Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.75 / 5 (707 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Věra Štěpánková
Věra Štěpánková 04.06.2019
5 / 5

Jsem maximálně spokojená, vše přehledné, jednoduché, když jsem potřebovala poradit a cokoliv vysvětlit, podpora ihned reagovala a pomohla. Tímto děkuji :)

E-shop: www.nebraskashop.cz

Radim
Radim 28.05.2019
5 / 5

Rychlé, přehledné a zadarmo na začátku, takže Shoptet je ideální řešení pro začínající eshop. Doporučuji!!!

E-shop: 291528.myshoptet.com

Jan Novotný
Jan Novotný 26.05.2019
5 / 5

Výborné!

Vytvoření eshopu snadné, přehledné a intuitivní! Včetně výborných návodů.

Rozhodně bych doporučil všem, co si chtějí založit nový e-shop.

E-shop: www.cvrkov.cz

Marie Haklová
Marie Haklová 23.05.2019
5 / 5

Naše zkušenosti se Shoptetem jsou jenom dobré. Zvlášť oceňujeme zákaznickou podporu, která nám vždy pomohla vše rychle a k naší spokojenosti vyřešit.

E-shop: eshop.littlebears.cz/

NetCo
NetCo 22.05.2019
4 / 5

Dobrý den, nedávno jsem si objednal Shoptet.cz a musím říct že je o hodně lepší než byznysweb.cz. Editor působí hezkým dojmem, není tak zastaralý jak u byznysweb.cz. Ale pár much by tady bylo. Mohlo by se zlepšit to že při prvním spušění by si zákazník napsal název obchodu, a vypadalo by to takto: př: mujeshop.Shoptet.cz Tak že zákazník by nemusel si kupovat doménu a návštěvník obchodu by si lépe zapamatoval název. Než mít 200603.myshoptet.com. Tohle by bylo ve free balíčku. Taky ve free balíčku by mohl být aspoň nějaký live chat. Asi teď chci toho moc ale pro začatečníka by to byl velký plus. Jinak si cením krasných, responzivních a moderních šablon.

Hledal jsem hodně dlouho editor kde bych mohl provozovat eshop a našel jsem ho tady u vás!

- podporanetco@gmail.com

E-shop: 300246.myshoptet.com

Zdeňka Tesařová
Zdeňka Tesařová 20.05.2019
5 / 5

Intuitivní a jednoduché i pro naprostého laika jako jsem já. Díky výborné nápovědě to zvládne opravdu každý...

E-shop: www.secondhandbaliky.cz

David
David 19.05.2019
5 / 5

Všechno je perfektní ????

Jediné co bych ocenil, je jazykova mutace jako má třeba Presta , ale jinak vse super!

E-shop: www.czechrocks.cz

Marie Mrňávková
Marie Mrňávková 19.05.2019
5 / 5

Jsem maximálně spokojená, skvělý servis technické podpory, což pro mne jako naprostého laika je nesmírně důležité. Oceňuji mnoho funkcí, které jsou propojené. Nestíhám sledovat všechny aktualizace a vychytávky, ale tak, jak eshop používám, mi plně vyhovuje a jsem ráda, že ho mám.

E-shop: www.brodita.cz

Gabriela Hrábková
Gabriela Hrábková 17.05.2019
5 / 5

Z platformy Shoptet jsem nadšená. Na zpracování svého prvního e-shopu jsem měla asi 14 dní a po zkušenostech z tvorby předchozích webů, jsem se toho docela obávala. Jsem laik a nijak zvlášť technicky zdatná, ale celé stránky jsem si zpracovala sama a bylo to i celkem zábavné. Vše je velmi intuitivní, provázané, je zde plno funkcí (od párování plateb, přes skladové hospodářství k marketingovým nástrojům jako slevové kupóny - jen si vyberete, které potřebujete a můžete je libovolně přidávat a měnit). Navíc mají k využití krásné elegantní základní šablony. Skvěle funguje i nápověda. Mohu jedině doporučit!

E-shop: www.mocer.cz

Iveta Farmačková
Iveta Farmačková 13.05.2019
5 / 5

Mame u jiz druhy eshop u shoptetu a nenapada nas nic, co by nam vadilo. Perfektni servis, prubezne aktualizace, obrovske mnozstvi doplnku - rozsireni.

E-shop: www.kobao.cz

Lenka Volná
Lenka Volná 13.05.2019
5 / 5

Spokojenost, vcelku intuitivní prostředí. A velká spokojenost s technickou podporou. Zatím je e-shop v plenkách, ale rozhodně nelituji, že jsem ho založila tady.

Irena Kameníková
Irena Kameníková 12.05.2019
5 / 5

Přehledná a jednoduchá administrace, intuitivní prostředí. Zatím spokojenost, e-shop se teprve rodí.

E-shop: www.czpostcards.cz