Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.28 / 5 (106 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Oldřich
Oldřich 01.02.2019
5 / 5

FastCentrik používám několik let , podpora mi vždy vypomůže a vysvětlí, moduly jsou dostačující pro obchodování, cena výkon adekvátní, jsem spokojen.

E-shop: www.o2life.cz

René
René 28.01.2019
5 / 5

FastCentrik mi vyhovuje po všech stránkách, využíváme několik let, grafika skvělá, neměnil bych, doporučuji všem

E-shop: pustikoland.cz

Roman
Roman 23.01.2019
5 / 5

Provozuji několik let a jsem velice spokojen, aktualizace probíhají, neustále se vylepšují, moduly jsou vypracované do detailu.

E-shop: www.elfracing.cz

Denisa
Denisa 13.11.2018
5 / 5

Pro FastCentrik jsme se rozhodli zejména díky velmi jednoduché, intuitivní administraci a příznivé ceny za pronájem. Nyní po dvou letech provozujeme úspěšně již několik eshopů. Velmi kladně hodnotím zejména podporu. Vždy ochotně a rychle poradí, nebojím se zeptat coby méně technicky zdatná žena i na "blbé" dotazy. Funkce jsou pro nás dostačující, propojení aplikací bylo jednoduché a intuitivní. FastCentrik můžu určitě doporučit.

E-shop: www.mamaplace.cz

Dalibor
Dalibor 09.11.2018
5 / 5

FastCentrik teprve připravujeme, ale celková spolupráce na připravách migrace projektu a věci ohledně komunikace hodnotíme velmi dobře.

E-shop: www.laporte.cz

vaclav vojtovic
vaclav vojtovic 07.11.2018
5 / 5

Super přehledné grafické šablony, jednoduché pravidelné importy od dodavatelů, napojení na reklamní systémy.

Jednoduše spokojenost. :)

E-shop: www.zdravie-lieky.sk

Lenka
Lenka 13.10.2018
5 / 5

Mám zkušenosti s Shoptetem a musím říct, že oproti němu je Fast Centrik lepší ve všem. Jednoduchá a intuitivní administrace, napojení na 3. strany, grafické úpravy, velký výběr šablon, rychlé řešení problému. Nějaké mouchy se najdou, ale jsou to spíš prkotiny, které by jiní asi ani nevyužili. E-shop používám pro B2C i B2B.

E-shop: www.stibio.cz

Luděk Pilař 23.11.2018

STIBIO > parádní úpravy, grafika a využití funkcí!

Luděk Pilař, www.Barvarna.cz

Oldřich
Oldřich 04.10.2018
5 / 5

musím pochválit podporu, vždy pomůže a poradí, FastCentrik mi vyhovuje, má spoustu funkcí a možností nastavení

E-shop: www.festaballoon.cz

Roman
Roman 02.10.2018
5 / 5

Mám menší projekt, jsem spokojen, můžu si vše řídit jak potřebuji a sám. Pro mě dobrá volba. Doporučuji

E-shop: www.elfracing.cz

Pavla Lapčíková
Pavla Lapčíková 02.10.2018
5 / 5

FastCentrik používáme již delší dobu a můžu říci, že jsme velice spokojeni.

Funkcionalita nám vyhovuje, i podpora je super.

děkujeme

E-shop: www.olivove.cz

Bohumil Honza
Bohumil Honza 24.09.2018
2 / 5

Již jen to přesměrování dotazu spokojený tady a nespokojený do NetDirectu mi vadí. S FastCentrikem 3 nejsem spokojený, 2 roky mne vodí za nos a jen slibovali funkce (Rogozný) na kterých ani nezačali dělat. Není určen pro B2B, jak mi nedávno přiznali. Jen ať funguje FC 1 co nejdéle. B. Honza

E-shop: www.aaahracky.eu

Bohumil Honza
Bohumil Honza 24.09.2018
4 / 5

FastCentrik 1 považuji za povedený e-shop, který se po těch letech používání podařilo odladit. Má jen chybu, že je starý a nemá pokračovatele. B. Honza, www.welly.cz

E-shop: www.welly.cz