Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (764 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Bedřich Ellmrich
Bedřich Ellmrich 20.11.2019
5 / 5

jen nejlepší jen nejlepší jen nejlepší jen nejlepší jen nejlepší jen nejlepší jen nejlepší jen nejlepší

Aleš
Aleš 20.11.2019
5 / 5

Ještě se prokousavam všemi možnostmi a službami ale eshop mi finguje a je super. Každý si může udělat eshop podle vlastních představ. Určitě doporučuji

E-shop: www.zatokazdravi.cz

Nářadí hned.cz
Nářadí hned.cz 20.11.2019
5 / 5

Zatím jsme jen mile překvapeni. A chválíme propracovanost a napojení na subdodavatele,

děkujeme a doporučujeme.

E-shop: www.naradihned.cz/

Filip
Filip 13.11.2019
4 / 5

Nenašel jsem žádná velká negativa, jediné co mi dost vadí je nemožnost seřazení parametrů v šablonách. Ukládají se totiž od nejstarších po nejnovější a nedají se řadit jinak.

Filip 13.11.2019

Pardon, jde to.

p. Jindřich
p. Jindřich 12.11.2019
5 / 5

Perfektní a ochotná podpora. Kvalifikoivaný a věcný přístup ke klientovi. Snaha poskytovatele umožnit klientovi co nejekonomičtější provoz s minimem nákladů. Široký a promyšlený výběr doplňků e-shopu s mniha variacemi jejich využití. Nic v nabídkách doplňků pro provoz eshopu není zbytečné. Doporučuji. Velkým plusem je velmi snadný rozjezd podnikání v oblasti e-shopu.

Monika
Monika 11.11.2019
4 / 5

Shoptet je funkcionalitou a doplňky asi nejdál, co se týče platforem na českém trhu (i když je pravda, že je to o něco dražší řešení). Rychlá reakce zákaznické na můj dotaz a ačkoliv nakonec shoptet neumožňuje funkcionalitu, kterou jsem požadovala, pracovník podpory se snažil najít řešení, které by vyřešilo můj problém.

E-shop: www.angrybeards.cz

Ondřej Založtesi.cz
Ondřej Založtesi.cz 08.11.2019
5 / 5

Shoptet je intuitivní, přehledný, našel jsem v něm všechny funkce, které jsem hledal. Trochu problém s prodejem elektronických služeb, které my nabízíme.

Pavla
Pavla 07.11.2019
5 / 5

Zatím super, vše funguje, spokojenost. Občas chvíli trvá se zorientovat a najít věc, co chi nastavit, ale chce to jen čas. Líbí se mi integrita a kompatibilita se vším možným. Je to sice spousta času nastavovaní, ale stojí to za to a zvládne to i laik.

Karolína
Karolína 31.10.2019
5 / 5

Super intuitivní prostředí, velmi dobře se mi s shoptetem pracuje a věřím, že od 1.12.2019 už budeme moct spustit e-shop naplno.

E-shop: domade.art

Radek
Radek 25.10.2019
2 / 5

Nemá možnost provozování multijazyčného e-shopu. Pravděpodobně marketingové rozhodnutí pro to, aby si zákazník zprovoznil raději 4 e-shopy, než měl na jednom 4 jazykové mutace.

Kateřina Mašková 29.10.2019

Multijazyčnost v tuhle chvíli opravdu nenabízíme, Radku, ale není to marketingové rozhodnutí, jak by se mohlo zdát, ale spíš jsme byli vázaní technickou náročností takového zpracování a neměli jsme na něj kapacitu. Ale situace se změnila a na možnosti multijazyčnosti už kolegové pracovat začali, tak věřím, že se na ni budete moct už brzy těšit.

(Neodpustím si ale drobnou poznámku: ty opravdu velmi úspěšné e-shopy, které expandovali do zahraničí, nešly cestou multijazyčnosti, ale samostatného e-shopu pro každou jednotlivou zemi. Ono se pak na dané zákazníky lépe cílí, budí důvěryhodnost, včetně specifické nabídky doprav apod. Nehledě na to, že i co se SEO týče, bývá to lepším řešením.)

Přeji mnoho úspěchů ve vašem podnikání.

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Anatoly Kopshin
Anatoly Kopshin 24.10.2019
4 / 5

Spolupráce s Shoptet se mi v krátkosti líbí. Ale...

Narážíme na určité omezení, které bohužel nejde v jejich řešení upravit (protože nedělají šablony na míru dané osobě) a to je za mě určitě velká škoda. Chápu, že chtějí ochránit svůj produkt a napouštět do něj okolní vlivy (tím myslím externí programátory, které nemohou zasahovat do určitých procesů, ale pouze jen do vizuální stránky). Tato nemožnost upravit nějaký nelogický krok je pro mě velmi špatně.

Nicméně přes tyto nedostatky dávám 4 hvězdy, protože Shoptet umí zprovoznit klíčové věci poměrně levně a efektivně. E-shop funguje, ale pokud toužíte po individuálním nastavení, máte finance a projekt co funguje, tak bych sáhl po jiném řešení. Zde budete narážet na odpovědi ze strany Shoptet, toto nejde... protože. Tak snad se časem polepší.

E-shop: eshop.inproducts.cz/

Adam Černý
Adam Černý 23.10.2019
5 / 5

Jsme spokojení s rychlostí vývoje a se způsobem práce zákaznické podpory Shoptetu. Když už se vyskytnou problémy, tak je tým shoptetu řeší. Doplňků a možností jak si eshop upravit je mnoho a ještě víc. Lidí, které živí různé úpravy a optimalizace shoptetu taktéž, takže kdykoliv se dá sáhnout po někom zkušenějším, kdo pomůže, poradí atd.

Licence by mohla být malinko levnější, to je pravda. Ale jsou tady také slevové akce při zaplacení na rok nebo na dva roky dopředu, občas jsou na konferencích k mání slevy na x měsíců provozu + hodně doplňků už je zdarma.

E-shop: www.garden-style.cz