Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.12 / 5 (40 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Peter
Peter 11.10.2018
5 / 5

Ešte sa systém iba učím používať, ale zatial som velmi spokojný. Skúšal som spraviť eshop na shoptete alebo webareale, ale atomer mi zatial sedí najviac

Rudo
Rudo 14.09.2018
5 / 5

Presiel som na Atomer prednedavnom zo Shoptetu kvoli tomu ze Atomer ma v ponuke ovela viac platobnych bran ako Shoptet. Potreboval som Tatrabanku, kedze som mal s nimi zmluvu a shoptet toto napojenie nema. Som spokojny.

Jana
Jana 30.08.2018
5 / 5

Vyskúšala som si už viac systémom na tvorbu stránok, ale už v testovacom obdobi na Atomeri som zistila, že je to to pravé miesto pre moj eshop. Po registrácii a založení stránky som sa veľmi rýchlo zorientovala v nastaveniach a administrácii, takže som nemala problémy s vytváraním eshopu podľa mojich predstáv. Ak som aj niečo nevedela, pomohla mi technická podpora, kde mi odpísali veľmi rýchlo a pomohli mi. Za mňa palec hore.

Jiří
Jiří 20.08.2018
5 / 5

Skvělý a jednoduchý.Nemám žádné námitky proti funkcionalitám, snaží se přidávat nové funkce aby byl systém pro nás jednodušší. Dával jsem si vypracovávat design na míru díky kterému je můj eshop originálnější, zákazníkům se líbí a to je hlavní.

Jaro
Jaro 23.03.2018
1 / 5

podvodníci, najprv vás nalákajú na nízke ceny a vraj prepracovaný systém, potom máte ceny odbuka dobuka....

I. Vobliková
I. Vobliková 04.01.2018
5 / 5

Celkem spokojenost. Ceny přijatelné. Všechno funguje, včetně technické podpory. Mohu doporučit.

Uvidíme, jak zvládnou GDPR...

E-shopy: www.tvojezdravi.eu, www.sungit.cz

Vierka
Vierka 13.07.2017
5 / 5

my predavame v Atomeri nase domace vyrobky. este som nemala problem s objednavkami alebo ze by sa moji zakaznici stazovali na fungovanie stranky. ja som spokojna a vzdy mi dobre poradili

Milan
Milan 05.07.2017
5 / 5

Velmi přehledne ovladani,jednoduchost,a perfektni podpora,moznost vyberu z mniha šablon,individualni vzhled.

E-shop: www.motorovakolobezka.eu

Karol Kiss
Karol Kiss 19.06.2017
5 / 5

pracujem ako zivnostnik v stavebnictve a popri muraceni mam aj maly eshop s materialom. V atomeri si dokazem aj ja stranku naplnit obsahom a ak nahodou nie tak mi pomozu. Ja som spokojny

Anka
Anka 31.05.2017
5 / 5

ja predavam dekoracie, ktore sama vyrabam. Kedze nemam vela penazi na webovu stranku a nie som velmi technicky typ, tak som si zvolila Atomer. A ja som spokojna. Ma funkcie, ktore potrebujem a casto mi pomozu ak nieco neviem.

Mirka
Mirka 19.05.2017
5 / 5

po odlisnych recenziach na tento system som sa rozhodla vyuzit 30 dnovu bezplatnu testovaciu verziu. A priklanam sa k pozitivnym reakciam. Pre moje potreby je idealny. Technicka podpora reaguje pruzne a privetivo a v zaciatkoch mi pomohli s mnohymi nastaveniami a otazkami.

Rado
Rado 12.09.2016
5 / 5

Super pomer kvality a ceny. Lepsi system s podobnymi funkciami a za dobru cenu ani nie je.