Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.53 / 5 (81 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Oldřich Malínský
Oldřich Malínský 26.05.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost. Vybíral jsem z mnoha řešení, ale nakonec jsem rád, že jsem vybral OXY. Eshop mi přizpůsobili přesně dle mých přání a požadavků, což u levnějších řešení nebylo možné vůbec (ta bohužel vypadají všechna stejně, jen v jiných barvách - sice mají moderní design, ale pro zákazníka je přepiplaný design a rozmáchnuté posuvníky a vyhledávání spíše překážkou), tedy i cena je vzhledem k možnostem perzonalizace naprosto přiměřená.

V Premium balíčku je navíc drtivá většina potřebných nástrojů zdarma. Veškeré nové funkce byli správně nasazeny a pro zákazníky umí vytvořit velmi příjemný a hlavně přehledný obchodní portál. Eshop se spustil přesně ve stanovený termín.

Velké díky patří mistrovské práci slečny Dvořáčkové a pana Straška, kteří se celou dobu pečlivě starali (a že to neměli jednoduché :-) ) Díky tomu vše proběhlo jak mělo, eshop má úspěch a velmi pozitivní ohlasy od zákazníků.

Pokud toužíte mít opravdu kvalitní eshop a hlavně na profesionální úrovni, za sebe doporučuji OXY ;)

E-shop: www.oliwer4you.cz/

Hana Drcmánková
Hana Drcmánková 16.05.2016
5 / 5

S Oxy R2G jsem naprosto spokojena. Rychlé a milé jednání, bezkonkurenční služby. Doporučuji!

E-shop: www.beyou.cz

Jitka Lahodná
Jitka Lahodná 28.04.2016
5 / 5

Se službami spojenými s provozováním našeho e-shopu jsme velmi spokojeni. Pokud nastane nějaký problém, vždy je v rámci možností rychle vyřešen. Rádi také poradí a vysvětlí pokud si s něčím nevíme rady. Nabízí i řadu moderních řešení a inovací pro e-shopy. Můžeme jen doporučit.

E-shop: www.pneukomplet.cz

Lenka Hoffmannová
Lenka Hoffmannová 24.03.2016
1 / 5

Chcete zaplatit desetitisíce za to, že si vše uděláte sami? Pak je toto řešení právě pro Vás. Firma Vám pronajme pouze mustr a vše od A do Z si už musíte udělat sami... a pokud chcete cokoliv navíc nad rámec, opět tvrdě zaplatíte... Když za své peníze chci alespoň nějakou práci, eshop nemám...

E-shop: www.uzajicka.cz

Martin Kafka 07.04.2016

Dobrý den, paní Hoffmannová,

dovolte mi reagovat na váš příspěvek. Společně jsme řešili e-shop na začátku v naší společné emailové komunikaci a jasně jsme si definovali, co je v pronajaté verzi zdarma a co je již placená varianta řešení, zejména se jedná o napojení na dodavatele. Nedomnívám se tedy, že bychom vám fakturovali nic, co nebylo společně oběma stranami potvrzeno a odsouhlaseno. Úpravu produktových dat, kategorií a dalších souvisejících stránek spojených s vašim sortimentem by vždy mělo být v režii pronajímatele e-shopu, přeci jen vy sama nejlépe víte, jaké produkty jsou pro vaše klienty zajímavé včetně cenotvorby a dalších specifik vašeho podnikání. Rádi vám pomůžeme jak v oblasti marketingu, tak také v oblasti poradenství nastavení prvků na eshopu.

Lenka Hoffmannová 10.04.2016

Dobrý den pane Kafka, ¨

ještě jednou reaguji, před podepsáním smlouvy jste tvrdil, že mi vytvoříte funkční eshop. Vůbec neřeším produkty. Ovšem reálná situace je taková, že pouze pronajmete mustr a vše ostatní si musím dělat sama, nebo až po několikáté urgenci, kdy vám píši škaredé zprávy o tom, že za své peníze chci alespoň nějakou práci z Vaší strany. Jinak zákazníky odkážete na manuál, ve kterém stejně hodně věcí není. Teď například čekám již 10 dní na napojení na PPL partner, které tvrdíte, že je, ale stejně stále není... a nikdo nereaguje. Navíc nemít takové základní věci jako je fakturace.. a pokud ano, že budu platit další poplatky (nejen jednorázové, ale i měsíční) za to, že budu moct fakturovat a načítat do PPL systému ??? Váš komentář o tom, že mi pomůžete s propagací a marketingem je mi na nic, to já nepotřebuji, potřebuji funkční eshop.

Martin Kafka 21.04.2016

Dobrý den, pronajaté řešení eshopu v globálu funguje tak, že klient využívá navržený sytém ke svému obchodu. Na klientovi je plnit eshop daty a využívat modulární doplňky (ať už zabudované v základu nebo placené) ke svému obchodu. Zřejmě nebylo dobře pochopeno, jak funguje modul PPl objednávky. Modul je popsán zde https://www.oxyshop.cz/rozsireni/ppl-objednavky a také podle popisu funguje. Z toho zřejmě vzniklo toto nedorozumnění s jinou službou PPL partner. Co se týče fakturace objednávek, chtěli jsme vyjít klientům vstříc a proto jsme zavedli fakturaci skrze pokrokové cloudové řešení iDokladu, které má mnoho výhod, ať už se týkají aktuálnosti spojené s častými změnami legislativy nebo exporty dat do různých státních institucí. Jednoduše toto řešení šetří váš čas a zároveň není jeho implementace nikterak drahá. Proto jsme se rozhodli jít touto cestou a většina klientů tuto spolupráci hodnotí velice kladně. Je mi líto, že vám toto řešení nevyhovuje. Co se týče reakcí na vaše požadavky, domnívám se, že reakce několikrát denně je v pořádku. Eshop je defacto připraven ke spuštění, stačí jen zfinalizovat za vás import produktů. Pěkný den přeji.

SKY BLUE, s. r. o.
SKY BLUE, s. r. o. 23.02.2016
5 / 5

Dobrý den,

S firmou oXy Online se nám spolupracuje velmi dobře. Vždy se snaží najít společné řešení a v případě osobních konzultací vyjdou maximálně vstříc.

E-shop: skyblue.cz

Vinařství Kovacs, s. r. o.
Vinařství Kovacs, s. r. o. 19.02.2016
5 / 5

E-shop Ready2Go od firmy oXy Online šlape jako hodinky. Občas se sice z naší strany vyskytne nějaký technický požadavek, který zatím není v moci R2G naplnit, ale věříme, že na rozšíření funkcí programátoři pracují. Pro e-shopy menšího jednoduchého charakteru je R2G ideální a můžeme ho doporučit.

E-shop: www.vinarstvi-kovacs.cz

Wolf line s.r.o.
Wolf line s.r.o. 18.02.2016
5 / 5

S firmou oXy Online se nám spolupracuje velmi dobře. Musím jmenovat konkrétně pana Hasoně z marketingu, taktéž pana Waldera-vedoucího marketingu a slečnu Karaivanovou, se kterou řešíme administraci e-shopu. Jsou to profesionálové s lidským přístupem, trpělivostí a taktéž se spoustou nápadů a tipů, díky nimž jsme se posunuli o kus dále a rosteme. Děkujeme!

E-shopy: www.kilpi4you.com, www.kilpi4you.at

Roman
Roman 17.02.2016
5 / 5

Shopové řešení bez problému.

Nutné poladit (a zaplatit ... ) některé dodatečné moduly a marketingová nastavení.

Helpdesk - podpora u osobního operátora super.

Cena za nadstandardní podporu (bez které to nejde) vysoká.

E-shop: www.hnojivapraha.cz

Kateřina Srbková
Kateřina Srbková 17.02.2016
5 / 5

Na Oxyshopu oceňuji možnost jazykových verzí, momentálně využíváme češtinu a slovenštinu a časem bude možné přidat i další. Mám velice dobré zkušenosti s technickou podporou, všechny problémy jsou rychle vyřešené, komunikace s personálem Oxyshopu je snadná a efektivní. Líbilo se mi školení, kterého jsem se účastnila v Bratislavě, za těch několik hodin jsem se jako začátečnice v provozování eshopu dozvěděla spoustu zajímavých poznatků.

Uvítala bych, kdyby Oxyshop nabízel více šablon v ceně a větší autonomii co se týče designu.

E-shopy: www.doshermanas.cz, www.doshermanas.sk

Vladimír Stuchlík
Vladimír Stuchlík 29.12.2015
5 / 5

Vezmu to trošku ze široka. Náš první e-shop jsme spustili někdy v roce 2001 spolu s dnes už neexistující zlínskou firmou Bliss na platformě od Avonetu (neskutečný příběh!). V průběhu let plné plodné spolupráce a následného neustálého zlepšování došlo znenadání k ukončení podpory a my začali hledat něco jiného.

Oxy R2G jsme si zvolili nejen z těchto důvodů:

* nejedná se o "garážovou firmu", kde by hlavní programátor znenadání odjel na jiný konec světa. Stabilní, stálá a funkční podpora.

* je zde možnost přechodu na vyšší verzi a další možnosti rozšíření - čehož velmi pravděpodobně v budoucnu využijeme

* vyhovuje nám vzdálenost ZLÍN - BRNO v rámci vzájemné osobní komunikace (není problém řešit některé věci přímo osobně)

* prakticky všechny naše požadavky a individuální úpravy byly plně uspokojeny

Mezi další hlavní přednosti, z našich dosavadních zkušeností řadím zejména:

* výbornou komunikaci s panem Kafkou

* opravdu funkční helpdesk - prakticky vše vyřešíme během chvilky

* plodně a úspěšně nastavenou strategii marketingu, řešenou s panem Walderem a vždy ochotným panem Vorálkem

* přehledný admin pro práci s produkty

Drobné zápory pak vidím snad jen v určitých technických hranicích verze R2G. Díky našim specifickým individuálním úpravám nebylo například možné nasadit mobilní verzi.

S panem Kafkou jsme to urputně a dlouho řešili a i když navrhoval několik variant a možností, žádná nebyla nakonec vyhovující. Nicméně snad jsme již našli východisko.

Závěrem - R2G je určitě dobrá věc pro toho, kdo má vizi, chuť a zároveň dobře ví, kam by chtěl svůj obchod směřovat.

E-shop: www.goldeligius.cz

Marta Čapková
Marta Čapková 15.10.2015
5 / 5

U oxy jsme už delší dobu a můžu jenom nahlásit spokojenost. Byť je pro nás šablona někdy omezující, snaží se nám vyjít vstříc a spoustu věcí nám upravili na základě našeho individuálního požadavku. O náš projekt se stará pan Kafka a jsem ráda, že můžu spolupracovat s člověkem, který je na svém místě.

E-shop: eshop.ekokoza.cz

Martin Kafka 02.12.2015

Děkuji za příspěvek paní Čapkové. Jsem rád, že je vše v pořádku, i když musím podotknout, že některé požadavky této klientky již opravdu "hraničely" s přechodem na vyšší verzi řešení s úpravami na míru. Líbilo se mi ovšem, jak k nám klientka přešla ze základní CE verze a nejen díky propojení s Money S3 a dalším eshopovým úpravám je nyní se svým sortimentem a obchodními příležitostmi tak daleko. Držím pěsti v dalším fungování vašeho eshopu s opravdu originálním názvem http://www.eshop.ekokoza.cz/

Vyacheslav Avanesian
Vyacheslav Avanesian 30.09.2015
5 / 5

S OXY jsme začali spolupracovat cca před rokem a jsme velice spokojené. Vše funguje, bez chyb a případně rychlá odezva a opravy.

E-shop: www.gourmet-partners.cz