Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
3.51 / 5 (45 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jarda
Jarda 02.04.2018
5 / 5

S e-shopem jsme velice spokojeni, stále se vyvíjí a reaguje na potřeby zákazníků. Podpora funguje 7 dní v týdnu což je velká konkurenční výhoda. Také si pochvalujeme responzivní design a spoustu grafických šablon a možností vlastních úprav.

E-shop: https://www.smoke-nut.com/

David
David 20.02.2018
5 / 5

Technická podpora dosahuje vysoké úrovně. Při tvorbě našich webů nám byli programátoři schopni vždy vyhovět ve všech požadavcích, implementovali naše vlastní skripty a CSS styly a vyřešili i problémy, které byly někdy i na hranici možností systému. Velké poděkování patří především panu Herrmannovi za velmi profesionální přístup a hlavně trpělivost při ladění nedokonalostí. Za celý tým moc děkuji!

E-shopy: gohd.cz, gohd.sk, razorshop.cz, epicdesign.cz

Kateřina
Kateřina 04.01.2018
5 / 5

E-shop provozujeme již několik let, původně na platformě FC1 a poté jsme díky zákaznické podpoře snadno přešli na platformu FC3. Za nás veliká spokojenost.

E-shop: https://www.bongin.com/

Luděk Pilař
Luděk Pilař 31.12.2017
4 / 5

FastCentrik používáme od roku 2014 a e-shop dnes zajišťuje podstatnou část celkových tržeb. Toto „krabicové řešení“ má velkou, na první pohled neviditelnou výbavu, kterou lze komfortně a ziskově využít. Ve spojení se SW POHODA máme k dispozici „výkonný stroj“ s nízkými náklady.

E-shop: www.Barvarna.cz

Fero
Fero 06.12.2017
5 / 5

+ perfektná funkcionalita

+ pravidelné vylepšenia

+ parametrické vyhľadávanie

+ prepojenie na pohodu

+ promptná podpora

E-shop: www.elmit.sk

Vashek
Vashek 07.11.2017
5 / 5

Přehledná administrace, líbivé grafické šablony, moderní vzhled, automatické importy skladu, skělá komuniace s podporou a rychlé odezvy.

E-shop: www.zdravi-leky.cz

Jan Lenz
Jan Lenz 03.11.2017
4 / 5

Než jsem začal psát tuto recenzi, pročetl jsem předchozí recenze a musím dát za pravdu těm, kteří si stěžovali, že dříve byly problémy s komunikací s technickou podporou a s řešením některých zásadních nedostatků. Za sebe ale musím říct, že tato situace se v poslední době zlepšila a všechny nedostatky, které jsme reklamovali, již byly odstraněny. Nyní jsme naprosto spokojeni jak s fungováním samotného e-shopu, tak s technickou podporou. Jako hlavní výhodu FastCentriku oproti ostatním řešením vidím v širokých možnostech napojení na aplikace třetích stran, které výrazně zvyšují efektivitu práce.

E-shop: www.partyday.cz

Jana Bangová
Jana Bangová 02.11.2017
5 / 5

U FastCentrik jsem už čtyři roky a jsem moc spokojená.

E-shop neustále vylepšují, administrace je přehledná.

Velice si vážím, jak mi vždycky moc pomohla podpora, když jsem si nevěděla rady. Můžu jen doporučit.

E-shop: www.rozvozkvetinazalka.cz

Vladislav Silvestru
Vladislav Silvestru 01.11.2017
5 / 5

Na Fastcentriku provozujeme již druhý e-shop. Jsme klientem od roku 2011 a tento rok jsme spustili nový e-shop na platformě 3.0. E-shop je bezproblémově napojen na Pohodu odkud přenáší nejen standardní data ale i specifická dodatečná pole. Toho jsme dosáhli diky skvělé práci technické podpory FC.

E-shopy: www.koberce-carpeta.cz, www.kobercovna.cz

Ivan Procházka
Ivan Procházka 01.11.2017
5 / 5

Od roku 2010 jsme provozovali e-shop Fastcentrik 1 a letos jsme přešli na Fastcentrik 3.

Máme trochu specifické požadavky - e-shop máme napojen na účetní systém Money S3, jsme výrobci více než poloviny prodávaných produktů a přes e-shop prodáváme i za velkoobchodní a individuální ceny.

Jak u zavádění FC1, tak u přechodu na FC3 nám vždy byl k dispozici tým odborníků z podpory e-shopu a pružně reagoval na naše specifické problémy a požadavky.

Chtěl bych poděkovat za příkladnou spolupráci a popřát týmu Fastcentriku hodně úspěchů při dalším rozšiřováním funkcionality tohoto skvělého e-shopu.

E-shopy: www.beanatur.com, www.bea.cz

Lenka Pavelková
Lenka Pavelková 27.10.2017
5 / 5

S FastCentrikem jsem dlouhodobě spokojená, hlavně s podporou a jejich přístupem ke všem požadavkům. Momentálně řešíme grafiku na míru, která je ve fázi „výroby“ a zatím jde vše podle plánu, tak už se velmi těším na výsledek.

E-shop: www.svetelnestudio.cz

Jaroslav Řezáč
Jaroslav Řezáč 25.10.2017
5 / 5

U Fastcentrik jsme již přes dva roky. Vše funguje, jak má. Administrace je přehledná a svižná. Technická podpora funguje 7 dní v týdnu. Zatím se nám nestalo, že bychom něco nevyřešili. Z moderních grafických šablon si vybere každý svůj styl. Popř. může přímo přes Fastcentrik nechat upravit na míru. Za nás velká spokojenost.

E-shop: www.motonakup.cz