Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (976 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lucie
Lucie 01.07.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mé zkušenosti nejsou zatím moc velké, přes to jsem velice spokojená. Už na první otevření administrace je vše přehledné. Logické uspořádání.

Radek Smékal
Radek Smékal 29.06.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Mnohokrát jsem využit technickou podporu a vždy pomohli a navedli, jak pokračovat. Zatím využíváme Shoptet k propojení na další eshopy, nikoli k vlastnímu prodeji. Nabídnuté řešení je pro nás v tuto chvíli zcela dostačující. V budoucnu zvažujeme grafické úpravy doporučenou externí firmou.

Ing. Barbora Wawraczová
Ing. Barbora Wawraczová 23.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi chválíme technickou podporu a skvěle zpracovanou nápovědu. Je to náš druhý eshop, máme tedy co srovnávat. Oceňujeme i možnost dokoupit si určité funkce/doplňky k eshopu navíc. Každý najde to, co hledá. Všemi deseti doporučujeme.

E-shop: www.littlebunny.cz/

Miroslav Melecha, ZETRA pracovní oděvy
Miroslav Melecha, ZETRA pracovní oděvy 21.06.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Platforma dobrá, ale docela dost věcí, aby byl shop podle našich představ, jsme museli řešit úpravami přes externí firmy,

E-shop: www.zetra.cz

Michal Jakubec
Michal Jakubec 17.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobrá technická i obchodní podpora.

Řešení je velmi intuitivní a jednoduché, přesto rozsáhlé svými funkcemi a použitelností.

Vše je prakticky již připraveno k použití.

E-shop: www.prodejstavebnichemie.cz

  • Doplňky
  • Komunikace
  • Funkčnost
  • Intuitivnost
  • Možnosti napojení na mnoho služeb a přepravců
  • Možná větší nabídka šablon, případně více možností editovat vzhled v základu.
Vladimir
Vladimir 16.06.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to náš druhý eshop a Shoptet bola jasná voľba po skúsenostiach s prvým. Jednoduché a intuitívne ovládanie, shoptet má veľmi dobre spracované nápovedy čo a ako spraviť

E-shop: www.greendo.cz

  • široký výber dopňkov
  • jednoduché a intuitívne ovládanie
  • vyššia cena niektorých doplňkov
  • malý výber šablón, často sa stačí pozrieť na niektorý eshop a je to jasný Shoptet
Libor Řádek
Libor Řádek 08.06.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Aktivní vinikající podpora. Jednoznačně bezkonkurenční řešení v ČR. Po zkušenostech a obrovské ztrátě financí i sebevědomí jsme našli oázu v poušti.

E-shop: 445529.myshoptet.com/produkty/

  • Intuitivní. Vhodné pro všechny úrovně uživatelů. Spolehlivé. Za poctivou cenu.
  • Chybí věrnostní systém.
Darina
Darina 08.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop se mi pěkně tvořil. Velmi kladně hodnotím odkazy na podporu a vysvětlení k jednotlivým krokům. Skvělá byla zákaznická podpora. Uživatelsky přátelské prostředí. Doporučuji.

E-shop: e-shop.allori.cz

Lenka
Lenka 27.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem moc spojená.

Na můj problém zareagoval Daniel Rodr velice rychle.

Milý a profesionální přístup.

Eshop šlape jak má.

Moc děkuji a přeji hodně úspěchů.

E-shop: www.super-hity.cz/

Lucie
Lucie 13.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Můj první eshop.

Uživatelsky přívětivé, přehledné.

Vzhled hodně variabilní.

Trochu mě potrápil přesun na doménu, ale techničtější typy by s tím asi neměli sebemenší problém, nakonec jsem s pomocí nápovědy zvládla i tohle.

Všechno super za minimální cenu.

Určitě doporučuji.

E-shop: www.meditart.cz/

Jakub
Jakub 07.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsme zvažovali, zda si nechat postavit vlastní prostředí či jít alespoň pro počátek do shoptetu a zvolili jsme shoptet. Lepší rozhodnutí jsme udělat nemohli, protože to řešení je opravdu promyšlené a myslí i na věci, které by nás jinak možná ani nenapadly nebo bychom na ně přišli později, že je potřebujeme.

E-shop: www.emamataty.cz

  • Variabilita
  • Pomoc na telefonu
  • Přehlednost
  • Dost věcí, co nejdou upravit v šabloně, jde upravit v kódu
  • Přidal bych větší variabilitu možností filtrování a řazení produktů
Daniel
Daniel 06.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvely system pro zacinajici i shopy s obratem do 100M. Vsechno velmi rychle a spolehlive. Doporucuji.