Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.70 / 5 (1151 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Josef Středa
Josef Středa 28.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím vše funguje podle představ, Shoptet má dnes už spoustu doplňku které jsou sice placené ale za to co ty doplňky zvládají je to vážně pár korun místo toho se člověk může věnovat ostatním věcem jako zpracování zakázek dovymýšlení úprav vzhledu shopu nebo i cenotvorbě.

E-shop: www.naukllid.cz

  • Intuitivní, relativně přehledný, celkem rychle se s tím člověk naučí zacházet
  • Někdy když potřebuji řešit třeba úpravu šablon stavu objednávek musím se přepínat po úpravě zpět do kategorii ale třeba to jen dělám zbytečně složitě :)
Shoptet 28.06.2023

Dobrý den, pane Středo,

děkujeme za napsání vaší zkušenosti. Jsem ráda, že vám Shoptet vyhovuje a funguje podle vašich představ. Na dalších vylepšeních neustále pracujeme, tak sledujte Novinky ve vaší administraci. :)

Ohledně nastavení stavu objednávek nám napište na info@shoptet.cz kolegové vám s tím rádi poradí.

Ať se vám daří a přeji hezký den.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

MILUŠE HANÁKOVÁ
MILUŠE HANÁKOVÁ 21.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Děkuji týmu za podporu, možnost telefonicky řešit okamžitý problém je nenahraditelná.

Skvělé, díky

E-shop: hanakis.com

  • vstřícnost, ochota poradit na zákaznické lince, podpora
Shoptet 28.06.2023

Dobrý den, paní Hanáková,

jménem Shoptetu vám děkuji za pěknou recenzi. Moc si toho vážíme. Jsem ráda, že jste s naší podporou spokojená a určitě se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.

Ať se vašemu podnikání daří a mnoho spokojených zákazníků.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Lucie
Lucie 13.06.2023
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím vše funguje jak má.

Jednoduchá administrace a bezva přístup.

Můžu jen doporučit.

E-shop: www.lhmhackovani.cz/

Shoptet 13.06.2023

Dobrý den, Lucie,

děkuji vám za zprávu a hodnocení. Budeme se snažit vám poskytovat ty nejlepší služby i nadále.

Přeji hodně úspěchů s e-shopem.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Tomáš Mráka
Tomáš Mráka 07.06.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá administrace, možnost na e-shopu přidávat Blog a mít pod kontrolou rozmístění prvků, bannerů resp. řešit si drobné úpravy sám ve vlastní režii bez nutnosti řešit přes externího konzultanta.

E-shop: www.bricol.cz

  • Velké množství doplňků
  • rychlost načítání webu
  • Shoptet akademie
  • obrovské množství webinářů
  • neustálý vývoj a přidávání nových funkcí
  • Cena zakázkových úprav při implementaci, (ta by však byla u jiného řešení byla zřejmě i vyšší)
Shoptet 12.06.2023

Dobrý den, pane Mráko,

děkuji vám za krásnou recenzi. Těší mě, že se vám s naší administrací dobře pracuje.

Jsme moc rádi, že jste naším zákazníkem. Uděláme vše pro to, aby vám náš systém vyhovoval i nadále. 

Přeji vám mnoho úspěchů v rámci vašeho podnikání!

Ester Tomášková

Customer Care Consultant

Jiří Šrámek
Jiří Šrámek 06.06.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jsem s jednoduchostí některých funkci velmi spokojený, aktuálně čekám na hovor od konzultanta se kterým se chci ještě pobavit o všech možnostech co se dají nabídnout

Ester Tomášková 12.06.2023

Dobrý den, pane Šrámku,

děkuji za ohodnocení naší platformy. Velmi mě těší, že se vám naše řešení zdá intuitivní. Snažíme se, aby to tak bylo. Je skvělé, že jste ve spojení s kolegou. Určitě se na nás neváhejte kdykoliv obrátit, když budete cokoliv potřebovat upřesnit nebo vyřešit.

Přeji vám i vašemu eshopu mnoho úspěchů!

Ester Tomášková

Customer Care Consultant

DIGIFIT
DIGIFIT 31.05.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na shoptet jsme přešli z vlastního řešení eshopu jednoznačnou výhodou je cena oproti vlastnímu vývoji, možnost doplňků za pár korun

E-shop: www.DIGIFIT.cz

  • levnější než vlastní řešení
  • kvanta doplňků, dobrá domluva s vývojařy doplňků
  • možnost úpravy na míru
  • inuativní a dobré šablony od ostatních vývojařů téměř na 2 kliky máte nový vzhled a bez práce
  • stabilní a spolehlivá
  • všechny eshopy vypadají na shoptetu prostě stejně, na první pohled vidíte že je to shoptet
  • administrace doznává moderního vzhledu ale má spoustu chyb a nedodělků
Shoptet 31.05.2023

Dobrý den,

chtěla bych vám poděkovat za to, že s námi sdílíte svoji zkušenost. Váš podnět nám pomůže zlepšit naše služby. Vážíme si toho.

Mějte pěkný a příjemný den. Ať se vám daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Drogerie Podspure
Drogerie Podspure 31.05.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše funguje jak má. Za nás naprostá spokojenost.

Přišli jsme v loňském roce od jiného poskytovatele A správa celého eshopu je daleko jednodušší a intuitivnější nyní máme přes shoptet i pokladnu a je to naprosto dostačující.

E-shop: www.podspure.cz

  • Propojeni ppl stejné jako zásilkovna
Shoptet 31.05.2023

Dobrý den, děkujeme za plný počet hvězdiček. To nám udělalo radost. :) Jsme rádi, že se vám s platformou snadno pracuje. Ať se vám s e-shopem daří a máte spokojené zákazníky. :)

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Jan Trochta
Jan Trochta 26.05.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobrý den, vzhledem k tomu, že náš e-shop ještě není spuštěn v ostrém provozu, tak zkušenosti s používáním jsou zatím omezené pouze na samotnou tvorbu našeho e-shopu pomocí Shoptet šablony. Šablona a samotná funkcionalita zcela splnila naše představy a očekávání, grafika je čistá, pěkná a vše zatím lze nastavit a běží tak, jak má. Tvorba byla jednoduchá, přehledná. I samotné stránky nyní máme přehledné, zákazník se v nich snadno orientuje. Prostě perfektní.

E-shop: www.magthinker.cz

Shoptet 26.05.2023

Dobrý den, pane Trochto,

děkuji za vaši skvělou recenzi a 5 hvězdiček. Mám radost z toho, že Shoptet naplňuje vaše očekávání a tvorba e-shopu je pro vás jednoduchá a přehledná. Pokud budete s čímkoliv potřebovat pomoci, neváhejte se ozvat naší zákaznické podpoře. :)

Přeji vám úspěšný start vašeho businessu. Ať se vám daří! 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Petra Švancarová
Petra Švancarová 24.05.2023
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Shoptet jsem si oblíbila. Mám výborné zkušenosti se zákaznickou podporou, což je pro mě po přechodu z Woocommerce totální luxus.. :) Osvědčily se mi v minulosti také super organické dosahy a automatizované napojení na české systémy. Třešničkou na dortu je vlastní platební brána, která je dostupná i v základním tarifu.

E-shop: www.zivotemsbylinou.cz/

Shoptet 25.05.2023

Dobrý den, paní Švancarová,

děkujeme, že jste si našla čas a sepsala nám tak krásnou recenzi. Vážíme si toho, že se vám u nás líbí a Shoptet jste si oblíbila.

Jménem celého týmu vám děkuji a přeji hodně úspěchů v podnikání. :)

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Helena Jakoubková
Helena Jakoubková 17.05.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto nadšená, dobře se tu pracuje a vše jde jednoduše nastavit a pokud něco nevím, hned se mohu přepnout do nápovědy, vše je přehledné.

E-shop: 573916.myshoptet.com

Shoptet 17.05.2023

Dobrý den, Heleno,

jménem Shoptetu vám děkuji za vaši skvělou recenzi. Jsem moc ráda, že je správa e-shopu pro vás snadná a intuitivní, je to naším cílem.

Mějte prima den. Ať se vám daří! :)

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Bernard Theuer
Bernard Theuer 16.05.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto nadšený z rozmanitosti funkcí a vlastností, které Shoptet nabízí. Jejich platforma poskytuje všechny nástroje a možnosti, které jsme potřebovali pro provozování online obchodu. Spravovat, vytvářet a upravovat produkty, nebo nastavovat různé platební a doručovací metody, Shoptet má pokryté všechny naše potřeby. Nastavení a funkce potřebují sice nějakou dobu „ať si to člověk osahá“, ale přesto je administrace přívětivá.

Celkově jsem velmi spokojený s podporou jako je nápověda a Shoptet poradna na FB.

Uživatelská přívětivost shopu byla při výběru klíčová a Shoptet splnil očekávání.

I když nás čeká ještě hodně práce, myslím, že jsme vybrali správně.

Doporučil bych Shoptet každému, kdo hledá spolehlivou a výkonnou platformu pro svůj elektronický obchod.

E-shop: www.koupelny-online.cz

  • Uživatelská přívětivost.
  • Platební a doručovací možnosti.
  • Ovládání intuitivní a snadné.
  • Rozsáhlá škála doplňků.
  • Zákaznická podpora.
  • Nápověda a Shoptet poradna.
Shoptet 16.05.2023

Dobrý den, Bernarde, chtěla bych vám poděkovat za pěkné hodnocení. Moc si toho vážíme. :) Věřím, že se vám bude s e-shopem dařit!

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Pavel
Pavel 11.05.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

S e-shopem jsme u Shoptetu na začátku, ale zatím vše bez problémů. Srozumitelné řešení a pokud si nevíte kudy kam, tak je vždy po ruce nějaká rada.