Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (597 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ahsen
Ahsen 15.08.2018
5 / 5

Jsme na Shoptet teprve pár dní, testovací doba je super na přidání a upravování spousta věcí. Shoptet doporučuju :)

Daniel
Daniel 15.08.2018
5 / 5

Na úvod musím konstatovat, že příliš zkušeností s internetovými obchody nemám. Tedy z pozice provozovatele, nikoli uživatele či zákazníka. Ale platforma Shoptet mi přijde jako naprosto skvělá. Doposud jsem nenarazil na nic, co by nešlo nastavit či upravit. Naopak mě leckdy překvapí, co vše nastavit lze... ???? A přičtu-li k tomu dosud bezchybnou spolupráci s technickou podporou, pak neni co řešit. Shoptet je nadále moje jednička...

E-shop: www.reichswehr.cz

Aleš Masner
Aleš Masner 13.08.2018
4 / 5

Výborné řešení pro malé e-shopy, které mohou přejít nedodělky a nepřesnosti v číslech. Skvělé řešení pro velké e-shopy, které si vše ostatní, jako je sklad nebo účetnictví, řeší dalšími softwary napojenými na e-shop. Chcete-li v-eshopu pracovat s přesnými cenami a maržemi, filtrovat přehledy různých skupin zákazníků, skutečně pracovat se skladem nebo máte obchodní zástupce, doporučuji podívat se jinde, jestli by to nebylo lepší...

E-shop: https://www.fairtradecentrum.cz/

Daniela
Daniela 09.08.2018
5 / 5

Vstřícné a prehledne uzivatelske rozhrani, jednoducha intuitivni administrace. Vhodne i pro zacatecnika.

E-shop: Http://www.daminky.cz

Tomáš Kouřil
Tomáš Kouřil 08.08.2018
5 / 5

přehlednost, rychlá manipulace, spousta šablon připravena k použití k menší úpravě, obchodní podmínky.

E-shop: deeproar.cz

Tomáš
Tomáš 06.08.2018
5 / 5

Jsme spokojeni. Vybírali jsme mezi řadou provozovatelů. Některé funkce u Shoptetu jsou jedinečné a proto jsme jej zvolili. Dále Shoptet neustále žije a nespí. Stále se něco zlepšuje a to nás přesvědčilo, že po pár letech nám zůstane eshop, který je moderní a funkční.

E-shop: e-shop.domovnitelefony.cz

Veronika
Veronika 06.08.2018
5 / 5

Dokonale jednoduchá administrace, skvěle promyšleno do posledního detailu.

Za mě naprosto vyhovující a snadná tvorba eshopu. Takže spokojenost :-)

E-shop: www.bridetobe.cz

Štefan Baláž
Štefan Baláž 04.08.2018
4 / 5

Jako naprostý laik a správou e-shopu, či webu vůbec nepolíben jsem ocenil, že po několika úpravách dokážu sám spustit svůj e-shop. Pravda, vadilo mi zpočátku několik věcí, ale po týdnech provozu a úprav jsem se postupně vracel k těm výchozím, neboť jsem pochopil, že můj vkus nemusí nutně sdílet zákazník. Nejvíce oceňuji Help desk, který mně několikrát zachránil, když jsem svou hloupostí něco omylem smazal či zablokoval. Shoptet je moje první platforma, tak nemám s čím srovnávat...ale vlastně ani nechci.

E-shop: https://www.kufrland.cz

MIchal Bečvář
MIchal Bečvář 03.08.2018
5 / 5

Nejlepší rozhodnutí - přechod na Shoptet. Jedná se o velmi kvalitní řešení, které posune eshop o kus dál.

E-shop: www.trops-sport.cz/

Andrea Bejvlová
Andrea Bejvlová 01.08.2018
5 / 5

Shoptet je velice intuitivní a snadno se nastavuje i laikovi. Celý provoz jsem si zvládla nastavit sama a to jsem jen běžný uživatel PC.

E-shop: www.motanky.cz

Zlata
Zlata 30.07.2018
5 / 5

Že za měsíc jde mít hotový e-shop?! Nevěřila bych, že je to možné! Shoptet má tak všechno krásně připravené, prakatické a dotažené do konce... že to šlo fakt samo.

E-shop: www.natubea.cz/

Vít Vykoukal
Vít Vykoukal 28.07.2018
5 / 5

Skvělá spolupráce, výrobné služby, jednoduché ovládání a nastavení, dobrá klientská podpora, široká komunita na facebooku

E-shop: www.morogoro.cz