Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1057 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Nikola Jarnotová
Nikola Jarnotová 21.11.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na začátku jsem měla webové stránky vytvořené přes webnode a přes shoptet. Rozhodovala jsem se, a nakonec jsem si vybrala shoptet. Cena je sice o něco vyšší ale určitě to za to stojí. Vše je přehledné, změny se velice rychle propisují a stránky vypadají více profesionálně. Kdežto u webnode mi přišlo, že tvořím blog. V záporech zmiňuji jednu funkci, který mi u basic verze chybí a je celkem důležitá. Jsou to skladové zásoby. Vím, že se dá dokoupit, ale cena mi přijde vysoká vzhledem k poměru ceny basic/sklad(za to jsem ubrala jednu hvězdičku). Přemýšlela jsem, že kvůli tomuto využiju i jiného pomocníka pro tvorbu e-shopu.

E-shop: www.greyf.cz

  • Přehledné, snadné a hlavně se rychle propisují změny.
  • Možná mi chybí skladové zásoby ve verzi basic. Jinak asi zatím není nic záporného
Shoptet 22.11.2022

Dobrý den, paní Jarnotová,

ráda bych jménem Shoptetu poděkovala za tak skvělou recenzi. Vždy oceníme, když jsou naše zákazníci takto upřímní. Zároveň vám děkuji i za podnět ohledně skladových zásob, bereme to na vědomí. Zpětnou vazbu jsem předala našemu týmu.

Přeji ať se vašemu podnikání daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Martin
Martin 11.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Super tym, profesionálové. Ochota a vstřícnost. Pokaždé když jsem potřeboval poradili nebo přímo pomohli nastavit prostě siper.

E-shop: shop.martinvinar.cz

Shoptet 13.11.2022

Dobrý den, Martine,

děkujeme vám za tak hezkou recenzi. Je to povzbuzující zpráva pro celý náš tým.

Ať se vašemu podnikání daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Vlastimila Konrádová
Vlastimila Konrádová 07.11.2022
3.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 2 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 2 ]

Velmi těžké všechno nastavit, kdybych si nekoupila kurz za 2500,-, tak bych to asi nezvládla. Zatím nemám propojeno s google, heureka atd. Podpora mi zatím nebyla schopná odpovědět.

E-shop: www.vlnirna.cz/

Shoptet 07.11.2022

Dobrý den, paní Konrádová,

děkuji za vaše hodnocení, i když není tak příznivé. Cením si ho.

Jak vidím, jde o napojení na doménu. Kolega z technické podpory už vám vše sepsal, tak by to mělo být v pořádku.

Říkáte, že je všechno složité nastavit, jiný dotaz jsem však nenašel. Jestli tedy bojujete ještě s něčím, prosím dejte nám vědět. Rádi poradíme.

Nastavení systému si u nás právě často chválí i začátečníci, jak se ostatně můžete přesvědčit zde v hodnocení. Věřím, že to už půjde jako po másle, případně počítejte s naší pomocí. :)

Ať se e-shopu daří!

Za Shoptet

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Claudie Sroková
Claudie Sroková 05.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hodnotím z pohledu úplného nováčka ve světě e-commerce, a proto zákaznická podpora, přehlednost, informovanost a jednoduchost jsou pro mě naprosto důležité. Shoptet předčil mé očekávání a můžu říct, že nebýt Shoptetu, asi bych tvorbu e-shopu po pár nezdarech a slepých uličkách opravdu vzdala. Jejich platforma je vymakaná, neustále zlepšují s vymýšlejí nové vychytávky a doplňky a v mém případě- hlavně jsou všechny informace i postupy psány i pro úplné neználky!! :) Obávala jsem se jsem se IT řeči, kódů atd, ale v Shoptetu je vše krásně krok po kroku vysvětleno a doplněno obrázky s postupem, takže se v podstatě nemůžete zmýlit.

Zákaznický servis je i přes takovou informovat na stránkách opravdu rychlý v odepisování a nápomocný. Předevčírem mi někdo odpovídal ještě v 22:00 večer... což se opravdu jen tak nevidí :))

Děkuji Shoptet týmu, že díky němu můžu dělat to, co mě baví a opravdu v životě naplňuje!!!

E-shop: 538441.myshoptet.com/

Shoptet 06.11.2022

Dobrý den, paní Sroková,

takové chvály, děkujeme moc! :)

Pro nás v Shoptetu je důležité, aby si e-shop mohl založit a vést právě i nováček. Je skvělé vidět, že se nám to daří.

Taky víme, že někdy je zásah důležitý i mimo běžnou pracovní dobu, tak tu máme pracanty večer a na pohotovosti taky o víkendech a svátcích. Takže neváhejte napsat, když bude potřeba.

Ať se e-shopu dobře daří!

Za Shoptet

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Lenka Helebrantová
Lenka Helebrantová 31.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice ochotní zaměstnanci, co rádi se vším poradí. Jsou vždy k dispozici. Pomohou Vam realizovat vase predstavy.

E-shop: 540491.myshoptet.com/

Shoptet 01.11.2022

Dobrý den, Lenko, moc mně těší, že jste s naší podporou tak spokojená. Mockrát vám děkujeme za recenzi :) Budeme se snažit vám poskytovat ty nejlepší služby i nadále. 

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Radek Fleischer
Radek Fleischer 30.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Kvalitní spolupráce a komunikace.

Vždy vyjdou kvalitně vstříc a ve všem na míru poradi.....

E-shop: www.zdravizivotvychodu.cz

Shoptet 31.10.2022

Dobrý den, Radku,

děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jste se spoluprací spokojeni. Věřím, že to bude tak i nadále :) Ať se vám daří!

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Pavla Zábojníková
Pavla Zábojníková 11.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hodnotim velice kladne funkcnost, prehlednou administraci, spoustu doplnku pro rozsireni funkci, perfektni zakaznickou a technickou podporu.

E-shop: spokojenazviratka.cz

  • Nejsou
Shoptet 11.10.2022

Dobrý den, paní Zábojníková, děkuji vám za kladné hodnocení. Mám radost, že naši spolupráci hodnotíte takto pozitivně :) Z naší strany vám přejeme hodně spokojených zákazníků!

Děkuji,

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Jana
Jana 03.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Shoptet, jsem zde nováčkem, IT moc nerozumím, přesto se mi myslím,že se mi podařilo v základech spustit e-shop. Jsem spokojená.

E-shop: www.joanatelier.eu

Shoptet 03.10.2022

Dobrý den, Jano,

moc díky za vaše hodnocení!

Mám radost, že se vám s naším systémem dobře pracuje. Intuitivnost nastavení je pro nás při vývoji důležitá, tak je dobré vidět, že se nám to daří. :)

Kdybyste si ale čímkoliv nebyla jistá, stačí nám dát vědět pomocí Helpdesku v adminu a nebo napsat na info@shoptet.cz a moc rádi vám poradíme.

Tak ať e-shop dobře frčí!

Za Shoptet s pozdravem

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Eliška
Eliška 03.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Úžasný systém, který pochopí a zvládne každý. Jsem velmi spokojená. Doporučuji každému, kdo neví, kde si vytvořit e-shop.

E-shop: angelpie-wear.cz

  • Přehlednost, vše skvěle vysvětleno, přehledné a pochopitelné návody, dobrá cena, rychlé reakce.
Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Eliško,

jménem Shoptetu vám děkuji za vaši skvělou recenzi. Jsem moc ráda, že je správa e-shopu pro vás snadná a intuitivní, je to naším cílem.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků, ať se daří. :)

S pozdravem

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Petr
Petr 22.09.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to super platforma pro začínající e-shopy se spoustou funkcí a napojení na další služby, díky kterým může byznys stále posouvat.

  • milá a rychlá podpora
  • intuitivní ovládání
  • spousta napojení
  • Možná pro někoho vyšší cena, ale nemusíte mít hned nejvyšší tarif
Kristýna Sänger 22.09.2022

Dobrý den, Petře,

děkujeme za kladnou doporučující recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší. Moc si toho vážíme :)

S pozdravem,

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Jakub
Jakub 14.09.2022
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Skvělé ale nepřehledné úpravy stránky z menu

Vít Špaček 16.09.2022

Přesně.

Daniel Rodr 22.09.2022

Dobrý den, Jakube,

díky za vaše hodnocení, jsem rád, že se vám celkově Shoptet líbí.

Zároveň bychom opravdu stáli o vaši podrobnější zpětnou vazbu na to, co bychom ohledně nastavení mohli zlepšit. Myslíte, že byste nám své podněty mohl poslat na info@shoptet.cz?

Pečlivě procházíme všechny požadavky našich zákazníků a ani ten váš by nezapadl. Intuitivnost a snadná použitelnost je pro nás v Shoptetu klíčová, tak nám svými připomínkami můžete pomoci. :)

Vašemu e-shopu přeji úspěšný start a hodně objednávek do budoucna!

Za Shoptet s pozdravem

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Ingrid
Ingrid 12.09.2022
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Mám u Vás e-shop teprve chvíli a zatím jsem zaznamenala jeden výpadek, tak si nechávám rezervu u hodnocení spolehlivosti, nicméně se mi na e-shopu pracuje dobře. Vzhledem k tomu, že nemám žádné zkušenosti s tvorbou e-shopu, tak s vašim návodem pro začátečníky jsem se v tom poměrně rychle zorientovala. Celková zkušenost je tedy za mě kladná a doporučila bych vás i svým známým.

E-shop: www.bystraliska.cz/

Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Ingrid,

děkujeme za sdílení zpětné vazby.

Jsem ráda, že se vám na naší platformě pracuje dobře. Snažíme se dělat maximum, abychom naplnili vaše očekávání. :)

Ať se vašemu podnikání daří!

Ještě jednou díky a přeji vám hezký den. 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant