Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.41 / 5 (153 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jakub Malý
Jakub Malý 02.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pred dvomi rokmi som prešiel na Fastcentrik od iného poskytovateľa a veľká spokojenosť. Okrem jedného výpadku ( Oprava trvala 45 minút ) sa mi nestalo to že by bol shop nedostupný alebo nefungoval. Pracujem v IT niekoľko rokov a musím pochváliť hlavne pána Vežranovského, ten mi aj cez víkend dokázal technicky správne odpovedať a ukázať kde máme urobiť zmeny tak, aby všetko fungovalo.

Potešila ma integrácia zásilkovne a prepojenie na Pohodu, tiež napojenie brány Barion.

  • Technická Podpora
  • Grafické šablóny
  • Cena
Jankovský Zbyněk
Jankovský Zbyněk 02.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vyzkoušel jsem si demoverzi.

Naprostá bomba. Jednoduché a rychlé řešení. Škálovatelné ...

Zuzana Junáková
Zuzana Junáková 02.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S FastCentrikem jsme ve firmě velice spokojení, má to vše, co k prodeji našich produktů potřebujeme.

  • Hezké nové šablony
Andrea Flagarová
Andrea Flagarová 02.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem velmi spokojená s technickou podporou a přístupem zaměstnanců. Vždy se mi podaří daný problém rychle dořešit.

Michal Brejcha
Michal Brejcha 01.12.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vždy perfektně a ochotně poradí.

100% proaktivní přístup !

Infolinka funguje i o víkendu, když nutně potřebuji poradit.

Pod jejich dozorem to zvládnu i já, ač nejsem IT založen.

Tuto společnost mohu jen doporučit!

Konkurence se má co učit !

E-shop: potisknemevse.fcostry3.cz/

Patra G.
Patra G. 29.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem na FastCentriku krátce, ale jsem moc spokojená s provedením administrace, možností rozšíření grafik a poskytnutými službami podpory.

  • Cena,
  • Rychlost podpory,
  • Super administrace,
  • Pěkné šablony
  • Žádné
Vaclav Vojtovic
Vaclav Vojtovic 29.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

příjemné prostředí, jednoduché ovládání a importy dat, SEO, jednoduše zpracované varianty produktů.

E-shop: www.obchod-kowax.cz

  • seo
  • importy
  • filtry
  • multijazyčnost
Sofie Pavliňáková
Sofie Pavliňáková 29.11.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Sice se chystáme teprve na spuštěni ale myslim, že už teď můžu říct, že jsem spokojena. I když nejsem zrovna v těchhle věcech zrovna zručná, tak to nebylo nějak těžké. A když jsem nevěděla, tak mi na telefonu pánové hodně pomohli.

  • Lehké ovládání
  • Pěkné šablony
  • Šikovní pánové na podpoře
  • Škoda že nejde automaticky česká pošta
Jarek Kozelka
Jarek Kozelka 27.11.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Sice jsem chtěl shop pouštět do světa až po Vánocích, ale pan z podpory mě tak nějak ukecal, jestli to nezkusíme spolu spustit už před Vánoci … no a podařilo se, jsem moc vděčný a všechny pozdravuju. Jarun

  • Cena
  • Podpora
  • Grafické nástavby
  • Občasné výpadky (to je prý ale všude)
Denisa Svobodová
Denisa Svobodová 25.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Super je, že si grafickou šablonu můžu přizpůsobit dle vlastních požadavků a tím se odlišit od ostatních. Administrace je intuitivní a nedělalo mi problém se v tom za pár minut zorientovat. I když nevyužívám úplně všechny funkce klasického e-shopu, tak co to umí, je v poměru cena/výkon bezkonkurenční. Stejně tak se to týká i podpory a ochoty při spuštění e-shopu.

E-shop: www.pucovac.cz

  • individuální úpravy šablon
  • poměr cena/výkon
  • podpora
Patrik Rajnoch
Patrik Rajnoch 24.11.2022
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Celkově s řešením eshopu jsem spokojený. Za dobrou cenu spoustu funkční a služeb. Na Helpdesku mi vždy rádi ochotně poradí. Spolupracuji také s on-line marketingem kde jsem rovněž spokojený. Celkově mohu doporučit.

E-shop: www.bicykly.cz

  • Komunikace
  • Odbornost
  • Cena
  • Nemám
Pavel Ducháček
Pavel Ducháček 22.11.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zkusil jsem na jedny webové stránky (cca 2010) a postupně převedl zbývající dva weby.

Nakonec jsem ušetřil hromadu práce díky automatickému propojení zásilkovna, platební brána Barion Heruéka a.t.d a samozřejmě s mým účetním programem.

E-shopy: www.foxnaradi.cz/, www.duchacek.cz/, www.flexnaradi.cz/

  • Jsou schopni doladit drobné uživatelské požadavky takže něco mezi krabicí a webem na míru
  • Co potřebuji musím dávat do tiketu (mail) na telefon moc nereagují ale chápu to taky radši odpovídám na mail když mám čas a ne na telefon když dělám něco jiného