Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.72 / 5 (493 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Patrik
Patrik 11.01.2018
3 / 5

+ pekne sablony, jednoducha administracia, eshop zaraba, rychla podporca, nove funkcie, asi ako jediny maju kompletny FB pixel,

- iba jedna platobna brana, vyssia cena, malo napojeni na Slovenske SW, niektore exporty by mohli byt ine, lebo nevyhovuju

Som spokojny, ale mohlo by to byt daleko lepsie, potom by som ani neuvazoval nad odchodom. Takto som stale na vazkach, nakolko klucove veci mi chybaju, napojenie na uctovny SW iny ako Pohoda, ina platobna brana ako GoPay, napojenie na Slovenskych kurierov...

E-shop: www.taishifolie.sk

Daniel
Daniel 03.01.2018
5 / 5

Zkušenosti? Zatím se mohu vyjádřit stran administrace obchodu. Zkoušel jsem několik nabídek na trhu a "zakotvil" u Shoptet.cz. Důvodů je více, ale administrativní rozhraní obchodu mi ze všech zvažovaných variant přišlo nejlepší.

Trochu jsem se potýkal s nastavením, ale to bych nepřičítal jeho tvůrcům. Prostě jako u všeho nového, tak i zde je třeba si zvyknout. Otázkou jak moc to zvykání je bolestivé. A tady je to v pohodě.

Konec konců od toho má každý bezplatné období, kde si může ovládání "osahat". Takže za mě spokojenost.

E-shop: www.1BITCOIN.cz

martin Lipovčan
martin Lipovčan 02.01.2018
5 / 5

Vynikajici pro zacinajici eshopy. Vse prehledné. Problémy řešené do pár hodin. Jsme velice spokojeni ,že jsme využili jejich služby. Těšíme se na další vylepšení.

E-shopy: bezvaplenky.cz, bezvaplienky.sk

Jarmila Števková
Jarmila Števková 28.12.2017
5 / 5

Vyborne, jen kdyz hledam nektere funkce opacne (tedy nenastavuji e-shop v poradi podle menu v shoptet, ale dle sveho seznamu a v shoptetu v nastaveni preskakuji), jsou těžko k nalezeni. Ale nakonec jsem vždy nasla, pripadne se zakaznickou podporou ????

E-shop: jajas.cz

Andrea
Andrea 18.12.2017
5 / 5

Výborné, funkční řešení s možností doplňovat libovolné moduly dle potřeb každého e-shopu. Doporučujeme!

E-shop: www.kouzelna-varecka.cz

Ladislav Biolek
Ladislav Biolek 01.12.2017
4 / 5

Jsem spokojen. Vše funguje jak má, rychlá reakce podpory. Výhoda postupného rozšiřování funkcí a možnost osahat si eshop v základní verzi.

E-shop: www.darekodnas.cz

Tuan Anh
Tuan Anh 23.11.2017
4 / 5

Všechno dobré od doby co jsem přešel jinam se shoptet posunul dál a je lepší.

Jana Hubáčková
Jana Hubáčková 23.11.2017
5 / 5

Skvělé služby na vysoké úrovni. Díky nápovědě jsem zvládla udělat vše sama,vše je srozumitelně vysvětleno. Odešla jsem od konkurence k Shoptet,zde jsem konečně našla všechny funkce,které jsem pro svůj eshop chtěla.Jsem maximálně spokojena :)

E-shop: www.samikuvdetskysvet.cz/

Prtra
Prtra 23.11.2017
5 / 5

Jsem moc spokojena s řešením, vše funguje dobře a je to pochopitelne i pro úplného laika. Překvapilo mě i jak dobře funguje HELPDESK, opravdu super.

E-shop: www.jogadiar.cz

Tomáš Švancer
Tomáš Švancer 21.11.2017
4 / 5

Komunikace dobrá, řešení problémů bez prodlev. E-shop jsme spustili minulý týden , takže ostatní hodnocení předčasné.

Komunikace Ok.

E-shop: prazirna-napajedla.cz

Ondřej
Ondřej 18.11.2017
5 / 5

Shoptet bych určitě doporučil, jednoduchá administrace eshopu, helpdesk reaguje okamžitě, což jako eshopista který potřebuje radu opravdu ocení.

E-shop: www.vseproauto.eu

Ondřej Kývala
Ondřej Kývala 17.11.2017
5 / 5

Nejlepší volba v nabídce "hotových" e-shopů v Česku, jednoduché ovládání, mnoho možností, příznivá cena, dobrá nápověda.

E-shop: www.bateriekiwi.cz