Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (257 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Sunset solutions s.r.o.
Sunset solutions s.r.o. 02.02.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

zatiaľ veľmi dobré

E-shop: racerdip-shop.sk

  • množstvo nastavení, systém je naozaj ohybný a super sa s ním pracuje
  • Multiadmin nefunguje v prípade že mám dve firmy (pre každú krajinu zvlášť) a jedna je platcom dph a druhá nie, to je škoda, pričom to nieje až tak zložité spracovať čo sa týka administrácie. Môžeme to konzultovať ak máte záujem.
Radim Kopec
Radim Kopec 22.01.2024
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Naprostá spokojenost, odešel jsem ze Shoptetu a musím říct, by to to nejlepší rozhodnutí. Za mně SUPER. Uživatelsky jednoduché bez exportů importů v excelu při hromadných úpravách jednoduše na kliknutí.

E-shop: www.zlutyobchod.cz

  • Naprostá spokojenost.
  • Hromadné úpravy se dělají úplně jednoduše pro uživatele bez hromadných exportů importů v excelu. Uživatelsky moc příjemné.
  • Jenom by mohla být trochu rychlejší práce v adminu, stává se, že při vyřizování objednávek to trochu trvá,,, jinak super !!!
Zadepos s.r.o.
Zadepos s.r.o. 22.01.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

vše je zatím ok, ale se systémem se zatím učíme pracovat.

E-shop: domeckova-postel.com

  • variabilita
  • hromadná úprava slev výrobků
Lucie Plačková
Lucie Plačková 18.01.2024
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Zatím se rozkoukávám a spíše plánuji ale v nejbližší době začnu předělávat k obrazu svému.

E-shop: kamade.cz

  • Přehlednost
  • Zatím nevím
Martina JAbrocká
Martina JAbrocká 16.01.2024
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím lepší zkušenosti, než se Shoptet, který jsme využívali v minulosti

E-shop: www.mensorganic.cz

  • Přehlednost, výborná integrace služeb
  • ani nevím
Radomil Kubiš
Radomil Kubiš 15.01.2024
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Hůř se mi pracuje s designovými věcmi, nevaliduje se písmo u mobilní a PC zobrazení. Co se tyče skladu atd. chybí mi v závorce u kategorií kolik je produktů na skladě nebo je 0 kdy uživatel hned ví zda tam lozit či nikoliv, u aukčních portálů je tento údaj běžný, mohu poslat odkaz jak to vypadá a můžete to čajznout ,-) opsat ,-)

E-shop: www.kmince.cz/

  • Rozhodně poměr cena výkon na trhu asi nic moc lepšího není, běhal jsem kolem toho asi půl roku a na nic lepšího jsem nenarazil. Průchodnost stránek. Fakt se mi i někdo věnuje i když bych si to ještě představoval jinak ale i tak dobré.
  • Horší orientace pro nezkušené, těžký přechod ze zkušební na ostrou verzi. Ještě teď vychytávám věci které mě dřív nenapadli. Objevuje se mi název v kategorii který byl ve zkušební a v ostré nikoliv a google mi hlásí error a nenalezení stránky! Pro vyhledávače a pro můj web asi problém?! Vlastně jsem tak nějak pořád zkušební ale už platím ostrý provoz a 0 kšeftů ,-((( mělo by to být nastaveno do prvního ostrého prodeje grátis toď můj názor.
Peki Trade s.r.o.
Peki Trade s.r.o. 08.01.2024
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

som velmi spokojny. Migroval som z ineho systemu, ktory zial uz nepostacoval vykonostne. V Upgates mi vsetko spolahlivo funguje. Kusok mi trvalo zvyknut si na administraciu, no teraz to ide bez problemov

E-shop: www.inparfemy.sk

  • prehladne, lahka navigacia
  • mozno mi kusok chyba lepsie skladove hospodarstvo, ci historia pri pohybe produktov
Rulyt s.r.o.
Rulyt s.r.o. 02.01.2024
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Systém je spolehlivý, intuitivní. Chybí některé uživatelské funkce. Nemá vliv na funkčnost, ale spoustu věcí by to minimálně zpříjemnilo. Spousta doplňků by mohla fungovat napřímo a ne přes prostředníky. Po rozšíření / doplnění kódu již nelze využívat Designera ani pro základní změnu pozadí třeba u bannerů.

E-shopy: www.motoe.cz, www.nejsport.cz, www.kolonozka.cz

  • Prostředí, jednoduché přehledné ovládání, podpora reaguje rychle na dotazy
  • Doplňky a závislost u základních věcí na dodavatelích třetích stran. Propojení Marketplace by mohlo mít větší podporu. Při jakékoliv změně kódu nemožnost využít designera nebo alespoň základní věci jako je výměna grafiky u bannerů...
Hana Šišperová
Hana Šišperová 29.12.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Upgates má velice široké možnosti nastavení a úpravy grafiky. Modul Designer je podobný některým builderům na WordPressu, dovolí toho poměrně hodně. Líbí se mi i možnost (po spuštění e-shopu na doméně) otestovat si změny grafiky na zkušební verzi a pak až je propsat na ostrou doménu.

Skvělá je i možnost přesměrování URL při přechodu z jiné platformy. napojení na jiné systémy (sklad, účto apod.) je možné přes API, což dává velké možnosti využití. Přešli jsme na Upgates z WooCommerce a jsme velmi spokojení.

E-shop: www.namora.cz

  • Designer
  • API
  • Množství doplňků
  • Možnost přesměrování
  • Není podpora přes telefon, ale vzhledem k příznivé ceně a možnostem je to pochopitelné.
VTC Europe s.r.o
VTC Europe s.r.o 21.12.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to sice těžší nastavení ale jednoduchý používaní pak.

E-shop: www.katellakids.cz

  • vše nastavitelné
  • těžší vse než pochopíš jak nastavovat
chcipilu.cz
chcipilu.cz 18.12.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Kvalitní systém s modulárními možnostmi pro každého

E-shop: ChciPilu.cz

  • Skvělá obsluha, jednoduchost, přehlednost
  • menší variabilita na vlastní úpravy
Miroslav Štelmach
Miroslav Štelmach 05.12.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Prehľadné rozhranie, stále nejaké novinky - updaty.

E-shop: www.tanzanity.sk

  • Prehľadné rozhranie
  • nejde uploadnuť fotografie vo väčšom rozlíšení.