Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (765 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Anatoly Kopshin
Anatoly Kopshin 24.10.2019
4 / 5

Spolupráce s Shoptet se mi v krátkosti líbí. Ale...

Narážíme na určité omezení, které bohužel nejde v jejich řešení upravit (protože nedělají šablony na míru dané osobě) a to je za mě určitě velká škoda. Chápu, že chtějí ochránit svůj produkt a napouštět do něj okolní vlivy (tím myslím externí programátory, které nemohou zasahovat do určitých procesů, ale pouze jen do vizuální stránky). Tato nemožnost upravit nějaký nelogický krok je pro mě velmi špatně.

Nicméně přes tyto nedostatky dávám 4 hvězdy, protože Shoptet umí zprovoznit klíčové věci poměrně levně a efektivně. E-shop funguje, ale pokud toužíte po individuálním nastavení, máte finance a projekt co funguje, tak bych sáhl po jiném řešení. Zde budete narážet na odpovědi ze strany Shoptet, toto nejde... protože. Tak snad se časem polepší.

E-shop: eshop.inproducts.cz/

Adam Černý
Adam Černý 23.10.2019
5 / 5

Jsme spokojení s rychlostí vývoje a se způsobem práce zákaznické podpory Shoptetu. Když už se vyskytnou problémy, tak je tým shoptetu řeší. Doplňků a možností jak si eshop upravit je mnoho a ještě víc. Lidí, které živí různé úpravy a optimalizace shoptetu taktéž, takže kdykoliv se dá sáhnout po někom zkušenějším, kdo pomůže, poradí atd.

Licence by mohla být malinko levnější, to je pravda. Ale jsou tady také slevové akce při zaplacení na rok nebo na dva roky dopředu, občas jsou na konferencích k mání slevy na x měsíců provozu + hodně doplňků už je zdarma.

E-shop: www.garden-style.cz

Petr Hejný
Petr Hejný 22.10.2019
5 / 5

Zatím vynikající zkušenost, super zpracovaná nápověda dostupná vždy na konkrétní stránce na jedno kliknutí, výborná a rychlá pomoc ze zákaznického servisu. Zatím mi nic ke štěstí nechybí :-) je radost v Shoptetu pracovat!

E-shop: eshop.ecyklistika.cz

Petra Tomková
Petra Tomková 17.10.2019
5 / 5

Jsem úplná začátečnice v podnikání a řekla bych, že běžný uživatel PC a internetu, proto může za sebe říct, že Shoptet mě velmi překvapil, jak je srozumitelný a i já dokážu sama pracovat na svém budoucím eshopu. Pokud je něco, čemu nerozumím, vždy je mi to rychle a ochotně vysvětleno pracovníky Shoptetu. Já jsem nad míru spokojená :-).

Tomáš Hertl
Tomáš Hertl 17.10.2019
5 / 5

Bohaté zkušenosti ve vedení dvou e-shopů, nově oba e-shopy přepracovávám na nové šablony a připravuji na nové platformy a podmínky

Karel Petrla
Karel Petrla 08.10.2019
5 / 5

Z "krabicových" řešení mi přijde shoptet jako nejlepší v poměru cena výkon. Proč? Protože jednak co u jiných poskytovatelů je obrovský problém je zde standardem. Možnost rozšířit eshop prostřednictvím externích vývojářu dává Shoptetu možnosti upravit si eshop dle vlastních potřeb. Skvěla je také zákaznická podpora.

E-shop: www.activeoffice.cz

Jana Papežová
Jana Papežová 07.10.2019
5 / 5

Vynikajuce doplnky.

Jednosucha obsluha aj pre uplneho amatéra.

A super prístup co sa tyka zakaznickeho servisu.

Mozme len doporucit!

E-shop: www.Kuchynespoon.czwww.nabytekspoon.cz

František Soudek
František Soudek 04.10.2019
5 / 5

Shoptet.cz je pro nás již několikátým "krabicovým" řešením. A bez pochyby jsme udělali dobře, když jsme jej vyměnili (původně jsme jeli na Webareal.cz). Dostanete se skutečně na nejvyšší dostupný level poměr cena / výkon. 100% doporučujeme.

E-shop: www.figurkov.cz

Libor Sloupenský
Libor Sloupenský 04.10.2019
5 / 5

Pár eshopy jsem si již prošel.

Když si vyberete nějaké open-source řešení, je to především mnoho práce a odlaďování a dříve či později člověk dojde do bodu, že mu stejně něco nefunguje jak má a musí se začít vrtat ve zdrojovém kódu. Takže i když je to zadarmo, tak to nakonec levněji nevyjde.

Shoptet umožňuje pozvolný růst kdy základní verze je úplně zdarma a postupně lze nabalovat další a další moduly. Člověk se občas musí podřídit něčemu, co by si přál mít jinak, ale to je malá daň za tu jistotu, že to VŽDY BEZ PROBLÉMŮ FUNGUJE.

Takže pokud chcete začít s eshopem, nemáte zkušenosti a nechcete tím trávit spoustu času, určitě si zvolte shoptet. Je jednoduchý a v základní verzi i zdarma. Zprovozníte ho vpodstatě do pár hodin a můžete se věnovat tomu hlavním - prodeji.

Pokud plánujete aby eshop uměl hned od začátku všechno co si jen dokážete představit a to zdarma, jděte radši do opensource. Pokud budete šikovní, možná se vám to za pár týdnů či měsíců povede :-)

Zdraví Libor od Křupavých červíků

E-shop: shop.worm-up.com/

Tereza Tichá
Tereza Tichá 03.10.2019
1 / 5

Máme několik eshopů a blog na plataformách webnode, shopify, prestashop, tiendanube a eshop-rychle. Zkoušeli jsme také Shoptet a určitě nedoporučuji. Je hodně předražený a neustále se Vám snaží naúčtovat něco extra. Verze za 349 + DPH (422 Kč) je pro normální chod eshopu nefunkční. Pokud chcete vidět kolik kusů zboží máte na skladě (což asi potřebuje každý) +200Kč měsíčně, pokud chcete přijímat platby (což asi taky každý potřebuje) + dalších 200Kč a tak dále. Takže pokud chcete normální eshop s funkcemi který jinde vyjde 150-500 měsíčně, u shoptet Vás bude stát 1000-1500Kč. Navíc jsem s nimi měla negativní zkušenost kdy po zrušení eshopu a dodržení výpovědní lhůty, potřebovala účetní ještě nějaké faktury, požádala jsem je tedy o přístup pouze do systému na pár dní, bez aktivace eshopu, bez viditelnosti pro zákazníky, výpovědní lhůty s tím že to zaplatím. Kvůli pracovní vytíženosti jsem se k tomu dostala až po nějaké době, to už jsem se ale do systému nedostala, takže jsem to dál neřešila, eshop nebyl funkční. Po 4 měsících jsem však zjistila, že mi nadále účtují plnou cenu eshopu jako když fungoval a ještě upomínky 300Kč za každý měsíc a nedalo se s nim vůbec domluvit, paní velmi neochotná a ještě se mi snažila naúčtovat další výpovědní lhůtu. To mi přišlo jako dost divná praktika, účtovat za služby, které nebyly poskytovány takže určitě nedoporučuji, je s nimi akorát problém.

Kateřina Mašková 04.10.2019

Vážená paní Tichá,

děkuji za vaše hodnocení. Vzhledem k tomu, že jsme vám všechny služby řádně poskytovali přesně tak, jak jste si je objednala a přesně tak, jak jsme se domluvili, tak bych si dovolila k vašemu tvrzení vyjádřit.

Mrzí mě, pokud vám nebylo cokoliv například kolem fakturace jasné, ale vždycky všechno uvádíme transparentně. Tarify jsou sestavené tak, aby vyhovovali převážné většině, ale nikdy nejde vyhovět naprosto všem. Věřte mi, že při počtu do sta položek produktů ne všichni klienti potřebují skladové hospodářství. Stejně tak nebývá pro klienty nutnost umožňovat online platby. Platby převodem a na dobírku jsou samozřejmě možné ve všech verzích našeho systému zdarma.

Paní Tichá, podívala jsem se detailně na námi poskytnuté služby u vašeho projektu. Z naší strany bylo vše opravdu řádné a ve své podstatě i nadstandardní. Po ukončení projektu jste požádala ještě o další přístup do něj. V takovém případě je možné ho obnovit jenom v původním rozsahu. Nejde to nějak částečně. Na to vás kolegyně upozorňovala a vy jste s tím výslovně souhlasila. Kolegyně vám dvakrát psala: „Až budete mít vše hotové, tak napište a já zase vše ukončím.“ Takové ukončení vám navíc sama nabídla bez výpovědní lhůty. Mrzí mě ale, že jste nám kvůli pracovní vytíženosti, jak sama píšete, nedala vědět. Ale nemůžeme přebírat odpovědnost za to, že jste naše služby včas nevypověděla. A protože jsme vám služby v původním rozsahu přesně tak, jak jsme se domluvili, poskytovali, tak jsme vám za ně samozřejmě také fakturovali. Faktury jste ale řádně nehradila, proto jsme vám částečně zamezili přístup do administrace. Váš obchod byl ale stále funkční a i ke zmíněným fakturám jste kdykoliv přístup měla...

Děkuji za pochopení a přeji vám mnoho úspěchů do budoucna.

Kateřina Mašková

Shoptet s.r.o.

Petr
Petr 27.09.2019
5 / 5

Velmi prehledna jednoducha administrace se vsim co potrebuji. S spoustou statistik a prehledu o zbozi, ktere pomahaji s marketingem

E-shop: www.zdraviakrasa.com

Z naší Kredence s.r.o.
Z naší Kredence s.r.o. 25.09.2019
5 / 5

Vstřícnost, podpora. Jako laik potřebuji jistotu, že je na koho se obrátit. To zde bohudíky funguje funguje. Ještě se nestalo, že bych narazila na člověka, který by byl neochotný, nebo neuměl poradit.