Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.48 / 5 (86 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Roman
Roman 17.02.2016
5 / 5

Shopové řešení bez problému.

Nutné poladit (a zaplatit ... ) některé dodatečné moduly a marketingová nastavení.

Helpdesk - podpora u osobního operátora super.

Cena za nadstandardní podporu (bez které to nejde) vysoká.

E-shop: www.hnojivapraha.cz

Kateřina Srbková
Kateřina Srbková 17.02.2016
5 / 5

Na Oxyshopu oceňuji možnost jazykových verzí, momentálně využíváme češtinu a slovenštinu a časem bude možné přidat i další. Mám velice dobré zkušenosti s technickou podporou, všechny problémy jsou rychle vyřešené, komunikace s personálem Oxyshopu je snadná a efektivní. Líbilo se mi školení, kterého jsem se účastnila v Bratislavě, za těch několik hodin jsem se jako začátečnice v provozování eshopu dozvěděla spoustu zajímavých poznatků.

Uvítala bych, kdyby Oxyshop nabízel více šablon v ceně a větší autonomii co se týče designu.

E-shopy: www.doshermanas.cz, www.doshermanas.sk

Vladimír Stuchlík
Vladimír Stuchlík 29.12.2015
5 / 5

Vezmu to trošku ze široka. Náš první e-shop jsme spustili někdy v roce 2001 spolu s dnes už neexistující zlínskou firmou Bliss na platformě od Avonetu (neskutečný příběh!). V průběhu let plné plodné spolupráce a následného neustálého zlepšování došlo znenadání k ukončení podpory a my začali hledat něco jiného.

Oxy R2G jsme si zvolili nejen z těchto důvodů:

* nejedná se o "garážovou firmu", kde by hlavní programátor znenadání odjel na jiný konec světa. Stabilní, stálá a funkční podpora.

* je zde možnost přechodu na vyšší verzi a další možnosti rozšíření - čehož velmi pravděpodobně v budoucnu využijeme

* vyhovuje nám vzdálenost ZLÍN - BRNO v rámci vzájemné osobní komunikace (není problém řešit některé věci přímo osobně)

* prakticky všechny naše požadavky a individuální úpravy byly plně uspokojeny

Mezi další hlavní přednosti, z našich dosavadních zkušeností řadím zejména:

* výbornou komunikaci s panem Kafkou

* opravdu funkční helpdesk - prakticky vše vyřešíme během chvilky

* plodně a úspěšně nastavenou strategii marketingu, řešenou s panem Walderem a vždy ochotným panem Vorálkem

* přehledný admin pro práci s produkty

Drobné zápory pak vidím snad jen v určitých technických hranicích verze R2G. Díky našim specifickým individuálním úpravám nebylo například možné nasadit mobilní verzi.

S panem Kafkou jsme to urputně a dlouho řešili a i když navrhoval několik variant a možností, žádná nebyla nakonec vyhovující. Nicméně snad jsme již našli východisko.

Závěrem - R2G je určitě dobrá věc pro toho, kdo má vizi, chuť a zároveň dobře ví, kam by chtěl svůj obchod směřovat.

E-shop: www.goldeligius.cz

Marta Čapková
Marta Čapková 15.10.2015
5 / 5

U oxy jsme už delší dobu a můžu jenom nahlásit spokojenost. Byť je pro nás šablona někdy omezující, snaží se nám vyjít vstříc a spoustu věcí nám upravili na základě našeho individuálního požadavku. O náš projekt se stará pan Kafka a jsem ráda, že můžu spolupracovat s člověkem, který je na svém místě.

E-shop: eshop.ekokoza.cz

Martin Kafka 02.12.2015

Děkuji za příspěvek paní Čapkové. Jsem rád, že je vše v pořádku, i když musím podotknout, že některé požadavky této klientky již opravdu "hraničely" s přechodem na vyšší verzi řešení s úpravami na míru. Líbilo se mi ovšem, jak k nám klientka přešla ze základní CE verze a nejen díky propojení s Money S3 a dalším eshopovým úpravám je nyní se svým sortimentem a obchodními příležitostmi tak daleko. Držím pěsti v dalším fungování vašeho eshopu s opravdu originálním názvem http://www.eshop.ekokoza.cz/

Vyacheslav Avanesian
Vyacheslav Avanesian 30.09.2015
5 / 5

S OXY jsme začali spolupracovat cca před rokem a jsme velice spokojené. Vše funguje, bez chyb a případně rychlá odezva a opravy.

E-shop: www.gourmet-partners.cz

Jitka Březíková
Jitka Březíková 29.09.2015
4 / 5

Dobrý den,

patřím mezi spokojené klienty společnosti oxy-online.

Díky trpělivosti a pochopení pana Petera Osvalda jsem i já, jako naprostý laik zvládla e-shop naplnit a postupně také ovládat.

Můžu pouze doporučit...

E-shop: www.kvalitnikosile.cz

Peter Osvald 30.09.2015

Dobrý den paní Březíková,

děkuji Vám za pozitivní reakci na řešení Ready2Go. Naše spolupráce již trvá téměř 3 roky a doufám, že budete spokojena i nadále a eshopu www.kvalitnikosile.cz se bude dařit, jelikož z vlastní zkušenosti Vaše produkty můžu jen díky vysoké kvalitě doporučit.

Alexader Procházka
Alexader Procházka 24.07.2015
5 / 5

Chcete-li téměř profesionální e-shop, rozhodně nelitujte měsíčního nájmu. To co bych mohl vytknout jsou dětské nemoci, které se průběžně léčí. Za 15 let jsem vyzkoušel mnohé, ale 6 let jsem oxy :D)

E-shop: www.promocomp.cz

Světnický
Světnický 30.06.2015
5 / 5

Se službou oxyshopu jsem maximálně spokojen na všech eshopech,které provozuji. Oproti konkurencnim řešením rychlá reakce na dotazy.

Světnický

E-shop: horse-market.eu

Markéta Veselá
Markéta Veselá 17.06.2015
5 / 5

Spokojenost s oxy je nadstandardní. Veškerý servis je pohotový a okamžitý díky help desk a kvalitní práci naší konzultantky Soni Karaivanove. Děkujeme.

E-shop: www.semena-hnojiva-substraty.cz

Martin Bernátek
Martin Bernátek 16.06.2015
5 / 5

Dobrý den ,

přesně před rokem jsem se rozhodoval ,že podnikání začnu brát vážně a udělám pořádný e-shop , po dlouhém zvažování a při velké nabídce jsem se rozhodl sice pro nejdražší nabídku pronájmu ,a to s tím , že co je drahé je vždy dobré i když to tak vždy nebývá volba to byla rozhodně dobrá .

Přešel jsem z Prestahopu kde průměrná tržba byla 200 tis za rok na Oxy shop, kde se má tržba zvýšila po půl roce na 1,4 milionu a díky dobrému přístupu projektového managera pana Osvalda ,Waldra a celého jeho týmu za rok jsem vydělal můj první milión čistého. Pokud se někdo bude rozhodovat pro toto řešení můžu s čistým svědomím vřele doporučit .

E-shop: www.oveckarna.cz/

Jan Maštera
Jan Maštera 16.06.2015
5 / 5

Dobrý den,

chtěl poděkovat oXy Online za profesionální přístup při změně projektového manažera. Byl jsem se službami maximálně spokojený, kdy mě potkala nemilá zpráva o změně člověka, který se bude dále starat o můj eshop. Měl jsem zpočátku obavy, zda-li bude nadále vše super jako předtím a mé obavy byly naprosto zbytečné.

Slečna Dvořáčková, to je spoleh, nadhled při řešení jakéhokoliv požadavku, dobrá nálada a úsměv za všech situací.

Mohu všem ostatním jen doporučit.

Děkuji za vaše služby, jste skvělí.

E-shop: www.usporanatisku.cz

Marek Zeman
Marek Zeman 20.05.2015
5 / 5

Dobrý den, dlouho jsme interně zvažovali využití pronajatého eshopu. Z pohledu několika let byla volba OxyOnline dobrý krok, a to nejen z pohledu dostupnosti, správy či statistik. Na spolupráci s OxyOnline si cením lidského přístupu, se který jsem se setkal, a to nejen od projektového manažera p.Kafky.

Pokud chcete rychle prodávat, doporučuji řešení OxyOnline.

E-shop: www.wmshop.cz