Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (765 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Robert
Robert 26.08.2019
5 / 5

Přehlednost, funkčnost, jednoduché - vše na výbornou!!! Doporučuji! S telefonickou podporou maximálně spokojený, vždy umějí správně poradit a pomoc. Moc Děkuji Adam Lošák a Zuzana Dudová

E-shop: www.czechpods.cz/

Kateřina Mašková 28.08.2019

Děkujeme, Roberte. Vašeho hodnocení si moc vážíme. A pochvaly jsem jmenovitě vyřídila :)

Hodně úspěchů přeji,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Fstudio - Tomáš Pospíšil
Fstudio - Tomáš Pospíšil 26.08.2019
5 / 5

Je fajn, že konečně na nějakém eshopu běží 360 fotky bez větších zásahů do kódu. Je to velký skok před konkurenci.

E-shop: 360.produktovafotografie.com/

Kateřina Mašková 26.08.2019

Tomáši, díky moc, že náš náskok před konkurencí takhle pěkně hodnotíte. Kolegyně se vám ozve, jestli byste se chtěl stát naším partnerem a nabízet tak přes nás vaše služby našim klientům. Věřím, že spolupráce by mohla být pro všechny strany přínosem.

Mějte se moc hezky,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Ivana Hubálovská
Ivana Hubálovská 23.08.2019
4 / 5

Vše jednoduché, srozumitelné a sofistikované. Jediný menší problém jsem měla při přesouvání na svoji doménu. Vše ale vyřešeno s podporou.

E-shop: www.barvyadler.cz

Kateřina Mašková 23.08.2019

Děkujeme moc za hodnocení, Ivano. Jsem ráda, že vám kolegyně pomohla, když vám sama napsala, že jste DNS záznamy neměla správně nastavené a podařilo se vám to tak s registrátorem vyřešit. Kdybyste cokoliv potřebovala, víte, na koho se obrátit ;)

Přeji vám mnoho podnikatelských úspěchů,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Marie Hlůšková
Marie Hlůšková 21.08.2019
5 / 5

Přehledný, bez velkých potíží jsem zvládla.Jiný jednodušší jsem nenašla. Jsem velice spokojená. Hodnotím 5 hvězdičkami.

E-shop: www.domacisolnajeskyne.com

Kateřina Mašková 21.08.2019

Paráda, že pro vás bylo nastavení snadné :) uděláme maximum, abyste byla spokojená i dál.

Ať obchody jdou!

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Denisa
Denisa 19.08.2019
5 / 5

Pokaždé, když jsem se dovolala na infolinku (2x), spojení s operátorem bylo rychlé a nastavení webu jsme vyřešily s operátorkou jednoduše po telefonu.

Chválím také velice intuitivní uživatelské prostředí při nastavování jednotlivých funkcí. Nastavila jsem si web přesně, jak jsem si přála.

E-shop: www.kapsicky.com

Kateřina Mašková 21.08.2019

Deniso, děkujeme za super hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená. A kdyby cokoliv, kolegyně vás zase rády uslyší :)

Mějte se krásně,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Michal Brož
Michal Brož 14.08.2019
5 / 5

Mohu jen doporučit. V oblasti eshopů se pohybuji již 20let a mám zkušenosti s vytvářením vlastních eshopů pro velké klienty. A tak jsem měl obavy, když půjdu cestou shoptetu, zda bude mít eshop dostatečnou variabilitu pro nastavení. A byl jsem mile překvapen. A to se týká i oblasti řešení problémů.

E-shop: www.toysimply.cz

Kateřina Mašková 15.08.2019

Děkujeme, Michale - snažíme se, abychom vyhovovali i větším klientům s většími e-shopy a individuálnějšími potřebami. A dělá nám radost, že už nejsme vnímaní jen jako partner „do začátku“ :)

Tak ať se vám daří!

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Jana Bakalářová
Jana Bakalářová 13.08.2019
5 / 5

Přehlednost, funkčnost, jednoduché - vše na jedničku. Jsem velice spokojená a to využívám funkce e-shopu teprve z 50%. Těším se, až se do toho více ponořím, díky Shoptetu se člověk i plno věcem přiučí. Co ale nejvíce oceňuji, jsou manuály "jak si co nastavit, aby to fungovalo". Díky tomu si člověk plno věcí může udělat sám a nepotřebuje pomoc třetích stran. A ten pocit když to začně fungovat, je k nezaplacení. :)

E-shop: www.gingerboy.cz

Kateřina Mašková 13.08.2019

100 % pejskařů ze Shoptetu vás podporuje :)

Jsme moc rádi, že vám manuály pomáhají. Kdybyste náhodou někdy něco postrádala, určitě dejte vědět.

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

NetCoShop
NetCoShop 11.08.2019
4 / 5

Dříve jsme měli e-shop na ByznysWebu. Ale tam se nám nezalíbilo z důvodu zastaralých šablon a taky kvůli malým možnostem Administrace. A tak jsme se rozhodli pro shoptet.cz kde jsme si administraci doslova zamilovali.

- Krásný a luxusní design šablon, i když jich není moc tak i tak se nám líbí. Jsou prozákaznické, moderní a responzivní.

- Super podpora která, nemá konkurenci. Je velice ochotná, pokryla všechny naše otázky a odpověděla skoro vždycky do 30 min.

- Moderní Administrace, kterou jsme si doslova zamilovali - mnoho možností, hezký vzhled.

- Co už je trochu škoda jsou poměrně velké ceny pro e-shop - ale to se dá snýst protože, shoptet nabízí mnoho funkcí.

I když už u vás e-shop nemáme tak i pořád se nám vaše řešení hodně líbí.

Jaký je váš shoptet názor?

E-shopy: 300246.myshoptet.com, 308512.myshoptet.com

Kateřina Mašková 13.08.2019

Krásný den přeji,

děkujeme mnohokrát! Budeme doufat, že až se zase případně rozhodnete e-shop provozovat, tak budeme vaší jasnou volbou a budeme do toho moct jít s vámi :)

Doufám, že se vám daří moc dobře.

Děkuji za naši veškerou spolupráci,

Katka

Jirásek
Jirásek 03.08.2019
5 / 5

Za mě nejlepší poskytovatel eshopů, služby sice trochu dražší, ale zase velice kvalitní, mohu opravdu doporučit.

E-shop: www.vyhne.cz

Kateřina Mašková 05.08.2019

Děkujeme :)

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

V.Melnyk
V.Melnyk 30.07.2019
5 / 5

Velké děkuji panu Adamu Lošáku.

Velmi vstřícný a ochotný! Snažil se mně hodně pomoc v převedeni a budováni mého e-shopu na platformě shoptet. S telefonickou podporou jsem taky spokojený, vždy umějí správně poradit a pomoc.

Vše jednoduché a intuitivní - spokojenost. Doporučuji

E-shop: www.aplikatoryljapko.cz/

Kateřina Mašková 30.07.2019

Dobrý den,

takové hodnocení moc potěší. Adamovi jsem vše vyřídila a děkuje! I děvčata z telefonické podpory si váží, že jste se o nic takhle hezky zmínil.

Těší nás naše spolupráce. Ať se vám moc daří!

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Jan Víšek
Jan Víšek 28.07.2019
5 / 5

Naprostá spokojenost, vše jednoduché, intuitivní. Vzhledem k tomu, že prodáváme specifický produkt, tak nám možnosti nabízené v šablonách postačují.

E-shop: www.starekrkonose.cz

Kateřina Mašková 30.07.2019

Hezké dopoledne, Honzo,

děkuji za Vaši recenzi - jsem ráda, že jste spokojení. Kdybyste kdykoliv cokoliv potřeboval, ozvěte se nám ;)

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.

Olga Šípková
Olga Šípková 26.07.2019
5 / 5

Velmi dobré řešení.

Nechápu jak ho někteří nemohou doporučit.

Teď k těm negativcům:

- Subdoména 123456.myshoptet.com?

To nemusíte řešit - je možné u některých registrátorů získat doménu opravdu levně. V dnešní době je to opravdu levná záležitost :)

- Málo šablon?

To vůbec nevadí! Ty šablony můžete změnit úplně podle sebe díky vlastnímu CSS, nebo požádat partnery shoptet

- Vysoké ceny?

Shoptet má spoustu jiných funkcí, kde jinde neseženete! Za kvalitu se platí :)

- Špatná podpora?

Velké kecy! Mě podpora vždy odpovídá do 30 min nebo max. Do 1 hodiny.

Za mě shoptet palec na horu :) A těch haterů si nevšímejte :)

Tak co? Jak se vám shoptet líbí moje odpověď?

Kateřina Mašková 29.07.2019

Krásný den, Olgo,

moc a moc děkujeme - snažíme se dělat maximum a moc nás potěšilo, že patříte mezi ty klienty, kteří to tak vnímají :)

S upřímným díky za spolupráci,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.