Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.79 / 5 (82 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Fotoobchod, s.r.o.
Fotoobchod, s.r.o. 25.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím jen s plněním eshopu                                                                                                                                   

E-shop: www.oehling.com

  • cizojazyčná verze                                                                                        
  • i přes avizo doplnku, např. ecomail nedodělaná plná implementace např.                            
Ing. Erika Matúzová
Ing. Erika Matúzová 25.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Veľmi prepracovaný systém s množstvom bezplatných vstavaných funkcií. Technická podpora odpovedala na moje otázky do 24 hodín a za rovnaký čas boli aj vyriešené. Upgates ma zatiaľ prekvapuje len v pozitívnom smere a každému ho rozhodne odporúčam :-)

E-shop: www.akoeko.sk/

  • Výborná príprava na SEO a úpravu feedov, možnosť vlastnej úpravy šablón, rýchla a spoľahlivá technická podpora
  • Vyššia cena pre začínajúci e-shop s vyšším počtom produktov...ale pri tom množstve bezplatných funkcií a doplnkov je to úplne pochopiteľné.
Jugs
Jugs 25.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Používám už rok a výborné. Mezi krabicemi je to top.                                                                                                                                            

E-shop: www.jugs.cz

  • Podpora, funkce, design                                                     
  • -                                                                  
Dagmar Náhlíková
Dagmar Náhlíková 10.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem spokojená jak s celkovým řešením e-shopu, tak i s podporou v případě požadavků na individuální úpravy

E-shop: www.magicbeads.cz/

  • Všechny funkcionality jsou již v základní nabídce, což je ideální pro rozjezd malých eshopů
  • Relativně málo šablon v porovnání s jinými ehopy
Chilli Peterson
Chilli Peterson 18.08.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobré                                                                                                                      

E-shop: www.chillipeterson.cz

T - M Prestige s.r.o.
T - M Prestige s.r.o. 18.08.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nadčasovo vytvorená platforma e-shopu. Zákaznícka podpora funguje bez problémov, viac možností dizajnu

E-shop: www.tifany.sk

  • Viac možností dizajnu, spoľahlivá zákaznícka podpora, cena, nadčasovo vytvorená platforma
  • Žiadne
Antonín Blažek - RCM
Antonín Blažek - RCM 18.08.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Systém Upgates používáme již dlouhou dobu a u více našich e-shopů. Systém poskytuje všechny funkce, které potřebujeme a to vše za přijatelnou cenu. Doporučil bych jej svým známým.

E-shop: www.koladinobikes.cz

  • Kromě vlastního času není potřeba žádná počáteční investice do vytvoření nového e-shopu. Nový e-shop je tak možné vytvořit a vyzkoušet s minimálními počátečními náklady, což považuji za největší výhodu. Systém také nabízí nebřeberné množství možností, jak může váš e-shop vypadat. Díky modulu Designer si můžete sami a zdarma měnit grafiku, aniž byste museli mít znalosti v programování grafiky. Zákaznická podpora dokáže zodpovědět nebo vysvětlit vaše dotazy a odpovídá rychle.
  • Jedná se o krabicové řešení, které je pro všechny e-shopy stejné, proto některé naše individuální požadavky nebylo možné realizovat a v některých věcech jsme se museli přizpůsobit nebo zvolit nějaký kompromis. Nebylo to však nic zásadního.
Martin Skalník
Martin Skalník 21.07.2020
3 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 2 ]

Příjemné prostředí i administrace, výborná komunikace, servis.

Šablony lze do jisté míry ignorovat a s pomocí programátora postavit libovolné provedení. Za skvělou cenu umí dostatek produktů do začátku.

E-shop: maskgear.upgates.com/

  • Méně šablonovité šablony než např. u Shoptet.
  • Vizuál šablon jde libovolně s pomocí programátora odladit.
  • Šablony stále velmi rigidní, je jich málo, jejich vizuál často zamrznul v 90. letech.
Yulia
Yulia 07.07.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zvolili jsme e-shop od UPgates díky většímu počtu modulů v základní verzi a možnosti snadně upravovat vzhled stránek pomocí modulu Designer. Něco lze upravit i ručně pomoci editoru kódu. Uživatelské rozhrání je naprosto nejlepší, vše vypadá hezké a přívětivé. Jednou jsme měli potíže s napojením e-shopu na systém dopravce, ale problém byl oboustranný, vyřešili jsme to zvolením jiného dopravce. Zákaznická podpora docela lakonická a někdy i pomalejší, ale běžné věcí řeší docela rychle. Za svou cenu je super. Celkem spokojenost.

E-shop: www.ikawaii.cz

Pavel
Pavel 01.07.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Spokojen s funkcemi a možností používat více jazyků. Chybí některé možnosti přepočtu cen v závislosti na množství.

E-shop: plasty.online

  • Vícejazyčný eshop
  • -
Milan
Milan 15.06.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatiaľ spokojnosť. Má to čo potrebujeme, ostatné sa dá doprogramovať. V celku ľahké a intuitívne administračné rozhranie, treba sa s ním len poriadne pozoznamovať.

E-shop: www.xxlfarby.sk

Michal
Michal 10.06.2020
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Občas složité najít, kde se co nastavuje. Občas také nevyhovující výběr template v designéru. Jinak přívětivé.

E-shop: www.rydastyle.cz/