Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (822 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Petr Rychtář
Petr Rychtář 03.03.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pro většinu projektů maximální funkcionalita.

S rostoucí popularitou trochu pokulhává podpora ale to je asi pochopitelné.

E-shop: eshop.rystol.cz

Mirka Hulíková 10.03.2020

Dobrý den, Petře.

Jsem moc ráda, že jste s Shoptetem jako takovým spokojený. Všimla jsem si, že píšete, že pokulhává podpora (jejíž chod mám na starost). Poslala jsem Vám e-mail a budu ráda, když mi odpovíte, co přesně pokulhává. Dívala jsem se na komunikace s námi a budu ráda za upřesnění. Děkuji a přeji krásný den.

Mirka

Ladislav Mikuš
Ladislav Mikuš 02.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pro prezentaci a prodej našich služeb autoškoly, je vaše platforma velmi přívětivá a dostupnými funkcemi bezkonkurenční. Děkuji Mikuš

E-shop: www.autoskola-rymarov.cz

Ondřej Bouček
Ondřej Bouček 28.02.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice zdařilý systém. Zvládne ho jistě i úplný amatér. Jednoduchý na nastavení. Výborně funguje systém podpory, kde najdete otázky snad úplně na všechno. Líbí se mi i vzory pro obchodní podmínky atd. Opravdu super

E-shop: www.blovickaprazirna.cz

  • Rychlé, intuitivní a graficky přívětivé prostředí. Výsledný eshop vypadá podle představ.
  • Nenašel jsem
Pavel Hraba
Pavel Hraba 21.02.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Více možností propojení a nastavení plus postup pro konkrétní nastavení,rychli přístup ke všemu,dobře nastavené pro vyhledávače.

E-shop: Www.phpovleceni.cz

Jiří Baloun
Jiří Baloun 21.02.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zákaznická podpora je opravdu skvělá. Po drobném tápaní si dokáže na Shoptetu vytvořit eshop opravdu každý. Ceny jsou trošku vyšší a některé doplňky jsou opravdu přemrštěné. Ale obecně velká spokojenost.

E-shop: www.donwood.cz

Michal Tomeš
Michal Tomeš 18.02.2020
2.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 3 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Sice krátce, ale Shoptet nepovažuji za něco světoborného. Zákaznická podpora sice rychlá, ale fakticky k ničemu. Ceny oproti konkurenci spíše střed, ale za méně peněz se dá jinde udělat podobná muzika. Nechám tomu pár měsíců, až se vychytají mouchy, ale zatím spíše zklamání.

E-shop: www.indickesaty.cz

  • Uživatelsky docela příjemné
  • Široká možnost úprav
  • Technická podpora
  • Cena a dokupování
Miroslava Hulíková 26.02.2020

Dobrý den, Michale.

Nejprve bych Vám chtěla poděkovat za recenzi. Prošla jsem si vaši komunikaci, kterou jste měl s kolegy ze zákaznické péče a určitě bych ráda zjistila v čem je zakopaný pes. Moc rádi vám s tím "vychytat mouchy" pomůžeme a měla jsem pocit, že se to dělo právě i v komunikaci, kdy kolega poradil, jak jinak používat systém tak, abyste dosáhl očekávaného výsledku. Je možné, že došlo k nějakému komunikačnímu šumu, ale zpětnou odpověď od Vás jsme už neobdrželi. Klidně napište odpovědí na poslední komunikaci a můžeme se tomu podívat na zoubek znovu :)

Krásný den, Mirka

Jan Zelinka ART
Jan Zelinka ART 18.02.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Osobně jsem systém zase tak jednoduchý neshledal, ocenil bych více FAQ přímo v našeptávači nápovědy. Po pár dnech jsem tomu ovšem přišel na kloub a hlavní je, že opravdu všechno funguje jak má. Řešení bych doporučil.

E-shop: 340418.myshoptet.com

  • Robustní systém
  • Komunita
  • Cena, ale to se pak dá pochopit
  • Absence množství ks na skladě ve free verzi (problém je, že mohou objednat nekonečno množství a zaplatit - to vidím jako problém)
Eliška Mužíková
Eliška Mužíková 17.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Díky možnostem, které nabízíte si mohu splnit sen a prodávat oblečení ze zahraničí. Vaše služby, funkce, cena i podpora jsou vynikající. Zatím vše funguje jak má dle mé představy.

E-shop: www.ellasboutique.cz/

Michal Záhořák
Michal Záhořák 17.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme spokojeni s provozem i všemi funkcemi e-shopu. Zatím využíváme tarif Basic, pro začínající podnikatele jistě nejjednodušší a nejlevnější cesta k vzestupu.

E-shop: www.mujplechacek.cz

Zdeněk Čihula
Zdeněk Čihula 17.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

přehlednost a jednoduchost v editaci. Mnoho užitečných doplňků. Jiné hodnotit zatím nemohu, eshop je v běhu pouze týden

E-shop: www.mojee.cz/

Dominik
Dominik 12.02.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá a přehledná platforma vhodná i pro začínající e-shopaře. Žádné zbytečnosti, zkrátka to co člověk potřebuje to tam najde.

E-shop: www.motohome.cz

Lucie
Lucie 12.02.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jednoduché a intuitivní ovládání. Zatím jsme neshledali žádná negativa. Spoustu doplňků lze doinstalovat. Při volání na podporu jsme také byli vždy spokojeni :-)

E-shop: www.unishopping.cz