Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1005 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Měchura
Měchura 19.01.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Vážení,

děláte si srandu s tak dlouhým výpadkem všech našich webů?!

Pokud to okamžitě nenahodíte, odcházíme se všemi internetovými obchody ke konkurenci!!!

Tohle je amaterismus! Jaký blb vám váš systém spravuje? Takto se to již min. 10 let nedělá - s výpadky!

Máme u vás poměrně vysoký počet obchodů a slušně na nás vyděláváte! Rozhodněte si o své budoucnosti sami, protože jinak doporučím odchod od vás i mým partnerům!!

Měchura

  • nic
  • Neustálé a velmi dlouhé výpadky!
Shoptet 20.01.2022

Dobrý den, pane Měchuro,

děkuji za recenzi, byť kritickou. Rozumím Vaší nespokojenosti. Dne 18. 1. jsme řešili sníženou dostupnost u části služeb v rámci jednoho serverového clusteru. Snížená dostupnost se týkala 12 % klientů, a to pouze u některých specifických částí e-shopů (automatické importy), aktualizace některých dat (párování plateb) a některých dalších míst včetně API. Výpadek byl způsoben sérií chyb, které vedly k problémům na části naší infrastruktury, a následně k vypnutí některých výše uvedených operací. Kolegům se podařilo problém komplexně vyřešit 19.1. v brzkých ranních hodinách.

Dostupnost Shoptetu byla loňský rok 99,9 %. Shoptet je robustní systém a obsahuje spousty propojení. Nemůžeme garantovat, že nikdy nedojde k žádnému nepředvídatelnému poškození nebo úpravě, která funkčnost ovlivní. Naši vývojáři maximálně usilují o to, abychom většině situací přecházeli, ale není to vždy technicky možné. Můžu Vás však ubezpečit, že během analýzy, opravy a testování všech souvislostí v systému kolegové pracují s opravdovým nasazením.

Nyní systém běží jak má, pokud byste přesto měl potíže s funkčností vašeho e-shopu, neváhejte nás kontaktovat. Omlouvám se za dočasné komplikace, které Vám výpadek způsobil.

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Kamila
Kamila 15.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvělé řešení pro malé firmy, které nemohou vydávat prostředky na vývoj vlastního e-shopu!

Kateřina Tygl
Kateřina Tygl 14.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborné řešení pro všechny e-shopy. Stavěním něčeho na koleni nikdy nedoženete vývoj tady v Shoptetu. Je to český nástroj, takže skvělá podpora i návodné články. Ovládání pochopíte a můžete prodávat pár dní po spuštění. Vlastní platební brána, takže máte komplet řešení. Umí integrovat skvěle všechny marketingové nástroje. Propojení s dopravci výborné. Takže spokojenost!

E-shop: eshop.lamalina.cz

  • skvělá přehlednost
  • jednoduchost
  • výborná podpora
  • dobrý poměr cena/výkon
  • dokážu si představit lepší UX
Petra
Petra 13.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jsme velmi spokojena, služby, nabídka a skvělá propracovanost celého systému předčila moje očekávání :)

E-shop: www.mungo-hero.cz/

Jiří Pobříslo
Jiří Pobříslo 01.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme nadšení!

S takovou podporou a ochotným přístupem jsme se u bývalého poskytovatele nesetkali. Nyní víme, že se s čímkoliv můžeme na shoptet obrátit a oni nám pomůžou. Přehledná administrace, jednoduchá obslužnost.

Výsledný eshop je pro zákazníka přehledný a srozumitelný.

Vřele doporučujeme!

Ateliér Arwenka

E-shop: www.arwenka.cz

  • podpora
  • přístup
  • přehlednost
  • doplňky
  • žádné
Ondřej Kalous
Ondřej Kalous 01.12.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Shoptet je kvalitní platforma za rozumné peníze. Ovládání pochopí i nezkušený uživatel. Spousta funkcí. Jsme velmi spokojeni.

E-shop: www.moje-potreby.cz

Ondřej Klír
Ondřej Klír 26.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Paráda, máme spuštěno přes půl roku a postupně jsme přešli z basic na business a jsme fakt moc spokojení.

E-shop: www.alchifer.cz

  • Shoptet poradna na fb.
  • Shoptet podpora
Michal Reich
Michal Reich 25.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojený s technickou podporou, už dvakrát jsem potřeboval poradit a dostal jsem odpovědi rychle a dobře.

E-shop: www.mireich.cz

  • cena, technická podpora, přehlednost
Andrea
Andrea 21.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Myslela jsem si, že nezvládnu všechno to nastavení sama. Jsem úplný laik. Ale administrativní konzole a Helpdesk je natolik intuitivní, že jsem to zvládla. Trvalo mi to sice dýl, ale zvládla jsem to sama. Ikdyž to bylo stylem “pokus-omyl”. Jakmile se tomu ale dostanete “na kloub” jde to už samo.

  • Intuitivní rozhraní
  • Cena
  • Dostačujicí šablony
  • Není nutné pro základní eshop znát html kód
  • Chtělo by to větši paletu barev v nabidce pro úpravy (musim hledat kódy barev jinde a ručně je tam psát)
Daniel
Daniel 19.11.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Eshop jsem založil před pár dny, jako absolutní nováček mi dalo zabrat se zorientovat, mírně mě zklamalo zavedení platební brány gopay - už jí řešíme přes týden a stále nemáme jistotu že vůbec bude.

E-shop: Pokemoncollectors.cz

  • web vypadá super i bez zkušeností s tvorbou.
  • myslím, že vše co beru jako zápory je zatím jen mojí neznalostí a začátečnictvím.
Ladislava
Ladislava 10.11.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to můj první e-shop, tak nemám s čím porovnat, zatím mám verzi Free, kde jsou jen základní funkce

E-shop: www.rigolokids.cz

Dagmar
Dagmar 08.11.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to první eshop, který jsem zakládala..uživatelsky přívětivý, mnoho možností nastavení, takže i ve free verzi vypadá profesionálně, zákaznická podpora na 1*.

E-shop: eshop.smartmouth.eu