Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1005 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jan Korbel
Jan Korbel 04.11.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Vynikajici. Občas v menu jsou věci umístěny nelogicky ale i tak to jde. Na univerzální eshoo hodně dobrý výsledek

Jaroslav Berger
Jaroslav Berger 02.11.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím snazší, než jsem čekal... Nicméně ty těžší věci ještě přijdou, takže snad to bude pořád tak snadné.

E-shop: dosadu.cz

Michaela
Michaela 28.10.2021
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Používám jen chvilku ale sem spokojená , vkládání produktu je jednoduché a zvládne opravdu každý když sem potřebovala pomocí z doménou lidí od Shoptetu byli ochotni

E-shop: www.mlsandanakazdyden.cz

Lenka
Lenka 27.10.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

celková spokojnosť, avšak na linke sú niekedy slečny ktoré vám neporadia správne. Stalo sa mi, že jedna pani mi povedala na infolinke že tento doplnok vám nefunguje, kontaktujte vývojára a druhá pani to vyriešili za 2 minúty a funguje . Toto by sa nemalo stávať. Preto vždy volám za to isté aj 3 x kým natrafím na niekoho kto to ovláda a ten to aj spraví čo potrebujem. Každý vlastne povie niečo iné ...

E-shop: www.nunobaby.sk

  • veľa funkcií
  • - niektoré veci nieje možné aplikovať, ako napríklad konfigurátor, a iné veci ktoré si musíme dať sami spraviť a zaplatiť samostatne
  • - zrušil sa jednorázový odkup !!
Rudolf
Rudolf 27.10.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice prijemne provedení, docela jednoduché i pro zacatecnika a při složitějších úkonech funguje uzasne podpora! Za mě TOP

E-shop: www.NejDecor.cz

  • Podpora, prostředí. Doplnky
Jaroslava Lomanová
Jaroslava Lomanová 23.10.2021
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Stále musíme investovat i jinde, jelikož naše požadavky eshop nenabízí a nenaplňuje. Ale přesto jsme spokojeni.

E-shop: www.eurokoberce.eu

  • stále přibývající doplňky
  • cena
Martin Křápek
Martin Křápek 22.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem opravdový amatér, ale eshop pro nastavení je ituitivní a postavil jsem si ho sám během jednoho dne. Vše zatím perfektně funguje. Při větších obratech nebudu váhat a rozšířím eshop o všechny doplňky. Nyní čekám a těším se na spuštění platební brány. Práce s eshopem je radost!!

E-shop: eshop.trucksraz.cz/

Petr Kořínek
Petr Kořínek 21.10.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Na krabicové řešení je to super. Občas něco není dle mých představ, ale dá se to vždy nějak obejít. Na funkcích se stále pracuje, takže co není, může být za měsíc. Podpora funguje perfektně.

E-shopy: klidnesiuzivam.cz, www.lutroninstruments.eu

Jiří Hudec
Jiří Hudec 19.10.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

zatím dobré, jsme na začátku eshop není zprovozněn, jedná se o převod většího eshopu pod shoptet

Lucie Kovářová
Lucie Kovářová 14.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Založení e-shopu zvládne i začátečník poměrně snadno. Velmi se mi líbí komunikace a podpora ze strany Shoptetu, která je opravdu vynikající. Svou doménu budu v nejbližší době teprve připojovat, tak věřím, že i nadále bude vše fungovat tak skvěle jako dosud.

Viktorie Tichánková
Viktorie Tichánková 14.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Shoptet máme skvělé zkušenosti. Jsou nám opravdovým partnerem, kterému ani při hromadě našich dotazů nedochází trpělivost. Díky!

E-shop: www.victoriasfields.cz

Květa Kolouchová
Květa Kolouchová 12.10.2021
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Založen eshop, relativně rychle a snadno, cením si spolehlivost. Přešla jsem z Prestashopu, který byl chybový a zastaralý. Zatím používám krátce, takže další hodnoení je předčasné.

E-shop: www.kvetakolouchova.cz

  • Relativně uživatelsky přívětivé a když se člověk naučí používat funkce, celkem rychle se dá zorientovat a vyřídit objednávky....
  • každý doplněk je placený, včetně exportu či nastavení množstevních slev v eshopu... takže varianta zdarma je jen takové lákadlo a je opravdu pro minimum uživatelů. Chybí mi propojení na ppl a možnist snadno exportovat štítky zásilkovny, vše se musí importovat ručně ... Určitě je co vylepšovat.