Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.77 / 5 (123 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Zámečnictví Pluhař s.r.o.
Zámečnictví Pluhař s.r.o. 23.05.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice intuitivní, přehledné, bez zbytečných kudrlinek, obrázků, barviček. Skvěle zpracovaná nápověda.

E-shop: zamecnictvi-pluhar.cz

  • Jednoduché až strohé. Skvělé a spravedlivé nastavení cenových pásem. Žádné podbízivé a dočasné slevy. Bez nutnosti dokupovat další ,, balíčky"
  • X
supp store s.r.o.
supp store s.r.o. 04.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přemluvila mě férová nabídka, kdy cenu určuje počet produktů na eshopu s tím, že všechny funkce zůstávají zachované.

E-shop: supp-store.cz

  • Cena s ohledem na funkce E-shopu.
  • Používání peněženky při placení služeb, ale asi to má svůj smysl.
Stylemimistore.cz
Stylemimistore.cz 21.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborný, přehledný systém, super i pro člověka, co nemá zkušenosti s IT.

E-shop: www.stylemimistore.cz/

  • Přehledný, velký výběr šablon a desingu, spoustu zabudovaných funkcí
  • Obrázky nelze použít ve formátu WebP.
Jaroslav
Jaroslav 15.02.2022
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Jedno z nejlepších krabicových řešení pronájmu eshopu.

Hledal jsem dlouho, vyzkoušel vše možné a Upgates vyšel jako vítěz.

E-shop: www.veganstore.cz

  • mnoho možností a funkcí
  • spolehlivé řešení
  • pro 90% eshopů více než dostačující
  • některé věci nedotažené (komunikace s money S3) nebo divně řešené (designer vs custom úpravy a následné aktualizace jen se zapnutým designerem) - je potřeba se s nimi smířit, nebo hledat jinde
Matus 03.03.2022

Ake data sa nedotahuju z Money S3? Je to kvôli nejakých konkretnym technických dôvodom alebo integrácia Upgates s Money S3 nie je celkovo dostatocna? (Vo firme používame Money S3 a uvažujeme nad zalozenim e-shopu)

Keby ste si mohli opäť vybrať e-shop platformu, rozhodli by ste sa pre Upgates opät?

Ďakujem vopred za odpoveď,

Daniel Krečmer
Daniel Krečmer 11.02.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na eshop jsme přešli od konkurence a zatím jsme velice spokojeni. Komunikace s podporou funguje, na což jsme nebyli zvyklí.

E-shop: www.oriental.cz

  • Funkce
  • Zatím žádné
Martin Těšík
Martin Těšík 09.02.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zkusil jsem shoptet a přešel k upgates. Nejvíc jsem ocenil možnost graficky si upravovat stránku dle sebe. Samozřejmě jde pořád o krabicové řešení, takže nelze upravit kompletně vše. Pro začínající eshopaře dle mého nejlepší volba.

E-shop: www.tesi.cz

  • vysoká možnost úprav
  • doplňky v ceně
  • jednoduché nastavení
  • Ještě chybí pár funkcí k dokonalosti, ale vše jde řešit přes externí programátory
Tomáš Menkal
Tomáš Menkal 08.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Upgates jsme velmi spokojeni, oceňujeme rychlost doimplementací aktuálních propojení, cookies lišty apod.

E-shop: www.tapety-mia.sk/

  • široké možnosti modulu Designer
  • přehledné zobrazení produktů a objednávek
  • svižná a ochotná zákaznická podpora
  • přehledné admin prostředí
  • responzibilita není dokonalá, ale možnost individuálních úprav
  • ze začátku je potřeba si trochu zvyknout na práci v Adminu, pak už bez problémů
Jan Šimr
Jan Šimr 04.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Před upgates jsem zkoušel fastcentrik, který byl naprosto tragický jak funkcemi, tak hlavně totálně příšernou zákaznickou podporou. Upgates je světelné roky napřed v možnostech úpravy grafiky, přehlednosti systému, napojením na účetní software a zákaznickou podporou. Je naprosto perfektní a až na úplně drobnosti mi ve všem vyhovuje.

E-shop: konoteka.cz

  • zákaznická podpora
  • úprava grafiky
  • intuitivní a přehledná administrace
  • špičkově zpracovaná znalostní báze (nápověda)
  • napojení na účetní systém Pohoda vlastním konektorem, který skvěle funguje
  • jen drobnosti vycházející z toho, že to není řešení na míru, nic zásadního
Petr
Petr 29.01.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

U Upgates jsme už rok a určitě u něj zůstaneme. Poměr cena/kvalia je opravdu skvělý. Ze začátku je malinko náročnější na prvotní nastavení, ale zato si člověk může většinu přizpůsobit podle svých preferencí. Šablony jsou krásné a přehledné a zákaznická podpora funguje také skvěle. Určitě doporučujeme.

E-shop: www.satyzahubicku.cz

  • Kvalitní šablony
  • Jednoduchá správa objednávek
  • Skvělá cena
  • Stále vyvíjí nové věci+přidávají další napojení na třetí strany
  • Chybí nové formáty obrázků (webP) a připravenost na Web Vitals
Hafbojky
Hafbojky 28.01.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Upgates máme jenom kladné zkušenosti. Prvotní nastavování e-shopu je náročnější, obzvlášť pro netechnické uživatele, ale je to spojené s velkou komplexností e-shopu. Veškerá námaha se pak ale mnohonásobně vrátí. Technická podpora je pohotová a ochotná, množství designů e-shopu nekonečné.

E-shop: www.hafbojky.cz

  • Velké množství variant nastavení vzhledu e-shopu přes Designera (nejedná se o klasické, do oka bijící šablony jako u konkurence), takže to může působit jako e-shop na míru. Kvalitní podpora jak v rámci technické podpory, tak i ve facebookové skupině. Základní doplňky v ceně, takže není potřeba za nic připlácet v rámci "pouze napojení" jako například u Shoptetu, a tím pádem je vše za super cenu a přístupné ihned od začátku.
  • Občas válčíme s responsibilitou webu (bannery apod.), takže možná upřesnit velikosti a možnosti pro méně technicky zdatné uživatele. Zároveň nám občas chybí telefonický kontakt pro vyřešení drobných záležitostí, ale chápeme, že je to spojené s nízkým počtem lidí. :)
Lumivia s.r.o.
Lumivia s.r.o. 28.01.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rychlé a jednoduché uvedení eshopu do provozu. Moderní uživatelské rozhraní a povedený grafický designer.

E-shop: www.lumivia.cz

  • Jednoduché cenové plány
  • Velké množství rozšíření
  • Grafický designer
  • Možnost individuálních úprav kódu
  • Obtížnější import nestandardních XML feedů, nutno řešit externě
Václav
Václav 28.01.2022
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

S rozpočtem na e-shop 250.000.- jsem po různých zkušenostech začal využívat Upgates. Nejlepší poměr cena/výkon. Vývoj stále běží, reflektují požadavky trhu, stávající funkcionalita dostačující. Nechtějí se zbývat individuálními požadavky zákazníků, což na jednu stranu chápu, jelikož nechtějí tříštit svou pozornost a věnují se jádru. Zároveň schopnějším lidem nebrání v přizpůsobení produktu - do určité míry.

  • cena
  • funkce
  • rozhraní
  • vyhýbají se individuálním úpravám