Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (161 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Rulyt s.r.o.
Rulyt s.r.o. 30.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přívětivé prostředí. Slušná nápověda. V danou chvíli a po zkušenostech s konkurenčními produkty, je Upgates to nejlepší z ,,krabicových řešení,, na trhu.

E-shop: www.nejsport.cz/

  • jednoduchost, přehlednost, možnosti grafiky a design, v základu je schopen uživatel nastavit a zprovoznit e-shop sám
  • cena za satelit; cena za jazykové mutace, které ještě nejsou ani spuštěny ( se počítají již do varianty pronájmu); některé základní věci chybí ( zobrazení dostupností u variant, předobjednávky) Nemožnost rozdílných cen u jedné měny
Denisa Nezdvihalová
Denisa Nezdvihalová 25.01.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Konečně jsem objevili e-shopové řešení, které má celkově smysl. Vyznáme se v administraci a správa e-shopu je snadná. E-shop zatím připravujeme, ale po nekonečném zkoušení jiných řešení, jsme konečně našli to pravé.

  • cena
  • funkce
  • vytváření Designu e-shopu
  • správa administrace
  • jedno malé mínus se přece našlo a to, že napojení na Zásilkovnu přes API se řeší doplňkem a není součástí systému
Vladimíra Lískovcová/Doge-shop
Vladimíra Lískovcová/Doge-shop 23.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Uživatelsky intuitivní, příjemné řešení nastavení fakturace, jednoduchá ovladatelnost i přes telefon

E-shop: doge-shop.cz

  • Rychlá reakce podpory, intuitivní, snadná ovladatelnost
  • Nenašla jsem
Cukrovinky-chocoidea
Cukrovinky-chocoidea 23.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše je v pořádku

E-shop: www.cukrovinkychocoidea.cz

  • Vše je krásně přehledné
  • nic
Dominik Dvořák
Dominik Dvořák 20.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vyzkoušel jsem mnoho poskytovatelů E-shopů, ale Upgates mi sedl nejvíce.

E-shop: www.zrelaxuj.cz/

  • jednoduché a přehledné nastavení, výborná komunikace s podporou, možnost jazykových mutací
  • zatím nic
Captura Service CZ s.r.o.
Captura Service CZ s.r.o. 16.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Fungujeme měsíc, velmi dobře a přesně zpracované nápovědy. Pokud jste NE ajťák jako my, tak je to velmi důležité. Stačí slovíčko jinak a jsem jako uživatel někde ... :-) Máme raději živé telefonisty, ale spousta firem to opouští a pak když to je pojmenované jinak tak je nám horko a vidíme rudě :-)

E-shop: www.pronepo.cz

  • API napojení kvůli kterému jsme k Vám přešli :-)
  • Zatím jsme nenarazili (ale nebojte určitě nějaký v čase nejdeme :-) )
Milan Borský
Milan Borský 11.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Svůj e-shop na upgates teprve chystáme a dosud jej provozujeme u jiné platformy. Z upgates jsme ale nadšeni. Vše od grafiky, přes různé funkce až po podporu funguje, jak má. Už se těšíme na spuštění e-shopu.

  • Grafika
  • Jazyky
  • Funkce
  • Příplatek za pravidelný import
Josef Zemek
Josef Zemek 07.01.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejlepší recenze na e-shopy mohou být také od k"koncováka", tedy od zákazníka, který nakoupil na fungujícím e-shopu, Například e-shopy od Upgates (třeba ten specializovaný na noře) - vyhledávač celkem funguje, kroky při objednávání se načítají rychle, odchod k platební bráně i návrat z ní se nezasekly.

Obchodník se pak s malou firmou asi dohodne lépe než s rostoucím korporátem - prostě se s těmi lidmi sejdete třeba ne Reshoperu nebo na Online expu.

Sabina Pavlíčková
Sabina Pavlíčková 13.12.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Se systémem se mi pracuje skvěle. Je intuitivní a líbí se mi možnosti úprav grafiky. Máme e-shop přesně takový, jak jsme si představovali. Upgates splnil naše očekávání. Administrace je přehledná.

E-shop: www.dallamore.cz/

  • Přehledná administrace
  • Možnosti úprav grafiky
  • Jednoduché ovládání
  • Zákaznická podpora
  • Zatím se povedlo vše, co jsme si přáli
  • V tarifu Bronze jen 100 produktů
Land of Wine, s.r.o.
Land of Wine, s.r.o. 09.12.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše funguje podle našich představ, bezproblémová propojení, možnost úpravy xml přes vlastní pole, atd.

E-shop: landofwine.cz

  • Jednoduché napojení na systémy třetích stran, jako Google, FB, plat. bránu. Možnost grafických úprav.
  • Vyhledávač na eshopu indexuje indexuje výrazy pouze z názvu produktu, ale již ne z parametrů nebo z popisu. Ocenili bychom také možnost manuálního exportu dat pro Toptrans.
www.zasadene.sk
www.zasadene.sk 05.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

vyborny system

E-shop: www.zasadene.sk

  • nizka cena a full funkcie
  • /
Nakaši (Nikola Jiráčková)
Nakaši (Nikola Jiráčková) 23.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Upgates používám krátce, ale jsem spokojená. Vše jde lehce zprovoznit a funguje jak má. Nastavení webu je přehledné a vhodné i pro méně zkušené.

E-shop: nakasi.store

  • Jednoduché využití integrovaných služeb (Zásilkovna, Balíkovna, DPD, Paypal,...), přehledné, funkční
  • Méně designových možností pro méně zkušené