Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1149 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš Remsa
Tomáš Remsa 18.05.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za mě zatím super. Začali jsme skromně s novým eshopem, zatím ve zkušebním režimu a zdá se že zatím super.

E-shop: www.designovedoplnky.net

  • Přehlednost, podpora, velké množství doplňků
PETR PILNÝ
PETR PILNÝ 08.05.2024
3.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Kolega mě požádal o pomoc, protože mu přestala chodit automatická synchronizace mezi aplikací a webovým obchodem. Podpora Shoptetu mu opakovaně sdělovala, že problém je na jeho straně.

Snažili jsme se zjistit, kde je problém -

"klíč hostitele neodpovídá nastavenému klíči ...".

I přes toto hlášení nám nejprve tvrdili, že je chyba na naší straně.

Pak v komunikaci prozradili, že měnili klíče a jejich rady popisovaly prostředí, které nemáme k dispozici (ještě stojí za povšimnutí, že žádná zpráva o změně klíčů v emailové komunikaci nebyla).

Několikrát jsme je žádali, aby se s námi spojili telefonicky a bylo možno dojít k nějakému výsledku - to mají zakázané.

Výsledek:

Včera to byl devátý den, co nemá kolega aktualizované stavy na webu a bohužel prodává již prodané!!!

  • Nepoužitelná podpora!!!
Shoptet 10.05.2024

Dobrý den, pane Pilný,

moc mě mrzí, že jste nebyli spokojeni s naší podporou.

Celý Váš případ jsme důkladně prozkoumali, zaurgovali potřebná oddělení a v neposlední řadě Vás také přímo kontaktovali telefonicky, abychom se ujistili, že jsou veškeré klíče aktuální a vše funguje v pořádku.

Záleží nám na Vaší spokojenosti, proto jsem také pro jistotu nechala Váš projekt zkontrolovat kolegy. U Vás i všech našich klientů již fungují klíče správně.

Kolega se s Vámi celou situaci snažil řešit, jak nejlépe v tu chvíli mohl. Omlouváme se za způsobené komplikace, i v budoucnu nás můžete kontaktovat telefonicky na naší zákaznické lince.

Mějte se krásně.

Za Shoptet

Barbora Turisová

Kozultant zákaznické péče

Jan Vaněk
Jan Vaněk 07.05.2024
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

musím říct, že jsem velice spokojený. hodně nám to na našem webu pomohlo. Náš web je https://faencyagency.cz/

E-shop: faencyagency.cz/

  • +komunikace
  • - nic
Shoptet 07.05.2024

Dobrý den, pane Vaňku,

děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jste s funkcionalitou našeho systému i s naší podporou spokojen.

Přeji Vám ať se s e-shopem daří.

Za Shoptet

Eva Kosíková

Konzultant zákaznické péče

jana konečná
jana konečná 30.03.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobrá podpora, cokoliv tam řeším, nová nastavení, doplňky, vždy mi pomohli. člověk se až diví, kde v dnešní době berou tolik odborníků.

E-shop: www.filtryvody.cz/

Shoptet 04.04.2024

Dobrý den, paní Konečná,

moc děkujeme za krásnou recenzi. Těší nás, že Vám náš tým zákaznické podpory vždy poradil a náš systém Vám takto vyhovuje. Určitě kolegům vyřídím, jak jste s námi spokojena, ať udělám radost celému týmu. Přejeme Vám mnoho úspěchů!

Za Shoptet

Eva Kosíková

Konzultant zákaznické péče

Milan Chábek svet-aut.cz
Milan Chábek svet-aut.cz 28.03.2024
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojen. Už jsem měl tu čest s několika asistenty. Trpělivost a snaha opravdu pomoci ve mně vyvolává dobrý pocit, že jsem si vybral dobrý e-shop s dobrou podporou. Opravdu mně potěšilo, jak jsou lidi na zákaznické podpoře milí. Zrovna dnes , kdy chudák slečna sama nevěděla, protože u Vás není dlouho. Myslím, že se jmenovala Věra. Nakonec po poradě s kolegy zavolala a vyřešili jsme problém s přílohou obchodních podmínek do e-mailu k objednávce. Děkuji za tuto podporu a trpělivost.

E-shop: www.svet-aut.cz/

Shoptet 04.04.2024

Dobrý den, pane Chábku,

moc děkujeme za hezkou recenzi. Těší mě, že oceňujete naši zákaznickou podporu a jsem moc ráda, že jste naším zákazníkem. Snažíme se dělat maximum, abychom naplnili Vaše očekávání. Ať se Vašemu e-shopu daří!

Za Shoptet

Eva Kosíková

Konzultant zákaznické péče

Bernard Theuer
Bernard Theuer 22.03.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme u Shoptetu téměř rok a je to pro nás posun dopředu. Dříve jsme měli dvě jiné platformy a v některých situacích to bylo peklo.

Nápověda - to oceňuji. Když dojdete do bodu, kde si nevíte rady, najdete v nápovědě postup.

Vzdělávací videa, texty a webináře.

E-shop: www.koupelny-online.cz

  • Administrace jednoduchá, přehledná
  • Zákaznická podpora v pořádku
  • Návody pro nastavení a správu
  • Doplňky pro vylepšení, rozšíření
  • Cena některých doplňků, nebo nemožnost koupě, jen pronájmu
Peter 22.03.2024

Dobrý den, pane Theuere,

jménem Shoptetu Vám děkuji za Vaši recenzi.

Jsem moc ráda, že správa e-shopu a naše Nápověda je pro Vás přehledná, to nás velmi těší. Budeme se snažit Vám poskytovat ty nejlepší služby i nadále. 

Rozumím, že vyšší cena některých doplňků může být dražší, nicméně vývoj, údržba, zlepšování technické podpory se díky tomu projeví do ceny doplňků.

Přeji Vám ať se s e-shopem daří.

Jana Králová

Konzultant zákaznické péče

Pavla
Pavla 14.03.2024
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Rychlá reakce a řešení problému. Slušná konverzace a skvělé vysvětlování i neznalému uživateli.

E-shop: www.malickostproradost.cz

Shoptet 19.03.2024

Dobrý den, Pavlo,

upřímně Vám děkujeme za zprávu.

Je skvělé, že se nám podařilo rychle a správně vyřešit Váš problém, a že jste takto spokojená.

Jsme tu od toho, abychom Vám vždy pomohli, proto se na nás neváhejte obrátit s jakýmkoliv probémem.

Za Shoptet

Barbora Turisová

Konzultant zákaznické péče

Michal
Michal 09.03.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice user friendly řešení. 99% funkcí, které běžný uživatel potřebuje může být součástí backendu. Podpora velice ochotná a zejména rychlá. Omylem smazaná produktová data obnovena během několika desítek minut.

E-shop: www.bakteriedoseptiku.cz

  • Rychlost
  • Jednoduchost
  • Flexibilita
  • Podpora
  • Pro běžného uživatele žádné. Snad jen cena některých rozšiřujících funkcí
Shoptet 19.03.2024

Dobrý den, Michale,

moc děkujeme za krásné a obsáhle hodnocení.

Těší mě, že jste s funkcionalitou našeho systému i s naší podporou spokojen.

Jsme moc rádi, že jste naším zákazníkem. Uděláme vše pro to, aby Vám náš systém vyhovoval i nadále. :-)

Za Shoptet

Barbora Turisová

Konzultant zákaznické péče

Monika Soukalová
Monika Soukalová 22.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ušetření několika měsíců práce a příprav díky skvělému propojení a nastavení služeb.

  • Nespočet doplňků podporujících provoz i marketing eshopu.
Shoptet 06.03.2024

Dobrý den, Moniko,

jsme moc rádi, že jste s námi takto spokojena. :)

Na naší platformě je skutečně možné během pár týdnů spustit e-shop a napojit ho na mnoho různých dalších služeb a aplikací díky bohaté nabídce našich doplňků.

Pokud byste potřebovala s čímkoliv poradit, tak jsme tu pro Vás na info@shoptet.cz.

Přeji mnoho dalších úspěchů ve Vašem podnikání.

Za Shoptet

Barbora Veselá

Supervizor zákaznické péče

Matej K.
Matej K. 30.01.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

So shoptetom mám viac ako 8 ročné skúsenosti. Na tejto platforme som vytvoril niekoľko e-shopov na zákazku alebo vlastné, ktoré som neskôr predal. Aktuálne prevádzkujem dva e-shopy, z toho jeden 4r. a novo vzniknutý 3 mesiace. Pre mňa má shoptet zo všetkých e-shopových platforiem najviac intuitívnu administráciu. Skúšal som aj iné e-shopové riešenia, ale nakoniec som sa vždy rozhodol pre shoptet :-)

E-shop: www.survival-shop.sk

  • intuitívna administrácia
  • možnosť rozšírenia funkcii cez shoptet doplnky
  • pekne a funkčné šablóny
  • podrobné návody na správu e-shopu
  • pri niektorých tarifoch my chýbajú doplnky, ktoré sú u vyššieho tarifu. Napr. tarif Basic nemá skladové hospodárstvo
Shoptet 02.02.2024

Dobrý den, Mateji,

za Shoptet děkuji za skvělé hodnocení! Moc si jej vážíme, zvláště od takto již dlouholetého klienta :) Zvláště intuitivnost při zacházení s naší administrací je náš dlouhodobý cíl, takže mě těší, že to v případě Vašich projektů, zdá se, funguje.

Co se týče nedostupnosti Skladového hospodářství v tarifu Basic - víme, že pro mnohé eshopaře je to důležitá funkce, podobně jako různé jiné, ale všechny se zkrátka do Basicu nevejdou. :) Proto je tam možnost si jednotlivé doplňky přiobjednávat individuálně, takže je možné je využívat i v nižších tarifech, a částka za pronájem nevyroste tak vysoko, jako při přechodu na vyšší tarif.

Jsem rád, že ze všech možností využíváte pro e-commerce řešení právě Shoptet. Přeji, ať se nadále daří všem e-shopům, které jste spustil dosud, i těm, které případně založíte v budoucnu. Budeme se všemi silami snažit k tomu přispět dalším rozvíjením našeho produktu.

Přeji příjemný den.

Za tým Shoptetu

Mikuláš Mařík

Konzultant zákaznické péče

Drahomíra Jucovičová
Drahomíra Jucovičová 09.01.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobrý den, chci velmi ocenit přístup pana Jana Sirovátky z technické podpory, který mi popsal způsob, jak si přenastavit DPH po promeškaném termínu do konce roku 2023, a to takovým způsobem, že jsem to zvládla sama. A to je co říci....

E-shop: www.nakladatelstvdh.cz

  • rychlost, podrobný popis
Shoptet 17.01.2024

Dobrý den, Drahomíro,

děkujeme za takovou pěknou pochvalu našeho kolegy. Určitě se postarám o to, aby se Vaše recenze dostala až přímo k němu. :-)

Doufám, že budete s námi i nadále takto spokojená. Pokud byste cokoliv potřebovala, tak nám neváhejte napsat a rádi znovu pomůžeme!

Přeji mnoho dalších úspěchů ve Vašem podnikání.

Za Shoptet

Barbora Veselá

Supervizor zákaznické péče

Lukáš Hradílek
Lukáš Hradílek 21.11.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop na Shoptetu mám už 2 roky a jsem maximálně spokojený. Na zákaznické podpoře vždy poradí a pomohou. Také oceňuji širokou nabídku doplňků. Za mě mohu jen doporučit.

  • Zákaznická podpora
  • Jednoduchost a přehlednost
  • Cena
  • Doplňky
  • Shoptet Poradna
Shoptet 24.11.2023

Dobrý den, Lukáši

děkujeme Vám, že jste si udělal čas na napsání tak pozitivní recenze.

Máme obrovskou radost, že jste s námi spokojený a uděláme maximum pro to, abyste byl s Shoptetem spokojený i nadále.

Zákaznická podpora je tu vždy pro Vás a naše portfolium doplňků se neustále rozrůstá, aby si každý vybral přesně to, co potřebuje. :-)

Přejeme Vám hodně spokojených zákazníků.

S pozdravem

Barbora Turisová

Zákaznická péče Shoptet