Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1141 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Bernard Theuer
Bernard Theuer 16.05.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto nadšený z rozmanitosti funkcí a vlastností, které Shoptet nabízí. Jejich platforma poskytuje všechny nástroje a možnosti, které jsme potřebovali pro provozování online obchodu. Spravovat, vytvářet a upravovat produkty, nebo nastavovat různé platební a doručovací metody, Shoptet má pokryté všechny naše potřeby. Nastavení a funkce potřebují sice nějakou dobu „ať si to člověk osahá“, ale přesto je administrace přívětivá.

Celkově jsem velmi spokojený s podporou jako je nápověda a Shoptet poradna na FB.

Uživatelská přívětivost shopu byla při výběru klíčová a Shoptet splnil očekávání.

I když nás čeká ještě hodně práce, myslím, že jsme vybrali správně.

Doporučil bych Shoptet každému, kdo hledá spolehlivou a výkonnou platformu pro svůj elektronický obchod.

E-shop: www.koupelny-online.cz

  • Uživatelská přívětivost.
  • Platební a doručovací možnosti.
  • Ovládání intuitivní a snadné.
  • Rozsáhlá škála doplňků.
  • Zákaznická podpora.
  • Nápověda a Shoptet poradna.
Shoptet 16.05.2023

Dobrý den, Bernarde, chtěla bych vám poděkovat za pěkné hodnocení. Moc si toho vážíme. :) Věřím, že se vám bude s e-shopem dařit!

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Pavel
Pavel 11.05.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

S e-shopem jsme u Shoptetu na začátku, ale zatím vše bez problémů. Srozumitelné řešení a pokud si nevíte kudy kam, tak je vždy po ruce nějaká rada.

Vendula Čapková
Vendula Čapková 04.05.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Před lety jsem vsadila na Shoptet a dodnes jsem velmi spokojená a neměnila bych. Je to funkční řešení, které zvládne i začátečník. Ovládání je srozumitelné a na Helpdesk se můžu vždycky spolehnout.

E-shop: www.topotrebuju.cz/

  • Chtělo by to zase apku do mobilu.
Martin Vaner
Martin Vaner 03.05.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsem vybiral v podstate hotovy system pro eshop, ktery se vyplati uz jen tim, ze usetri spoustu casu se zbytecnym nastavovanim, vymyslenim ruznych doplnku a dalsich funkci. Shoptet nabizi vse v zakladu, ale ma i sve mouchy. Nicmene rozhodne je to za nas nejlepsi reseni i do budoucna.

E-shop: www.propesany.cz

  • Jednoducha administrace,
  • spoustu modulu k dispozici uz v zakladni verzi, rychle a pomerne snadne nastaveni, skvela dokumentace
  • Nema API,
  • chybi automaticke importy zbozi v zakladu (lze za mesicni poplatek dokoupit, ale nejsou dotazene z meho pohledu, za tu cenu), nemoznost kvalitni automatizace bez nutnosti externich, placenych a drahych sluzeb
Michaela Kostovská
Michaela Kostovská 30.04.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

I jako absolutní začátečník jsem díky Shoptet podpoře a nápovědě poskládala svůj eshop. Neříkám, že jsem všemu rozumněla napoprvé, ale podpora mi vždy pomohla!

E-shop: www.namotano.cz

Michaela Tkáčová
Michaela Tkáčová 17.04.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

za man super :) presli sme z eshop rychle a zatial som velmi spokojna ♥ rýchla podpora, milý prístup.

E-shop: www.green-smile.cz

  • vela plusov :D
  • - shoptet pay ♥
  • vyssia cena
  • platené doplnky
Vasyl Kravz
Vasyl Kravz 15.04.2023
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Velmi dobré. Po jednoduché registraci si zvolíte plán zdarma nebo placený a to se dále rozděluje. Asi v česku tohle nemá konkurenci, zkoušel jsem webnode e-shop ale tam se musí platit za vše i když je uživatelsky přívětivější.

  • verze zdarma
  • spolehlivost
  • dobře vypadající
  • ve verzi zdarma jen 10 produktů
  • uvítal bych alespoň 15-20 produktů
Luděk Škrip
Luděk Škrip 07.04.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Měl jsem jiný e-shop, ale Shoptet nemá v CZ konkureci. Skvělé funkce, rychlost, celkově skvělé!!! Začínám, ale jsem nadšen.

E-shop: www.sperky-peruc.cz

  • Vše je vynikající, hlavně podpora.
  • Nevím o nich.
Shoptet 10.04.2023

Dobrý den, Luďku,

jménem Shoptetu vám děkuji za vaši skvělou recenzi. Je úžasné, že jste nadšený s naší platformou a s naší zákaznickou podporou. Vážíme si toho.

Ať se vašemu podnikání daří a mnoho spokojených zákazníků.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Lada Přibylová
Lada Přibylová 27.03.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi oceňuju poradnu a nápovědu u nastavení. Díky detailním radám jsem zvládla nastavit e-shop skoro sama! Administrace je velmi intuitivní.

E-shop: www.botyneboty.cz/

Shoptet 27.03.2023

Dobrý den, paní Přibylová,

děkujeme vám za hezkou recenzi. Jsem moc ráda, že je správa e-shopu pro vás intuitivní. Těší nás, že můžeme přispět začínajícím eshopařům rozjet svoje podnikání. :)

Přeji vám úspěšný start vašeho businessu. Ať se vám daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Hana
Hana 24.03.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá intuitivní obsluha s velmi pružnou zákaznickou podporou (každý problém mi pomohli vyřešit v podstatě do druhého dne a většinou se jednalo o moji chybu a ne chybu systému)

E-shop: www.hanakodesign.cz

Shoptet 24.03.2023

Dobrý den, Hanko, děkujeme za kladnou doporučující recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší. Moc si toho vážíme.

Kristýna

Customer Care Consultant

Tomáš Wilms
Tomáš Wilms 23.03.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přešel jsem z Wordpressu na Shoptet a už po prvním dnu musím říct, že obrovská spokojenost. Napojení na externí služby bez problémů, vše funguje a nakonec i po designové stránce to vypadá dobře. Spokojenost

E-shop: www.probeast.cz

Shoptet 23.03.2023

Dobrý den, Tomáši, děkuji vám za pozitivní recenzi. Těší mě, že na naší platformě oceňujete hlavně jednoduchost a skvělou funkcionalitu. Od toho tu pro vás Shoptet je :)

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Lukáš Kochrda
Lukáš Kochrda 17.03.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Jsem puntičkář a rád mám věci vyladěné do detailu. Stávající řešení e-shopu mi přestalo stačit a Shoptet byla jasná volba. Chci mít to nejlepší a ne zase za rok něco měnit. Tak že aktuálně se hlavně vzdělávám, protože pro Shoptet existuje mnoho návodů a chci si vše udělat od začátku správně. A musím říct, že mě to moc baví :)

E-shop: lilidesign.cz

  • Možnosti rozšíření
  • Podpora
  • Návody
  • Propojitelnost na další nástroje
  • Vyladění pro zákazníky (konverze)
  • Profesionalita
  • Funkce
  • Nastavení některých věcí je trochu zdlouhavé, ale to je asi zatím jen jediná nevýhoda, kterou vidím v porovnání se stávajícím řešením
Shoptet 17.03.2023

Dobrý den, pane Kochrdo, jsem moc ráda, že jste si vybral naše řešení a že vás tvorba e-shopu baví. :) Věřím, že budete mít e-shop dle svých představ.

Přeji vám ať se vám daří a máte spokojené zákazníky.

Kristýna

Customer Care Consultant