Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (151 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martina
Martina 16.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Hezká grafika, snadno si člověk vytvoří webovky, které vypadají profesionálně a systém je intuitivní, takže základ zvládne i laik. :)

E-shop: www.zahradaduse.cz/

Karel Komárek
Karel Komárek 14.07.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem sice v zacatcich par mesicu, ale prostredi je intuitivni, ma mnoho moznosti a variability. Celkove to pusobi usporadane, navic nyni po vylepseni cenovych tarifu je to jeste vic prijemnejsi.

E-shop: www.nesedime.cz

  • Prostredi, variabilita, moznosti ktere obsahuje nejvyssi tarif tak ma i ten nejnizsi
  • Clovek se to s tim hold musi naucit, vic zatim nevim :-)
BATOCA s.r.o.
BATOCA s.r.o. 21.06.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám zkušenosti se systémy eshop-rychle a shoptet, Upgates je ale daleko převyšuje, ať již velmi přívětivou cenou, tak i skvělým, jednoduchým uživatelským prostředím a variabilitou přizpůsobení eshopu svým požadavkům.

E-shop: www.fajnpocit.cz

  • Cena, variabilita, uživatelské prostředí
  • Zatím nevím o minusech tohoto systému
BIKESTOCK s.r.o.
BIKESTOCK s.r.o. 06.06.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na platformě Upgates jedeme už několik let. Asi největší výhodu vidím v neustálém vylepšování jak po grafické, tak po funkční stránce.

E-shop: www.bikestock.cz

  • vývoj, jednoduchost ovládání, online prostředí, možnost vlastního přispůsobení
  • Nic
Zámečnictví Pluhař s.r.o.
Zámečnictví Pluhař s.r.o. 23.05.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Velice intuitivní, přehledné, bez zbytečných kudrlinek, obrázků, barviček. Skvěle zpracovaná nápověda.

E-shop: zamecnictvi-pluhar.cz

  • Jednoduché až strohé. Skvělé a spravedlivé nastavení cenových pásem. Žádné podbízivé a dočasné slevy. Bez nutnosti dokupovat další "balíčky"
supp store s.r.o.
supp store s.r.o. 04.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Přemluvila mě férová nabídka, kdy cenu určuje počet produktů na eshopu s tím, že všechny funkce zůstávají zachované.

E-shop: supp-store.cz

  • Cena s ohledem na funkce E-shopu.
  • Používání peněženky při placení služeb, ale asi to má svůj smysl.
Stylemimistore.cz
Stylemimistore.cz 21.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborný, přehledný systém, super i pro člověka, co nemá zkušenosti s IT.

E-shop: www.stylemimistore.cz/

  • Přehledný, velký výběr šablon a desingu, spoustu zabudovaných funkcí
  • Obrázky nelze použít ve formátu WebP.
Jaroslav
Jaroslav 15.02.2022
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Jedno z nejlepších krabicových řešení pronájmu eshopu.

Hledal jsem dlouho, vyzkoušel vše možné a Upgates vyšel jako vítěz.

E-shop: www.veganstore.cz

  • mnoho možností a funkcí
  • spolehlivé řešení
  • pro 90% eshopů více než dostačující
  • některé věci nedotažené (komunikace s money S3) nebo divně řešené (designer vs custom úpravy a následné aktualizace jen se zapnutým designerem) - je potřeba se s nimi smířit, nebo hledat jinde
Matus 03.03.2022

Ake data sa nedotahuju z Money S3? Je to kvôli nejakých konkretnym technických dôvodom alebo integrácia Upgates s Money S3 nie je celkovo dostatocna? (Vo firme používame Money S3 a uvažujeme nad zalozenim e-shopu)

Keby ste si mohli opäť vybrať e-shop platformu, rozhodli by ste sa pre Upgates opät?

Ďakujem vopred za odpoveď,

Daniel Krečmer
Daniel Krečmer 11.02.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na eshop jsme přešli od konkurence a zatím jsme velice spokojeni. Komunikace s podporou funguje, na což jsme nebyli zvyklí.

E-shop: www.oriental.cz

  • Funkce
  • Zatím žádné
Martin Těšík
Martin Těšík 09.02.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zkusil jsem shoptet a přešel k upgates. Nejvíc jsem ocenil možnost graficky si upravovat stránku dle sebe. Samozřejmě jde pořád o krabicové řešení, takže nelze upravit kompletně vše. Pro začínající eshopaře dle mého nejlepší volba.

E-shop: www.tesi.cz

  • vysoká možnost úprav
  • doplňky v ceně
  • jednoduché nastavení
  • Ještě chybí pár funkcí k dokonalosti, ale vše jde řešit přes externí programátory
Tomáš Menkal
Tomáš Menkal 08.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S Upgates jsme velmi spokojeni, oceňujeme rychlost doimplementací aktuálních propojení, cookies lišty apod.

E-shop: www.tapety-mia.sk/

  • široké možnosti modulu Designer
  • přehledné zobrazení produktů a objednávek
  • svižná a ochotná zákaznická podpora
  • přehledné admin prostředí
  • responzibilita není dokonalá, ale možnost individuálních úprav
  • ze začátku je potřeba si trochu zvyknout na práci v Adminu, pak už bez problémů
Jan Šimr
Jan Šimr 04.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Před upgates jsem zkoušel fastcentrik, který byl naprosto tragický jak funkcemi, tak hlavně totálně příšernou zákaznickou podporou. Upgates je světelné roky napřed v možnostech úpravy grafiky, přehlednosti systému, napojením na účetní software a zákaznickou podporou. Je naprosto perfektní a až na úplně drobnosti mi ve všem vyhovuje.

E-shop: konoteka.cz

  • zákaznická podpora
  • úprava grafiky
  • intuitivní a přehledná administrace
  • špičkově zpracovaná znalostní báze (nápověda)
  • napojení na účetní systém Pohoda vlastním konektorem, který skvěle funguje
  • jen drobnosti vycházející z toho, že to není řešení na míru, nic zásadního