Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.70 / 5 (59 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ekoo Petr Rossler
Ekoo Petr Rossler 11.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Více než 20 let v e-commerce, znalost vice řešení I zahraniční, více obchodů na internetu. 10 let prodeje zahraničního sw pro internetové obchody.

E-shop: www.ekoo.cz

Josef Urban
Josef Urban 10.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za mě nejlepší řešení , které může běžný uživatel najít. Po vyzkoušení mnoha jiných tohle skutečně - co nabízejí to člověk dostane. Podpora funguje bezvadně což oceňuji.

E-shop: www.udelamezahradu.cz

  • Blbuvzdorné , jednoduché na pochopení , funkční
  • Potřeboval bych verzi levnější na sezonní eshopy s max 30ti položkami.
CompNett.cz s.r.o.
CompNett.cz s.r.o. 08.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto spokojený. Snad bych jen přidal modul ve stylu notifikačka a malinko snížil cenu při roční platbě. Jinak je vše dokonalé.

E-shop: www.CompNett.cz

  • spolehlivý web
  • snadná obsluha
  • srozumitelnost
  • funkce
Monika
Monika 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Využívám už 7 let a maximální spokojenost. Neustále se vylepšují, určitě doporučuji, neměnila bych.

E-shop: www.motosekac.com/

Jiří Pěnčík
Jiří Pěnčík 08.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Za celou dobu využívání služeb e-shop-rychle musím říct, že jsem maximálně psokojen. Jasně, vždy se najde něco co jde doladit, ale obecně velká spokojenost se stabilitou, funkcemi i komunikací.

E-shop: www.montyhohracky.cz

  • cena
  • funkce
  • stabilita
  • komunikace
  • některé prvky nastavení méně intuitivní
Tomáš Vlček
Tomáš Vlček 08.09.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Spolehlivé eshop řešení, nastavení a spuštění eshopu v krátkém čase ! Eshop provozujeme úspěšně cca 10 měsíců s měsíčním nárůstem.

E-shop: www.levny-elektromaterial.cz/

  • Hotové řešení bez nutnosti dokupování modulů na další funkce.
  • Snadné a rychlé zprovoznění eshopu.
Andrej
Andrej 08.09.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Dobrá platforma, nemám voči tejto službe žiadne výhrady... Keď som si s niečím nevedel dať rady, tak support team mi vždy dobre pomohol, dobré návodíky

E-shop: www.loziskaren.sk/

Petr Dvořák
Petr Dvořák 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Provozuji zde eshop od roku 2017 a jsem spokojený. Ocenuji hlavne jednoduchost ovladani, velky vyber sablon, zakaznickou podporu, napojeni na Zasilkovnu aj.

Za malou cenu velke moznosti. Kazdemu kdo vaha nad vyberem platformy doporucuji eshop rychle!

E-shop: www.muska-vlacka.cz

Miroslav Chaloupka
Miroslav Chaloupka 08.09.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

za tu cenu asi nejlepší nabídka na trhu, některé detaily by chtěli ještě doladit nebo zjednodušit, ale při hledání eshopu mi jako jediný nabídl vše co jsem nutně potřeboval a ještě za slušnou cenu

E-shop: eshop.michanachod.cz/

  • vše nutné je v ceně
  • některé funkce by mohli být jednodušší
Stefan Csernava
Stefan Csernava 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Veľmi stabilný systém, mimoriadne špičková zákaznícka podpora, za tú cenu nie je čo riešiť, nemyslím si, že by mali konkurenciu.

E-shop: www.privlacuj.sk

  • cena, funkcie, spoľahlivá firma, kvalitná zákaznícka podpora
  • nič
Lukáš Česal
Lukáš Česal 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Používáme víc než 5 let, využíváme asi všechny funkce. Obraty v milionech, návštěvnost desetitisíce lidí měsíčně.

Na webu máme řadu scriptů, které ho trošku "upravují" pro naše účely. Několikrát jsme zkoušeli shoptet, který má asi větší základnu, měli jsme i eshop na míru, ale eshop-rychle je pro nás ideální volbou. Má perfektní poměr cena /výkon srovnatelné FCE s lepším průměrem eshopů a technická podpora nad rámec krabicového eshopu řeší téměř okamžitě problémy, dotazy a třeba i malé úpravy, což je pro nás zásadní.

E-shop: www.dantik.cz

  • technická podpora, cena / výkon
Ondrej
Ondrej 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

pre začiatočníka úplne vyhovujúce, jednoduchá a zrozumiteľná obsluha, ochotná a trpezlivá podpora, spokojnosť

E-shop: www.galanteriasonia.sk/