Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od ByznysWeb s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.89 / 5 (61 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Matej Troják
Matej Troják 27.06.2019
5 / 5

Radi pomôžu a poradia s rozbehnutím Vašej stránky či e-shopu. Tiež robia školenia, naposledy som bol na školení o SEO, ktoré bolo veľmi poučné. Odporúčam.

E-shopy: www.zlatyobchod.sk/, www.dianagold.sk/

BiznisWeb 27.06.2019

Ďakujeme, Matej :). Sme radi, že sme sa po rokoch online biznis vzťahu mohli aj osobne spoznať práve na SEO školení. Prajeme Vám úspešné aplikovanie získaných vedomostí v praxi :)

Martin
Martin 19.06.2019
5 / 5

Spolupracujeme už dlhšiu dobu a postupne sme prešli z FLOX1 na FLOX3, takže sme spokojní. Výborná technická podpora a rýchla reakcia. Administrácia je jednoduchá s peknou grafikou, ktorá sa dá prispôsobiť.

E-shop: www.darcekyzoskla.sk

BiznisWeb 27.06.2019

Ďakujeme veľmi pekne, Martin :). Sme radi, že sme už toľké roky partnermi. Tešíme sa na ďalší progres vo Vašom podnikaní a prajeme Vám množstvo nových, spokojných zákazníkov :).

zuzana
zuzana 23.04.2019
5 / 5

spolupracujeme už 7 rok a sledujeme krásne vývoj firmy spolu s naším vývojom, postupne sme začínali najrpv na flox 1 a prešli sme až na flox 3 aby sme si zabezpečili najvyšiu funkčnoť systému a dobrú optimalizáciu systému, určite odporúčame

E-shop: www.arganovyolej.sk/arganovy-olej

ByznysWeb 25.04.2019

Děkujeme za recenzi. Vaše spokojenost nás těší. :) Přejeme hodně dalších úspěchů ve Vašem podnikání.

Matúš
Matúš 23.04.2019
5 / 5

Vyborny eShop systém. Veľmi dobrá spolupráca, rýchla podpora, ktorá je k dispozícii takmer stále, veľmi oceňujem prístup k zákazníkovi a možnosti, ktoré tento eShop poskytuje.

E-shop: www.bioarganovyolej.sk/

ByznysWeb 25.04.2019

Moc děkujeme za hezkou referenci a těšíme se na další spolupráci :)

ervín
ervín 15.04.2019
5 / 5

Pred časom sme prechádzali z flox 1 na flox 3 a a pani z bizniswebu nám ochotne pomohla, všetko zabezpečili, prechod bol takmer hladký, strata pozície pri vyhľadávaní takmer minimálna

E-shop: www.orienthouse.sk/produkty

ByznysWeb 25.04.2019

Jsme velice rádi, že jste se rozhodli pro migraci na FLOX 3 a získali tak další prostor na růst svého podnikání a získání nových spokojených zákazníků. Těšíme se na Vaše další úspěchy :)

Karel
Karel 03.04.2019
3 / 5

Systém běží plnule, nicméně je i ve variantě premium hodně osekaný a máte velice svázané ruce. Co se týče designu, je základní pro dnešní požadavky na vzhled webu je neadaptovatelný. Chtěli jsme po byznyswebu aby nám implementovali náš design a nejen že jsme se setkali s naprostou neochotou ale natahovali nás (projekt se kvůli tomu zdržel o více než měsíc) a pak nakonec stejně žádost (zakázku) zamítli.

ByznysWeb 25.04.2019

Děkujeme za recenzi, Karle. Váš feedback si vážíme, ale tím, že nabízíme již hotové e-shopové řešení, které má svá specifika (i co se designu týče) nedokážeme vyhovět všem klientům. Designové úpravy na míru u nás nejsou problém, co dokazují i weby našich klientů jako třeba https://www.oxalisdessous.cz/, https://www.pujcsiteslu.cz/ nebo https://www.hopsej.cz/. Někdy ale úpravy webdesignu vyžadují zásah do samotného systému, kterým by se změnila funkcionalita i pro další klienty. V takových případech je potřeba prověřit možnost realizace i s programátory, co může způsobit časovou prodlevu příp. finální zamítnutí projektu.

Bc.Maroš Meško
Bc.Maroš Meško 06.02.2019
5 / 5

V eshopovom svete sa pohybujeme približne od roku 2005 a keďže sme mali viacero projektov, mali sme možnosť vyskúšať aj iné riešenia.

Pre Biznisweb sme sa rozhodli pretože neustále systém zlepšujú a potrebné úpravy (napr. GDPR) zapracovávajú bez doplatku. Nemusíme naháňať programátorov či zakupovať nejaké doplnky či aktualizácie podľa toho, ako sa mení legislatíva. Doplatili sme si niektoré menšie dizajnové úpravy, pretože sme chceli modernejší vzhľad.

Za nás najlepšie riešenie tvorby stránky/eshop-u s veľmi fundovanými odborníkmi. V súčasnosti u nich už máme 3 eshopy a využívame aj výhody jazykových verzií.

E-shop: www.ltex.sk/

ByznysWeb 25.04.2019

Moc děkujeme, Maroši :)

Lívia Daňová
Lívia Daňová 28.05.2018
5 / 5

Výborná komunikácia a spolupráca s odborníkmi, ochota personálu, jednoduchý a prehľadný systém, zákaznícka podpora na 1* a neustále inovácie to sú hlavné dôvody prečo si práve vybrať BiznisWebákov! ☺ ĎAKUJEME ste NAJ! ♥

E-shop: www.javisro.sk

Darina Hamarová
Darina Hamarová 02.10.2017
5 / 5

Výborná spolupráca pri tvorbe webu, ochota pracovníkov spoločnosti s riešením akéhokoľvek problému, perfektný prístup, ústretovosť s akou som sa ešte nestretla. Palec hore. Odporúčam všetkými desiatimi.

E-shop: www.cocitamja.flox.sk

Milan Kozák
Milan Kozák 28.09.2017
5 / 5

Skvelý systém pre správu e-shopu, s dokonalou spätnou väzbou a podporou. Spolupráca na inováciach a individuálny prístup. Jednoduché prostredie, pre správu stránok - objednávok a optimalizáciu. Môžem len odporučiť.

E-shopy: www.fajntricko.sk, www.fajntricko.cz, www.fajntricko.com

Michal Kubíček
Michal Kubíček 16.08.2017
5 / 5

Kompletní recenzi na eshop můžete najít zde: http://michalkubicek.cz/recenze-e-shop-byznysweb-cz-flox-3/

E-shop: michalkubicek.cz/recenze-e-shop-byznysweb-cz-flox-3/

Martin Kupec
Martin Kupec 08.08.2017
5 / 5

Dobrý den, se společností ByznysWeb spolupracujeme od zavedení našeho e-shopu na trh. Na začátku jsme byli velice spokojení s jednoduchostí a intuitivním ovládáním. Později jsme začali oceňovat mnoho funkcí, které jsou v nízké ceně prakticky základního balíčku a v současné době jsme rádi, že společnost reflektuje naše leckdy i nadstandardní požadavky a snaží se je implementovat do systému. Když to shrnu, tak je to vynikající platforma pro začátečníky i pokročilé, která je doplněna o profesionální podporu, která se Vám snaží pomoci.

E-shopy: www.oxalisdessous.cz, www.oxalisdessous.sk