Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1005 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lucie Hubeňáková
Lucie Hubeňáková 11.10.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Již přes 2 roky jen kladné věci, jsme spokojeni. Vyhovuje nám jednoduchost systému a přívětivé jednání ze strany shoptetu.

E-shop: eshop.tomavizi.com

  • rychlost všeho, transparentnost, cena
  • nejsou
Michaela Ema Hyťhová
Michaela Ema Hyťhová 05.10.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

I pro s e-shopem nezkušeného člověka je shoptet jednoduchým startovacím bodem, mnoho základních možností, pohodlné nastavení ????????

E-shop: 468523.myshoptet.com/knihy/

Hořínková Ivana
Hořínková Ivana 29.09.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Všechno v pořádku, prostředí přívětivé, jedine, co mi chybí, je generování dat pro gls e-balik.

E-shop: www.pinny.cz/

Ivana
Ivana 26.09.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Naprostá spokojenost, založení eshopu jsem zvládla i jako naprostý amatér, přehledná nápověda.

E-shop: www.lunastyll.cz

Oldřich Mládek
Oldřich Mládek 25.09.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to můj druhý projekt na Shoptetu, takže vím do čeho jsem šel a většinu možností znám velmi dobře. Za mě nejlepší řešení pro e-shop, když nemáte čas nebo peníze na specializovaný e-shop na míru.

E-shop: www.robopet.eu

  • Jednoduchost, modularita, co nechci, to nepoužívám
Branislav
Branislav 16.09.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zákaznická podpora podpora je na dobrej úrovni, vždy je odpoveď na požadovanej úrovni. Odpovede prídu včas a sú veľmi pomocné.

E-shop: 442989.myshoptet.com/

Robert Šebo
Robert Šebo 13.09.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Prehľadné užívateľské rozhranie, pekné šablóny, veľa funkčných doplnkov, zatiaľ všetko v pohode, okrem emailov - iba 3 schránky je málo a nedajú sa vkladať vlastné php skripty ani neumožnený prístup k ftp (iba k adresáru "upload")

E-shopy: www.chudnemsliekmi.sk, www.hubnutisleky.cz

  • nie je možné vkladať vlastné php scripty (ani obyčajné presmerovanie)
  • málo emailových schránok
  • prístup k ftp - nie je, iba k adresáru "upload"
Jiří Poláš
Jiří Poláš 24.08.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Uzivatelsky velmi prijemny a jednoduchy na nastaveni, ke vsemu je strucna Napoveda, takze clovek neztraci spoustu casu ctenim sahodlouhych prirucek, navic Napovedy jsou psane skutecne jednoduse, ze je pochopi snadno a kazdy bez IT znalosti

E-shop: www.dreko.cz

Bohumír Šich
Bohumír Šich 22.08.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejdříve jsme chtěli něco na zkoušku. Vybrali jsme tři nejmenované eshopy a shoptet. I když byla nabídka podobná, vlastnosti podobné nebyly a shoptet je řekněme v některých bodech nejdále.

Cenově to nemohu zcela hodnotit, náš eshop je malý, nepotřebujeme řadu funkčností, které posunou větší eshopy zásadně dopředu, tzn. to co bychom potřebovali my ve výběru není, budeme řešit koupí dodatečných funkcí a ty mi připadají přeci jen trošku dražší.

E-shop: 454939.myshoptet.com/

  • Ovládání
  • Nastavení
  • Perfektní editace jednotlivých položek
  • Možnost nastavení každé položky ceníku zvlášť včetně obrázků, textů a případného linku
  • Seo
  • Bannery
  • Vícejazyčnost
  • Není možné napojit platební brány domácích bank
  • Ceny některých doplňků
Daniela
Daniela 20.08.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Napřed jsem byla u webnode, ale ty mě zklamali hned po měsíci. O shoptet jsem už uvažovala déle, ale nešlo to kvůli předplacenému webnode. Konečně jsem se dočkala a nemůžu to vynachválit. Admin vypadá ze začátku složitě, ale po pár dnech si na to tak zvyknete, že Vám to přijde jako hračka. Zákaznická podpora je úžasná. Dávají skvělé rady a odpovídají hrozně rychle a to ikdyž nemáte ještě předplaceno. Odpovídají úžasně i na moje někdy přitroublé dotaz. :-)

E-shop: www.danieladesign.cz

  • Zákaznická podpora ,,rychlá,,
  • Heureka a zbozi hned v zakladnim balicku
  • Krasne sablony a sppuatu dalsich vychytavek pro funkcni eshop
  • Akorát do začátku cena, ale zase za tu kvalitu je to pár korun. :-)
Eva Ciróková
Eva Ciróková 15.08.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem naprosto spokojená. Pokaždé když potřebuji poradit, napíšu na mesenger a pomůžou. Cenově vyhovuje a vše srozumitelně popsané.

E-shop: www.masozravky-evous.online

Pavlína Cahynová
Pavlína Cahynová 09.08.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím vše funguje, jsem spokojená, že mohu v e-shopu vše spravovat sama. Trochu mě zarazily ceny doplňků, jako je například akceptace platebních karet, protože nabídky pro obchodníky Shoptetu jsou u všech společností stejně drahé. S tím bohužel nic nenaděláme, ale jinak shop vypadá moc dobře a je přehledný. Zatím chválím...

E-shop: www.idecori.cz

  • dobře se spravuje
  • je přehledný
  • propojenost s FB a ostatním
  • měsíční cena
  • cena za doplňky