Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (150 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Julie Benová
Julie Benová 23.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Máme zkušenosti s několika eshop platformami a upgates je všechny vysoce převyšuje. Jak v grafice, jazykových mutacích tak i ve výsledku svou cenou. Jsme maximálně spokojeni.

E-shop: elektrostoly.cz

  • snadná správa více mutací, automatizace
  • zatím jsme nanašli
Jana Neuwirthova
Jana Neuwirthova 23.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Musím říct, že i přes množství nejrůznějších nastavení a všemožných kombinací jde o e-shopový systém, který je vhodný i pro úplně začátečníky. S trochou snahy si na Upgates nastaví svůj e-shop každý. Tenhle e-shopový systém nemůžu jinak než doporučit všemi deseti.

E-shop: green-manicure.cz

  • Přehlednost
  • Množství funkcí
  • Podpora
  • Výsledná cena ve srovnání s konkurencí je dobrá
  • Vývoj nových funkcí docela trvá
Lucie Sikytová
Lucie Sikytová 15.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchost v nastavení samotného e-shopu. Administrace je velice user friendly i pro začátečníky.    

E-shop: fajnsvicky.cz

PaMMiS design
PaMMiS design 01.09.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

upgates je prostě skvělý! Vybírali jsme systém pro moje webové stránky a já chtěla aby byl systém jednoduchý, designově vychytaný a taky, aby mě to nestalo zbytečně moc peněz, jako začínajícího podnikatele. Upgates vyhrál na plné čáře oproti konkurencim, kde se na první pohled zdá, že to nějak bude a nakonec zjistíte, že si musíte dokupovat x doplňků. U Upgates máte v základu fakt vše. Takže vřele doporučuju :)

E-shop: www.pammisdesign.cz/

  • Cena, vzhled, technická podpora, jednoduché ovládání..
  • Zatím jsem na žádné nenarazila.
Jaroslav Pekař
Jaroslav Pekař 29.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Oproti jiným projektům, které máme u řešení inShop jste jedničky. Přívětivé prostředí, TOP zákaznická podpora, možnosti přizpůsobení, spousta doplňků. URČITĚ MŮŽEME JENOM DOPORUČIT.

E-shopy: www.nejsport.cz, www.lifefit.eu

  • zatím vše na 1
  • doplněk Baselinker by mohl více spolupracovat
  • více přímých API napojení na marketplace ( vynechat prostředníky)
Petr Zástěra
Petr Zástěra 27.08.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přešel jsem z eshopoveho řešení od Shoptet. Můžu říct, že jsem udělal dobře. Nižší cena, lepší přizpůsobení Vaším požadavkům... Dobře, někde jsou omezené možnosti, jako například slevy na dopravě v rámci kuponů, které cenu dobrý neschovají, jen vynulují, nebo není možnost přidat dárkové balení na celou objednávku, a další doplňkové služby. Dá se bez toho žít a věřím, že časem se služby zde ukážou.

E-shop: www.sficka.cz

Simona
Simona 27.08.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S e-shopovým riešením upgates sme spokojní, ponúka mnoho užitočných funkcií za priaznivú cenu. Administrácia je prehľadná a vyzná sa v nej aj neskúsený začínajúci podnikateľ. Zákaznícka podpora dokáže poradiť, rýchlosť odpovede závisí od ich vyťaženosti (niekedy odpíšu do hodiny, niekedy to trvá dlhšie), ale zatiaľ nemáme negatívnu skúsenosť s ich prístupom.

  • Zákaznícka podpora reaguje rýchlo a odborne poradí
A.P.&P., s.r.o.
A.P.&P., s.r.o. 01.08.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám se systémem Upgates zkušenost krátce, ale zatím mi nesmírně vyhovuje. Oproti Shoptetu mi přijde uživatelský přívětivější a také se v něm dá vytvořit velice dobře vypadající eshop. To samozřejmě umožňuje i Shoptet, ale člověk si musí pořídit lepší šablonu.

E-shop: www.avista-oleje.cz

  • Uživatelská přívětivost
  • spolehlivost
  • cena
  • následný vzhled eshopu
  • Zatím jsem na žádné mínusy nenarazil, ale nejsem náročný uživatel a s provozem eshopu mám zkušenost teprve krátce.
Rulyt s.r.o.
Rulyt s.r.o. 25.07.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přívětivé prostředí, jednoduché nasazení, přístup podpory

E-shop: www.nejsport.cz

  • nadstavby
  • cena
  • přehlednost systému
  • nejlepší krabicové řešení v současnosti na trhu
  • chybí nám detailněnjší popis nasazení a spolupráce s některými moduly ( Baselinker)
  • omezené možnosti grafického designera
Michal
Michal 25.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá a prehľadná administrácia, dizajn sa dá prispôsobiť a vytvoriť tak jedinečný eshop, dobré ceny

E-shop: mapovane.sk

  • Cena, administrácia
  • Asi nič
Sport 77 s.r.o.
Sport 77 s.r.o. 22.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá obsluha a hlavně všechno za jeden poplatek.

E-shop: www.rutor.cz/

  • Uživatelská přívětivost.
  • Zatím žádné
Martina
Martina 16.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hezká grafika, snadno si člověk vytvoří webovky, které vypadají profesionálně a systém je intuitivní, takže základ zvládne i laik. :)

E-shop: www.zahradaduse.cz/