Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.79 / 5 (140 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Marek Šauer
Marek Šauer 29.09.2022
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Eshop od Upgates bych doporučil každému prodejci, co hledá řešení které funguje za všech okolností. Šablony jsou pěkné na počítači i mobilu, nastavení administrace je rozsáhlé, ale není toho nad hlavu. V případě použití výchozí šablony počítejte s jistými omezeními, která vychází z krabicového řešení. Na druhou stranu, to co eshop umí, umí velice precizně a nejsou s tím problémy. S výchozí šablonu nemusíte řešit externího programátora, nové funkce systému jsou dostupné zdarma. Cena eshopu vychází z počtu přidaných produktů, nicméně je velice příznivá. Eshop nabízí celou řadu partnerů a propojení na různé služby, co vám dokážou s lecčím pomoci, programátory, grafiky, marketing. Podpora eshopu opravdu funguje, poradí a vyřeší potíže dle technických možností jejich systému. Eshop Upgates pomáhá našemu podnikání každý den.

E-shop: ellexgk.cz

  • Spolehlivý a výkonný eshop se spoustou funkcí. Podpora má vždy zájem na vyřešení problému nebo odpovědi na dotaz.
  • Nevýhody plynoucí z krabicového řešení při použití výchozí šablony.
ŠkolníHry.cz
ŠkolníHry.cz 27.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na e-shop Upgates jsme přešli na doporučení z důvodu bezkonkurenčních možností úpravy vzhledu frontendu e-shopu. Ostatní krabicová řešení nabízejí pouze výběr šablony a barev, Upgates jde dál a nabízí uživatelům, kteří rozumí HTML a CSS, upravit si prakticky celý e-shop tak, že vůbec není možné poznat, že se jedná o krabicové řešení. Výborná je technická podpora, v administraci se zobrazují zajímavé články, rady a novinky z oblasti e-commerce. Dříve jsme používali vlastní jednoduché řešení e-shopu, po přechodu na Upgates jsme nadšení - automatická fakturace, export štítků pro PPL i Zásilkovnu, automatické odesílání stavových mailů, všechno funguje na jedničku. Jedná se o propracované řešení s minimem bugů, vlastní e-shop si dokáže vytvořit i začátečník, a pokročilí uživatelé mají téměř neomezené možnosti přizpůsobení a úprav.

E-shop: skolnihry.cz

  • Možnost úpravy vzhledu
  • Spousta doplňků
  • Pokročilé možnosti automatizace
  • Nízká cena
  • Ochotná zákaznická podpora
  • Marketplace s velkou komunitou programátorů, grafiků a markeťáků, kteří mohou pomoci s úpravami a marketingem
  • Není tak známý jako konkurence (bez doporučení bych nevěděl, že existuje)
  • Nelze nastavit nabízené možnosti platby pro různé skupiny zákazníků (například pro zákazníka, který nakupuje na IČO bez registrace, nelze zobrazit možnost platby na fakturu se splatností, která by byla fyzickým osobám skrytá) - to by šlo možná dodělat na zakázku
Julie Benová
Julie Benová 23.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Máme zkušenosti s několika eshop platformami a upgates je všechny vysoce převyšuje. Jak v grafice, jazykových mutacích tak i ve výsledku svou cenou. Jsme maximálně spokojeni.

E-shop: elektrostoly.cz

  • snadná správa více mutací, automatizace
  • zatím jsme nanašli
Jana Neuwirthova
Jana Neuwirthova 23.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Musím říct, že i přes množství nejrůznějších nastavení a všemožných kombinací jde o e-shopový systém, který je vhodný i pro úplně začátečníky. S trochou snahy si na Upgates nastaví svůj e-shop každý. Tenhle e-shopový systém nemůžu jinak než doporučit všemi deseti.

E-shop: green-manicure.cz

  • Přehlednost
  • Množství funkcí
  • Podpora
  • Výsledná cena ve srovnání s konkurencí je dobrá
  • Vývoj nových funkcí docela trvá
Lucie Sikytová
Lucie Sikytová 15.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchost v nastavení samotného e-shopu. Administrace je velice user friendly i pro začátečníky.    

E-shop: fajnsvicky.cz

PaMMiS design
PaMMiS design 01.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

upgates je prostě skvělý! Vybírali jsme systém pro moje webové stránky a já chtěla aby byl systém jednoduchý, designově vychytaný a taky, aby mě to nestalo zbytečně moc peněz, jako začínajícího podnikatele. Upgates vyhrál na plné čáře oproti konkurencim, kde se na první pohled zdá, že to nějak bude a nakonec zjistíte, že si musíte dokupovat x doplňků. U Upgates máte v základu fakt vše. Takže vřele doporučuju :)

E-shop: www.pammisdesign.cz/

  • Cena, vzhled, technická podpora, jednoduché ovládání..
  • Zatím jsem na žádné nenarazila.
Jaroslav Pekař
Jaroslav Pekař 29.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Oproti jiným projektům, které máme u řešení inShop jste jedničky. Přívětivé prostředí, TOP zákaznická podpora, možnosti přizpůsobení, spousta doplňků. URČITĚ MŮŽEME JENOM DOPORUČIT.

E-shopy: www.nejsport.cz, www.lifefit.eu

  • zatím vše na 1
  • doplněk Baselinker by mohl více spolupracovat
  • více přímých API napojení na marketplace ( vynechat prostředníky)
Petr Zástěra
Petr Zástěra 27.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přešel jsem z eshopoveho řešení od Shoptet. Můžu říct, že jsem udělal dobře. Nižší cena, lepší přizpůsobení Vaším požadavkům... Dobře, někde jsou omezené možnosti, jako například slevy na dopravě v rámci kuponů, které cenu dobrý neschovají, jen vynulují, nebo není možnost přidat dárkové balení na celou objednávku, a další doplňkové služby. Dá se bez toho žít a věřím, že časem se služby zde ukážou.

E-shop: www.sficka.cz

Simona
Simona 27.08.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S e-shopovým riešením upgates sme spokojní, ponúka mnoho užitočných funkcií za priaznivú cenu. Administrácia je prehľadná a vyzná sa v nej aj neskúsený začínajúci podnikateľ. Zákaznícka podpora dokáže poradiť, rýchlosť odpovede závisí od ich vyťaženosti (niekedy odpíšu do hodiny, niekedy to trvá dlhšie), ale zatiaľ nemáme negatívnu skúsenosť s ich prístupom.

  • Zákaznícka podpora reaguje rýchlo a odborne poradí
A.P.&P., s.r.o.
A.P.&P., s.r.o. 01.08.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám se systémem Upgates zkušenost krátce, ale zatím mi nesmírně vyhovuje. Oproti Shoptetu mi přijde uživatelský přívětivější a také se v něm dá vytvořit velice dobře vypadající eshop. To samozřejmě umožňuje i Shoptet, ale člověk si musí pořídit lepší šablonu.

E-shop: www.avista-oleje.cz

  • Uživatelská přívětivost
  • spolehlivost
  • cena
  • následný vzhled eshopu
  • Zatím jsem na žádné mínusy nenarazil, ale nejsem náročný uživatel a s provozem eshopu mám zkušenost teprve krátce.
Rulyt s.r.o.
Rulyt s.r.o. 25.07.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přívětivé prostředí, jednoduché nasazení, přístup podpory

E-shop: www.nejsport.cz

  • nadstavby
  • cena
  • přehlednost systému
  • nejlepší krabicové řešení v současnosti na trhu
  • chybí nám detailněnjší popis nasazení a spolupráce s některými moduly ( Baselinker)
  • omezené možnosti grafického designera
Michal
Michal 25.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá a prehľadná administrácia, dizajn sa dá prispôsobiť a vytvoriť tak jedinečný eshop, dobré ceny

E-shop: mapovane.sk

  • Cena, administrácia
  • Asi nič