Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1038 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Zdeněk
Zdeněk 21.04.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Provozujeme zatím krátce a zatím spokojenost. Přívětivé vkládání produktů a celková obsluha je ok.

E-shop: www.fvepanel.cz

andrea kropacova
andrea kropacova 17.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jednoduché a funkční řešení. Nastavit se dá vše velmi rychle a i základní šablony vypadají super. Nastavili jsme si vše sami bez pomoci programátorů. Akorát přenos dat v původního eshopu nám vyřídila agentura.

E-shop: www.znackovy-sport.cz

  • nelze nahrát čísla balíků exportem (je nutné si platit službu balíkovna nebo nahrát po jednom)
Hana Š.
Hana Š. 12.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Eshop mám zatím chvíli, ale jsem zatím spokojena. Věřím, že budu nadále. Je vhodný i pro laiky.

E-shop: www.nazehlovacky-nalepky.cz/

E-CIGARETY PUNCMAN
E-CIGARETY PUNCMAN 07.04.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám e-shop zatím jen pár dní tak nemohu k tomu moc říct.. Každopádně e-shop se dělal skvělé díky všelijakým nápovědám, technické pomocí atd. Zvládne to každý si myslím ????

Mohu za sebe doporučit ✌️

E-shop: www.e-cigarety-puncman.cz/

Michal
Michal 29.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ač jsem v tomto oboru /IT atd./ JELITO :) vždy dostanu 100% podporu, ať písemnou formou nebo po telefonu. Díky !

E-shop: www.trikocool.cz/

  • jednoduchá stavebnice
  • vše na jednom místě
  • přehledné
  • možná málo šablon
S
S 27.03.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Katastrofálna zákaznícka podpora. Aj po zrušení účtu a zaplatení poslednej faktúry posielajú každý mesiac nejakú faktúru k úhrade a upomienky. Shoptet je zastaralé riešenie, zle sa ovláda a neponúka žiadne možnosti.

  • nič
Shoptet 31.03.2022

Dobrý den,

mrzí mě vaše nespokojenost a velmi rád bych vše prověřil blíže. Můžete mi napsat na info@shoptet.cz nebo info@shoptet.sk - projdu si celý případ. V Shoptetu si velmi zakládáme na kvalitní zákaznické péči (jak dokládají i další hodnocení zde) a tak spíše předpokládám, že došlo k nějakému nedorozumění, které se vysvětlí.

Obecně platí, že služby vám vždy fakturujeme na základě vaší objednávky a vzájemné dohody o podmínkách poskytování našich služeb. Nemohli bychom vám fakturovat nic, co by s ní bylo v rozporu.

Budu moc rád, když se nám ozvete a odvoláte se přitom na tuto odpověď. Moc rád s vámi vše znovu projdu. Shoptet toho nabízí opravdu hodně a věřím, že se nám pouze povedlo vykročit nesprávnou nohou. To se určitě dá změnit.

Za Shoptet přeji jen to dobré.

Daniel Rodr

Customer Care Consultant

Eva Slabá
Eva Slabá 27.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám zkušenost s Wixem. Drag And drop tam je skvělý, e-shop už ne.

Chvíli jsem zde bojovala se šablonami a barevností, ale jsou tak variabilní, že jsem nakonec spokojená.

Obrovský plus je napojení na všechno co v Česku může člověk potřebovat. A automatizace tam, kde jí člověk čeká. Skvost.

E-shop: www.hlavahlinena.cz

  • •Napojení na dopravce, banky
  • •Automatizace (např. u objednávek)
  • •Aktualizace dle českého práva
  • •Šablony jsou variabilní, přesto jsou omezující
  • •Nemožnost si (bez doplňku) měnit defoltne nastavené prvky
Petr Vítkovič
Petr Vítkovič 25.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Máme e-shop vinařství Zapletal druhým rokem na platformě shoptetu. Můžu tuto platformu pouze jenom chválit. Jednoduché ovladání, spousta super doplnku, které vám usnadňují práci a zvyšují prodej.

E-shop: eshop.vinarstvizapletal.cz/

  • podpora
  • dobrá ovladatelnost
  • možnosti úprav
  • dopňky
  • žádné
Petr
Petr 25.03.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Bohužel složité nastavování webu a hlavně je problém se zákaznickou podporou.

Nelze od nich poradit telefonicky! Přehazují si, jak horký brambor. Na e-maily odpovídají sporadicky a neúplně.

Dále chtějí předem zaplatit fakturu cca 1800 Kč za přidání do 5-ti srovnávačů ale přitom velmi složité vyplňování různých formulářů pro srovnávače a neporadí s nastavením vlastní domény pro funkci v jejich shoptetu.

Když chcete najít po 30 dnech svůj obchod - nelze!

Ale upomínky na nezaplacenou fakturu (za kterou nic neudělali) chodí neustále, i s pokutou 100Kč za každou upomínku.

Prostě hrozný přístup. Rozhodně nedoporučuji k tvorbě webových stránek!

  • viz zkušenosti výše.
Shoptet 31.03.2022

Hezký den, Petře,

děkuji za recenzi, vaše nespokojenost mě upřímně mrzí. Na kvalitě naší zákaznické péče si velmi zakládáme a ráda bych prověřila konkrétní odpovědi, se kterými jste nebyl spokojen. Velmi by mi proto pomohlo, kdybyste si našel chvilku a popsal mi situaci blíže na e-mail info@shoptet.cz.

Dovolím si ještě reagovat na některé vaše výtky, které se týkají naší zákaznické péče a služeb obecně. Telefonickou podporu máme, jsme vám k dispozici na čísle +420 604 600 444 (Po–Pá 9–17h). Komplikovanější technické dotazy však potřebujeme obdržet písemně, protože řešení často není možné objevit v reálném čase. Kolegové z Helpdesku potřebují zmapovat všechny souvislosti, popř. se poradit s produktovým nebo vývojovým oddělením. Písemná komunikace je proto v takových případech určitě efektivnější.

Chápu, že se vyplnění formuláře pro spuštění služby Registrace obchodu do 5 vyhledávačů zboží může zdát složité. Všechny údaje ve formuláři však potřebujeme znát pro úspěšné spuštění služby a jsme samozřejmě k dispozici, pokud byste potřeboval poradit. Stejně tak s nastavením vlastní domény rádi poradíme, nicméně samotné nastavení je třeba provést z klientovy strany, protože nemáme k doméně přístupové údaje. Postup jsme zároveň popsali v naší Nápovědě: https://podpora.shoptet.cz/hc/cs/articles/360003140812-Spu%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-e-shopu-na-vlastn%C3%AD-dom%C3%A9n%C4%9B

Zmiňujete také, že se vám po 30 dnech nepodařilo najít váš obchod. Pravděpodobně šlo o testovací projekt, který se vždy po této lhůtě automaticky ukončí, pokud klient nepřejde do ostré verze. I v tomto případě rádi pomůžeme a testovací projekt můžeme prodloužit, vyplní-li klient k tomu určený formulář na stránce obchodu.

V poslední řadě doplním, že faktury vždy vystavujeme pouze za služby, které jsme řádně poskytli v souladu s obchodními podmínkami. O zmiňované pokutě za neuhrazené faktury zároveň informujeme předem. Vždy uvítáme, když s námi klienti komunikují v situacích, kdy se s platbou faktur opozdí, a snažíme se najít společné řešení.

Petře, je mi líto, že jste se rozhodl naši spolupráci ukončit. Pokud v budoucnu změníte názor, budu ráda, když se na nás znovu obrátíte.

Za Shoptet

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Zuzana Svobodova
Zuzana Svobodova 21.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojena, intuitivni ovladani, vstricna komunikace, vyladena napoveda. Neni co vytknout.

E-shop: www.utohoto.cz/

George
George 03.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Všeobecná veliká spokojenost. Vše funguje, jak má. Pokud by se vyskytl problém nebo neznalost, jak co nastavit, podpora ráda poradí.

E-shop: www.originalniobrazy.eu/

Veronika
Veronika 03.03.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ještě vše doplňuji a nemám spuštěno, ale pracuji na tom. Přehled je super. Perfektní podpora.