Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (661 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Kristýna
Kristýna 28.01.2019
5 / 5

Před nedávnem jsme se s kamarádkou rozhodly otevřít si e-shop s krásnou dámskou módou. Z Shoptetu jsme nadšené. Vše je přehledné, jednoduché a hlavně funkční! :)

E-shop: www.nothingtowear.cz

Barbora Bezděková 18.02.2019

Dobrý den, váš eshop vypadá skvělě, muzu se zeptat z jake sablony jste vychazela?

Lenka
Lenka 24.01.2019
4 / 5

Moc hezký nástroj, nastavení zvládne rychle i analfabet.

Jako první eshop je to naprosto dostačující.

Zákaznický servis se super. Podpora je rychlá a dokáže poradit.

Škoda, že pro zákazníky v rámci EU nelze automaticky ověřit VAT number a fakturovat tak bez daně.

Stejně tak se budeme do budoucna muset poprat s automatickým propojením skladů. U jednoho produktu evidujeme více seriových čísel, které tiskneme na dodací list. Ale to už je dost pokročilé a byla bych velmi překvapená, kdyby to Shoptet uměl.

Nicméně palec nahoru :)

Stanislav 29.01.2019

coze, shoptet neumi tak banalni funkci jako fakturace bez DPH do zahranici? Neco jako "zahodit" DPH?

hmmm profi system

Kateřina Mašková 31.01.2019

Děkujeme, Lenko :) Pokud jsem to dobře pochopila, tak nejspíš myslíte mód Reverse charge. Pokud zákazník v objednávce vyplní kontaktní údaje DIČ, tak se v administraci zobrazí hláška, zda chce administrátor objednávku převést do toho módu :) případně nám napište přímo z projektu na helpdesk a rádi poradíme víc.

Mějte se krásně,

Katka Mašková

Head of Customer Success

Dezider Petrák
Dezider Petrák 19.01.2019
4 / 5

Celkové hodnotenie je za 4 hviezdy - za malé komplikácie ohľadom skladu

Celková rýchlosť komunikácie 5

Prehľadnosť podmienok 3

Klientsky orientovaný 5

Ústretovosť 5

V prípade problému sa vedia k tomu postaviť čelom. Najprv som využíval platenú verziu a neskôr som prešiel na free verziu nakoľko je tam možnosť vytvoriť varianty produktov, tým som sa dostal pod požadovanú hranicu platenej verzie. Vrelo odporúčam tento shoptet.cz

Odporúčam

E-shop: 257655.myshoptet.com

Síma
Síma 18.01.2019
5 / 5

Jsem vděčná, že mohu využívat na své 3 produkty free verzi, ty větší by se mi nevyplatily. Moc děkuji za péči o zákazníky, která je opravdu skvělá. Budu shoptet.cz doporučovat všem kolem sebe. :)

E-shop: www.duhamehozivota.cz

Daniel
Daniel 10.01.2019
5 / 5

Pokud se funkčnosti e-shopu týče, pak pro naše potřeby je zcela vyhovující. Co ale musím vyzdvihnout je ochota a vstřícnost při řešení problému s podporou. Na e-maily reagují pružně, co jsme potřeboval, to nikdy nebyl problém. Moje zkušenost s jejich přístupem je veskrze pozitivní. Proto pět hvězdiček...

Roman
Roman 03.01.2019
4 / 5

Jsem velice spokojen s přístupem, komunikací, rychlou zpětnou vazbou. Jediné co bych vytkl, je že v e free tarifu je pouze 10 položek produktu, to by se mělo změnit, poněvadž v mém okolí lidé, kteří chtěli tento produkt, se nakonec rozhodli pro jiné stránky a to si myslím, že to je pro shoptet škoda.

E-shop: www.nostalgi.cz

Stanislav 29.01.2019

... tak si to zaplatte ne? Eshop, co nemuze dat ani 200 Kc si nezaslouzi existenci, jen dalsi plevel internetu.

Coffeeroast.cz
Coffeeroast.cz 30.12.2018
5 / 5

V současné době jsme ve fázi, kdy se připravujeme na zavedení nové rodinné pražírny. Tvoříme tedy základy našeho e-shopu s tím, že produkty přidáme až příští rok.

Již máme dřívější zkušenosti s řešením od Shoptetu, kdy jsem byl velice spokojený.

Mějte krásný den.

E-shop: www.coffeeroast.cz

Petr Šimek
Petr Šimek 27.12.2018
5 / 5

Vše perfektní, super možnosti editace položek, snadné, přehledné. Měl bych pár návrhů na detaily, které by moc pomohly prodejcům a budu s Vámi konstruktivně probírat tak, abyste i Vy mohli těžit informace z mých nápadů.

Jediné co se mi moc nelíbilo je skutečnost, že 15 dní před vypršením zkušební verze na 48 hodin nabídnete 50% slevu na poplatcích na první měsíc. Tedy vlastně nabídnete slevu přesně v té výši (v tom čase), kterou by zákazník stejně získal, pokud by "jel" ve zkušební verzi až do konce. V podstatě dáte slevu na poplatcích na cca 15 dní, ale dotyční musí eshop objednat přibližně těch 15 dní před tím, než byste mohli klidně využívat zdarma zkušební verzi. Pokud dáváte slevu lidem, měla by být reálná a ne pouze teoretická, trochu bystřejší klient si toho hned všimne. Ale odpustím Vám to za to, jak se pěkně staráte o klienty a ostrou verzi jsem si objednal.

E-shop: www.numweb.eu

Lukáš Dvořák
Lukáš Dvořák 26.12.2018
5 / 5

Na to, že jsem v oboru nováčkem je tu spustu užitečných funkcí, ale ve ve spustě jiných potřebuju pomoci.

E-shop: www.autocosmetics.cz

Jiří Horák
Jiří Horák 18.12.2018
5 / 5

Zatím eshop připravujeme a zkušenosti máme dobré. Co nenajdeme v nápovědě, to nám do několika hodin odpoví helpdesk.

E-shop: 228237.myshoptet.com

Ondřej Vrbka
Ondřej Vrbka 14.12.2018
5 / 5

Skvělý zákaznický přístup. Rychlé vyřízení zvláštních požadavků, dokonce i ve fázi ve zkušebního provozu.

Doporučuji.

E-shop: www.acousticdesign.cz

Michal
Michal 07.12.2018
4 / 5

Zatím jsme spokojeni, výborná podpora jak na telefonu, tak v helpdesku. Také se nám líbí nová mobilní aplikace a jak celý tým Shoptetu neustále něco vylepšuje a přídává nové funkce.

E-shop: www.ppcentershop.cz