Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.49 / 5 (85 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Zdeněk Kozák
Zdeněk Kozák 25.09.2019
4 / 5

S oXy Shop spolupracujeme od roku 2016. Spolupráce je dobrá, i když komunikace nebyla vždy jednoduchá a vyřizování některých našich požadavku na úpravu, šablony, grafické záležitosti někdy trvaly z našeho pohledu dost dlouho, nicméně vše se vždy podařilo vyřešit a výsledky jsou dobré.

E-shop: eshop.cernyseed.cz/

Petr Laník
Petr Laník 17.06.2019
5 / 5

Máme u oXy Online několik eshopů z "krabicového" modulu. S řešením jsme velice spokojení, technici a operátoři nám vždy vyšli vstříc i na nestandartní dotazy, přizpůsobení eshopu apod. I když jim odpověď někdy trvá déle (dokáži si ale reálně představit, kolik stovek až tisíc požadavků tam mají) vždy je můj task vyřešen na výbornou. Na rozjezd Vašeho online doporučuji.

Alexander Procházka
Alexander Procházka 06.06.2019
5 / 5

Od oXy letos odcházím. Ne však proto, že bych s nimi byl nespokojený, ale proto, že až tak robustní systém již nepotřebuji. Za 6 let pronájmu jsem za své peníze dostal přesně tu službu, kterou jsem očekával. Podpora na Helpu vždy reagovala a nikdy jsem problém s praktickým provozem neměl. 3 roky jsem před tím používal open source Oxid, což je stejná platforma a vím moc dobře, kolik práce a starostí vyžaduje takový systém přizpůsobit a jak náročná je jeho správa. I když nebudu od léta klientem, přeji oXy dlouhé zdraví a držím palce!

E-shop: www.promocomp.cz

Martin Očenášek
Martin Očenášek 21.05.2019
1 / 5

Dobrý den,

má ještě někdo aktuální zkušenost s OXY? Už zhruba půl roku se snažíme "rozjet" eshop po přechodu k oxy a zatím jen samé problémy. V podstatě od začátku spolupráce se nachází pořád nějaké nové chyby, opravy trvají velice dlouho, oxyshop dělá aktualizace (které jen způsobí další chyby) bez našeho vědomí a ve všední dny. Potom se Vám stane například že u produktů zmizí dodavatel a co 5 minut máte jinak vypadající web. O tom že se přechod na oxy dělal kvůli "modernizaci" a zvýšení zisků a že realita je spíše opačná už nemá cenu mluvit - recenzce na oxy mluví za vše. Prosím tedy o doporučení jiného poskytovatele který podporuje napojení na pohodu protože po dosavadních zkušenostech OXY nelze doporučit a velice zvažujeme přechod k někomu jinému.

E-shop: www.gastro-olomouc.cz

NetCoShop 23.05.2019

Tak třeba https://Shoptet.cz https://byznysweb.cz https://eshop-rychle.cz je to na vás. Zkušenosti s OXYshop bohužel nemám ale snad se vám bude líbit tyto možnosti. Já jsem nedávno založil na shoptetu e-shop https://300246.myshoptet.com

Martin Bradáč 24.05.2019

Dobrý den, pane Očenášku,

mrzí nás Vaše hodnocení. Nemyslíme si, že je zcela objektivní. Aktuálně společně řešíme konkrétní detaily týkající se propojení e-shopu s Vámi používaným ERP systémem. Majitel Vašeho e-shopu má od nás veškeré informace k dispozici. Konkrétně se jedná o nekompletnost dat, které potřebujete načítat z ERP systému do e-shopu. Bohužel nemůžeme ovlivnit kvalitu Vašich dat. Proto jsme pro Vás našli způsob, jak to vyřešit jinak. Vnímáme Vaše hodnocení jako signál k tomu, abychom si vzájemnou součinnost společně blíže prodiskutovali. Jsme spolu v kontaktu, takže pojďme si na to sednout. Věříme, že se vše tímto postupem vyjasní.

S pozdravem

Martin Bradáč

vedoucí zákaznické podpory oXyShopu

Jana Machová
Jana Machová 16.05.2019
5 / 5

S Oxyshopem spolupracujeme již téměř celý rok a jsme s nimi opravdu spokojeni. Skvělé služby, obrovská variabilita při zakládání e-shopu a možnost dokupování snad jakýchkoliv modulů i během provozu e-shopu považuji za velkou přednost. Doposud jsme nenarazili na problém, který bychom s jejich podporou nevyřešili. Rychlé jednání je samozřejmostí. Oxyshop mohu jedině doporučit.

E-shop: www.muj-tlakomer.cz/

Gabriel Hasik
Gabriel Hasik 13.05.2019
5 / 5

Výborný eshop s kvalitným servisom. Aj s takmer žiadnymi skúsenosťami s prevádzkovaním eshopov sa nám podarilo za rozumnú dobu zprovozniť fungujúci eshop, čo by bez kvalitnej a rýchlo reagujúcej podpory zo strany pánov Mrkvičky a Bradáča nebolo možné. Môžem iba doporučiť!

E-shop: www.primkar.cz

Matěj Hodina
Matěj Hodina 10.05.2019
1 / 5

Nic jiného, než podvodníci. Asi se věnují pár shopům, co je živí, a na ostatní z vysoka se*ou. My platíme 2 roky nájem, shop NIKDY neběžel. 6 měsíců trvalo, než mi sdělili, že dodaný feed má chyby (jiný programátor mi to sdělil za 3 dny) a další 3-4 měsíce, než mi řekli, že nepůjde implementovat žádným způsobem. Práce implementace feedu byla odhadnuta na 10 hodin!! Až když jsem řekl, že už další fakturu prostě nezaplatím, do toho píchli. Před měsícem a šesti dny jsem poprosil o odstranění feedu. Dorazila akorát faktura, ta dorazí vždy včas. Práce samozřejmě žádná. Chystáme žalobu. URL nepřikládám - shop neběží. Podvodníci, lháři, zloději, svině. To je celý Oxy.

Prochazka 07.06.2019

Cituji "My platíme 2 roky nájem, shop NIKDY neběžel..." . Prosim vas, vy se zde rozcilujete a hrube nadavate na neco, co jste sam mel v pripade, ze by to byla pravda, davno zastavit. Co jste to za podnikatele? Me to spise prijde, ze brecite nad svoji vlastni hlouposti a neschopnosti. A jeste chystate zalobu, vy jste fakt k smichu ...

Michal Rousek
Michal Rousek 24.04.2019
5 / 5

Nevěřil jsem, že náš specifický a poměrně rozsáhlý e-shop mohu řešit naprosto standardním a jednoduchým způsobem. A vypadá to, že ano - základem je profesionální přístup a snaha najít řešení.

E-shop: www.senzabazarek.cz

Eliška Klementová
Eliška Klementová 18.04.2019
4 / 5

Pro e-shopové řešení jsme si vybrali Oxy Shop. S touto firmou spolupracujeme již pátým rokem a mohu říct, že jsme velmi spokojeni. Na všem jsme se vždy domluvili, naše individuální požadavky byly splněny dle našeho přání a též fungování našeho e-shopu bylo a nadále je naprosto bezproblémové. Náš e-shop má na starosti pan Martin Bradáč a spolupráce s ním je vynikající. Ve všem nám poradí a vše co je potřeba také obratem zařídí. Mohu tedy jen doporučit.

E-shop: www.elisdancesport.cz

Dávid Holeš
Dávid Holeš 03.04.2019
5 / 5

Veľmi flexibilný e-shop, s ktorým sa dá začať predávať online ihneď. Podmienkou bolo prepojenie s ekonomickým softwarom, čím sa uľahčilo mnoho práce. Dobrý prístup a znalosti ich pracovníkov, zvlášť pána Bradáča, Mrkvičku a pani Tomalukovej.

E-shop: www.villy.sk

Vladimír Diatka
Vladimír Diatka 26.03.2019
5 / 5

V oblasti eshopů máme velké plány do budoucna, především s touto vizí jsme vybírali stabilního dodavatele, který nám vytvoří eshop na míru. Vybrali jsme OXyShop a otestovali spolupráci na malém, pronajímaném eshopu a jsme velmi spokojeni. Ano, občas se vyskytly drobné problémy, avšak po komunikaci s panem Mrkvičkou byly vždy rychle vyřešeny. Počítáme s oXyShop do budoucna.

E-shop: eshop.escalate.cz/

Lenka Pešáková
Lenka Pešáková 07.12.2018
5 / 5

Eshop vypadá přesně podle mých představ. Moc se mi líbí, jak se týmu podařilo upravit vzhled tak, aby vyzdvihoval obrázky a zákazníka nic nerozptylovalo. Team si skvěle dokázal poradit i s náročnějšími požadavky a výsledek je skvělý. Eshopové řešení umí automatické propojení s mailingem i vytváření faktur a oXy mi se vším ochotně pomohlo. Můžu jen doporučit.

E-shop: www.lencis.cz