Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1061 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Eliška
Eliška 03.10.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Úžasný systém, který pochopí a zvládne každý. Jsem velmi spokojená. Doporučuji každému, kdo neví, kde si vytvořit e-shop.

E-shop: angelpie-wear.cz

  • Přehlednost, vše skvěle vysvětleno, přehledné a pochopitelné návody, dobrá cena, rychlé reakce.
Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Eliško,

jménem Shoptetu vám děkuji za vaši skvělou recenzi. Jsem moc ráda, že je správa e-shopu pro vás snadná a intuitivní, je to naším cílem.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků, ať se daří. :)

S pozdravem

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Petr
Petr 22.09.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to super platforma pro začínající e-shopy se spoustou funkcí a napojení na další služby, díky kterým může byznys stále posouvat.

  • milá a rychlá podpora
  • intuitivní ovládání
  • spousta napojení
  • Možná pro někoho vyšší cena, ale nemusíte mít hned nejvyšší tarif
Kristýna Sänger 22.09.2022

Dobrý den, Petře,

děkujeme za kladnou doporučující recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší. Moc si toho vážíme :)

S pozdravem,

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Jakub
Jakub 14.09.2022
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Skvělé ale nepřehledné úpravy stránky z menu

Vít Špaček 16.09.2022

Přesně.

Daniel Rodr 22.09.2022

Dobrý den, Jakube,

díky za vaše hodnocení, jsem rád, že se vám celkově Shoptet líbí.

Zároveň bychom opravdu stáli o vaši podrobnější zpětnou vazbu na to, co bychom ohledně nastavení mohli zlepšit. Myslíte, že byste nám své podněty mohl poslat na info@shoptet.cz?

Pečlivě procházíme všechny požadavky našich zákazníků a ani ten váš by nezapadl. Intuitivnost a snadná použitelnost je pro nás v Shoptetu klíčová, tak nám svými připomínkami můžete pomoci. :)

Vašemu e-shopu přeji úspěšný start a hodně objednávek do budoucna!

Za Shoptet s pozdravem

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Ingrid
Ingrid 12.09.2022
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Mám u Vás e-shop teprve chvíli a zatím jsem zaznamenala jeden výpadek, tak si nechávám rezervu u hodnocení spolehlivosti, nicméně se mi na e-shopu pracuje dobře. Vzhledem k tomu, že nemám žádné zkušenosti s tvorbou e-shopu, tak s vašim návodem pro začátečníky jsem se v tom poměrně rychle zorientovala. Celková zkušenost je tedy za mě kladná a doporučila bych vás i svým známým.

E-shop: www.bystraliska.cz/

Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Ingrid,

děkujeme za sdílení zpětné vazby.

Jsem ráda, že se vám na naší platformě pracuje dobře. Snažíme se dělat maximum, abychom naplnili vaše očekávání. :)

Ať se vašemu podnikání daří!

Ještě jednou díky a přeji vám hezký den. 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Michal Chlumský
Michal Chlumský 29.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po mnoha letech jsem si dokázal rychle a jednoduše zřídit vysněný e-shop. Moc díky za tuto možnost!

Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Michale,

děkujeme, že jste nám zanechal tak krásnou recenzi. Vaše spokojenost nás těší a motivuje k lepším a lepším výkonům. :)

Přeji vám úspěšný start vašeho businessu.

Ať se vám daří! 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Alexandra Horakova
Alexandra Horakova 27.08.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nas eshop mame v provozu jenom chvilku, ale predchazelo tomu dlouhe obdobi priprav a nastavovani. Technicka podpora je skvela, vzdy jsem dostala odpoved, navrh reseni nebo cokoliv jsem potrebovala a to velmi rychle. Po telefonu velmi prijemny cesky zakaznicky servis, nikdy jsem nemela pocit, ze nekoho obtezuji, i kdyz jsem na zacatku potrebovala nejakou -dnes uz- banalitu. Kdyz jsem napsala pozadavek on-line, odpoved prisla taky vždy rychle s presnym navodem, linkem, printscreenem. Velmi ocenuji prijemne prostredi administrace, je videt, ze na tom nekomu zalezi a posouvaji to vpred, at uz vizualni stranku, moznosti nastaveni produktu, automaticke maily podle individualnich potreb, vystavovani faktur, hlidaji legislativu atd. Skvela spoluprace je i s autorem externi sablony, kterou jsme si koupili, je velmi napomocny a rychly. Jedine, co jeste nemame uplne osahane ale uz vidim, ze asi nebude ten nejjednodussi zpusob je propojeni s dopravci, bude potreba exportovat a nahravat data do jejich aplikaci. S timto zkusenost mam z jineho eshopu a je velmi prijemne, kdyz se data k dopravci prenesou automaticky a ja jenom vytisknu stitky. Je to uspora casu a verim, ze se to i tady do budoucna podari nastavit. Celkove jsem velmi spokojena s tim, jak ted eshop vypada, co umi a vim, ze se vždy muzu na nekoho obratit, kdyz budu neco potrebovat. Verim, ze to tak bude i nadale a dekuji vsem, co se na tom podileji.

E-shop: eshop.horakuze.cz/

Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Alexandro,

chtěla bych vám poděkovat za to, že s námi sdílíte svoji zkušenost. Udělalo nám to opravdu velkou radost. Obzvlášť mě těší, že oceňujete naši zákaznickou podporu. Jménem celého týmu vám děkuji a přeji hodně úspěchů v podnikání. 

Zároveň vám děkuji i za podnět ohledně propojení s dopravci. Bereme to na vědomí a věřím, že se nám situaci podaří zlepšit.

Mějte prima den. 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Miloslav Švestka
Miloslav Švestka 17.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po instalaci podrobný intuitivní průvodce nastavením všeho, již v základní verzi je spousta užitečných doplňků.

E-shop: www.zabranatruhliku.cz/

  • Péče o zákazníky na infolince 24/7
  • nevím
Martin
Martin 16.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vynikající a rychlá péče o zákazníky. Ochota a vstřícnost. Vynikající doplňkové služby. Za sebe mohu doporučit.

Martin

E-shop: www.top-drahokamy.cz/

  • skvělá komunikace
  • vstřícnost
  • rychlé řešení požadavku
  • funkčnost
  • nic
Michala Hajkova
Michala Hajkova 29.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím se vše snažím doladit, ale když hodně tapu tak mi na helpdesku ochotně poradí. Jinak kromě mě funguje vše jak má ????

E-shop: www.Liquidek.cz

Rado
Rado 17.07.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Chýba viac šablón a suma mesačneho paušalu je trochu prehnaná inak v celku velmi funkčný web

E-shop: www.gumiok.cz

  • funkčnost
  • mala možnosť meniť vyvojárske šablony viac k svojmu obrazu teda potrebám
Jakub Vavrečka
Jakub Vavrečka 04.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchý a komplexní i méně znalý člověk díky podpoře dokáže nastavit vše potřebné.

Vyzdvihl bych paní Ester z podpory která je opravdu člověk na svém místě

E-shop: Eshop.stolplast.cz

Medvecká
Medvecká 22.06.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Chvíli mi trvalo než jsem se v rozhraní nastavení eshopu zorientovala. I tak jasem spokojená zatím.