Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.75 / 5 (713 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

David
David 19.05.2019
5 / 5

Všechno je perfektní ????

Jediné co bych ocenil, je jazykova mutace jako má třeba Presta , ale jinak vse super!

E-shop: www.czechrocks.cz

Marie Mrňávková
Marie Mrňávková 19.05.2019
5 / 5

Jsem maximálně spokojená, skvělý servis technické podpory, což pro mne jako naprostého laika je nesmírně důležité. Oceňuji mnoho funkcí, které jsou propojené. Nestíhám sledovat všechny aktualizace a vychytávky, ale tak, jak eshop používám, mi plně vyhovuje a jsem ráda, že ho mám.

E-shop: www.brodita.cz

Gabriela Hrábková
Gabriela Hrábková 17.05.2019
5 / 5

Z platformy Shoptet jsem nadšená. Na zpracování svého prvního e-shopu jsem měla asi 14 dní a po zkušenostech z tvorby předchozích webů, jsem se toho docela obávala. Jsem laik a nijak zvlášť technicky zdatná, ale celé stránky jsem si zpracovala sama a bylo to i celkem zábavné. Vše je velmi intuitivní, provázané, je zde plno funkcí (od párování plateb, přes skladové hospodářství k marketingovým nástrojům jako slevové kupóny - jen si vyberete, které potřebujete a můžete je libovolně přidávat a měnit). Navíc mají k využití krásné elegantní základní šablony. Skvěle funguje i nápověda. Mohu jedině doporučit!

E-shop: www.mocer.cz

Iveta Farmačková
Iveta Farmačková 13.05.2019
5 / 5

Mame u jiz druhy eshop u shoptetu a nenapada nas nic, co by nam vadilo. Perfektni servis, prubezne aktualizace, obrovske mnozstvi doplnku - rozsireni.

E-shop: www.kobao.cz

Lenka Volná
Lenka Volná 13.05.2019
5 / 5

Spokojenost, vcelku intuitivní prostředí. A velká spokojenost s technickou podporou. Zatím je e-shop v plenkách, ale rozhodně nelituji, že jsem ho založila tady.

Irena Kameníková
Irena Kameníková 12.05.2019
5 / 5

Přehledná a jednoduchá administrace, intuitivní prostředí. Zatím spokojenost, e-shop se teprve rodí.

E-shop: www.czpostcards.cz

Vojtěch Juřík
Vojtěch Juřík 07.05.2019
5 / 5

Velice intuitivní prostředí. Velmi rychle a pohodově pracující podpora. Stále nové funkce pro zlepšení chodu e-shopu. Rozhodoval jsem se mezi vícero eshopovými řešeními a právě jsou jednoduchostí a flexibilitou si mě Shoptet získal.

Velmi pozitivně hodnotím i YouTube kanál ShoptetTV, který uživatelům pomáhá v rozvoji jejich podnikání.

Za mě 10/10.

E-shop: priruba.eu

Michaela Pechmanová
Michaela Pechmanová 06.05.2019
5 / 5

Shoptet ze mě zatím funguje skvěle, má spousty funkcí a admin prostředí naprosto přehledné a zatím vše, co jsem si v novém eshopu vymyslela, mělo řešení. Zákaznický servis také funguje velice rychle a vždy jasně a jednoduše poskytne potřebné informace.

E-shop: www.mishanti.cz

Milan Vrba
Milan Vrba 02.05.2019
5 / 5

Připojím se k hodnocení - Musím říct, že jsem spokojený, ale to díky super grafice. Shoptet doporučuji. https://www.hgm.cz/

E-shop: www.hgm.cz/

Václav Adamec
Václav Adamec 02.05.2019
5 / 5

Výborné, chytré, jednoduché řešení pro každý e-shop.

Kvalitní pomoc při řešení problémů.

Velmi propracované šablony.

Využíváme již 2 e-shop.

E-shop: www.vrata-adamec.cz

Anežka Horváthová
Anežka Horváthová 25.04.2019
5 / 5

Využíváme šablonu ECHO a hodnotíme naprosto skvěle! Pro začátečníky úžasná podpora a příjemné uživatelské prostředí.

E-shop: eshop.svatovo-dividlo.cz

Klára Csirková
Klára Csirková 25.04.2019
5 / 5

Přestože nemáme mnoho produktů - technická stránka nás mile překvapila svou šíří, intuitivní administrace i pro laiky jednoduchů ....Velmi vstřícná technická i obchodní podpora, kterou opravdu často testujeme :-)). Děkujeme!

E-shop: pustkacku.cz