Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (635 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ondřej Vrbka
Ondřej Vrbka 14.12.2018
5 / 5

Skvělý zákaznický přístup. Rychlé vyřízení zvláštních požadavků, dokonce i ve fázi ve zkušebního provozu.

Doporučuji.

E-shop: https://www.acousticdesign.cz/

Michal
Michal 07.12.2018
4 / 5

Zatím jsme spokojeni, výborná podpora jak na telefonu, tak v helpdesku. Také se nám líbí nová mobilní aplikace a jak celý tým Shoptetu neustále něco vylepšuje a přídává nové funkce.

E-shop: www.ppcentershop.cz/

Zbyněk Prokeš
Zbyněk Prokeš 04.12.2018
5 / 5

U Shoptetu hodnotím velmi kladně přívětivou uživatelskou administraci. Díky webu Shoptet podpora projdete nastavením celého eshopu poměrně snadno. Oceňuji také propojení na různé marketingové kanály.

E-shop: https://eshop.vinoprokes.cz

Dominik Pařil
Dominik Pařil 28.11.2018
5 / 5

měl jsem zmatek v nastavení domeny, jestli tam dat shoptet se vym zakaznickym cislem nebo bez. Ale po par pokusech a vypinani zapinani eshopu to vyslo. :D

E-shop: www.greenforge.cz

Alexandra Františová
Alexandra Františová 28.11.2018
5 / 5

Jsem s Shoptetem velmi spokojená! Opravdu pro mě jako nováčka nejlepší e-shop, který jsem v průběhu vybírání vyzkoušela. Vše velmi přehledné a jednoduché, skvělé služby, propojení i klientský servis, který je vždy ochotný s čímkoliv poradit. Vše na jedničku!

E-shop: www.finefurs.cz

Martin Mikšík
Martin Mikšík 24.11.2018
5 / 5

Shoptet jde s trendy, snaží se pořád inovovat a zlepšovat.

Vytváří opravdu výborné prostředí pro obchodníky.

Zatím jsem nenašel nic, co by mi nějakým způsobem vadilo.

Člověk si na to musí jen zvyknout.

Ladislav Hemrlík
Ladislav Hemrlík 23.11.2018
4 / 5

super spolupráce, perfektní podpora. Na co bych se zaměřil … vylepšit v jedné správě e-shopu možnost jiné jazykové mutace.

E-shop: https://eshop.hemr.cz/

Jakub Kemr
Jakub Kemr 18.11.2018
5 / 5

Zatim vyborne, umi to vsechno, co potrebuju. E-shop teprve spoustim, ale dle funkci jsem zatim velmi, velmi spokojeny.

E-shop: https://www.weganstore.cz

Miroslav Dvořáček
Miroslav Dvořáček 16.11.2018
5 / 5

Skvělé řešení pro všechny co začínají s eshopem. Pohodlné a jednoduché ovládání všech funkcí. Doporučuji

E-shop: www.idary.cz

Michaela Ciastoňová
Michaela Ciastoňová 16.11.2018
5 / 5

Přehledné nastavení eshopu, rychlé jednocuché pokud jsem si nevěděla rady pomohla mi nápověda, která je jasně popsaná a vše vysvětlí. Jsem naprosto spokojená. Výsledek eshopu vypadá profesionálně moc pěkné zprocovaní. Moc děkuji

E-shop: www.outlet-licencnizbozi.cz/

Tomáš 16.11.2018

Cituji: "Výsledek eshopu vypadá profesionálně moc pěkné zpracování"

Vašemu e-shopu říkáte profesionální zpracování? Viděla jste eshop přímo na webové stránce, kterou jste zde uvedla? Pokud je tento projekt opravdu funkční, a vy jste opravdový majitel, tak bych se s vámi moc rád sešel a uvedl vás trošku do obrazu jak by měl vypadat e-shop.

Petr Kulhánek
Petr Kulhánek 13.11.2018
5 / 5

Vše funguje perfektně, postupně se učíme a jde to! Zatím se nevyskytl žádný větší problém a objednávky jen prší.

E-shop: https://prodej.aldebaran.cz/

Marie Čadová
Marie Čadová 11.11.2018
5 / 5

I my přidáváme kladné zkušenosti s fungováním našeho eshopu po prvním týdnu provozu:

- do 1 měsíce od rozhodnutí založit eshop jsme eshop spustili

- díky shoptet poradně jsme nastavili vše základní do začátku svépomocí bez využití IT podpory

- nastavili jsme první reklamní kampaně a první objednávka přišla po 4 dnech provozu (bez předchozí historie a fanouškovské základny)

Shoptet doporučujeme :-)

E-shop: https://www.pritivi.cz