Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.77 / 5 (106 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jiří Chaloupka, LASAK s.r.o.
Jiří Chaloupka, LASAK s.r.o. 19.10.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobrá uživatelská přivětivost. Rozhraní adminu je přehledné a srozumitelné. Výborná je cena za plno funkcí. Vyzdvihnout mohu i zákaznickou podporu, která funguje rychle.

E-shop: shopboneregeneration.lasak.com/

  • Nízká cena
  • Přehledná administrace
  • Rychlá zákaznická podpora
  • Občas bych rád upravil šablonu změnou například uvítacího proslovu nahoru ale je to napevno dole. Jinak nic.
Allegro Vouchers, s.r.o
Allegro Vouchers, s.r.o 23.08.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Dobrý. Byli jsem u oxyshop ale byl jsem nespokojen a hlavne ze dne na den chteli za pronajem shopu 15 000.

E-shop: animod.cz

  • podpora. Kdyz neco nefunguje prakticky okamzita oprava
  • nejde importovat xml faktury do idoklad.
SuperFood PS e.U.
SuperFood PS e.U. 15.07.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Bezkonkurenční platforma na profi úrovni

E-shop: www.greenfoodnutrition.at/

  • Design, Ovládání, Možnosti, Cena, Podpora
  • Nic mě nenapadá
CAR CARGO s.r.o.
CAR CARGO s.r.o. 07.07.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Spokojenost

E-shop: www.krabicka-s-pribehy.cz

  • Cena, grafika, spolehlivost
  • Žádné
Oldřich Mráz
Oldřich Mráz 02.07.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

UPgates je skvělé a moderní řešení, pracuji s ním rád.

E-shop: podies.cz

  • Moderní vzhled, designer, jednoduchost
  • Potřeboval bych tarif přesně mezi prvním a druhým :) mám cca 150 produktů
Ing. Iveta Lutišanová
Ing. Iveta Lutišanová 07.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Doteraz výborné

E-shop: www.olejkarka.sk

  • komplexnosť funkcií a dobrá administrácia
  • Prijala by som program, ktorý bude ešte medzikrok medzi 19 € a 59 €
Jiří Malyška
Jiří Malyška 01.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím nejpřívětivější e-shop řešení, které jsem poznal

E-shop: www.bezvaruce.cz

  • Všechny funkce ve všech tarifech, propracovaný designér, importní můstek
  • Šablony rozvržení/vzhledu - uměl bych si představit více
Daniela Veselková
Daniela Veselková 07.05.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Toto je náš druhý eshop ale prvý na tejto platforme. Chceli sme skúsiť niečo iné a vôbec nebanujeme.

E-shop: www.shopplanet.sk

  • Myslím že je ich dosť ale ale čo sa týka možnosti upraví šablóny a taktiež možnosti platby za prenájom je bez konkurencie.
  • Nemám nič.
Ilona Lukášová
Ilona Lukášová 01.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Se vším jsem naprosto spokojená, s čím jsem si nevěděla rady, podpora mi vždy velmi rychle a ochotně pomohla a poradila :-)

E-shop: www.liileather.com

  • Designer, jednoduchá a přehledná administrace, obrovské množství funkcí, všechny funkce i v nejlevnějším balíčku a také to, že posloucháte zákazníky a na jejich podnětech pracujete, navíc vše přehledně vidíme v trello tabulce, na co se můžeme těšit .
  • Mně nechybí nic, co by se už nepřipravovalo.
Balgopal s.r.o.
Balgopal s.r.o. 10.03.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

po 6 mesiacoch ostrej prevádzky som s výberom poskytovatela spokojna

E-shop: www.taptap.sk/

  • uzivatelska privetivost, prepojenia
  • cena by mohla byt výhodnejšia, napríklad pri platbe vopred za urcité obdobie
Jirka Chaloupka
Jirka Chaloupka 21.01.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vybral jsem si UPgates protože:

- všechny funkce v e-shopu jsou dostupné bez ohledu na zvolený tarif

- jde o české řešení s technickou podporou v češtině a návody také v češtině

- plně editovatelné v rámci šablon, pro speciální úpravy možnost úprav kodu

- libovolný počet jazykových mutací, CZ SK EN v základu (IT, DE, CRO, PL - tohle třeba shoptet neumí

- možnost multishopu - spravovat více jazykových mutací s vlastníma doménama

- naprosto perfektní nápověda kde najdu odpovědi na všechno včetně návodu pro blbečky - což já potřebuju ????

- cenově akceptovatelné

Vybral jsem si to protože,

- shoptet má omezený počet jazykových mutací

- woocommerce je pod wordpresem, ale nutnost dokupovat a doinstalovávat pluginy - nutné perfektní znalosti wordpresu

- shopware - základ good ale spoustu věcí je třeba dokoupit přes pluginy a každý je od někoho jiného a zde bych měl obavy z funkcionality.

Takže proto UPgates... Snad tato odpověd pomohla.

  • všechny funkce dostupné bez ohledu na tarif
  • libovolný počet jazykových mutací
  • multidoménovost
  • naprosto perfektní nápověda
Ing. Erika Matúzová
Ing. Erika Matúzová 20.01.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Prepracovaný systém s množstvom bezplatných vstavaných funkcií. Pravidelne a často dokonca pribúdajú nové. Rýchla technická podpora. Upgates ma zatiaľ prekvapuje len v pozitívnom smere a každému ho rozhodne odporúčam :-)

E-shop: akoeko.sk/

  • Výborná príprava na SEO a úpravu základných feedov, možnosť vlastnej úpravy šablón, rýchla a spoľahlivá technická podpora
  • Nepodporuje nahrávanie obrázkov vo formáte webp