Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (675 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš
Lukáš 27.03.2019
5 / 5

není to prvni eshop co provozuji u shoptetu a tato free varianta mi tentokrat velice vyhovuje, stejne jako ostatni

E-shop: www.cestovnipracka.cz

Jiří
Jiří 25.03.2019
5 / 5

Rychlé reakce podpory i zástupců firmy. Obrovské množství modulů na míru různým typům eshopů. Jediné malé mínus - systém je natolik propracovaný a nabízí opravdu velké množství možností, takže je trochu obtížnější se v něm orientovat, pokud s tím člověk nepracuje denně. Předpokládám, že tento neduh zmizí ve chvíli, kdy začnu s eshopem pracovat pravidelně a budu na něm každý den řešit objednávky atd. Zatím mám za sebou jen fázi pozvolného přechodu z jiného systému.

E-shop: www.akvakus.cz

Natalya
Natalya 20.03.2019
5 / 5

Je to už druhý web přes SHOPTET. Spokojenost se vším, spulsta propracovaných modulu, nic ne chybí, pořád novinky, podpora funguje na 100% . Jenom a jenom doporučuji! A moc děkuju. Natalya

E-shop: www.kreasvet.cz

Lenka D.
Lenka D. 18.03.2019
4 / 5

1. Podrobné, srozumitelné návody + infografika - krok za krokem navádí, jak nastavit eshop = to se rozumí, že to zabere nějaký čas.

2. Online podpora - výborná, reaguje rychle, vysvětluje přesně.

3.Na shoptet stránkách navíc + spousta potřebných informací o online prodeji, reklamě.

Za mě výborné - zatím pouze free verze. Bazic verze za 350/měsíc - bude nutně potřebovat navýšit o skladové hospodářství 200/měsíc = 550/měsíc - to už si člověk při rozjezdu s malým obchůdkem musí docela rozmyslet:)

E-shop: www.lelele-shop.cz

Lenka
Lenka 18.03.2019
4 / 5

Jsem celkem spokojena. Vadi mi, ze sablony nevypadaji, jako v nastaveni a pro laika toto nastaveni zacina byt uz slozite.

Presmerovani emailu take nefunguje dle mych predstav, ale jeste jsem to neresila z podporou.

Chybi mi v prehledu sortimentu číslování zbozi.

Tvoreni banneru take neni tak intuitivni, jak se na prvni pohled zda. Ale je mozne. Ze je to mou neznalosti programovani, rakze mi trva vse 4x dele nastavit.

Mam zkusenosti s WP, a to je ve srovnani se Shoptetem, uplna katastrofa.

E-shop: www.lyopotraviny.cz

Veronika
Veronika 17.03.2019
4 / 5

Tato platforma je jen pro nekoho kdo ma v planu zapojit grafika a programatora a cele si to nastavit sam. Neni to pro jednotlivce, ktery by chtel vyuzit nejakou sablonu. Nahledy dostupnych sablon jsou zavadejici a v administraci presne to same nevytvorite

Kristýna Berková
Kristýna Berková 07.03.2019
4 / 5

Vcelku jednoduché na ovládání, shoptet se snaží radit s každým krokem zcela od píky. Helpdesk odpovídá na zprávy vpodstatě okamžitě. Dovolat se, to už je horší.

Michal Moldavčuk
Michal Moldavčuk 05.03.2019
4 / 5

Mohu porovnat, 10let fungujeme na jiném e-shopu s desitinásobně nižší cenou, ale to co nabízí tato firma cenu kompenzuje. Neskutečná rychlost ve všem při porovnání. Veškeré funkce funkční na 100% oproti předchozímu poskytovateli.

E-shop: www.gastro-cuk.cz

Jan Perlac
Jan Perlac 04.03.2019
5 / 5

Veľa možností variant platby a dopravy. Aj neobdorník sa vie zorientovať. Ak som si nevedel poradiť, cez online help mi pomohli. Ja som spokojný a doporučujem.

E-shop: www.shihadla-praha.cz

David Lang
David Lang 03.03.2019
5 / 5

Doporucuji, spousta funkci, nastaveni a moznych propojeni. Vyhovuje. Pokud si nevite s necim rady, vetsinou vse najdete v shoptet poradne.

E-shop: www.baag.cz

Top Zlatnictví
Top Zlatnictví 27.02.2019
5 / 5

Doporučuji!!!! přehledné a jednoduché ovládání. Opravdu jsem moc spokojený se službami shoptetu. Takže za mě určitě 5 hvězdiček!!!!

E-shop: www.topzlatnictvi.eu

Dušan
Dušan 26.02.2019
5 / 5

Jen doporučuji. Příjemné a jednoduché ovládání i pro začátečníka, výborná technická podpora. Není o čem dál přemýšlet - běžte do toho!!!

E-shop: shop.jetarrows.com