Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.75 / 5 (707 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Petr Kovář
Petr Kovář 21.06.2019
5 / 5

Po zkušenostech s Karolinkou a Kate coby Podporou Shoptetu pro zákazníky, dávám maximální počet bodů oběma, protože mne provedli úskalím e-shopu bez ztráty zdvořilosti, pohody a osobního kouzla. Ještě jednou díky za Vaše služby dámy . Váš klient Kovář Petr ????

E-shop: www.canapascarpe.it

Nela
Nela 18.06.2019
5 / 5

Skvely eshop pre zaciatocnikov aj mierne pokrocilych, pre novacikov aj technicky menej zdatych:-) helpdesk/napoveda aj zakaznicka podpora super. Za nas velka spokojnost.

Miroslava Zouhar
Miroslava Zouhar 18.06.2019
5 / 5

Velmi dobré. Vše funguje jak má, chybky velmi rychle vyřešeny. Rady dostávám. Výborná je skupina poradna. Nemám, co bych vytkla. Za mě nejlepší krabicové řešení pro eshop.

E-shop: www.manverko.cz

Andrea M.
Andrea M. 14.06.2019
5 / 5

Velmi přátelský a profesionální přístup a služba. Velmi propracovaný systém s několika šablonami, který je intuitivní, takže ho zvládnou ovládat i "amatéři" :) Mohu doporučit.

E-shop: www.italian-outlet.cz

Martina
Martina 12.06.2019
5 / 5

Prozatím jsme ve fázi přípravy shopu, ale opravdu velmi srozumitelný návod, jednoduché ovládání a v případě potřeby ochotná pomoc.

filip.kabyl@happydivers.cz
filip.kabyl@happydivers.cz 12.06.2019
5 / 5

zatím všechno funguje. přecházíme z jiného řešení a jako ve všem, každý systém má něco horší a něco lepší. Nicméně Shoptet zatím vede.

E-shop: 292951.myshoptet.com

Marie
Marie 12.06.2019
4 / 5

Snadná orientace i pro začátečníky díky nápovědě. Rychle lze nastavit vše potřebné.

Uvítala bych popis u šablon s info, které prvky nelze zobrazit.

E-shop: www.kmbeautypoint.cz

Kateřina Mašková 12.06.2019

Krásný den, Marie,

myslím, že by vás na téma prvků jednotlivých šablon mohla potěšit naše nápověda: https://podpora.shoptet.cz/hc/cs/articles/360003161771-%C5%A0ablona-obchodu :)

Pokud by vám tam něco chybělo nebo nebylo jasné, budeme rádi za zpětnou vazbu. Napsat nám ji můžete na info@shoptet.cz.

Mějte se hezky a kdybyste cokoliv potřebovala, určitě se prosím ozvěte.

S přáním mnoha úspěchů,

Kateřina Mašková

Eliška Korbičková
Eliška Korbičková 10.06.2019
5 / 5

Pokud si přejete založit vlastní e-shop, který pro vás bude srozumitelný, snadno se zorientujete díky logickému uspořádání, který vám automaticky v administraci nabídne další možnosti ke zlepšení e-shopu, propagace, vyšší pozici ve vyhledávačích atd., který vám na svých stránkách podpory poskytne podrobné manuály i s vysvětlením různých problematik týkajících se e-shopu, které budete muset se založením a provozováním e-shopu řešit, což vám velmi usnadní práci, pokud nejste zrovna profík v tvorbě webových stránek, a v neposlední řadě chcete mít skvělý vzhled webu, kde můžete šablony upravovat podle sebe a dalších milion super věcí, udělejte si e-shop na Shoptetu!

Ověřilo se mi dokonce, že jsem řešila určité kroky v časové tísni, učila jsem se za pochodu a na zákaznické lince mi vstřícně, přesně a úspěšně pokaždé pomohli. Věřím, že v zákaznickém servisu dělají maximum - i víc, než by dle mého názoru museli.

Doporučuji!

Veronika
Veronika 10.06.2019
5 / 5

Prozatím jsem v začátcích, ale vynikající tým shoptetu mi usnadňuje výběr doplňků i služeb, které by se hodily pro mé účely a to na velice vysoké úrovni profesionality. Děkuji!

Michal Klepáč
Michal Klepáč 10.06.2019
5 / 5

Je to náš druhý eshop na shoptetu. Oproti jiným systémům je i pro začátečníka jednoduchý. Podpora na helpdesku je rychlá a dořeší s čím si nebudete vědět rady.

E-shop: www.jsemkoza.cz

Luděk Čechura
Luděk Čechura 10.06.2019
5 / 5

Na konečné hodnocení e-shopu je ještě brzo, teprve s ním začínám, ale zatím plní mé představy. Podpora od Shoptet teamu je výborná.

Libor
Libor 10.06.2019
5 / 5

zatím začínáme, ale první dojem je dobrý. Hlavně v úplných začátcích je pro mě důležitá ochotná komunikace a s tou jsem byl spokojen. Za mě určitě doporučuji.