Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1094 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jiří Najman
Jiří Najman 10.01.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Se Shoptetem jsem naprosto spokojený. Je třeba si uvědomit, že kupuji "krabicové" řešení a neřešit nepodstatné drobnosti. Naopak je třeba plně využít všech daných možností, kterých je opravdu hodně. To mi dává prostor věnovat se prodeji a nezabývat se programováním.

E-shop: www.kajakarshop.cz/

  • Cena základu
  • Různé tarify
  • Možnost rozšiřujících modulů
  • Možnost úprav (nabídka externích programátorů)
  • Funguje to bez starostí
  • Zrušení možnost odkoupení rozšiřujících modulů
  • Z mého pohledu neprůhledný seznam nápadů na vylepšení
Shoptet 11.01.2023

Dobrý den, pane Najmane. Děkujeme za plný počet hvězdiček a máme radost, že jste s naší platformou spokojen. :) Co se týče seznamu nápadů, tak to máme do budoucna v plánu změnit. Právě tak, aby to bylo jednodušší a přehlednější. Děkuji za vaši zpětnou vazbu. Ať se vám daří!

Kristýna Sänger

Customer Care Consultant

Kamila Dyntarová
Kamila Dyntarová 03.01.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Oceňuji první měsíc zdarma na zkoušku. Široký výběr různých doplňků, které lze dokoupit za malé částky. Jsem na úplném začátku, ale už teď jsem spokojená.

E-shop: www.malickost-proradost.cz/

Shoptet 03.01.2023

Dobrý den, Kamilo,

jménem Shoptetu vám děkuji za vaši pěknou recenzi. Mám obrovskou radost z toho, že se vám u nás líbí a oceňujete první měsíc na zkoušku zdarma. Přeji vám ať se vašemu podnikání daří a hodně spokojených zákazníků. :)

Mějte krásný den.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Milada Chomátová
Milada Chomátová 26.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi příjemné jednání podpory po telefonu, vysvětlení do nejmenších detailů, i pro laika srozumitelné.

Web stále ještě doplňujeme a ladíme, už teď jsme rádi, že jsme u Shoptetu.

Shoptet 27.12.2022

Dobrý den, Milado,

děkujeme, že jste si našla čas a napsala nám recenzi. Je skvělé, že jste s naší podporou a platformou spokojena. Pochvalu přístupu na zákaznické lince jsem kolegům předala a moc je to potěšilo. :)

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Aleš Bureš
Aleš Bureš 20.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi přehledné rozhraní, široké možnosti nastavení jak vzhledu e-shopu tak produktů, vyhovující integrované funkce, dobrá podpora

E-shop: www.dezirex.cz

Jaroslav Šafář
Jaroslav Šafář 20.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Naprosto skvělá platforma, můžu jedině doporučit. Speciálně musím pochválit rychlou a ochotnou technickou podporu a také relativně velké možnosti úprav šablon přes CSS/JS - ledacos je možné upravit na míru.

E-shop: goldbee.cz

  • Pěkné šablony, množství funkcí, stabilita, technická podpora, možnosti úprav
  • Některé funkce by bylo dobré mít už v základu, ne přes doplňky
Shoptet 20.12.2022

Dobrý den, Jaroslave,

děkujeme vám za hezkou recenzi. Těší mě, že jste s naší platformou spokojen. Obzvlášť mě těší, že oceňujete naši zákaznickou podporu. Jménem celého týmu vám děkuji. Postupně tarify vylepšujeme, nedávno jsme přidali doplněk Měrné jednotky a ceny jako součástí všech tarifů zdarma.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků, ať se daří.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Eshop-rychle.cz
Eshop-rychle.cz 19.12.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Hyeny hodují ... znáte báseň od Redla? .. poté co zavětřily kořist, to mne napadlo v souvislosti s DDoS útokem na náš systém, který je nebývale masivní a sofistikovaný. Dalo nám to zabrat, ale už jsme z nejhoršího venku. Největší a nejslavnější jednička na trhu obvolává v této situaci naše zákazníky a nabízí ty nejlepší služby na světě, což by nebylo až tak nepochopitelné, horší je že používá neetické praktiky, dehonestuje naši společnost a slibuje nesplnitelné. Což podotýkám dělá dlouhodobě. Nikdy nebudeme jednička na trhu, ale pro mne má daleko větší hodnotu poctivost celého týmu na který jsem náležitě hrdý a vím že se nikdy nesnížíme na tuto neúroveň. Ale co, budou svátky tak všem přeji požehnané vánoce a laskavý nový rok 2023.

Shoptet 20.12.2022

Dobrý den,

my sami v Shoptetu DDoS útokům čelíme a před vánoční sezónou se plně soustředíme na stabilitu všech našich klientů. Jak píšete, jako jednička na trhu jich máme hodně a musíme se otáčet. Věříme, že k nám klienti od konkurence chodí právě proto, že je stavíme na první místo.

Nemáme chuť ani kapacitu trávit předvánoční shon plánováním nějakých nekalých obchodních kampaní, které by zneužívaly vaší situace, a tohle obvinění nám nepřijde z vaší strany fér.

Za Shoptet

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Vlaďka Pfau
Vlaďka Pfau 16.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Náš web je spuštěn jen 3 dny, takže ho stále ještě doplňujeme a vylepšujeme, ale každý náš dotaz je pokaždé zodpovězen jasně, srozumitelně, velmi často jsme šli krok po kroku společně a rovnou jsme "problém" vyřešili, respektive jsme zprovoznili, co jsme potřebovali.

Zákaznická podpora je navíc velmi milá a trpělivá, počkají až si vše napíšete a uděláte, nepospíchají na vás, je cítit, že jsou tu opravdu pro vás a s vámi. Volali jsme někdy i vícekrát za hodinu a nikdy jsme se nesetkali s nervozitou, nebo odmítnutím.

"Funkčnost" webu se nám líbí a vyhovuje. Zatím jsme se nesetkali s něčím, co by nešlo.

Určitě Shoptet doporučujeme, zkušební měsíc zdarma je dostatečně dlouhá doba na vyzkoušení a právě péče zákaznické podpory nám pomohla se rozhodnout a nehledat jiné možnosti.

E-shop: www.kamenyvestribre.cz

  • zákaznická podpora
  • dosud jsme žádné neobjevili
Shoptet 17.12.2022

Dobrý den, paní Pfau,

ani nevíte, jak dobře se takové hodnocení čte. :)

U Shoptetu víme, že úspěšní můžeme být jen pokud jsou úspěšní naši zákazníci a tak se stavíme právě i k jejich podpoře. Jsem tedy moc rád, že je to poznat.

Kdykoliv se na nás s dotazy obraťte a ať se obchodu daří!

Za Shoptet

Daniel Rodr

Senior Customer Care Consultant

Ivo Fidler
Ivo Fidler 14.12.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Jsme maximálně spokojeni - ano, vždy to může být lepší a jsou malé nuance a parametry, kde bychom uvítali více zapracovat, ovšem vzhledem k ceně, kterou platíme pár tisíc měsíčně, je to naprosto dokonalý systém a v podstatě nemáme žádné výhrady. Ivo

E-shop: www.4dance.cz/

Shoptet 14.12.2022

Dobrý den, Ivo,

jménem Shoptetu děkuji za pěkné hodnocení. Těší mě, že jste maximálně spokojeni. Neustále se snažíme zlepšovat naše služby k lepšímu. Ještě jednou díky a mějte se krásně.

Ať se vám daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Ondřej
Ondřej 12.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoproduktový e-shop? Žádný problém! Naprostá spokojenost, moc moc děkuji a všem ostatním shoptet vřele doporučuji.

E-shop: opavskasopka.cz

  • Chválím za vše - komunikace, funkčnost, použití, účelnost, intuitivní ovládání.
Shoptet 12.12.2022

Dobrý den, Ondřeji. Děkujeme za plný počet hvězdiček a pěkné hodnocení. Vážíme si toho :). Přeji vám ať se vám s e-shopem daří a jste dále spokojený.

Kristýna

Customer Care Consultant

Lucie Hroudová
Lucie Hroudová 05.12.2022
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Pro podnikatele s menším budgetem, může být trochu nepříznivá cena za pokročilé funkce a případné individuální úpravy.

Celkově lze říct, že za tuto cenu v základu jinde asi víc nedostane.

Chvíli trvá se zorientovat v administraci, naštěstí je velmi dobře zdokumentovaná.

Shoptet partneři, kteří se specializují na Shoptet a dělají individuální úpravy, případně SEO, marketing apod.

  • Podpora
  • Cena
  • Možnost css a js úprav
  • Nedokončené některé funkce
  • Úpravy šablon, které někdy rozhodí vzhled a funkcionalitu e-shopu
  • Vyšší cena za API
Shoptet 07.12.2022

Dobrý den, paní Hroudová,

děkujeme za sdílení zpětné vazby. Jsem ráda, že se vám povedlo zorientovat se v naší administraci. Případně lze vždy využít naší sekci Nápovědy, nebo se obrátit na naši zákaznickou podporu.

Bereme na vědomí i vaše zmíněné mínusy a věřím, že se nám situaci podaří zlepšit. :)

Mějte se krásně. 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Vlastík Klapka
Vlastík Klapka 05.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobrý den, s fungováním eshopu na Shoptetu jsme velmi spokojeni.

K dispozici je široká nabídky doplňkových marketingových produktů.

Shoptet nabízí mnoho online školení, videa a články ke zlepšení fungování eshopu, k jeho lepší viditelnosti v internetovém světě a další vychytávky

E-shop: www.kolaprokola.cz

  • podpora
  • široké možnosti
  • aktualizace
Shoptet 05.12.2022

Dobrý den, Vlastíku,

je hezké si přečíst takovou recenzi. Mám obrovskou radost z toho, že se vám u nás líbí a jste spokojený.

Z naší strany vám přejeme hodně spokojených zákazníků a ať se daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Blanka
Blanka 04.12.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Některá nastavení jsou trochu nelogická, ale i bez návodu jsem to zvládla!

Je skvělé, že malý obchůdek můžu provozovat zadarmo. Se dvěma produkty a tržbami pár stovek v týdnu by byl placený e-shop neekonomický a třeba bych ho vůbec nerozjela. Takže super, jsem moc spokojená.

E-shop: obchod.blankapazour.cz

  • Cena
  • Spousta šablon
  • Skvělé funkce i v základu - maily, faktury, QR kódy
  • Občas nelogické nastavování
Shoptet 05.12.2022

Dobrý den, Blanko,

děkujeme vám za pěknou recenzi. Jsme rádi, že jste nastavení e-shopu zvládla. Kdykoliv můžete využít i naší sekci Nápovědy, případně nám napsat a my vám rádi se vším pomůžeme. :)

Těší nás, že můžeme přispět začínajícím eshopařům rozjet svoje podnikání.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků, ať se daří.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant