Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (984 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Jakubec
Michal Jakubec 17.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobrá technická i obchodní podpora.

Řešení je velmi intuitivní a jednoduché, přesto rozsáhlé svými funkcemi a použitelností.

Vše je prakticky již připraveno k použití.

E-shop: www.prodejstavebnichemie.cz

  • Doplňky
  • Komunikace
  • Funkčnost
  • Intuitivnost
  • Možnosti napojení na mnoho služeb a přepravců
  • Možná větší nabídka šablon, případně více možností editovat vzhled v základu.
Vladimir
Vladimir 16.06.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Je to náš druhý eshop a Shoptet bola jasná voľba po skúsenostiach s prvým. Jednoduché a intuitívne ovládanie, shoptet má veľmi dobre spracované nápovedy čo a ako spraviť

E-shop: www.greendo.cz

  • široký výber dopňkov
  • jednoduché a intuitívne ovládanie
  • vyššia cena niektorých doplňkov
  • malý výber šablón, často sa stačí pozrieť na niektorý eshop a je to jasný Shoptet
Libor Řádek
Libor Řádek 08.06.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Aktivní vinikající podpora. Jednoznačně bezkonkurenční řešení v ČR. Po zkušenostech a obrovské ztrátě financí i sebevědomí jsme našli oázu v poušti.

E-shop: 445529.myshoptet.com/produkty/

  • Intuitivní. Vhodné pro všechny úrovně uživatelů. Spolehlivé. Za poctivou cenu.
  • Chybí věrnostní systém.
Darina
Darina 08.06.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop se mi pěkně tvořil. Velmi kladně hodnotím odkazy na podporu a vysvětlení k jednotlivým krokům. Skvělá byla zákaznická podpora. Uživatelsky přátelské prostředí. Doporučuji.

E-shop: e-shop.allori.cz

Lenka
Lenka 27.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem moc spojená.

Na můj problém zareagoval Daniel Rodr velice rychle.

Milý a profesionální přístup.

Eshop šlape jak má.

Moc děkuji a přeji hodně úspěchů.

E-shop: www.super-hity.cz/

Lucie
Lucie 13.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Můj první eshop.

Uživatelsky přívětivé, přehledné.

Vzhled hodně variabilní.

Trochu mě potrápil přesun na doménu, ale techničtější typy by s tím asi neměli sebemenší problém, nakonec jsem s pomocí nápovědy zvládla i tohle.

Všechno super za minimální cenu.

Určitě doporučuji.

E-shop: www.meditart.cz/

Jakub
Jakub 07.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dlouho jsme zvažovali, zda si nechat postavit vlastní prostředí či jít alespoň pro počátek do shoptetu a zvolili jsme shoptet. Lepší rozhodnutí jsme udělat nemohli, protože to řešení je opravdu promyšlené a myslí i na věci, které by nás jinak možná ani nenapadly nebo bychom na ně přišli později, že je potřebujeme.

E-shop: www.emamataty.cz

  • Variabilita
  • Pomoc na telefonu
  • Přehlednost
  • Dost věcí, co nejdou upravit v šabloně, jde upravit v kódu
  • Přidal bych větší variabilitu možností filtrování a řazení produktů
Daniel
Daniel 06.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvely system pro zacinajici i shopy s obratem do 100M. Vsechno velmi rychle a spolehlive. Doporucuji.

Pavel Kelča
Pavel Kelča 04.05.2021
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Po více než 4 letech, nyní nejvyšší tarif: Dá se rychle nasadit, podporuje skladovou evidenci a na něm varianty (velikosti, barvy,...). Dobře řešené základní vyřizování objednávek, ale složitější postupy (třeba aby jednu zakázku vyřizovali 2 lidé "nezávisle" téměř nemožné). Dobrá spolupráce s balíkobotem (chybou to končí jen tak 1x za kvartál). Vícejazyčnost je nepoužitelná (snad zatím). Feedy do vyhledávačů hrozné. Pokud chcete při vyřizování objednávky tisknout účtenku na jedné a etiketu na druhé tiskárně, musíte pořád tiskárny přepínat.

E-shop: cervenytulipan.cz

  • Snadné nasazení
  • Dobré funkce frontedu i backendu
  • Nemožnost editace feedů do google, seznamu, heureky
  • Nepodporuje povinné kategorie Heureky
  • Nepoužitelná vícejazyčnost
Pavel Kelča 04.05.2021

Oprava: nepodporuje povinné parametry u Heureky (kategorie podporuje)

Petra
Petra 04.05.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jako začínající e-shop jsme shledali shoptet jako dostačující a přehledný. Chválíme Shoptet univerzitu i přehledný helpdesk.

E-shop: www.lemonbar.cz/

Jaroslav Kriz
Jaroslav Kriz 30.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Idealni reseni. Umi to vsechno. Hodne muziky za opravdu malo penez. Zakaznicka linka perfektni. Rychly srozumitelny ochotny!

E-shop: www.yakuzapremium.cz/

  • Vsechno
  • Nic
Kudlanky-Miloš Janeček Cute Mantis
Kudlanky-Miloš Janeček Cute Mantis 22.04.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Intuitivní ovládání se spoustou služeb. Jelikož máme specifickou nabídku prodeje, kudlanky a všeho potřebného k chovu, není někdy jednoduché vše správně vyladit. U shoptetu se dá najít to správné řešení, aby vše fungovalo jak má. Děkujeme ;)

E-shop: www.cutemantis.com

  • Spousta služeb a jednoduché ovládání.