Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.75 / 5 (707 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lenka Valentic
Lenka Valentic 08.04.2019
5 / 5

Dobré vyhledávání,lehká navigace.Dobré zobrazování,rychlost.Jednoduchý přístup na vyhledané stránky.Zajímavá cena ,která je dostupná všem.

E-shop: www.valeroimportexport.com

Adéla Paulík Lichková
Adéla Paulík Lichková 07.04.2019
5 / 5

Velmi intuitivní systém a ochotna podpora. Tady zvládne vytvořit e-shop i úplný laik. Díky a doporučuji.

E-shop: Www.apau.cz

Anna Kolichová
Anna Kolichová 05.04.2019
5 / 5

Pokud potřebujete nastavitelný eshop (zvláště do začátku), který nebudete muset spravovat sami, mohu shoptet pouze doporučit. Servis, možnosti nastavení, šablony i dlouhodobá spolehlivost nás nadchly.

E-shop: www.jirchaart.cz

Frýbort
Frýbort 04.04.2019
5 / 5

Dokonalé!!! :-) Rychlé, bezchybné:-) Nejlepší volba. Dokonalé!!! :-) Rychlé, bezchybné:-) Nejlepší volba.

E-shop: www.terariacz.cz

Zuzana Machorková, módní návrhářka
Zuzana Machorková, módní návrhářka 04.04.2019
5 / 5

Díky Shoptetu prodávám oblečení své vlastní módní značky už i online. Jednoduchá administrace a intuitivní ovládání.

E-shop: www.zuzanamachorkova.cz

Pavel Herůfek
Pavel Herůfek 03.04.2019
5 / 5

Rychlý a jednoduchý způsob, jak začít prodávat. Sice má nějaké omezení - napojení na IS typu NAV, úpravy layoutu šablon si člověk musí dělat v kódu sám, případně sehnat externího partnera. Ale to jsou věci, se kterými člověk u krabicového řešení počítá dopředu. Pro nás je Shoptet ideální řešení k ověření business modelu a rychlému nastartování projektu.

Mojmír Boucník
Mojmír Boucník 01.04.2019
4 / 5

Vše velmi dobré. Jenom některé věci nefungují plně intuitivně, jako filtry, externí odkazy. A pak se mi nepadořilo rozhýbat externí ladiče eshopu ke spolupráci a to jsem oslovil 3 lidi!?

E-shop: www.lello.cz

Milan Zlamal
Milan Zlamal 28.03.2019
5 / 5

Perfektní platforma s jednoduchou administrací, Vzhled webu je moderní a má plno grafických šablon a doplňků.

E-shop: www.karoapp.eu

Lukáš
Lukáš 27.03.2019
5 / 5

není to prvni eshop co provozuji u shoptetu a tato free varianta mi tentokrat velice vyhovuje, stejne jako ostatni

E-shop: www.cestovnipracka.cz

Jiří
Jiří 25.03.2019
5 / 5

Rychlé reakce podpory i zástupců firmy. Obrovské množství modulů na míru různým typům eshopů. Jediné malé mínus - systém je natolik propracovaný a nabízí opravdu velké množství možností, takže je trochu obtížnější se v něm orientovat, pokud s tím člověk nepracuje denně. Předpokládám, že tento neduh zmizí ve chvíli, kdy začnu s eshopem pracovat pravidelně a budu na něm každý den řešit objednávky atd. Zatím mám za sebou jen fázi pozvolného přechodu z jiného systému.

E-shop: www.akvakus.cz

Natalya
Natalya 20.03.2019
5 / 5

Je to už druhý web přes SHOPTET. Spokojenost se vším, spulsta propracovaných modulu, nic ne chybí, pořád novinky, podpora funguje na 100% . Jenom a jenom doporučuji! A moc děkuju. Natalya

E-shop: www.kreasvet.cz

Lenka D.
Lenka D. 18.03.2019
4 / 5

1. Podrobné, srozumitelné návody + infografika - krok za krokem navádí, jak nastavit eshop = to se rozumí, že to zabere nějaký čas.

2. Online podpora - výborná, reaguje rychle, vysvětluje přesně.

3.Na shoptet stránkách navíc + spousta potřebných informací o online prodeji, reklamě.

Za mě výborné - zatím pouze free verze. Bazic verze za 350/měsíc - bude nutně potřebovat navýšit o skladové hospodářství 200/měsíc = 550/měsíc - to už si člověk při rozjezdu s malým obchůdkem musí docela rozmyslet:)

E-shop: www.lelele-shop.cz