Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.71 / 5 (1146 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lucie
Lucie 31.07.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

- zákaznická podpora při tvorbě eshopu na jedničku

- vše přehledně popsané tak, že lze snadno vytvořit eshop i úplným laikem

E-shop: www.tematicky.cz

Zdeněk Přidal
Zdeněk Přidal 30.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduché prostředí, které má hodně užitečných funkcí a šablon, také je možné konzultovat vše s podporou a využit odborné zkušenosti.

Shoptet 31.07.2023

Dobrý den, Zdeňku,

děkuji vám za plný počet 5 hvězdiček. Těší mě, že jste s funkcionalitou našeho systému spokojen a také z naší zákaznické podpory. Jménem celého týmu vám děkuji a přeji hodně úspěchů v podnikání. 

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

František Honeš
František Honeš 25.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rozhodně nejšpičkovější platforma a podle mě také ve světovém měřítku. Mísí 2 světy (a 2 možnosti); jednak je to velice přehledná a velice uživatelsky přívětivá platforma, ale zároveň máte možnost „hrábnout“ do zdrojového kódu, takže není problém si cokoli (doslova – cokoli) upravit k obrazu svému pomoci HTML, CSS, JS apod., přičemž pokud tomu člověk nerozumí, tak nemusí a může zůstat u jedné z velkého množství šablon, které sednou každému. Dále doplňky/přídavné moduly těch je nespočet, jsou snad na všechno možné, a i v tomto je Shoptet také s přehledem šampion. Podporu mají skvělou a se vším poradí, nedočkáte se nějaké strohé odpovědi ze šablony. A cena je velice férová dle počtu doplňků a z množství vystaveného zboží. Za nás naprosto tuto platformu doporučujeme naprosto každému, jak IT zelenáčům, tak i těm co se vyznají i trošku v kódu. Paráda!!

E-shop: www.zhubnijinak.com/

  • Možnost vše pomoci kódu upravit
  • Velice přehledné uživatelské prostředí
  • Mnoho doplňků
  • Špičková podpora
  • Férová cena
  • Nepřeberné množství funkcí
  • Za 2 roky provozování eshopu jsem nenalezl žádný zápor, opravdu
Ondřej Šípka
Ondřej Šípka 18.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vybírali jsme řešení, které nám umožní postavit eshop bez toho, abychom nad tím trávili celé dny. Shoptet je prověřen tisíci funkčními eshopy a nabízí nepřeberné množství nastavení a funkcionalit, přitom je jednoduchý na nastavení a konfiguraci. A navíc mají super zákaznickou podporu, která reaguje obratem. Určitě doporučuji.

E-shop: shop.giftbaskets.cz

  • Jednoduchá konfigurace
  • Mnoho doplňků
  • Integrace s různými systémy
  • Omezené možnosti návrhu a designu informačních a jiných statických stránek v základním řešení.
TRENDYMANIA fashion e-shop
TRENDYMANIA fashion e-shop 11.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Super, ráda každému doporučím, nikdy jsem neměla jediný problém. Ceny příznivé, komunikace perfektní, podpora okamžitá, vše naprosto v pořádku.

E-shop: www.trendymania.cz

  • Ceny, telefonická a on-line podpora.
Shoptet 11.07.2023

Dobrý den,

mám obrovskou radost, že jste pro svoje podnikání vybrala Shoptet a jste s námi spokojená. Děkujeme vám za vaši důvěru a pozitivní recenzi.

Přejeme vám hodně spokojených zákazníků!

Mějte se krásně.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Deraslužby s.r.o.
Deraslužby s.r.o. 10.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Doporučuji všem :-) Vše v naprostém pořádku. Profesionální přístup. Skvělé ceny a služby.

E-shop: www.derasluzby.cz/

Shoptet 11.07.2023

Dobrý den,

děkuji vám za plný počet 5 hvězdiček. Mám radost, že naši spolupráci hodnotíte takto pozitivně. Z naší strany vám přejeme hodně spokojených zákazníků a ať se vám daří!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Lucie
Lucie 04.07.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám ho teprve krátce, ale zatím vše šlape. Ještě jsem neměla žádnou objednávku, tak uvidíme časem, jak se osvědčí.

E-shop: www.amaluk.art

  • Jednoduchost.
  • Každá věci co neví jde jednoduše dohledat.
  • Skladové hospodářství by mělo být už v základu.
Shoptet 31.07.2023

Dobrý den, Lucie,

děkuji vám za hodnocení. Mám radost, že oceňujete jednoduchost a zatím vám vše šlape. V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit na naší zákaznické podpoře info@shoptet.cz. Z naší strany vám přejeme úspěšný start ve vašem podnikání!

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Josef Středa
Josef Středa 28.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím vše funguje podle představ, Shoptet má dnes už spoustu doplňku které jsou sice placené ale za to co ty doplňky zvládají je to vážně pár korun místo toho se člověk může věnovat ostatním věcem jako zpracování zakázek dovymýšlení úprav vzhledu shopu nebo i cenotvorbě.

E-shop: www.naukllid.cz

  • Intuitivní, relativně přehledný, celkem rychle se s tím člověk naučí zacházet
  • Někdy když potřebuji řešit třeba úpravu šablon stavu objednávek musím se přepínat po úpravě zpět do kategorii ale třeba to jen dělám zbytečně složitě :)
Shoptet 28.06.2023

Dobrý den, pane Středo,

děkujeme za napsání vaší zkušenosti. Jsem ráda, že vám Shoptet vyhovuje a funguje podle vašich představ. Na dalších vylepšeních neustále pracujeme, tak sledujte Novinky ve vaší administraci. :)

Ohledně nastavení stavu objednávek nám napište na info@shoptet.cz kolegové vám s tím rádi poradí.

Ať se vám daří a přeji hezký den.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

MILUŠE HANÁKOVÁ
MILUŠE HANÁKOVÁ 21.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Děkuji týmu za podporu, možnost telefonicky řešit okamžitý problém je nenahraditelná.

Skvělé, díky

E-shop: hanakis.com

  • vstřícnost, ochota poradit na zákaznické lince, podpora
Shoptet 28.06.2023

Dobrý den, paní Hanáková,

jménem Shoptetu vám děkuji za pěknou recenzi. Moc si toho vážíme. Jsem ráda, že jste s naší podporou spokojená a určitě se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.

Ať se vašemu podnikání daří a mnoho spokojených zákazníků.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Lucie
Lucie 13.06.2023
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím vše funguje jak má.

Jednoduchá administrace a bezva přístup.

Můžu jen doporučit.

E-shop: www.lhmhackovani.cz/

Shoptet 13.06.2023

Dobrý den, Lucie,

děkuji vám za zprávu a hodnocení. Budeme se snažit vám poskytovat ty nejlepší služby i nadále.

Přeji hodně úspěchů s e-shopem.

Jana Voráčková

Customer Care Consultant

Tomáš Mráka
Tomáš Mráka 07.06.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá administrace, možnost na e-shopu přidávat Blog a mít pod kontrolou rozmístění prvků, bannerů resp. řešit si drobné úpravy sám ve vlastní režii bez nutnosti řešit přes externího konzultanta.

E-shop: www.bricol.cz

  • Velké množství doplňků
  • rychlost načítání webu
  • Shoptet akademie
  • obrovské množství webinářů
  • neustálý vývoj a přidávání nových funkcí
  • Cena zakázkových úprav při implementaci, (ta by však byla u jiného řešení byla zřejmě i vyšší)
Shoptet 12.06.2023

Dobrý den, pane Mráko,

děkuji vám za krásnou recenzi. Těší mě, že se vám s naší administrací dobře pracuje.

Jsme moc rádi, že jste naším zákazníkem. Uděláme vše pro to, aby vám náš systém vyhovoval i nadále. 

Přeji vám mnoho úspěchů v rámci vašeho podnikání!

Ester Tomášková

Customer Care Consultant

Jiří Šrámek
Jiří Šrámek 06.06.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

jsem s jednoduchostí některých funkci velmi spokojený, aktuálně čekám na hovor od konzultanta se kterým se chci ještě pobavit o všech možnostech co se dají nabídnout

Ester Tomášková 12.06.2023

Dobrý den, pane Šrámku,

děkuji za ohodnocení naší platformy. Velmi mě těší, že se vám naše řešení zdá intuitivní. Snažíme se, aby to tak bylo. Je skvělé, že jste ve spojení s kolegou. Určitě se na nás neváhejte kdykoliv obrátit, když budete cokoliv potřebovat upřesnit nebo vyřešit.

Přeji vám i vašemu eshopu mnoho úspěchů!

Ester Tomášková

Customer Care Consultant