Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (806 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Andrea Čermáková
Andrea Čermáková 02.01.2020
5 / 5

skvělá podpora, e-shop po funkční stránce super a pochopitelný i pro laika, což je pro mnohé začínající podnikatelé e-shopaře výhoda.

E-shop: htttp://www.kniha-tajemstvimysli.cz

Eliška Lukonchik
Eliška Lukonchik 31.12.2019
4 / 5

Je to velmi vychytaný systém. V čem se ale ztrácím je grafická úprava vizuální prezentace mého e-shopu. Co je ale skvělé je, že se mám na koho obrátit. Ocenila bych v nápovědě slovníček pojmů, abych se v některých nastaveních lépe orientovala.

Jiří
Jiří 30.12.2019
5 / 5

Zakládám již druhý e-shop na této platformě. Pro malé a střední prodejce nemá asi v Česku konkurenci. Obrovské plus je v tom, že do 10 položek je e-shop zdarma a hlavně netrpí technickým dluhem a je stále aktuální.

Markéta Nakládalová
Markéta Nakládalová 17.12.2019
5 / 5

Skvělá platforma, jednoduchá a intuitivní administrace a hlavně naprosto skvělá zákaznická podpora, která se jen tak nevidí!

E-shop: www.promlsouny.cz/

Václav Gerža
Václav Gerža 12.12.2019
5 / 5

Krátká doba na vyzkoušení všech možností vzhledem k obsáhlosti. Prozatím spokojenost a věřím, že to tak i zůstane.

E-shop: www.bgcars.cz

Lubo
Lubo 11.12.2019
5 / 5

Nejlepší nástroj pro začínajícího eshopaře na trhu. Není potřeba dělat zdlouhavý research tak prostě vyzkoušejte nejdřív Shoptet a ušetříte si spoustu času.

Lucie Bastlová
Lucie Bastlová 02.12.2019
5 / 5

Shoptet jsme zvolili kvůli vzhledu a uživatelsky příjemnému prostředí.

Pro začátek nám pomáhal "webař", ale myslím, že když by jsme požádali o pomoc přímo shoptet jistě by nám vyhověl, poradil a pomohl. Pokud si s něčím nevíme rady, využijeme helpdesk nebo napíšeme podpoře a ta hned obratem odpovídá.

Nevyužíváme zatím žádné složité operace, ale i s tím by určitě nebyl problém. I cena je více než příjemná za poskytované služby. Za nás můžu shoptet jistě doporučit.

E-shop: www.datlovepokuseni.cz

Aleš
Aleš 20.11.2019
5 / 5

Ještě se prokousavam všemi možnostmi a službami ale eshop mi finguje a je super. Každý si může udělat eshop podle vlastních představ. Určitě doporučuji

E-shop: www.zatokazdravi.cz

Nářadí hned.cz
Nářadí hned.cz 20.11.2019
5 / 5

Zatím jsme jen mile překvapeni. A chválíme propracovanost a napojení na subdodavatele,

děkujeme a doporučujeme.

E-shop: www.naradihned.cz/

Filip
Filip 13.11.2019
4 / 5

Nenašel jsem žádná velká negativa, jediné co mi dost vadí je nemožnost seřazení parametrů v šablonách. Ukládají se totiž od nejstarších po nejnovější a nedají se řadit jinak.

Filip 13.11.2019

Pardon, jde to.

p. Jindřich
p. Jindřich 12.11.2019
5 / 5

Perfektní a ochotná podpora. Kvalifikoivaný a věcný přístup ke klientovi. Snaha poskytovatele umožnit klientovi co nejekonomičtější provoz s minimem nákladů. Široký a promyšlený výběr doplňků e-shopu s mniha variacemi jejich využití. Nic v nabídkách doplňků pro provoz eshopu není zbytečné. Doporučuji. Velkým plusem je velmi snadný rozjezd podnikání v oblasti e-shopu.

Monika
Monika 11.11.2019
4 / 5

Shoptet je funkcionalitou a doplňky asi nejdál, co se týče platforem na českém trhu (i když je pravda, že je to o něco dražší řešení). Rychlá reakce zákaznické na můj dotaz a ačkoliv nakonec shoptet neumožňuje funkcionalitu, kterou jsem požadovala, pracovník podpory se snažil najít řešení, které by vyřešilo můj problém.

E-shop: www.angrybeards.cz