Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.88 / 5 (57 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

ervín
ervín 15.04.2019
5 / 5

Pred časom sme prechádzali z flox 1 na flox 3 a a pani z bizniswebu nám ochotne pomohla, všetko zabezpečili, prechod bol takmer hladký, strata pozície pri vyhľadávaní takmer minimálna

E-shop: www.orienthouse.sk/produkty

Karel
Karel 03.04.2019
3 / 5

Systém běží plnule, nicméně je i ve variantě premium hodně osekaný a máte velice svázané ruce. Co se týče designu, je základní pro dnešní požadavky na vzhled webu je neadaptovatelný. Chtěli jsme po byznyswebu aby nám implementovali náš design a nejen že jsme se setkali s naprostou neochotou ale natahovali nás (projekt se kvůli tomu zdržel o více než měsíc) a pak nakonec stejně žádost (zakázku) zamítli.

Bc.Maroš Meško
Bc.Maroš Meško 06.02.2019
5 / 5

V eshopovom svete sa pohybujeme približne od roku 2005 a keďže sme mali viacero projektov, mali sme možnosť vyskúšať aj iné riešenia.

Pre Biznisweb sme sa rozhodli pretože neustále systém zlepšujú a potrebné úpravy (napr. GDPR) zapracovávajú bez doplatku. Nemusíme naháňať programátorov či zakupovať nejaké doplnky či aktualizácie podľa toho, ako sa mení legislatíva. Doplatili sme si niektoré menšie dizajnové úpravy, pretože sme chceli modernejší vzhľad.

Za nás najlepšie riešenie tvorby stránky/eshop-u s veľmi fundovanými odborníkmi. V súčasnosti u nich už máme 3 eshopy a využívame aj výhody jazykových verzií.

E-shop: www.ltex.sk/

Lívia Daňová
Lívia Daňová 28.05.2018
5 / 5

Výborná komunikácia a spolupráca s odborníkmi, ochota personálu, jednoduchý a prehľadný systém, zákaznícka podpora na 1* a neustále inovácie to sú hlavné dôvody prečo si práve vybrať BiznisWebákov! ☺ ĎAKUJEME ste NAJ! ♥

E-shop: www.javisro.sk

Darina Hamarová
Darina Hamarová 02.10.2017
5 / 5

Výborná spolupráca pri tvorbe webu, ochota pracovníkov spoločnosti s riešením akéhokoľvek problému, perfektný prístup, ústretovosť s akou som sa ešte nestretla. Palec hore. Odporúčam všetkými desiatimi.

E-shop: www.cocitamja.flox.sk

Milan Kozák
Milan Kozák 28.09.2017
5 / 5

Skvelý systém pre správu e-shopu, s dokonalou spätnou väzbou a podporou. Spolupráca na inováciach a individuálny prístup. Jednoduché prostredie, pre správu stránok - objednávok a optimalizáciu. Môžem len odporučiť.

E-shopy: www.fajntricko.sk, www.fajntricko.cz, www.fajntricko.com

Michal Kubíček
Michal Kubíček 16.08.2017
5 / 5

Kompletní recenzi na eshop můžete najít zde: http://michalkubicek.cz/recenze-e-shop-byznysweb-cz-flox-3/

E-shop: michalkubicek.cz/recenze-e-shop-byznysweb-cz-flox-3/

Martin Kupec
Martin Kupec 08.08.2017
5 / 5

Dobrý den, se společností ByznysWeb spolupracujeme od zavedení našeho e-shopu na trh. Na začátku jsme byli velice spokojení s jednoduchostí a intuitivním ovládáním. Později jsme začali oceňovat mnoho funkcí, které jsou v nízké ceně prakticky základního balíčku a v současné době jsme rádi, že společnost reflektuje naše leckdy i nadstandardní požadavky a snaží se je implementovat do systému. Když to shrnu, tak je to vynikající platforma pro začátečníky i pokročilé, která je doplněna o profesionální podporu, která se Vám snaží pomoci.

E-shopy: www.oxalisdessous.cz, www.oxalisdessous.sk

hojnosova
hojnosova 03.08.2017
5 / 5

Velmi pozitivny a ochotni pristup. Vyborny system, aj ked som laik, tak ho dokaze zvladat skoro sama niekedy. Ak mam problem, ochotne mi poradia. Dakujem velmi najma pani Slavikovej za pomoc pri migracii na flox 3, ako aj vsetkym dalsim, ktorych mena neviem, lebo sme priamo neprisli do kontaktu . Vdaka. :-D

E-shop: www.naturshop.sk

Ingrid Peťkovská
Ingrid Peťkovská 14.06.2017
5 / 5

So službami som mimoriadne spokojná. Ochotní a príjemní ľudia, okamžitá odborná pomoc, všetkým vrelo odporúčam. Množstvo možností a ľahko zvládnuteľných postupov pri tvorbe stránky.

E-shop: www.vydavatelstvo-perlicka.sk

Alena Bartalová
Alena Bartalová 12.06.2017
5 / 5

So službami a poskytovanými možnosťami spolupráce sme spokojní. Osobitne musím vyzdvihnúť mimoriadne príjemnú a vždy maximálne ústretovú komunikáciu. Vždy sme našli spoločné a pre všetky strany úspešné vyriešenie problému. Veľká spokojnosť, vďaka ktorej môžem všetkým odporučiť spoluprácu s byznysWebom.

Lucia
Lucia 25.05.2017
5 / 5

Chceli sme s našou doménou fotocentrum.sk prejsť z flox1 na flox3, sama pracovníčka z bizniswebu nám to navrhla. Všetko spravila ona, zmenila design, snažila sa zachovať podstatu stránky. Keď sme chceli čokoľvek dorobiť alebo zmeniť, bola spolu s programátormi ochotná a rýchla... v porovnaní s pracovníkmi a technickými poradcami z iných domén sú pracovníci bizniswebu pohotoví a rýchli, za čo im pekne ďakujeme :-) S konečným výsledkom sme veľmi spokojní :-)

E-shop: fotocentrum.sk