Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (675 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Teddy Rose
Teddy Rose 18.04.2019
5 / 5

Vynikající dostupnost,krásné šablony,skvělé připojení a celkově založit eshop na této stránce dokáže i totální amatér.Moc děkuji za tento server určitě budu využívat i nadále.

E-shop: www.teddyrosecz.cz

Jana Konečná
Jana Konečná 12.04.2019
5 / 5

Vždy jste dopředu připravení na nové možnosti, které chci začít používat. Komunikace při problémech je skvělá.

E-shop: www.filtryvody.cz/

Petra Rajšnerová
Petra Rajšnerová 11.04.2019
5 / 5

Jakýkoliv dotaz byl brzy zodpovězen.

Nápověda a pomocné kroky vše usnadnily.

Testovací verze byla OK, jen po přechodu mě překvapilo, že všechno zboží bylo rázem Na dotaz - po přechodu na ostrou verzi jsem neměla skladové hospodářství.

E-shop: www.obleceme-vas.cz

Petr Divácký
Petr Divácký 09.04.2019
5 / 5

Jsem velmi spokojen hlavně s videi o eshopech. Videi je mnoho a jsou i pro neodborníka velmi přínosná.

E-shop: www.petrdivacky.cz

Lenka Valentic
Lenka Valentic 08.04.2019
5 / 5

Dobré vyhledávání,lehká navigace.Dobré zobrazování,rychlost.Jednoduchý přístup na vyhledané stránky.Zajímavá cena ,která je dostupná všem.

E-shop: www.valeroimportexport.com

Adéla Paulík Lichková
Adéla Paulík Lichková 07.04.2019
5 / 5

Velmi intuitivní systém a ochotna podpora. Tady zvládne vytvořit e-shop i úplný laik. Díky a doporučuji.

E-shop: Www.apau.cz

Anna Kolichová
Anna Kolichová 05.04.2019
5 / 5

Pokud potřebujete nastavitelný eshop (zvláště do začátku), který nebudete muset spravovat sami, mohu shoptet pouze doporučit. Servis, možnosti nastavení, šablony i dlouhodobá spolehlivost nás nadchly.

E-shop: www.jirchaart.cz

Frýbort
Frýbort 04.04.2019
5 / 5

Dokonalé!!! :-) Rychlé, bezchybné:-) Nejlepší volba. Dokonalé!!! :-) Rychlé, bezchybné:-) Nejlepší volba.

E-shop: www.terariacz.cz

Zuzana Machorková, módní návrhářka
Zuzana Machorková, módní návrhářka 04.04.2019
5 / 5

Díky Shoptetu prodávám oblečení své vlastní módní značky už i online. Jednoduchá administrace a intuitivní ovládání.

E-shop: www.zuzanamachorkova.cz

Pavel Herůfek
Pavel Herůfek 03.04.2019
5 / 5

Rychlý a jednoduchý způsob, jak začít prodávat. Sice má nějaké omezení - napojení na IS typu NAV, úpravy layoutu šablon si člověk musí dělat v kódu sám, případně sehnat externího partnera. Ale to jsou věci, se kterými člověk u krabicového řešení počítá dopředu. Pro nás je Shoptet ideální řešení k ověření business modelu a rychlému nastartování projektu.

Mojmír Boucník
Mojmír Boucník 01.04.2019
4 / 5

Vše velmi dobré. Jenom některé věci nefungují plně intuitivně, jako filtry, externí odkazy. A pak se mi nepadořilo rozhýbat externí ladiče eshopu ke spolupráci a to jsem oslovil 3 lidi!?

E-shop: www.lello.cz

Milan Zlamal
Milan Zlamal 28.03.2019
5 / 5

Perfektní platforma s jednoduchou administrací, Vzhled webu je moderní a má plno grafických šablon a doplňků.

E-shop: www.karoapp.eu