Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.65 / 5 (46 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš Š.
Tomáš Š. 09.04.2019
4 / 5

Zkušenost máme velice dobrou. Pro start nám posloužil e-shop dostatečně. Máme s ním zkušenost na více e-shopech. Bohužel mají docela tragické statistiky prodejnosti. Možným řešením jak tento problém řešit by mohl být shopstats.cz, který kolega včera objevil.

Obecně ale nejlépe hodnotím podporu, která je dle mého názoru špičková. Možná ze startu budete mít problém se zorientovat, ale pak už vše jde jako po másle :-)

Marek
Marek 14.03.2019
5 / 5

Eshop-rychle používáme od 2014 a jsme spokojeni, stále se vyvíjí, přidávají funkce a za ty peníze mám dojem bezkonkurenční. Technická podpora vynikající. Letos (2019) přidána nová šablona 4.0 s kterou se eshop zase dost posunul. Jen bych uvítal více možností ladění barev přes uživatelské rozhraní (ne pomocí css). Takže zůstáváme i nadále věrní :)

E-shop: www.tekuta-guma.cz

Jan
Jan 08.11.2018
3 / 5

Průměrný e-shop. Pro začínající podnikatele, kteří nemají dostatek financí optimální řešení, pro pokročilejší nastavení a variantový sortiment už složitější.

E-shop: www.minibaby.cz

Lukáš Dubina
Lukáš Dubina 25.01.2018
5 / 5

Skvělé řešení za skvělou cenu. Oceňuji dobrou zákaznickou podporu a snahu neustále systém zdokonalovat.

E-shop: www.originalnicokolada.cz

Frantisek 09.08.2018

9.8. neni web funkci, po pul roce, hmmm

VeeRko s.r.o.
VeeRko s.r.o. 24.08.2017
5 / 5

Môžem odporučiť aj slovenským zákazníkom. Hlavne takým, ktorí nemajú stovky eur na drahé riešenie, no chcú mať efektívny a dobre vyzerajúci eshop.

Šimon Polák
Šimon Polák 06.08.2017
5 / 5

Od rozpadu vnímam veľký posun spoločnosti a to najmä čo sa týka komunikácie a rýchlosti supportu, čo je pre nás kľúčové. Môžem odporučiť budúcim eshopárom. Ďakujeme

kfshop.cz
kfshop.cz 01.08.2017
5 / 5

Spolehlivý eshop, v případě potřeby vždy ochotně poradí. Celkově jsem s funkčností Eshop-rychle spokojená.

E-shop: www.kfshop.cz

Frantisek 09.08.2018

Tak kdyz se podivam na ten eshop jak vypada, tak bych to okamzite zavrel, jak z roku 1995 ... bud vymyslena recenze, nebo majitel 10 let nevidel zadny eshop :-D

EWITAS, s.r.o.
EWITAS, s.r.o. 13.04.2017
5 / 5

Super prístup a rýchle odpovede na dotazy. Všetkým odporúčam. Starostlivosť o zákazníka naozaj vynikajúca.

Mária Tobiášová Kuzmová
Mária Tobiášová Kuzmová 12.04.2017
5 / 5

Vybudovať si eshop na riešení eshop-rychle bolo najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť. Začínala som s eshopom úplne od nuly a na investovanie do "veľkého" eshopového riešenia nebol ani čas a ani peniaze. O to väčšia je teraz moja spokojnosť, keď vidím, že mi v tomto riešení vôbec nič nechýba. Skutočne veľmi dobrý nástroj na riadenie eshopu s prepojením na sklady a účtovníctvo.

Oceňujem aj rýchle reakcie na dotazy, ktorých nemám málo.

E-shop: eshop.zienkadomaca.sk

Z.Rapos
Z.Rapos 12.04.2017
5 / 5

Dobre sa so systémom pracuje. Cena eshopu je vynikajúca napriek množstvu funkciám a stále je ďalšia a ďalšia funkcia.

E-shop: www.pazba.sk

Štefan Csernava
Štefan Csernava 12.04.2017
5 / 5

Úplne super. Absolútne korrektný prístup, ochotný team, všetko na úrovni a ceny sú mimoriadne vynikajúce. Odoprúčam každému, kto chce začať s prevádzkovaním e-shopu. Stále idú dopredu a rozvíjajú možnosti. Za mňa úplná spokojnosť a som im vďačný, že vďaka nim môžem prevádzkovať môj e-shop :)

E-shop: www.privlacuj.sk

Lukáš
Lukáš 05.04.2017
5 / 5

K eshop-rychle jsem přešel před nedávném a i přes jisté menší nedostatky, které má, poskytuje pro mě nejvhodnější poměr ceny a výkonu. Také oceňuji, že firma Golemos opravdu na vývoji pracuje a nemá pouze sliby a odklady jako jiné konkurenční firmy.

E-shop: www.VRbox.cz