Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.30 / 5 (109 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Roškot
Michal Roškot 22.05.2019
5 / 5

Eshopy od netdirectu, resp.Fastcentriku používáme již od roku 2010. Ačkoli jsme již několikrát hledali řešení na míru, porovávali a zkoumali funkce u konkurenčních eshopů, vždy nás Fastcentrik přesvědčil, že je tím ideálním řešením poměr/výkon. Pokud máte obrat do 25.000.000 ročně, je z mého podle toto řešení naprosto dostačující. Funkce stále přibývají a eshop lze snadno graficky přizpůsobit a nastylovat.

E-shopy: www.dokose.cz, www.hugo-frosch.cz

Vlastimil
Vlastimil 26.04.2019
5 / 5

připojím se k hodnocení Eshop provozuji asi půl roku jsem velmi spokojen vše funguje, podpora skvělá vždy poradí, všem doporučím

E-shop: hodinybucin.cz

Jan
Jan 18.04.2019
5 / 5

Využívám několik let a jsem velice spokojen, grafiku jsem si nechal upravit podle sebe, používám napojení na POHODU, které funguje a já mám méně práce, doporučuji.

Oldřich
Oldřich 01.02.2019
5 / 5

FastCentrik používám několik let , podpora mi vždy vypomůže a vysvětlí, moduly jsou dostačující pro obchodování, cena výkon adekvátní, jsem spokojen.

E-shop: www.o2life.cz

René
René 28.01.2019
5 / 5

FastCentrik mi vyhovuje po všech stránkách, využíváme několik let, grafika skvělá, neměnil bych, doporučuji všem

E-shop: pustikoland.cz

Roman
Roman 23.01.2019
5 / 5

Provozuji několik let a jsem velice spokojen, aktualizace probíhají, neustále se vylepšují, moduly jsou vypracované do detailu.

E-shop: www.elfracing.cz

Denisa
Denisa 13.11.2018
5 / 5

Pro FastCentrik jsme se rozhodli zejména díky velmi jednoduché, intuitivní administraci a příznivé ceny za pronájem. Nyní po dvou letech provozujeme úspěšně již několik eshopů. Velmi kladně hodnotím zejména podporu. Vždy ochotně a rychle poradí, nebojím se zeptat coby méně technicky zdatná žena i na "blbé" dotazy. Funkce jsou pro nás dostačující, propojení aplikací bylo jednoduché a intuitivní. FastCentrik můžu určitě doporučit.

E-shop: www.mamaplace.cz

Dalibor
Dalibor 09.11.2018
5 / 5

FastCentrik teprve připravujeme, ale celková spolupráce na připravách migrace projektu a věci ohledně komunikace hodnotíme velmi dobře.

E-shop: www.laporte.cz

vaclav vojtovic
vaclav vojtovic 07.11.2018
5 / 5

Super přehledné grafické šablony, jednoduché pravidelné importy od dodavatelů, napojení na reklamní systémy.

Jednoduše spokojenost. :)

E-shop: www.zdravie-lieky.sk

Lenka
Lenka 13.10.2018
5 / 5

Mám zkušenosti s Shoptetem a musím říct, že oproti němu je Fast Centrik lepší ve všem. Jednoduchá a intuitivní administrace, napojení na 3. strany, grafické úpravy, velký výběr šablon, rychlé řešení problému. Nějaké mouchy se najdou, ale jsou to spíš prkotiny, které by jiní asi ani nevyužili. E-shop používám pro B2C i B2B.

E-shop: www.stibio.cz

Luděk Pilař 23.11.2018

STIBIO > parádní úpravy, grafika a využití funkcí!

Luděk Pilař, www.Barvarna.cz

Oldřich
Oldřich 04.10.2018
5 / 5

musím pochválit podporu, vždy pomůže a poradí, FastCentrik mi vyhovuje, má spoustu funkcí a možností nastavení

E-shop: www.festaballoon.cz

Roman
Roman 02.10.2018
5 / 5

Mám menší projekt, jsem spokojen, můžu si vše řídit jak potřebuji a sám. Pro mě dobrá volba. Doporučuji

E-shop: www.elfracing.cz