Recenze a zkušenosti eshopu UPgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.76 / 5 (93 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Peter Ziman
Peter Ziman 20.04.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatiaľ všetko v poriadku. Technická podpora je rýchla, a v prípade potreby odpovedajú naozaj rýchlo.

E-shop: www.blichar.sk

  • Dobrá technická podpora.
  • Občas by sme privítali možnosť vkladania viacerých funkcií napríklad do produktu, ...tabuľky, dotazníky, bannery s tým , že mu určíte miesto nie len navrchu produktu a podobne.. Samozrejme aj toto je možné, ale už následným zásahom do šablóny, nie však cez dizajnéra, alebo vlastné polia. Pre tých čo však zvládajú zápis kódu na vyššej úrovni sú možnosti prakticky neobmedzené
David Rohan
David Rohan 19.04.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Výborné zkušenost. Výborne pracovní prostředí a veliká možnost funkci :-) pomohli s migraci na upgates :-)

E-shop: www.car-detail.cz

Mojmír Svozil
Mojmír Svozil 31.03.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nejdřív jsem zkusil cca 4 různý konkurenční krabice, ale pak zjistil, že UpGates splňuje s výrazným odstupem většinu z mých požadavků, a projekt dokončil a spustil právě tady. Hodně funkcí, dobrej grafickej editor, šablony, atd.

E-shop: www.shitstore.cz

Jan Kováč
Jan Kováč 25.03.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatím hodnotím hlavně konfiguraci a importy XML, a načítání obrázků.

Dobrá komunikace s podporou, to jsem byl moc spokojen.

E-shop: www.otrokolo.eu

  • Importy XML
  • Uživatelské rozhraní
Jakub Skalický
Jakub Skalický 14.03.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Funkční, profi řešení za dobrou cenu. Zákaznická podpora ochotná a pomohla. Jednoduché nastavení vzhledu shopu.

E-shop: metaxtren.shop

  • umí téměř vše co mě napadlo
  • chybí mi možnost povolení kombinace více slevových akcí najednou - shop umožňuje zadání pouze jednoho slevového kódu
UPgates 19.03.2020

Dobrý den pane Skalický,

děkujeme Vám za ohlas. Co se týče slevových kupónů, ty jsou navrženy tak, aby se slevy nemohly vzájemně sčítat a zákazník byl tak více motivován k druhému nákupu s využitím druhé slevy. Obecně to takto preferuje i většina našich klientů. I to je důvodem, proč máme slevové kupóny řešeny takto :)

S pozdravem

Tým UPgates

Karel Kraus
Karel Kraus 25.02.2020
3.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Výborně zpracované multijazykové prostředí, e-shop funguje spolehlivě i na mobilních zařízeních, bohužel ač e-shop podporuje různé měny, v praxi je tato vlastnost obtížně použitelná, neboť měna je vázána na jazyk a ne na zemi, což by bylo logické.

E-shop: www.miracle-plants.cz

  • Výborně zpracované multijazykové prostředí
  • 1. Nesmyslná vazba měny na jazyk - měna by měla být vázana na zemi, popř. by měla být volitelná bez omezení.
  • 2. Návod je krásně graficky zpracovaný, ale neobsahuje téměř žádné užitečné informace. V zásadě zcela chybí příklady, podle kterých by se mohl administrátor řídit při konfiguraci systému.
Lukáš Veselý
Lukáš Veselý 27.01.2020
5 / 5

Dlouho jsem hledal vhodnou alternativu pro můj eshop a jsem rád, že jsem si vybral právě toto řešení. Zatím jsem nováčkem u Ugates, ale už teď vím, že to byl krok vpřed. Moderní a funkční řešení, jsem maximálně spokojen.

E-shop: www.joyas.cz/

Diana Varlová
Diana Varlová 24.01.2020
5 / 5

Jsme maximálně spokojeni! Vše funguje jak má! Opravdu profesionální přístup. Nemáme si nač stěžovat. Děkujeme za spolupráci.

E-shop: www.flowersartificial.co.uk

Petr Jurčák
Petr Jurčák 23.01.2020
5 / 5

Myslím, že výběrem řešení e-shopu od UPgates jsme chybu rozhodně neudělali, spíše naopak. Z dosavadních zkušeností z fáze vývoje a testování našeho e-shopu mohu říci, že se se systémem výborně pracuje. Podpora ze strany UPgates je též velmi dobrá. Uvidíme, jak vše bude fungovat v ostrém provozu.

Lenka Michalková
Lenka Michalková 11.01.2020
4 / 5

Celkovo ide o prehľadný systém, i keď som potrebovala pomoc aby som sa v ňom na začiatku vyznala. Trochu tápame v pri grafickej úprave šablón, ale to sa poddá. E-shop zatiaľ ešte nemám spustený. Myslím ale, že nebude problém, kedže je k dispozícii zákaznícky servis, kde mi poradia keď to bude treba.

E-shop: zatialnemmspusten

Miroslav Sova
Miroslav Sova 30.12.2019
5 / 5

Přizpůsobili jsme našim potřebám a upravili grafiku se základní znalostí HTML. UpGates umí úplně všechno co potřebujeme :-) 100% spokojenost.

E-shop: www.elbuho.coffee

Michal
Michal 23.10.2019
4 / 5

Jsem spokojen s řešením eshopu. Designer a nápověda je bezkonkurenční. Lze využít fakturaci. Radost mi udělali rychlé finanční přehledy.

Využíváme napojení na Pohodu.

Kdo chce vícejazyčný eshop, tak jedině od Upgates.

Uvítal bych ještě videa, jak například nastavit dopravu zdarma na určité období a pod. (takové tipy a triky)

E-shop: www.vsepro3Dtisk.cz