Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (805 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Roman Puš
Roman Puš 28.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Založení e-shopu je velmi intuitivní. Skvělá škála doplňků. Vynikající zákaznická podpora, příjemný a ochotný personál. Na všechny mé otázky obratem odpověděli. Pokud někdo uvažuje o tvorbě e-shopu, všem vřele doporučuji podporu Shoptetu.

E-shop: www.zdrave-ingredience.cz

Miroslav Kaleta
Miroslav Kaleta 25.03.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím mi chybí některé základní vlastnost, které na roadmapě jsou paradoxně jen ve fázi nápadů (automatické vyplňování homepage produkty označené jako Akce, při hromadné slevě nad částky všechny produkty také označit v akci a novinky automaticky po dobu X dní označovat Novinka).

Jinak je to ale velice spolehlivý systém.

E-shop: hrackynainternetu.cz

Václav Adamec
Václav Adamec 21.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Již po třetí jsem vše dělal znova a za pomocí stránky podpora jsem vše podle svého zvládnul. Velmmi hodně funkcní vše zvládne člověk sám až na ňáké kódovaní atd.

E-shop: www.adamont.cz

  • Funkce
  • Podpora
Jan Kubát
Jan Kubát 21.03.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím mohu hodnotit pouze komunikaci s podporou a to jsem byl moc spokojen.

Ostatní ukáže čas.

S prostředím i vzhledem jsem zatím spokojen.

E-shop: www.kubatkuze.cz/

  • nemohu dořešit slevy starých zákazníku + nově registrovaných
LIZY s.r.o
LIZY s.r.o 17.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rychlé a přehledné vytvoření e-shopu. Zatím žádné jiné zkušenosti, právě ho dáváme do provozu. Děkuji

Petr Toufar
Petr Toufar 17.03.2020
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Prvně jsem dělal e-shop, a zvládl jsem to.

pomocí návodu to jde jednoduše ale bohužel vzhled stránky je omezen a bohužel html kódy neumím abych si to přizpůsobil ale poměl cena výkon je dobrá

E-shop: www.lizyfulminant.cz/

Zuzana
Zuzana 17.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchý, avšak propracovaný eshop, a to i ve free verzi. Vše jsem zvládla nastavit sama (i převod domény), a to jsem opravdu velký laik.

E-shop: www.nemocnicni-textil.cz

  • jednoduchost nastavení i pro laiky
  • přehlednost
  • uživatelská podpora, kde jsou dopodrobna popsány i (pro mě) těžší věci vázané k eshopu
Petr Rychtář
Petr Rychtář 03.03.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pro většinu projektů maximální funkcionalita.

S rostoucí popularitou trochu pokulhává podpora ale to je asi pochopitelné.

E-shop: eshop.rystol.cz

Mirka Hulíková 10.03.2020

Dobrý den, Petře.

Jsem moc ráda, že jste s Shoptetem jako takovým spokojený. Všimla jsem si, že píšete, že pokulhává podpora (jejíž chod mám na starost). Poslala jsem Vám e-mail a budu ráda, když mi odpovíte, co přesně pokulhává. Dívala jsem se na komunikace s námi a budu ráda za upřesnění. Děkuji a přeji krásný den.

Mirka

Ladislav Mikuš
Ladislav Mikuš 02.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pro prezentaci a prodej našich služeb autoškoly, je vaše platforma velmi přívětivá a dostupnými funkcemi bezkonkurenční. Děkuji Mikuš

E-shop: www.autoskola-rymarov.cz

Ondřej Bouček
Ondřej Bouček 28.02.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice zdařilý systém. Zvládne ho jistě i úplný amatér. Jednoduchý na nastavení. Výborně funguje systém podpory, kde najdete otázky snad úplně na všechno. Líbí se mi i vzory pro obchodní podmínky atd. Opravdu super

E-shop: www.blovickaprazirna.cz

  • Rychlé, intuitivní a graficky přívětivé prostředí. Výsledný eshop vypadá podle představ.
  • Nenašel jsem
Pavel Hraba
Pavel Hraba 21.02.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Více možností propojení a nastavení plus postup pro konkrétní nastavení,rychli přístup ke všemu,dobře nastavené pro vyhledávače.

E-shop: Www.phpovleceni.cz

Jiří Baloun
Jiří Baloun 21.02.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zákaznická podpora je opravdu skvělá. Po drobném tápaní si dokáže na Shoptetu vytvořit eshop opravdu každý. Ceny jsou trošku vyšší a některé doplňky jsou opravdu přemrštěné. Ale obecně velká spokojenost.

E-shop: www.donwood.cz