Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.49 / 5 (150 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Denisa
Denisa 13.11.2018
5 / 5

Pro FastCentrik jsme se rozhodli zejména díky velmi jednoduché, intuitivní administraci a příznivé ceny za pronájem. Nyní po dvou letech provozujeme úspěšně již několik eshopů. Velmi kladně hodnotím zejména podporu. Vždy ochotně a rychle poradí, nebojím se zeptat coby méně technicky zdatná žena i na "blbé" dotazy. Funkce jsou pro nás dostačující, propojení aplikací bylo jednoduché a intuitivní. FastCentrik můžu určitě doporučit.

E-shop: https://www.mamaplace.cz/

Roman
Roman 09.11.2018
5 / 5

Funkce výborné

cena poměr výkon super

podpora vstřícká

manuály

funkce dotažené možnost více nastavení

napojení na účetnictví funguje obousměrně

Doporučuji

E-shop: www.pagidracing-czech.cz

Michal
Michal 09.11.2018
5 / 5

Jsem velice spokojen s přístupem i funkcemi, paní na telefonní lince mi se vším pomohla a vysvětlila. proto jsem si je vybral.

E-shop: www.ali-trade.cz

Dalibor
Dalibor 09.11.2018
5 / 5

FastCentrik teprve připravujeme, ale celková spolupráce na připravách migrace projektu a věci ohledně komunikace hodnotíme velmi dobře.

E-shop: www.laporte.cz

Barej
Barej 08.11.2018
5 / 5

E-shop fastcentrik máme již několik let a splňuje naše očekávání. S řešením jsme tedy velmi spokojeni.

E-shop: bmmoto.cz

Filip
Filip 08.11.2018
5 / 5

líbí se mi administrace je úplně jiná než jinde a pro mě je přehledná, funkcí dost a poplatky jsou přiměřené, půjdu do toho:-)

vaclav vojtovic
vaclav vojtovic 07.11.2018
5 / 5

Super přehledné grafické šablony, jednoduché pravidelné importy od dodavatelů, napojení na reklamní systémy.

Jednoduše spokojenost. :)

E-shop: www.zdravie-lieky.sk

Oldřich
Oldřich 05.11.2018
5 / 5

E-shopové řešení fastcentrik můžu doporučit protože:

- mají dobré funkce

- mají technickou podporu (technicky zdatnou)

- mají dobrou cenu (oproti konkurenci)

- e-shop mi vydělává

A proč jsem si je vybral? Protože konkurenční řešení stálo za .... a musel jsem za něj platit více a více peněz.

Roman
Roman 05.11.2018
5 / 5

Výborný přístup, skvělý eshop za rozumné peníze. Spousta funkcí a modulů, stále se vyvíjí. Doporučuji

E-shop: www.omp-shop.cz

Tom
Tom 29.10.2018
5 / 5

Skvělý eshop za přijatelnou cenu. Příjemná podpora i servis. Neustále se posouvají a to je správná cesta. Fastcentrik mohu jen doporučit.

E-shop: impol-tapety.cz

Jaroslav
Jaroslav 29.10.2018
5 / 5

FastCentrik je super řešení pro každého. Eshop musí splňovat spoustu funkcí. A člověk si musí v prvé řadě uvědomit, jestli chce jen hezky vypadající nic neumějící shop, nebo normální vzhled, ale se spoustou možností, které jinde nenajde. Za mne THUMBS UP:

Lucie
Lucie 23.10.2018
5 / 5

Se všemi službami naprostá spokojenost. Ochotná podpora, rychlá reakce podpory, administrace je intuitivní i pro naprostého lajka.

Lucie