Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (879 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Petr Hirsch
Petr Hirsch 20.10.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jedná se o druhý e-shop, který na shoptetu nastavuji a opět se potvrzuje, že v jednoduchosti je krása. Rychlé, intuitivní a přehledné. Do testovací fáze se mi podařilo eshop připravit za dva dny.

E-shop: obchod.ultreia.cz/

  • intuitivní nastavení
  • přehledné
  • v základní verzi pro otestování zdarma
  • moderní vzhled šablon
  • responzivní
Adam Holub
Adam Holub 19.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jak se říká. Za málo peněz dost muziky.

Rychlé a příjemné jednání na zákaznické lince i přes e-mail.

Jan Korbel
Jan Korbel 16.10.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Vynikající komunikace s podporou. Někdy vypadá nelogicky umístění nějakého nastavení. Chybí mi nápověda u některých polí například u skladu nebo cen. Je to moje deformace z logistiky, že znám různé systémy a nevím, jak se která volba bude zde na pozadí chovat. Ale určitě si stojím za tím, že shoptet je fakt špička.

E-shop: eshop.vektoring.cz

Pavel
Pavel 15.10.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

já jsem spokojen, nejprve jsem hledal pouze řešení, kde bych měl kontaktní údaje pro zákazníky - většinu zboží prodávám jinde a proto jsem využíval dost dlouho Free verzi, obrat byl minimální a odpovídalo to času, který jsem do toho investoval, každopádně mi to nevadilo. před několika měsíci jsem se rozhodl přejít na nejlevnější tarif a přidal více produktů. Nepovažuji úroveň za extra vysokou, ale zákazníci začínají víc chodit. Mám takové pravidlo, že abych do toho investoval další čas, tak mi ten e-shop musí ten čas zaplatit. Pokud vše půjde jak bych chtěl, tak příští rok mám v plánu zřídit platební bránu, řídit sklad, více se věnovat sociálním sítím a vyhledávačům, ... Vím, že mnoho lidí, když se podívá na můj e-shop, bude mít mnoho připomínek, ale zákazníci nakupují a to je to hlavní.

E-shop: www.eroticjoy.cz

  • jednoduchost pro člověka, který se nezabývá tvorbou webu
  • propojení s vyhledávači
  • propojení se zásilkovnou
  • doprava zdarma u TOPOBALY.cz
  • cena - i když řešení svou hodnotu má, tak jediné, co mě brzdí od přechodu na vyšší tarif je cena. kdyby byla o třetinu nižší, tak mám vyšší hned
Jiri Weinlcih
Jiri Weinlcih 14.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše se dá velice rychle rozchodit, od zprovoznění až po přidání produktů. Nejprve je potřeba se trochu zorientovat v Menu, ale potom vše běží ok.

Lukáš Kazdera
Lukáš Kazdera 13.10.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím super, vše funguje jak má. Konečně eshop, který vypadá krásně a i super funguje. Nejvíce si ceníme možnosti automatizace, což nám velmi šetří čas a to je v obecně v podnikání k nezaplacení.

E-shop: www.microfeeld.cz/

Filip 20.10.2020

Lidičkové prosím, dejte si čas a podívejte se co to je za recenze. Tohle jsou recenze, které si SHOPTET píše sám. Najdete jich tu mapy vždy podle stejného paternu. Chválivá recenze, udělaná úvodní stránka a dál nic. Třeba tady jsou v celém Eshopu čtyři produkty. A takových recenzí zde najdete desítky. recenzujícího bych se rád zeptal, kolik času mu ušetřil SHOPTET oproti jiné platformě? Máte platformu, kde je obsluha více jak tří produktů problém?

Filip
Filip 12.10.2020
1.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Přešel jsem k SHOPTETU z platformy Eshop-rychle.

Pro srovnání: u SHOPTET platím 1350Kč/měsíc u Eshop rychle jsem platil cca 750Kč/ měsíc.

Za platby v druhé měně požaduje SHOPTET poplatek 4000Kč u Eshop-rychle to bylo v ceně.

Použitelná šablona u SHOPTET vyšla na 4000Kč u Eshop rychle byla zdarma (vím, že SHOPTET taky mají šablony zdarma ale kvalitativně je to obrovská bída).

Řazení parametrických filtrů SHOPTET neumí (pouze podle abecedy), u Eshop rychle to není žádný problém.

Odstranění patičky u SHOPTET nejde udělat, za odstranění její půlky chce jejich partner 4000Kč. U Eshop rychle jde patička odstranit celá za 3000Kč.

SHOPTET nemá telefonickou technickou podporu, Eshop rychle ji má.

Zadat produkt u SHOPTETU a podstatně složitější a nepřehlednější než u Eshop rychle.

A v tomto duchu bych mohl ještě dlouze pokračovat. Celkově si myslím, že SHOPTET platforma má primárně za cíl vytáhnout z obchodníků co nejvíce peněz. O kvalitu nabízené služby jim vlastně vůbec nejde.

Jediné, co je u SHOPTET prvotřídní je marketing. Ty tuny recenzí o jejichž autentičnosti pochybuji, mě nahlodaly k odchodu z platformy, která fungovala. Paradox je, že mne před tím kamarád varoval a já neposlouchal. Největší neznamená nejlepší.

V závěru tak můžu sypat popel na hlavu pouze sobě. Přeji SHOPTETu hodně štěstí při lovení dalších volavek.

  • Jde to zrušit a odejít ke konkurenci
  • Velmi předražený
  • Neustále z Vás tahají peníze za věci, které jsou jinde zdarma
  • Neumí řadit filtry jinak než abecedně
  • Nelze odstranit patička
  • Pokud nezakoupíte nejdražší verzi balíčku která vyjde na 2500Kč za měsíc, připravte se na desetitisícové investice
  • Nemají telefonickou podporu
  • Zadání produktu je oproti konkurenci porod
  • Očividně vylhané recenze
Michal 12.10.2020

Filipe, divím se vám, že jste si neudělal obrázek již při přechodu! Pokud jste rozumně smýšlející bytost, tak je na první oko jasné, že víte co v kterém balíčku je, a co ne!

Tedy měl byste vědět, že za to, co jinde najdete jako standard u SHOPTETU zaplatíte mnohonásobně dráž! A pokud vás to překvapuje, tak jste si asi pořádně neprošel ceník Shoptetu.

Filip 12.10.2020

Zdravím Vás Michale,

Ne vše je v ceníku napsáno. Například nemožnost řadit parametrické filtry jinak než abecedně nebo smazání patičky. Na některé chyby narazíte prostě až při dlouhodobější práci se systémem.

Ale jinak s Vámi souhlasím, třeba u měn jsem si to mohl přečíst. Vůbec by mě nenapadlo, že za 1350Kč/ měsíc nedostanu možnost přepnutí měny. Ale tady je chyba samozřejmě zcela na mojí straně.

Službu mě nikdo používat nenutil, byla to moje volba. Jenom tady reflektuji svoji zkušenost abych mohl pomoci ostatním při jejich rozhodování. I já sám jsem se totiž částečně rozhodl na základě tohoto fóra.

Daniel Rodr 13.10.2020

Dobrý den, Filipe,

za vaše hodnocení děkuji, ačkoliv pro Shoptet není moc příznivé. I taková nám pomáhají se zlepšovat.

Nechtěl bych srovnávat měsíční platby u nás a u konkurence, nezlobte se. Každá společnost nabízí jinou sadu služeb a věřím, že mnoho z toho, co jste si u nás v rámci ceny tarifu objednal, jinde v této levnější ceně nemáte. Nesnažíme se být tím nejlevnějším poskytovatelem na trhu, to říkám zcela otevřeně. Pro nás je důležitá kvalita služby a podpory a z ohlasů i množství našich klientů víme, že jdeme správnou cestou.

Šablon nabízíme zdarma celou řadu, viz https://www.shoptet.cz/sablony/. Také je možné si je dále upravovat buď přímo možnostmi v administraci nebo přes CSS editor. Kodér tedy není vůbec nutný, ale samozřejmě individuální požadavky u šablonových řešení vždy stojí peníze navíc. Pak záleží i na vaší domluvě s partnerem, do toho z naší strany nevstupujeme.

Patičku jak správně říkáte odstranit nelze a nevidíme k tomu popravdě ani důvod. Shoptet je značka, kterou budujeme už dlouho a jsme na ni patřičně hrdí. I na software se vztahují autorská práva a podobný podpis je naprosto běžným standardem v rámci tvorby webu.

Podporu na telefonu máme, číslo najdete přímo na https://www.shoptet.cz/. Složitější technické věci samozřejmě řešíme i mailem, jelikož je třeba si je předávat v rámci firmy a pro vyšší efektivitu je e-mail vhodnější nástroj.

Mrzí mě, že Shoptet u vás nezabodoval, ale i to se stává. Vyjít vstříc všem a ve všem se zkrátka nepovede nikdy. Určitě ale nemáme zapotřebí psát si sami pochvalné recenze. Máme tolik spokojených klientů, že to dělají sami a úplně to stačí :)

Třeba se po zkušenostech jinde ještě někdy vrátíte, budu rád.

Přeji vám příjemný den.

Daniel Rodr

Account Managers Teamleader

Tomáš Plojhar
Tomáš Plojhar 12.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím super, všechno funguje jak má :) Vše co jsem zatím pro rozjezd potřeboval Shoptet nabízí a jsem velmi spokojený.

E-shop: www.gymwear.cz

Michal 12.10.2020

A co jste na tom vašem e-shopu potřeboval, když tam k dnešnímu dni nemáte ani jeden produkt, ani natahané produkty?

Víte jak mi to přijde? Že, si na těch svých free tarifech přidáváte e-shopy sami, vytvoříte si profil na FB a Linked In, aby to bylo na první dobrou uvěřitelné, avšak, když už na to někdo klikne tak ouvej...... Co se nestane? NIC, protože tam nic nenajde, jen rádoby černou schránku (jakoby e-shop) na kterém lidi vydělávaj.

Pěkný Michal

Daniel Rodr 13.10.2020

Tomáši, jsem moc rád, že vám Shoptet zatím vyhovuje. Pokud něco nebude jasné, stačí nám napsat na info@shoptet.cz a rádi vám poradíme.

Pro Michala - opravdu nemáme zapotřebí si psát vlastní recenze. Díky kvalitní službě a podpoře máme spokojených klientů dostatek. Je to poměrně dost urážlivé pro naše zákazníky, když je z psaní falešných recenzí nařknete a tak bych vás rád požádal o umírněnost v těchto vyjádřeních. Děkuji vám.

Daniel Rodr

Account Managers Teamleader

Vasilios Apostolu
Vasilios Apostolu 09.10.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsem se bránil krabicovému řešení našeho online obchodu a byla to chyba.

Přežijete-li několik málo omezení ve tvorbě, je to skvělý nástroj. Nyní se můžeme soustředit na prodej a vývoj nechat někomu jinému.

E-shop: www.fashionplanet.cz

Tereza
Tereza 08.10.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zkušenost zatím dobrá. Na zorientování se v programu a sestavení funkčního e-shopu nám stačilo pět večerů po práci. Uvidíme, jak se vše bude dále vyvíjet.

E-shop: 381334.myshoptet.com

  • poměrně dobrá orientace
  • dobrá připravenost pro další platformy (porovnávače zboží, různí dodavatelé.. bohatá nabídka)
  • dobrý poměr cena - výkon
  • člověk z NeIT prostředí si moc nezmění velikost písma v menu stránky
  • někde jsou možnosti dost osekané, ale dá se to i tak zvládnout
mamiuka
mamiuka 02.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím jsem spokojena, uvidím, jak bude vše pokračovat.

E-shop: www.mamiuka.cz

Monika Kocsisová
Monika Kocsisová 01.10.2020
3.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Zkušenost dobrá. Rychlá orientace . Jen škoda, že u levnější verze není větší množství počtu kusů produktů. U Té dražší nevyužiju všechno nabízené : Tak uvidím co přinese první rok.

E-shop: www.monicinobchudekmks.cz/

  • Přehledné
  • Málo možností vložení počtu produktů u levnějsší verze.