Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.92 / 5 (38 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Petra
Petra 15.05.2019
4 / 5

Nedá se od nich odejít.. :-) jsem maminka na mateřské, která se při prodeji svých produktů chtěla z časových důvodů vyhnout zdlouhavé komunikaci se zákazníky a zjednodušit si práci. Proto e-shop. Udělala jsem chybu, že jsem si při jeho zřizování řekla, že to zatím zkusím s těmi 50ti produkty a variantami, že to stačí a kdyžtak přejdu jinam, protože jsem jako lajk stejně neměla pořádně představu, co od takového e-shopu očekávat a co budu potřebovat. Od počátku mi jejich systém vyhovoval, vše je přehledné a jednoduché. Nicméně 50 produktů mi brzy přestalo stačit a pokusila jsem se tedy přejít jinam, protože vyšší varianta už je vcelku drahá pro můj typ podnikání. Nicméně jsem byla v pasti, protože u kterékoliv konkurence jsem se nestačila divit. Všude chybí cca polovina funkcí a možností, které upgates nabízí. Když pominu snadno nastavitelné a naprosto propracované varianty a konfigurace, které má, tak tu mám velmi ušetřené nervy například při tvorbě obyčejné galerie (jako vzorník pro mě nezbytné). Vytvořit galerii v podobě jakou potřebuji je zde záležitostí pouze vložení fotek a názvu stránky. Operace, se kterými jsem zápasila v jiných systémech a stejně jsem nedosáhla požadovaného výsledku, mě definitivně přesvědčily, že ušetřený čas v komunikaci se zákazníky, bych trávila při každé úpravě e-shopu. Jinde se velmi snažili mi v zákaznické podpoře pomoci, abych u nich byla spokojená, ale byly to opravdu dlouhé hovory, po jejichž ukončení jsem byla ještě víc zoufalá, že u nich opravdu nenajdu to co potřebuji. Telefonickou podporu u upgates hodnotit v podstatě nemůžu, protože jsem ji ještě nepotřebovala, vše jsem zvládla v klidu sama. Nechala jsem si pouze párkrat poradit mailem při počáteční tvorbě a většinou místo odpovědi jak to udělat mi přišla jen věta, že mi to rovnou upravili, takže taky super. Ubraná hvězdička v hodnocení je pouze za velký cenový skok mezi nejlevnější variantou a tou další. 50 produktů je totiž opravdu velmi málo. Jinak naprostá spokojenost!

E-shop: www.emmca.cz

Tomáš
Tomáš 03.04.2019
5 / 5

Na Upgates jsme přešli ze shoptetu hlavně z důvodu šikovného řešení jakzykových mutací eshopu, což je něco, co Shoptet nenabízí a dost podstatně to omezuje Váš projekt, pokud chcete třeba expandovat na další trhy. Nicméně během pár dní testování mi bylo jasné, že jazykové mutace nebudou zdaleka jedinou výhodou tohoto systému. Byl jsem velmi překvapen, jakou úroveň individualizace toto "krabicové" řešení nabízí. Například design eshopu nastavujete v modulu Designer, který bych se nebál označit za zjednodušený grafický editor protože tam upravíte opravdu hodně. A co nenastavíte tam, to vám ochotně upraví na podpoře. Pokud to srovnám se Shoptetem, tam si vyberete jen šablonu, nějakou tu barvu a tím to končí. Dále bych vypíchl pokročilou správu a úpravu dat. Vše (objednávky, produkty, zákazníky) můžete filtrovat podle tolika kritérií, že z toho jde hlava kolem. Hromadná úprava produktů - to je věc, které v Shoptetu v podstatě dělat nešla, nebo jen na pár drobností (např. nastavení nějakého příznaku). Pokud člověk opravdu potřeboval hromadně upravit např. parametry, nezbylo mu než produkty exportovat do formátu csv a pak upravovat v excellu. V upgates jde hromadně upravit téměř vše. Pokračovat bych mohl dlouho, protože v podstatě tak 90% funkčních částí tohoto systému mi připadalo lépe vyřešených než u předchozího. A jako bonus ještě za měsíční pronájem platíme méně. Abych ale jen nechválil - pár věcí mi tam chybí. Jde například o funkcí typu hlídací pes (zákazník může hlídat naskladnění produktu) nebo více možností exportu dat, např. samostatný jednorázový export faktur (ale na tom se údajně již pracuje). Také bych uvítal pokročilejší statistiky přímo v systému. Ano já vím, že si člověk vše najde v Google Analytics, ale celkem jsem si navykl na to, že Shoptet měl všechna důležitá statistická data na jednom místě. Dále oproti Shoptetu je administrace, zejména pak modul Designer, trochu méně intuitivní na ovládání. Nicméně toto je spíše o zvyku.

Abych to shrnul - pokud chcete to nejpokročilejší hotové řešení na současném trhu, jděte do Upgates. Nad tím už je jen individuální řešení na míru, ale to si ne každý eshop může dovolit.

E-shop: svetpasek.cz

Tomáš Prášek
Tomáš Prášek 28.06.2018
5 / 5

Pravda, vskutku super řešení pro váš e-shop.

Přechod z platformy Wix.com, pro nás znamená funkčnost integračních služeb jako je Heuréka, srovnáváme atd. což v této době znamená mnoho.

E-shop: www.milica.cz

Pavel Semela
Pavel Semela 08.12.2017
5 / 5

Plně dostačující řešení pro běžný e-shop. Zejména oceňuji široké možnosti editace vzhledu a perfektně fungující technickou podporu. Přechod z jiného řešení také velice usnadňuje snadné nastavení přesměrování starých stránek a možnosti importu/exportu dat. Protože se jedná o "krabicové" řešení, bylo potřeba někdy lehce improvizovat, ale možnost využití vytvoření vlastních datových polí může dostatečně suplovat to co v základu chybí. S klidným svědomím mohu e-shop doporučit. Do budoucna bychom určitě ocenili možnost nastavení, které zprávy se mají v menu zobrazovat jako nepřečtené, protože těch oranžových koleček je někdy moc :-)

E-shop: www.domo-elektro.cz

Miloš
Miloš 04.11.2017
5 / 5

Zdaleka nevyužíváme všechny možnosti, které systém nabízí, přesto jsme velmi spokojeni. Upgates používáme necelý rok na dvou webech. Administrace se nám jeví jako velmi intuitivní a přehledná. V případě, kdy si nejsme jisti, jak co funguje, vždy velmi obratně poradí podpora.

E-shopy: www.moty.cz, www.dalekohledy-mikroskopy.cz

Š. Poulová
Š. Poulová 02.11.2017
5 / 5

Naprosto skvělé řešení pro moderní e-shopaře. Administrace velice přehledná a systém funguje na výbornou. Pokud člověk cítí, že si neví s něčím rady, tak podpora UpGates pomůže ihned. Hodnotíme opravdu velice dobře.

Martin Hrubý
Martin Hrubý 31.10.2017
5 / 5

MH Sexshop jsme založili v roce 2004 a do roku 2017 ho provozovali na vlastních systémech, což bylo téměř zadarmo, ale technicky a časově velmi náročné, později neúnosné. Přechod na nějaké profi řešení se stal nutností a na úplném počátku jsme oslovili více než 20 firem. Z toho jsme vyselektovali 4 systémy, které jsme testovali skoro 2 měsíce a výsledek?

1. místo: UpGates

Potom dlouho nic...

2. - 3. místo: další 2 systémy

Potom zase dlouho nic...

A od 4. místa dál směsice systémů, které bychom označili za nepoužitelné. Alespoň pro naše potřeby.

Od prvního testu do finálního spuštění uběhlo 9 měsíců. Bylo to hlavně z důvodu velmi složitých produktů, které jsme museli ladit ručně, jeden po druhém. Za celou tu dobu jsme měli plnou technickou podporu ze strany UpGates a maximální ochotu vycházet vstříc všem našim požadavkům. A že jich bylo...

Pro úplné e-shopové začátečníky a menší nenáročné projekty se systém může zdát zprvu zbytečně složitý. Není složitý, jen umí zkrátka všechno. Každému, kdo to s e-shopem myslí opravdu vážně, doporučujeme neváhat a hlavně se nesnažit ušetřit pár drobných měsíčně na úkor kvality.

UpGates zvládá všechny funkce, které má moderní e-shop mít.

K tomu má perfektně předpřipravené grafické šablony, které si můžete dále upravovat, včetně vlastních úprav kódu a css.

Perfektně nachystaný blogový systém, který totálně převálcuje řešení článků u ostatních systémů, které jsme testovali.

Technická podpora má od nás jedničku s hvězdičkou!

Jedinou nevýhodou je to, že UpGates nemá aktuálně (2017) v základu napojení na nějaký profi mailingový nástroj. Výhledově se chystá napojení na SmartEmailing. My SmartEmailing používáme a při troše fantazie to jde provozovat i separátně. Ovšem jakmile bude do UpGates implementované přímé napojení, budeme zde mít nepřemožitelný e-shopový software.

E-shop: www.mhsexshop.com

Honza
Honza 25.10.2017
3 / 5

Jestli máte rádi nepřehlednou administraci a rádi zbytečně navíc klikáte je UpGates přímo pro Vás.

Za nadstandardní cenu si užijete doslova klikací orgie. Konkrétně se vyřádíte při potvrzování všech možných druhů upozornění, které se Vám v administraci zobrazí. Jen při přijetí objednávky Vám v administraci vyskočí hned 3 upozornění - jedno že se zákazník registroval, jedno v kontaktech že přibyl nový zákazník a jedno v objednávkách (nová objednávka). Aby upozornění zmizela není nic snazšího než do každé položky administrace jít, zatrhnout jednotlivé položky, které přibyly a kliknout na přečteno, pak Vám ještě vyskočí přes celé menu krásný zelený proužek "provedeno", který musíte zavřít. A to nejlepší je, že tyto upozornění nelze nijak vypnout (ani se nedomůžete individuální úpravy). Je mi líto lidí které tyto upozornění a práce navíc otravují, takové krásné výrazné číslíčka v administraci jinde prostě nenajdete.

Krom výše uvedeného neduhu je ovšem nutné vyzdvihnout krásný design šablon a originální editor, který má rozsáhlé možnosti.

E-shop: rucnimlynek.cz

Michal Zítko
Michal Zítko 24.10.2017
5 / 5

Velice kvalitní "krabicové" e-shopové řešení pro začínající firmy. Hlavní výhody: intuitivní nastavení stránek, přívětivé prostředí, platební brány, napojení na ekonomické systémy, vyhledávací servery, srovnávace, možnost měření konverzí, propojení s eet , široké spektrum dopravy, responzivní design, rychlá odezva stránek. Implementace SSL certifikátu Technická podpora opravdu funguje, zatím vždy vyřešila mé požadavky.

E-shop: www.kitstore.cz

Silvie Smějová
Silvie Smějová 23.10.2017
5 / 5

Naše firma využívá služby Upgates již mnoho let a to bez jakýchkoli problémů. Design stránek lze měnit podle potřeb, vše je založeno na jednoduchém redakčním systému a operativní technické podpoře. Náš eshop je velmi rozsáhlý a i přesto funguje naprosto dokonale.

E-shop: www.nejcinabytek.cz

Ladiczek
Ladiczek 23.10.2017
5 / 5

Nasazoval jsem vlastně 2x a oba klienti si chrochtají blahem, jste mílovými kroky za konkurencí, kde se teprve učí, co je to responsivní design. Díky i otevřenému kódu, použití TWIGu (šablonovacího frameworku), si může každý upravit stránky dle libosti. Vše je je ještě podtrženo hezkou grafikou GUI, kde se člověk neztratí. Takhle to má vypadat. Opravdu služba pro nové 21. století. Díky, že jste.

E-shopy: metmet.cz, glix.cz

Kateřina Maňáková
Kateřina Maňáková 21.10.2017
5 / 5

Je to rok, co jsme začali podnikat a plnit první produkty do eshopu Upgates. Systém je velmi intuitivní a opravdu výkonný. Jedná se jednoznačně o nejlepší řešení pro začínající či pokročilý eshop. Ikdyž nám nějaké funkce chybí, jsme rádi, že nám podpora naslouchá a neustále pracuje na vylepšeních. Co se týče krabicového řešení/pronájmu eshopu, má tento systém sice méně funkcí, ale celkově má obrovský náskok před konkurencí.

E-shopy: www.glix.cz, www.glix.sk, www.glix.ro, www.glixshop.com