Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (257 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

ZAOriginal
ZAOriginal 11.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím pracuji s Upgates chvíli, ale zdá se vše v pořádku.

E-shop: www.zaoriginal.cz/

  • Jednoduché nastavení i pro úplného laika
  • Zatím jsem na nic nenarazila
Weed Shop s.r.o.
Weed Shop s.r.o. 11.09.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Oproti konkurenci je uživatelské prostředí mnohonásobně rozmanitější co se týče úprav a editace vzhledu eshopu. Což může být pro nové uživatele o něco náročnější, avšak nic co by byl nějaký zásadní problém. Z mého pohledu je to naopak velké plus.

E-shop: www.weedhouse.cz

  • Velká možnost úprav vzhledu a funkcí eshopu, velká podpora pluginů.
  • Náročnost zorientovat se pro nováčka.
proarena s.r.o.
proarena s.r.o. 11.09.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduché na spuštění, super funkce

E-shop: www.proarena.cz

  • Funkce, rychlost webu
  • Možná cena by mohla trosku klesnout
Mgr. Mária Majerová, Mariam handbags
Mgr. Mária Majerová, Mariam handbags 08.09.2023
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Upgates ponúka všetky dôležité funkcie potrebné pre eshop. Vybrala som si ho, lebo je vhodný aj na predaj digitálnych produktov a je možné ho prepojiť s členskou sekciou.

E-shop: www.mariamhandbags.com

  • Prepojenie s členskou sekciou v Mentortools
  • Zložitejšie nastavenie grafiky a dizajnu eshopu v porovnaní s inými riešeniami
Galaxyways
Galaxyways 04.09.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Systém Upgates je skvělý. Určitě se mi líbí jejich Video návod, kde opravdu všechno vysvětlují krok po kroku. Jsme zatím začínající e-shop, ale už teď nelitujeme, že jsme si vybrali Upgates. Každému, kdo by chtěl začít podnikat a mít vlastní e-shop, tak Upgates určitě doporučíme.

E-shop: www.galaxyways.cz/

  • Velmi vstřícná a milá pomoc od zákaznické podpory. Opravdu velké díky za jejich trpělivost odpovídat na všechny dotazy.
  • Zatím jsem nepřišla na žádné.
green evolution s.r.o.
green evolution s.r.o. 01.09.2023
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přešel jsem ze shoptetu po 2 neúspěších při realizaci grafických úprav s agenturou. Momentálně jsem byl schopný za měsíc a něco dotáhnout eshop k jeho spuštění a mohu jej dál odlazovat.

E-shop: eshop.greenevolution.cz/

  • Grafiku jsem byl schopný nastavit v pár minutách. Intuitivní nastavování. Dobrá úvodní konzultace s paní, která hodně pomohla.
  • Uvítal bych více možností nastavování ceny produktu v poměru k množství (nastavení zobrazování ceny) Někdy potřebuji prodávat věci například po 2m2, ale chtěl bych aby se cena zobrazovala pouze za 1m2 atd... Nutno si pohrát s responzivitou.
Patrik Č
Patrik Č 20.08.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Celkovo som s e-shopom upgates veľmi spokojný, som tu už niečo okolo roka a pravidelne pracujú na zmenách aby ponúkli čo najkvalitnejšie služby. Paráda.

E-shop: www.bodycondition.sk

  • individuálny prístup
  • úprava na mieru
  • snaha vždy nájsť potrebné riešenie
  • rýchlosť systému
  • zákaznícká podpora
  • Ochota
  • stále pracujú na vylepšení systému
DAMisport
DAMisport 08.08.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jednoduchá obsluha, vhodne aj pre zaciatocnikov. Rychle a profi.

E-shop: damishop.t3.upgates.shop/

  • rychlost, jednoduchost, spolahlivost
  • hromadny import - bol pre nas komplikovany vzhladom na mnozstvo roznych dodavatelov
Alexandr Martaus
Alexandr Martaus 29.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Administrace je přehledná a snadno srozumitelná. Funkce v ceně jsou nadstandardní. Odezva eshopu je pomalejší.

E-shop: meteority.upgates.com

  • Široká nabídka funkcí v ceně
  • Možná rychlejší odezvy serveru
Tereza Janáková
Tereza Janáková 13.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Oceňuji možnosti grafických úprav eshopu.

E-shop: www.spopo.cz

  • grafika
  • Nerozumím, proč když se mi objednávky z Baselinkeru převedou do eshopu, není vidět zisk produktů, i když jsou produkty správně napárovány.
Martin Toufar
Martin Toufar 01.06.2023
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přešel jsem od konkurence hlavně kvůli funkcím, které jsou všechny i u nejlevnějšího plánu. Byl jsem poté i příjemně překvapen úpravou šablon, která je stokrát lepší, než u konkurence. Zatím jsem spokojen. I podpora rychle vyřešila problém, který nastal.

E-shop: www.ficura.cz

  • Všechny funkce u nejlevnějšiho plánu, podpora, grafická úprava
  • Zatím žádné
NATIVUS s.r.o.
NATIVUS s.r.o. 01.06.2023
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je to prostě krásné a funguje to. :-)

E-shop: www.bombastus.cz

  • Rychlé, chytré, moderní, užitečné, praktické, přívětivé.
  • Nenašli jsme. :-)