Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (806 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jiří Baloun
Jiří Baloun 21.02.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zákaznická podpora je opravdu skvělá. Po drobném tápaní si dokáže na Shoptetu vytvořit eshop opravdu každý. Ceny jsou trošku vyšší a některé doplňky jsou opravdu přemrštěné. Ale obecně velká spokojenost.

E-shop: www.donwood.cz

Michal Tomeš
Michal Tomeš 18.02.2020
2.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Sice krátce, ale Shoptet nepovažuji za něco světoborného. Zákaznická podpora sice rychlá, ale fakticky k ničemu. Ceny oproti konkurenci spíše střed, ale za méně peněz se dá jinde udělat podobná muzika. Nechám tomu pár měsíců, až se vychytají mouchy, ale zatím spíše zklamání.

E-shop: www.indickesaty.cz

  • Uživatelsky docela příjemné
  • Široká možnost úprav
  • Technická podpora
  • Cena a dokupování
Miroslava Hulíková 26.02.2020

Dobrý den, Michale.

Nejprve bych Vám chtěla poděkovat za recenzi. Prošla jsem si vaši komunikaci, kterou jste měl s kolegy ze zákaznické péče a určitě bych ráda zjistila v čem je zakopaný pes. Moc rádi vám s tím "vychytat mouchy" pomůžeme a měla jsem pocit, že se to dělo právě i v komunikaci, kdy kolega poradil, jak jinak používat systém tak, abyste dosáhl očekávaného výsledku. Je možné, že došlo k nějakému komunikačnímu šumu, ale zpětnou odpověď od Vás jsme už neobdrželi. Klidně napište odpovědí na poslední komunikaci a můžeme se tomu podívat na zoubek znovu :)

Krásný den, Mirka

Jan Zelinka ART
Jan Zelinka ART 18.02.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Osobně jsem systém zase tak jednoduchý neshledal, ocenil bych více FAQ přímo v našeptávači nápovědy. Po pár dnech jsem tomu ovšem přišel na kloub a hlavní je, že opravdu všechno funguje jak má. Řešení bych doporučil.

E-shop: 340418.myshoptet.com

  • Robustní systém
  • Komunita
  • Cena, ale to se pak dá pochopit
  • Absence množství ks na skladě ve free verzi (problém je, že mohou objednat nekonečno množství a zaplatit - to vidím jako problém)
Eliška Mužíková
Eliška Mužíková 17.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Díky možnostem, které nabízíte si mohu splnit sen a prodávat oblečení ze zahraničí. Vaše služby, funkce, cena i podpora jsou vynikající. Zatím vše funguje jak má dle mé představy.

E-shop: www.ellasboutique.cz/

Michal Záhořák
Michal Záhořák 17.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme spokojeni s provozem i všemi funkcemi e-shopu. Zatím využíváme tarif Basic, pro začínající podnikatele jistě nejjednodušší a nejlevnější cesta k vzestupu.

E-shop: www.mujplechacek.cz

Zdeněk Čihula
Zdeněk Čihula 17.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

přehlednost a jednoduchost v editaci. Mnoho užitečných doplňků. Jiné hodnotit zatím nemohu, eshop je v běhu pouze týden

E-shop: www.mojee.cz/

Dominik
Dominik 12.02.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá a přehledná platforma vhodná i pro začínající e-shopaře. Žádné zbytečnosti, zkrátka to co člověk potřebuje to tam najde.

E-shop: www.motohome.cz

Lucie
Lucie 12.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jednoduché a intuitivní ovládání. Zatím jsme neshledali žádná negativa. Spoustu doplňků lze doinstalovat. Při volání na podporu jsme také byli vždy spokojeni :-)

E-shop: www.unishopping.cz

Jan Tobiáš
Jan Tobiáš 10.02.2020
5 / 5

Jednoduchá a přehledná tvorba vlastního e-shopu. Velice rychlý a spolehlivý vstup do světa internetových obchodů. Shoptet doporučuji.

Václav Nechyba
Václav Nechyba 09.02.2020
5 / 5

Jednoduchá platfroma pro začínající podnikatele, ve které je obsaženo téměř vše. Podpora laskavá a ochotná vždy poradit :-)

E-shop: www.tpillow.cz/

Jan Hadač
Jan Hadač 09.02.2020
5 / 5

Shoptet používám a znám již řadu let, takže vím jaký byl a jakou cestu ušel, doporučuji všem, kteří chtějí vlastní e-shop a chtějí, aby jim e-shop nejen prostě fungoval. Snadná administrace, přehled, bezvýpadkový provoz, prostě vše co si běžný e-shopař může přát.

Zajímal jsem se také o opensource řešení, ale Woocommerce, která je defakto všude, tak tu prostě NE. Aktuálně jsem narazil na nopCommerce, která tu není tak známá, ale rozhodně stojí za zmínku a čím více ji testuji, tím více objevuji její zásadní výhody a co vše vlastně umí, jít vlastní cestou je lákavé :-)

E-shop: www.rc-levneji.cz

Alena Laubeová
Alena Laubeová 08.02.2020
4 / 5

Začínám. ale zatím jsem spokojena...

Věřím, že do měsíce to rozjedu a pak uvidím, jak to jde v reálném prostředí...

E-shop: www.matikapolopate.cz/