Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (503 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš Sejkora
Tomáš Sejkora 26.10.2017
5 / 5

Shoptet je jednoduchý, spolehlivý a stabilní systém, ve kterém se neztratí ani začátečník. A pokročilí ho mohou ladit k obrazu svému. Neustále se zlepšuje a přichází s novými nápady. Shoptet nabízí skvělou technickou podporu a velmi ochotný personál. Jsme velmi spokojení! Můžeme doporučit “všema deseti”.

E-shop: www.mobilgang.cz

Ondřej Livora
Ondřej Livora 23.10.2017
5 / 5

Zatím funguje vše dobře. Mile mě překvapilo množství funkcí a těším se, až je začnu všechny využívat a jsem spokojen u

i s technickou podporou a FAQ

E-shop: www.inboxes.eu

Hana
Hana 16.10.2017
5 / 5

Eshop jsme spustilli naplno právě před měsícem a vše funguje, jak má! Objednávky chodí, platební brána GoPay jede, EET se eviduje, vše zaznamenávají statistiky Google Analytics,... a my se radujeme z toho, jaký to byl dobrý nápad, zřídit eshop na platformě Shoptet.. :-)

Celý systém je velmi přehledný a intuitivní. Příprava eshopu byla zábava a zvládne ji i úplný začátečník. Nestihli jsme to za 30 dní, ale Shoptet nám testovací období úplně bez problémů prodloužil. Speciální poděkování si zaslouží rychlý Helpdesk, který dokáže vše ochotně vysvětlit i úplnému laikovi.

Pravidelné aktualizace a vylepšení, snadné propojení s dalšími službami, jednoduchá administrace, celkově chytrý systém, který za vás vyřeší spoustu drobností automaticky. To vše jsou důvody, pro které Shoptet doporučujeme.

I bez zkušeností a zbytečných pořizovacích výdajů si každý může založit krásný a funkční eshop!

E-shop: www.hobbychef.cz

Zuzana Némethová
Zuzana Némethová 10.10.2017
5 / 5

Zatím nemám důvod být nespokojená. Naopak jsem velmi spokojená. Do budoucna bych jen uvítala více si uzpůsobit grafickou šablonu.

E-shop: www.bellazu.cz/

Martina
Martina 10.10.2017
5 / 5

Krásné šablony, skvělá technická podpora, vše jednoduché a přehledné. Jsem ráda, že jsem si založila eshop právě u Vás :) Děkuji a těším se na další spolupráci!

E-shop: www.biobalicek.cz/

Naďa Vraspírová
Naďa Vraspírová 08.10.2017
5 / 5

Zatím spíše testujeme šablonu Echo (jednostránkový e-shop na pár produktů) a zvažujeme přechod i s hlavním e-shopem. Shoptet je téměř dotažené robustní řešení a rozhodně jsme velmi spokojeni. Zatím jej využíváme tak na 20% a je super vědět, že do budoucna můžeme růst a neřešit snad další přechod.

E-shopy: https://www.anatomicky-polstar.cz/, https://www.nahrivaci-polstar.cz/

Pavel
Pavel 06.10.2017
4 / 5

+ design , jednoduchá administrace , hezké šablony

- vysoká měsíční cena za GoPay , nemožnost použití jiné platební brány

- slabší design faktury pro zákazníka - chybí obrázky zboží na faktuře , není tam logo obchodu a není možné měnit velikost písma, - písmo je příliš malé

E-shop: www.dvb-t2-shop.cz

Aleš
Aleš 06.10.2017
5 / 5

Bohatá nabídka funkcí za dobrou cenu, které skutečně fungují, skvělá a rychlá podpora, šablony celkem pěkné.

E-shop: www.fairobchod.cz

Gabriela
Gabriela 03.10.2017
5 / 5

Jednoduché ovládání e-shopu. Pokud něco nejde nastavit, je zde ochotný tým techniků, kteří radi a celkem rychle odpoví a poradi. Eshop je spojen se spoustou dalších služeb , které pozvedavaji Můj eshop na vyšší úroveň . Jsem spokojena :-)

E-shop: www.tochces-fashion.cz

Alena Mátlová
Alena Mátlová 29.09.2017
5 / 5

Eshop od Shoptetu mám zatím krátce. Nastavuji jej a doplňuji zboží. Nejsem žádný velký "ajťák", ale i přes to je ovládání pro mne jednoduché a přehledné. Pokud jsem narazila na "neřešitelný" problém, tak zatím vždy stačilo se kouknout do nápovědy. Zatím vše funguje tak jak má!

E-shop: www.barevnyobchod.eu

Pavel
Pavel 23.09.2017
5 / 5

Určitě vřele doporučuji, zatím žádné požité.

Přidávání a správa produktů je velmi jednoduchá úprava vzhledu e-shopu také

Tadeáš
Tadeáš 22.09.2017
5 / 5

Skvělý a funkční systém, rychlé a ochotné reakce podpory. Velmi rozumné řešení nejen pro začínající e-shopy! Vřele doporučují všem, kteří uvažují o vlastním e-shopu. Systém je intuitivní a přehledný s širokou škálou možností.

E-shop: www.skitt.cz