Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.91 / 5 (57 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vladimír Dzurko
Vladimír Dzurko 19.10.2017
5 / 5

Prevádzkujeme na upgates eshop už druhý rok a je to oproti predchádzajúcemu open source riešeniu obrovský krok vpred. Čo sa mi páči je že všetky funkcie sú v hneď v cene. Oceňujem aj, síce pomalšie :) ale neustále zlepšovancie funkcionality eshopu. Samozrejmosťou je rýchla podpora. Jednoznačne tento systém odporúčam.

E-shop: www.bionatural.sk

Marek
Marek 19.10.2017
5 / 5

Super reseni, splnuje vse co potrebuju.

Import XML nastavili bezproblemove za par dni!

Jednoduche interni rozhrani pro administraci.

E-shop: www.bikestock.cz

Martin Huml
Martin Huml 19.10.2017
5 / 5

Postupně spouštíme 3 e-shopy a lepší spolupráci jsem ještě nezažil v tomto oboru. Žádní amatéři a navíc rychlé jednání s konečným řešením.

E-shop: obchod.hsflamingo.cz

Karolína Švárová
Karolína Švárová 19.10.2017
5 / 5

Náš e-shop funguje na jedničku. Vše přehledné a také jednoduché na obsluhu. Skvělá komunikace s podporou a také skvělé služby. Rychlé vyřízení požadavku a když mohou vždy vyjdou vstříc. Super podpora, a vše hlavně probíhá rychle a bez problému.

E-shop: www.averde.cz

Petr Došek
Petr Došek 19.10.2017
5 / 5

Provozujeme čtyři e-shopy od upgates a jsme naprosto spokojeni. Podpora vynikající, vše probíhá rychle k naší spokojenosti.

E-shopy: www.levne-naradi.cz, www.levne-autodoplnky.cz, www.levne-rucninaradi.cz, www.mimous.cz

Honza
Honza 24.09.2017
5 / 5

Po důkladné a několikatýdenní, možná několikaměsíční, analýze pronájmů na českém trhu jsem se rozhodl pro UPgates a po téměř roce ostrého provozu jsem rád, že jsem tak učinil. Jak zmiňují další recenzenti, špičková a ochotná podpora! Bez ní by se spuštění povedlo mnohem později. I když jsem zkušený uživatel pc systémů a softwaru, zpočátku jsem měl potíže s logikou administrace, která není úplně intuitivní, ale používáním jsem ji pochopil. Design eshopu máme s mnoha individuálními úpravami a podle reakcí odpovídá posledním trendům UI. Export objednávek do Pohody je sice krkolomnější, ale funguje. Nyní uvažujeme o dalších jazykových mutacích. Pro start-upy nebo ty, kteří nechtějí hned investovat do individuálních řešení určitě doporučuju!

E-shop: www.wayusa.cz

Ondřej Bašus
Ondřej Bašus 29.07.2017
5 / 5

Začátkem tohoto roku jsem se začal poohlížet po novém eshopovém řešení. Měl jsem jasné požadavky na funkce. Nejvíce funkcí které jsem potřeboval, nabízel systém shoptet a upgates. Další možností bylo nechat si udělat eshop rovnou na míru. Nechtělo se mi ale čekat a platit stovky tisíc.

Nechal jsem si tedy nacenit nějaké úpravy a funkce na míru. U shoptetu jsem měl svůj první eshop. Co jsem si pamatoval, tak úpravy na míru byli extrémně drahé a čekalo se dlouho. Bohužel tomu bylo i tentokrát. Nabídnutá cena byla vysoká, čekání dlouhé. Jednu stěžejní funkci mi nechtěli doimplementovat, že to možná budou dodělávat až za několik měsíců. Úpravy od upgates vycházeli cenově i termínově skvěle. Musím uznat, že jsem byl v tu dobu hodně na vážkách. Shoptet se mi hrozně líbí. Mají špičkovou administraci a spousty skvělých funkcí. Nádherný a lehce nastavitelný front end. Bohužel je eshop špatně řešený, pokud chcete prodávat i do zahraničí (alespoň v tu dobu. Přestože se mi shoptet líbil mnohem více, selský rozum zvítězil. Díky špičkovému řešení jazykových verzí a nejlepšímu hodnocení produktů (motivace pomocí věrnostních bodů) jsem si nakonec vybral upgates.

A vůbec ničeho nelituji. Zákaznická podpora upgates je ukázková podpora, jakou by měla mít každá firma. Reagují bleskově. Napíši dotaz na možnost nějaké úpravy a ceny. Za hodinu přijde odpověď, že už to upravili na testovací verzi, ať to omrknu a když tak mohu rovnou aplikovat na ostrou verzi eshopu.. Když je nějaký problém - občas se to prostě stává - okamžitě vyřeší.

Eshop má skvělé funkce. Eshop je svižný. Kdo je trochu zručný tak si umí udělat i pěkný front end. Pro mně jako lajka trochu složitá administrace, ale dá se to zvládnout. Pro programátory jednoduše upravitelné snad úplně vše. Hlavně výborná cena na to co nabízejí. Jsem naprosto spokojen

E-shop: www.StrongGear.eu

AHOME.CZ
AHOME.CZ 22.06.2017
5 / 5

S volbou Upgates jsem spokojený obzvláště díky zákaznické podpoře, která je pokaždé pružná, ochotná a na výrazně lepší úrovni než jakou mám zkušenost. Celý systém je intuitivní na ovládání a zároveň rozsáhlý svými možnostmi. Doporučuji.

E-shop: ahome.cz

Ladislav Jensik
Ladislav Jensik 04.05.2017
5 / 5

Už jsem viděl plno systémů, ale tohle je jak z jiné planety... všechno o čem jsem si snil je tam vyřešeno a ještě mnohem lépe než jsem si snil. Musím jen chválit, jak přístup podpory, tak kvalitu prací a systému.

E-shop: www.nejkam.cz

Michal Timofejev
Michal Timofejev 13.10.2016
5 / 5

Řešení UPgates jsme zvolili na základě důkladné analýzy trhu a porovnání velkého množství dostupných systému v březnu letošního roku. UPgates vyšel jako jednoznačný vítěz. Dosavadní půlrok ostrého provozu mě utvrdil, že to byla dobrá volba a ani jednou jsem našeho rozhodnutí nelitoval. Cením si především velmi dobrého a logického návrhu systému, skvěle zpracované administrace a neméně zdařilého front endu. Sebelepší systém je ale k ničemu, když Vás dodavatel nechá na holičkám. To se nám u UPgates nikdy nestalo! Technická podpora je naprosto špičková, reaguje okamžitě a všechny problémy řeší obratem. Chyba se totiž může stát, důležitá však je vůle ji napravit. A v tom nemá UPgates konkurenci. Velmi se nám líbí i snaha systém neustále vylepšovat. Nové funkce či zdokonalení přibývají prakticky nepřetržitě a vždy udělají radost. Oceňuji i to, že se UPgates zabývá našimi individuálními požadavky, byť ne vždy je schopný nám vyhovět. Závěrečné shrnutí: Upgates je super systém a super lidé. Určitě zůstaneme věrní.

E-shop: www.detailingpro.cz

Interier-Stejskal
Interier-Stejskal 19.05.2016
5 / 5

Skvělá spolupráce a komunikace s podporou. Za naši firmu můžeme jen doporučit. Interier-Stejskal

E-shop: www.interier-stejskal.cz

Jan Babiš
Jan Babiš 22.04.2016
5 / 5

Nejvyšší spokojenost. Odešel jsem od konkurenčního poskytovatele eshopového řešení a nemůžu si je vynachválit. Profesionální jednání, ve všem mi vyšli vstříc a cena za pronájem a podporu je nesrovnatelně nižší za stejné, ne li lepší řešení. Rozhodující pro mě byla zkostnatělost původního poskytovatele a doporučení dvou mých přátel, kteří také přešli od konkurence a bezmezně mi Upgates doporučovali. Díky chlapi - jen tak dále.