Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (863 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Robin Šustai
Robin Šustai 27.09.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skoro jen ty nejlepší, je sice co vytknout, jako třeba to, že v menších tarifech u projektů, kde osatní moduly nevyužijete, ale potřebujete 15 000 produktů prostě musíte koupit enterprise.

E-shop: www.cukrareni.cz

  • Pestrá nabídka modulů
  • Platební brána Pays v nabídce
  • Nejlepší prostředí na trhu
  • Spolupráce s Napojse a Brani
  • Vyšší cena za enterprise tarif
  • Málo možných produktů u nižšších tarifů
  • Málo moderních šablon přímo od shoptetu
Monika Kocsisová
Monika Kocsisová 24.09.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem v začátcích, pomalu se rozkoukávám a díky vašemu poradenství se proklikávám k tomu co nevim :-) ... Dobrá cena, stále objevuju nové a nové věci . Spokojenost

E-shop: www.monicinobchudekmks.cz/

  • dobrá komunikace
Hana Bížová
Hana Bížová 23.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobré ceny, výborná zákaznická podpora, velké množství šablon, výborná modifikovatelnost a možnost přizpůsobení. Eshop má vše co je potřeba.

E-shopy: www.potiskpotravin.cz, www.blackcatdiamond.cz, www.jedlyfotopapir.cz

Bedřich
Bedřich 21.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Všechno v nejlepším pořádku, naprostá spokojenost jak po technické stránce tak help děkuji Ellmrich

E-shop: Www.obchodprobydleni.cz

Jiří Fara
Jiří Fara 16.09.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi intuitivní prostředí. Pro začátečníka ideální. Od prvního kliku na shoptet.cz minimum času k jeho pochopení a aplikování.

E-shop: www.grillzone.cz

Ilja
Ilja 11.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Shoptet již používám ve svém životě na druhém projektu a je to prostě paráda. Už máme v hlavě další projekt, který spustíme :-)

E-shop: www.4sauces.cz

Marcela
Marcela 10.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vynikající prostředek pro vytvoření eshopu. Zvládnete si sami vytvořit krásný eshop s možností různých plug-inů. Podpora ze strany shoptetu a vstřícnost i při řešení problémů je také obdivuhodná. Vypadá to, že jim nejde jen o peníze..Jsem ráda, že jsem vybrala právě Shoptet.

E-shop: www.ekoprcek.cz

Pavel Radil
Pavel Radil 10.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi špatně se mi říká, že jedu s věkem ze zenitu dolu, ale Vaše firma se o mne nenápadně stará, jako o nejmladšího Yettiho, a jsem za to vděčen, protože vím, že umí daleko, daleko víc, než využívám, ale i to málo k mé plné spokojenosti.

Syn Vašich služeb využívá daleko víc, a ten mne kdysi přesvědčil, že se nemám patlat amatérsky ve vodách třetího tisíciletí, ale předat vše Vám.

Rozhodně na všech frontách Vás všechny doporučuji, nejenom pro profi přístup, ale že tam máte i fajn děvčata, nemohu jmenovat značky :-), která se o Vás verbálně postarají, no a chlapi vedle makají vsedě u monitorů, až z toho budou jednou u doktorů...

Fandím Vám!

E-shop: www.jonnie.cz/

  • Jak mohu něco dodávat k výše uvedenému? Nevyhodili mne ani v den mých dnešních narozenin, ale na druhou stranu by mi mohli poslat retro propisku, nebo cestu do... (Hlavně ne o pohádek, co ovčáčková babiška vyprávěla...) v sekci 55+ :-)
  • Na tu jejich rychlost už mi nezbývá entuziasmus. Celý život jsem všechny ukecal a to v dobrém, ale virtual přišel a dnes i roušky... Nám stačily šourky.
Leo Hudáček
Leo Hudáček 08.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Bez problémů! Zákaznický servis super odezva, super prostředí, jednoduchost a super propojení např. se zásilkovnou, platební bránou a podobně.

E-shop: www.kravatov.cz/

  • Servis, propojení, prostředí
Marcela
Marcela 08.09.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za mě veliká spokojenost s pristupem podpory. Chápou, že né všichni rozumí a umí si sami vše nastavit. Na shoptetu si dělám většinu věcí sama a často pomoc týmu shoptet potřebuji. Oceňuji trpělivost, profesionalitu i vlídnost, která v dnesni době není běžně dostupná! Marcela

Luboš Huml
Luboš Huml 06.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dělám na Shoptetech víc než 4 roky a za mě TOP eshopove řešení. Díky všem co za tím stojí. Časem zde vytvořím vlastní e-shop hgsignmaking.com

E-shop: 375008.myshoptet.com/

Štěpán
Štěpán 27.08.2020
2.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 2 ]

Bohužel po dvou letech používání tohoto e-shopového řešení musím konstatovat že má sice hezký vzhled, ale mnoho funkcí je krkolomných a značně nepoužitelných. Není možné nastavit téměř nic od sloupců v tabulkách (jedna tabulka s produkty je tam defakto třikrát a stejně mi jejich rozložení nevyhovuje) po nastavení tiskových výstupů. Také trpí potřebou neustáleho proklikávání, mnohdy zcela zbytečného. Spousta věcí se prostě vůbec nedá udělat přes rozhraní a tak člověk musí neustále exportovat a importovat, což je mnohdy zdlouhavé. Nicméně zas musím uznat že shoptet má na první pohled velmi přehledný systém a také má vcelku jednoduchou pokladnu, bohužel opět naprosto nenastavitelnou. Další problém je práce s dph, veškerá nastavení jsou globální není tedy možné např naskladňovat za ceny "bez dph" a prodávat za primárně "ceny s dph." buďto musí při naskladnění přičítat dph a nebo při nastavování cen propočítávat cenu "s dph" Pokud někdo používá účetní systém a shoptet má opravdu jen na zobrazení produktů, jedná se vcelku o použitelné řešení, ale pracovat s ním jako s primárním skladovým systémem je bohužel dlouhodobě docela očistec (zejména máte-li mnoho položek)

E-shop: www.mobily-nexus.cz

  • Přehledný systém
  • Podpora
  • Možnosti rozšíření
  • EET pokladna
  • Administrace bez možnosti nastavení
  • Na práci šíleně zdlouhavé
Kateřina Mašková 31.08.2020

Dobrý den, Štěpáne,

děkuji vám za vaše hodnocení. Snažila jsem se podle vašeho projektu dohledat zprávy, které jste si napsali s kolegy ze zákaznické péče, abych získala lepší představu, ale nebyla jsem příliš úspěšná.

Ohledně té tabulky si totiž nejsem vůbec jistá, zda vám dobře rozumím. Jestli máte na mysli šablonu pro tisk dokumentů, tak ta opravdu upravovat nejde. Nebo máte na mysli něco jiného? Napsal byste ohledně toho ideálně i s printsccreenem toho, co máte na mysli, na helpdesk nebo e-mail info@shoptet.cz? Rádi se na to více podíváme a pokusíme se vám pomoct. Mohl byste se s námi také rovnou podělit více o tom, co vám nevyhovuje na pokladně?

Co se pak týče těch cen, tak tam je opravdu potřeba nastavit obě včetně DPH nebo obě bez něj. Ale můžete mít v administraci nastavené obě ceny bez DPH, ale zákazníkovi pak ve vašem obchodě zobrazovat cenu včetně DPH. Rovnou vám posílám návod, jak na to:

1. u produktu nastavte zvolenou sazbu bez DPH.

2. u produktu vyplňte prodejní a nákupní cenu bez DPH.

3. v globálním nastavení admin/dane nastavte „Nastavení zobrazování daně v e-shopu“ - Výchozí ceny - Včetně DPH.

Tak zákazník uvidí prodejní cenu včetně DPH, přestože v administraci bude vyplněna bez DPH.

Jinak Shoptet není stavěný jako specializovaný systém na skladové hospodářství. Aktuální skladové hospodářství je nadstavbou nad e-shopem a většině klientů postačuje, ale pro pokročilejší funkce vždycky doporučujeme napojení na některý ze systému, který se přímo na to specializuje. Z nabídky napojení můžete vybírat na tržišti s našimi doplňky: https://doplnky.shoptet.cz/ucetnictvi

Kdybyste kdykoliv cokoliv potřeboval, napište, a uděláme, co bude v našich silách, abyste byl spokojený.

Děkuji vám za spolupráci.

Kateřina Mašková

Head of Customer Care