Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.89 / 5 (63 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš Veselý
Lukáš Veselý 27.01.2020
5 / 5

Dlouho jsem hledal vhodnou alternativu pro můj eshop a jsem rád, že jsem si vybral právě toto řešení. Zatím jsem nováčkem u Ugates, ale už teď vím, že to byl krok vpřed. Moderní a funkční řešení, jsem maximálně spokojen.

E-shop: www.joyas.cz/

Diana Varlová
Diana Varlová 24.01.2020
5 / 5

Jsme maximálně spokojeni! Vše funguje jak má! Opravdu profesionální přístup. Nemáme si nač stěžovat. Děkujeme za spolupráci.

E-shop: www.flowersartificial.co.uk

Petr Jurčák
Petr Jurčák 23.01.2020
5 / 5

Myslím, že výběrem řešení e-shopu od UPgates jsme chybu rozhodně neudělali, spíše naopak. Z dosavadních zkušeností z fáze vývoje a testování našeho e-shopu mohu říci, že se se systémem výborně pracuje. Podpora ze strany UPgates je též velmi dobrá. Uvidíme, jak vše bude fungovat v ostrém provozu.

Lenka Michalková
Lenka Michalková 11.01.2020
4 / 5

Celkovo ide o prehľadný systém, i keď som potrebovala pomoc aby som sa v ňom na začiatku vyznala. Trochu tápame v pri grafickej úprave šablón, ale to sa poddá. E-shop zatiaľ ešte nemám spustený. Myslím ale, že nebude problém, kedže je k dispozícii zákaznícky servis, kde mi poradia keď to bude treba.

E-shop: zatialnemmspusten

Miroslav Sova
Miroslav Sova 30.12.2019
5 / 5

Přizpůsobili jsme našim potřebám a upravili grafiku se základní znalostí HTML. UpGates umí úplně všechno co potřebujeme :-) 100% spokojenost.

E-shop: www.elbuho.coffee

Michal
Michal 23.10.2019
4 / 5

Jsem spokojen s řešením eshopu. Designer a nápověda je bezkonkurenční. Lze využít fakturaci. Radost mi udělali rychlé finanční přehledy.

Využíváme napojení na Pohodu.

Kdo chce vícejazyčný eshop, tak jedině od Upgates.

Uvítal bych ještě videa, jak například nastavit dopravu zdarma na určité období a pod. (takové tipy a triky)

E-shop: www.vsepro3Dtisk.cz

Peter Rusko
Peter Rusko 10.10.2019
5 / 5

Jsme maximálně spokojení. Vybírali jsme dlouho ale Upgates se ukázali jako mladé, dynamické a velmi rychle se vyvíjející eshopové řešení. Obsahuje spoustu možností, nastavení, které nenabízejí ani dražší a větší konkurenční varianty. Musím pochválit tým, který byl skvělí a hodně nápomocný hlavně ze začátku když jsem shop budovali. Profesionalita, ochota a rychlost byly vždy na místě.

Jen tak dále!

E-shop: www.canina.cz

Michaela
Michaela 09.10.2019
4 / 5

Vše funguje, lze najít, nastavit více méně bez problémů, jen ta první verze e-shopu byla jednodušší na obsluhu.

E-shop: www.biokrby.cz

Martin
Martin 08.10.2019
5 / 5

My sme veľmi spokojný. Dlho sme hľadali e-shop ktorý by spĺňal naše kritéria. Pomer cena a výkon super.

E-shop: www.hokejovekorcule.sk

Petr Fila
Petr Fila 07.10.2019
5 / 5

Jsem spokojený. Dříve jsme měli eshop na míru a každá změna byla za bakulu. Tady je vše funkční, aktuální. Trochu jsem se přivzdělal a obsluhuji eshop přes CSV a to je teprve šupec a úspora času. Zvláště, pokud se vám produkty často mění. A velmi, velmi důležitá podpora funguje. Když jsem s UP Gates začínal, byla podpora na telefonu, ale na podporu mailem jsem si už zvykl a ty odpovědi a rady černé na bílém jsou vlastně dobré, protože se k nim můžete vracet. Asi jsem mnohý nesdělil nic nového, ale ne každý je IT specialista :)

E-shop: www.vinovin.cz/

Martina Ježova
Martina Ježova 07.10.2019
5 / 5

Podpora funguje skvěle. Odpovídají rychle, vychází vstříc s individuálními požadavky. Pokud nelze požadavek implementovat, pomáhají navrhnout alternativní řešení v rámci možností systému. Samotný systém je variabilní, spoustu věci si člověk může přenastavit sám. Pro mě je obrovským plusem, že tarify nejsou řešeny podle počtu modulů, ale podle počtu produktů a pár dalších "objemových" parametrů. Nemusíte řešit, jestli potřebuje to či ono, vše je ihned k dispozici. Velmi výjimečně se najde nějaká drobnost, funkce, která zatím v řešení není (a kterou bych já ocenila) - to abych neházela jen superlativy. Jde ale vždy o úplné drobnosti k odladění individuálních nápadů, tzn. nic stěžejního. Za sebe jednoznačně doporučuji, jsem velmi spokojená. A doporučuji všem, kdo uvažuje o krabicovém řešení eshopu.

E-shop: www.martezi.cz

Robert Kaněra
Robert Kaněra 07.10.2019
5 / 5

Jedná se o velice intuitivní systém, který disponuje rozsáhlou variabilitou. Takže i přes krabicové řešení online obchodu lze dosáhnout unikátního výsledku. Velice oceňuji podporu jak při dotazech na základní funkčnost tak u případných dodatečných úprav. Navíc jako jedni z mála opravdu čtou uživatelský feedback, už několikrát se nám stalo, že pokud systém něco neuměl a byl na danou funkcionalitu z naší strany dotaz, během následujících updatů proběhla implementace bez inizializace z naší strany.

E-shopy: www.yescom.cz, www.easy-print.sk, www.nabitabaterka.cz