Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1141 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Monika Soukalová
Monika Soukalová 22.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ušetření několika měsíců práce a příprav díky skvělému propojení a nastavení služeb.

  • Nespočet doplňků podporujících provoz i marketing eshopu.
Matej K.
Matej K. 30.01.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

So shoptetom mám viac ako 8 ročné skúsenosti. Na tejto platforme som vytvoril niekoľko e-shopov na zákazku alebo vlastné, ktoré som neskôr predal. Aktuálne prevádzkujem dva e-shopy, z toho jeden 4r. a novo vzniknutý 3 mesiace. Pre mňa má shoptet zo všetkých e-shopových platforiem najviac intuitívnu administráciu. Skúšal som aj iné e-shopové riešenia, ale nakoniec som sa vždy rozhodol pre shoptet :-)

E-shop: www.survival-shop.sk

  • intuitívna administrácia
  • možnosť rozšírenia funkcii cez shoptet doplnky
  • pekne a funkčné šablóny
  • podrobné návody na správu e-shopu
  • pri niektorých tarifoch my chýbajú doplnky, ktoré sú u vyššieho tarifu. Napr. tarif Basic nemá skladové hospodárstvo
Shoptet 02.02.2024

Dobrý den, Mateji,

za Shoptet děkuji za skvělé hodnocení! Moc si jej vážíme, zvláště od takto již dlouholetého klienta :) Zvláště intuitivnost při zacházení s naší administrací je náš dlouhodobý cíl, takže mě těší, že to v případě Vašich projektů, zdá se, funguje.

Co se týče nedostupnosti Skladového hospodářství v tarifu Basic - víme, že pro mnohé eshopaře je to důležitá funkce, podobně jako různé jiné, ale všechny se zkrátka do Basicu nevejdou. :) Proto je tam možnost si jednotlivé doplňky přiobjednávat individuálně, takže je možné je využívat i v nižších tarifech, a částka za pronájem nevyroste tak vysoko, jako při přechodu na vyšší tarif.

Jsem rád, že ze všech možností využíváte pro e-commerce řešení právě Shoptet. Přeji, ať se nadále daří všem e-shopům, které jste spustil dosud, i těm, které případně založíte v budoucnu. Budeme se všemi silami snažit k tomu přispět dalším rozvíjením našeho produktu.

Přeji příjemný den.

Za tým Shoptetu

Mikuláš Mařík

Konzultant zákaznické péče

Drahomíra Jucovičová
Drahomíra Jucovičová 09.01.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobrý den, chci velmi ocenit přístup pana Jana Sirovátky z technické podpory, který mi popsal způsob, jak si přenastavit DPH po promeškaném termínu do konce roku 2023, a to takovým způsobem, že jsem to zvládla sama. A to je co říci....

E-shop: www.nakladatelstvdh.cz

  • rychlost, podrobný popis
Shoptet 17.01.2024

Dobrý den, Drahomíro,

děkujeme za takovou pěknou pochvalu našeho kolegy. Určitě se postarám o to, aby se Vaše recenze dostala až přímo k němu. :-)

Doufám, že budete s námi i nadále takto spokojená. Pokud byste cokoliv potřebovala, tak nám neváhejte napsat a rádi znovu pomůžeme!

Přeji mnoho dalších úspěchů ve Vašem podnikání.

Za Shoptet

Barbora Veselá

Supervizor zákaznické péče

Lukáš Hradílek
Lukáš Hradílek 21.11.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop na Shoptetu mám už 2 roky a jsem maximálně spokojený. Na zákaznické podpoře vždy poradí a pomohou. Také oceňuji širokou nabídku doplňků. Za mě mohu jen doporučit.

  • Zákaznická podpora
  • Jednoduchost a přehlednost
  • Cena
  • Doplňky
  • Shoptet Poradna
Shoptet 24.11.2023

Dobrý den, Lukáši

děkujeme Vám, že jste si udělal čas na napsání tak pozitivní recenze.

Máme obrovskou radost, že jste s námi spokojený a uděláme maximum pro to, abyste byl s Shoptetem spokojený i nadále.

Zákaznická podpora je tu vždy pro Vás a naše portfolium doplňků se neustále rozrůstá, aby si každý vybral přesně to, co potřebuje. :-)

Přejeme Vám hodně spokojených zákazníků.

S pozdravem

Barbora Turisová

Zákaznická péče Shoptet

Jana Doksanská
Jana Doksanská 10.11.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pracujem so Shoptet-om už niekoľko mesiacov a som maximálne spokojná. Zákaznícka podpora je veľmi nápomocná a reagujú veľmi rýchlo na otázky a samozrejme pomôžu. Mne zachránili 1 deň nahadzovania keď som to na konci dňa omylom všetko zmazala. Niekoľko rokov som fungovala na inej šablone na inom eshope a to sa nedá porovnať. Shoptet je veľmi moderný a inovatívny s veľkým výberom doplnkov.

E-shop: www.yanashop.sk/

  • Zakaznícka podpora, výber doplnkov, vlastná spoľahlivá platobná brána
Shoptet 24.11.2023

Dobrý den, paní Doksanská,

děkujeme za tak krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbí. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a jsme rádi, že Vás na Shoptetu máme.

Moc nás těší, že oceňujete naši zákaznickou podporu. Jménem celého týmu Vám přejeme mnoho úspěchů ve Vašem podnikání.

A pokud byste kdykoliv potřebovala s něčím pomoci, tak nám určitě kdykoliv zavolejte nebo napište na info@shoptet.cz. :-)

Za Shoptet

Barbora Turisová

Zákaznická péče Shoptet

Anna Lena
Anna Lena 26.10.2023
1.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 2 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Shoptet jsem chtěla použít pro tvorbu svého e-shopu. Upřímně tady nechápu ty pozitivní komentáře. Pokud člověk hledá moderní a přehledné e-commerce, tak se vyhněte Shoptetu. Admin sekce vypadá jako z roku 2010 a celková orientace v Shoptetu není ani trochu intuitivní, i když Shoptet dle popisu na jejich stránkách má být intuitivní haha… Nemluvě o tom, že si Shoptet účtuje extra poplatky za každou klasickou službu, kterou mají jiné ecommerce platformy již v měsíčním nebo ročním poplatku zahrnuté. Nakonec jsem přešla po tomhle zklamání k Shopify a musím říct, že lituji toho, že jsem kdy mrhala časem se zastaralým Shoptetem. Shopify je moderní, intuitivní a flexibilní platforma, takže můj e-shop konečně vypadá tak, jak by měl vypadat.

  • Testovací doba na měsíc
  • Free tarif pro hobby e-shopy a merche
  • Hodně služeb není zahrnuto v základním měsíčním poplatku a stojí vždy extra, popřípadě musíte mít tu nejdražší variantu, abyste služby mohly využívat
  • Admin sekce vypadá jako z roku 2010
  • Poměrně neflexibilní Themes
  • Neintuitivní uživatelské prostředí oproti konkurenci
Shoptet 06.11.2023

Dobrý den, Anno,

mrzí nás, že se Vám náš systém nejeví jako intuitivní. Většinou máme opačné reakce, a to i přímo tady v recenzích od klientů, kteří mají jen uživatelské znalosti počítače. Pokud byste měla zájem, rádi se s Vámi spojíme a vše si vysvětlíme.

S nastavením e-shopu Vám také mohou případně pomoci naši Shoptet Partneři - profesionálové na svém místě, kterých je na Shoptetu aktuálně přes 700. Ty najdete na následující stránce: https://partneri.shoptet.cz/

Naše administrace určitě nezůstává pozadu - každý týden vydáváme její nové úpravy. Samotná administrace se nepřetržitě vyvíjí a náš tým se neustále věnuje jejímu pilování a zlepšování.

Je v našem zájmu, aby byly naše služby nadále kvalitní, proto pevně věříme, že pochopíte, že kvalita služeb a jejich další zlepšování má svojí hodnotu. Vážíme si každého klienta, nicméně vývoj, údržba, zlepšování technické podpory a kompletní zákaznické péče má svojí cenu.

Základní funkcionality e-shopu si každý obchodník představuje trochu jinak, proto nabízíme několik tarifů. Každý tarif obsahuje různé množství doplňků, které jsou již zahrnuty v ceně a na své si přijde skutečně každý. (Ceník našich služeb najdete na této adrese: https://www.shoptet.cz/cenik/)

Je možné libovolně doplňky mixovat přesně podle vlastních potřeb. Nezapomínejme také na fakt, že projekty, které jsou na bezplatném tarifu Free, můžou běžet neomezeně v úplném provozu bez nutnosti kupování dalších doplňků.

Je nám líto, že jste nebyla s naším systémem spokojená, ale pokud byste se rozhodla dát mu druhou šanci, jsme tu pro Vás a rádi Vám s čímkoliv pomůžeme, stačí nás kontaktovat na e-mailu info@shoptet.cz nebo zavolat na naší zákaznickou linku +420 604 600 444.

S pozdravem

Zákaznická péče Shoptet

Samuel Kunert
Samuel Kunert 25.10.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pracuji jako Shoptet Partner již přes 2 roky a nemohu si stěžovat. Řeším denně mnoho klientů a opravdu zřídka se potkávám s něčím co opravdu nejde.

  • Podpora
  • Poměr cena x výkon
  • Komunita
Marek
Marek 13.10.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Eshop jako takový je velmi přehledný, rychlý, s kvalitní podporou. Jedná se o nejpoužívanější řešení na trhu. Používáme dlouho i u jiných projektů, proto za nás můžeme doporučit.

E-shop: www.mablo.cz

  • snadný rozjezd pro každého
  • rychlost
  • přehlednost
  • počet modulů
  • silná základna programátorů
  • upravit eshop dle svých představ
  • cena jednotlivých modulů (nelze zakoupit, jen pronájem)
Shoptet 16.10.2023

Dobrý den, Marku,

rádi vidíme, že jste s námi takhle spokojený. Snažíme stále naše služby a moduly rozšiřovat, abyste měli jak Vaše projekty zlepšovat a nabízet svým zákazníkům vždy něco navíc. Těší nás, že Vám vyhovuje i naše podpora, na které si velmi zakládáme. Ceny se snažíme udržovat tak, aby byla naše služba dostupná pro kohokoliv a pevně věříme, že budete dále s nám spokojeni. U plateb za naše moduly lze ušetřit, pokud si zvolíte roční platbu místo měsíční. Pokud byste se chtěl podívat na fakturaci Vašeho projektu detailně, tak nám napište na info@shoptet.cz.

Za Shoptet

Barbora Veselá

Customer Care Consultant

THEIKOS
THEIKOS 13.10.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Se službami společnosti Shoptet jsme spokojeni. Uživatelsky přívětivý a intuitivní. Doporučujeme.

E-shop: www.theikos.cz/

Shoptet 16.10.2023

Dobrý den do e-shopu Theikos,

jsem moc ráda, že jste s námi takto spokojení! :-) Pokud byste potřebovali s čímkoliv na naší platformě pomoci, tak se určitě na nás neváhejte obrátit.

Za Shoptet

Barbora Veselá

Customer Care Consultant

JP Cavallo
JP Cavallo 12.10.2023
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem samouk a amatér. Shoptet je maximálně čitelný, relativně jednoduchý a zákaznická podpora rychlá a plně funkční. Pro mě Shoptet znamená veliké ulehčení práce. Oceňuji hlavně propojení se skladem, statistiku.

E-shop: www.jp-cavallo.cz/

Shoptet 12.10.2023

Dobrý den,

jménem Shoptetu děkuji za skvělou recenzi. Jsem moc rád, že se Vám Shoptet líbí; na přístupnosti a uživatelské přívětivosti si zakládáme a naším hlavním cílem je, aby se naši klienti mohli maximálně soustředit na obchod samotný. Přejeme vám hodně spokojených zákazníků!

Mějte se krásně.

Mikuláš Mařík

Customer Care Specialist

Tomáš Otto
Tomáš Otto 04.10.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po několika letech musím zhodnotit, že možnosti a propojení shoptetu s dalšími platformamy je vynikající.

Práce se samotným e-shopem je výborná a jelikož jsem ho propojil se systémem fakturace a systémem tvorby štítků, tak se mění stavy objednávek automaticky a stačí si jen vyjet štítek a zabalit objednávku.

Podpora shoptetu mi vždycky dobře poradila a odpověděla přesně na to, co jsem se ptal a rychle.

E-shop: www.gorillatough.cz

  • podpora dalších systému
  • placený hlídací pes, modul jsem nezkoušel, ale hodnocení nemá dobré, možnost vybrat si dát vědět, jakmile bude produkt zase skladem mi dnes přijde již jako základ
Shoptet 04.10.2023

Dobrý den, pane Otto,

děkujeme moc za Vaši recenzi. Jsme moc rádi, že jste jak s naším produktem, tak s naší podporou takto spokojen.

Doplněk Hlídací pes je zdarma od tarifu Profi. Pokud máte nižší tarif, tak je skutečně zpoplatněn 100 Kč měsíčně, ale máte 10 dní na to vyzkoušet si jeho funkce zdarma. Doporučuji si ho aspoň vyzkoušet a uvidíte, že funguje v pořádku. Pokud byste měl k tomuto modulu jakékoliv otázky, tak nás prosím neváhejte kontaktovat.

Za Shoptet

Barbora Veselá

Customer Care Consultant

Martin Čepela
Martin Čepela 25.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Už je to pár let, co sexyhadry.com šlapou na Shoptetu. Nemůžu Vám sem napsat nic zápornýho, pač VŠECHNO DOBRÝ s Vámi. Asi nemá cenu hledat jiné řešení, když tady je vlastně všechno a podpora funguje na 100pro. DĚKUJEME

E-shop: www.sexyhary.com

  • Podpora super, rychlost super a všechno je možný.
  • že to není zadarmo :-)
Shoptet 04.10.2023

Dobrý den, pane Čepelo,

moc děkujeme za tak pěkná slova a jsme moc rádi, že jste takto spokojen. :-)

Pokud byste cokoliv potřeboval, tak se na nás neváhejte obrátit!

Za Shoptet

Barbora Veselá

Customer Care Consultant