Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (646 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Síma
Síma 18.01.2019
5 / 5

Jsem vděčná, že mohu využívat na své 3 produkty free verzi, ty větší by se mi nevyplatily. Moc děkuji za péči o zákazníky, která je opravdu skvělá. Budu shoptet.cz doporučovat všem kolem sebe. :)

E-shop: www.duhamehozivota.cz

Daniel
Daniel 10.01.2019
5 / 5

Pokud se funkčnosti e-shopu týče, pak pro naše potřeby je zcela vyhovující. Co ale musím vyzdvihnout je ochota a vstřícnost při řešení problému s podporou. Na e-maily reagují pružně, co jsme potřeboval, to nikdy nebyl problém. Moje zkušenost s jejich přístupem je veskrze pozitivní. Proto pět hvězdiček...

Roman
Roman 03.01.2019
4 / 5

Jsem velice spokojen s přístupem, komunikací, rychlou zpětnou vazbou. Jediné co bych vytkl, je že v e free tarifu je pouze 10 položek produktu, to by se mělo změnit, poněvadž v mém okolí lidé, kteří chtěli tento produkt, se nakonec rozhodli pro jiné stránky a to si myslím, že to je pro shoptet škoda.

E-shop: www.nostalgi.cz

Stanislav 29.01.2019

... tak si to zaplatte ne? Eshop, co nemuze dat ani 200 Kc si nezaslouzi existenci, jen dalsi plevel internetu.

Coffeeroast.cz
Coffeeroast.cz 30.12.2018
5 / 5

V současné době jsme ve fázi, kdy se připravujeme na zavedení nové rodinné pražírny. Tvoříme tedy základy našeho e-shopu s tím, že produkty přidáme až příští rok.

Již máme dřívější zkušenosti s řešením od Shoptetu, kdy jsem byl velice spokojený.

Mějte krásný den.

E-shop: www.coffeeroast.cz

Petr Šimek
Petr Šimek 27.12.2018
5 / 5

Vše perfektní, super možnosti editace položek, snadné, přehledné. Měl bych pár návrhů na detaily, které by moc pomohly prodejcům a budu s Vámi konstruktivně probírat tak, abyste i Vy mohli těžit informace z mých nápadů.

Jediné co se mi moc nelíbilo je skutečnost, že 15 dní před vypršením zkušební verze na 48 hodin nabídnete 50% slevu na poplatcích na první měsíc. Tedy vlastně nabídnete slevu přesně v té výši (v tom čase), kterou by zákazník stejně získal, pokud by "jel" ve zkušební verzi až do konce. V podstatě dáte slevu na poplatcích na cca 15 dní, ale dotyční musí eshop objednat přibližně těch 15 dní před tím, než byste mohli klidně využívat zdarma zkušební verzi. Pokud dáváte slevu lidem, měla by být reálná a ne pouze teoretická, trochu bystřejší klient si toho hned všimne. Ale odpustím Vám to za to, jak se pěkně staráte o klienty a ostrou verzi jsem si objednal.

E-shop: www.numweb.eu

Lukáš Dvořák
Lukáš Dvořák 26.12.2018
5 / 5

Na to, že jsem v oboru nováčkem je tu spustu užitečných funkcí, ale ve ve spustě jiných potřebuju pomoci.

E-shop: www.autocosmetics.cz

Jiří Horák
Jiří Horák 18.12.2018
5 / 5

Zatím eshop připravujeme a zkušenosti máme dobré. Co nenajdeme v nápovědě, to nám do několika hodin odpoví helpdesk.

E-shop: 228237.myshoptet.com

Ondřej Vrbka
Ondřej Vrbka 14.12.2018
5 / 5

Skvělý zákaznický přístup. Rychlé vyřízení zvláštních požadavků, dokonce i ve fázi ve zkušebního provozu.

Doporučuji.

E-shop: www.acousticdesign.cz

Michal
Michal 07.12.2018
4 / 5

Zatím jsme spokojeni, výborná podpora jak na telefonu, tak v helpdesku. Také se nám líbí nová mobilní aplikace a jak celý tým Shoptetu neustále něco vylepšuje a přídává nové funkce.

E-shop: www.ppcentershop.cz

Zbyněk Prokeš
Zbyněk Prokeš 04.12.2018
5 / 5

U Shoptetu hodnotím velmi kladně přívětivou uživatelskou administraci. Díky webu Shoptet podpora projdete nastavením celého eshopu poměrně snadno. Oceňuji také propojení na různé marketingové kanály.

E-shop: eshop.vinoprokes.cz

Dominik Pařil
Dominik Pařil 28.11.2018
5 / 5

měl jsem zmatek v nastavení domeny, jestli tam dat shoptet se vym zakaznickym cislem nebo bez. Ale po par pokusech a vypinani zapinani eshopu to vyslo. :D

E-shop: www.greenforge.cz

Alexandra Františová
Alexandra Františová 28.11.2018
5 / 5

Jsem s Shoptetem velmi spokojená! Opravdu pro mě jako nováčka nejlepší e-shop, který jsem v průběhu vybírání vyzkoušela. Vše velmi přehledné a jednoduché, skvělé služby, propojení i klientský servis, který je vždy ochotný s čímkoliv poradit. Vše na jedničku!

E-shop: www.finefurs.cz