Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (649 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš
Tomáš 22.02.2019
5 / 5

I pro začátečníka jednoduché ovládání a velice obsáhlá a dobře zpracovaná nápověda. A v případě potřeby kolektiv Shoptet se vším pomůže.

Petr Hirsch
Petr Hirsch 21.02.2019
5 / 5

Velmi pozitivní, intuitivní prostředí, snadné nastavení a ostrý strat doslova ve dnech od zahájení práce. Zatím samá příjemná překvapení, díky integrace mnoha doplňkových modulů.

E-shop: eshop.lemniskata.cz

Radek
Radek 20.02.2019
5 / 5

Mám zkušenost s menšími e-shopy a to velmi pozitivní. Dle mého názoru se jedná o nejlepší řešení pro české prostředí. Skvělé doplňky, rychlost a především jednoduchost.

Iveta Svobodová
Iveta Svobodová 14.02.2019
5 / 5

Shoptet je platforma, která splňuje mé požadavky na 100%. Prozatím jsem si zde postavila web www.farmabovine.cz, ale vzhledem k tomu, že mám v plánu svůj projekt, rozšířit i o vlastní e-schop je Shoptet ve srovnání s podobnými systémy bezkonkurenční. Moc děkuji celému týmu.

E-shop: www.farmabovine.cz

Filip Sentensky
Filip Sentensky 14.02.2019
3 / 5

Jelikož jsem programátor tak vždy na všem uvidím chyby. Takže můj názor není až tak objektivní ale rozhodně asi nejlepší e-shop z hotových dostupných řešení v Česku. Ale pro mě nelogicky vyřešena orientace v menu opravdu hrozně zmatečná a dalších milion věci které bych určitě udělal jinak. Holt shoptetaci máte na čem stále makat :)

E-shop: www.marfilabel.cz

Kristina
Kristina 13.02.2019
5 / 5

Som veľmi rada, že sme sa rozhodli správne a pre náš eshop sme si zvolili Shoptet. Vyzerá výborne, šlape (takmer) bez bugov a tím podpory je neskutočne milý a ochotný. Jediné mínus je, že za každú somarinu, ktorá by mala byť samozrejmá, si treba priplatiť. Napr. naposledy zobrazené produkty, vernostné zľavy, prepojenia na služby... A ešte jediná platobná brána - GoPay.

Aj napriek tomu nemôžem inak, ako 5 hviezd.

Ondrej Izsof
Ondrej Izsof 08.02.2019
5 / 5

Výborná komunikace ze strany podpory klientům i večer a o víkendu s důrazem na funkčnost a rentabilitu včetně správného plnohodnotného vstupu na trh.

E-shop: www.eshop-lesticikotouce.cz

František
František 08.02.2019
5 / 5

Shoptet je jednička a myslím si, že ještě hodně dlouho to tak zůstane. Parádní nastavení, přehledný ceník, nápověda. Vše v pořádku. Je potřeba si uvědomit, že takto nastavený eshop by Vás stál "na míru" od set tisícových částek.

E-shop: www.jasminegold.cz

Vilém Kabrna
Vilém Kabrna 07.02.2019
4 / 5

Zdravím tým Shoptetu,

... v krátkosti - jsem uživatel, nikoli IT, takže naplnit e-shop umím, ale pokročilé věci, grafiku, či programování nikoli.

Každopádně, můj webmaster mi Shoptet doporučil, i když s ním nikdy nepracoval. Pro něj je důležitá především rychlost a možnosti.

Za mě - stále se učím, ale už dnes mohu hodnotit jako velmi dobrý.

Co je nepříjemné - při výmazu produktu se vracím na první stránku. Pří úpravě produktu se vracím nahoru. Uvítal bych, kdybych zůstal vždy na místě, kde jsem skončil. Do kulatého příznaku přeškrtnuté původní ceny se nevejde celá původní suma. Zatím jsem to neřešil, ale budu - v nastavení jsem nenašel, zřejmě bude muset zapracovat můj webmaster.

První dojmy velmi dobré. Doufám, že můj krok pozvedne i mé prodeje.

Zdravím,

VK

E-shop: nabytek-kabrna.cz

Jirka
Jirka 03.02.2019
5 / 5

Eshop mám na SHOPTETu spuštěný teprve týden. Máme ho tu na zkoušku. Provozujeme ještě dva jiné jinde :) Už teď ale vím, že to Shoptet dělá dobře. Jsem spokojený. Uvidíme co bude dál časem, až se rozhodneme rozšiřovat využívané funkce.

E-shop: www.sharpener.cz

Rostislav Poledník
Rostislav Poledník 02.02.2019
4 / 5

Shoptet má velmi intuitivní administraci stránek. Jedinou výtku mám jen k tomu, že ve verzi BASIC není automaticky k dispozici možnost si přidat alespoň jednu měnu a je to spoplatněno prostřednictvím balíčku "Měny".

Myslím, že to je něco, co by mělo být v základu automaticky.

Ale jinak chválím.

Rostislav

E-shop: www.balsamodels.eu

Dominik Svoboda
Dominik Svoboda 31.01.2019
4 / 5

S Shoptetem jsem velmi spokojen.

+ Personál při dotazu dokáže poradit

+ Interface a ovládání je jednoduché a přátelské

+ Okamžíté provedení změn na Vašich stránkách (zní to jako banální věc, ale když jste dříve pracovali se systémem, který se updatoval pouze jednou za hodinu tak je toto vítaná a VELMI příjemná změna.)

+ Shoptet pro Váš e-shop připravil vzor na Obchodní podmínky a GDPR

+ Předvytvořené faktury a jiné dokumenty

+ Často opomíjený bod a to jsou články, vytvářené nejenom zaměstanci Shoptetu, ale také za spolupráce se spoustou lidí mimo jejich firmu.

+ Nastavení cen dopravy -> můžete nastavit cenu podle cenového rozhraní, váhy, dopravce, přidat příplatek za dobírku... prostě spokojenost.

+ Při přijeté objednávce bude zboží automaticky odebráno ze skladu

+ Statistiky prodeje za období (den, týden, měsíc, rok)

- Šablony... ano, "předpřipraví" Vám Váš e-shop, ale jak si pak hrajete s detailama (a hlavně voláte s infolinkou, nebo děláte na jiných shoptet stránkách, které jsou založené na jiné šabloně,) tak zjistíte, ža šablona není jen "na oko", ale také určuje, co bude mít Váš e-shop za funkce. Samozřejmě, vybrat šablonu je první krok a tuhle věc zjistíte často až strávíte celý den hraním si s detailama. A aby toho nebylo málo, tak se nikde nedočtete o tom co jaký vzor nabízí. VELKÉ OBROVSKÉ MÍNUS. Jen za tenhle bod (i přes všechny klady co jsem u Shoptet zmínil) bych dal Shoptetu hodnocení 3/5... ještěže jsou jejich klady a hlavně jejich články tak dobré.

- Další obrovské MÍNUS jsou neustálé problémy se skladem a jeho zásoby. Skoro žádné nastavení zobrazování a co se týká funkčnosti... velmi nízká.

- Vyplňování políček při objednávce: Shoptet nemá ošetřená políčka při vyplňování osobních údajů. Do kolonky "Jméno a Příjmení:" můžete klidně uvést pouze jméno a Shoptet systém si bude myslet, že "Dominik" je jméno i příjmení, vsunuté do sebe. Pokud si Shoptet přeje mít na jméno a příjmení pouze jednu kolonku, měl by trochu zvážit fakt, že mezi těmito údaji VĚTŠINOU bývá mezera. Toto neošetření je i u dalších políček.

Abych byl spravedlivý, musím upozornit na fakt, že jsem nehodnotil EET a osobní odběr, protože toto můj e-shop zatím nevede.

Shoptet má mnoho nevýhod, ale i velké množství výhod. Rozhodně bych Vás chtěl opět upozornit na takzvané šablony. Pokud možno, zavolejte na infolinku a hned se poptejte, které šablona co umí a zároveň co nenabízí (samozřejmě, jedná se převážně o kosmetické doplňky stránky, ale když si něco představujete, protože jste to viděli na předváděcím videu a pak je Vám řečeno "tohle Vaše šablona nepodporuje", tak to není zrovna nejlepší start.

Podtrženo, sečteno, nečekejte, že budete se svým e-shopem dělat černou magii jak z Bradavic, ale jinak je Shoptet perfektní prostředí na rozjetí Vašeho e-shopu.

I když může vypadat ovládání z počátku chaoticky, stačí jen čas, pevné nervy a hodně láhví vína a vše pochopíte :)

E-shop: www.teraqua.cz/