Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.56 / 5 (77 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Eliška Klementová
Eliška Klementová 18.04.2019
4 / 5

reagovat

Pro e-shopové řešení jsme si vybrali Oxy Shop. S touto firmou spolupracujeme již pátým rokem a mohu říct, že jsme velmi spokojeni. Na všem jsme se vždy domluvili, naše individuální požadavky byly splněny dle našeho přání a též fungování našeho e-shopu bylo a nadále je naprosto bezproblémové. Náš e-shop má na starosti pan Martin Bradáč a spolupráce s ním je vynikající. Ve všem nám poradí a vše co je potřeba také obratem zařídí. Mohu tedy jen doporučit.

Dávid Holeš
Dávid Holeš 03.04.2019
5 / 5

Veľmi flexibilný e-shop, s ktorým sa dá začať predávať online ihneď. Podmienkou bolo prepojenie s ekonomickým softwarom, čím sa uľahčilo mnoho práce. Dobrý prístup a znalosti ich pracovníkov, zvlášť pána Bradáča, Mrkvičku a pani Tomalukovej.

E-shop: www.villy.sk

Vladimír Diatka
Vladimír Diatka 26.03.2019
5 / 5

V oblasti eshopů máme velké plány do budoucna, především s touto vizí jsme vybírali stabilního dodavatele, který nám vytvoří eshop na míru. Vybrali jsme OXyShop a otestovali spolupráci na malém, pronajímaném eshopu a jsme velmi spokojeni. Ano, občas se vyskytly drobné problémy, avšak po komunikaci s panem Mrkvičkou byly vždy rychle vyřešeny. Počítáme s oXyShop do budoucna.

E-shop: eshop.escalate.cz/

Lenka Pešáková
Lenka Pešáková 07.12.2018
5 / 5

Eshop vypadá přesně podle mých představ. Moc se mi líbí, jak se týmu podařilo upravit vzhled tak, aby vyzdvihoval obrázky a zákazníka nic nerozptylovalo. Team si skvěle dokázal poradit i s náročnějšími požadavky a výsledek je skvělý. Eshopové řešení umí automatické propojení s mailingem i vytváření faktur a oXy mi se vším ochotně pomohlo. Můžu jen doporučit.

E-shop: www.lencis.cz

Tomáš Kudweis
Tomáš Kudweis 08.11.2018
5 / 5

Nyní jsme spustili již druhý eshop na platformě Oxyshopu, vše funguje bez problémů, tým Oxy, jmenovitě zejména Pavla Vysoudilová, vždy rychle reaguje na požadavky na vylepšení či změny v eshopech.

Při spuštění nového shopu jsme dostali rady i ohledně marketingu, napojení na vyhledávače atd.. což usnadnilo počáteční start.

Jsem velmi spokojen, mohu jen doporučit.

E-shopy: www.celtic-supply.cz, www.scooteronline.cz

František Flasar
František Flasar 02.11.2018
5 / 5

Nejlepší servis a služby pro eshopisty na světě. starají se perfektně a mají na to profesionály. Moc děkuji za skvělý servis. Flasar

E-shop: www.expert-sports.cz

Tomáš Čech, TAM KOVO s.r.o.
Tomáš Čech, TAM KOVO s.r.o. 02.11.2018
5 / 5

Výborný eshop, kvalitní servis, rychlé reakce na požadavky, velké množství podpůrných produktů, příjemná spolupráce s celým teamem OxyShop. Mohu jen doporučit

E-shop: www.polykarbonatznojmo.cz

Svetlana Kovarovičová
Svetlana Kovarovičová 02.11.2018
5 / 5

Pre Oxy shop som sa rozhodla na základe skúseností v rodinnej firme, kde s Oxy spolupracujú už niekoľko rokov. Spoľahlivý e-shop za rozumnú cenu. Výborná komunikácia cez helpdesk. V prípade individuálnych požiadaviek a zmien sa snažia nájsť riešenie ako by to mohlo fungovať.

E-shopy: www.doria.sk, www.doria.cz

dikos
dikos 29.10.2018
5 / 5

Spolupráce několik let, spolehlivý provoz, dobrá komunikace, ochota vyřešit konkrétní požadavky. Doporučuji.

DIKOS

E-shop: www.dikos-kosmetika.cz

V. Prokop
V. Prokop 29.10.2018
2 / 5

Přidávám se k těm, kteří nejsou s Oxyshopem a pracovním nasazením jejich zaměstnanců velmi nespokojen. Převod eshopu od jiného poskytovatele měl být relativně snadnou záležitostí, která byla časově odhadována na 14 dnů. Realita byla však úplně jiná. Po třech měsících a úporném nalehání se eshop převedl poslední možný den, resp. v posledních hodinách. Designově nebyl dokonalý, ale to byla ta nejmenší věc. Každý den jsme přicházeli na nové a nové chyby v systému. Evidentně převod nedělal nikdo zkušený. Eshop nebyl dva dny vůbec zobrazován, kopírovaní obrázků, popisků, parametrů a SEO naprosto nekompletní!!! Chyby nacházíme každý týden a nejedná se o drobnosti. Při změnách v systému se např. začalo špatně ukládat množství zboží do košíku a měnila se i měrná jednotka. Nezobrazování některých produktů při výběru z filtru je prý normální vlastnost tohoto systému. Nefunkčnost Hromadné správy dat řešili tři lidi a nevyřešili....atd atd. Díky přesunu eshopu na tento systém se nám snížil obrat a objednávky o cca 60% což dělá měsíčně několik desítek tisích kč. Z našeho pohledu nemůžeme oxyshop doporučit!

E-shop: www.vinylfloor.cz

Jonáš 25.12.2018

Souhlasím s Váma a musím doporučit. Urýchleně od ních utíkejte.

Teď Vám možná chyby opravuji v rámci ceny, ale za 1/2 roku Vám budou účtovat i to když ráno otevřete oči.

To je jediné co umí.

Od nich bych už e-shop nechtěl ani zadarmo.

My jsme dopadli stejně jako Vy.

Neprofesionalita a vše x krát předražené.

Ondřej Svoboda
Ondřej Svoboda 03.01.2018
5 / 5

Chtěli jsme se posunout dál, získat nové zákazníky a rozšířit nabídku. Spolehlivý eshop představoval první krok na této dlouhé cestě. Platforma OXY shop představovala bohaté zkušenosti, nové možnosti a servis, který nás dokáže podržet. Jsme rádi, že spolupráce s nimi předčila naše očekávání. Předně děkujeme panu Kafkovi a slečně Radoberské.

E-shop: www.doplnky.stravy.cz

Martin Kafka 24.01.2018

Děkuji pane Svobodo za reakci. Těší mne , že propojení s IS Pohoda je nastaveno k vaší spokojenosti a jsem rád, že již čile obchodujete na vašem eshopu www.doplnky.stravy.cz. Z hlediska online marketingových požadavků se nám podařilo také splnit vše, co bylo požadováno, byť některé nebyly zrovna jednoduché na zapracování.

Přeji vám za náš celý tým hodně úspěchů a mnoho spokojených zákazníků!

Ondřej Lukscheiter
Ondřej Lukscheiter 14.09.2017
5 / 5

Eshop od Oxy máme už šestým rokem. Zatím naprostá spokojenost, jak co se týče funkčnosti (možnost rozšiřování o neuvěřitelné množství modulů, možnost individuálního uzpůsobení grafiky, kategorií, bezvadně a funkčně vymyšlená SEO optimalizace produktů i kategorií...a tak dále),tak co se týče přístupu firmy k zákazníkovi. Mám svého asistenta, který mi vždycky dobře a fundovaně poradí. Nemají snahu ze mě tahat "zbytečně" peníze, v rámci paušálu se mi dostává opravdu hodně dobrá služba. Navíc mi nyní nabídli zdarma upgrade na responzivní design. Zkrátka, péče o zákazníka je bezvadná, eshop funkční, nepadá a nevyskytují se v něm chyby. Rozhodně nemám ani nejmenší důvod měnit Oxyshop za cokoli jiného a všem můžu doporučit.

E-shop: www.lukscheiter.eu