Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.13 / 5 (45 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vit
Vit 08.04.2019
5 / 5

Musim rici ze jsem velmi spokojen. Taham to s nima uz par let a neumim si predstavit, ze bych svuj e-shop provozoval nekde jinde.

Peter
Peter 28.02.2019
1 / 5

nepoužitelné, za každú maličkosť platíte, až sa dostanete nad cenu iných eshopových riešení, hľadajte niekde inde

Pavol
Pavol 28.02.2019
5 / 5

Mám založený eshop a som veľmi spokojný s možnosťami modulov ktoré atomer ponúka. Najviac sa mi páči importý modul. Je super, že si viem nastaviť import aj sám :). Palec hore za ochotu ľudí z technickej podpory.

Jaromir
Jaromir 02.01.2019
5 / 5

Se ženou jsme se před rokem rozhodli, že bychom konečně vyzkoušeli obchodování po internetu, jak jsme již mnohokrát uvažovali. Bývalý kolega mi poradil, že na začátek by byl pro nás vhodný Atomer, tak jsme tomu dali šanci.

Po přibližně roce užívání musím říci, že nám systém skvěle vyhovoval na začátek a také stále plní výborně svou funkci i když se náš obchod postupně rozrůstá. Pět hvězd:)

Martine Balúchová
Martine Balúchová 09.11.2018
5 / 5

Tento systém som začala používať približne pred rokom a nemám žiadne výhrady.

Teší ma napríklad výborný importný modul, možnosti dizajnu na mieru a tiež vedia dobre vyhovieť zákazníkom na požiadavky (nie ako v Shoptete). Taktiež majú na to množstvo funkcii podla mňa bezkonkurenčnú cenu.

Myslím si, že tento systém má veľkú budúcnosť, iba treba ešte popracovať na pár veciach:)

Peter
Peter 11.10.2018
5 / 5

Ešte sa systém iba učím používať, ale zatial som velmi spokojný. Skúšal som spraviť eshop na shoptete alebo webareale, ale atomer mi zatial sedí najviac

Rudo
Rudo 14.09.2018
5 / 5

Presiel som na Atomer prednedavnom zo Shoptetu kvoli tomu ze Atomer ma v ponuke ovela viac platobnych bran ako Shoptet. Potreboval som Tatrabanku, kedze som mal s nimi zmluvu a shoptet toto napojenie nema. Som spokojny.

Jana
Jana 30.08.2018
5 / 5

Vyskúšala som si už viac systémom na tvorbu stránok, ale už v testovacom obdobi na Atomeri som zistila, že je to to pravé miesto pre moj eshop. Po registrácii a založení stránky som sa veľmi rýchlo zorientovala v nastaveniach a administrácii, takže som nemala problémy s vytváraním eshopu podľa mojich predstáv. Ak som aj niečo nevedela, pomohla mi technická podpora, kde mi odpísali veľmi rýchlo a pomohli mi. Za mňa palec hore.

Jiří
Jiří 20.08.2018
5 / 5

Skvělý a jednoduchý.Nemám žádné námitky proti funkcionalitám, snaží se přidávat nové funkce aby byl systém pro nás jednodušší. Dával jsem si vypracovávat design na míru díky kterému je můj eshop originálnější, zákazníkům se líbí a to je hlavní.

Jaro
Jaro 23.03.2018
1 / 5

podvodníci, najprv vás nalákajú na nízke ceny a vraj prepracovaný systém, potom máte ceny odbuka dobuka....

I. Vobliková
I. Vobliková 04.01.2018
5 / 5

Celkem spokojenost. Ceny přijatelné. Všechno funguje, včetně technické podpory. Mohu doporučit.

Uvidíme, jak zvládnou GDPR...

E-shopy: www.tvojezdravi.eu, www.sungit.cz

Vierka
Vierka 13.07.2017
5 / 5

my predavame v Atomeri nase domace vyrobky. este som nemala problem s objednavkami alebo ze by sa moji zakaznici stazovali na fungovanie stranky. ja som spokojna a vzdy mi dobre poradili