Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.37 / 5 (110 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Pavel
Pavel 18.09.2018
5 / 5

FastCentrik využívám jen krátce, i tak jsem velmi spokojen, i když spoustu věcí neznám a potřebuji hodně pomoci, vždy se mi dostane od podpory odpověď, byl jsem na školení, které je pro nové klienty zdarma, to mi taky moc pomohlo.

super

Václav Hart
Václav Hart 17.09.2018
5 / 5

FastCentrik provozuji více jak 2 roky, jsem spokojen s funkcemi a podporou. Než jsem se pro FastCentrik rozhodl, hodně jsem zvažoval pro i proti, jsem rád, že jsem vybral správně.

E-shop: www.magicnails.cz

Martin Voda
Martin Voda 17.09.2018
5 / 5

E-shop jsme spustili před pár léty a nemáme si na co ztěžovat. Veškeré nastavení proběhlo bez problémů. Děkuji vám za váš milý přístup a příjemnou spolupráci.

E-shop: menredvac.cz

Honza
Honza 14.09.2018
5 / 5

přehlednost, rychlá manipulace, spousta šablon připravena k použití k menší úpravě, GDPR, EET.

Našel jsem co jsem hledal, toto je moje volba:-)

Naďa Pěničková
Naďa Pěničková 13.09.2018
5 / 5

Nejlepší přístup, moderní funkce,perfektní podpora. Plnohodnotný moderní eshop za skvělé peníze, který reaguje na změny v online trhu a neprodleně je zavádí do administracniho rozhraní webu. Doporučuji a po dlouholeté zkušenosti bych neměnila.

E-shop: www.postylky-vybaveni.cz

Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř 12.09.2018
5 / 5

Pro mě jednoznačně to nejlepší a nejvšestrannější řešení co jsem našel. A že jsem hledal a zkoušel všechny největší poskytovatele eshopů. Buď měli hnusné šablony nebo neuměli potřebné platební brány nebo neměli tak dobré parametrické vyhledávání. FastCentrik zvládá vše co jsem hledal na jednom místě. A to nemluvím o tom, že technická podpora funguje velmi dobře a to dokonce i o víkendu.

E-shop: https://www.bazarovehry.cz

Jana
Jana 12.09.2018
5 / 5

přehledná administrace

ochotná podpora

manuály

školení zdarma

super parametrické hledání

hezké grafické šablony

napojení na dodavatele

doporučuji

Šárka
Šárka 11.09.2018
5 / 5

Jsem Velice mile překvapena spoustou modulů a možností nastavení, používám POHODU a již v demoverzi si to můžu vyzkoušet, funguje dokonale,

E-shop: 95581.fcdemo.cz

Rudolf
Rudolf 10.09.2018
5 / 5

FastCentrik je výborná volba, poměr cena výkon na jedničku,

mám napojení na XML dodavatele a jede v pořádku bez výhrad, podpora vždy ochotná pomůže, neustále nové moduly a funkce.

Doporučuji

E-shop: www.bakterie-enzymy.cz

Stanislav
Stanislav 10.09.2018
5 / 5

FastCentrik mi vyhovuje po všech stránkách, nemusím řešit aktualizace o to se mi postará podpora, provozuji již několik let a jsem spokojen

E-shop: www.darkoviny.cz

Míša
Míša 06.09.2018
5 / 5

Jsem s FastCentrikem moc spokojená, je to přehledný administrativní systém, Líbí se mi i přístup podpory, která vždy poradí. Doporučuji! :)

Roman
Roman 05.09.2018
5 / 5

jsem velmi spokojen, eshop provozuji několik let, momentálně přecházím na verzi 3.0. a jsem překvapen kolik je tam nových funkcí

E-shop: www.destilerie.cz/