Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1043 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Miloslav Švestka
Miloslav Švestka 17.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po instalaci podrobný intuitivní průvodce nastavením všeho, již v základní verzi je spousta užitečných doplňků.

E-shop: www.zabranatruhliku.cz/

  • Péče o zákazníky na infolince 24/7
  • nevím
Martin
Martin 16.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vynikající a rychlá péče o zákazníky. Ochota a vstřícnost. Vynikající doplňkové služby. Za sebe mohu doporučit.

Martin

E-shop: www.top-drahokamy.cz/

  • - skvělá komunikace
  • - vstřícnost
  • - rychlé řešení požadavku
  • - funkčnost
  • - nic
Michala Hajkova
Michala Hajkova 29.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím se vše snažím doladit, ale když hodně tapu tak mi na helpdesku ochotně poradí. Jinak kromě mě funguje vše jak má ????

E-shop: www.Liquidek.cz

Rado
Rado 17.07.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Chýba viac šablón a suma mesačneho paušalu je trochu prehnaná inak v celku velmi funkčný web

E-shop: www.gumiok.cz

  • funkčnost
  • mala možnosť meniť vyvojárske šablony viac k svojmu obrazu teda potrebám
Jakub Vavrečka
Jakub Vavrečka 04.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchý a komplexní i méně znalý člověk díky podpoře dokáže nastavit vše potřebné.

Vyzdvihl bych paní Ester z podpory která je opravdu člověk na svém místě

E-shop: Eshop.stolplast.cz

Medvecká
Medvecká 22.06.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Chvíli mi trvalo než jsem se v rozhraní nastavení eshopu zorientovala. I tak jasem spokojená zatím.

Nations112
Nations112 17.06.2022
3 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Jakožto správce eshopů od klientů pracuji často jak s Shoptetem, tak s dalšími platformami a na rozdíl od ostatních komentářů, můžu zhodnotit shoptet tak nějak celkově.

Na shoptet se dívám neutrálně. Známá platforma, jednička na českém a slovenském trhu. Ze začátku měli opravdu super systém, dnes ale poměrně v hodně věcech pokulhávají za konkurencí.

Co konkurence nabízí v základu a zdarma, u shoptetu buďto vůbec není, nebo je nutné zakoupit jednotlivé pluginy. Koupíte si nějaký tarif, ale abyste mohli eshop plnohodnotně využívat, zaplatíte často další dvojnásobek. Největší komedie jsou třeba platební brány. U brány si zařídíte vedení brány zdarma, ale shoptetu budete platit 200 měsíčně jen za to, že ji budete využívat... Chcete používat skladové hospodářství? Zaplať, chceš hromadné slevy? Zaplať. Chceš hodnocení produktu? Zaplať... Chceš propojení s Pohodou? Zaplať.. Podotýkám, že se nejedná o nic speciálního, jsou to věci a funkce, které má konkurence zdarma i v tom nejlevnějším tarifu... Samozřejmě v dražších tarifech jsou některé funkce v ceně, ale i tak to nevychází nejlépe... Ve výsledku se dostáváte na ceny, které jsou proti jiným platformám klidně 2-3 násobné.

Zásilkovna a dopravci jsou kapitola sama o sobě. Žádné napojení na API, žádná automatizace. U dalších dopravců stejná, nebo podobná písnička. U konkurence plná automatizace, vše zdarma... U shoptetu všechno nejlépe řešit přes balikobot, který je placený. Připadá mi, jak kdyby to bylo schválně, aby si člověk ten balikobot musel prostě koupit...

V dnešní době dost eshopů chce fungovat s API - propojení s jejich programy, systémy. U shoptetu nemožné. Buď nic a nebo nesmyslný tarif za 15 000 měsíčně... Konkurence? Všude zdarma, nebo za malý příplatek...

No a nakonec ta slavná kauza s únikem dat a MonkeyData... Největší eshop platforma v CZ/SK má veškeré detailní statistiky a kompletně celou mobilní aplikaci postavenou na platformě třeti strany... Takže momentálně statistiky fungují omezeně a mobilní aplikace raději vůbec...

Nechci touhle recenzí říct, že shoptet je špatný, ještě 2 roky zpátky to byla opravdu nejlepší plaforma na stavbu eshopu. Bohužel dneska už jej v mnohém konkurence předběhla a ve výsledku opravdu nenabízí nic extra. Platit platit platit a když potřebujete API, nebo další funkce, musíte prostě jinam, vstříc vám nevýjdou.

E-shop: www.vyhodne-licence.cz/

  • Technická podpora
  • Jednoduché rozhraní
  • Počet pluginů
  • Podpora snad všech platebních bran
  • Odladěné šablony
  • - Omezená automatizace
  • - Poloviční napojení dopravců (bez balikobotu prostě všechno ručně...)
  • - Nesmyslné ceny za některé pluginy (proč platit platební bránu, když všude jinde to je zdarma???)
  • - nemožnost napojení na API
Daniel Rodr 28.06.2022

Dobrý den,

předně vám chci poděkovat za vaši recenzi, vážím si času, který jste hodnocení věnoval.

Zareagoval bych zejména na srovnání s konkurencí a cenové rozdíly.

Máte pravdu, že pokud vezmete konkrétní funkcionalitu a podíváte se, kde ji mají zdarma a kde za poplatek, zřejmě najdete levnější řešení. Ovšem e-shop nestojí vždy na jedné takové funkci, je to celý balík služeb a parametrů a je třeba tedy srovnávat jako celek, včetně například zákaznické a technické podpory. Troufám si tvrdit, že právě při takovém srovnání vyjde Shoptet vítězně.

Plnohodnotný e-shop lze provozovat i s pomocí našich základních tarifů, které obsahují všechny funkce, které jste vyjmenoval. A od letošního roku i včetně platební brány, protože ve všech tarifech je v ceně ShoptetPay, u které neúčtujeme ani žádný poplatek za vedení brány.

Cenou jsme opravdu nikdy nebojovali a bojovat nechceme. Cenu považujeme za úměrnou tomu, že se soustředíme na investice do kvality poskytovaného řešení a jedinečného zákaznického servisu. Věříme, že to je ta správná cesta.

Ohledně API zatím změny nechystáme, protože to bychom se bavili o zásadní změně celkového business modelu. Poskytujeme ho ale našim partnerům z řad vývojářů, při vytváření nových doplňků. Jak vidím, právě jejich vysoký počet vnímáte pozitivně - to je právě umožněno díky této exkluzivitě. Bez tohoto modelu bychom takové množství funkcí zákazníkům nabízet nemohli.

I statistiky a mobilní aplikaci řešíme a co se týče dopravy, chystáme pro vás mnohem komplexnější a flexibilnější řešení.

Pevně tedy doufám, že do budoucna nám ještě nějaká ta hvězda od vás přibude. :)

Za Shoptet

Daniel Rodr

Customer Care Consultant

Marek Nykodém
Marek Nykodém 08.06.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Předchozí eshop nám běžel na Magentu. Neustále jsme museli řešit moduly, abychom dosáhli toho, co nyní máme v Shoptetu pěkně uceleně, přehledně a hlavně funkčně pohromadě. Tedy spokojenost

E-shop: www.dobravina.cz/

Viktor Mára
Viktor Mára 01.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

zatím absolutní spokojenost. Oceňuji jednoduchost, zákaznickou podporu. Je to můj první eshop, který zakládám

E-shop: viktormara.cz

  • jednoduchost, podpora
M. Tolar
M. Tolar 31.05.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem vlastně s řešením od Shoptetu velmi spokojen. Náš eshop je zatím malý a jednoduchý a možnosti placených programů daleko převyšují naše potřeby a požadavky. Manuál je dostatečně podrobný a uživatelské prostředí (backend) přívětivé. Design šablon (fronend) je jenoduchý a pro uživatele intuitivní. Možnosti analytických nástrojů jsou propracované.

E-shop: www.tolar.cz

Jiří Hudec
Jiří Hudec 27.05.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

nemám žádné větší výhrady, akorát bych byl radši kdyby dbali více na bezpečnost dat. Viz. kauza Monkey data

E-shop: www.obchod-kufry.cz

  • na emaily odpovídají rozsáhle a ihned
  • má to všechny funkce které klasický eshop potřebuje
  • obrovské množství doplňků
  • bezpečnost
  • nevím jaké mají interní směrnice s nakládání s daty nikde jsem se je nedočetl, pouze mi na to bylo stroze odpovězeno
Eva
Eva 16.05.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Založit si vlastní e-shop snad nikdy nebylo snažší. Oceňuji novou funkci platební brány. Doporučuji.

E-shop: vinozmakedonie.cz