Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (503 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Daniel
Daniel 03.01.2018
5 / 5

Zkušenosti? Zatím se mohu vyjádřit stran administrace obchodu. Zkoušel jsem několik nabídek na trhu a "zakotvil" u Shoptet.cz. Důvodů je více, ale administrativní rozhraní obchodu mi ze všech zvažovaných variant přišlo nejlepší.

Trochu jsem se potýkal s nastavením, ale to bych nepřičítal jeho tvůrcům. Prostě jako u všeho nového, tak i zde je třeba si zvyknout. Otázkou jak moc to zvykání je bolestivé. A tady je to v pohodě.

Konec konců od toho má každý bezplatné období, kde si může ovládání "osahat". Takže za mě spokojenost.

E-shop: www.1BITCOIN.cz

martin Lipovčan
martin Lipovčan 02.01.2018
5 / 5

Vynikajici pro zacinajici eshopy. Vse prehledné. Problémy řešené do pár hodin. Jsme velice spokojeni ,že jsme využili jejich služby. Těšíme se na další vylepšení.

E-shopy: bezvaplenky.cz, bezvaplienky.sk

Jarmila Števková
Jarmila Števková 28.12.2017
5 / 5

Vyborne, jen kdyz hledam nektere funkce opacne (tedy nenastavuji e-shop v poradi podle menu v shoptet, ale dle sveho seznamu a v shoptetu v nastaveni preskakuji), jsou těžko k nalezeni. Ale nakonec jsem vždy nasla, pripadne se zakaznickou podporou ????

E-shop: jajas.cz

Andrea
Andrea 18.12.2017
5 / 5

Výborné, funkční řešení s možností doplňovat libovolné moduly dle potřeb každého e-shopu. Doporučujeme!

E-shop: www.kouzelna-varecka.cz

Ladislav Biolek
Ladislav Biolek 01.12.2017
4 / 5

Jsem spokojen. Vše funguje jak má, rychlá reakce podpory. Výhoda postupného rozšiřování funkcí a možnost osahat si eshop v základní verzi.

E-shop: www.darekodnas.cz

Tuan Anh
Tuan Anh 23.11.2017
4 / 5

Všechno dobré od doby co jsem přešel jinam se shoptet posunul dál a je lepší.

Jana Hubáčková
Jana Hubáčková 23.11.2017
5 / 5

Skvělé služby na vysoké úrovni. Díky nápovědě jsem zvládla udělat vše sama,vše je srozumitelně vysvětleno. Odešla jsem od konkurence k Shoptet,zde jsem konečně našla všechny funkce,které jsem pro svůj eshop chtěla.Jsem maximálně spokojena :)

E-shop: www.samikuvdetskysvet.cz/

Prtra
Prtra 23.11.2017
5 / 5

Jsem moc spokojena s řešením, vše funguje dobře a je to pochopitelne i pro úplného laika. Překvapilo mě i jak dobře funguje HELPDESK, opravdu super.

E-shop: www.jogadiar.cz

Tomáš Švancer
Tomáš Švancer 21.11.2017
4 / 5

Komunikace dobrá, řešení problémů bez prodlev. E-shop jsme spustili minulý týden , takže ostatní hodnocení předčasné.

Komunikace Ok.

E-shop: prazirna-napajedla.cz

Ondřej
Ondřej 18.11.2017
5 / 5

Shoptet bych určitě doporučil, jednoduchá administrace eshopu, helpdesk reaguje okamžitě, což jako eshopista který potřebuje radu opravdu ocení.

E-shop: www.vseproauto.eu

Ondřej Kývala
Ondřej Kývala 17.11.2017
5 / 5

Nejlepší volba v nabídce "hotových" e-shopů v Česku, jednoduché ovládání, mnoho možností, příznivá cena, dobrá nápověda.

E-shop: www.bateriekiwi.cz

Tomáš Husa
Tomáš Husa 15.11.2017
5 / 5

Překvapivě jednoduché základní nastavení. Povedená nápověda. Po chvilce se člověk zorientuje v menu.

E-shop: www.protoshop.cz/