Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1001 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jiří Pobříslo
Jiří Pobříslo 01.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme nadšení!

S takovou podporou a ochotným přístupem jsme se u bývalého poskytovatele nesetkali. Nyní víme, že se s čímkoliv můžeme na shoptet obrátit a oni nám pomůžou. Přehledná administrace, jednoduchá obslužnost.

Výsledný eshop je pro zákazníka přehledný a srozumitelný.

Vřele doporučujeme!

Ateliér Arwenka

E-shop: www.arwenka.cz

  • podpora
  • přístup
  • přehlednost
  • doplňky
  • žádné
Ondřej Kalous
Ondřej Kalous 01.12.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Shoptet je kvalitní platforma za rozumné peníze. Ovládání pochopí i nezkušený uživatel. Spousta funkcí. Jsme velmi spokojeni.

E-shop: www.moje-potreby.cz

Ondřej Klír
Ondřej Klír 26.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Paráda, máme spuštěno přes půl roku a postupně jsme přešli z basic na business a jsme fakt moc spokojení.

E-shop: www.alchifer.cz

  • Shoptet poradna na fb.
  • Shoptet podpora
Michal Reich
Michal Reich 25.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojený s technickou podporou, už dvakrát jsem potřeboval poradit a dostal jsem odpovědi rychle a dobře.

E-shop: www.mireich.cz

  • cena, technická podpora, přehlednost
Andrea
Andrea 21.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Myslela jsem si, že nezvládnu všechno to nastavení sama. Jsem úplný laik. Ale administrativní konzole a Helpdesk je natolik intuitivní, že jsem to zvládla. Trvalo mi to sice dýl, ale zvládla jsem to sama. Ikdyž to bylo stylem “pokus-omyl”. Jakmile se tomu ale dostanete “na kloub” jde to už samo.

  • Intuitivní rozhraní
  • Cena
  • Dostačujicí šablony
  • Není nutné pro základní eshop znát html kód
  • Chtělo by to větši paletu barev v nabidce pro úpravy (musim hledat kódy barev jinde a ručně je tam psát)
Daniel
Daniel 19.11.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Eshop jsem založil před pár dny, jako absolutní nováček mi dalo zabrat se zorientovat, mírně mě zklamalo zavedení platební brány gopay - už jí řešíme přes týden a stále nemáme jistotu že vůbec bude.

E-shop: Pokemoncollectors.cz

  • web vypadá super i bez zkušeností s tvorbou.
  • myslím, že vše co beru jako zápory je zatím jen mojí neznalostí a začátečnictvím.
Ladislava
Ladislava 10.11.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to můj první e-shop, tak nemám s čím porovnat, zatím mám verzi Free, kde jsou jen základní funkce

E-shop: www.rigolokids.cz

Dagmar
Dagmar 08.11.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to první eshop, který jsem zakládala..uživatelsky přívětivý, mnoho možností nastavení, takže i ve free verzi vypadá profesionálně, zákaznická podpora na 1*.

E-shop: eshop.smartmouth.eu

Jan Korbel
Jan Korbel 04.11.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Vynikajici. Občas v menu jsou věci umístěny nelogicky ale i tak to jde. Na univerzální eshoo hodně dobrý výsledek

Jaroslav Berger
Jaroslav Berger 02.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím snazší, než jsem čekal... Nicméně ty těžší věci ještě přijdou, takže snad to bude pořád tak snadné.

E-shop: dosadu.cz

Michaela
Michaela 28.10.2021
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Používám jen chvilku ale sem spokojená , vkládání produktu je jednoduché a zvládne opravdu každý když sem potřebovala pomocí z doménou lidí od Shoptetu byli ochotni

E-shop: www.mlsandanakazdyden.cz

Lenka
Lenka 27.10.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

celková spokojnosť, avšak na linke sú niekedy slečny ktoré vám neporadia správne. Stalo sa mi, že jedna pani mi povedala na infolinke že tento doplnok vám nefunguje, kontaktujte vývojára a druhá pani to vyriešili za 2 minúty a funguje . Toto by sa nemalo stávať. Preto vždy volám za to isté aj 3 x kým natrafím na niekoho kto to ovláda a ten to aj spraví čo potrebujem. Každý vlastne povie niečo iné ...

E-shop: www.nunobaby.sk

  • veľa funkcií
  • - niektoré veci nieje možné aplikovať, ako napríklad konfigurátor, a iné veci ktoré si musíme dať sami spraviť a zaplatiť samostatne
  • - zrušil sa jednorázový odkup !!