Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (956 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Kašpárek
Michal Kašpárek 14.05.2021
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Podvodný eshop. Byl jsem okraden o 2008 Kč.

Objednáno 15.4. Trvali na zaplacení předem.

Položku uvedenou skladem skladem neměli, ačkoliv přišel mail, že ji dávají do přepravy.

1.5 mi přišla omluva, že položku už neseženou a do 3 pracovních dnů mi budou peníze vráceny. Dosud se tak nestalo. Na další urgence nereagují.

zřejmě bude nutné podat stížnost na ČOI.

Lucie
Lucie 13.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Můj první eshop.

Uživatelsky přívětivé, přehledné.

Vzhled hodně variabilní.

Trochu mě potrápil přesun na doménu, ale techničtější typy by s tím asi neměli sebemenší problém, nakonec jsem s pomocí nápovědy zvládla i tohle.

Všechno super za minimální cenu.

Určitě doporučuji.

E-shop: www.meditart.cz/

Jakub
Jakub 07.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsme zvažovali, zda si nechat postavit vlastní prostředí či jít alespoň pro počátek do shoptetu a zvolili jsme shoptet. Lepší rozhodnutí jsme udělat nemohli, protože to řešení je opravdu promyšlené a myslí i na věci, které by nás jinak možná ani nenapadly nebo bychom na ně přišli později, že je potřebujeme.

E-shop: www.emamataty.cz

  • Variabilita
  • Pomoc na telefonu
  • Přehlednost
  • Dost věcí, co nejdou upravit v šabloně, jde upravit v kódu
  • Přidal bych větší variabilitu možností filtrování a řazení produktů
Daniel
Daniel 06.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvely system pro zacinajici i shopy s obratem do 100M. Vsechno velmi rychle a spolehlive. Doporucuji.

Pavel Kelča
Pavel Kelča 04.05.2021
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Po více než 4 letech, nyní nejvyšší tarif: Dá se rychle nasadit, podporuje skladovou evidenci a na něm varianty (velikosti, barvy,...). Dobře řešené základní vyřizování objednávek, ale složitější postupy (třeba aby jednu zakázku vyřizovali 2 lidé "nezávisle" téměř nemožné). Dobrá spolupráce s balíkobotem (chybou to končí jen tak 1x za kvartál). Vícejazyčnost je nepoužitelná (snad zatím). Feedy do vyhledávačů hrozné. Pokud chcete při vyřizování objednávky tisknout účtenku na jedné a etiketu na druhé tiskárně, musíte pořád tiskárny přepínat.

E-shop: cervenytulipan.cz

  • Snadné nasazení
  • Dobré funkce frontedu i backendu
  • Nemožnost editace feedů do google, seznamu, heureky
  • Nepodporuje povinné kategorie Heureky
  • Nepoužitelná vícejazyčnost
Pavel Kelča 04.05.2021

Oprava: nepodporuje povinné parametry u Heureky (kategorie podporuje)

Petra
Petra 04.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jako začínající e-shop jsme shledali shoptet jako dostačující a přehledný. Chválíme Shoptet univerzitu i přehledný helpdesk.

E-shop: www.lemonbar.cz/

Jaroslav Kriz
Jaroslav Kriz 30.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Idealni reseni. Umi to vsechno. Hodne muziky za opravdu malo penez. Zakaznicka linka perfektni. Rychly srozumitelny ochotny!

E-shop: www.yakuzapremium.cz/

  • Vsechno
  • Nic
Kudlanky-Miloš Janeček Cute Mantis
Kudlanky-Miloš Janeček Cute Mantis 22.04.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Intuitivní ovládání se spoustou služeb. Jelikož máme specifickou nabídku prodeje, kudlanky a všeho potřebného k chovu, není někdy jednoduché vše správně vyladit. U shoptetu se dá najít to správné řešení, aby vše fungovalo jak má. Děkujeme ;)

E-shop: www.cutemantis.com

  • Spousta služeb a jednoduché ovládání.
Veronika Pavlíková
Veronika Pavlíková 02.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Můj cíl byl postavit eshop na řešení, které je veřejné známé a ulehčit tak zákazníkům nákup co nejvíce, ale za přijatelnou cenu. Velmi mě překvapila samotná lehká administrace a postavení celého eshopu celkem rychle. Co je potom už trochu složitější/časově náročnější jsou různé importy, šablony emailů, atp. Nutno ale říct, že vše lze nechat v původním stavu a "jen" naplnit produkty. Náš eshop není velký, prodáváme svoje výrobky, takže neřešíme žádné složitější transakce/evidenci. Musím ještě dodat, že nápověda shoptetu je dokonalá, prostředí je v CZ a to se mi líbí opravdu hodně. I když umím anglicky, tak je pro mě komplet CZ velkým plusem.

E-shop: www.drillathletics.com

  • rychlost vytvoření eshopu
  • tak akorát customizace pro středně pokročilého uživatele (není překombinované)
  • moduly fungují velice hezky
  • nápověda
  • uživatelsky známe designy
  • FB help formu (skupina)
  • CZ plná lokalizace prostředí
  • ruční export/import u Zásilkovny
Zdeněk Koblic
Zdeněk Koblic 31.03.2021
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zákaznická podpora je přetížena. "Odpověď čekejte, až se na vás dostane řada"(základní poučka zákaznické podpory: neříkat zákazníkům, že musejí čekat na odbavení jiných zákazníků). Jinak hodnotím zákaznickou podporu velmi kladně.

Funkce v krabicovém řešení výborné, jsou mezi nimi ale nesrovnalosti, které uživatelé řeší již velmi dlouho, zatím bez nápravy, např. zobrazování dostupnosti u náhledu produktu s variantami v kategoriích. Dále mi chybí možnosti kompletního importu zboží (např. import parametrů včetně pořadí, import kategorií včetně pořadí a obrázků). Prázdné kategorie nelze automaticky skrýt. XML feed pro Heuréku raději řešíme mimo Shoptet (nelze nastavit název produktu a kategorii na úrovni produktu). Atd. Ale celkově opravdu velmi dobré.

Spolehlivost - ke zvýšení spolehlivosti by možná přispělo nasazování aktualizací v méně exponovanou dobu, protože když se něco nepodaří (a to se pochopitelně stává), dochází k zbytečným výpadkům.

E-shopy: wadima.cz, avantgard.cz

  • viz zkušenosti
  • viz zkušenosti
Adéla Stonjeková
Adéla Stonjeková 25.03.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Co nenabízí šablony, to vám pomůže doporučený programátor, aby jste měli co potřebujete. Je skvělé si koupit celý doplněk a né platit taxu měsíčně, pokud máte již zavedený eshop. Mnoho vychytávek.

E-shop: www.ceskabiomoda.cz

  • Skvělá podpora i po telefonu, vše vám vysvětlí jako úplnému začátečníkovi. Pro mě to nejdůležitější. Vyšli mi vstříc i cenou, jelikož jsem chtěla eshop s 200 produkty, ale nechtěla platit za eshop z 1000 produkty. Mám tarif basic a k tomu si mohu dokoupit vždy po 50 produktech a né platit za dražsí tarif, což vítám.
  • Chtělo by to tarif pro například 500 produktů za přijatelnou cenu.
Olga Šašková
Olga Šašková 22.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velice spokojena, jednoduché a jasné ovládání a vysvětlivky, hezký vzhled, základní verze obsahuje vše důležité i varianty v barvě zboží.

E-shop: www.eshopnakavalo.cz

  • jednoduché, dobrý vzhled