Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (805 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jan Perlac
Jan Perlac 03.02.2020
5 / 5

Prehľadné, jednoduché, intuitívne. Dobré prepojenie na internetové vyhladávače a porovnávače cien. Na telefóne odborná podpora.

Good job.

E-shop: www.fitandslim.sk/

Lazaryan
Lazaryan 28.01.2020
5 / 5

dlouho jsem šel opensource cestou, a přišel jsem konečně na shoptet. Všechno je tady vymýšleno dobře. Držím palce kdy začnu fungovat. Díky

E-shop: www.steffishing.cz

Robert
Robert 24.01.2020
5 / 5

Skvělé a velmi funkční řešení. Intuitivní ovládání, výborný import a export produktů, perfektní skladové hospodářství. Široká nabídka doplňků, snadná presonalizace vzhledu. Výborná technická podpora. Můžu všem jen doporučit.

E-shop: www.vlakymodely.cz

Denisa
Denisa 22.01.2020
5 / 5

intuitivní ovládání, dobré i pro lidi, co nemají moc zkušeností s tvorbou webu; zajímavé doplňky (například hlídání stavu na skladě)

E-shop: www.kapsicky.com

Jiří Remač
Jiří Remač 21.01.2020
5 / 5

Shoptet splňuje veškerá očekávání, které jsou pro "eshopaře" potřebné. Pokud přemýšlíte o zprovoznění eshopu, mohu jen doporučit.

E-shop: www.bezvahardware.cz/

Zdeněk Linc
Zdeněk Linc 17.01.2020
5 / 5

Ani nezvažovali spuštění e-shopu jinak než na Shoptetu. Jednoduchost startu je neuvěřitelná. Naše rozhodnutí bylo správné.

Shoptet je totiž připraven nejen usnadnit začátek (snadným napojením služeb např. Heuréka, zboží, google, facebook, zásilkovna, eet a tuny dalších), on je připraven s e-shopem i velmi rychle růst! Chcete pořádek ve skladu? Napište si lokace do karty produktu. Otevíráte kamenný obchod? Hodí se Shoptet pokladna. Doplňky dokáží usnadnit život, automatizovat činnosti nebo marketing. Bez Shoptetu bychom nikdy nemohli meziročně růst o stovky %. Se Shoptetem se nám to věřím bude ještě pár let dařit.

E-shop: www.lihovarek.cz

Lenka
Lenka 15.01.2020
5 / 5

Jsem spokojená, jen mi chybí možnost vkládat text (komentář) u některých kroků při nákupu, např. když bych mohla napsat, že se zákazníci nemusí registrovat pro jednorázový nákup. Uvidíme, jak to bude vypadat v praxi, protože naši zákazníci jsou převážně ženy 20 -65 let.

E-shop: www.plasmakosmetika.cz/

Kateřina Mašková 07.02.2020

Dobrý den, Lenko,

moc děkujeme za hodnocení. A takové upozornění, které potřebujete, by bylo možné vložit pomocí javascriptu. Zkuste úpravu poptat u našich partnerů: https://partneri.shoptet.cz/poptavky/ - věřím, že najdete kodéra, který vám s tím pomůže.

A kdyby cokoliv, je vám ráda k dispozici naše podpora.

Ať vám podnikání u nás jenom kvete.

Kateřina Mašková

Shoptet s.r.o.

Ing.Lucie Vašutová
Ing.Lucie Vašutová 14.01.2020
5 / 5

Jednoduchý, intuitivní, za přijatelnou cenu, s možností propojit s ekonomickým / účetním softwarem. Široká škála doplňků zjednodušuje veškerou administrativu a zachovává profesionální úroveň.

E-shop: www.spravnabota.cz/

Drahomíra
Drahomíra 14.01.2020
5 / 5

Shoptet řešení je přehledné a snadné i pro laika. Skvělá podpora v případě potřeby. Mohu jen doporučit!

E-shop: www.extrudoshop.cz

Slaven Janič
Slaven Janič 09.01.2020
5 / 5

Zdálo se mi že je to nějak hodně složitá věc, ale nakonec je to super a vše funguje. Ocením ten malý eshop do 10 výrobků zadarmo, pak raději investuji do reklamy u nich

E-shop: 333056.myshoptet.com/

Veronika Dluhá
Veronika Dluhá 08.01.2020
5 / 5

Jsem naprosto spokojená s logikou celého systému. Neuvěřitelně mi to zjednodušilo start podnikání. Mohu jen doporučit.

E-shop: www.dluhidesign.cz

Andrea Čermáková
Andrea Čermáková 02.01.2020
5 / 5

skvělá podpora, e-shop po funkční stránce super a pochopitelný i pro laika, což je pro mnohé začínající podnikatelé e-shopaře výhoda.

E-shop: htttp://www.kniha-tajemstvimysli.cz