Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (597 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Cecilie Nagy
Cecilie Nagy 15.06.2018
5 / 5

Vse bezi jak ma, podpora, mili lide, jednoduchost, prehlednost, komplexnost a staly vyvoj.

Jen tak dal :)

E-shop: Www.cecilienagy.cz

Denisa Hanušová
Denisa Hanušová 14.06.2018
5 / 5

Nejlepší řešení pro e-shopy! Vřele doporučuju :) Se vším pomohou a rychle se vše vyřeší. Pořád pro své klienty připravují vylepšení a jsou připraveni na měnící se podmínky trhu, např. GDPR! Fakt super, díky!

E-shop: https://www.retrospot.cz

Beata Barros
Beata Barros 14.06.2018
5 / 5

Skvely zakaznicky servis - Helpdesk, bez nich by som nemohla fungovať!

Vďaka Shoptetu som mohla začať podnikať v tom, čo je mojou životnou hodnotou,vášňou a misiou. Svet čistej kozmetiky, udržateľnej produkcie a rozumného či vedomého nakupovania. To celé ma baví ale rozhodne by som nemohla začať nebyť skvelého teamu Shopteťákov ktorí ma veľmi podporujú v technickej stránke veci, ktorej moc nerozumiem. Takže veľké ďakujem za to, že sa môžem živiť tým čo ma baví a verím, že pomáha "make a diffrence", Bea

E-shop: https://www.gravitas.cz/

The CBD Hemp
The CBD Hemp 14.06.2018
5 / 5

Parada, velice pohotoví při nejasnostech atd. Jednoduchý nastavení, zvládne kdokoliv! DOPORUČUJI!! =)))

E-shop: www.thecbdhemp.com/

Marie Michalcová
Marie Michalcová 14.06.2018
3 / 5

Děkuji, eshop jsem spustila 7. 6. 2018, ale zatím se to nijak neprojevilo v zájmu zákazníků...bohužel. Nastavení proběhlo celkem bez velkých problémů, ale ty byly spíše na naší straně s převodem domény atd...z Vaší strany děkuji velmi za Váš skvělý přístup, ochotu, vstřícnost.

E-shop: www.utechaduse.cz

J. Musil
J. Musil 12.06.2018
4 / 5

Nemohu posoudit s konkurenčními produkty, ale na shoptetu nám běží již druhý eshop a za mě mohu jen doporučit. Po zkušební 30 denní době jsme již zůstali. Nápověda srozumitelně zpracovaná, stejně skvělá je i podpora.

Martin Horák
Martin Horák 11.06.2018
5 / 5

Velmi si cením toho, že jsem měl možnost během 30 dnů pracovat s e-shopem v plné verzi na zkoušku a ujasnit si mnoho věcí, které bych jinak zjišťoval pracně přes systém nápověd a on-line komunikací s administrátory.

Jsem ale ještě mnohem víc nadšen z toho, že mi Shoptet umožňuje vlastnit ostrou verzi mini e-shopu ve verzi Free zcela zdarma a vyzkoušet si tak i další věci, jako je např. odezva zákazníků nebo viditelnost ve vyhledávačích. Je to velká věc, která jistě v mnoha případech znamená objednání některé z placených verzí e-shopu bez obav z toho, jestli "to půjde" a "jak to zvládnu" apod.

Děkuji týmu Shoptetu za poskytnutí této možnosti

E-shop: www.lilianne.cz

Erika
Erika 05.06.2018
5 / 5

Výborná komunikace jak po telefonu tak emailem. Vždy dobře poradí, jak věci nastavit. Velmi přehledné návody, podle kterých eshop dokáže nastavit i laik. Vše chce cvik a praxi, ale se shoptetem se vše člověk snadno naučí. Rozhodně doporučuji.

Lenka Cabrnochová
Lenka Cabrnochová 30.05.2018
5 / 5

Vždycky jsem snila o tom, že bych něco vyráběla a prodávala na internetu. Pokaždé mé sny skončily tím, že jsem neměla peníze na zřízení e-shopu.. Díky Shoptetu se mi ten sen po mnoha letech konečně splnil. Mockrát Vám děkuji, moc to pro mě znamená.

E-shop: www.lenymade.cz

Martin
Martin 27.05.2018
5 / 5

I přes vyšší cenu se nám již dlouhodobě vyplácí. Vše je jednoduché. Většinu nastavení zvládneme udělat sami. Na složitější jsou k ruce programátoři.

E-shop: www.lopstyle.cz

Vladimír Hulín-Mihalec
Vladimír Hulín-Mihalec 26.05.2018
5 / 5

Mnoho funkcí, vše rychlé, jednoduché, intuitivní.

Prozatím jej využíváme krátce, ale na žádný problém jsme nenarazili.

E-shop: www.karpatia.cz

Martina Bodanská
Martina Bodanská 25.05.2018
4 / 5

Doporučuji Shoptet pro svoji jednoduchost a intuitivní ovládání. Nevěřila jsem, že si zvládnu nastavit eshop sama, ale podařilo se. Helpdesk je k dispozici.Doporučuji

E-shop: www.lovelyarn.cz