Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od ByznysWeb s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (82 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Roman Hubač
Roman Hubač 25.10.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na šablóne od ByznysWeb-u fungujeme od roku 2010. Sme veľmi spokojný, fakticky skoro na všetkých klúčových slovách sme v organike na prvých miestach. Taktiež sme veľmi spokojný so zákazníckym servisom ( najmä s pani Kvasnicovou), kde nám ochotne a promptne riešia naše požiadavky. V roku 2022 sme prešli na novú šablónu, ktoré je o dve triedy vyššie ako doterajšie šablóny. Takže za nás veľká spokojnosť.

A ďakujeme.

E-shop: www.internetovestavebniny.sk

ByznysWeb.cz 06.12.2022

Děkujeme, pane Hubači. :) Jsme moc rádi, že nová šablona pomohla a mohli jsme takto přispět k Vašemu dalšímu růstu podnikání. Těšíme se na Vaše další úspěchy a spolupráci.

Martin Dodek
Martin Dodek 11.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Od roku 2009, už 13 rokov veľká spokojnosť !!! A tohtoročná nová šablóna nás a našich zákazníkov potiahla zase o krok vyššie. Ďakujeme :-)

E-shop: www.lacnestavanie.sk

ByznysWeb.cz 12.10.2022

Děkujeme, Martine, jsme rádi, že nová šablona byla trefa do černého a líbí se jak Vám, tak i Vašim zákazníkům. Hodně úspěchů přejeme. :)

Tomáš Potočník
Tomáš Potočník 10.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po 3 rokoch fungovania nášho eshopu na systéme od ByznysWeb sme sa rozhodli pri príležitosti našej expanzie prejsť na šablónu novej generácie Snap. Dizajn e-shopu obsahuje moderné prvky ktoré vidno aj na veľkých korporátnych e-shopoch.

Dizajn je moderný, no decentný zároveň .

Túto šablónu ocenia predovšetkým e-shopy ktoré majú veľa kategórií ako je to aj u nás. Je priam hriech nepridať aj na poslednú pod-pod kategóriu obrázok, takto e-shop obrazovo vynikne. Šablóna dodá e-shopu potrebnú štruktúru. Ideálne pre horizontálne menu, doplnené obrázkovým rázcestníkom na home-page.

Parametre produktov rozhodne už nikto na mobilnej verzii neprehliadne. Osobitne blok výhody je pekne spracovaný, kedy klient vidí prednosti daného e-shopu. V novej šablóne perfektne vynikne blok pod pätičkou ktorý sa rovnako častejšie objavuje aj pri tých najväčších e-shopoch., spolu s blokom Značky.

S nastavením a introdukciou do novej šablóny mi v BiznisWebe pomohli a vďaka ich pro-zákazníckemu prístupu nás tento nový dizajn nadchol aj na upgrade ostatných jazykových verzií.

E-shop: www.koloportal.cz

  • Nové menu, blok značky, výhody, horná lišta s odkazmi, celková grafická vyladenosť, krajšia responzivita na mobilných zariadeniach a tabletoch.
ByznysWeb.cz 11.10.2022

Tomáši, jsme opravdu moc rádi, že se Vám nová šablona líbí a dal jste se na její testování. Váš feedback je pro nás tou nejlepší satisfakcí a velice náš těší, že jste spokojen. Hodně úspěchů na domácím i zahraničním trhu přejeme. :)

Alžbeta Bugeľová
Alžbeta Bugeľová 10.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Bizniswebom spolupracujeme už 10 rokov. Na začiatku to bol jeden e-shop a po pár rokoch sme pridali aj ďalší. Rovnako sme cez Biznisweb vytvorili viacero iných firemných stránok. Ako každé kompletné eshopové riešenie má aj toto svoje výhody a nevýhody. Po ich zhodnotení sme si však vždy povedali, že pomer kvality za danú cenu je veľmi priaznivý.

Už dlhšie sme plánovali zmeniť dizajn webstránky, a preto nás Biznisweb potešil novými šablónami. Náš e-shop už opäť vyzerá tak, ako sa patrí na rok 2022.

Našu spoluprácu sme nikdy neoľutovali a ani nerozmýšľame o zmene. Osobitne by sme chceli poďakovať pani Kvasnicovej, s ktorou už od začiatku riešime každú našu pripomienku. Veľakrát nám vysvetlí aj komplikovanejšie procesy, vďaka čomu potom vieme lepšie pracovať s našou stránkou.

E-shopy: www.originalnehracky.sk/, www.jutro.sk/

  • spoľahlivosť, podrobné návody, dobrý zákaznícky servis
  • stále je to krabicové riešenie eshopu, čiže ak si vymyslíte niečo špeciálne, môže to byť problém nasadiť na web
ByznysWeb.cz 10.10.2022

Moc děkujeme, paní Alžběto :), Vaší důvěry si velice vážíme a jsme rádi, že jste s námi spokojeni. Těšíme se na další společné výzvy.

Karol Bohil
Karol Bohil 07.10.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Platforma eshopu od bizniswebu je proste úžasná spoľahlivá. Šablóny sú fakt pekné a hlavne funkčné. Spolupracujem s nimi už viac ako 12 rokov a vždy keď som potreboval s niečím poradiť, alebo zmeniť na stránke, nebol problém. Všetko sa vyriešilo na jednotku. Čo sa týka podpory zákazníkov, tak je naozaj nápomocná. Systém a administrácia je naozaj prehľadná a spoľahlivá, každý sa v nej vie ľahko zorientovať. Kto sa rozhoduje akú platformu si zvoliť tak odporúčam práve ich.

E-shop: www.absolute.sk

  • Spoľahlivosť
  • Bohatý výber designu a šablón
  • Starostlivosť o klienta
  • Žiadne
ByznysWeb.cz 10.10.2022

Moc děkujeme, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen, pokud to jde, snažíme se maximálně vyjít vstříc. Přejeme hodně úspěchů a těšíme se na další spolupráci.

Holeva Stanislav
Holeva Stanislav 02.06.2022
1.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

tento system, zo začiatku sa môže javiť ako niečo čo je OK, ale potom zistíte, že nie - podpora Vás bude opíjať roškom, systém bude pokulhávať, je zastaraly - inovacie sú pomalé a pri tom existujú oveľa lepšie riešenia, ktoré Vám nezoberú život!!! Odporúčam sa vyhnúť oblukom a ani netestovať - STRATA ČASU

E-shop: all4drift.cz

  • ŽIADNE
  • stary dizajn
  • neefektivne prostredie
  • žiadne inovacie
  • chybaju funkcie
  • nemožnosť doprogramovať zakladne veci
Matúš
Matúš 22.02.2022
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Používame biznisweb už asi 10 rokov, v podstate od začiatku nášho podnikania, vo väčšine prípadov sa to čo sme potrebovali podarilo vyriešiť, ochotná zákaznícka podpora

E-shop: www.orienthouse.sk/arganovy-olej/arganovy-olej-pouzitie/arganovy-olej-kozmeticky

  • zákaznícka podpora
  • dlhé čakanie na niektoré funkcie
matúš kerekeš
matúš kerekeš 15.01.2021
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Prevádzkujeme niekoľko eshopov, začínali sme s bizniwebom a dodnes s nimi spolupracujeme už 10rokov, aj keď toto nieje ľahké obdobie. Asi najviac si ceníme práve podporu, ktorú poskytujú, kde všetky naše požiadavky sú riešené relatívne rýchlo, ochotná podpora cez telefón. Aktualizácie, ktoré pravidelne prinášajú niečo nového sú tiež veľmi vítané.

E-shop: www.orienthouse.sk/arganovy-olej/arganovy-olej-pouzitie/arganovy-olej-kozmeticky

  • podpora
  • riešenie modulov
  • funkcie
  • niektoré už bežne využívané funkcie inde tu ešte nie sú
Matouš Honus
Matouš Honus 12.01.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduché ovládání, skvělé funkce a bezkonkurenční technická podpora, jakou jsem ještě nezažil!

Výborná zkušenost s implementací vlastního designu.

Více není třeba dodávat.

E-shopy: www.galeriegranat.cz/, www.lebka.cz/, www.humanskullreplica.com/

  • Funkce
  • Cena
  • Technická podpora
  • Fakturační systém, bez možnosti vytvářet opravné doklady
ByznysWeb 12.01.2021

Moc děkujeme za perfektní feedback, jsme rádi, že jste u nás spokojen. :) K fakturaci plánujeme inovaci. Hodně zdraví přejeme ♡

Jiří Půlpán
Jiří Půlpán 04.01.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborná technická podpora, dokonca aj medzi sviatkami.

Chcel som byť stručný, ale formulár trvá na vyplnení minimálne 100 znakov. :-)

E-shop: emac.flox.sk

ByznysWeb 12.01.2021

Ďakujeme, pán Půlpán :). Všetko dobré prajeme a najmä veľa zdravia.

Lukáš Nejedlý
Lukáš Nejedlý 17.12.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na Byznyswebu nejvíce oceňuji výbornou technickou podporu, která dokáže poradit s jakýmkoliv problémem. Oceňuji také velice přívětivé uživatelské prostředí s řadou moderních funkcí a pravidelnou aktualizací. Jsem velice spokojen.

E-shop: www.audiodum.cz/

ByznysWeb 18.12.2020

Děkujeme za recenzi, Lukáši. :) Jsme rádi, že jste si pro svůj projekt vybral naše e-shopové řešení. Přejeme hodně úspěchů.

matúš
matúš 17.12.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

používam biznisweb riešenie už naozaj veľmi dlho, v podstate začínali sme svoje podnikanie spolu s bizniwebom a ich eshop riešením a sme spokojní, všetko ide ako má. Majú skvelú podporu, ktorá reaguje rýchlo a hlavne ochotne, čo dnes už žiaľ nie je samozrejmosťou okolo nás.

E-shop: www.orienthouse.sk/arganovy-olej/arganovy-olej-pouzitie/arganovy-olej-kozmeticky

  • rýchlosť
  • podpora
  • riešenie eshop modulov
ByznysWeb 18.12.2020

Veľmi pekne ďakujeme za krásnu recenziu, Matúš. Prajeme všetko dobré a veľa ďalších spokojných zákazníkov :).