Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (948 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Švestka René
Švestka René 05.01.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem v celku spokojen některé přídavné funkce jsou ale moc drahé třeba implementace platební online brány. Administrace v pořádku i návody při situaci kdy si člověk neví rady jsou příjemným doplňkem.

E-shop: www.microstore.cz

  • Nastavení systému
  • Rychlost spuštění
  • Některé zásuvné moduly jsou zbytečně drahé
Kristýna
Kristýna 04.01.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Mám na shoptetu e-shop ani ne rok a z daleka nemám aktivní všechny funkce, které nabízí.

Občas mi přijde trochu nepřehledné uspořádání kategorií pro úpravy. Jinak vše funguje bezchybně!

Jan Nečas
Jan Nečas 02.01.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Pro nováčka je vše obtížné, zvláště když v tomto není moc bystrý, což platí o mně. Ocenil bych větší zákaznickou podporu. Externí spolupracovnice sice trochu pomohla, ale většinou jsem se musel prokousat sám-alespoň se toho více naučím :-). Shopteťácká podpora taky nestihá, mají toho asi moc.

E-shop: www.cyklocontent.cz

  • Po tom co se do toho člověk dostane, tak zjistí, že je je to jednoduché, intuitivní. Cena fajn.
  • Chtělo by to výrazně zlepšit podporu začínajícím zákazníkům.
Miroslav Lebl
Miroslav Lebl 28.12.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

fungujeme zatím krátce, zkušenosti máme pozitivní. Dosud jsme nenarazil na žádný závazný nedostatek či neochotu

E-shop: zverimex.cz

Petr Šimsa
Petr Šimsa 23.12.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velká spokojenost, prostředí je přehledné i pro začínající laika, komunikace s podporou bez výhrad!

E-shop: www.kolasimsa.cz

Aliaksandra Ondrejova Acharayeva
Aliaksandra Ondrejova Acharayeva 18.12.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Momentalně pracuju nad e-shopem a jsem se vším spokojena. Těší mě velký počet funkci, jednoduché ovládání a přehledný design. Možna by chtělo mít na výběr více šablon. Jinak za mě dobrý. Doporučuji.

Monika
Monika 17.12.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jsem nadmíru spokojená - ze začátku jsem měla ze spuštění stránek docela strach. Nejsem velký podnikatel a ani expert na internet ale stránky mne opravdu mile překvapili, sama jsem si dokázala takřka vše nastavit, a co jsem nevěděla bylo v nápovědě, kterou opravdu pochopí i nezkušený člověk.

E-shop: www.dostalshop.com

  • přehled
  • jednoduchost
  • krása
Martin Barák
Martin Barák 16.12.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Perfektní a rychlé vyřízení čehokoliv. Velice se mi líbí zákaznická podpora. Jsem naprosto spokojený a všem doporučuji Shoptet. Nic jiného bych nevolil.

E-shop: www.e-apple.cz

  • Rádi se vším pomohou
  • Super komunikace
Martin
Martin 16.12.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme spokojení.

Cena, funkce, Facebooková skupina, kde jsou všichni jako taková malá rodinka, kde sdílíme rady a zkušenosti.

Navíc má Shotet spoustu externích partnerů, kteří Vám pomůžou úplně se vším, co je potřeba.

Ideální pro začátečníky i pro zkušené eshopaře.

Marie Capalini
Marie Capalini 16.12.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Máme malý eshop a zatím jsme celkem spokojení. Nastavení bylo velice jednoduché a na začátku vás "vodí za ručičku". Jsme spokojeni i s jednoduchým designem. Jediné co nám v základní verzi chybí je možnost nastavit kolik máme zboží skladem a tím pádem se může stát, že si někdo koupí víc kusů než kolik máme k dispozici. To je zatím jediná vada na kterou jsem přišla.

E-shop: www.divutvor.cz

  • jednoduché nastavení
  • vstřícná a rychlá podpora
  • design
  • funkce skladových zásob v základní verzi
Marika
Marika 12.12.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše šlape jak má. Mám zkušenost i s jinými platformami a Shoptet.cz je za mě top. Doporučuji!

E-shop: www.nosimedeti.cz

Ondřej
Ondřej 10.12.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 2 ]

V celku jsem spokojen, ale nastavení některých věcí se snažilo být tak dokonalé, až je překombinované a příliš komplikované, třeba nastavování automatických mailů které není na jednom místě, ale hned na několika, nemožnost nastavění emailu který přijde po odeslání objednávky navázané třeba na druh dopravy či platby, třeba automatické zaslání proformafaktury při zvolení platby převodem. To je podle mne až vážný nedostatek.

E-shop: creative-kids.cz

Michal Jirkovský 17.12.2020

Ondřeji, moc děkujeme za hodnocení!

Rozumím - při nastavování komplexnějších funkcí nemusí být všechno hned na první pohled jasné, ale děláme vše pro to, aby to bylo pro naše klienty co možná nejužitečnější. Navíc každý z našich klientů využívá systém trošku jinak a my chceme pokrýt co nejvíce možností. Jakmile si člověk nastavení párkrát projde, získá lepší pocit.

Co se týká přímo emailů, tam jsou nastavení vždy často vázána na dané úrovně funkčností, takže přiznávám, že může působit trochu rozházeně. Konkrétněji, třeba zálohové faktury můžete navázat na určitý stavový email a podobně. Neumíme bohužel odesílat emaily s doklady z výchozího stavu objednávky, ale například do emailu, který chodí zákazníkovi automaticky po odeslání objednávky, můžete nastavit libovolný text a info právě třeba k fakturaci.

Abych se tu moc nerozepisoval, určitě nám pro více informací napište na náš technický support na info@shoptet.cz. Zkusíme vymyslet a nastavit řešení, které je možné a bude vám co nejvíce vyhovovat.

Michal Jirkovský

Technical Support Teamleader

Shoptet