Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (969 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Olga Šašková
Olga Šašková 22.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velice spokojena, jednoduché a jasné ovládání a vysvětlivky, hezký vzhled, základní verze obsahuje vše důležité i varianty v barvě zboží.

E-shop: www.eshopnakavalo.cz

  • jednoduché, dobrý vzhled
Andrea Černá
Andrea Černá 22.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím můj e-shop funguje jen krátce, ale jsem spokojená. Dobrá komunikace, široký výběr z různých doplňků a jejich popis.

E-shop: www.andamoda.cz

  • jednoduchost
  • přehlednost
  • služby
  • cena
Dusan Hnilica
Dusan Hnilica 20.03.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Prevazne pozitivni, chybi nam integrace s prostredim Fakturoid.

Libivy moderni design.

Snadne a intuitivni ovladani

E-shop: Www.flintergroup.eu

  • Integrace s Fakturoid
Daniel Rodr 24.03.2021

Zdravím vás, Dušane,

díky za pěkné hodnocení, je fajn že vám Shoptet vyhovuje.

Snad vás potěším i s tím Fakturoidem - i když zatím propojení hotové není, můžete pro něj zahlasovat v naší Roadmapě:

https://www.shoptet.cz/roadmapa/

Věřím, že i vaše podpora může vývoj uspíšit, je potřeba zhodnotit kolik klientů by tohle napojení potřebovalo.

Díky a mějte se,

Daniel Rodr

Account Managers Teamleader

Aleš Procházka
Aleš Procházka 15.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem nadšený. Celková jednoduchost a přehlednost při zakládání prvního shopu. Intuitivní ovládání. Takže, bezva! :)

E-shop: www.rsboilies.cz

  • Přehlednost, rychlost, intuitivní ovládání.
Květuše Novotná
Květuše Novotná 15.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dala jsem na doporučení známého, který má u Shoptetu e-shop. Jsem spokojená zatím spokojená se vším.

E-shop: www.andreo.cz/

  • Přehlednost
Melinda Kovářová
Melinda Kovářová 11.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojená, šablony jsou pěkné, funkce jednoduché a přehledné. Pokud si nevím rady, tak zákaznická podpora, vždy rychle reaguje a pomůže.

E-shop: www.molentia.cz

Lazebnictví Juříčkovi
Lazebnictví Juříčkovi 11.03.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E shop jsme přestěhovali z jiné platformy a je to velký krok k lepšímu. Vše zatím funguje jak má a stále objevujeme nové možnosti. Ale zákaznická podpora je trochu pomalejsi a nedá se vůbec dovolat.

E-shop: Www.lazebnictvi-jurickovi.cz

Radek Hrazdira
Radek Hrazdira 07.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím spokojenost nad očekávání. Jsme na začátku a objevujeme. Určitě potřebujeme zajímavější grafiku, ale v porovnání cena výkon nemůžeme hledat chyby.

E-shop: www.movimento.cz

Claudia Patrick
Claudia Patrick 05.03.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to nas prvni virtualni obchod. Neverili jsme, ze bez zkusenosti, jsme schopni si sami vytvorit vlastni e-shop. Byli jsme mile prekvapeni mnozstvim funkci a ruznych doplnku.

E-shop: www.prorozhodci.cz

Milena Mrázová
Milena Mrázová 03.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to náš první e-shop. Pro úplného nováčka je práce v Shoptetu vcelku jednoduchá díky přehledné nápovědě.

E-shop: idealparfem.cz

  • velmi příjemná a ochotná podpora
  • přehlednost
  • kvalita
  • rychlost
  • zatím zjišťuji
dronemarket.com
dronemarket.com 03.03.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Hotové řešení, které Vám umožní okamžitě prodávat cokoli, kamkoli do celého světa bez starostí!

E-shop: dronemarket.com

  • hotové řešení
  • ne vše je přeložené do angličtiny a je třeba si to upravit
  • v základu je výchozí měna CZK, nelze přepnout na EUR nebo USD bez placeného doplňku
Martin Jasa
Martin Jasa 23.02.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Pro naše potřeby ideální řešení. Od nastavení samotného vzhledu designu (tam nám trošku pokulhává rozmanitost výběru grafiky, fontů atd. ) až po samotné vkládání produktů a nastavování doplňků. Vše šlo easy a kde ne, tak nám ochotně poradil někdo ze zákaznické podpory.

E-shop: www.thorelektro.cz