Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.91 / 5 (57 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Peter Rusko
Peter Rusko 10.10.2019
5 / 5

Jsme maximálně spokojení. Vybírali jsme dlouho ale Upgates se ukázali jako mladé, dynamické a velmi rychle se vyvíjející eshopové řešení. Obsahuje spoustu možností, nastavení, které nenabízejí ani dražší a větší konkurenční varianty. Musím pochválit tým, který byl skvělí a hodně nápomocný hlavně ze začátku když jsem shop budovali. Profesionalita, ochota a rychlost byly vždy na místě.

Jen tak dále!

E-shop: www.canina.cz

Michaela
Michaela 09.10.2019
4 / 5

Vše funguje, lze najít, nastavit více méně bez problémů, jen ta první verze e-shopu byla jednodušší na obsluhu.

E-shop: www.biokrby.cz

Martin
Martin 08.10.2019
5 / 5

My sme veľmi spokojný. Dlho sme hľadali e-shop ktorý by spĺňal naše kritéria. Pomer cena a výkon super.

E-shop: www.hokejovekorcule.sk

Petr Fila
Petr Fila 07.10.2019
5 / 5

Jsem spokojený. Dříve jsme měli eshop na míru a každá změna byla za bakulu. Tady je vše funkční, aktuální. Trochu jsem se přivzdělal a obsluhuji eshop přes CSV a to je teprve šupec a úspora času. Zvláště, pokud se vám produkty často mění. A velmi, velmi důležitá podpora funguje. Když jsem s UP Gates začínal, byla podpora na telefonu, ale na podporu mailem jsem si už zvykl a ty odpovědi a rady černé na bílém jsou vlastně dobré, protože se k nim můžete vracet. Asi jsem mnohý nesdělil nic nového, ale ne každý je IT specialista :)

E-shop: www.vinovin.cz/

Martina Ježova
Martina Ježova 07.10.2019
5 / 5

Podpora funguje skvěle. Odpovídají rychle, vychází vstříc s individuálními požadavky. Pokud nelze požadavek implementovat, pomáhají navrhnout alternativní řešení v rámci možností systému. Samotný systém je variabilní, spoustu věci si člověk může přenastavit sám. Pro mě je obrovským plusem, že tarify nejsou řešeny podle počtu modulů, ale podle počtu produktů a pár dalších "objemových" parametrů. Nemusíte řešit, jestli potřebuje to či ono, vše je ihned k dispozici. Velmi výjimečně se najde nějaká drobnost, funkce, která zatím v řešení není (a kterou bych já ocenila) - to abych neházela jen superlativy. Jde ale vždy o úplné drobnosti k odladění individuálních nápadů, tzn. nic stěžejního. Za sebe jednoznačně doporučuji, jsem velmi spokojená. A doporučuji všem, kdo uvažuje o krabicovém řešení eshopu.

E-shop: www.martezi.cz

Robert Kaněra
Robert Kaněra 07.10.2019
5 / 5

Jedná se o velice intuitivní systém, který disponuje rozsáhlou variabilitou. Takže i přes krabicové řešení online obchodu lze dosáhnout unikátního výsledku. Velice oceňuji podporu jak při dotazech na základní funkčnost tak u případných dodatečných úprav. Navíc jako jedni z mála opravdu čtou uživatelský feedback, už několikrát se nám stalo, že pokud systém něco neuměl a byl na danou funkcionalitu z naší strany dotaz, během následujících updatů proběhla implementace bez inizializace z naší strany.

E-shopy: www.yescom.cz, www.easy-print.sk, www.nabitabaterka.cz

Václav Kudělka
Václav Kudělka 06.10.2019
5 / 5

Dlouho trvalo, než jsme se rozhodli změnit systém. Migrace z prestashopu stála za to a jsme rádi, že jsme se rozhodli pro upgates. Děkujeme

E-shop: www.fajnzoo.cz

Jan
Jan 06.10.2019
5 / 5

Původní eshop jsme měli postaven na míru. To co nám trvalo budovat na míru rok, jsme zvládli na upgates za necelé 2 týdny. Za nás super.

E-shop: www.bermobil.cz

Petr Hřib
Petr Hřib 04.10.2019
5 / 5

Zatim dobre. Pokud prosime o radu ci pomoc tak velice rychla, efektivni a napomocna. Prozatim spokojenost.

E-shop: eshop.herbazdravavyziva.cz

Jan Rossi
Jan Rossi 04.10.2019
5 / 5

Na UPgates se mi líbí nejvíce skvělý přístup stran podpory od pana Mráze. Při plánování nového eshopu opět počítáme s UPgates.

E-shop: www.doplnky-bydleni.cz

Vojtěch Kunc
Vojtěch Kunc 04.10.2019
5 / 5

Upgates je intuitivní, dynamicky se rozvíjející redakční systém, který neustále příjemně překvapuje svou jednoduchostí a zároveň nepřebernými možnostmi.

E-shop: www.eshop-simecek.cz/

Matúš Ganzarčík
Matúš Ganzarčík 04.10.2019
5 / 5

Aktuálny eshop prevádzkujem už 10 rokov. Eshop mi bežal cez rôzne krabicové riešenia. Z tých známejších atomer, shoptet ale aj prestashop. Nakoniec som skončil u Upgates a nemôžem si vynachváliť. Už nemám žiadne starosti so systémom a ak sa niečo vyskytne tak podpora to hneď vyrieši.

E-shop: www.mysticshop.sk