Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.36 / 5 (139 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vladimír Čech
Vladimír Čech 30.05.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Provozujeme na platformě fastcentrik několik e-shopů již přes deset let a vždy jsme byly spokojeni jak s přístupem tak i s funkcemi, které jejich řešení nabízí

E-shop: www.comps.cz

  • funkce
  • cena
  • helpdesk
Andrea Pisarikova
Andrea Pisarikova 17.05.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pěkný den, ráda vám zde dám recenzi :) S používáním e-shopu jsem velmi spokojená. S podnikáním začínám a tak jsem velmi ráda, že cokoli nevím, tak se mohu zeptat kdykoli na podpoře. Telefon zvedají i o svátcích což je super protože, to mám nejvíce času. Paní na obchodním oddělení je velmi příjemná a při založení e-shopu mi ve všem pomohla. Ještě jednou díky a určitě doporučuji. Andrea P.

  • Podpora i v nepracovní dny
  • Příjemné jednání na obch. Oddělení
  • Skvělá cena za řešení plné modulů v ceně
  • Lehké uživatelské rozhraní
M. Pitra
M. Pitra 05.05.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Už mám u vás eshop rok a pul a zatím jsem měl problém jen s převodem na moje stránky (ale prostě jsem si jen blbě přečetl mail), podpora mi s tím nakonec musela pomáhat o víkendu a dopadlo to. Taky jsem ze začátku měl problém vytvořit varianty ale návod nakonec pomohl

  • Možnosti nastavení
  • Když jsem byl mimo tak rovnou volali
  • Nainstalované grafiky
  • Přehledna administrace
Vladimír Vlach
Vladimír Vlach 03.05.2022
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Otřesný produkt, rozhodně nedoporučujeme. Každý den nová chyba, a účtují za analýzy po hodinách. Také nám chtěli prodat SSL certifikát za 8.000, ale ten byl součástí služby. Jejich podpora má za úkol vydělávat, ne radit.

E-shop: zleen.online

  • Levné, ale zaplatíte později
  • účtují za technickou podporu po hodinách
  • nelze exportovat data
  • nelze generovat XML feedy
  • nepodporují nové Google Analytics 4
Aleš Kozel 03.05.2022

Dobrý den,

dovoluji si zareagovat (opětovně) na Vaši recenzi k našemu produktu.

1) Není pravda, že by byla technická podpora účtována takovýmto způsobem. Jediné co Vám bylo naúčtováno, byla analýza Vašich dat, ve kterých byla chyba.

2) Export dat je a funguje, bohužel, jak jsem psal již v bodu 1, ve Vašich datech se nachází chyba, která Vám byla přesně popsána.

3) Stejný problém viz. zpráva 1 a 2. Export do XML u Vás neprochází kvůli chyby v datech, který Vám byla popsána.

4) Ano, na GA4 kolegové zatím ještě pracují, každopádně Vám bylo popsáno, že stále ještě můžete využívat GAU, a také jak se k danému UA kódu dostat.

Také musím rozhodně vyvrátit Vaše tvrzení: "...Také nám chtěli prodat SSL certifikát za 8.000..."

Certifikát, který je zdarma je Let's Encrypt, ten Vám také byl nasazen zdarma. Certifikát, o kterém vy mluvíte je EV SSL certifikát, který Vám kolega v ticketu nabízel. Samozřejmě všude na internetu jsou k tomuto tématu dlouhosáhlé články, jak ohledně rozdílu placený vs. neplacený certifikát, tak i co jednotlivé certifikáty dokáží.

Aleš Kozel

Vladimír Vlach 03.05.2022

Jinak ještě doplním - nelze se dovolat na technickou podporu. Mají tel. číslo na webu, kde napřed je hláška o přesměrování a pak jdete rovnou do hlasové schránky. Takže se nikomu ani nedovoláte.

Vladimír Vlach 03.05.2022

Společnost vyvoláva princip strachu, když Vám píší o SSL certifikátu. Pokud si daný email přečtete, nezkušený uživatel raději zaplatí, než aby se zeptal, jesli existuje možnost jak mít Let's encypt zdarma.

Doporučuji si přečíst následující email a udělat si názor, co běžný uživatel pochopí:

dovolujeme si Vám oznámit, že k 22.04.2022 Vám končí platnost SSL certifikátu.

POZOR!!! Musíme vás upozornit, že pokud certifikát nebude obnoven, bude eshop nepřístupný, jak pro Vás, tak pro Vaše zákazníky. Informaci o typu a délce certifikátu, je nutné poslat alespoň 5 pracovních dnů před expirací pro hladké zpracování.

V případě, že tuto informaci neposkytnete včas, bude účtován pohotovostní poplatek ve výši

1 200,-bez DPH.

Vzhledem k tomu, že celý FastCentrik je postaven na subdoménách, například administrace je na subdoméně admin.domenaprojektu.cz, obrázky se ukládají na server img.domenaprojektu.cz atd. doporučuje použít certifikát typu WildCard. Níže zasílám také cenu pro tento druh certifikátu:

SSL certifikát s platností na 1 rok - 2500 Kč.

Toto je cena certifikátu. Ať už se rozhodnete pro certifikát od naší společnosti, či dodáte svůj, je pak potřeba ještě počítat s placenou prací v rozmezí 0,5 hodin až 1 hodina (825 - 1650Kč) našeho administrátora, který vygeneruje daný požadavek na certifikát a nahraje všechny potřebné soubory na příslušné servery, otestuje jejich funkčnost a předá dále nám k otestování.

Další možností je poté EV certifikát:

EV certifikát s platností na 1 rok - 8500 Kč

Pokud jde o proces ověření, skládá se ze čtyř až pěti bodů, u kterých Vám samozřejmě budeme plně nápomocni. Pokud se rozhodnete celým procesem ověření projít sám, bez naší asistence, je cena za nasazení všech potřebných certifikátů 825 Kč, vy případě, že to vše obstaráme za Vás a Vy budete pouze potvrzovat všechny potřebné věci, pak je cena 1650Kč.

-----------------------------------------------------

Aby mohl být SSL certifikát prodloužen je nutné mít e-mailovou doménu "admin@vasedomena.cz".

Pokud máte e-maily zřízeny přes nás, máte již vše v rámci admin účtu zajištěno.

Podmínka admin@vasedomena.cz je stanovena certifikační autoritou, která SSL certifikáty generuje. Pokud admin účet nemáte, prosím o jeho vytvoření. Pokud vytvoření není možné, prosíme o vytvoření aliasu přes vašeho poskytovatele e-mailových služeb.

Pokud bude vše v pořádku, předáváme prodloužení SSL certifikátu administrátorům ke zpracování 5-7 dní před expirací vašeho SSL certifikátu. Je to z důvodu, abychom uměle nezkracovali expirační dobu stávajícího a nového certifikátu. Děkujeme za pochopení

Přejeme hezký den

Tým společnosti NetDirect s.r.o.

Vladimír Vlach 03.05.2022

No a ještě k tomu exportu dat, ať si případný zájemce udělá obrázek o kvalitě služby:

1/ exporty do XML na zboží, heureka fungují

2/ co reportujeme, že nefunguje export do Google XML feedu - podobný princip, ale chyba serveru 500 (evidetně programátorská chyba)

3/ podpora naúčtuje 3.8h hodiny analýzy pod 1.800 Kč za hodinu

4/ odpověď je, že máte 4 kategorie v jazykových mutacích a že s tím systém exportu do XML nepočítá a opravte si to. Toto analyzoval někdo 3.8hodiny za skoro 8.000 Kč.

Podpora mi tvrdí, že to je naše chyba, že jsme si špatně nastavili kategorie. My argumentujeme tím, že nám to systém umožňuje takto nastavit a používat. Jen export na Google XML Product Feed nefunguje.

Ať si vážený čtenář udělá svůj názor.

Vladimír Vlach 03.05.2022

Ještě doplním, takto odpovídají na nahlášení chyby:

---

V hlášení z tvorby XML pro Google se objevuje chyba, která blokuje dané vytvoření.

Vypadá to, že nějaká vámi vyplněná hodnota jednoho z parametrů neodpovídá specifikaci Google.

Pokud budete chtít můžeme provést na vašem projektu provést důkladnější analýzu a zjistit zda-li je to skutečně hodnotou parametru / názvu parametru a říct, na kterém produktu je konkrétně chyba.

Taková analýza je z naší strany prováděna placeně.

Cenová kalkulace je od 825,- Kč bez DPH / 30 minut práce.

Pokud by byla chyba odhalena na naší straně, samozřejmě nebude fakturace uskutečněna.

Pokud bychom odhalili chybu na straně XML souboru, a nebo logice importu dat, který posíláte, poskytneme informaci o příčině chyby a na konci ticketu bude ticket fakturován dle uskutečněných hodin práce na celkové analýze.

Pokud s tímto postupem souhlasíte prosím o vložení veřejného souhlasu zde do ticketu. Děkuji

Megatel.cz
Megatel.cz 22.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ve všem vždy poradili, funguje jak má. Skoro žádné výpadky. Musíme kladně hodnotit i support.

E-shop: www.megatel.cz/

  • Lehké uživatelské rozhraní
Nikoleta
Nikoleta 21.04.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Chceli sme z fastcentriku odísť do inej administrácie ale po 2 dňoch sme sa vrátili pretože to čo máme vo fastcenriku sme tam nenašli.

E-shop: www.intermedicsk.sk

  • množstvo užitočných funkcii
  • jednoduché ovládanie
  • zákaznická podpora, ktorá vždy pomôže
Martin Stachovič
Martin Stachovič 17.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na této platformě jsme postavili svůj nový web spolu s fanshopem. Komunikace ohledně nastavení systému, zakoupených balíčků navíc vše probíhalo v pořádku a s výsledkem jsme velmi spokojeni. Tento systém doporučuji nejen eshopařům.

E-shop: www.fotbalstudenka.cz/

  • možnosti grafické šablony
  • cena
  • komunikace
  • neshledal jsem
Aleš Weselý
Aleš Weselý 01.03.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Plná spokojenost, s e-shopem i technickou a obchodní podporou. Rychlá komunikace a příjemní zaměstnanci.

E-shop: www.eshop.piskacasyn.cz

Pavlína
Pavlína 23.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Eshop od FastCentriku je plně funkční, přehledný a snadno se v administraci pracuje a orientuje. Používám jej od roku 2015.

E-shop: www.FitnessHouse.cz

Pavlína Šedová
Pavlína Šedová 23.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop na naší doméně máme asi 12 let, ale plnou funkčnost dle mých představ máme až díky FastCentriku. Individuální grafické zpracování, propojení s účetním programem. Rychlé odstranění mých připomínek. Vysoká flexibilita.

E-shop: www.cyklopts.cz

  • rychlost
  • super komunikace
Martina
Martina 22.02.2022
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám eshop cca 12 let a 5 let používám šablonu od FastCentriku. Zatím žádné problémy nenastaly, komunikace s podporou je vždy rychlá a pro mě užitečná.

E-shop: www.magicnails.cz/

  • rychlá komunikace
  • podpora při řešení problému
  • velký výběr šablon
Milan Vala
Milan Vala 22.02.2022
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na této "krabicové" platformě provozujeme náš vinshop.cz přes 10 let. Sem tam se vyskytne nějaký neřešitelný detail (např. omezený počet vlastních příznaků), ale tomu se dá přizpůsobit. Prostě to co potřebujeme, to funguje. S podporou jsme nikdy žádný problém neměli.

E-shop: www.vinshop.cz/