Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od ByznysWeb s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.89 / 5 (66 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Marián Ďurmek
Marián Ďurmek 13.11.2019
5 / 5

Biznisweb ponúka z môjho pohľadu na trhu najlepší pomer, čo sa týka výkon / cena. Majú vynikajúcu zákaznícku podporu, s ktorou sa podľa mňa len tak nestretnete. Poradia k danému dotazu a ešte k tomu pridajú aj radu na viac alebo tip ako vylepšiť e-shop. Sme u nich už 9 rokov a maximálna spokojnosť.

E-shop: www.liliana.sk/

Viera
Viera 25.10.2019
5 / 5

Od začiatku nášho podnikania na internete sme využívali vás a sme spokojní, servis je výborný, aktualizácie sú tiež dobré, n akaždú novú sa tešíme. Určite by sme vás odporučili aj Ďalším kvôli podpore a stabilite

E-shop: www.orienthouse.sk/arganovy-olej/arganovy-olej-pouzitie/arganovy-olej-kozmeticky

Ervín
Ervín 25.10.2019
5 / 5

Veľká spokojnosť, už á rokov s floxom, prešli sme si viaceré fázy ale stále boli nápomocní, aktuálne prevádzkujeme niekoľko eshopov a super spokojnosť, hlavne komunikácia a pán Petrík menovite

E-shop: www.pravyarganovyolej.sk

Petr
Petr 11.10.2019
5 / 5

Asi před rokem jsem si vybral ByznysWeb pro rozjezd úplně nového eshopu www.mujritual.cz s dárkovými předměty pro ženy. I na úrovni balíčku Start-up se dá snadno vytvořit hezký a moderní eshop. Od začátku je přístup zákaznické podpory vzorný. Na požadavky reagují rychle, snaží se mi poradit a pomoct. Možnosti ByznysWebu mi zatím vyhovují a až přestanou, plánuji upgrade do vyššího balíčku Byznys.

E-shopy: www.mujritual.cz, www.karafa-na-vodu.cz, www.eigenart.cz, www.flowtea.cz

ByznysWeb 14.10.2019

Děkujeme za Vaši přízeň, je nám ctí být partnerem pro Vaše projekty :). Přejeme hodně dalších spokojených zákazníků a těšíme se na Vaše další dotazy.

Ľubo
Ľubo 09.10.2019
5 / 5

Veľmi profesionálny prístup. Potreboval som prejsť s e-shopom na novú šablónu a vďaka veľmi ochotnej a ústretovej podpore zo strany bizniswebu (Daniela Sláviková) to bolo ďaleko jednoduchšie a príjemnejšie ako som očakával. A čo sa týka aj iných skúseností pri riešení nejakého problému v minulosti, vždy som bol maximálne spokojný s pomocou, ktorej sa mi dostalo. Len tak ďalej. Zaslúžite si byť tam kde ste ;-)

E-shop: www.zdravienadosah.sk

BiznisWeb 14.10.2019

Veľmi pekne ďakujeme za Vašu referenciu. Sme radi, že ste s našimi službami spokojní. Tešíme sa na Vaše ďalšie podnikateľské úspechy :)

Matej Troják
Matej Troják 27.06.2019
5 / 5

Radi pomôžu a poradia s rozbehnutím Vašej stránky či e-shopu. Tiež robia školenia, naposledy som bol na školení o SEO, ktoré bolo veľmi poučné. Odporúčam.

E-shopy: www.zlatyobchod.sk/, www.dianagold.sk/

BiznisWeb 27.06.2019

Ďakujeme, Matej :). Sme radi, že sme sa po rokoch online biznis vzťahu mohli aj osobne spoznať práve na SEO školení. Prajeme Vám úspešné aplikovanie získaných vedomostí v praxi :)

Martin
Martin 19.06.2019
5 / 5

Spolupracujeme už dlhšiu dobu a postupne sme prešli z FLOX1 na FLOX3, takže sme spokojní. Výborná technická podpora a rýchla reakcia. Administrácia je jednoduchá s peknou grafikou, ktorá sa dá prispôsobiť.

E-shop: www.darcekyzoskla.sk

BiznisWeb 27.06.2019

Ďakujeme veľmi pekne, Martin :). Sme radi, že sme už toľké roky partnermi. Tešíme sa na ďalší progres vo Vašom podnikaní a prajeme Vám množstvo nových, spokojných zákazníkov :).

zuzana
zuzana 23.04.2019
5 / 5

spolupracujeme už 7 rok a sledujeme krásne vývoj firmy spolu s naším vývojom, postupne sme začínali najrpv na flox 1 a prešli sme až na flox 3 aby sme si zabezpečili najvyšiu funkčnoť systému a dobrú optimalizáciu systému, určite odporúčame

E-shop: www.arganovyolej.sk/arganovy-olej

ByznysWeb 25.04.2019

Děkujeme za recenzi. Vaše spokojenost nás těší. :) Přejeme hodně dalších úspěchů ve Vašem podnikání.

Matúš
Matúš 23.04.2019
5 / 5

Vyborny eShop systém. Veľmi dobrá spolupráca, rýchla podpora, ktorá je k dispozícii takmer stále, veľmi oceňujem prístup k zákazníkovi a možnosti, ktoré tento eShop poskytuje.

E-shop: www.bioarganovyolej.sk/

ByznysWeb 25.04.2019

Moc děkujeme za hezkou referenci a těšíme se na další spolupráci :)

ervín
ervín 15.04.2019
5 / 5

Pred časom sme prechádzali z flox 1 na flox 3 a a pani z bizniswebu nám ochotne pomohla, všetko zabezpečili, prechod bol takmer hladký, strata pozície pri vyhľadávaní takmer minimálna

E-shop: www.orienthouse.sk/produkty

ByznysWeb 25.04.2019

Jsme velice rádi, že jste se rozhodli pro migraci na FLOX 3 a získali tak další prostor na růst svého podnikání a získání nových spokojených zákazníků. Těšíme se na Vaše další úspěchy :)

Karel
Karel 03.04.2019
3 / 5

Systém běží plnule, nicméně je i ve variantě premium hodně osekaný a máte velice svázané ruce. Co se týče designu, je základní pro dnešní požadavky na vzhled webu je neadaptovatelný. Chtěli jsme po byznyswebu aby nám implementovali náš design a nejen že jsme se setkali s naprostou neochotou ale natahovali nás (projekt se kvůli tomu zdržel o více než měsíc) a pak nakonec stejně žádost (zakázku) zamítli.

ByznysWeb 25.04.2019

Děkujeme za recenzi, Karle. Váš feedback si vážíme, ale tím, že nabízíme již hotové e-shopové řešení, které má svá specifika (i co se designu týče) nedokážeme vyhovět všem klientům. Designové úpravy na míru u nás nejsou problém, co dokazují i weby našich klientů jako třeba https://www.oxalisdessous.cz/, https://www.pujcsiteslu.cz/ nebo https://www.hopsej.cz/. Někdy ale úpravy webdesignu vyžadují zásah do samotného systému, kterým by se změnila funkcionalita i pro další klienty. V takových případech je potřeba prověřit možnost realizace i s programátory, co může způsobit časovou prodlevu příp. finální zamítnutí projektu.

Bc.Maroš Meško
Bc.Maroš Meško 06.02.2019
5 / 5

V eshopovom svete sa pohybujeme približne od roku 2005 a keďže sme mali viacero projektov, mali sme možnosť vyskúšať aj iné riešenia.

Pre Biznisweb sme sa rozhodli pretože neustále systém zlepšujú a potrebné úpravy (napr. GDPR) zapracovávajú bez doplatku. Nemusíme naháňať programátorov či zakupovať nejaké doplnky či aktualizácie podľa toho, ako sa mení legislatíva. Doplatili sme si niektoré menšie dizajnové úpravy, pretože sme chceli modernejší vzhľad.

Za nás najlepšie riešenie tvorby stránky/eshop-u s veľmi fundovanými odborníkmi. V súčasnosti u nich už máme 3 eshopy a využívame aj výhody jazykových verzií.

E-shop: www.ltex.sk/

ByznysWeb 25.04.2019

Moc děkujeme, Maroši :)