Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (725 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Brož
Michal Brož 14.08.2019
5 / 5

Mohu jen doporučit. V oblasti eshopů se pohybuji již 20let a mám zkušenosti s vytvářením vlastních eshopů pro velké klienty. A tak jsem měl obavy, když půjdu cestou shoptetu, zda bude mít eshop dostatečnou variabilitu pro nastavení. A byl jsem mile překvapen. A to se týká i oblasti řešení problémů.

E-shop: www.toysimply.cz

Kateřina Mašková 15.08.2019

Děkujeme, Michale - snažíme se, abychom vyhovovali i větším klientům s většími e-shopy a individuálnějšími potřebami. A dělá nám radost, že už nejsme vnímaní jen jako partner „do začátku“ :)

Tak ať se vám daří!

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Jana Bakalářová
Jana Bakalářová 13.08.2019
5 / 5

Přehlednost, funkčnost, jednoduché - vše na jedničku. Jsem velice spokojená a to využívám funkce e-shopu teprve z 50%. Těším se, až se do toho více ponořím, díky Shoptetu se člověk i plno věcem přiučí. Co ale nejvíce oceňuji, jsou manuály "jak si co nastavit, aby to fungovalo". Díky tomu si člověk plno věcí může udělat sám a nepotřebuje pomoc třetích stran. A ten pocit když to začně fungovat, je k nezaplacení. :)

E-shop: www.gingerboy.cz

Kateřina Mašková 13.08.2019

100 % pejskařů ze Shoptetu vás podporuje :)

Jsme moc rádi, že vám manuály pomáhají. Kdybyste náhodou někdy něco postrádala, určitě dejte vědět.

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

NetCoShop
NetCoShop 11.08.2019
4 / 5

Dříve jsme měli e-shop na ByznysWebu. Ale tam se nám nezalíbilo z důvodu zastaralých šablon a taky kvůli malým možnostem Administrace. A tak jsme se rozhodli pro shoptet.cz kde jsme si administraci doslova zamilovali.

- Krásný a luxusní design šablon, i když jich není moc tak i tak se nám líbí. Jsou prozákaznické, moderní a responzivní.

- Super podpora která, nemá konkurenci. Je velice ochotná, pokryla všechny naše otázky a odpověděla skoro vždycky do 30 min.

- Moderní Administrace, kterou jsme si doslova zamilovali - mnoho možností, hezký vzhled.

- Co už je trochu škoda jsou poměrně velké ceny pro e-shop - ale to se dá snýst protože, shoptet nabízí mnoho funkcí.

I když už u vás e-shop nemáme tak i pořád se nám vaše řešení hodně líbí.

Jaký je váš shoptet názor?

E-shopy: 300246.myshoptet.com, 308512.myshoptet.com

Kateřina Mašková 13.08.2019

Krásný den přeji,

děkujeme mnohokrát! Budeme doufat, že až se zase případně rozhodnete e-shop provozovat, tak budeme vaší jasnou volbou a budeme do toho moct jít s vámi :)

Doufám, že se vám daří moc dobře.

Děkuji za naši veškerou spolupráci,

Katka

Jirásek
Jirásek 03.08.2019
5 / 5

Za mě nejlepší poskytovatel eshopů, služby sice trochu dražší, ale zase velice kvalitní, mohu opravdu doporučit.

E-shop: www.vyhne.cz

Kateřina Mašková 05.08.2019

Děkujeme :)

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

V.Melnyk
V.Melnyk 30.07.2019
5 / 5

Velké děkuji panu Adamu Lošáku.

Velmi vstřícný a ochotný! Snažil se mně hodně pomoc v převedeni a budováni mého e-shopu na platformě shoptet. S telefonickou podporou jsem taky spokojený, vždy umějí správně poradit a pomoc.

Vše jednoduché a intuitivní - spokojenost. Doporučuji

E-shop: www.aplikatoryljapko.cz/

Kateřina Mašková 30.07.2019

Dobrý den,

takové hodnocení moc potěší. Adamovi jsem vše vyřídila a děkuje! I děvčata z telefonické podpory si váží, že jste se o nic takhle hezky zmínil.

Těší nás naše spolupráce. Ať se vám moc daří!

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Jan Víšek
Jan Víšek 28.07.2019
5 / 5

Naprostá spokojenost, vše jednoduché, intuitivní. Vzhledem k tomu, že prodáváme specifický produkt, tak nám možnosti nabízené v šablonách postačují.

E-shop: www.starekrkonose.cz

Kateřina Mašková 30.07.2019

Hezké dopoledne, Honzo,

děkuji za Vaši recenzi - jsem ráda, že jste spokojení. Kdybyste kdykoliv cokoliv potřeboval, ozvěte se nám ;)

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Olga Šípková
Olga Šípková 26.07.2019
5 / 5

Velmi dobré řešení.

Nechápu jak ho někteří nemohou doporučit.

Teď k těm negativcům:

- Subdoména 123456.myshoptet.com?

To nemusíte řešit - je možné u některých registrátorů získat doménu opravdu levně. V dnešní době je to opravdu levná záležitost :)

- Málo šablon?

To vůbec nevadí! Ty šablony můžete změnit úplně podle sebe díky vlastnímu CSS, nebo požádat partnery shoptet

- Vysoké ceny?

Shoptet má spoustu jiných funkcí, kde jinde neseženete! Za kvalitu se platí :)

- Špatná podpora?

Velké kecy! Mě podpora vždy odpovídá do 30 min nebo max. Do 1 hodiny.

Za mě shoptet palec na horu :) A těch haterů si nevšímejte :)

Tak co? Jak se vám shoptet líbí moje odpověď?

Kateřina Mašková 29.07.2019

Krásný den, Olgo,

moc a moc děkujeme - snažíme se dělat maximum a moc nás potěšilo, že patříte mezi ty klienty, kteří to tak vnímají :)

S upřímným díky za spolupráci,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Kristýna Vonášková
Kristýna Vonášková 26.07.2019
1 / 5

Nespokojený.

7 nebo 9 šablon je prostě málo.

A vysoké ceny. Jak to že řešení (jako byznysweb, eshop-rychle,prestashop...) Mají nižší ceny a víc funkcí?

Škoda,že tam nemůže být e-shop v angličtině :(

Kateřina Mašková 26.07.2019

Dobrý den, Kristýno,

děkuji za vaši recenzi, i když mě celkem mrzí. Šablony jsou všechny optimalizované tak, aby byly nejlepší a hlavně nejvíc uživatelsky přívětivé pro Vaše zákazníky a s takovou nejde mít variant šablon nespočet. I přesto si je ale může každý náš klient graficky upravit.

Dále zmiňujete nižší ceny a více funkcí u konkurence. Prestashop je open source a bez programátora se u nich téměř neobejdete. Naše řešení je dělané tak, aby si e-shop mohl spravovat i naprostý začátečník. Celý vývoj děláme my. A co se týče funkcí, tak se obávám, že nám křivdíte. Rozšíření nabízíme aktuálně 120 a mnohé z nich žádná konkurence vůbec nemá. I e-shop v angličtině u nás mít můžete, stačí si to v administraci jedním tlačítkem nastavit. Zkuste nám prosím napsat na e-mail info@shoptet.cz nebo přes helpdesk a rádi vás přímo ve vašem projektu nasměrujeme, kde nastavení najdete.

S pozdravem,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Katka
Katka 26.07.2019
5 / 5

Jsem antitalent ohledně Pc a trvalo dlouho..než jsem se rozhoupala k vytvoření svého eshopu. Podarilo se jen díky ochotě, vstřícnosti a trpělivosti podpory Shoptetu.

Určitě doporučuji.

Pavel Bleho
Pavel Bleho 24.07.2019
5 / 5

Přehledné a pohodlné řešení. Sice vyšší cena oproti konkurenci a za každý doplněk si musím připlatit, ale to už jsem si celkem zvykl a neberu jako něco zlého. Za kvalitu se platí a dle mých zkušeností je SHOPTET kvalitní platforma. Navíc podpora je dokonalá a řeší se mnou kdykoliv a to i večer. Díky :-)

Adam
Adam 21.07.2019
2 / 5

Málo šablon, po*omá subdoména. Vůbec ale vůbec nechápu proč si zákazník nemůže zvolit vlastní název např.: mujeshop.shoptet.com místo 299633.myshoptet.com? Vždyť tuhle možnost má většina eshopových řešení (byznysweb,eshop-rychle,presta atd..)?!! K tomu vysoké ceny pro mini-eshop. Ani ten nejvyšší ,,tarif" nemá všechmny doplňky! :_ To myslíte vážně?!

A free postrádá mnoho možností (je to sice tarif ,,zdarma" ale....) mohl by mít aspoň napojení pro službu https://disqus.com , články z blogu, napojse apod. Za co mohu ale pochválit je support, jinak nic víc. Škoda že neplníte přání od zákazníků ze zpětné vazby.

Jakub Shoptet 22.07.2019

Dobrý den, máte možnost si vybrat z devíti šablon, které jsou upravit na míru. Subdoménu můžete mít třeba mujeshop.cz, ale až po objednávce ostré verze. Služby u tarifu jsou nastaveny dle naší firemní politiky, má to nějaký řád a pokud vám chybí modul v tarifu Basic, jde pronajmout nebo odkoupit. Děkujeme za pochvalu podpory. Přeji pěkný den, Jakub Shoptet.

Elzashop
Elzashop 21.07.2019
1 / 5

Asi to nejhorší řešení které jsem kdy viděl! Hodně málo šablon, vysoké ceny za pi*omé doplňky a tarify kde je asi polovina z ostatních doplňků, zdlouhavá podpora, a špatná subdoména. Jako, nechápu proč si eshopař nemůže zvolit vlastní název například: nazeveshopu.shoptet.com místo 308512.myshoptet.com? Jako to má většina eshopových řešení! odcházím od vás a už se k vám nikdy nevrátím. Byla to zbytečná ztráta času.

Jakub 22.07.2019

Dobrý den, je nám moc líto vašeho názoru ale respektujeme ho. Bohužel s ním však již nemůžeme souhlasit. Doménu si můžete nastavit dle sebe po objednávce ostré verze. Podpora reaguje v co nejkratší době. Pokud máte nějaký konkrétní příklad naší pomalé komunikace s vámi, určitě nám jí pošlete na email a budeme to řešit. Přeji pěkný den, Jakub.