Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (976 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Branislav
Branislav 16.09.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zákaznická podpora podpora je na dobrej úrovni, vždy je odpoveď na požadovanej úrovni . Odpovede prídu včas a sú veľmi pomocné.

E-shop: 442989.myshoptet.com/

Robert Šebo
Robert Šebo 13.09.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Prehľadné užívateľské rozhranie, pekné šablóny, veľa funkčných doplnkov, zatiaľ všetko v pohode, okrem emailov - iba 3 schránky je málo a nedajú sa vkladať vlastné php skripty ani neumožnený prístup k ftp (iba k adresáru "upload")

E-shopy: www.chudnemsliekmi.sk, www.hubnutisleky.cz

  • nie je možné vkladať vlastné php scripty (ani obyčajné presmerovanie)
  • málo emailových schránok
  • prístup k ftp - nie je, iba k adresáru "upload"
Jiří Poláš
Jiří Poláš 24.08.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Uzivatelsky velmi prijemny a jednoduchy na nastaveni, ke vsemu je strucna Napoveda, takze clovek neztraci spoustu casu ctenim sahodlouhych prirucek, navic Napovedy jsou psane skutecne jednoduse, ze je pochopi snadno a kazdy bez IT znalosti

E-shop: www.dreko.cz

Bohumír Šich
Bohumír Šich 22.08.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejdříve jsme chtěli něco na zkoušku. Vybrali jsme tři nejmenované eshopy a shoptet. I když byla nabídka podobná, vlastnosti podobné nebyly a shoptet je řekněme v některých bodech nejdále.

Cenově to nemohu zcela hodnotit, náš eshop je malý, nepotřebujeme řadu funkčností, které posunou větší eshopy zásadně dopředu, tzn. to co bychom potřebovali my ve výběru není, budeme řešit koupí dodatečných funkcí a ty mi připadají přeci jen trošku dražší.

E-shop: 454939.myshoptet.com/

  • Ovládání
  • Nastavení
  • Perfektní editace jednotlivých položek
  • Možnost nastavení každé položky ceníku zvlášť včetně obrázků, textů a případného linku
  • Seo
  • Bannery
  • Vícejazyčnost
  • Není možné napojit platební brány domácích bank
  • Ceny některých doplňků
Daniela
Daniela 20.08.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Napřed jsem byla u webnode, ale ty mě zklamali hned po měsíci. O shoptet jsem už uvažovala déle, ale nešlo to kvůli předplacenému webnode. Konečně jsem se dočkala a nemůžu to vynachválit. Admin vypadá ze začátku složitě, ale po pár dnech si na to tak zvyknete, že Vám to přijde jako hračka. Zákaznická podpora je úžasná. Dávají skvělé rady a odpovídají hrozně rychle a to ikdyž nemáte ještě předplaceno. Odpovídají úžasně i na moje někdy přitroublé dotaz. :-)

E-shop: www.danieladesign.cz

  • Zákaznická podpora ,,rychlá,,
  • Heureka a zbozi hned v zakladnim balicku
  • Krasne sablony a sppuatu dalsich vychytavek pro funkcni eshop
  • Akorát do začátku cena, ale zase za tu kvalitu je to pár korun. :-)
Eva Ciróková
Eva Ciróková 15.08.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto spokojená. Pokaždé když potřebuji poradit, napíšu na mesenger a pomůžou. Cenově vyhovuje a vše srozumitelně popsané.

E-shop: www.masozravky-evous.online

Pavlína Cahynová
Pavlína Cahynová 09.08.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím vše funguje, jsem spokojená, že mohu v e-shopu vše spravovat sama. Trochu mě zarazily ceny doplňků, jako je například akceptace platebních karet, protože nabídky pro obchodníky Shoptetu jsou u všech společností stejně drahé. S tím bohužel nic nenaděláme, ale jinak shop vypadá moc dobře a je přehledný. Zatím chválím...

E-shop: www.idecori.cz

  • dobře se spravuje
  • je přehledný
  • propojenost s FB a ostatním
  • měsíční cena
  • cena za doplňky
Petr
Petr 29.07.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Pro naše potřeby knižního nakladatele jsme musel hledat cestičky jak obejít některá omezení shoptetu.

E-shop: www.mojeromantika.cz

  • Rychlé zprovoznění
  • Cena
Petr Král
Petr Král 22.07.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jestli chcete opravdu prodávat, tak jedině přes Shoptet. Přešli jsme z UPgates a se stejnou FB reklamou mame 3x vic objednávek.

E-shop: www.yogastory.cz

Lukáš Sysel
Lukáš Sysel 21.07.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Připravujeme zde nové eshop a zatím vše ok. Trochu nás mrzí zrušení odkupu doplňků, ale chápeme, že shoptet funguje na principu pronájmu.

E-shop: www.jakobyjono.cz

Marie Ligocká
Marie Ligocká 17.07.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem spokojen, že je možno shoptet testovat a zkoušet. Nemám momentálně připomínek. Doufám, že do budoucna se budu moci spolehnout na technickou podporu.

Tomáš Rak
Tomáš Rak 09.07.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop teprve zakládám, ale naprostá spokojenost. E-shop je rychlý, ovládání přehledné. Technická podpora funguje svižně.

E-shop: 450166.myshoptet.com/