Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1141 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Radim Vyslouzil
Radim Vyslouzil 21.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejlepší platforma na e-shop. Neuvěřitelné množství funkcionalit, přehlednost a velký výběr šablon. Podpora ukázková. Na všechny otázky rychlá a přesná odpověď.

E-shop: shop.atletikacelakovice.cz/

  • velké množství funkcionalit
  • velký výběr pěkných šablon
  • přehlednost
  • 100% podpora
  • nic
Shoptet 22.09.2023

Dobrý den, pane Vyslouzile,

moc děkujeme za pochvalu, udělala nám velkou radost. Kdybyste potřeboval poradit, neváhejte se na nás opět obrátit.

Přejeme, ať se vám v podnikání daří!

Za Shoptet,

Jitka Šišperová

Customer Care Consultant

Zuzka G.
Zuzka G. 19.09.2023
2.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

V průměru špatné.

Podpora a pomoc funguje tak, že když je oslovíte telefonicky, komunikují telefonicky. Když je oslovíte mailem, komunikují mailem. Nekombinují to. Telefonická podpora byla vesměs dobrá a pomohla mi. Mailová tak někdy OK, někdy ne.

Když mě k sobě lákali, věděli dobře, že jsem laik a neumím to ovládat. Teď se diví, že těm věcem nerozumím. Tím to u mě prohrávají a hledám konkurenci. Po roce zjišťuji, že nefungují základní věci. Nedivím se, že zákazníci nepřibývají.

  • Vypadá hezky
  • Základní verze za přijatelnou cenu
  • pro laika hrozně složité, na pohled jednoduché, ale snadno se něco opomene a špatně se hledá chyba, když jste laik
  • základní verze pro prodej nestačí
  • téměř všechny doplňky jsou zpoplatněné. Když je zdarma instalace, platí se pak za používání
  • bez některých doplňků není možné e-shop ani smysluplně používat.
  • je nutné se registrovat do mnoha dalších platforem, aby e-shop na Shoptetu mohl vůbec fungovat
  • šablona, která se mi líbí v barevné kombinaci neumožňuje některé věci ve vzhledu, které bych tam potřebovala
  • za shoptet partnery musíte platit
Shoptet 19.09.2023

Dobrý den, Zuzko,

děkuji vám za vaši recenzi, byť není úplně příznivá. Pokoušel jsem se dohledat vaše dotazy, ovšem bohužel neúspěšně, odpovím tedy jen obecně.

Provozovat e-shop můžete se všemi tarify, které nabízíme. Naši zákazníci to běžně dělají, i bez doplňků. Záleží vždy konkrétně na vašem modelu podnikání, co od systému očekáváte a potřebujete. Upřednostňujeme nižší cenu tarifu a možnost dokoupení dalších funkcí, je to model, díky kterému můžeme nabízet tak širokou paletu doplňků.

Co se týče těch platforem, máte na mysli třeba Heuréku nebo Google Ads či doménu? To platí pro všechny systémy, že je třeba samostatná registrace a následné propojení.

U Shoptet Partnerů se potom jedná o externí profesionály, které zákazníkům můžeme doporučit na základě certifikace a zkušeností. Za své služby si účtují vlastní cenu, stejně jako kterýkoliv jiný živnostník či firma, nejedná se o zaměstnance Shoptetu.

Zákazníků nám jinak stále přibývá, aktuálně je funkčních cca 35 000 našich projektů. I zde na portálu je vidět, že v hodnocení jsme na tom velmi dobře, chválí nás hodně právě i začátečníci.

Na začátku je informací hodně, to je pravda, ale věřím, že byste se časem se systémem lépe sžila a e-shop by fungoval podle vašich představ. Kdykoliv se na nás můžete obrátit na mnoha kanálech a rádi poradíme. :)

Za Shoptet

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Aleksandra Morcinková
Aleksandra Morcinková 18.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobrá zkušenost. Mám již jeden eshop připravený tzv.na klíč na vlastní platformě, ale zvažuji ještě jeden, takže zatím jsem měla pouze jeden emailový dotaz. Odpověď je srozumitelná a rychlá. Vše ostatní zatím studuji na stránkách Shoptetu a myslím, že je to docela srozumitelné.

Eliška Lukonchik
Eliška Lukonchik 14.09.2023
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Shoptet je skvělý pomocník a díky mnohé automatizaci se není moc o co starat... ???? Přesto bych vytkla snad jen malou nabídku tarifů, obzvláště pro malý byznys a malou nabídku šablon. Zákaznická podpora funguje srozumitelně, rychle a velmi přátelsky.

E-shop: www.ocistnevune.cz

Shoptet 15.09.2023

Dobrý, den, paní Lukonchik,

moc děkujime za skvělou zpětnou vazbu, cení me si jí. Kvalitní zákaznická podpora je jedním z našich dlouhodobých cílů. Pro malý byznys jsou vhodné zvláště tarify Basic a Business, ke kterým je možné přidávat další doplňky a limit produktů, takže je možné je do jisté míry upravit. Nechceme ale mít tarifů moc, aby to bylo přehledné. Co se týče šablon, máme mnohé příplatkové, na kterých spolupracujeme s našimi partnery, a do budoucna se objeví i nové mezi těmi, které nabízíme ve standardních tarifech.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků!

Za Shoptet,

Mikuláš Mařík

Customer Care Consultant

Václav
Václav 04.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Naprosto bezkonkureční zákaznická podpora

Chytré a intuitivní prostředí pro tvorbu eshopu

E-shop: www.vflaserart.cz

MP
MP 01.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduché nastavení, široké možnosti rozšíření a rychlá podpora a automatické řešení všech legislativních požadavků.

E-shop: www.daShop.cz

  • top krabicové řešení
Shoptet 01.09.2023

Dobrý den,

jménem Shoptetu děkuji za skvělou recenzi. Přístupné nastavení a kvalitní podpora jsou našimi cíli. Přeji Vám mnoho spokojených zákazníků.

Mějte se krásně.

Mikuláš Mařík

Customer Care Consultant

Martin Fabík
Martin Fabík 21.08.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vždy jsem téměř okamžitě veškeré problémy vyřešil s podporou, celková administrace e-shopu je přehledná, neměnil bych.

E-shop: www.fablo.cz

  • velká škála modifikace
  • nic
Lucie
Lucie 31.07.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

- zákaznická podpora při tvorbě eshopu na jedničku

- vše přehledně popsané tak, že lze snadno vytvořit eshop i úplným laikem

E-shop: www.tematicky.cz

Zdeněk Přidal
Zdeněk Přidal 30.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduché prostředí, které má hodně užitečných funkcí a šablon, také je možné konzultovat vše s podporou a využit odborné zkušenosti.

Shoptet 31.07.2023

Dobrý den, Zdeňku,

děkuji vám za plný počet 5 hvězdiček. Těší mě, že jste s funkcionalitou našeho systému spokojen a také z naší zákaznické podpory. Jménem celého týmu vám děkuji a přeji hodně úspěchů v podnikání. 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

František Honeš
František Honeš 25.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rozhodně nejšpičkovější platforma a podle mě také ve světovém měřítku. Mísí 2 světy (a 2 možnosti); jednak je to velice přehledná a velice uživatelsky přívětivá platforma, ale zároveň máte možnost „hrábnout“ do zdrojového kódu, takže není problém si cokoli (doslova – cokoli) upravit k obrazu svému pomoci HTML, CSS, JS apod., přičemž pokud tomu člověk nerozumí, tak nemusí a může zůstat u jedné z velkého množství šablon, které sednou každému. Dále doplňky/přídavné moduly těch je nespočet, jsou snad na všechno možné, a i v tomto je Shoptet také s přehledem šampion. Podporu mají skvělou a se vším poradí, nedočkáte se nějaké strohé odpovědi ze šablony. A cena je velice férová dle počtu doplňků a z množství vystaveného zboží. Za nás naprosto tuto platformu doporučujeme naprosto každému, jak IT zelenáčům, tak i těm co se vyznají i trošku v kódu. Paráda!!

E-shop: www.zhubnijinak.com/

  • Možnost vše pomoci kódu upravit
  • Velice přehledné uživatelské prostředí
  • Mnoho doplňků
  • Špičková podpora
  • Férová cena
  • Nepřeberné množství funkcí
  • Za 2 roky provozování eshopu jsem nenalezl žádný zápor, opravdu
Ondřej Šípka
Ondřej Šípka 18.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vybírali jsme řešení, které nám umožní postavit eshop bez toho, abychom nad tím trávili celé dny. Shoptet je prověřen tisíci funkčními eshopy a nabízí nepřeberné množství nastavení a funkcionalit, přitom je jednoduchý na nastavení a konfiguraci. A navíc mají super zákaznickou podporu, která reaguje obratem. Určitě doporučuji.

E-shop: shop.giftbaskets.cz

  • Jednoduchá konfigurace
  • Mnoho doplňků
  • Integrace s různými systémy
  • Omezené možnosti návrhu a designu informačních a jiných statických stránek v základním řešení.
TRENDYMANIA fashion e-shop
TRENDYMANIA fashion e-shop 11.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Super, ráda každému doporučím, nikdy jsem neměla jediný problém. Ceny příznivé, komunikace perfektní, podpora okamžitá, vše naprosto v pořádku.

E-shop: www.trendymania.cz

  • Ceny, telefonická a on-line podpora.
Shoptet 11.07.2023

Dobrý den,

mám obrovskou radost, že jste pro svoje podnikání vybrala Shoptet a jste s námi spokojená. Děkujeme vám za vaši důvěru a pozitivní recenzi.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků!

Mějte se krásně.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant