Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (610 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jan
Jan 14.10.2018
5 / 5

Jsem naprosto spokojen. Zřízení eshopu prostřednictvím služby Shoptet s.r.o. je naprosto jednoduché a intuitivní i pro laika. Můj eshop prozatím není zcela hotov, ovšem oproti jiným službám mi Shoptet nabídl přehledný a srozumitelný návod, jednoduché administrativní prostředí a teď už jen přidávám další produkty a ladím finální vzhled.

E-shop: www.nejinteriery.cz/

Martin
Martin 11.10.2018
4 / 5

I v základním tarifu je součástí mnoho funkcí, které usnadňují správu.

Je třeba si na určité věci zvyknout, lehce nepřehledná je totiž práce s nabízenými šablonami a jejich úpravou.

I tak je vše rychlé a připravené k okamžitému použití - stačí si zadat své produkty a můžete prodávat.

E-shop: https://237333.myshoptet.com/generatory/prenosny-generator-vodiku/

Vít Číhal
Vít Číhal 09.10.2018
5 / 5

Naprostá spokojenost se službami. Problém řeší ihned a zatím vždy mi vyhověly a pomohli se vším (a to jsem měl opravdu problémové věci).

E-shop: www.darek.store

Šárka Bílková
Šárka Bílková 09.10.2018
5 / 5

Po mnohaměsčním zvažování a následně na několikerá doporučení jsem se rozhodla pro Shoptet. Ačkoliv jsem teprve ve fázi dokončování eshopu, tak mohu říci, že pro mne jako naprostého laika v této oblasti to byl zpočátku pocit naprostého zoufalství co a jak mám udělat. Nyní mohu říci, že jsem maximálně spokojena s veškerou podporou Shoptet týmu a jeho externistů. Jak znalostmi, tak i úžasně pozitivním přístupem a veškerou ochotou pomoci dotáhnout vše do zdárného konce.

E-shop: https://229477.myshoptet.com/

PAGANIA.cz
PAGANIA.cz 09.10.2018
5 / 5

Zdravíme,

za nás můžeme Shoptet jen doporučit. Samozřejmě jsme zkusili pro srovnání i další řešení - eshop svépomocí (opensource Prestashop), konkurenční eshopy (Webnode, Svet-stranek, Eshop-rychle) i tvorba vlastních stránek přes Wordpress.

Nakonec nám vyšel nejlépe právě Shoptet. Kvalitní a moderní šablony, jednoduchá a přehledná správa e-shopu a výborná a rychlá komunikace při řešení čehokoli. Eshop je plně funkční a kromě standardního seznamu kategorii a produktů se nám líbí možnost přidávat články na témata, která nás zajímají nebo přímo souvisí s našimi výrobky (pohanství, vikingové, keltové, slovani, magie a věštění, fyzický trenink a survival).

Ceny za provoz jsou velmi rozumné a dokáží vyjít vstříc také s nabídkou na míru.

Jediné, co bychom uvítali, je možnost více jazykových variant v rámci jednoho e-shopu.

za Pagania

Jiří

E-shop: www.pagania.cz

Martina
Martina 06.10.2018
5 / 5

Ze začátku nebylo úplně snadné přijít na to jak fungují kategorie, například když máme 11 barev stejné příze ( https://www.vlna.com/prize/baby-merino/ ).

Trochu mě překvapilo, že v základní ceně není skladové hospodářství, bez kterého provozovat eshop v podstatě nejde. Dokoupili jsme ho a funguje velmi dobře.

Ale to jsou drobnosti. Jsem velice spokojená a jsem ráda, že jsem si Shoptet vybrala.

E-shop: https://www.vlna.com

Tom
Tom 04.10.2018
5 / 5

Určitě skvělá volba. Maximální spokojenost s přívětivou aplikací i s excelentní uživatelskou podporou.

E-shop: https://eshop.herbalerry.cz

Luděk Bednář
Luděk Bednář 03.10.2018
4 / 5

Určitě dobrá volba. S nasazením na svoji doménu mám sice stále menší potíže, ale to není vinou shoptetu.

E-shop: www.rezbarskadlata.cz

David
David 02.10.2018
5 / 5

Nejvíce oceňuji možnost trial verze na 30 dní, kdy si člověk vše osahá a nemusí tvořit eshop znova. Pouze ho šoupne do fungující verze. Strop je, že do 10 položek je zdarma! Skvělá práce!

Pokud si mi bude dařit jako Vám, rád si zakoupím placenou větší verzi.

Dále je super skvěle propracovaný blog s kroky jak postupovat. Chválím :)

E-shop: 241241.myshoptet.com

Jiří Najman
Jiří Najman 02.10.2018
5 / 5

Založil jsem nový e-shop na základě zkušeností s provozem e-shopu www.kajakarshop.cz 1234567890 1234567890

E-shop: www.jichanadobi.cz

Jiří Ševčík
Jiří Ševčík 28.09.2018
5 / 5

Dobrý den.

Velmi oceňuji jednoduché ovládání shopu a rychlou zpětnou vazbu z vaší strany.

Shoptet můžu jen doporučit

S pozdravem p.Ševčík

Nábytek Šenkýř

E-shop: https://233357.myshoptet.com/

Vladimir
Vladimir 26.09.2018
5 / 5

Jednoduché na ovládání, spousta funkcí, parádní vzhled, snadná integrace platební brány a ke všemu nápověda. Spokojenost.

E-shop: https://www.makeuppromuze.cz/