Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (564 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martin Třešňák
Martin Třešňák 19.04.2018
5 / 5

Jsme moc spokojeni. Eshop má svůj styl, čistý design, výbornou podporu, je velmi rychlý a bezpečný. Ovládání intuitivní a přehledné – přesun z našeho původního řešení nám trval pár dnů – zvyknete si rychle :-) Vyzkoušeli jsme několik platforem a Shoptet vyšel nejlépe. Doporučuji.

E-shop: https://shop.matkameera.cz/

František Zelený
František Zelený 18.04.2018
5 / 5

Vyhovuje. Základní služby jsou ok, pokud by toho člověk chtěl více, asi si bude muset docela připlatit. Ale obchod funguje.

E-shop: www.hrotyprotiholubum.cz

Jirka Kříž
Jirka Kříž 16.04.2018
5 / 5

zatím plně vyhovuje. Jsme sice v počáteční fázi tvorby a ostrý provoz jsme ještě nespustili, ale zatím jsme vše vyřešili bez pomoci hotline.

Vlaďka
Vlaďka 13.04.2018
5 / 5

zatím všechno vpořádku, snad bude vše tak i nadále. Vše se učím a zkoumám, ale docela mě to baví. Hodně mi na začátku pomohla nápověda. A i z helpdesku byli vždy ochotní. Přeji si aby takový přístup panoval ještě dlouhou dobu.

E-shop: https://www.adischaff.cz/

Petr
Petr 12.04.2018
5 / 5

Shoptet je skvělá platforma - rychlý systém, intuitivní rozhraní, vždy aktuální k novinkám v oboru, jednoznačně doporučuji!

E-shop: https://www.chillisazenice.cz/

Erika
Erika 11.04.2018
5 / 5

Vždy rychle a dobře poradí. Jsem úplný laik v tomto oboru, ale i přesto jsem dokázala sestavit funkční eshop. Ještě doladit reklamu a bude to super. Děkuji.

E-shop: www.deveri.cz

Lukáš Repka
Lukáš Repka 10.04.2018
4 / 5

Chybí možnost specifikovat druh dopravy pro konkrétní produkt (např, že to a to jde jen jako osobní odběr, to a to posíláme jen přes DPD, to a to jen českou poštou...). Mám na prodej 40 kg kbelíky barvy a nechci je posílat běžnou přepravou. Musel jsem tedy nastavit omezení dle hmotnosti. Může se mi pak ale stát, že si někdo do košíku dá jiné, obyčejné věci, které přesáhnou tento váhový limit a košík mu pak nenabídne "běžnou" přepravu. Stejně tak zboží, které je sice lehké, ale rozměrné (např 3m teleskopická malířská tyč). Do normálního balíku ho nedám a chtěl bych u tohoto produktu nastavit "pouze osobní odběr", což mi shoptet neumožňuje...

E-shop: www.nejlepsibarvy.cz

Petr Janša
Petr Janša 07.04.2018
5 / 5

Bezvadné.

Plně funkční. Profesionální. Úplná spokojenost.

Doporučujeme všem třeba jen vyzkoušet.

E-shop: www.rkjansa.eu

Marek Schlixbier
Marek Schlixbier 04.04.2018
4 / 5

přehledné a snadno nastavitelné menu

vše dokonale popsané

výborné funkce

skvělý přístup obch.zástupce

E-shop: www.postelshop.cz

Pavla Svárovská
Pavla Svárovská 03.04.2018
5 / 5

E-shop u Shoptetu mám pár měsíců a jsem maximálně spokojená, mají vynikající podporu, šablony mají krásné a moderní, zvládla jsem si jednu z nich upravit dle svých představ, i když nejsem zrovna znalec úprav webových stránek, vše mají v administraci e-shopu intuitivní. Neměnila bych.

E-shop: www.pastelldecor.cz/

Michal Šafránek
Michal Šafránek 03.04.2018
5 / 5

Naprosto spokojen, i když šablonové řešení lze mnohé doprogramovat a upravit. Obrovské množství možností, jak eshop upravit/nastavit, velká variabilita v základu. Neskutečný helpdesk odepisující o víkendu a svátcích! Velká pochvala a děkuji!

E-shop: www.cheedees.cz

Jan Šíma
Jan Šíma 29.03.2018
5 / 5

Obrovské množství možností a systém, který automaticky vyřeší faktury za vás, což je úžasné. Pro začínajícího podnikatele zatím naprosto ideální :)

E-shop: eshop.milujemehokej.com/