Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (503 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš
Lukáš 15.02.2018
5 / 5

Od shoptetu mame uz 3 eshopy a jsme velice spokojeni. Zakaznicky servis na vysoke urovni, vrele doporucujeme

E-shopy: https://www.nakupnet24.cz/, https://www.eshopmania.cz/, https://www.eshopmania.sk/

Kateřina Fantová
Kateřina Fantová 13.02.2018
5 / 5

Mám už druhý obchod www.alzuel.cz (tarif zdarma) a velký www.katrincola.cz (nevyšší tarif) a jsem nesmírně spokojena. Dokážu celý eShop obsloužit sama a vše perfektně funguje, zákaznice jsou spokojeny a nakupují o sto šest. Mám 3x větší tržby v průběhu roku než minulý rok na starém eShopu. Doporučuji SHOPTET! Katrrincola

E-shop: www.alzuel.cz/

Andrea Javorská
Andrea Javorská 13.02.2018
5 / 5

moderní šablony, vstřícna a rychla odezva z poradny, responzitivni zobrazení, přiznivá cena, Facebook poradna, spousta rad a typu

E-shop: https://www.domektoby.cz

Milan
Milan 13.02.2018
5 / 5

Uživatelsky velice příjemný...

A co se týče podpory jak na telefonu, tak i při osobním jednání hodnotím na jedničku podtrženou...???? ????

E-shop: Www.kolaspacek.cz

Ondřej Kývala
Ondřej Kývala 08.02.2018
5 / 5

Snadné ovládání, ochotní zaměstnanci na helpdesku, mnoho přídavných modulů, příznivá cena v poměru k nabídce služeb.

E-shop: www.autodilykiwi.cz

Michal Stančo
Michal Stančo 04.02.2018
4 / 5

Rychlý a bezproblémový přechod z jiného eshopového řešení. Nastavení modulů předvídatelné, podpora ochotná. Zasekli jsme se však na parametrických filtrech vs skladovost, což řeší podpora na své straně. Věřím, že brzy vyřešíme a eshop doladíme.

E-shop: www.shopkilpi.sk

Josef Matuška
Josef Matuška 01.02.2018
5 / 5

Jsme velice spokojeni, jak s řešením e-shopu, tak i s přístupem kolektivu Shoptetu, když si nevíme s něčím rady.

E-shop: https://www.umatusku.cz/

Gabriela Vokálová
Gabriela Vokálová 24.01.2018
4 / 5

zatím spokojenost, ale e-shop u vás provozuji krátce. V Administraci se coby "laik" celkem orientuji, e-shop vypadá velmi pěkně, čekám, jaká bude odezva od zákazníků

E-shop: www.gavokasalus.cz/online-obchod/

Šárka Kopecká
Šárka Kopecká 22.01.2018
5 / 5

Byla jsem a stále jsem nadšená přístupem lidí v Shoptetu.

Vždy mi vyšli maximálně vstříc a především jsou vždy maximálně ochotní a příjemní Vám opravdu pomoci.

Řešení od Shoptetu mi naprosto vyhovuje (velmi intuitivní) a za sebe mohu jen doporučit.

E-shop: www.elegantnidarek.cz

Zdeněk Krejčí
Zdeněk Krejčí 19.01.2018
4 / 5

Pokud z nějakého důvodu nechcete vynakládat vysoké částky za individuální stavbu nového webu nebo shopu, pak je Shoptet a jím nabízené designové a funkční řešení ideální volba. Jednoznačně nejlepší graficky i funkčně v porovnání s konkurencí. Nelze než doporučit.

E-shop: www.rozvozpotravin.eu/

Kateřina Eliášová
Kateřina Eliášová 17.01.2018
5 / 5

Jsem nad míru spokojená. Vyzkoušela jsem už hodně eshopů a z žádným jsem si nerozuměla. Až s tím to eschopem jsem se zkamarádila a to díky i skvělé nápovědě.

E-shop: www.obchudekudvouholcicek.cz

Patrik
Patrik 11.01.2018
3 / 5

+ pekne sablony, jednoducha administracia, eshop zaraba, rychla podporca, nove funkcie, asi ako jediny maju kompletny FB pixel,

- iba jedna platobna brana, vyssia cena, malo napojeni na Slovenske SW, niektore exporty by mohli byt ine, lebo nevyhovuju

Som spokojny, ale mohlo by to byt daleko lepsie, potom by som ani neuvazoval nad odchodom. Takto som stale na vazkach, nakolko klucove veci mi chybaju, napojenie na uctovny SW iny ako Pohoda, ina platobna brana ako GoPay, napojenie na Slovenskych kurierov...

E-shop: www.taishifolie.sk