Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (777 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martina Kucková
Martina Kucková 23.09.2019
5 / 5

Pro Shoptet jsme se rozhodli před více než rokem, pouze na základě recenzí, bez předchozích zkušeností s jinými systémy a správou eshopu vůbec. Přesto, že byl z důvodu naší neznalosti výběr tohoto řešení pouhým výstřelem do prázdna, musím říct, že jsme se trefili rovnou do černého. Veškerým počátečním nastavením vás systém provede krok za krokem, nápověda je dostatečná, pokud nestačí, pak zákaznická podpora je online i telefonicky. Neustále vylepšují funkce, informují o změnách. Cena je přiměřená nabízeným službám a spolehlivosti. Možná jedniné, co mi vadí je, že se ve feedu nepřenáší všechny parametry zboží např. do Glami, jinak je vše na jedničku a věřím, že to tak i zůstane.

E-shop: www.tinatori.cz/

Stanislav Kroča
Stanislav Kroča 21.09.2019
4 / 5

Vše je přehledné a funguje jak má. Shoptet doporučuji i známým kteří se rozhodují kde si zřídit eshop.

E-shop: www.livewood.cz/

Jakub Shoptet 09.10.2019

Dobrý den, Stanislave, moc vám děkujeme za hodnocení. Mohli bychom vědět za co jste snížil hodnocení na 4/5?

Děkuji moc za zpětnou vazbu. Jakub

Roman Senkyr
Roman Senkyr 18.09.2019
4 / 5

I když je e-shop od Wix hezčí a má více grafických možností, ve výsledku Shoptet produkuje čistší kód a to se líbí vyhledávačům. Shoptet také integruje možnosti pro české přepravní společnosti a účetní systémy. To byl důvod, proč jsme migrovali www.kotvicnik.cz z Wix na tuto platformu. Pro začínající obchody je to super řešení.

E-shop: www.kotvicnik.cz

Jožin
Jožin 17.09.2019
5 / 5

Jsem velmi spokojený s Shoptet, hodně integrace s dobrými marketingovými nástroji, jako je https://doplnky.shoptet.cz/quarticon

František Beneš
František Beneš 12.09.2019
5 / 5

Nejlepší možnost pro začínající, malé a střední e-shopy.

Provozujeme již přes 16 měsíců eshop - https://www.masiv-prodej.cz/ a bylo to jedno z našich nejlepších rozhodnutí.

E-shop: www.masiv-prodej.cz

Jakub Shoptet 13.09.2019

Jsme rádi že se vám daří a věřím, že dařit bude :)

Přeji pěkný víkend

Jakub

Michal Pinďák
Michal Pinďák 12.09.2019
5 / 5

Pre shoptet som sa rozhodol na základe odporúčania a spravil som dobre .Veľmi som spokojný s jeho službami .

E-shop: www.klavesnica.sk/

Jakub Shoptet 13.09.2019

Jsme rádi, že jste dal na doporučení :) Děkujeme za reakci.

Přeji pěkný víkend

Jakub

Tomáš Zahálka
Tomáš Zahálka 12.09.2019
5 / 5

Shoptet jsme vybrali pro hledání kompromisu mezi cenou, možností napojení na dropshipping.cz a co největším portfoliem nástrojů pro SEO. Za nás mohu vřele doporučit a oceňuji i velmi přehledný redakční systém, který v jiných řešení vypadal jak z doby kamenné. Klobouk dolu.

E-shop: www.dudlu.cz/

Jakub Shoptet 13.09.2019

Děkujeme vám za pozitivní zpětnou vazbu :)

Přeji krásný den

Jakub

Alena Čacká
Alena Čacká 08.09.2019
4 / 5

Přehledné, snadné i pro začátečníka. Lehká orientace. Dobře popsaná příručka pro uživatele. Oceňuji, že lze synchronizovat s Pohodou.

Kateřina Mašková 10.09.2019

Těší nás, že jste spokojená, Aleno :)

Jen tak dál a ať se vám daří.

Katka

Roman Puš
Roman Puš 06.09.2019
5 / 5

Se založením e-shop skvěle pomohou vaše rady, nápovědy i 30 denní zkušební provoz, za což jsem velmi rád. Měl jsem nějaké problémy s přihlášením, ale díky technické podpoře se vše rychle vyřešilo. Skvělý přístup k lidem, osobní a zároveň na vysoké profesionální úrovni!!

Děkuji

E-shop: hobbyzahrada-top.cz

Jakub Shoptet 09.09.2019

Dobrý den,

jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený. Doufám, že se bude e-shopu dařit :)

Přeji pěkný den

Jakub

Katka Dospivová
Katka Dospivová 30.08.2019
5 / 5

Zkousela jsem vice moznosti, ale jedine Shoptet ma vse co jsem potrebovala pro svuj eshop. Navic na jejich podpore pracuji lidi, kteri mi nikdy nevahali pomoci a hlavne vsechny moje pozadavky vyridili vzdy okamzite.

E-shop: www.bubloo.cz

Jakub 02.09.2019

Dobrý den, Katko, děkujeme za vaše hodnocení. Snažíme se vám pomoci, jak jen to jde :) jsme rádi, že jste si vybrala naše služby. Přeji krásný den, Kuba

Marie Hlůšková
Marie Hlůšková 30.08.2019
5 / 5

e-shop je přehledný, funkční. Spolupráce s technickou podporou výborná, jsem maximálně spokojená, poradí a pomohou. Dávám pět hvězdiček, za pomoc a rady. Moc děkuji Hlůšková Marie

E-shop: www.domacisolnajeskyne.com

Jakub 02.09.2019

Dobrý den, děkujeme za hodnocení Marie. Snažíme se aby bylo vše plně funkční a zákazníkům jejich práci u nás ulehčit jak jen to jde. :) Přeji krásný den, Jakub

Robert
Robert 26.08.2019
5 / 5

Přehlednost, funkčnost, jednoduché - vše na výbornou!!! Doporučuji! S telefonickou podporou maximálně spokojený, vždy umějí správně poradit a pomoc. Moc Děkuji Adam Lošák a Zuzana Dudová

E-shop: www.czechpods.cz/

Kateřina Mašková 28.08.2019

Děkujeme, Roberte. Vašeho hodnocení si moc vážíme. A pochvaly jsem jmenovitě vyřídila :)

Hodně úspěchů přeji,

Katka Mašková

Shoptet s.r.o.