Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od ByznysWeb s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.87 / 5 (68 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Daniel Václavek
Daniel Václavek 19.05.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Používáme aktivně v několika zemích. Systém funguje dobře, ale zasloužil by upgrade dle mého názoru.

Podpora je za normálních okolností velmi dobrá. Velká škoda je, že možnosti skladu jsou tak chabé, že je to v podstatě nepoužitelné.

E-shop: www.evexpert.eu

  • Dobrá podpora více jazykových verzí
  • Kvalitní podpora
  • Rychlost nasazení
  • Sklady
  • Některé zdánlivě samozřejmé funkce nám chybí
  • Graficky by již mohlo být více možností
Patrik
Patrik 06.05.2020
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

zastaralá technologie za 10 let beze změny, spíš horší komunikace - kolegové jako autozam.cz šli od Vás radši pryč.

  • mobilita přístupu sice bez efektu/ zastaralý e-mail stánek roundcube katastrofa třeba v mobilním telefonu asi jste to nikdy nevyzkoušely.
Marián Ďurmek
Marián Ďurmek 13.11.2019
5 / 5

Biznisweb ponúka z môjho pohľadu na trhu najlepší pomer, čo sa týka výkon / cena. Majú vynikajúcu zákaznícku podporu, s ktorou sa podľa mňa len tak nestretnete. Poradia k danému dotazu a ešte k tomu pridajú aj radu na viac alebo tip ako vylepšiť e-shop. Sme u nich už 9 rokov a maximálna spokojnosť.

E-shop: www.liliana.sk/

Viera
Viera 25.10.2019
5 / 5

Od začiatku nášho podnikania na internete sme využívali vás a sme spokojní, servis je výborný, aktualizácie sú tiež dobré, n akaždú novú sa tešíme. Určite by sme vás odporučili aj Ďalším kvôli podpore a stabilite

E-shop: www.orienthouse.sk/arganovy-olej/arganovy-olej-pouzitie/arganovy-olej-kozmeticky

Ervín
Ervín 25.10.2019
5 / 5

Veľká spokojnosť, už á rokov s floxom, prešli sme si viaceré fázy ale stále boli nápomocní, aktuálne prevádzkujeme niekoľko eshopov a super spokojnosť, hlavne komunikácia a pán Petrík menovite

E-shop: www.pravyarganovyolej.sk

Petr
Petr 11.10.2019
5 / 5

Asi před rokem jsem si vybral ByznysWeb pro rozjezd úplně nového eshopu www.mujritual.cz s dárkovými předměty pro ženy. I na úrovni balíčku Start-up se dá snadno vytvořit hezký a moderní eshop. Od začátku je přístup zákaznické podpory vzorný. Na požadavky reagují rychle, snaží se mi poradit a pomoct. Možnosti ByznysWebu mi zatím vyhovují a až přestanou, plánuji upgrade do vyššího balíčku Byznys.

E-shopy: www.mujritual.cz, www.karafa-na-vodu.cz, www.eigenart.cz, www.flowtea.cz

ByznysWeb 14.10.2019

Děkujeme za Vaši přízeň, je nám ctí být partnerem pro Vaše projekty :). Přejeme hodně dalších spokojených zákazníků a těšíme se na Vaše další dotazy.

Ľubo
Ľubo 09.10.2019
5 / 5

Veľmi profesionálny prístup. Potreboval som prejsť s e-shopom na novú šablónu a vďaka veľmi ochotnej a ústretovej podpore zo strany bizniswebu (Daniela Sláviková) to bolo ďaleko jednoduchšie a príjemnejšie ako som očakával. A čo sa týka aj iných skúseností pri riešení nejakého problému v minulosti, vždy som bol maximálne spokojný s pomocou, ktorej sa mi dostalo. Len tak ďalej. Zaslúžite si byť tam kde ste ;-)

E-shop: www.zdravienadosah.sk

BiznisWeb 14.10.2019

Veľmi pekne ďakujeme za Vašu referenciu. Sme radi, že ste s našimi službami spokojní. Tešíme sa na Vaše ďalšie podnikateľské úspechy :)

Matej Troják
Matej Troják 27.06.2019
5 / 5

Radi pomôžu a poradia s rozbehnutím Vašej stránky či e-shopu. Tiež robia školenia, naposledy som bol na školení o SEO, ktoré bolo veľmi poučné. Odporúčam.

E-shopy: www.zlatyobchod.sk/, www.dianagold.sk/

BiznisWeb 27.06.2019

Ďakujeme, Matej :). Sme radi, že sme sa po rokoch online biznis vzťahu mohli aj osobne spoznať práve na SEO školení. Prajeme Vám úspešné aplikovanie získaných vedomostí v praxi :)

Martin
Martin 19.06.2019
5 / 5

Spolupracujeme už dlhšiu dobu a postupne sme prešli z FLOX1 na FLOX3, takže sme spokojní. Výborná technická podpora a rýchla reakcia. Administrácia je jednoduchá s peknou grafikou, ktorá sa dá prispôsobiť.

E-shop: www.darcekyzoskla.sk

BiznisWeb 27.06.2019

Ďakujeme veľmi pekne, Martin :). Sme radi, že sme už toľké roky partnermi. Tešíme sa na ďalší progres vo Vašom podnikaní a prajeme Vám množstvo nových, spokojných zákazníkov :).

zuzana
zuzana 23.04.2019
5 / 5

spolupracujeme už 7 rok a sledujeme krásne vývoj firmy spolu s naším vývojom, postupne sme začínali najrpv na flox 1 a prešli sme až na flox 3 aby sme si zabezpečili najvyšiu funkčnoť systému a dobrú optimalizáciu systému, určite odporúčame

E-shop: www.arganovyolej.sk/arganovy-olej

ByznysWeb 25.04.2019

Děkujeme za recenzi. Vaše spokojenost nás těší. :) Přejeme hodně dalších úspěchů ve Vašem podnikání.

Matúš
Matúš 23.04.2019
5 / 5

Vyborny eShop systém. Veľmi dobrá spolupráca, rýchla podpora, ktorá je k dispozícii takmer stále, veľmi oceňujem prístup k zákazníkovi a možnosti, ktoré tento eShop poskytuje.

E-shop: www.bioarganovyolej.sk/

ByznysWeb 25.04.2019

Moc děkujeme za hezkou referenci a těšíme se na další spolupráci :)

ervín
ervín 15.04.2019
5 / 5

Pred časom sme prechádzali z flox 1 na flox 3 a a pani z bizniswebu nám ochotne pomohla, všetko zabezpečili, prechod bol takmer hladký, strata pozície pri vyhľadávaní takmer minimálna

E-shop: www.orienthouse.sk/produkty

ByznysWeb 25.04.2019

Jsme velice rádi, že jste se rozhodli pro migraci na FLOX 3 a získali tak další prostor na růst svého podnikání a získání nových spokojených zákazníků. Těšíme se na Vaše další úspěchy :)