Recenze a zkušenosti eshopu nody.cz od NORMSERVIS s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.96 / 5 (27 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lenka Kristýnková
Lenka Kristýnková 12.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

7 let jsem hledala přesně takové řešení, jako je Nody. Je přehledný, intuitivní, rychlý a moderní. Jde s dobou a neustále hledá nové a ještě modernější způsoby.

Podpora vždy bleskurychlá, ochotná a milá. Veškeré požadavky řeší ihned. Takový přístup k zákazníkovi se dnes už jen tak nikde nevidí.

Nody budu určitě doporučovat dál. Zatím nejlepší řešení pro e-shopy na trhu a to jsem jich už pár vyzkoušela. :)

E-shop: www.beler.cz/

  • Jednoduché ovládání
  • Přehledný
  • Dobrá cena
  • Stále nové funkce
  • Žádné jsem nenašla, jakékoliv drobnosti jsou vždy hned odstraněny
Oto Premus
Oto Premus 19.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsme řešili výběr platformy, která nás od založení e-shopu posune dopředu, resp. umožní e-shop dále rozvíjet mj. graficky a hlavně procesně.

S nody se nám to daří, jak už bylo napsáno v recenzích - lidský přístup, osobní (telefonické) jednání, rozumná dohoda.

Není to "zkostnatělá" platforma, kde funkce či řešení je anebo není a hlavně úprava je složitá ne-li nemožná... Pokud přijdete s rozumným nápadem, je posouzen a vcelku rychle aplikován.

Za nás spokojenost a určitě velký potenciál do budoucna!

E-shop: www.lagabriella.cz/

  • - snadná a efektivní administrace
  • - kompletní agenda objednávek / dokladů vč. dobropisů
  • - pokladna pro kamennou prodejnu
  • - vstřícná podpora (zdravíme p. Doležala) :)
  • - současný "look" šablon
  • - dílčí problémy či nedostatky jsou rychle odstraněny, vždycky se něco při provozu najde - reakce poskytovatele je rychlá a účinná
Frederik 24.09.2022

Mna by zaujimalo, ako riesite aktualizaciu skladovych zasob. V eshope som moznost automatickej aktualizacie nenasiel.

Dakujem

Miroslav Sobotka 27.09.2022

Dobrý den pane Frederiku,

máte pravdu, v systému nám prozatím chybí funkce automatického importu, který by v pravidelných intervalech stahoval předem nastavený feed pro aktualizaci skladové dostupnosti. Tuto funkci do systému zapracujeme. Prozatím automatické aktualizace řešíme individuální cestou. Pokud máte připravený feed, který by aktualizoval Vaše produkty, stačí nám napsat a domluvit se s námi na automatickém spouštění této aktualizace. Vše je o domluvě a dá se to řešit, pokud by bylo potřeba máme k dispozici i externí programátory, kteří Vám s přípravou aktualizačního feedu mohou pomoci.

Zdeněk Zezulka
Zdeněk Zezulka 13.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za půl roku, co používám e-shop. Tak Nody poskočilo dopředu. Je to super. A hlavně cením ochotu s úpravám a lidský přístup.

E-shop: www.vlakyzezulka.cz/

Birkner
Birkner 25.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejlepší řešení, které jsme si mohli vybrat. Ochota vše upravit a přidat funkce, které člověk potřebuje. Reakce na vše okamžité a hlavně, narozdíl od jiného známého portálu, tolik funkcí za normální peníze.

E-shop: www.silverheart.cz

Petra Příhodová
Petra Příhodová 12.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vytvořit e-shop přes Nody mi bylo doporučeno člověkem zkušeným v tomto oboru a nemohla jsem vybrat lépe. Uživatelské prostředí je přehledné a cena je bezkonkurenční vzhledem k tomu, co Nody nabízí. Co chci ale opravdu vyzdvihnout, je rychlá komunikace a okamžitá ochota pomoci, pokud si s něčím nevím rady. Cítím skutečný zájem a podporu. Za to moc děkuji. Nody doporučuji s čistým svědomím dál, ušetříte si spoustu starostí hned na začátku.

E-shop: www.virgoswim.com

Alena Krupa
Alena Krupa 27.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po dlouhém hledání a trápení s e-shopem ve WooCommerce jsem náhodou našla Nody - a díky dobrým recenzím, se rozhodla to s nimi zkusit. Mohu potvrdit, že všechno dobré co čtete v recenzích, je pravda.

Jsem vděčná za individuální úpravy na šabloně, super přístup, rychlé odpovědi na dotazy. Je to velmi příjemné pracovat s týmem, který pohotově hledá řešení a nechce za to spoustu peněz navíc.

Určitě doporučuji.

E-shop: www.elianka.cz

Ester Marečková
Ester Marečková 26.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Určitě můžu Nody doporučit, přešla jsem k nim především pro lepší ceny a množství doplňků. Ochotně mi se vším pomohli i s převedením celého webu.

E-shop: www.edenclothes.cz/

  • Ochota, ceny, spolehlivost, rozsah možností, usnadnění některých postupů
Jana Nedvědová
Jana Nedvědová 15.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

U nody.cz jsem již něco málo přes rok a půl a mohu je vřele doporučit. Při výběru platformy byla pro mě důležitá možnost využití jazykových mutací a cizích měn. Jiní poskytovatelé mají tyto funkce často zpoplatněny, ale nody.cz je má jako základní funkce (spolu s dalšími mnoha funkcemi).

Cena je velmi příznivá a oceňuji, že se dají jednotlivě přikoupit funkce dostupné ve vyšších tarifech bez nutnosti přestupu na vyšší tarif (např. propojení se Zásilkovnou, které ušetří hodně času).

Samotná administrace webu je jednoduchá a přehledná.

Podpora je velmi vstřícná, na veškeré dotazy/problémy pohotově reagují a opravdu věci řeší. Musím vyzdvihnout provedenou úpravu pro režim OSS, kdy jsem identifikovanou osobou pro zahraničí ale nejsem plátcem DPH v ČR. Toto nastavení pravděpodobně mnoho uživatelů nevyužije, a přesto byly provedeny potřebné úpravy - ještě jednou moc děkuji.

Je vidět, že se na dalším vývoji aktivně pracuje. Líbí se mi nový ukazatel toho, že bylo nějaké zboží vyprodáno a smajlík u zákazníků, kteří se vracejí.

E-shop: www.shneczek.cz

  • jednoduchá administrace
  • vstřícná a rychlá podpora
  • i nejnižší tarif obsahuje všechny podstatné funkce
  • multijazyčnost/multiměnovost
  • příznivá cena
  • vývoj nových funkcí a vychytávek
Vlaky Zezulka
Vlaky Zezulka 09.04.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to super platforma. Příjemné lidi. Mají k problému lidský přístup. Nový web běží už 3 měsíce na 99,9%. Hlavně musím vyzdvihnout pomoc přechodu starého eshopu na nový. Pořád se učím co všeho tento systém umí za automatiku s objednávkami. ????

E-shop: www.vlakyzezulka.cz/

  • rychlé reakce na dotazy
  • velice slušné jednání
  • rychlá inovace dle trendů
  • malá úprava šablony
  • doprava nejde nastavoval i dle rozměru
Ivana Dušková
Ivana Dušková 05.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S nody pracujeme zatím krátce, ale hodnotím opravdu na 1. Jedná se o nás druhý eshop, kdy je vyhovující krabicové řešení eshopu. Velmi rychlá komunikace, kde se snaží vyjít vstříct mým požadavkům. Pokud lze, naprogramují ihned, pokud ne, informují o naplánování implementace požadavku a v jakém horizontu. Přecházím z fastcentriku, kde podpora byla velmi špatné a funkce, které nyní máme v ceně byly extra placené, nemluvě o SMS zdarma, což myslím nenabízí nikdo, nebo jsem nepotkala. Doporučuji.

E-shop: www.4doxskladem.cz

Petr Dutka
Petr Dutka 21.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Nody spolupracujeme už třetí rok,po přechodu od konkurence kde bylo spoustu problému a s naději jsme zkusili Nody. Myslíme ,že jsme zvolili tu nejlepší cestu. Přístup, profesionalita, chuť řešit problémy a přizpůsobení se naším požadavkům a maximalní vstřícnost nám davá jistotu,že jsme naše podnikání svěřili skvělému partnerovi.

V současné době připravujeme nový e-shop a hádejte s kým.

E-shop: www.chaluparuvraj.cz

  • +rychlost
  • +ochota
  • +množství sofistikovaných úprav tak aby nám to maximalně vyhovovalo
  • +rychlá reakce na problém
  • žádné jsme nenašli
Jiří Martin
Jiří Martin 11.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to můj druhý e-shop. Byl jsem překvapen vstřícností a profesionalitou při jeho zakládání. Mohu jen doporučit

E-shop: www.ji-mar-sto.com/

  • vstřícnost podpory
  • výhodné ceny
  • rychlé reakce na dotazy
  • velice slušné jednání
  • zatím jsem žádné nenašel