Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (692 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Frýbort
Frýbort 04.04.2019
5 / 5

Dokonalé!!! :-) Rychlé, bezchybné:-) Nejlepší volba. Dokonalé!!! :-) Rychlé, bezchybné:-) Nejlepší volba.

E-shop: www.terariacz.cz

Zuzana Machorková, módní návrhářka
Zuzana Machorková, módní návrhářka 04.04.2019
5 / 5

Díky Shoptetu prodávám oblečení své vlastní módní značky už i online. Jednoduchá administrace a intuitivní ovládání.

E-shop: www.zuzanamachorkova.cz

Pavel Herůfek
Pavel Herůfek 03.04.2019
5 / 5

Rychlý a jednoduchý způsob, jak začít prodávat. Sice má nějaké omezení - napojení na IS typu NAV, úpravy layoutu šablon si člověk musí dělat v kódu sám, případně sehnat externího partnera. Ale to jsou věci, se kterými člověk u krabicového řešení počítá dopředu. Pro nás je Shoptet ideální řešení k ověření business modelu a rychlému nastartování projektu.

Mojmír Boucník
Mojmír Boucník 01.04.2019
4 / 5

Vše velmi dobré. Jenom některé věci nefungují plně intuitivně, jako filtry, externí odkazy. A pak se mi nepadořilo rozhýbat externí ladiče eshopu ke spolupráci a to jsem oslovil 3 lidi!?

E-shop: www.lello.cz

Milan Zlamal
Milan Zlamal 28.03.2019
5 / 5

Perfektní platforma s jednoduchou administrací, Vzhled webu je moderní a má plno grafických šablon a doplňků.

E-shop: www.karoapp.eu

Lukáš
Lukáš 27.03.2019
5 / 5

není to prvni eshop co provozuji u shoptetu a tato free varianta mi tentokrat velice vyhovuje, stejne jako ostatni

E-shop: www.cestovnipracka.cz

Jiří
Jiří 25.03.2019
5 / 5

Rychlé reakce podpory i zástupců firmy. Obrovské množství modulů na míru různým typům eshopů. Jediné malé mínus - systém je natolik propracovaný a nabízí opravdu velké množství možností, takže je trochu obtížnější se v něm orientovat, pokud s tím člověk nepracuje denně. Předpokládám, že tento neduh zmizí ve chvíli, kdy začnu s eshopem pracovat pravidelně a budu na něm každý den řešit objednávky atd. Zatím mám za sebou jen fázi pozvolného přechodu z jiného systému.

E-shop: www.akvakus.cz

Natalya
Natalya 20.03.2019
5 / 5

Je to už druhý web přes SHOPTET. Spokojenost se vším, spulsta propracovaných modulu, nic ne chybí, pořád novinky, podpora funguje na 100% . Jenom a jenom doporučuji! A moc děkuju. Natalya

E-shop: www.kreasvet.cz

Lenka D.
Lenka D. 18.03.2019
4 / 5

1. Podrobné, srozumitelné návody + infografika - krok za krokem navádí, jak nastavit eshop = to se rozumí, že to zabere nějaký čas.

2. Online podpora - výborná, reaguje rychle, vysvětluje přesně.

3.Na shoptet stránkách navíc + spousta potřebných informací o online prodeji, reklamě.

Za mě výborné - zatím pouze free verze. Bazic verze za 350/měsíc - bude nutně potřebovat navýšit o skladové hospodářství 200/měsíc = 550/měsíc - to už si člověk při rozjezdu s malým obchůdkem musí docela rozmyslet:)

E-shop: www.lelele-shop.cz

Lenka
Lenka 18.03.2019
4 / 5

Jsem celkem spokojena. Vadi mi, ze sablony nevypadaji, jako v nastaveni a pro laika toto nastaveni zacina byt uz slozite.

Presmerovani emailu take nefunguje dle mych predstav, ale jeste jsem to neresila z podporou.

Chybi mi v prehledu sortimentu číslování zbozi.

Tvoreni banneru take neni tak intuitivni, jak se na prvni pohled zda. Ale je mozne. Ze je to mou neznalosti programovani, rakze mi trva vse 4x dele nastavit.

Mam zkusenosti s WP, a to je ve srovnani se Shoptetem, uplna katastrofa.

E-shop: www.lyopotraviny.cz

Veronika
Veronika 17.03.2019
4 / 5

Tato platforma je jen pro nekoho kdo ma v planu zapojit grafika a programatora a cele si to nastavit sam. Neni to pro jednotlivce, ktery by chtel vyuzit nejakou sablonu. Nahledy dostupnych sablon jsou zavadejici a v administraci presne to same nevytvorite

Kristýna Berková
Kristýna Berková 07.03.2019
4 / 5

Vcelku jednoduché na ovládání, shoptet se snaží radit s každým krokem zcela od píky. Helpdesk odpovídá na zprávy vpodstatě okamžitě. Dovolat se, to už je horší.