Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (564 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martin
Martin 27.05.2018
5 / 5

I přes vyšší cenu se nám již dlouhodobě vyplácí. Vše je jednoduché. Většinu nastavení zvládneme udělat sami. Na složitější jsou k ruce programátoři.

E-shop: www.lopstyle.cz

Vladimír Hulín-Mihalec
Vladimír Hulín-Mihalec 26.05.2018
5 / 5

Mnoho funkcí, vše rychlé, jednoduché, intuitivní.

Prozatím jej využíváme krátce, ale na žádný problém jsme nenarazili.

E-shop: www.karpatia.cz

Martina Bodanská
Martina Bodanská 25.05.2018
4 / 5

Doporučuji Shoptet pro svoji jednoduchost a intuitivní ovládání. Nevěřila jsem, že si zvládnu nastavit eshop sama, ale podařilo se. Helpdesk je k dispozici.Doporučuji

E-shop: www.lovelyarn.cz

Lukáš Hoďák
Lukáš Hoďák 22.05.2018
5 / 5

Se Shoptetem jsem maximálně spokojen - systém je moderní, přehledný a nabízí mnoho zajímavých funkcí.

E-shop: www.magickeesence.cz/

Luboš Klicpouch
Luboš Klicpouch 11.05.2018
5 / 5

Shoptet je systém, který mohu s klidným svědomím doporučit. Přehledné rozhraní, mnoho funkcí. Možnost pořídit si několik tarifů s různými funkcemi od "zdarma" po Enterprise (2490 kč/m). Mají rychlý helpdesk, co umí poradit. Jsem s nimi rád.

E-shop: https://www.klukoviny.cz

Daniel Slováček
Daniel Slováček 06.05.2018
4 / 5

Fantastické funkce, výborná přehlednost, bezchybné prostředí, flexibilita, bohužel vysoká cena upgradu...

David Kopecny
David Kopecny 03.05.2018
4 / 5

S fungovanim shoptetu jsem velmi spokojen. S technickou podporou take. Osobne si ale myslim, te by tato platforma mohla byt levnejsi. Konkretne moduly, ktere si muze klient prikoupit. Provozuji jeste jeden eshop na platforme prestashop. I kdyz je prestashop trochu narocnejsi na administraci, tak je provoz zasadne levnejsi. Jinak jsem spokojen!

E-shop: Www.kavaskladem.cz

Micha
Micha 02.05.2018
5 / 5

Shoptet je super. Před měsícem jsem nasadil e-shop https://www.fitbo.cz a vytěžil jsem z možností Shoptetu maximum. Graficky i funkčně. Je to opravdu robustní řešení, zatím 100% spokojenost. Podpora také reagovala rychle. Oceňuji mnoho API propojení na externí služby (Heureka, Google, sociální sítě...).

E-shop: www.fitbo.cz

Petr Otta
Petr Otta 30.04.2018
5 / 5

Začínáme a je vše skvěle přehledné,vše funguje,podpora na telefonu naprosto úžasná....za nás velká jednička!!

E-shop: www.drevo-kov-cnc.cz

Radek
Radek 27.04.2018
5 / 5

Spokojenost, ovladani logicke a prehledne, vzdy vstricny pristup, cena je adekvatni. Ocenuji i snahu pomoci vzorovymi dokumenty v oblasti legislativy atp

E-shop: https://www.marekmichal.com

Doležalová Miroslava
Doležalová Miroslava 24.04.2018
5 / 5

Doporučuji :o) profesionální přístup. Ochota vždy pomoci a vyřešit vše v co nejkratším termínu. Fungují i o víkendu:o)

bernadetta krenželok
bernadetta krenželok 20.04.2018
5 / 5

dobré nemá to chybu jsem naprosto spokojen je jednoduchý pochopí to každý nemám co bych dál dodal děkuji