Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (503 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Iveta Pospíšilová
Iveta Pospíšilová 10.11.2017
5 / 5

Dlouho jsem se rozhodovala, zda odejít od firmy, u které jsem byla x let. Po vyzkoušení shoptet lituji, že mi rozhodování trvalo tak dlouho... Spousta funkcí pro zákazníky, ale i administrace vynikající. Jsem spokojena!

E-shop: www.pulzsro.cz

Lukáš
Lukáš 10.11.2017
5 / 5

Nejlepší krabicové řešení na trhu. Jednoznačná jednička. Samozřejmě nevýhodou je, že nedělají věci na míru, na stranu druhou mají takové množství věcí v základu, že to nenabízí nikdo z konkrentů. Vyzkoušel jsem všechno možné ať už Prestashop, OxyShop, FastCentrik, měl jsem možnost vidět i BSShop, o těch malých ani nemluvím...nicméně nic není srovnatelné s Shoptetem.

E-shop: www.evris.cz

Libor
Libor 09.11.2017
5 / 5

Fantastické! Všechno funguje tak jak má, vytvořit a spustit on-line byznys bez znalosti programování zvládne opravdu každý. Doporučujeme

E-shop: www.offroadstaremesto.cz

Johana Frauenterková
Johana Frauenterková 07.11.2017
5 / 5

Skvělá komunikace, velmi rychlé odpovědi. Eshop je jednoduchý na ovládání a pochopení z uživatelské stránky.

E-shop: eshop.freestylekolbenka.cz

Samo
Samo 06.11.2017
1 / 5

Dnes Vám nefungovaly stránky shoptet.sk ani shoptet.cz? Jak často se stává? Dnes to vypadlo už několikrát.

Son Hai Thanh
Son Hai Thanh 03.11.2017
5 / 5

Mám velmi dobrou zkušenost s Shoptetem jako s firmou i se zaměstnanci. Helpdesk je officiálně do 17:00, ale dostal jsem odpověď i v 23:30, kdy jsem pracoval pozdě v noci. Dokážou Vám vyjít maximálně vstříct. Shoptet Poradna na facebooku je pro mě snad "domovskou stránkou", kde vidím pana Uďana v akci a řeší problémy s ostatními.

Skvělá firma.

David
David 02.11.2017
4 / 5

U Shoptetu jsme již od roku 2010, systém je neustále vylepšován, pro český trh (a případně Slovensko) ideální řešení. Citelně nám chybí pouze napojení na účetní systém Money S3. Frontend je přeložen do několika jazyků, nicméně pro zahraničí bych doporučoval jiný systém.

E-shop: www.e-cigarety.cz/

Iveta Polívková
Iveta Polívková 01.11.2017
5 / 5

Eshop jsem provozovala přes Wordpress šablonu téměř zdarma, ale už po 2 měsících, kdy objednávky začaly přibývat, to bylo časově neúnosné a technicky nevyhovující. Popravdě to byla velmi špatná volba...Přechod k Shoptetu byl rychlý a naprosto bez potíží, eshop vypadá velmi profesionálně, objednávek přibylo hned po pár dnech a přitom já nyní dělám méně práce. Zatím jsem tedy nadšená.

E-shop: www.biomineraly.cz

Aleš Masner
Aleš Masner 31.10.2017
5 / 5

S volbou Shoptetu na pronájem e-shopu jsem spokojen a mohu jen doporučit. Podpora skvělá, administrace přehledná, systém funguje a za danou cenu toho nabízí hodně. Mám sice výhrady ke kvalitě generovaného kódu a uvítal bych možnost více ovlivnit obsah feedů produktů, ale plná spokojenost s šablonovým řešením nelze čekat.

E-shop: www.fairobchod.cz

Jiří Rambousek
Jiří Rambousek 27.10.2017
5 / 5

Technická podpora na jedničku, vzhled šablony pecka, mnoho funkcí, jednoduchá sdministrace, můžu jen doporučit

Kvirin
Kvirin 27.10.2017
4 / 5

Začínám a pro začátek mi to vyhovuje, celkem se o nic nemusím starat.

Nelíbí se mi malé množství a variabilita šablon - je tam velké omezení co se týče jednotlivých prvků. Něco se tam dává automaticky a nejde vypnout, i když vám to fakt vadí, a do vašich stránek se to skutečně nehodí, něco naopak není možné přidat apod. Ale za mě zatím dobrý.

E-shop: kvirin.cz

Petr Marek
Petr Marek 26.10.2017
1 / 5

Dávám hvezdičky shop-rychle shoptet nikdy brrr fuj po pul roce jsem odešel pryč. Proč : komunikace špatná, když chcete něco nastavit nejde to - proč protože ze strany firmy komunikace špatná- když máte speciální požadavky nejdeto fuj pryč shopet

E-shop: www.markmodern.cz