Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (635 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vladimir
Vladimir 26.09.2018
5 / 5

Jednoduché na ovládání, spousta funkcí, parádní vzhled, snadná integrace platební brány a ke všemu nápověda. Spokojenost.

E-shop: https://www.makeuppromuze.cz/

Kateřina Fantová
Kateřina Fantová 25.09.2018
5 / 5

Ovládání eShopu zvládnu na 95% sama, přičemž jsem byla na začátku naprostý laik. Vše je uděláno tak, aby si poradil průměrně inteligentní člověk a eShop sám spustil, nastavil, postavil na doménu a sám i provozoval. Ovládání je intuitivní, jednoduché, většina popisků a vysvětlivek jednoduše pochopitelná. A pokud přece jen sama nevím...podpora pracuje velmi dobře a rychle, většinu problémů odstraním díky jejich pomoci do pár hodin. Sále je plno novinek a doplňků, které velmi pomáhají a práci usnadňují a automatizují. Jsem velmi spokojená a doporučuji ten eShopový sytém VŠEM, malým i velkým obchodníkům. Můj obrat se hlavně díky tomuto systému za necelé tři roky více než ztrojnásobil a nyní se pohybuje už v řádech milionů. Jsem schopna vyřídit přes 3 tis. objednávek ročně, kvalitně a profesionálně. A to vše zatím řídím a na tom všem pracuji opravdu sama (jen sklad používám externí - fulfillment je řešení bez kterého bych se už nyní neoběšla).

E-shop: www.katrincola.cz/

Tomáš
Tomáš 18.09.2018
5 / 5

Vše ok - super podpora. Jednoduchý systém který se dá snadno doladit ze šablony k obrazu svému. Doporučuji

E-shop: sibila.cz

Petra
Petra 17.09.2018
5 / 5

Úžasná a vstřícná podpora a vše je tak jednoduché nastavit, že to zvládne úplně každý. Jsem moc spokojená.

Barbora Došková
Barbora Došková 16.09.2018
5 / 5

shoptet je skvělý pomocník pro sólisty, nebo nováčky v podnikaní. odstupňování funkcí a měsíčních paušálú je férové a taky možnost vyzkoušet si řešení nanečisto a měsíc se učit je k nezaplacení :)

nejvíc ale oceňuju pohotový helpdesk a tímto pozdravuju všechny na helpdesku a děkuji za jejich ledový klid, s jakým odpovídají na naše dotazy!

E-shop: vinties.cz

Monika Patlevičová
Monika Patlevičová 11.09.2018
5 / 5

Zatím s obchodem začím, ale super jsou návody u jednotlivých sekcí, které mi pomáhají e-shop vylepšit. Super je i shoptet poradna na FB, kde máte pomalu okamžitou pomoc, aniž bych otravovala help desk

E-shop: www.bellfor-krmivo.cz/

Nutri Salus
Nutri Salus 10.09.2018
5 / 5

Na můj vkus složité, ale bohužel doba si všechna ta nastavení žádá.

Klientský servis shoptetu je bezkonkurenční. Co jsme nevěděli, s tím nám shopteťácký tým pomohl a úspěšně jsme vše nastavili a věřím, že i do budoucna nám tento skvělý tým pomůže s donastavením.

Ideální řešení pro rozjezd nových menších e-shopů i již zaběhlých. Administrace se spoustou nápověd a pokud nápovědu není, nebo ji nerozumíte, je o Vás dobře postaráno :)

E-shop: www.nutrisalus.cz

Josef Haas
Josef Haas 04.09.2018
5 / 5

Přehledná administrace, technická podpora od rána do večera, moduly které šetří hodiny práce.

Celkově naprostá spokojenost

Za rozumnou cenu moře muziky :-)

E-shop: www.bezvapotisk.cz

Michal Kocanda
Michal Kocanda 30.08.2018
5 / 5

Hledal jsem platformu, na které vytvořím obchod rychle, bez zbytečných investic a zkoumání, proč něco nefunguje. Našel jsem Shoptet, na kterém jsem e-shop nastavil a spustil během jednoho dne. Zatím jsem neobjevil nic, co by mi tu chybělo.

Markéta Závůrková
Markéta Závůrková 29.08.2018
5 / 5

Eshop je v tuto chvíli v rozjezdu,tak nemohu moc předat další zkušenosti. Každopádně co se týče podpory zákaznického centra,tak musím říct,že vše je perfektní . Vždy mám velmi rychlou , profesionální a milou odpověď..Děkuji za to , Markéta

E-shop: www.madeleineshop.cz

Míša
Míša 28.08.2018
5 / 5

Vynikající rychle vytvořený a přehledný . Stránky jsou jednoduchá tak že jsme se to hned naučila . tak že vřele doporučuji.

E-shop: www.misaobchod.cz

Miroslav Havlíček
Miroslav Havlíček 27.08.2018
5 / 5

Vše krásně intuitivní, zpracování administrace perfektní, obrovská podpora na FB skupině, kterou moderuje sám pan ředitel Shoptetu. Pro mě jako malý začínající shop naprostá spokojenost.

E-shop: www.akvariniledosvtleni.cz