Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (725 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jakub Rytina
Jakub Rytina 19.07.2019
5 / 5

Perfektní podpora, správu e-shopu může zvládnout i naprostý začátečník. Cena za služby odpovídá kvalitě.

E-shop: www.slusinamto.cz

Ivan Kříž
Ivan Kříž 19.07.2019
5 / 5

Naprostá spokojenost! Velká variabilita, mnoho možností, slušné ceny, perfektní podpora. Doporučuji jak začátečníkům, tak i profesionálům!

E-shop: www.sativashop.cz

Michal Hanuš
Michal Hanuš 13.07.2019
4 / 5

+ Rychlé a jednoduché řešení

- málo možností upravit si šablonu

- poměrně drahé pro začínající malý e-shop

E-shopy: www.zdravi-a-krasa.cz, www.t-store.cz

Kateřina
Kateřina 11.07.2019
5 / 5

Prozatím jsem týden na ostré verzi po zkušební verzi a jsem spokojená ???? nastavení bylo srozumitelné díky nápovědám a ochota podpory byla rychlá a nápomocná ???? doufám, že eshop bude prosperovat

E-shop: www.katie-fashion.cz/

Petr Kovář
Petr Kovář 29.06.2019
5 / 5

Spokojenost super, Podpora Karoliny a Kate k nezaplacení. Chybí mi jen vice jazykovych variant pro země EUROZÓNY jako italština, španělština... Jinak uživatelský komfort na urovni. I laik jako já může udělat kus dobré práce.

E-shop: www.canapascarpe.it

Jakub Figa
Jakub Figa 23.06.2019
5 / 5

Maximální spokojenost, detailně popsané nápovědy a v případě dotazů byla okamžitá zpětná vazba. Opravdu super, děkuji

E-shop: www.trenujtedoma.cz/

Petr Kovář
Petr Kovář 21.06.2019
5 / 5

Po zkušenostech s Karolinkou a Kate coby Podporou Shoptetu pro zákazníky, dávám maximální počet bodů oběma, protože mne provedli úskalím e-shopu bez ztráty zdvořilosti, pohody a osobního kouzla. Ještě jednou díky za Vaše služby dámy . Váš klient Kovář Petr ????

E-shop: www.canapascarpe.it

Nela
Nela 18.06.2019
5 / 5

Skvely eshop pre zaciatocnikov aj mierne pokrocilych, pre novacikov aj technicky menej zdatych:-) helpdesk/napoveda aj zakaznicka podpora super. Za nas velka spokojnost.

Miroslava Zouhar
Miroslava Zouhar 18.06.2019
5 / 5

Velmi dobré. Vše funguje jak má, chybky velmi rychle vyřešeny. Rady dostávám. Výborná je skupina poradna. Nemám, co bych vytkla. Za mě nejlepší krabicové řešení pro eshop.

E-shop: www.manverko.cz

Andrea M.
Andrea M. 14.06.2019
5 / 5

Velmi přátelský a profesionální přístup a služba. Velmi propracovaný systém s několika šablonami, který je intuitivní, takže ho zvládnou ovládat i "amatéři" :) Mohu doporučit.

E-shop: www.italian-outlet.cz

Martina
Martina 12.06.2019
5 / 5

Prozatím jsme ve fázi přípravy shopu, ale opravdu velmi srozumitelný návod, jednoduché ovládání a v případě potřeby ochotná pomoc.

filip.kabyl@happydivers.cz
filip.kabyl@happydivers.cz 12.06.2019
5 / 5

zatím všechno funguje. přecházíme z jiného řešení a jako ve všem, každý systém má něco horší a něco lepší. Nicméně Shoptet zatím vede.

E-shop: 292951.myshoptet.com