Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1057 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

S
S 27.03.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Katastrofálna zákaznícka podpora. Aj po zrušení účtu a zaplatení poslednej faktúry posielajú každý mesiac nejakú faktúru k úhrade a upomienky. Shoptet je zastaralé riešenie, zle sa ovláda a neponúka žiadne možnosti.

  • nič
Shoptet 31.03.2022

Dobrý den,

mrzí mě vaše nespokojenost a velmi rád bych vše prověřil blíže. Můžete mi napsat na info@shoptet.cz nebo info@shoptet.sk - projdu si celý případ. V Shoptetu si velmi zakládáme na kvalitní zákaznické péči (jak dokládají i další hodnocení zde) a tak spíše předpokládám, že došlo k nějakému nedorozumění, které se vysvětlí.

Obecně platí, že služby vám vždy fakturujeme na základě vaší objednávky a vzájemné dohody o podmínkách poskytování našich služeb. Nemohli bychom vám fakturovat nic, co by s ní bylo v rozporu.

Budu moc rád, když se nám ozvete a odvoláte se přitom na tuto odpověď. Moc rád s vámi vše znovu projdu. Shoptet toho nabízí opravdu hodně a věřím, že se nám pouze povedlo vykročit nesprávnou nohou. To se určitě dá změnit.

Za Shoptet přeji jen to dobré.

Daniel Rodr

Customer Care Consultant

Eva Slabá
Eva Slabá 27.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám zkušenost s Wixem. Drag And drop tam je skvělý, e-shop už ne.

Chvíli jsem zde bojovala se šablonami a barevností, ale jsou tak variabilní, že jsem nakonec spokojená.

Obrovský plus je napojení na všechno co v Česku může člověk potřebovat. A automatizace tam, kde jí člověk čeká. Skvost.

E-shop: www.hlavahlinena.cz

  • •Napojení na dopravce, banky
  • •Automatizace (např. u objednávek)
  • •Aktualizace dle českého práva
  • •Šablony jsou variabilní, přesto jsou omezující
  • •Nemožnost si (bez doplňku) měnit defoltne nastavené prvky
Petr Vítkovič
Petr Vítkovič 25.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Máme e-shop vinařství Zapletal druhým rokem na platformě shoptetu. Můžu tuto platformu pouze jenom chválit. Jednoduché ovladání, spousta super doplnku, které vám usnadňují práci a zvyšují prodej.

E-shop: eshop.vinarstvizapletal.cz/

  • podpora
  • dobrá ovladatelnost
  • možnosti úprav
  • dopňky
  • žádné
Petr
Petr 25.03.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Bohužel složité nastavování webu a hlavně je problém se zákaznickou podporou.

Nelze od nich poradit telefonicky! Přehazují si, jak horký brambor. Na e-maily odpovídají sporadicky a neúplně.

Dále chtějí předem zaplatit fakturu cca 1800 Kč za přidání do 5-ti srovnávačů ale přitom velmi složité vyplňování různých formulářů pro srovnávače a neporadí s nastavením vlastní domény pro funkci v jejich shoptetu.

Když chcete najít po 30 dnech svůj obchod - nelze!

Ale upomínky na nezaplacenou fakturu (za kterou nic neudělali) chodí neustále, i s pokutou 100Kč za každou upomínku.

Prostě hrozný přístup. Rozhodně nedoporučuji k tvorbě webových stránek!

  • viz zkušenosti výše.
Shoptet 31.03.2022

Hezký den, Petře,

děkuji za recenzi, vaše nespokojenost mě upřímně mrzí. Na kvalitě naší zákaznické péče si velmi zakládáme a ráda bych prověřila konkrétní odpovědi, se kterými jste nebyl spokojen. Velmi by mi proto pomohlo, kdybyste si našel chvilku a popsal mi situaci blíže na e-mail info@shoptet.cz.

Dovolím si ještě reagovat na některé vaše výtky, které se týkají naší zákaznické péče a služeb obecně. Telefonickou podporu máme, jsme vám k dispozici na čísle +420 604 600 444 (Po–Pá 9–17h). Komplikovanější technické dotazy však potřebujeme obdržet písemně, protože řešení často není možné objevit v reálném čase. Kolegové z Helpdesku potřebují zmapovat všechny souvislosti, popř. se poradit s produktovým nebo vývojovým oddělením. Písemná komunikace je proto v takových případech určitě efektivnější.

Chápu, že se vyplnění formuláře pro spuštění služby Registrace obchodu do 5 vyhledávačů zboží může zdát složité. Všechny údaje ve formuláři však potřebujeme znát pro úspěšné spuštění služby a jsme samozřejmě k dispozici, pokud byste potřeboval poradit. Stejně tak s nastavením vlastní domény rádi poradíme, nicméně samotné nastavení je třeba provést z klientovy strany, protože nemáme k doméně přístupové údaje. Postup jsme zároveň popsali v naší Nápovědě: https://podpora.shoptet.cz/hc/cs/articles/360003140812-Spu%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-e-shopu-na-vlastn%C3%AD-dom%C3%A9n%C4%9B

Zmiňujete také, že se vám po 30 dnech nepodařilo najít váš obchod. Pravděpodobně šlo o testovací projekt, který se vždy po této lhůtě automaticky ukončí, pokud klient nepřejde do ostré verze. I v tomto případě rádi pomůžeme a testovací projekt můžeme prodloužit, vyplní-li klient k tomu určený formulář na stránce obchodu.

V poslední řadě doplním, že faktury vždy vystavujeme pouze za služby, které jsme řádně poskytli v souladu s obchodními podmínkami. O zmiňované pokutě za neuhrazené faktury zároveň informujeme předem. Vždy uvítáme, když s námi klienti komunikují v situacích, kdy se s platbou faktur opozdí, a snažíme se najít společné řešení.

Petře, je mi líto, že jste se rozhodl naši spolupráci ukončit. Pokud v budoucnu změníte názor, budu ráda, když se na nás znovu obrátíte.

Za Shoptet

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Zuzana Svobodova
Zuzana Svobodova 21.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojena, intuitivni ovladani, vstricna komunikace, vyladena napoveda. Neni co vytknout.

E-shop: www.utohoto.cz/

George
George 03.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Všeobecná veliká spokojenost. Vše funguje, jak má. Pokud by se vyskytl problém nebo neznalost, jak co nastavit, podpora ráda poradí.

E-shop: www.originalniobrazy.eu/

Veronika
Veronika 03.03.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ještě vše doplňuji a nemám spuštěno, ale pracuji na tom. Přehled je super. Perfektní podpora.

Václav Suk
Václav Suk 02.03.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Při myšlence, že založím e-shop pro mě bylo rozhodující, jakou platformu si vybrat. Rozhodující pro mě byla složitost systému a celkového nastavení e-shopu. Asi po měsíci testování 5 platforem jsem zvolil právě Shoptet i přesto, že ze začátku mi dělalo problém se vyznat v jejich systému, ale asi po měsíci jsem vše ovládl.

E-shop: www.sakly.cz

  • + Cena
  • + Doplňky, které sice stojí pár kaček, ale stojí to za to
  • +I přes to, že na první pohled tam je moc záložek, tak po měsíci práce se systém krásně přehledné
  • + Zákaznická podpora, která vždy ráda pomůže
  • + Nastavit e-shop zvládne ÚPLNĚ každý - i já, který nikdy žádny webovky apod nedělal
  • - ze začátku jsem byl zmatený, ale to přejde :)
  • - už nechci nic jiného :))
Lucie Tejnorová
Lucie Tejnorová 02.03.2022
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Se založením e-shopu jsem neměla vůbec žádné zkušenosti. Spousta věcí je pro mě nových a Shoptet je fain partnerem, který je schopen mě navést/poradit a tím pádem podpořit. Je ještě spousta věcí a možností, které plánuji v Shoptetu vyzkoušet a prozkoumat. Tak až na to přijde čas a potřeba, tak vím, že ta možnost vylepšení zde je.

E-shop: www.sportovni-deniky.cz

  • Zákaznicky přívětivé prostředí
  • I když jsem naprostý začátečník, tak jsem zvládla uvést e-shop do chodu :-).
Shoptet 20.10.2022

Dobrý den, paní Tejnorová,

moc díky za vaše hodnocení!

Právě na jednoduchosti a intuitivním ovládání si v Shoptetu zakládáme, aby systém nebyl jen pro IT odborníky. Jste důkazem toho, že se nám to daří. ;)

Ať se tedy daří i vašemu e-shopu!

Za Shoptet

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Radek Vít
Radek Vít 02.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchost při založení a následné zprovoznění. Není třeba platit drahý e-shop, když můžete použít shoptet.

E-shop: cryptodarky.cz

Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, pane Víte,

těší mě, že jste zvolil pro svůj e-shop právě Shoptet.

Snadné použití je přesně to, o co nám jde. Tak je bezva vědět, že se nám to daří plnit. ;)

Ať se daří vám i obchodu!

Za Shoptet

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Honza S.
Honza S. 08.02.2022
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Tak jedu na shoptetu 4 rokem a pořád se člověk učí.

Systém je robustní a blbůvzdorný, ale na jakoukoliv úpravu potrebujete kodera. Jinak menu? Koder. Chcete dopravu malinko jinak? Koder

Je tam pomalu dost věci co by člověk potreboval změnit, ale neni zájem. Rozlišit zboží podle velikosti a ne jen váhy? Koder.

Trochu jiný vzhled? Koder...

  • Jednoduchá administrace
  • Dost blbuvzdorné
  • Propojení heureka, google, zboží atd v ceně.
  • Minimální možnost úpravy vzhledu svépomocí
  • Na vše kodera
  • Doplnky se pronajímají již jen na rok
  • Stává se obětí svého uspechu, vymýšlí se nové drobnosti, ale přitom spousta věcí je léta nedotažená.
Shoptet 17.02.2022

Hezký den, Honzo,

děkuji za recenzi. Mám radost, že jakožto náš dlouhodobý klient vnímáte u Shoptetu tato pozitiva :) Rozumím i vaší kritice a přání, aby na úpravy nebylo potřeba využívat kodéra. Shoptet je robustní systém a neustále jej náš vývojový a produktový tým posouvá dál. Naši klienti mají k dispozici velké množství doplňků a šablon, díky kterým si e-shop mohou přizpůsobit svým potřebám. Doplňky je možné pronajímat nejen na rok, ale také na měsíční bázi, s tím, že si je můžete předem vyzkoušet zdarma. Nicméně jsme stále krabicové řešení, s čímž se pojí řešení individuálních úprav s pomocí kodéra. Pokud byste měl zájem o řešení, které spojuje výhody robustnosti Shoptetu a individuálních úprav, doporučuji se spojit s kolegy ze Shoptet Premium: https://www.shoptetpremium.cz/

Zároveň ještě zmíním, že na dalších změnách a vylepšeních systému samozřejmě pracujeme a neusínáme na vavřínech. Všechny nápady a podněty vítáme a máme na ně k dispozici i Roadmapu: https://www.shoptet.cz/roadmapa/. Pokud byste měl zájem o pravidelné informace k novým úpravám a vylepšením, doporučuji také sledovat naši facebookovou skupinu Shoptet Poradna: https://www.facebook.com/groups/shoptetporadna nebo novinky v administraci e-shopu.

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Kateřina Němcová
Kateřina Němcová 04.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice uživatelsky přívětivá platforma pro eshopy. Rychlé načítání. Jasné a přehledné nastavení.

E-shop: www.katoodesign.cz

  • Jasně popsané nastavení s odkazy na nápovědu vždy přehledně.
Shoptet 19.10.2022

Dobrý den, Katko, děkuji vám za zpětnou vazbu :) Jsem ráda, že se vám s naší platformou dobře pracuje a je uživatelsky přívětivá. To máme radost.

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant