Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (597 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Daniel
Daniel 28.07.2018
5 / 5

Především oceňuji naprosto famózní přístup zákaznické podpory... Po technické stránce též nemám co vytknout.

Jindra
Jindra 27.07.2018
4 / 5

V posledním cca roce jsme vyzkoušeli několik eshopových řešení od Prestashopu, přes eshop-rychle.cz, až po Shoptet, u kterého jsme skončili, protože našim požadavkům nejvíce vyhovoval. Oceňujeme moderní šablony i administrační rozhraní. Bohužel jsme narazili i na pár nevýhod jako např. omezený počet variant na cca 500 (v nejvyšším tarifu Enterprise), čehož při volbě více volitelných parametrů lze dosáhnout poměrně snadno, nebo přesnou podobu feedu pro autoimport (feed od dodavatele musíme ještě vlastním skriptem upravovat před autoimportem do Shoptetu; např. eshop-rychle.cz nabízí importní mapy). Ale i přes několik nevýhod hodnotíme Shoptet jako jedno z nejlepších eshopových řešení na našem trhu.

Frantisek 09.08.2018

Tak to jste minuli asi 20 dalsich systemu, kde vam upravit zdroj data = feed podle potreb, ale to stoji nejake penize no....

Jaroslav Jindra
Jaroslav Jindra 27.07.2018
5 / 5

Na shoptetu jusem našel vše co jsem potřeboval bez zbytečných dalších nutných výdejů. Dříve jsem platil za každou koninu mému IT.

E-shop: www.rinatsport.cz

Milan Zlámal
Milan Zlámal 24.07.2018
5 / 5

Přechodem na Shoptet jsem zjistil že tato platforma je levná, účinná a jejich podpora je na jedničku, u předchozí platformy která byla zdarma, ale koupí modulů které byli potřeba, bych měl u Shoptetu předplaceno na 5 let dopředu, Shoptet nemá chybu - doporučuji všem kteří chtějí vydělávat

E-shop: https://www.eshophodinek.cz/

Vojta
Vojta 24.07.2018
2 / 5

Shoptet jsem pár let používal a byl jsem celkem spokojený. Ukončení provozu však pro mě bylo naprostým rozčarováním – pouze ze mě tahali peníze a podpora je sice formálně zdvořilá a slušná, ale zákazník je jim zjevně ukradený. Ani náznak ochoty se domluvit či hledat kompromis. Tak, jak jsem je dříve doporučoval jako dobré řešení, tak teď už s nimi nechci mít nic společného.

Václav
Václav 22.07.2018
2 / 5

Testoval jsem registraci zákazníka ve Shoptetu. Kliknul jsem na „Přihlášení“ a vybral „Nová registrace“. Vyplnil jsem požadované údaje a klikl na tlačítko „Registrovat“. Následně jsem dostal e-mail s informací, že se zákazník registroval. E-mail obsahuje mnoho popisků s prázdnými údaji. Je to pochopitelné, protože zákazník údaje ještě nezadal. Není zaslání informačního e-mailu provozovateli e-shopu v tomto momentě předčasné? V administraci je vidět nová registrace, která je však pochopitelně nekompletní. Dále jsem jako registrující se zákazník pokračoval v registraci. Vyplnil jsem požadované údaje až jsem se dostal k dodací adrese. Pod popiskem „Doručovací adresy“ je informace „Záznamy nebyly nalezeny“. A níže je nabídka „Přidat novou adresu“. Očekával bych, že kliknutím na „Přidat novou adresu“ se otevřou okna pro zadání doručovací adresy, nebo alespoň nějaké zatrhávátko, že doručovací adresa je shodná s fakturační. Ale kupodivu se mi otevřelo okno, které se mě web ptá, jestli chci web opustit a že je možné, že provedené změny nebudou uloženy. Ale já v této chvíli chci dokončit registraci a nechci opustit web, proto zadání dodací adresy vynechávám a jdu dál.

Kliknul jsem na tlačítko uložit. Jenomže k uložení ale nedošlo, naopak se ukázala pole, která jsem již před chvílí vyplnil, ale jsou prázdná. Vymazaly se všechny před tím zapsané údaje. Vyplnil jsem je tedy znova.

Po uložení se v administraci doplnily některé údaje a vznikl nekompletní uživatelský účet. Nemá totiž dodací adresu. Všiml jsem si, ze v administraci jsou pole pro číslo domu a okres. Okres nepokládám za důležitý údaj, ale je divné, že ani okres ani číslo domu nejdou při registraci zadat jako samostatné hodnoty. Například pro číslo domu není při registraci přístupné pole. V registračním procesu máte jedno pole, které má popisek „Ulice a číslo domu“ ale v administraci jsou tyto hodnoty oddělené a v poli Číslo domu nejsou uložená žádná data, protože zákazník v registračním procesu může vyplnit jen jedno pole. Nikde jsem při registraci nenarazil na nějaký souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR, což je v dnešní době vážný nedostatek. Také je potřeba někam uložit text ohledně GDPR a v registračním procesu na tento článek odkázat a udělat zatržítko, že s tím zákazník souhlasí.

Docela to na mě působí zmateně a kdybych byl zákazníkem, tak bych asi nebyl schopen dokončit svou registraci tak, aby obsahovala dodací adresu a asi bych při těchto potížích z e-shopu odešel. Testoval jsem registrační proces na několika webech, které jsem si vybral v recenzích Shoptetu. Všichni zde Shoptet vychvalují a říkají, jak je nejlepší, ale všem funguje registrační proces tak, jak popisuji. Asi to nejspíš sami nevědí. Já osobně bych se za takový registrační proces styděl. Také jsem si Shoptet pořídil, ale uvažuji, že je zruším. Usoudil jsem tak na základě odpovědi, kterou jsem od Shoptetu ohledně reklamačního procesu dostal.

"Co se týče registračního procesu, je třeba vyplnit povinná pole, bez nich se formulář nemůže uložit. Dále pak vyplňovat jednotlivé bloky. Aktuálně nezaznamenáváme nefunkční proces, potíže s registracemi a i z naší testovací registrace žádné chyby neplynou. "

Jejich odpověď ale považuji za neadekvátní, protože ty chyby tam opravdu jsou. Zkuste se na mém e-shopu zaregistrovat a posuďte sami.

E-shop: https://217807.myshoptet.com/

Petra
Petra 16.07.2018
5 / 5

S obchodem od Shoptet jsem velmi spokojená. Zatím jsem na úplném začátku, takže jsem zvolila nejnižší cenový tarif a pár funkcí tam postrádám, ale to se změní přechodem na dražší tarif. Rozhodovala jsem se dlouho a jsem ráda, že jsem se rozhodla právě pro Shoptet. Takže za mě doporučuji

E-shop: www.olalacandle.cz

Denisa Hanušová
Denisa Hanušová 16.07.2018
5 / 5

Se všim naprostá spokojenost, doporučuji! Podpora ze strany Shoptetu maximální, hned se vše vyřeší - většinou tedy nejsou žádné problémy :) Neustále inovace a drží krok se situací na trhu, např. připravenost na GDPR ze strany Shoptetu, vše bylo připravené v čas a právně správně. Díky moc tomuto týmu! :)

E-shop: https://www.retrospot.cz/

Stanislav Puffler, DiS.
Stanislav Puffler, DiS. 16.07.2018
5 / 5

Nejlepší krabicové řešení na trhu v poměru cena/výkon. Léta jsem stavěl eshopy na míru na královském open source řešení Magento a po těch letech už jsem unaven z toho, jak je potřeba vše dokola řešit na nízké úrovni a stejně tak jsou unaveni zákazníci. Doporučuji jim přechod na Shoptet.

E-shop: https://www.openmage.cz

Veronika
Veronika 13.07.2018
5 / 5

Celá tvorba stránek byla přehledná a i s chybějícími zkušenostmi v tomto oboru,jsem vše zvládla.Také slečna na telefonu mi byla velmi nápomocná.

Zdeněk
Zdeněk 12.07.2018
5 / 5

Shoptet má výborně zpracovanou nápovědu, zpousta propracovaných modulů. Když se přesto dostanete do úzkých, tak jsou ochotní poradit.

E-shop: www.stelkorcz.cz

Jiří Svoboda
Jiří Svoboda 21.06.2018
5 / 5

S přihlédnutím k tomu, že jsem v tvorbě e-shopu úplný laik, tak Shoptet plně splnil mé očekávání. Tvorba e-shopu je interaktivní a dá se říct, že jednoduchá. Pokud si s něčím nevím rady, tak na podpoře mi vždy ochotně pomůžou.

E-shop: https://www.hrynadruhou.cz/