Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1038 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Václav Suk
Václav Suk 02.03.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Při myšlence, že založím e-shop pro mě bylo rozhodující, jakou platformu si vybrat. Rozhodující pro mě byla složitost systému a celkového nastavení e-shopu. Asi po měsíci testování 5 platforem jsem zvolil právě Shoptet i přesto, že ze začátku mi dělalo problém se vyznat v jejich systému, ale asi po měsíci jsem vše ovládl.

E-shop: www.sakly.cz

  • + Cena
  • + Doplňky, které sice stojí pár kaček, ale stojí to za to
  • +I přes to, že na první pohled tam je moc záložek, tak po měsíci práce se systém krásně přehledné
  • + Zákaznická podpora, která vždy ráda pomůže
  • + Nastavit e-shop zvládne ÚPLNĚ každý - i já, který nikdy žádny webovky apod nedělal
  • - ze začátku jsem byl zmatený, ale to přejde :)
  • - už nechci nic jiného :))
Lucie Tejnorová
Lucie Tejnorová 02.03.2022
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Se založením e-shopu jsem neměla vůbec žádné zkušenosti. Spousta věcí je pro mě nových a Shoptet je fain partnerem, který je schopen mě navést/poradit a tím pádem podpořit. Je ještě spousta věcí a možností, které plánuji v Shoptetu vyzkoušet a prozkoumat. Tak až na to přijde čas a potřeba, tak vím, že ta možnost vylepšení zde je.

E-shop: www.sportovni-deniky.cz

  • Zákaznicky přívětivé prostředí
  • I když jsem naprostý začátečník, tak jsem zvládla uvést e-shop do chodu :-).
Radek Vít
Radek Vít 02.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchost při založení a následné zprovoznění. Není třeba platit drahý e-shop, když můžete použít shoptet.

E-shop: cryptodarky.cz

Honza S.
Honza S. 08.02.2022
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Tak jedu na shoptetu 4 rokem a pořád se člověk učí.

Systém je robustní a blbůvzdorný, ale na jakoukoliv úpravu potrebujete kodera. Jinak menu? Koder. Chcete dopravu malinko jinak? Koder

Je tam pomalu dost věci co by člověk potreboval změnit, ale neni zájem. Rozlišit zboží podle velikosti a ne jen váhy? Koder.

Trochu jiný vzhled? Koder...

  • Jednoduchá administrace
  • Dost blbuvzdorné
  • Propojení heureka, google, zboží atd v ceně.
  • Minimální možnost úpravy vzhledu svépomocí
  • Na vše kodera
  • Doplnky se pronajímají již jen na rok
  • Stává se obětí svého uspechu, vymýšlí se nové drobnosti, ale přitom spousta věcí je léta nedotažená.
Shoptet 17.02.2022

Hezký den, Honzo,

děkuji za recenzi. Mám radost, že jakožto náš dlouhodobý klient vnímáte u Shoptetu tato pozitiva :) Rozumím i vaší kritice a přání, aby na úpravy nebylo potřeba využívat kodéra. Shoptet je robustní systém a neustále jej náš vývojový a produktový tým posouvá dál. Naši klienti mají k dispozici velké množství doplňků a šablon, díky kterým si e-shop mohou přizpůsobit svým potřebám. Doplňky je možné pronajímat nejen na rok, ale také na měsíční bázi, s tím, že si je můžete předem vyzkoušet zdarma. Nicméně jsme stále krabicové řešení, s čímž se pojí řešení individuálních úprav s pomocí kodéra. Pokud byste měl zájem o řešení, které spojuje výhody robustnosti Shoptetu a individuálních úprav, doporučuji se spojit s kolegy ze Shoptet Premium: https://www.shoptetpremium.cz/

Zároveň ještě zmíním, že na dalších změnách a vylepšeních systému samozřejmě pracujeme a neusínáme na vavřínech. Všechny nápady a podněty vítáme a máme na ně k dispozici i Roadmapu: https://www.shoptet.cz/roadmapa/. Pokud byste měl zájem o pravidelné informace k novým úpravám a vylepšením, doporučuji také sledovat naši facebookovou skupinu Shoptet Poradna: https://www.facebook.com/groups/shoptetporadna nebo novinky v administraci e-shopu.

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Kateřina Němcová
Kateřina Němcová 04.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice uživatelsky přívětivá platforma pro eshopy. Rychlé načítání. Jasné a přehledné nastavení.

E-shop: www.katoodesign.cz

  • Jasně popsané nastavení s odkazy na nápovědu vždy přehledně.
Milada Nováková
Milada Nováková 04.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vybrala jsem vaši službu už třem svým klientům, sice eshopy ještě nejedou, ale těším se až se to rozjede. Zatím zákaznická podpora super. Vše jsem zatím vždy našla.

E-shop: eshop.youngandsassy.cz/ochrana-pristupu/

Pavel Bartráček
Pavel Bartráček 03.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré. Dobré.

E-shop: eshop.pb-livecon.cz

Oldřich Mládek
Oldřich Mládek 03.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to druhý e-shop, který u Shoptet spouštím a již jsem několika kamarádům Shoptet řešení doporučil. Vše je naprosto přehledné a po 3 letech zkušeností si myslím, že jsem do tajů Shoptet e-shopu dostatečně pronikl.

E-shop: www.robotech.center

  • Shoptet Pay
  • Mnoho bezplatných i placených doplňků
  • Zkušební verze zdarma
  • Aktivní vývoj
Jiří Hlaváček
Jiří Hlaváček 03.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Naprostá spokojenost, vše naprosto precizní. Přehledné a vše funguje jak má. Šablony také super. Shoptet prostě doporučuji.

Měchura
Měchura 19.01.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Vážení,

děláte si srandu s tak dlouhým výpadkem všech našich webů?!

Pokud to okamžitě nenahodíte, odcházíme se všemi internetovými obchody ke konkurenci!!!

Tohle je amaterismus! Jaký blb vám váš systém spravuje? Takto se to již min. 10 let nedělá - s výpadky!

Máme u vás poměrně vysoký počet obchodů a slušně na nás vyděláváte! Rozhodněte si o své budoucnosti sami, protože jinak doporučím odchod od vás i mým partnerům!!

Měchura

  • nic
  • Neustálé a velmi dlouhé výpadky!
Shoptet 20.01.2022

Dobrý den, pane Měchuro,

děkuji za recenzi, byť kritickou. Rozumím Vaší nespokojenosti. Dne 18. 1. jsme řešili sníženou dostupnost u části služeb v rámci jednoho serverového clusteru. Snížená dostupnost se týkala 12 % klientů, a to pouze u některých specifických částí e-shopů (automatické importy), aktualizace některých dat (párování plateb) a některých dalších míst včetně API. Výpadek byl způsoben sérií chyb, které vedly k problémům na části naší infrastruktury, a následně k vypnutí některých výše uvedených operací. Kolegům se podařilo problém komplexně vyřešit 19.1. v brzkých ranních hodinách.

Dostupnost Shoptetu byla loňský rok 99,9 %. Shoptet je robustní systém a obsahuje spousty propojení. Nemůžeme garantovat, že nikdy nedojde k žádnému nepředvídatelnému poškození nebo úpravě, která funkčnost ovlivní. Naši vývojáři maximálně usilují o to, abychom většině situací přecházeli, ale není to vždy technicky možné. Můžu Vás však ubezpečit, že během analýzy, opravy a testování všech souvislostí v systému kolegové pracují s opravdovým nasazením.

Nyní systém běží jak má, pokud byste přesto měl potíže s funkčností vašeho e-shopu, neváhejte nás kontaktovat. Omlouvám se za dočasné komplikace, které Vám výpadek způsobil.

Petra Králová

Teamleader of Customer Care Consultants

Kamila
Kamila 15.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Skvělé řešení pro malé firmy, které nemohou vydávat prostředky na vývoj vlastního e-shopu!

Kateřina Tygl
Kateřina Tygl 14.12.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborné řešení pro všechny e-shopy. Stavěním něčeho na koleni nikdy nedoženete vývoj tady v Shoptetu. Je to český nástroj, takže skvělá podpora i návodné články. Ovládání pochopíte a můžete prodávat pár dní po spuštění. Vlastní platební brána, takže máte komplet řešení. Umí integrovat skvěle všechny marketingové nástroje. Propojení s dopravci výborné. Takže spokojenost!

E-shop: eshop.lamalina.cz

  • skvělá přehlednost
  • jednoduchost
  • výborná podpora
  • dobrý poměr cena/výkon
  • dokážu si představit lepší UX