Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (984 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Veronika Pavlíková
Veronika Pavlíková 02.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Můj cíl byl postavit eshop na řešení, které je veřejné známé a ulehčit tak zákazníkům nákup co nejvíce, ale za přijatelnou cenu. Velmi mě překvapila samotná lehká administrace a postavení celého eshopu celkem rychle. Co je potom už trochu složitější/časově náročnější jsou různé importy, šablony emailů, atp. Nutno ale říct, že vše lze nechat v původním stavu a "jen" naplnit produkty. Náš eshop není velký, prodáváme svoje výrobky, takže neřešíme žádné složitější transakce/evidenci. Musím ještě dodat, že nápověda shoptetu je dokonalá, prostředí je v CZ a to se mi líbí opravdu hodně. I když umím anglicky, tak je pro mě komplet CZ velkým plusem.

E-shop: www.drillathletics.com

  • rychlost vytvoření eshopu
  • tak akorát customizace pro středně pokročilého uživatele (není překombinované)
  • moduly fungují velice hezky
  • nápověda
  • uživatelsky známe designy
  • FB help formu (skupina)
  • CZ plná lokalizace prostředí
  • ruční export/import u Zásilkovny
Zdeněk Koblic
Zdeněk Koblic 31.03.2021
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zákaznická podpora je přetížena. "Odpověď čekejte, až se na vás dostane řada"(základní poučka zákaznické podpory: neříkat zákazníkům, že musejí čekat na odbavení jiných zákazníků). Jinak hodnotím zákaznickou podporu velmi kladně.

Funkce v krabicovém řešení výborné, jsou mezi nimi ale nesrovnalosti, které uživatelé řeší již velmi dlouho, zatím bez nápravy, např. zobrazování dostupnosti u náhledu produktu s variantami v kategoriích. Dále mi chybí možnosti kompletního importu zboží (např. import parametrů včetně pořadí, import kategorií včetně pořadí a obrázků). Prázdné kategorie nelze automaticky skrýt. XML feed pro Heuréku raději řešíme mimo Shoptet (nelze nastavit název produktu a kategorii na úrovni produktu). Atd. Ale celkově opravdu velmi dobré.

Spolehlivost - ke zvýšení spolehlivosti by možná přispělo nasazování aktualizací v méně exponovanou dobu, protože když se něco nepodaří (a to se pochopitelně stává), dochází k zbytečným výpadkům.

E-shopy: wadima.cz, avantgard.cz

  • viz zkušenosti
  • viz zkušenosti
Adéla Stonjeková
Adéla Stonjeková 25.03.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Co nenabízí šablony, to vám pomůže doporučený programátor, aby jste měli co potřebujete. Je skvělé si koupit celý doplněk a né platit taxu měsíčně, pokud máte již zavedený eshop. Mnoho vychytávek.

E-shop: www.ceskabiomoda.cz

  • Skvělá podpora i po telefonu, vše vám vysvětlí jako úplnému začátečníkovi. Pro mě to nejdůležitější. Vyšli mi vstříc i cenou, jelikož jsem chtěla eshop s 200 produkty, ale nechtěla platit za eshop z 1000 produkty. Mám tarif basic a k tomu si mohu dokoupit vždy po 50 produktech a né platit za dražsí tarif, což vítám.
  • Chtělo by to tarif pro například 500 produktů za přijatelnou cenu.
Olga Šašková
Olga Šašková 22.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velice spokojena, jednoduché a jasné ovládání a vysvětlivky, hezký vzhled, základní verze obsahuje vše důležité i varianty v barvě zboží.

E-shop: www.eshopnakavalo.cz

  • jednoduché, dobrý vzhled
Andrea Černá
Andrea Černá 22.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím můj e-shop funguje jen krátce, ale jsem spokojená. Dobrá komunikace, široký výběr z různých doplňků a jejich popis.

E-shop: www.andamoda.cz

  • jednoduchost
  • přehlednost
  • služby
  • cena
Dusan Hnilica
Dusan Hnilica 20.03.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Prevazne pozitivni, chybi nam integrace s prostredim Fakturoid.

Libivy moderni design.

Snadne a intuitivni ovladani

E-shop: Www.flintergroup.eu

  • Integrace s Fakturoid
Daniel Rodr 24.03.2021

Zdravím vás, Dušane,

díky za pěkné hodnocení, je fajn že vám Shoptet vyhovuje.

Snad vás potěším i s tím Fakturoidem - i když zatím propojení hotové není, můžete pro něj zahlasovat v naší Roadmapě:

https://www.shoptet.cz/roadmapa/

Věřím, že i vaše podpora může vývoj uspíšit, je potřeba zhodnotit kolik klientů by tohle napojení potřebovalo.

Díky a mějte se,

Daniel Rodr

Account Managers Teamleader

Aleš Procházka
Aleš Procházka 15.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem nadšený. Celková jednoduchost a přehlednost při zakládání prvního shopu. Intuitivní ovládání. Takže, bezva! :)

E-shop: www.rsboilies.cz

  • Přehlednost, rychlost, intuitivní ovládání.
Květuše Novotná
Květuše Novotná 15.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dala jsem na doporučení známého, který má u Shoptetu e-shop. Jsem spokojená zatím spokojená se vším.

E-shop: www.andreo.cz/

  • Přehlednost
Melinda Kovářová
Melinda Kovářová 11.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojená, šablony jsou pěkné, funkce jednoduché a přehledné. Pokud si nevím rady, tak zákaznická podpora, vždy rychle reaguje a pomůže.

E-shop: www.molentia.cz

Lazebnictví Juříčkovi
Lazebnictví Juříčkovi 11.03.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E shop jsme přestěhovali z jiné platformy a je to velký krok k lepšímu. Vše zatím funguje jak má a stále objevujeme nové možnosti. Ale zákaznická podpora je trochu pomalejsi a nedá se vůbec dovolat.

E-shop: Www.lazebnictvi-jurickovi.cz

Radek Hrazdira
Radek Hrazdira 07.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím spokojenost nad očekávání. Jsme na začátku a objevujeme. Určitě potřebujeme zajímavější grafiku, ale v porovnání cena výkon nemůžeme hledat chyby.

E-shop: www.movimento.cz

Claudia Patrick
Claudia Patrick 05.03.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to nas prvni virtualni obchod. Neverili jsme, ze bez zkusenosti, jsme schopni si sami vytvorit vlastni e-shop. Byli jsme mile prekvapeni mnozstvim funkci a ruznych doplnku.

E-shop: www.prorozhodci.cz