Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (837 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lucie Musilová
Lucie Musilová 31.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S e-shopem máme zkušenosti, chtěli jsme změnu, a tak přešli k shoptetu. Vše super, maximální spokojenost.

E-shop: art-wood.cz

Kateřina Kolářová
Kateřina Kolářová 29.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Teprve se Shoptet začínám, ale zatím velká spokojenost. Velmi ochotný personál, který vždy poradí jak na telefonu, tak po emailu. Všechny funkce jsou dobře a hlavně srozumitelně popsány v návodu.

E-shop: www.youcantees.com

Tomáš Drdla
Tomáš Drdla 27.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Shoptet je prostě bezkonkurenčně top eshop platforma v ČR. Víceméně bezkonkurenční pokud děláte eshop v řádu stovek tisíc.

  • API
  • Doplňky
  • Dokumentace
Jana Houbová
Jana Houbová 21.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Sice s e-shopem začínám, ale s Shoptetem jsem velmi spokojená. Vše přehledné, v celku intuitivní, případně dobře připravená nápověda.

Jan Machálek
Jan Machálek 15.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Po krátké době jsem objevil většinu funkcí. Vše je dobře popsané a včetně nápovědy. Mohu doporučit. Skvělé propojení s doplňky.

E-shop: www.artcristal.eu

Olena Čipaková
Olena Čipaková 15.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jenom začala proto nemůžu popovídat pro jakékoliv zkušenosti. S vámi velice spokojena. Vše super. Jsem spokojena

E-shop: 353166.myshoptet.com/admin/

Jan Fabicovic
Jan Fabicovic 12.05.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem totální laik v této oblasti. Pro moje potřeby zatím naprosto dostačující...skvělá zákaznická podpora.

Michal Brož
Michal Brož 12.05.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Se Shoptetem pracuji již skoro rok a z obecného pohledu je to prima nástroj. Samozřejmě by mohl být ještě lepší, ale to je ten uživatelský pohled, který je "zkreslen" mými konkrétními požadavky, které nemusí být vyhovující ostatním. Aktuálně jsme rozjeli eshop pro koncové zákazníky a poznávám další "dimenze" práce se Shoptetem v oblasti marketingu.

E-shop: www.toysimply.cz

  • univerzálnost
  • uživatelsky jednoduché
  • spousta návodů, rad
Daniel Velan
Daniel Velan 07.05.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem totální laik v této oblasti. Prozatím začínám s nastavením eshopu, ale začíná mě to dost bavit.

Zákaznická podpora na vysoké úrovni, odezva na dotazy o pomoc velmi rychlá, což je pro mně důležité.

Miroslav Duchoň
Miroslav Duchoň 04.05.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

K eshopu jsem se vrátil po několika letech, vzhledem k dobré zkušenosti. I po těch letech je Shoptet na vysoké úrovni. Pokryje většinu potřeb všech uživatelů.

E-shop: www.eshop.crv.sk

  • Rychlost založení
  • Jednoduchost
  • Možnost modulů
  • Podpora
  • Může působit pro toho kdo nemá zkušenosti složitě.
Míra Jahoda
Míra Jahoda 04.05.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Na českém trhu rozhodně nejlepší e-commerce platforma pro všechny, kteří nechtějí investovat statisíce do vlastního řešení. Konkurenci utekli na míle daleko. Jako konzultant online marketingu doporučuju Shoptet i svým klientům, kteří jsou pak vždy nadšení.

E-shop: eshop.mirajahoda.cz/

  • Množství funkcí
  • Poměr cena/výkon
  • Spolehlivost
  • Skvělé doplňky
  • Někdy horší orientace v administraci
Robert
Robert 28.04.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Uživatelsky přívětivé prostředí, celkem intuitivní a výborně připravené nápovědy, díky kterým to zvládne každý. Jelikož je to můj první eshop připadá mi cena za řešení oproti jiným podobným službám dražší, ale věřím, že je to zas dáno kvalitou celkového zpracování a nabízených služeb

E-shop: www.profipotraviny.cz/

  • uživatelská přívětivost
  • intuitivní ovládání
  • skvělá nápověda
  • množství integrovaných doplňků
  • vyšší cena
  • menší možnosti úpravy vzhledu množství šablon.