Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.77 / 5 (101 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Filip Hladik
Filip Hladik 10.11.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Ve finale to je cluse reseni. Jenom hromadna uprawa produktu je mi i po pul roce zahadou :)

E-shop: www.topfuton.cz/

Dan
Dan 10.11.2020
3.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Velice sofistikované krabicové řešení (s občasnými nelogičnostmi). Po zdražení jazykových mutací ne úplně nejlevnější.

E-shop: www.medovy.shop/

Maria Zlobina
Maria Zlobina 08.11.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Jedná se o jednu z nejlepších e-shop platforem na českém trhu. Nabízí širokou paletu variabilních šablon, které je možné upravit podle vlastních představ a vytvořit tak unikátní stránky. Poskytují napojení na velké množství dopravních společností a platebních bran s nepřebernými možnostmi platebního styku. Skvělé je také to, že se platforma mění postupem času podle potřeb zákazníka, čímž lze využít spektrum moderních nástrojů na zlepšení marketingu a tím také zvýšit prodej z e-shopu. Samozřejmě však není vše dokonalé a lze najít také negativní věci. Ovládání úpravy stránek design konfiguratorem není zcela intuitivní a zabírá větší množství času, než si na něj člověk zvykne a vytvoří stránky dle své chuti. Některé zajímavé funkce nejsou zcela dostupné, například v marketingu neexistuje možnost podpory referenčniho programu, což hodně omezuje především začínající e-shopy. Nicméně technická podpora reaguje rychle a většinou pomáhá vyřešit stávající problém.

E-shop: www.scicanvas.com

  • Rychla odezva technicke podpory
  • Velky vyber napojeni na poskytovatele sluzeb pro eshopy
  • Moznost upravy sablon podle vlastnich predstav
  • Omezeni moznosti marketingovych programu
Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 08.11.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

V rámci riešení predpripravených formátov je Upgates príjemná platforma, obzvlášť pre menšie firmy. Nás presvedčila jednoduchá tvorba jazykovej mutácie a rýchla komunikácia zo strany podpory.

E-shop: www.localartists.cz

Bartolini s. r. o.
Bartolini s. r. o. 02.11.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

všechno funguje podle našich potřeb

E-shop: www.newline.cz

Výživový institut, s.r.o.
Výživový institut, s.r.o. 09.10.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Intuitivní administrátorské prostředí, mnoho funkcí, které předchozí platforma neměla, navíc v základním balíčku.

E-shop: www.vyzivovyinstitut.cz

  • Řešila jsem napojení na platební bránu Benefit plus, což není možné a dle vyjádření zákaznické podpory o tom ani neuvažujete, :( což je škoda.
Gabion-sítě s.r.o
Gabion-sítě s.r.o 09.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Super

E-shop: www.alzbetinyprize.cz/

Fotoobchod, s.r.o.
Fotoobchod, s.r.o. 25.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím jen s plněním eshopu

E-shop: www.oehling.com

  • cizojazyčná verze                                                                                        
  • i přes avizo doplnku, např. ecomail nedodělaná plná implementace např.                            
Ing. Erika Matúzová
Ing. Erika Matúzová 25.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Veľmi prepracovaný systém s množstvom bezplatných vstavaných funkcií. Technická podpora odpovedala na moje otázky do 24 hodín a za rovnaký čas boli aj vyriešené. Upgates ma zatiaľ prekvapuje len v pozitívnom smere a každému ho rozhodne odporúčam :-)

E-shop: www.akoeko.sk/

  • Výborná príprava na SEO a úpravu feedov, možnosť vlastnej úpravy šablón, rýchla a spoľahlivá technická podpora
  • Vyššia cena pre začínajúci e-shop s vyšším počtom produktov...ale pri tom množstve bezplatných funkcií a doplnkov je to úplne pochopiteľné.
Jugs
Jugs 25.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Používám už rok a výborné. Mezi krabicemi je to top.                                                                                                                                            

E-shop: www.jugs.cz

  • Podpora, funkce, design                                                     
  • -                                                                  
Dagmar Náhlíková
Dagmar Náhlíková 10.09.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem spokojená jak s celkovým řešením e-shopu, tak i s podporou v případě požadavků na individuální úpravy

E-shop: www.magicbeads.cz/

  • Všechny funkcionality jsou již v základní nabídce, což je ideální pro rozjezd malých eshopů
  • Relativně málo šablon v porovnání s jinými ehopy
Chilli Peterson
Chilli Peterson 18.08.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velmi dobré                                                                                                                      

E-shop: www.chillipeterson.cz