Při vytváření e-shopu jsem byla velmi mile překvapená po všech stránkách:

-velice jednoduché a logické nástroje v administraci

-má všechny moderní funkce, které můžete od webu očekávat a které umožňují s webem pracovat rychleji, snadněji, a využívat více služeb - velmi oceňuji dokonalé a bezproblémové nastavení exportu zásilek a platby produktů

-moderní grafika, vzhled stránek, které se neustále rozvíjí, upravují a zdokonalují (velmi dobře zpracovaná nápověda v každé kategorii administrace)

-profesionální a efektivní spolupráce během celého vytváření e-shopu

-vstřícná a spolehlivá komunikace společnosti- ochotný zákaznický servis, který bez odkladu vyřeší nastalý problém

Jsem přesvědčena, že webová aplikace Nody.cz ulehčí start podnikání nejenom mně.

Vřele doporučuji

Kadlecová Pavlína, Včelařství Kadlec

E-shop: www.vcelarstvikadlec.cz/

  • -přehlednost, jednoduchost a logičnost nástrojů v administraci
  • -nápověda - najdete odpověď na vše
  • -moduly fungují velice hezky
  • -rychlost vytvoření eshopu
  • -skvělá podpora i po telefonu, navíc vstřícná a rychlá
  • -intuitivní ovládání
  • -jednoduché upravování
  • -výběr šablon
  • -jednoduché a rychlé propojení s jinými portály
  • -moderní design
CarShine
CarShine 26.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Prošli jsme si několika poskytovateli e-shopů (Atomer, Shoptet...) a až u Nody jsme spokojeni. Vše funguje jak má, bez výpadků a problémů. Celou šablonu nám individuálně upravili přesně podle našich požadavků a to velice rychle a za skvělou cenu.

E-shop: www.carshine.cz

  • Jednoduché a intuitivní ovládání systému
  • SEO optimalizace
  • Fakturační systém
  • Skvělý přístup podpory
  • Export pro účetní firmu
  • Načtení údajů o zákazníkovi po zadání IČ
  • Pokladní systém
  • Propojení se sociálními sítěmi
  • Skvělá cena bez dalších doplatků
Petr Koutný
Petr Koutný 17.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobrý den. Zakládli jsme e-shop a rozhodovali se mezi několika poskytovateli tohoto prostředí. Po půl roce jednoznačně nejlepší rozhodnutí jaké jsme mohli udělat! Zákaznická podpora je neuvěřitelná. Necítím se jako zákazník. Ale skoro jako rodinnný přítel. Jak začínáte s e-shopem bez pomoci a podpory se ztratíte. S těmito lidmi se neztratíte. Poradí, nastaví a nikdy nemáte pocit, že jste jen zákazník. Nikdy nám e-shop nespadl, je tam tolik funkcí, že je všechny neumíme používat a třeba příklad ze včerejška. Týden se trápím s propejním s Facebookem. Já vím, pro mnohé lidí je to jednoduchý klik, ale pro mne něco neskutečně těžkého. Napíši email s prosbou o pomoc. Ještě večer odpověď a vlastně mi poslali soubor, který jsem potřeboval. Jedním klikem na Facebook a máme na e-shop zveřejněný i na Facebooku. Stejný příběh s nastvením pro seznam a nebo nastevní platby v Eur. neuvěřitelná podpora při nastavení placení platební kartou a je toho mnohem víc. Základem úspěchu je kvalitní prostředí a Nody můžu jen doporučit. Petr Koutný

E-shop: www.rpsachy.cz/cs/

  • vše
  • neznám
Petr Sobotka
Petr Sobotka 13.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výběr služby Nody.cz bylo tím nejlepším rozhodnutím, které jsme mohli udělat, při přechodu od konkurenčního poskytovatele. Ve firmě nám vyšli maximálně vstříc a vyřešili velmi rychle naše požadavky k naší maximální spokojenosti.

Vytvoření našeho shopu díky Nody.cz bylo opravdu jednoduché. To samé platí i o úpravách a pokud jsme si s něčím nevěděli rady, ochotně vše udělali za nás, případně pomohli přes technickou podporu během několika minut.

Administrativa je přehledná, jednotlivé funkce je možné jednoduše aktivovat či deaktivovat a hlavně je lze nastavovat přesně dle našich požadavků.

V systému je i fakturační systém, který nám velmi ulehčí práci a v neposlední řadě i nemalé finanční náklady.

Nody.cz vřele doporučuji každému, kdo zakládá eshop nebo chce příjemnou změnu jako my.

E-shop: www.gamze.eu

  • Dobře optimalizované stránky pro vyhledávače
  • rychlost technické podpory a to ne jen v pracovní dny
  • fakturační systém
  • SMS notifikace v objednávkách
  • online platby
  • základní šablony
  • vyzkoušení systém před zaplacením
Wratislav
Wratislav 01.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zdravím,

Za mě určitě doporučuji...

Přesto, že je to ještě takový startup, tak funkčně obsahuje snad úplně všechno, co eshop potřebuje. Sám mám zkušenosti jak s shoptetetm, tak s Shopify - na obojím máme poměrně velké eshopy a dost uvažujeme, že i ty přehodíme na nody.

- Plně automatizovaný export do zásilkovny včetně potvrzení převzetí a přepnutí stavů objednávek.

- Dobropisy, faktury, zálohovky, reklamačky, Takřka plnohodnotný fakturační systém.

- Integrovaný google analytics se všemi funkcemi přímo v adminovi, takže není třeba chodit přímo na google.

A hlavně podpora se opravdu snaží, kdykoli jsem něco potřeboval, ihned vyšli vstříc... Ztoho důvodu o nich dávám vědět, protože si myslím, že si to právem zaslouží.

  • Plná automatizace objednávek a emailů
  • Plná automatizace zasilkovny
  • Fakturační systém
  • Multijazyčnost a multiměnovost
  • Integrovaný Google analytics
  • Možnost editovat šablonu
  • Možnost využívat API a Skladon
Uplife.cz
Uplife.cz 23.02.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hledali jsme alternativu k eshop-rychle.cz, který pro nás postrádal některé důležité funkce. Nody příjemně překvapil, protože obsahuje asi úplně všechno, co člověk může potřebovat.

Kompletní fakturační systém (dobropisy, faktury, zálohovky), automatické emaily zákazníkům, automatické zasílání objednávek do zasilkovny a jejich vyřízení jakmile zásilka dorazí, automatické párování plateb a mnoho dalšího.

Obsahuje sice méně šablon, ale za to si ji můžete zcela přizpůsobit. Celá šablona funguje na pluginech a kontejnerech, takže si ji vyloženě skládáte z připravených pluginů, nebo si přidáte vlastní.

Podpora odepisuje takřka hned, pokud funkce chybí, domluví se s Vámi na jeji přidání.

Nody velice přijemně překvapil. Za nízkou cenu nabízí mnohem víc, než třeba Shoptet.

E-shop: uplife.cz

  • Fakturační systém
  • Automatizace procesů
  • Automatické emaily
  • Optimalizace stránek
  • Rychlost
  • Podpora
  • Méně šablon
Rudolf Ceplecha
Rudolf Ceplecha 01.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobré e-shopové řešení, přehledná administrace, velké množství funkcí bez příplatků, skvělá a rychlá zákaznická podpora

E-shop: www.e-pergoly.cz

  • Velké množství funkcí bez příplatků
  • Přehledná administrace
  • Možnost jazykových mutací
Miroslav Pocket
Miroslav Pocket 11.06.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Systém využívám zatím pouze krátce (přechod od konkurence), ale zatím jsem tam našel vše co potřebuji k prodeji našeho zboží. Perfektní je, že mám na jednom místě přehled o objednávkách, produktech, fakturách, dobropisech... Moc musím pochválit za možnost propojení s dopravci a tisk štítků na balíky.

  • - jednoduchá obsluha
  • - vše na jednom místě
  • - rychlá a vstřícná podpora
  • - multijazyčnost - brzy využijeme
Pavel Brož
Pavel Brož 13.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Tento systém mohu jen doporučit. Po přechodu od konkurence mi systém v mnoha ohledech ulehčil práci.

  • Přehledná administrace
  • Spousta užitečných funkcí
  • Kvalitní podpora