Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (257 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

SKY Carpet Slovakia s.r.o.
SKY Carpet Slovakia s.r.o. 03.04.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Počas skúšobnej doby som si výborne otestoval schopnosti eshopu aj možnosti konfigurácie. Admin Upgates bol aj vďaka kvalitnej nápovedi veľmi intuitívny a rozhodnutie o prenajatí padlo už po týždni budovania nového eshopu. Popri mojej hlavnej pracovnej činnosti sa mi podarilo za mesiac spojazdniť pekný, pomerne rýchly eshop, ktorý pôsobí profesionálne. Verím že obraty budú lepšie ako na druhom eshope čo máme na Presta. Ďalej konkurenčné riešenie, ktoré je pomerne známe na slovenskom trhu som po hodine nastavovania vypol - od začiatku som videl prednosti u upgates.

E-shop: www.sky-carpet-urban.sk/

  • Skvelý admin, technická podpora, komplexný pomocník ale aj skupinka inteligentných profesionálov na FB. Je to ekosystém pre profesionálov, ktorý chcú pomôcť.
  • Pre slečny čo chcú svoj prvý eshop, množstvo nastavení a možností priamo z balíka budú až moc náročné. Koncept variantov a konfigurácií mi nevyhovoval, musel som upraviť trochu kód stránky aby som našiel vhodné riešenie, ktoré našťastie používajú aj iný predajcovia v mojom segmente - čiže nemusel som učiť zákazníka novým kúskom.
Elaconsulting s.r.o.
Elaconsulting s.r.o. 03.04.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvělá platforma, špičková a rychlá podpora.

E-shop: www.elavita.cz/

  • Přehlednost, možnosti nastavení
  • Pokladna neumí spolupracovat s neplátci
Milan Zlámal
Milan Zlámal 03.04.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobré

E-shop: www.gtup.cz

  • Mnoho funkcí
  • Složitější administrace
Veronika Zahradníková
Veronika Zahradníková 03.04.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Upgates splnil veškerá očekávání, která jsem měla. Potřebovala jsem konfiguraci výrobku s možností textového pole. Předchozí platforma tuto možnost nemá. Vše funguje jak má. Po přechodu na Upgates došlo k nárůstů objednávek, tudíž je e-shop pro zákazníky přehledný a důvěryhodný na první pohled. Práce v administraci i výstavba e-shopu byla radostí. Všechny návody jsou srozumitelné.

E-shop: www.stormytails.cz

  • Konfigurace produktu, textové pole u produktu, neomezené množství parametrů u produktu, jednoduché ovládání administrace, cena.
  • Druhá měna musí mít svůj jazyk, tudíž je potřeba vyšší tarif.
Elaconsulting s.r.o.
Elaconsulting s.r.o. 14.03.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jedna z nejlepších platforem pro tvorbu e-shopů. Perfektní podpora a skvělý přístup! Jednoduché nastavení, velice propracovaný designer! Děkujeme.

E-shop: www.elavita.cz/

ISF EUROPE s. r. o.
ISF EUROPE s. r. o. 13.03.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Skvelé uživateľské prostredie, jednoduchá dizajnovanie e-shopu, práca v OS - MAC OS X

E-shop: www.drinkbox.sk/

  • Jeden z najjednoduchších systémov pre správu e-shopu
  • Zatiaľ žiadne
Jakub Frasunek - MistaPrinta
Jakub Frasunek - MistaPrinta 11.03.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

všechno je extrémně jednoduché a designer je skvělý, chybí mi některé funkcionality ale to ani nevím které protože si na to vzpomenu jen jednou za čas a nejsou důležité

E-shop: mistaprinta.com

  • designer, rychla podpora, jednoduchost nastaveni a propojeni různých api
  • není německý překlad :(
Lenka Markovičová/ Len frivolitky
Lenka Markovičová/ Len frivolitky 04.03.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Upgates som si vybrala kvôli jednoduchosti a veľmi intuitévnu vytvoreniu eshopu. Zároveň obsahuje všetko čo potrebujem.

E-shop: www.lenfrivolitky.cz/

  • Ľahká, intuití na tvorba eshopu
  • Prehľad
  • Veľký výber doplnkov
  • Vadí mi, že sa nedajú vložiť dokumenty, ktoré si zakazníci budú môcť po zaplatení stiahnúť
Andrea Novotná
Andrea Novotná 14.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nebýt podpory, tak bych si se svými technickými "schopnostmi", ten e-shop neudělala. Mají obrovskou trpělivost, jsou ochotní a reagují ihned. Za ty peníze to stojí :). Andrea

E-shop: www.vceli-svicky.eu

BASSARAB COMPANY s.r.o
BASSARAB COMPANY s.r.o 12.02.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Používáme systém několik měsíců. Zatím je spokojenost. Chybí nastaveni na které jsme zvykli, ale jde to nahradit doplňkem od jiných dodavatelů.

E-shop: makeupgroup.cz

  • Cena, Designer
  • Chybí nastaveni na které jsme zvykli, ale jde to nahradit doplňkem od jiných dodavatelů.
U Juhasa, sro
U Juhasa, sro 12.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Presli sme zo shoptetu - rozhodne sme spokojnejsi.

E-shop: teslastrings.com

  • Moderny vzhlad pre zakaznikov eshopu
  • 1 Uvitali by sme sposob naskladnovania, kde urobime objednavku a pri naskladnovani nemusime znovu vsetko vpisovat do skladu.
  • 2 Export v shoptete je okamzity, tu treba cakat 5 - 10 minut.
Clever Grow
Clever Grow 12.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatim jsme esopu teprve spustili, ale libi se mi uzivatelska privetivost, vsechno je hezky popsano. Obcas je v navodu starsi info, ale sdeleni je jasne.

E-shop: www.susicisit.cz

  • cena, uzivatelska privetivost, hezke sablony, rychlost spusteni
  • hrozne dlouho jsem nemohl najit v administraci tlacitko "presunout" pro presun obrazku do jednotlivych slozek. Je to az uplne dole na strance, uvital bych to nekde vys nebo zaktivneni toho pruhu s vyberem, pri zakliknuti obrazku.