Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (675 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Rostislav Poledník
Rostislav Poledník 02.02.2019
4 / 5

Shoptet má velmi intuitivní administraci stránek. Jedinou výtku mám jen k tomu, že ve verzi BASIC není automaticky k dispozici možnost si přidat alespoň jednu měnu a je to spoplatněno prostřednictvím balíčku "Měny".

Myslím, že to je něco, co by mělo být v základu automaticky.

Ale jinak chválím.

Rostislav

E-shop: www.balsamodels.eu

Dominik Svoboda
Dominik Svoboda 31.01.2019
4 / 5

S Shoptetem jsem velmi spokojen.

+ Personál při dotazu dokáže poradit

+ Interface a ovládání je jednoduché a přátelské

+ Okamžíté provedení změn na Vašich stránkách (zní to jako banální věc, ale když jste dříve pracovali se systémem, který se updatoval pouze jednou za hodinu tak je toto vítaná a VELMI příjemná změna.)

+ Shoptet pro Váš e-shop připravil vzor na Obchodní podmínky a GDPR

+ Předvytvořené faktury a jiné dokumenty

+ Často opomíjený bod a to jsou články, vytvářené nejenom zaměstanci Shoptetu, ale také za spolupráce se spoustou lidí mimo jejich firmu.

+ Nastavení cen dopravy -> můžete nastavit cenu podle cenového rozhraní, váhy, dopravce, přidat příplatek za dobírku... prostě spokojenost.

+ Při přijeté objednávce bude zboží automaticky odebráno ze skladu

+ Statistiky prodeje za období (den, týden, měsíc, rok)

- Šablony... ano, "předpřipraví" Vám Váš e-shop, ale jak si pak hrajete s detailama (a hlavně voláte s infolinkou, nebo děláte na jiných shoptet stránkách, které jsou založené na jiné šabloně,) tak zjistíte, ža šablona není jen "na oko", ale také určuje, co bude mít Váš e-shop za funkce. Samozřejmě, vybrat šablonu je první krok a tuhle věc zjistíte často až strávíte celý den hraním si s detailama. A aby toho nebylo málo, tak se nikde nedočtete o tom co jaký vzor nabízí. VELKÉ OBROVSKÉ MÍNUS. Jen za tenhle bod (i přes všechny klady co jsem u Shoptet zmínil) bych dal Shoptetu hodnocení 3/5... ještěže jsou jejich klady a hlavně jejich články tak dobré.

- Další obrovské MÍNUS jsou neustálé problémy se skladem a jeho zásoby. Skoro žádné nastavení zobrazování a co se týká funkčnosti... velmi nízká.

- Vyplňování políček při objednávce: Shoptet nemá ošetřená políčka při vyplňování osobních údajů. Do kolonky "Jméno a Příjmení:" můžete klidně uvést pouze jméno a Shoptet systém si bude myslet, že "Dominik" je jméno i příjmení, vsunuté do sebe. Pokud si Shoptet přeje mít na jméno a příjmení pouze jednu kolonku, měl by trochu zvážit fakt, že mezi těmito údaji VĚTŠINOU bývá mezera. Toto neošetření je i u dalších políček.

Abych byl spravedlivý, musím upozornit na fakt, že jsem nehodnotil EET a osobní odběr, protože toto můj e-shop zatím nevede.

Shoptet má mnoho nevýhod, ale i velké množství výhod. Rozhodně bych Vás chtěl opět upozornit na takzvané šablony. Pokud možno, zavolejte na infolinku a hned se poptejte, které šablona co umí a zároveň co nenabízí (samozřejmě, jedná se převážně o kosmetické doplňky stránky, ale když si něco představujete, protože jste to viděli na předváděcím videu a pak je Vám řečeno "tohle Vaše šablona nepodporuje", tak to není zrovna nejlepší start.

Podtrženo, sečteno, nečekejte, že budete se svým e-shopem dělat černou magii jak z Bradavic, ale jinak je Shoptet perfektní prostředí na rozjetí Vašeho e-shopu.

I když může vypadat ovládání z počátku chaoticky, stačí jen čas, pevné nervy a hodně láhví vína a vše pochopíte :)

E-shop: www.teraqua.cz/

Kristýna
Kristýna 28.01.2019
5 / 5

Před nedávnem jsme se s kamarádkou rozhodly otevřít si e-shop s krásnou dámskou módou. Z Shoptetu jsme nadšené. Vše je přehledné, jednoduché a hlavně funkční! :)

E-shop: www.nothingtowear.cz

Barbora Bezděková 18.02.2019

Dobrý den, váš eshop vypadá skvělě, muzu se zeptat z jake sablony jste vychazela?

Lenka
Lenka 24.01.2019
4 / 5

Moc hezký nástroj, nastavení zvládne rychle i analfabet.

Jako první eshop je to naprosto dostačující.

Zákaznický servis se super. Podpora je rychlá a dokáže poradit.

Škoda, že pro zákazníky v rámci EU nelze automaticky ověřit VAT number a fakturovat tak bez daně.

Stejně tak se budeme do budoucna muset poprat s automatickým propojením skladů. U jednoho produktu evidujeme více seriových čísel, které tiskneme na dodací list. Ale to už je dost pokročilé a byla bych velmi překvapená, kdyby to Shoptet uměl.

Nicméně palec nahoru :)

Stanislav 29.01.2019

coze, shoptet neumi tak banalni funkci jako fakturace bez DPH do zahranici? Neco jako "zahodit" DPH?

hmmm profi system

Kateřina Mašková 31.01.2019

Děkujeme, Lenko :) Pokud jsem to dobře pochopila, tak nejspíš myslíte mód Reverse charge. Pokud zákazník v objednávce vyplní kontaktní údaje DIČ, tak se v administraci zobrazí hláška, zda chce administrátor objednávku převést do toho módu :) případně nám napište přímo z projektu na helpdesk a rádi poradíme víc.

Mějte se krásně,

Katka Mašková

Head of Customer Success

Dezider Petrák
Dezider Petrák 19.01.2019
4 / 5

Celkové hodnotenie je za 4 hviezdy - za malé komplikácie ohľadom skladu

Celková rýchlosť komunikácie 5

Prehľadnosť podmienok 3

Klientsky orientovaný 5

Ústretovosť 5

V prípade problému sa vedia k tomu postaviť čelom. Najprv som využíval platenú verziu a neskôr som prešiel na free verziu nakoľko je tam možnosť vytvoriť varianty produktov, tým som sa dostal pod požadovanú hranicu platenej verzie. Vrelo odporúčam tento shoptet.cz

Odporúčam

E-shop: 257655.myshoptet.com

Síma
Síma 18.01.2019
5 / 5

Jsem vděčná, že mohu využívat na své 3 produkty free verzi, ty větší by se mi nevyplatily. Moc děkuji za péči o zákazníky, která je opravdu skvělá. Budu shoptet.cz doporučovat všem kolem sebe. :)

E-shop: www.duhamehozivota.cz

Daniel
Daniel 10.01.2019
5 / 5

Pokud se funkčnosti e-shopu týče, pak pro naše potřeby je zcela vyhovující. Co ale musím vyzdvihnout je ochota a vstřícnost při řešení problému s podporou. Na e-maily reagují pružně, co jsme potřeboval, to nikdy nebyl problém. Moje zkušenost s jejich přístupem je veskrze pozitivní. Proto pět hvězdiček...

Roman
Roman 03.01.2019
4 / 5

Jsem velice spokojen s přístupem, komunikací, rychlou zpětnou vazbou. Jediné co bych vytkl, je že v e free tarifu je pouze 10 položek produktu, to by se mělo změnit, poněvadž v mém okolí lidé, kteří chtěli tento produkt, se nakonec rozhodli pro jiné stránky a to si myslím, že to je pro shoptet škoda.

E-shop: www.nostalgi.cz

Stanislav 29.01.2019

... tak si to zaplatte ne? Eshop, co nemuze dat ani 200 Kc si nezaslouzi existenci, jen dalsi plevel internetu.

Coffeeroast.cz
Coffeeroast.cz 30.12.2018
5 / 5

V současné době jsme ve fázi, kdy se připravujeme na zavedení nové rodinné pražírny. Tvoříme tedy základy našeho e-shopu s tím, že produkty přidáme až příští rok.

Již máme dřívější zkušenosti s řešením od Shoptetu, kdy jsem byl velice spokojený.

Mějte krásný den.

E-shop: www.coffeeroast.cz

Petr Šimek
Petr Šimek 27.12.2018
5 / 5

Vše perfektní, super možnosti editace položek, snadné, přehledné. Měl bych pár návrhů na detaily, které by moc pomohly prodejcům a budu s Vámi konstruktivně probírat tak, abyste i Vy mohli těžit informace z mých nápadů.

Jediné co se mi moc nelíbilo je skutečnost, že 15 dní před vypršením zkušební verze na 48 hodin nabídnete 50% slevu na poplatcích na první měsíc. Tedy vlastně nabídnete slevu přesně v té výši (v tom čase), kterou by zákazník stejně získal, pokud by "jel" ve zkušební verzi až do konce. V podstatě dáte slevu na poplatcích na cca 15 dní, ale dotyční musí eshop objednat přibližně těch 15 dní před tím, než byste mohli klidně využívat zdarma zkušební verzi. Pokud dáváte slevu lidem, měla by být reálná a ne pouze teoretická, trochu bystřejší klient si toho hned všimne. Ale odpustím Vám to za to, jak se pěkně staráte o klienty a ostrou verzi jsem si objednal.

E-shop: www.numweb.eu

Lukáš Dvořák
Lukáš Dvořák 26.12.2018
5 / 5

Na to, že jsem v oboru nováčkem je tu spustu užitečných funkcí, ale ve ve spustě jiných potřebuju pomoci.

E-shop: www.autocosmetics.cz

Jiří Horák
Jiří Horák 18.12.2018
5 / 5

Zatím eshop připravujeme a zkušenosti máme dobré. Co nenajdeme v nápovědě, to nám do několika hodin odpoví helpdesk.

E-shop: 228237.myshoptet.com