Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.35 / 5 (120 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Simona
Simona 16.07.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatiaľ som veľmi spokojná, ovládanie eshopu je jednoduché, pokiaľ si neviem s niečím rady, videomanuály alebo nápoveda poriada. Poprípade zákaznícka podpora funguje na 100%.

  • videomanuály a prezentácie ZDARMA
  • ovládateľnosť eshopu
  • super zákaznícka podpora
  • ľahká ovládatelnosť
  • dostupné ceny
  • moderné funkcie
  • zatiaľ zápor nevidím
Kristýna
Kristýna 03.07.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem spokojená se vzhledem administrace e-shopu - je přehledná a moderní. Mají velký výběr šablon a spoustu funkcí.

  • přehledná administrace
  • velký výběr šablon
  • spoustu funkcí
Tereza I.
Tereza I. 21.06.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na FastCentriku běží náš e-shop, a jsme nad míru spokojeni. Prostředí je intuitivní a nabízí hezké šablony. Mají šikovnou podporu, která nám vždy poradila, když byla potřeba.

  • Pěkné šablony
  • Intuitivní administrace
  • Podpora nám pomohla vyřešit vše, co jsme potřebovali
Dušan
Dušan 19.06.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Provozujeme eshop krátcem ale již během té doby, moho oproti předchozí zkušenosti s konkurencí, nebudu jmenovat, ocenit skvělou podporu, kdy je vidět, že vás jako zákazníka berou vážně a chtějí aby tento partnerský vztah né jen vznikl, ale aby taky fungoval. Podpora funfuje vcelku rychle a to i o víkendech, kolikkrát i obratem! V administraci se dobře pracuje, myslím, že každý si vybere z velkého množství upravitelných šablon a ceny jsou taky příznivější co jsem srovnával s konkurencí, takže mohu jen doporučit.

E-shop: www.kabelky-felly.cz

  • Cena
  • Kvalitní podpora
  • Přístup
  • Velké množství napojení 3 stran.
Jovica Belovski
Jovica Belovski 17.06.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Kvalitni vyber pro eshop reseni.

Spolehliva podpora

Unikatni sablony

Jednoducha administrace zbozi

E-shop: www.hybrideshop.com

Martin Ďubek
Martin Ďubek 16.06.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

za mna by som privítal viac šablon stým že výzorovo náročnejšie šablony by mohli byť aj za príplatok

E-shop: www.winetaste.sk

  • rýchle, prehľadné , veľmi vhodne zvolený partnery pre podporu.
  • málo šablon
  • nie úplne všetko je možne vrámci šablony meniť.
Libor Zůbek 16.06.2020

Dobrý den, Martine,

děkujeme vám za poskytnutí recenze. Co se týká grafických šablon, aktuálně máte na výběr z 16 grafických šablon. Pokud však máte potřebu grafickou šablonu upravit, můžeme vám nabídnout možnost grafiky na míru, kterou naleznete ve výčtu doplňkových služeb zde: https://www.fastcentrik.cz/placene-sluzby/doplnkove-sluzby.

Mějte fajn den,

Libor z FastCentriku

Petr Kasten
Petr Kasten 15.06.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Funkčnost, intuitivní ovládaní administrace, propojení na další služby. Myslím že mé rozhodnutí při výběru eshopu bylo správné. Žádný eshop jsem nikdy nevytvářel, měl jsem za to, že je to složité a pro odborníky. FastCentik mě vyvedl z omylu. Vřele doporučuji.

E-shop: www.polarized.cz

  • Skvělá, hlavně rychlá zákaznická podpora.
  • Zatím nevím až na ně přijdu doplním.
Viktor
Viktor 15.06.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Intuitivní rozhraní, flexibilní a ochotná podpora. Připravená implementace produktů třetích stran. Velký výběr předpřipravených šablon.

E-shop: www.zenshenshop.cz

Michal Horacek
Michal Horacek 04.06.2020
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

server casto-krat pri nepretrzitej administracii zamrzne a je potrebne restartovanie. Pri vkladani parametrov sa rovnake parametre pri roznych produktoch pridaju v inom poradi.

E-shop: coretelsk.fcostry3.cz/

Pavol Klco
Pavol Klco 03.06.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Od februara, kedy sme e-shop nasadili mame zatial len kladne skusenosti, zopar veci by sa dalo este vylepsit, no celkovo sme spokojny.

E-shop: www.satelitna-technika.sk

  • cena, rychlost stranok, responzivita, funkcie, zaklade seo..
  • krabicove riesenie, nie vzdy vyhovuje na 100 percent, niekedy je nutne hladat kompromis vo funkciach, napr doprava zdarma na 1 polozku sposobi dopravu zdarma na cely kosik, atd.
Dalibor Z.
Dalibor Z. 02.06.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S eshopem jsme spokojeni. Bezime na nem uz 4 roky a nemuzeme si stezovat. Funkcne nabizi vse co potrebujeme a nektere nove doplnky take zkousime. S podporou jsme taky spokojeni, reaguji rychle a vzdy nalezneme reseni. Administrace je dle meho intuitivni a nemame s ni sebemenso rpoblemy

  • Funkce a jejich pouzitelnost
  • Multijazycnost a menovost
  • Stabilita systemu
  • Vernostni program
Michal Roškot
Michal Roškot 22.05.2019
5 / 5

Eshopy od netdirectu, resp.Fastcentriku používáme již od roku 2010. Ačkoli jsme již několikrát hledali řešení na míru, porovávali a zkoumali funkce u konkurenčních eshopů, vždy nás Fastcentrik přesvědčil, že je tím ideálním řešením poměr/výkon. Pokud máte obrat do 25.000.000 ročně, je z mého podle toto řešení naprosto dostačující. Funkce stále přibývají a eshop lze snadno graficky přizpůsobit a nastylovat.

E-shopy: www.dokose.cz, www.hugo-frosch.cz