Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.91 / 5 (57 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jaroslav Pelc
Jaroslav Pelc 04.10.2019
5 / 5

Velká spokojenost, bezproblémový provoz, snadná obsluha, ochotná zákaznická podpora, šikovné funkce, přehlednost

E-shop: www.varenihrou.cz

Tomáš Sýkroa
Tomáš Sýkroa 04.10.2019
5 / 5

Aboslutní spokojenost. Nemohu najít žádná negativní slova pro hodnocení krabicového řešení. Jako hlavní body spokojenosti bych vypíchnul určitě zákaznickou podporu a servis, jednoduchost práce v administrativním rozhraní a detailní vysvětlení všech jednotlivých kroků v rámci tvorby a nastavování.

E-shop: www.pryzovepodlozky.cz/

Korobko
Korobko 04.10.2019
5 / 5

Jedna z mála platforem, kde podporují bránu Skrill. Mnoho funkcí v ceně. Žádné dokupování modulů jako jinde. Perfektní.

Jan Malecha
Jan Malecha 04.10.2019
5 / 5

Eshop se kterým se posunete dál než s jiným balíkovým řešením. Velké možnosti úprav, které jinde nezískáte Vám umožní vytvořit originální vzhled Vašeho eshopu.

E-shop: www.dirtykingdom.cz

Jakub Kühn
Jakub Kühn 04.10.2019
4 / 5

Spokojenost. Mohla by být přidána funkce, kdy u produktu bude moznost pridat: Naposledy koupila Lenka H. .. apod

E-shop: Steelo.cz

UPgates 04.10.2019

Dobrý den pane Kühne,

děkujeme za Vaše hodnocení a podnět. Každopádně je možnost si funkci poptat na našem nabídkovém portále Marketplace. Zde je možné najít programátory, kteří budou ochotni vyjít Vám vstříc.

S pozdravem

Tým UPgates

Monika
Monika 04.10.2019
5 / 5

Vše na jedničku, jsem spokojená. eshop bych doporučila všem kdo hledá něco jednoduchého a cenově výhodného.

E-shop: www.sperky-image.cz/

Petr Ehrenberger
Petr Ehrenberger 04.10.2019
5 / 5

Migrovali jsme z eshop-rychle a jsme za to rádi. Těch nespočet funkcí o kterých se nám ani nezdálo. Pokud chcete krabici, která má nepředstavitelné možnosti, jděte do toho!

E-shop: www.melichar.cz

Petra
Petra 15.05.2019
4 / 5

Nedá se od nich odejít.. :-) jsem maminka na mateřské, která se při prodeji svých produktů chtěla z časových důvodů vyhnout zdlouhavé komunikaci se zákazníky a zjednodušit si práci. Proto e-shop. Udělala jsem chybu, že jsem si při jeho zřizování řekla, že to zatím zkusím s těmi 50ti produkty a variantami, že to stačí a kdyžtak přejdu jinam, protože jsem jako lajk stejně neměla pořádně představu, co od takového e-shopu očekávat a co budu potřebovat. Od počátku mi jejich systém vyhovoval, vše je přehledné a jednoduché. Nicméně 50 produktů mi brzy přestalo stačit a pokusila jsem se tedy přejít jinam, protože vyšší varianta už je vcelku drahá pro můj typ podnikání. Nicméně jsem byla v pasti, protože u kterékoliv konkurence jsem se nestačila divit. Všude chybí cca polovina funkcí a možností, které upgates nabízí. Když pominu snadno nastavitelné a naprosto propracované varianty a konfigurace, které má, tak tu mám velmi ušetřené nervy například při tvorbě obyčejné galerie (jako vzorník pro mě nezbytné). Vytvořit galerii v podobě jakou potřebuji je zde záležitostí pouze vložení fotek a názvu stránky. Operace, se kterými jsem zápasila v jiných systémech a stejně jsem nedosáhla požadovaného výsledku, mě definitivně přesvědčily, že ušetřený čas v komunikaci se zákazníky, bych trávila při každé úpravě e-shopu. Jinde se velmi snažili mi v zákaznické podpoře pomoci, abych u nich byla spokojená, ale byly to opravdu dlouhé hovory, po jejichž ukončení jsem byla ještě víc zoufalá, že u nich opravdu nenajdu to co potřebuji. Telefonickou podporu u upgates hodnotit v podstatě nemůžu, protože jsem ji ještě nepotřebovala, vše jsem zvládla v klidu sama. Nechala jsem si pouze párkrat poradit mailem při počáteční tvorbě a většinou místo odpovědi jak to udělat mi přišla jen věta, že mi to rovnou upravili, takže taky super. Ubraná hvězdička v hodnocení je pouze za velký cenový skok mezi nejlevnější variantou a tou další. 50 produktů je totiž opravdu velmi málo. Jinak naprostá spokojenost!

E-shop: www.emmca.cz

Tomáš
Tomáš 03.04.2019
5 / 5

Na Upgates jsme přešli ze shoptetu hlavně z důvodu šikovného řešení jakzykových mutací eshopu, což je něco, co Shoptet nenabízí a dost podstatně to omezuje Váš projekt, pokud chcete třeba expandovat na další trhy. Nicméně během pár dní testování mi bylo jasné, že jazykové mutace nebudou zdaleka jedinou výhodou tohoto systému. Byl jsem velmi překvapen, jakou úroveň individualizace toto "krabicové" řešení nabízí. Například design eshopu nastavujete v modulu Designer, který bych se nebál označit za zjednodušený grafický editor protože tam upravíte opravdu hodně. A co nenastavíte tam, to vám ochotně upraví na podpoře. Pokud to srovnám se Shoptetem, tam si vyberete jen šablonu, nějakou tu barvu a tím to končí. Dále bych vypíchl pokročilou správu a úpravu dat. Vše (objednávky, produkty, zákazníky) můžete filtrovat podle tolika kritérií, že z toho jde hlava kolem. Hromadná úprava produktů - to je věc, které v Shoptetu v podstatě dělat nešla, nebo jen na pár drobností (např. nastavení nějakého příznaku). Pokud člověk opravdu potřeboval hromadně upravit např. parametry, nezbylo mu než produkty exportovat do formátu csv a pak upravovat v excellu. V upgates jde hromadně upravit téměř vše. Pokračovat bych mohl dlouho, protože v podstatě tak 90% funkčních částí tohoto systému mi připadalo lépe vyřešených než u předchozího. A jako bonus ještě za měsíční pronájem platíme méně. Abych ale jen nechválil - pár věcí mi tam chybí. Jde například o funkcí typu hlídací pes (zákazník může hlídat naskladnění produktu) nebo více možností exportu dat, např. samostatný jednorázový export faktur (ale na tom se údajně již pracuje). Také bych uvítal pokročilejší statistiky přímo v systému. Ano já vím, že si člověk vše najde v Google Analytics, ale celkem jsem si navykl na to, že Shoptet měl všechna důležitá statistická data na jednom místě. Dále oproti Shoptetu je administrace, zejména pak modul Designer, trochu méně intuitivní na ovládání. Nicméně toto je spíše o zvyku.

Abych to shrnul - pokud chcete to nejpokročilejší hotové řešení na současném trhu, jděte do Upgates. Nad tím už je jen individuální řešení na míru, ale to si ne každý eshop může dovolit.

E-shop: svetpasek.cz

Tomáš Prášek
Tomáš Prášek 28.06.2018
5 / 5

Pravda, vskutku super řešení pro váš e-shop.

Přechod z platformy Wix.com, pro nás znamená funkčnost integračních služeb jako je Heuréka, srovnáváme atd. což v této době znamená mnoho.

E-shop: www.milica.cz

Pavel Semela
Pavel Semela 08.12.2017
5 / 5

Plně dostačující řešení pro běžný e-shop. Zejména oceňuji široké možnosti editace vzhledu a perfektně fungující technickou podporu. Přechod z jiného řešení také velice usnadňuje snadné nastavení přesměrování starých stránek a možnosti importu/exportu dat. Protože se jedná o "krabicové" řešení, bylo potřeba někdy lehce improvizovat, ale možnost využití vytvoření vlastních datových polí může dostatečně suplovat to co v základu chybí. S klidným svědomím mohu e-shop doporučit. Do budoucna bychom určitě ocenili možnost nastavení, které zprávy se mají v menu zobrazovat jako nepřečtené, protože těch oranžových koleček je někdy moc :-)

E-shop: www.domo-elektro.cz

Miloš
Miloš 04.11.2017
5 / 5

Zdaleka nevyužíváme všechny možnosti, které systém nabízí, přesto jsme velmi spokojeni. Upgates používáme necelý rok na dvou webech. Administrace se nám jeví jako velmi intuitivní a přehledná. V případě, kdy si nejsme jisti, jak co funguje, vždy velmi obratně poradí podpora.

E-shopy: www.moty.cz, www.dalekohledy-mikroskopy.cz