Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (987 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martin Křápek
Martin Křápek 22.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem opravdový amatér, ale eshop pro nastavení je ituitivní a postavil jsem si ho sám během jednoho dne. Vše zatím perfektně funguje. Při větších obratech nebudu váhat a rozšířím eshop o všechny doplňky. Nyní čekám a těším se na spuštění platební brány. Práce s eshopem je radost!!

E-shop: eshop.trucksraz.cz/

Petr Kořínek
Petr Kořínek 21.10.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Na krabicové řešení je to super. Občas něco není dle mých představ, ale dá se to vždy nějak obejít. Na funkcích se stále pracuje, takže co není, může být za měsíc. Podpora funguje perfektně.

E-shopy: klidnesiuzivam.cz, www.lutroninstruments.eu

Jiří Hudec
Jiří Hudec 19.10.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

zatím dobré, jsme na začátku eshop není zprovozněn, jedná se o převod většího eshopu pod shoptet

Lucie Kovářová
Lucie Kovářová 14.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Založení e-shopu zvládne i začátečník poměrně snadno. Velmi se mi líbí komunikace a podpora ze strany Shoptetu, která je opravdu vynikající. Svou doménu budu v nejbližší době teprve připojovat, tak věřím, že i nadále bude vše fungovat tak skvěle jako dosud.

Viktorie Tichánková
Viktorie Tichánková 14.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Shoptet máme skvělé zkušenosti. Jsou nám opravdovým partnerem, kterému ani při hromadě našich dotazů nedochází trpělivost. Díky!

E-shop: www.victoriasfields.cz

Květa Kolouchová
Květa Kolouchová 12.10.2021
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Založen eshop, relativně rychle a snadno, cením si spolehlivost. Přešla jsem z Prestashopu, který byl chybový a zastaralý. Zatím používám krátce, takže další hodnoení je předčasné.

E-shop: www.kvetakolouchova.cz

  • Relativně uživatelsky přívětivé a když se člověk naučí používat funkce, celkem rychle se dá zorientovat a vyřídit objednávky....
  • každý doplněk je placený, včetně exportu či nastavení množstevních slev v eshopu... takže varianta zdarma je jen takové lákadlo a je opravdu pro minimum uživatelů. Chybí mi propojení na ppl a možnist snadno exportovat štítky zásilkovny, vše se musí importovat ručně ... Určitě je co vylepšovat.
Lucie Hubeňáková
Lucie Hubeňáková 11.10.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Již přes 2 roky jen kladné věci, jsme spokojeni. Vyhovuje nám jednoduchost systému a přívětivé jednání ze strany shoptetu.

E-shop: eshop.tomavizi.com

  • rychlost všeho, transparentnost, cena
  • nejsou
Michaela Ema Hyťhová
Michaela Ema Hyťhová 05.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

I pro s e-shopem nezkušeného člověka je shoptet jednoduchým startovacím bodem, mnoho základních možností, pohodlné nastavení ????????

E-shop: 468523.myshoptet.com/knihy/

Hořínková Ivana
Hořínková Ivana 29.09.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Všechno v pořádku, prostředí přívětivé, jedine, co mi chybí, je generování dat pro gls e-balik.

E-shop: www.pinny.cz/

Ivana
Ivana 26.09.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Naprostá spokojenost, založení eshopu jsem zvládla i jako naprostý amatér, přehledná nápověda.

E-shop: www.lunastyll.cz

Oldřich Mládek
Oldřich Mládek 25.09.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to můj druhý projekt na Shoptetu, takže vím do čeho jsem šel a většinu možností znám velmi dobře. Za mě nejlepší řešení pro e-shop, když nemáte čas nebo peníze na specializovaný e-shop na míru.

E-shop: www.robopet.eu

  • Jednoduchost, modularita, co nechci, to nepoužívám
Branislav
Branislav 16.09.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zákaznická podpora podpora je na dobrej úrovni, vždy je odpoveď na požadovanej úrovni. Odpovede prídu včas a sú veľmi pomocné.

E-shop: 442989.myshoptet.com/