Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (646 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Karel Rais
Karel Rais 02.11.2018
5 / 5

Než jsem narazil na shoptet tak jsem se bál jak budu zvládat tvoření, svého vysněného e-shopu. Dnes vím že je to hračka a jsem rád že spolupracuji zrovna s Vámi.

E-shop: www.kamara.cz

Milan Zlámal
Milan Zlámal 28.10.2018
5 / 5

Shoptet je jednička, přešel jsem k nim a zvýšil se mi obrat minimálně o 30 %, jsem velmi spokojen, výborná komunikace, perfektní helpdesk, děkuji moc

Lukáš Křivánek
Lukáš Křivánek 26.10.2018
4 / 5

+ přehledná administrace

+ komunikace s podporou

+ možnosti dokoupení doplňků

+ návody na internetu (co a jak se dá použít)

- málá možnost změny dizajnu

Jsem naprosto spokojený.

E-shop: www.obchudek-u-martinky.eu

Iva Lehnertová
Iva Lehnertová 25.10.2018
5 / 5

Jsem velmi spokojená s podporou, která mi vždy poradí, když si nevím rady. Velmi přívětivé prostředí a hezky design.

Kristýna
Kristýna 24.10.2018
5 / 5

5 hvězdiček si zaslouží za:

- jednoduché používání

- spoustu doplňků

- vzhled

- cenu

- vynikající podporu

E-shop: eshop.neuma.cz

Peter Malinič
Peter Malinič 23.10.2018
5 / 5

Podla mna uplne idealne riesenie pre ludi, ktori si spustaju webshop, ci uz ako primarny primarny predaj, alebo ako podporu svojej kamennej predajne. Pristup podpory je najlepsi a najustretovejsi, s akym som sa zatial stretol. Mozem len odporucit.

Zuzana
Zuzana 19.10.2018
5 / 5

Jsem velmi spokojená s Shoptetem. E- shop si tu zvládne udělat i naprostý laik a pokud si s něčím neví rady, pořadí mu na helpdesku. Vřele doporučuju...????

E-shop: www.zuzzlepuzzle.cz

Jan Marcaník
Jan Marcaník 18.10.2018
5 / 5

Skvělé řešení pro téměř okamžité spuštění eshopu. Během cca 6 hodin jsme byli schopni eshop zprovoznit v plné funkčnosti, s naplněným skladovým stavem atd.

E-shop: fanshop.mtbnmnm.cz

Jan
Jan 14.10.2018
5 / 5

Jsem naprosto spokojen. Zřízení eshopu prostřednictvím služby Shoptet s.r.o. je naprosto jednoduché a intuitivní i pro laika. Můj eshop prozatím není zcela hotov, ovšem oproti jiným službám mi Shoptet nabídl přehledný a srozumitelný návod, jednoduché administrativní prostředí a teď už jen přidávám další produkty a ladím finální vzhled.

E-shop: www.nejinteriery.cz

Martin
Martin 11.10.2018
4 / 5

I v základním tarifu je součástí mnoho funkcí, které usnadňují správu.

Je třeba si na určité věci zvyknout, lehce nepřehledná je totiž práce s nabízenými šablonami a jejich úpravou.

I tak je vše rychlé a připravené k okamžitému použití - stačí si zadat své produkty a můžete prodávat.

E-shop: 237333.myshoptet.com

Vít Číhal
Vít Číhal 09.10.2018
5 / 5

Naprostá spokojenost se službami. Problém řeší ihned a zatím vždy mi vyhověly a pomohli se vším (a to jsem měl opravdu problémové věci).

E-shop: www.darek.store

Šárka Bílková
Šárka Bílková 09.10.2018
5 / 5

Po mnohaměsčním zvažování a následně na několikerá doporučení jsem se rozhodla pro Shoptet. Ačkoliv jsem teprve ve fázi dokončování eshopu, tak mohu říci, že pro mne jako naprostého laika v této oblasti to byl zpočátku pocit naprostého zoufalství co a jak mám udělat. Nyní mohu říci, že jsem maximálně spokojena s veškerou podporou Shoptet týmu a jeho externistů. Jak znalostmi, tak i úžasně pozitivním přístupem a veškerou ochotou pomoci dotáhnout vše do zdárného konce.

E-shop: 229477.myshoptet.com