Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.81 / 5 (74 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Yulia
Yulia 07.07.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zvolili jsme e-shop od UPgates díky většímu počtu modulů v základní verzi a možnosti snadně upravovat vzhled stránek pomocí modulu Designer. Něco lze upravit i ručně pomoci editoru kódu. Uživatelské rozhrání je naprosto nejlepší, vše vypadá hezké a přívětivé. Jednou jsme měli potíže s napojením e-shopu na systém dopravce, ale problém byl oboustranný, vyřešili jsme to zvolením jiného dopravce. Zákaznická podpora docela lakonická a někdy i pomalejší, ale běžné věcí řeší docela rychle. Za svou cenu je super. Celkem spokojenost.

E-shop: www.ikawaii.cz

Pavel
Pavel 01.07.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Spokojen s funkcemi a možností používat více jazyků. Chybí některé možnosti přepočtu cen v závislosti na množství.

E-shop: plasty.online

  • Vícejazyčný eshop
  • -
Milan
Milan 15.06.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatiaľ spokojnosť. Má to čo potrebujeme, ostatné sa dá doprogramovať. V celku ľahké a intuitívne administračné rozhranie, treba sa s ním len poriadne pozoznamovať.

E-shop: www.xxlfarby.sk

Michal
Michal 10.06.2020
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Občas složité najít, kde se co nastavuje. Občas také nevyhovující výběr template v designéru. Jinak přívětivé.

E-shop: www.rydastyle.cz/

Vlastimil Hrach
Vlastimil Hrach 05.05.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Po dlouhém vybírání eshopu jsem zvolil UpGates a zdá se, že to byla dobrá volba! Komplexní možnosti nastavení a customizace, ochotná a trpělivá podpora.

E-shop: www.fuskies.cz

Peter Ziman
Peter Ziman 20.04.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatiaľ všetko v poriadku. Technická podpora je rýchla, a v prípade potreby odpovedajú naozaj rýchlo.

E-shop: www.blichar.sk

  • Dobrá technická podpora.
  • Občas by sme privítali možnosť vkladania viacerých funkcií napríklad do produktu, ...tabuľky, dotazníky, bannery s tým , že mu určíte miesto nie len navrchu produktu a podobne.. Samozrejme aj toto je možné, ale už následným zásahom do šablóny, nie však cez dizajnéra, alebo vlastné polia. Pre tých čo však zvládajú zápis kódu na vyššej úrovni sú možnosti prakticky neobmedzené
David Rohan
David Rohan 19.04.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborné zkušenost. Výborne pracovní prostředí a veliká možnost funkci :-) pomohli s migraci na upgates :-)

E-shop: www.car-detail.cz

Mojmír Svozil
Mojmír Svozil 31.03.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejdřív jsem zkusil cca 4 různý konkurenční krabice, ale pak zjistil, že UpGates splňuje s výrazným odstupem většinu z mých požadavků, a projekt dokončil a spustil právě tady. Hodně funkcí, dobrej grafickej editor, šablony, atd.

E-shop: www.shitstore.cz

Jan Kováč
Jan Kováč 25.03.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím hodnotím hlavně konfiguraci a importy XML, a načítání obrázků.

Dobrá komunikace s podporou, to jsem byl moc spokojen.

E-shop: www.otrokolo.eu

  • Importy XML
  • Uživatelské rozhraní
Jakub Skalický
Jakub Skalický 14.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Funkční, profi řešení za dobrou cenu. Zákaznická podpora ochotná a pomohla. Jednoduché nastavení vzhledu shopu.

E-shop: metaxtren.shop

  • umí téměř vše co mě napadlo
  • chybí mi možnost povolení kombinace více slevových akcí najednou - shop umožňuje zadání pouze jednoho slevového kódu
UPgates 19.03.2020

Dobrý den pane Skalický,

děkujeme Vám za ohlas. Co se týče slevových kupónů, ty jsou navrženy tak, aby se slevy nemohly vzájemně sčítat a zákazník byl tak více motivován k druhému nákupu s využitím druhé slevy. Obecně to takto preferuje i většina našich klientů. I to je důvodem, proč máme slevové kupóny řešeny takto :)

S pozdravem

Tým UPgates

Karel Kraus
Karel Kraus 25.02.2020
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Výborně zpracované multijazykové prostředí, e-shop funguje spolehlivě i na mobilních zařízeních, bohužel ač e-shop podporuje různé měny, v praxi je tato vlastnost obtížně použitelná, neboť měna je vázána na jazyk a ne na zemi, což by bylo logické.

E-shop: www.miracle-plants.cz

  • Výborně zpracované multijazykové prostředí
  • 1. Nesmyslná vazba měny na jazyk - měna by měla být vázana na zemi, popř. by měla být volitelná bez omezení.
  • 2. Návod je krásně graficky zpracovaný, ale neobsahuje téměř žádné užitečné informace. V zásadě zcela chybí příklady, podle kterých by se mohl administrátor řídit při konfiguraci systému.
Lukáš Veselý
Lukáš Veselý 27.01.2020
5 / 5

Dlouho jsem hledal vhodnou alternativu pro můj eshop a jsem rád, že jsem si vybral právě toto řešení. Zatím jsem nováčkem u Ugates, ale už teď vím, že to byl krok vpřed. Moderní a funkční řešení, jsem maximálně spokojen.

E-shop: www.joyas.cz/