Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (879 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Luboš Huml
Luboš Huml 06.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dělám na Shoptetech víc než 4 roky a za mě TOP eshopove řešení. Díky všem co za tím stojí. Časem zde vytvořím vlastní e-shop hgsignmaking.com

E-shop: 375008.myshoptet.com/

Jiří Vrchota
Jiří Vrchota 04.09.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Vcelku spokojenost jen to má občas zmíněné mouchy. Nejvíc mě vadili rozsipane ikony v kosi ale stalo se to jen jednou

E-shop: www.levna3dtiskarna.cz/

  • Mnoho funkci
  • Dobre zpracována napoveda
  • Občas neco nejde jako dokončit objednávku nebo rozsypane ikony nebo neco změním v administraci a na webu se to neprojeví atd
Štěpán
Štěpán 27.08.2020
2.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 2 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 2 ]

Bohužel po dvou letech používání tohoto e-shopového řešení musím konstatovat že má sice hezký vzhled, ale mnoho funkcí je krkolomných a značně nepoužitelných. Není možné nastavit téměř nic od sloupců v tabulkách (jedna tabulka s produkty je tam defakto třikrát a stejně mi jejich rozložení nevyhovuje) po nastavení tiskových výstupů. Také trpí potřebou neustáleho proklikávání, mnohdy zcela zbytečného. Spousta věcí se prostě vůbec nedá udělat přes rozhraní a tak člověk musí neustále exportovat a importovat, což je mnohdy zdlouhavé. Nicméně zas musím uznat že shoptet má na první pohled velmi přehledný systém a také má vcelku jednoduchou pokladnu, bohužel opět naprosto nenastavitelnou. Další problém je práce s dph, veškerá nastavení jsou globální není tedy možné např naskladňovat za ceny "bez dph" a prodávat za primárně "ceny s dph." buďto musí při naskladnění přičítat dph a nebo při nastavování cen propočítávat cenu "s dph" Pokud někdo používá účetní systém a shoptet má opravdu jen na zobrazení produktů, jedná se vcelku o použitelné řešení, ale pracovat s ním jako s primárním skladovým systémem je bohužel dlouhodobě docela očistec (zejména máte-li mnoho položek)

E-shop: www.mobily-nexus.cz

  • Přehledný systém
  • Podpora
  • Možnosti rozšíření
  • EET pokladna
  • Administrace bez možnosti nastavení
  • Na práci šíleně zdlouhavé
Kateřina Mašková 31.08.2020

Dobrý den, Štěpáne,

děkuji vám za vaše hodnocení. Snažila jsem se podle vašeho projektu dohledat zprávy, které jste si napsali s kolegy ze zákaznické péče, abych získala lepší představu, ale nebyla jsem příliš úspěšná.

Ohledně té tabulky si totiž nejsem vůbec jistá, zda vám dobře rozumím. Jestli máte na mysli šablonu pro tisk dokumentů, tak ta opravdu upravovat nejde. Nebo máte na mysli něco jiného? Napsal byste ohledně toho ideálně i s printsccreenem toho, co máte na mysli, na helpdesk nebo e-mail info@shoptet.cz? Rádi se na to více podíváme a pokusíme se vám pomoct. Mohl byste se s námi také rovnou podělit více o tom, co vám nevyhovuje na pokladně?

Co se pak týče těch cen, tak tam je opravdu potřeba nastavit obě včetně DPH nebo obě bez něj. Ale můžete mít v administraci nastavené obě ceny bez DPH, ale zákazníkovi pak ve vašem obchodě zobrazovat cenu včetně DPH. Rovnou vám posílám návod, jak na to:

1. u produktu nastavte zvolenou sazbu bez DPH.

2. u produktu vyplňte prodejní a nákupní cenu bez DPH.

3. v globálním nastavení admin/dane nastavte „Nastavení zobrazování daně v e-shopu“ - Výchozí ceny - Včetně DPH.

Tak zákazník uvidí prodejní cenu včetně DPH, přestože v administraci bude vyplněna bez DPH.

Jinak Shoptet není stavěný jako specializovaný systém na skladové hospodářství. Aktuální skladové hospodářství je nadstavbou nad e-shopem a většině klientů postačuje, ale pro pokročilejší funkce vždycky doporučujeme napojení na některý ze systému, který se přímo na to specializuje. Z nabídky napojení můžete vybírat na tržišti s našimi doplňky: https://doplnky.shoptet.cz/ucetnictvi

Kdybyste kdykoliv cokoliv potřeboval, napište, a uděláme, co bude v našich silách, abyste byl spokojený.

Děkuji vám za spolupráci.

Kateřina Mašková

Head of Customer Care

Pavel
Pavel 26.08.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Potřeboval jsem nastavit e-shop aby vůbec fungoval. Vzhledem k tomu, že jsem laik a ne všemu jsem rozuměl tak jsem se obrátil na zákaznickou podporu a společnými silami jsme vše k mé spokojenosti nastavili. Zákaznická podpora je velmi ochotná a příjemná a ví co děla. Se Shoptetem jsem velmi spokojený.

  • Velmi ochotná a pohotová zákaznická podpora. Se vším mi ochotně poradili a pomohli mi nastavit základní věci pro spuštění e-shopu.
Jan Kouba
Jan Kouba 24.08.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Asi největší radost jste mi udělali když jsem objevil HTML editor, díky kterému si můžu pomocí základní znalosti CSS upravit prakticky jakoukoliv část webu.

E-shopy: acepac.bike, activent.cz, rouskydofirmy.cz

  • HTML editor
  • Import/export produktů
  • Intuitivnost ovládání
Martin Horák
Martin Horák 14.08.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré. Jen dobré.

E-shop: www.cesky-kotvicnik.cz/

EVA M.
EVA M. 12.08.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Ne vše zvládám sama, ale díky podpoře a srozumitelnému vysvětlení jsem nakonec vše zvládla :-). Mohu jen doporučit.

Tomáš Dzurja
Tomáš Dzurja 05.08.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše funguje, jak má a pokud si s něčím nevíme rady, zákaznická podpora nám vždy ochotně pomůže. Perfekntí je také různorodost doplňků.

E-shop: www.cebedo.cz/

  • Efektivita, doplňkym propojení, administrace,zákaznícký servis
  • Nic
Lukáš Hanuš
Lukáš Hanuš 27.07.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pro náš rozjezd podnikání lepší řešení neexistuje. Tedy pokud máte produkt, začít prodávat je otázkou pár hodin. Jsme malinký takže nás zatím nic nelimituje, myslím si, že s růstem nalezneme hranici.

E-shopy: www.bastadesign.cz, www.bastaconnect.cz

  • rychle, jednoduše, levně
Lukáš
Lukáš 24.07.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím super - bez problému :) učím se na free verzi a nenarazil jsem na žádný problém. Pokud to tak zůstane, přejdu o level výše. Vše rychlé, logické, přehledné.

E-shop: www.aquabotanicals.cz/

Michal Kočí
Michal Kočí 24.07.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

vše ok, až na nutnost mít administraci pro každou zemi zvlášť. Dalším problémem je chybějící napojení na jiné banky než Fio pro kontrolu plateb.

Hana Moravcová
Hana Moravcová 22.07.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Eshop teprve rozjíždíme, ale zatím spokojenost. Podpora ze strany Shoptetu funguje na 100 %. Není nic, co by nešlo vyřešit. Líbí se mi i možnosti výběru funkcí pro e-shop. Přestože je to vše pro mne nové, dokázala jsem si s nastavením eshopu poradit.