Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.34 / 5 (129 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

P. P.
P. P. 12.04.2021
1 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 1 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 1 ]
  • Cena[ 1 ]
  • Spolehlivost[ 1 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 1 ]

Bohuzel jsme si zvolili tohoto zprostredkovatele, protoze jsme chteli nas e-shop rozsirit o nemeckou verzi. Tato verze vypada tak, ze tam byla nahazena nemecka slova, ktera nedavala smysl, byla ve spatnem slovosledu a vety byly obcas neprelozitelne.

Muj partner (nemecky rodily mluvci) si dal tu praci a vsechny chyby opravil. I po pul roce ale stale "cekame na vyvojove oddeleni", ktere ma tyto preklady prehodnotit a integrovat do e-shopu.

Absolutne nedoporucujeme.

  • zadna profesionalita
  • katastroficka uroven
  • nespolehliva zakaznicka podpora
  • neochota reseni naseho problemu
Aleš Kozel 14.04.2021

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Ohledně německých překladů jsme již zmiňovali v ticketu. Je nutno překlady jako takové nechat zpracovat kvůli 100% správnosti překladatelskou agenturou. Tyto překlady jsou postupně kontrolovány a případně nasazovány.

Co se týká podpory, dle mého mínění jsme vyšli vstříc nejlépe jak šlo, a to tím způsobem, že texty, které nejsou systémové a lze je upravit skrze scripty, jsme Vám bezplatně upravili.

Bohužel z pohledu týmu podpory nemáme jak urychlit práci překladatelské agentury a následného nasazení do jádra systému. Pokud je nějaký jiný problém s podporou, prosím kontaktujte mne na emailu ales.kozel@netdirect.cz a budu se jej snažit s kolegy vyřešit.

Přeji krásný den,

Aleš Kozel

Customer Care Specialist - FastCentrik

Vítězslav Stískala
Vítězslav Stískala 10.04.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vyzkoušel jsem několik e-shopů jako je Shoptet, Eshop-rychle atd. A nakonec jsem zůstal u FastCentriku. Nejnovější funkce, které se neustále modernizují nové funkce které jdou s dobou, perfektní šablony s možností přizpůsobení dle Vašich požadavků a pozor bez příplatku, nebo za minimální cenu. Vypracujete si za nějakou dobu e-shop dle Vašich požadavků s minimální investicí. Podpora profesionálního týmu včetně víkendu a svátků.

E-shop: www.obchod-as.cz

  • ceny
  • podpora
  • zkušenosti
  • osobní přístup
  • žádné
Petra Manychová
Petra Manychová 22.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rychlá a vstřícná komunikace. Oceňuji snahu nalézt řešení našich požadavků. Snadné napojení na aplikace třetích stran (dopravce, platby kartou, sociální sítě atp.).

E-shop: www.manahu.cz

  • Přehlednost
  • Snadné ovládání administrace
  • Dostupnost jazykových mutací e-shopu
  • Profesionální a vstřícná komunikace
Jaroslava Gondová
Jaroslava Gondová 17.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Ochota řešit jakýkoliv problém. Vstřícnost i ohledně maličkostí. Vždy příjemné a profesionální jednání. Rychlé odpovědi a řešení zadaných ticketů.

E-shop: www.prostredkycistici.cz/

  • vstřícnost
  • rychlost
  • profesionální jednání
Aleš Weselý
Aleš Weselý 16.03.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Nemám zatím zkušenost s jiným, řešením, ale se stávajícím jsme spokojeni. Podpora funguje, až na malá časové zpoždění v období předvánočním.

E-shop: eshop.piskacasyn.cz

--
-- 07.12.2020
3.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 2 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

používám 2 roky, posledních pár měsíců se to každou chvíli seká, což mě dost prudí a taky mě to donutilo napsat tuto recenzi. (ze zlosti)

Jinou platformu jsem zatím nezkoušel, takže neumím porovnat. Zákaznická podpora v pohodě. Odpoví na všechny dotazy.

E-shop: mini-obchod.cz

Libor Zůbek 15.12.2020

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. V rámci našeho týmu se snažíme pravidelně udržovat a optimalizovat výkon našeho produktu a serverů, nicméně aktuální situace, kdy je téměř veškerý obchod přenesen do online prostředí vlivem nejen koronavirové krize, ale také vánoční sezóny tomu nepřidává. Věřím, že po tomto vánočním shonu, již bude vše v pořádku a vaše spokojenost bude nadále stoupat.

Mějte fajn den

Libor Zůbek

Head of FastCentrik

Daniel Herrmann
Daniel Herrmann 10.09.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop provozujeme již nějakou dobu a v rámci nasbíraných zkušeností, můžeme vřele doporučit. Od zákaznické péče, až po rozsah funkcí administrace můžeme říct, že se jedná o jedno z nej řešení na trhu. V rámci dodavatelského napojení nám vyšli vstříc a poskytli také odborný servis a analýzu vstupního XML souboru. Díky tomu jsme předešli velké spoustě problémů hned ze startu eshopu. Ještě jednou moc děkuji za skvělý začátek spolupráce!

E-shop: www.swearino.cz

  • Cena
  • Spolehlivost
  • Zákaznická péče
  • Kvalitní servis
  • Dostupnost i o víkendech a svátcích
Jaroslav Veselý 10.02.2021

Daniel Hermann je zaměstnanec Netdirectu, který poskytuje eshop Fastcentrik. Tedy nevím, proč si píšete vlastní recenze.

Bohumil Honza 26.07.2021

Pane Herrmanne, nechápu co tu píšete, jakožto provozovatel dvou e-shopů na FastCentriku již po dobu 5 a 10 roků musím vyjádřit velkou nespokojenost s tím, jak jednáte v rámci HelpDesku - píšete mi jen ne, ne, ne, to neopravíme, to neuděláme. Až dnes jsem pochopil proč - místo práce pro NetDirect si řešíte svůj e-shop. Takže nemáte čas .... Proto NetDirect nechce udělat úpravy požadované ze strany EU od 1.7.2021. MHB, s.r.o.

Miroslav Ďuriš
Miroslav Ďuriš 07.09.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pred tým ako sme definitívne prešli na riešenie od NetDirect s.r.o. sme skúšali 4 rôzne riešenia od 4 rôznych spoločností, takže mali sme prehľad o tom kto čo ponúka a aké májú funkcie jednotlivé riešenia, to že sme si vybrali NetDirect s.r.o. bola dobrá voľba, ktorej ako spoločnosť neľutujeme.

E-shop: www.latkonyl.sk

  • Zákaznícka podpora
  • Stabilita systému
  • Široké napojenie na platobné brány
  • Slabšie možnosti napojenia na dopravcov ako napríklad DPD, alebo Pošta.
  • Obmedzené možnosti administrácie objednávok
Natalie
Natalie 21.08.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S e-shopem se lehko manipuluje, do začátků skvěle pomohou naučná videa. Velmi rychlá odezva podpory u řešení problémů, odpověď jsem vždy dostala do dne i u běžné priority.

E-shop: www.nsartwork.cz

  • rychlá odezva podpory, skvělé funkce, videomanuály a prezentace zdarma
Simona
Simona 16.07.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zatiaľ som veľmi spokojná, ovládanie eshopu je jednoduché, pokiaľ si neviem s niečím rady, videomanuály alebo nápoveda poriada. Poprípade zákaznícka podpora funguje na 100%.

  • videomanuály a prezentácie ZDARMA
  • ovládateľnosť eshopu
  • super zákaznícka podpora
  • ľahká ovládatelnosť
  • dostupné ceny
  • moderné funkcie
  • zatiaľ zápor nevidím
Kristýna
Kristýna 03.07.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem spokojená se vzhledem administrace e-shopu - je přehledná a moderní. Mají velký výběr šablon a spoustu funkcí.

  • přehledná administrace
  • velký výběr šablon
  • spoustu funkcí
Tereza I.
Tereza I. 21.06.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Na FastCentriku běží náš e-shop, a jsme nad míru spokojeni. Prostředí je intuitivní a nabízí hezké šablony. Mají šikovnou podporu, která nám vždy poradila, když byla potřeba.

  • Pěkné šablony
  • Intuitivní administrace
  • Podpora nám pomohla vyřešit vše, co jsme potřebovali