Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (635 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

ráchel
ráchel 10.11.2018
5 / 5

Skvělá podpora helpedsku, luxusní možnost designu, úžasné semináře, kde vždy pomohu, jednoduché ovládání v administraci, neustále zdokonalování.

E-shop: https://www.mamabook.cz/

Marek Přikryl
Marek Přikryl 08.11.2018
5 / 5

Potřeboval jsem služby rozšířit o eshop a Shoptet byla jasná volba. Prozatím musím pochválit podporu, která reaguje okamžitě

E-shop: www.barsetshop.cz

Julie
Julie 08.11.2018
5 / 5

Se vším poradí téměř okamžitě. Ochota, spolehlivost.

Přehledné šablony, dostatek funkcí. Mám již druhý eshop a opět shoptet. Díky

E-shop: www.tochces.com

Luděk
Luděk 07.11.2018
5 / 5

Poměrně intuitivní prostředí pro tvorbu e-shopu.

Snadná obsluha.

Rychlá technická podpora.

Provázanost s dalšími nástroji.

E-shop: www.mujsvetrostlin.eu

Martin Vrbeník
Martin Vrbeník 06.11.2018
5 / 5

Na platformě Shoptet jsem pro sebe a své klienty postavil již několik projektů a musím konstatovat, že v porovnání s podobnými systémy na tvorbu e-shopu nemá tento konkurenci. Líbí se mi moderní zpracování šablon, které nikdy nemusí vypadat stejně. Tým společnosti Shoptet s.r.o. neustále sleduje trendy a legislativu nejen v ČR, což velmi pomáhá všem uživatelům, aby obstáli před konkurencí. Tento systém všem vřele doporučuji.

E-shopy: www.mandlovicka.cz, www.fashionbaby.cz, www.epartak.cz

Karel Rais
Karel Rais 02.11.2018
5 / 5

Než jsem narazil na shoptet tak jsem se bál jak budu zvládat tvoření, svého vysněného e-shopu. Dnes vím že je to hračka a jsem rád že spolupracuji zrovna s Vámi.

E-shop: www.kamara.cz

Milan Zlámal
Milan Zlámal 28.10.2018
5 / 5

Shoptet je jednička, přešel jsem k nim a zvýšil se mi obrat minimálně o 30 %, jsem velmi spokojen, výborná komunikace, perfektní helpdesk, děkuji moc

Lukáš Křivánek
Lukáš Křivánek 26.10.2018
4 / 5

+ přehledná administrace

+ komunikace s podporou

+ možnosti dokoupení doplňků

+ návody na internetu (co a jak se dá použít)

- málá možnost změny dizajnu

Jsem naprosto spokojený.

E-shop: www.obchudek-u-martinky.eu

Iva Lehnertová
Iva Lehnertová 25.10.2018
5 / 5

Jsem velmi spokojená s podporou, která mi vždy poradí, když si nevím rady. Velmi přívětivé prostředí a hezky design.

Kristýna
Kristýna 24.10.2018
5 / 5

5 hvězdiček si zaslouží za:

- jednoduché používání

- spoustu doplňků

- vzhled

- cenu

- vynikající podporu

E-shop: eshop.neuma.cz

Peter Malinič
Peter Malinič 23.10.2018
5 / 5

Podla mna uplne idealne riesenie pre ludi, ktori si spustaju webshop, ci uz ako primarny primarny predaj, alebo ako podporu svojej kamennej predajne. Pristup podpory je najlepsi a najustretovejsi, s akym som sa zatial stretol. Mozem len odporucit.

Zuzana
Zuzana 19.10.2018
5 / 5

Jsem velmi spokojená s Shoptetem. E- shop si tu zvládne udělat i naprostý laik a pokud si s něčím neví rady, pořadí mu na helpdesku. Vřele doporučuju...????

E-shop: www.zuzzlepuzzle.cz