Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.03 / 5 (36 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jaro
Jaro 23.03.2018
1 / 5

podvodníci, najprv vás nalákajú na nízke ceny a vraj prepracovaný systém, potom máte ceny odbuka dobuka....

I. Vobliková
I. Vobliková 04.01.2018
5 / 5

Celkem spokojenost. Ceny přijatelné. Všechno funguje, včetně technické podpory. Mohu doporučit.

Uvidíme, jak zvládnou GDPR...

E-shopy: www.tvojezdravi.eu, www.sungit.cz

Vierka
Vierka 13.07.2017
5 / 5

my predavame v Atomeri nase domace vyrobky. este som nemala problem s objednavkami alebo ze by sa moji zakaznici stazovali na fungovanie stranky. ja som spokojna a vzdy mi dobre poradili

Milan
Milan 05.07.2017
5 / 5

Velmi přehledne ovladani,jednoduchost,a perfektni podpora,moznost vyberu z mniha šablon,individualni vzhled.

E-shop: www.motorovakolobezka.eu

Karol Kiss
Karol Kiss 19.06.2017
5 / 5

pracujem ako zivnostnik v stavebnictve a popri muraceni mam aj maly eshop s materialom. V atomeri si dokazem aj ja stranku naplnit obsahom a ak nahodou nie tak mi pomozu. Ja som spokojny

Anka
Anka 31.05.2017
5 / 5

ja predavam dekoracie, ktore sama vyrabam. Kedze nemam vela penazi na webovu stranku a nie som velmi technicky typ, tak som si zvolila Atomer. A ja som spokojna. Ma funkcie, ktore potrebujem a casto mi pomozu ak nieco neviem.

Mirka
Mirka 19.05.2017
5 / 5

po odlisnych recenziach na tento system som sa rozhodla vyuzit 30 dnovu bezplatnu testovaciu verziu. A priklanam sa k pozitivnym reakciam. Pre moje potreby je idealny. Technicka podpora reaguje pruzne a privetivo a v zaciatkoch mi pomohli s mnohymi nastaveniami a otazkami.

Rado
Rado 12.09.2016
5 / 5

Super pomer kvality a ceny. Lepsi system s podobnymi funkciami a za dobru cenu ani nie je.

Patrik
Patrik 19.08.2016
5 / 5

Z konkurecnych e-shopov najviac vyhovujuci mojim potrebam, mozeme len chvalit. Vyborne vymysleny system obchodu, a prijemna komunikacia :))

Peter
Peter 26.07.2016
5 / 5

Oceňuji možnost změny stavu objednávky přímo z přehledu nebo zobrazení zboží z administrace na stránce pouze jedním klikem.

Peter
Peter 22.07.2016
5 / 5

Uz treti e-shop v systeme. Priaznive ceny funkcii a nova sablonka Mercury potesila :) Komunikacia super - beru do uvah nazory a napady zakaznikov.

Gulo Heřmánek
Gulo Heřmánek 15.07.2016
5 / 5

Zatím velmi dobré. Pěkné šablony.