Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
3.66 / 5 (32 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Roman
Roman 24.04.2019
5 / 5

Keď sme so systémom pred pár rokmi začínali, rozhodovali sme sa medzi viacerými poskytovateľmi pre prevádzkovanie nášho prvého projektu. Pre Atomer sme sa rozhodli najmä preto, že orientácia v systéme je veľmi intuitívna a systém sa nám zdal oproti konkurenii najsympatickejší, je však toho omnoho viacej.

Na testovanie sme mali 30 dní, náš projekt však stále nespĺňal naše požiadavky, následne sme požiadali o predĺženie testovacej prevádzky o ďalších 30 dní. Počas tejto dlhej doby v testovacej prevádzke sa vyskytlo z našej strany veľa otáznikov. K dispozíci nám však bola skvelá a rýchla technická podpora, ktorá nám vždy veľmi ochotne pomohola a poradila s každou našou požiadavkou. Podotýkam, i keď bol náš projekt v testovacej prevádzke a za systém sme nič neplatili, ochota zo strany Technickej podpory bola fantastická. Od čias testovacej prevádzky už uplynulo pár rokov a V súčastnosti cez systém atomer prevádzkujeme viacero úspešných e-shopov. Do systému pribudlo aj mnoho vylepšení, ktoré posunuli naše projekty vpred. Či už je to intuitívny systém, technická podpora, kreditný systém, perfektný manuál, možnost dizajnu na mieru, menovať by som mohol do nekonečna.. ĎAKUJEM Vám, ste super a prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.

Peter
Peter 28.02.2019
1 / 5

nepoužitelné, za každú maličkosť platíte, až sa dostanete nad cenu iných eshopových riešení, hľadajte niekde inde

Martine Balúchová
Martine Balúchová 09.11.2018
5 / 5

Tento systém som začala používať približne pred rokom a nemám žiadne výhrady.

Teší ma napríklad výborný importný modul, možnosti dizajnu na mieru a tiež vedia dobre vyhovieť zákazníkom na požiadavky (nie ako v Shoptete). Taktiež majú na to množstvo funkcii podla mňa bezkonkurenčnú cenu.

Myslím si, že tento systém má veľkú budúcnosť, iba treba ešte popracovať na pár veciach:)

Jaro
Jaro 23.03.2018
1 / 5

podvodníci, najprv vás nalákajú na nízke ceny a vraj prepracovaný systém, potom máte ceny odbuka dobuka....

I. Vobliková
I. Vobliková 04.01.2018
5 / 5

Celkem spokojenost. Ceny přijatelné. Všechno funguje, včetně technické podpory. Mohu doporučit.

Uvidíme, jak zvládnou GDPR...

E-shopy: www.tvojezdravi.eu, www.sungit.cz

Milan
Milan 05.07.2017
5 / 5

Velmi přehledne ovladani,jednoduchost,a perfektni podpora,moznost vyberu z mniha šablon,individualni vzhled.

E-shop: www.motorovakolobezka.eu

Peter
Peter 22.07.2016
5 / 5

Uz treti e-shop v systeme. Priaznive ceny funkcii a nova sablonka Mercury potesila :) Komunikacia super - beru do uvah nazory a napady zakaznikov.

Gulo Heřmánek
Gulo Heřmánek 15.07.2016
5 / 5

Zatím velmi dobré. Pěkné šablony.

Kamil
Kamil 12.07.2016
5 / 5

Systém atomer využívam už druhý rok a zatiaľ som spokojný. Jednoduché nastavenie, že to zvláda aj moja žena. :-D

Prší
Prší 21.06.2016
3 / 5

Atomer mám skoro rok.. Z prvu se mi zdál jako optimální pro mé účely. Postupem času však zjišťuji, že to není ono.... Za rok nepřišla žádná inovace - nic, co by vás povzbudilo (myšleno tím, že se nikdo neozval, zda je vše v pořádku) - a bohužel pro člověka, který potřebuje spostu položek, je spravování eshopu špatné... Zkuste si sami, např. "jednoduchost" přecenění 100 položek. Mohl bych i dále nacházet zápory ale musím upřímně říci, že kdykoli jsem měl problém, tak technická podpora dokázala rychle reagovat....

Atomer.com 28.06.2016

Dobrý deň, trocha nás prekvapuje, že píšete, že neprišla žiadna inovácia. Za posledný rok sme zákazníkom priniesli mnohé vylepšenia a novinky. Ako príklad uvediem novú responzívnu šablónku Mercury, zjednodušenie nahrávania obrázkov k produktom, zjednodušenie vyhľadávania produktov, sprehľadnenie objednávok v administrácii, úpravy XML feedov, Neonium šablónky (šablóny pre weby) a mnohé ďalšie. Vylepšenia uverejňujeme na našej FB stránke https://www.facebook.com/Atomercom-432125830227552/ Rovnako píšete, že sa Vám nikto neozval, či je všetko v poriadku. Určite rozumiete, že nie je možné písať stovkám zákazníkom, či je všetko v poriadku. V prípade, že zákazníci majú nejakú otázku alebo požiadavky, tak môžu kontaktovať našu technickú podporu. Čo sa týka úpravy cien, tak je možné využiť hromadnú úpravu v administrácii produktov, takže neviem čo presne máte namysli. V prípade, že potrebujete naviesť alebo pomôcť, tak nás prosím kontaktujte cez modul "Technická podpora". Prajem pekný deň.

Roman
Roman 16.06.2016
1 / 5

kto naletí na takýto systém, neskôr to určite oľutuje

Tomas Vrba
Tomas Vrba 30.03.2016
5 / 5

Muj druhy eshop na Atomeru. Vytvoreni velmi snadne. Priznive ceny, odpovidajici kvalita.

Tomas Vrba 30.03.2016

Jo a co nevidet spoustim taky web.