Recenze a zkušenosti eshopu Eshop-rychle od Golemos s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.62 / 5 (65 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Katty
Katty 19.01.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

E-shop – ECO PURE s přípravky Eco by Sonyia nikdy už více. NEPROFESIONÁLNÍ přístup a chování všech zaměstnanců, výrobky za 2200,--Kč Vám přijdou zmrzlé na led (samoopalovací voda-která nevydala ani kapku a Glory oil taktéž) a když reklamujete věc, odpověď: to je jasný, tak si výrobky objednávejte v létě-Vám odepíše p. PODOLSKÁ a ještě jakým stylem. Chvástají se ala celebritami a je to obyčejný sortiment výrobku. Po reklamaci volá nějaký neprofesionál ani se nepředstaví firmou a řekne volám ohledně toho oleje? To už si o této firmě řekněte sami úsudek a chování zaměstnanců. Výrobky na led zmrzlé jsou prý v pořádku a to že ztrácí na funkčnosti ani firma neví. Tudíž skladujte v mrazáku, dle nic. Budu řešit dále. NÍKDY VÍCE A NA DOPORUČENÍ FIKTIVNÍCH CELEBRIT NEDÁVEJTE. HODNOTA VÝROBKU JE MAX DO 100,--Kč za tyto fiktivní a ještě zmrazené produkty!!!Expiraci ani nenajdete!!!NEKUPOVAT!!!

E-shop: ecopure.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search-cat-select=0&search_query=oil&submit_search=

  • - neprofesionalita
  • -nevyřizování reklamace a odstoupení od smlouvy, kde má na to zákazník právo
  • -výrbky dostaneze zamrzle z mrazáku jako samoopalovací vodu Eco by Sonya, tak Glory Oil-sérum totál zmrzlé
  • -výrobky k ničemu a zaplatíte 2200,--Kč a hodnota výrobku 100,--Kč
  • -NEDOPORUČUJI a ani se nenechejte zlákat fiktivními celebritami, které už ani reklamu na to nedělaj
Jaroslav Mezera
Jaroslav Mezera 10.11.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Jsem velice spokojený s cenou za nabízené funkce e-shopu a také s velice kvalitní zákaznickou podporou.

E-shop: www.e-shopsport.cz

Wratislav
Wratislav 01.04.2021
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 2 ]

Musím říct, že k systému eshop-rychle.cz se stavím tak neutrálně. Na jednu stranu velký výběr šablon, dobrá podpora, ověřená značka, ale na druhou stranu si myslím, že jejich aktuální systém je vhodný opravdu jen pro malé začínající eshopy.

Jakmile se začnete rozrůstat a vyřizujete víc objednávek, tak se začnete na tom sakra zasekávat. Bohužel chybí naprosto základní funkce, což je škoda. Podpora mi sice psala, že plánují nový systém, ale docela pozdě na to, jak velký hráč na trhu to je.

Nejvíce mi vadilo:

- Nelze držet víc, než jeden doklad, takže pro fakturaci je to katastrofa. Nehledě na to, že fakturu bud vytvoří hned po vytvoření objednávky, nebo až to přepnu ručně. Žádná automatizace s platbami.

- Jakmile se zákazníkovi nepovede platba přes gopay, nemá šanci platbu zopakovat. prostě ho to vyhodí a jediná možnost je nová objednávka, nebo to složitě posílat. Tudíž dost velká šance, že se na to zákazník vykašle.

- Skladový systém je spíše parodie. Neumí nic jiného, než jen držet číslo a přiložena historie je takřka nepoužitelná.

- Spojení se zásilkovnou funguje maximálně tak, že to pošle adresy. Ale připojit sledovací kódy musíte ručně, ručně musíte hlídat, že zasilka došla nebo ne...

Eshoprychle je sice levný, ale ve výsledku za tyto úkony navíc necháte mnohem víc peněz a promarněného času a je to opravdu škoda.

  • Podpora
  • Výběr šablon
  • Velký hráč na trhu
  • Přehledné rozhraní
  • Nulová automatizace
  • Velmi málo funkcí
  • Absolutně nepoužitelné faktury
  • Polovičatě napojená zasilkovna
Frederik 14.01.2022

Uplne presne vystihnute.

Este nam chyba multijazycnost.

Jiří Strnad
Jiří Strnad 24.03.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rychlé nastavení shopu. Rychlá zákaznická podpora. Jen mě mrzí více jazyčnost pro zákazníky mimo ČR a Slovensko.

E-shop: www.hellstormshop.com

  • vícejazyčnost
  • odesílání zásilek mimo ČR a Slovensko
Uplife
Uplife 22.02.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Pro start eshopu dobré, ale jakmile se víc rozjedete, je to problém.

1) Systém dokáže držet jen jeden doklad, takže co se týče účetnictví, je to práce navíc. Něco jako zálohový doklad, faktura, dobropis. Na to zapomeňte. Všechno ručně.

2) Skladové hospodářství nelogické. Vyloženě jen přepisování čísel. Jakmile se přepíšete a uděláte chybu, nemáte šanci se dopočítat.

3) Neumí statistiky prodejů. Ukáže 10 nejprodávanějších, zbytek si musíte dopočítat sami... Ano, opravdu to neumí.

4) Gopay brána neumožnuje druhý pokus, tudíž zákazník bud musí zaplatit převodem, nebo udělat objednávku znovu. Realita taková, že až 30% lidí odejde pryč bez zaplacení.

E-shop: uplife.cz

  • Cena
  • Podpora
  • Přizpůsobení šablony
  • Napojení na Pohodu a zásilkovnu
  • Fakturační systém je katastrofa
  • Sklad umí jen základní funkce
  • Neumí statistiky prodejů
  • Gopay brána neumožnuje druhý pokus
Martin
Martin 23.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za poslední dobu prošel Eshop-rychle velkou proměnou k lepšímu a stále se zlepšuje. Vynikající poměr cena - výkon.

E-shop: www.azdily.cz

  • uživatelsky přívětivý, jednoduché ovládání, pěkné nové šablony
Ekoo Petr Rossler
Ekoo Petr Rossler 11.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Více než 20 let v e-commerce, znalost vice řešení I zahraniční, více obchodů na internetu. 10 let prodeje zahraničního sw pro internetové obchody.

E-shop: www.ekoo.cz

Josef Urban
Josef Urban 10.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Za mě nejlepší řešení , které může běžný uživatel najít. Po vyzkoušení mnoha jiných tohle skutečně - co nabízejí to člověk dostane. Podpora funguje bezvadně což oceňuji.

E-shop: www.udelamezahradu.cz

  • Blbuvzdorné , jednoduché na pochopení , funkční
  • Potřeboval bych verzi levnější na sezonní eshopy s max 30ti položkami.
CompNett.cz s.r.o.
CompNett.cz s.r.o. 08.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto spokojený. Snad bych jen přidal modul ve stylu notifikačka a malinko snížil cenu při roční platbě. Jinak je vše dokonalé.

E-shop: www.CompNett.cz

  • spolehlivý web
  • snadná obsluha
  • srozumitelnost
  • funkce
Monika
Monika 08.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Využívám už 7 let a maximální spokojenost. Neustále se vylepšují, určitě doporučuji, neměnila bych.

E-shop: www.motosekac.com/

Jiří Pěnčík
Jiří Pěnčík 08.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Za celou dobu využívání služeb e-shop-rychle musím říct, že jsem maximálně psokojen. Jasně, vždy se najde něco co jde doladit, ale obecně velká spokojenost se stabilitou, funkcemi i komunikací.

E-shop: www.montyhohracky.cz

  • cena
  • funkce
  • stabilita
  • komunikace
  • některé prvky nastavení méně intuitivní
Tomáš Vlček
Tomáš Vlček 08.09.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Spolehlivé eshop řešení, nastavení a spuštění eshopu v krátkém čase ! Eshop provozujeme úspěšně cca 10 měsíců s měsíčním nárůstem.

E-shop: www.levny-elektromaterial.cz/

  • Hotové řešení bez nutnosti dokupování modulů na další funkce.
  • Snadné a rychlé zprovoznění eshopu.