Recenze a zkušenosti eshopu Atomer.com od Atomer.cz s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.11 / 5 (44 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomas Vrba
Tomas Vrba 30.03.2016
5 / 5

Muj druhy eshop na Atomeru. Vytvoreni velmi snadne. Priznive ceny, odpovidajici kvalita.

Tomas Vrba 30.03.2016

Jo a co nevidet spoustim taky web.

Marián Hodák 18.04.2016

Vdaka za inspiraciu

Janiq
Janiq 28.03.2016
5 / 5

Moje skusenosti su zatial pozitivne. Vsetko ide ako ma.

Juraj
Juraj 17.03.2016
1 / 5

toto je riešenie, pre ľudí ktorí nemajú ešte ani šajnu o predaji cez net, pomaly ale pekne Vás ošklbú o peniaze

Jiří Tobiáš
Jiří Tobiáš 11.03.2016
1 / 5

Od Atomeru postupně převádím všechny e-shopy. Řekl bych že cena odpovídá kvalitě. Je to špatný systém, kde je vše problém a za vše může zákazník, často jednají na požadavky arogantně.... no myslím že ty recenze tady vypovídají o všem...

E-shop: www.hockey4you.cz

Mark 24.08.2016

Presne tak som u nich uz 5 rokov a otras a des. Pomala administracia vsetko je problem arogantna podpora zakaznicka vobec neodporucam

Lida 07.02.2017

Úplně mi mluvíte z duše. Už jsem si říkala, že jsem asi nějak náročná, ale ta technická podpora je opravdu otřesná a přístup k zákazníkům děsný. Ale musím dodat, že cena odpovídá kvalitě. Bohužel jsme naletěli a nakoupili dost kreditů, tak asi ještě chvíli budeme trpět, ale už se těším na změnu systému...

Jiri
Jiri 08.03.2016
1 / 5

Tragédie s aroganci ...x krát změna ceny- nedodržení zadaní ani termínu ...

Kuba
Kuba 07.03.2016
2 / 5

základ dostačující

máme motiv na míru - prvně řeknou, že není problém do konce února - potom máme termín do skoro půlky března - dnes to co je posláno, absolutní tragédie, ignorace všech požadavků - termín spuštění máme zítra - váže se na hromada věcí.

faktura špatně vystavená - poslal sem platbu předem (moje chyba) neochota opravit

Hlavně nic není jejich chyba - žádná akce pro zákazníka

jsem moc zvědav na zítřejší reakci - nebudu se bát cokoliv komentovat

Martin Trokšiar
Martin Trokšiar 29.02.2016
5 / 5

Výber služby Atomer.com bolo tým najlepším rozhodnutím ktoré sme pri výbere konkurenčných služieb mohli urobiť. Vo firme nám vyšli maximálne v ústrety a vyriešili všetky naše požiadavky veľmi rýchlo a k našej maximálnej spokojnosti. Ďakujeme.

E-shop: www.PremiumStore.sk

Juraj 17.03.2016

a za toto ste im aj zaplatili?

Martin Balun
Martin Balun 23.02.2016
5 / 5

Atomer - nie je čo riešiť. Výborný výsledok niekoľkoročnej praxe a skúsenosti s tvorbou a ladením eshopov. Kvalitne prepracovaný systém, praktické a prehľadné CMS s pokročilými funkciami ktoré platíte iba ak ich používate. Stabilita systému je samozrejmosť.

E-shop: www.KozeneDoplnky.sk

Juraj 17.03.2016

s týmto výtvorom sa chválite? už len ten slider hovorí o nekvalite a odfláknutej robote

PhDr. Ladislav Brieška
PhDr. Ladislav Brieška 18.02.2016
5 / 5

Vytváranie našej novej webovej stránky cez systém Atomer.com bolo ozaj jednoduché. Takisto aj samotné úpravy. To čo sme nevedeli urobiť sami, ochotne nám pomohli cez technickú podporu v priebehu niekoľkých minút. Prehľadná a intuitívna administrácia a možnosť úprav v samotnom systéme je na nezaplatenie. Jednoducho si aktivujete a deaktivujete moduly, ktoré používate a systém sa nastaví presne podľa Vašich potrieb v reálnom čase. Nemusíte čakať na zdĺhavé úpravy a zapracovania, ako tomu býva v iných IT firmách. Preto vrelo odporúčam pre Vašu webovú prezentáciu systém Atomer.com ako voľbu číslo 1.

E-shop: www.claimmanagement.sk

Juraj 17.03.2016

nezaujimavý look stránky, kolko vám platí atomer za reklamu ktorú zobrazujete v pätičke na svojej stránke?

Pete 19.03.2016

Juraj, je to standardna sablonka od atomeru. A neviem co tu pletiete o plateni za reklamu. Kazdy eshopovy system si uvadza do paticky odkaz na seba. Asi ste doteraz ziadny nevyuzivali ;-)

V. Pleva
V. Pleva 17.02.2016
5 / 5

Velmi priazniva cena za tolko funkcii. Pre moj obor podnikania (oblecenie) bohate postacuje

Tibor
Tibor 03.02.2016
5 / 5

Mam skusenosti s viacerymi systemami. Funkcie su v podstate dost podobne ako inde, ale tu ma prijemne prekvapila technicka podpora. Od predchadzajuceho poskytovatela som bol nuteny prejst inde prave kvoli podpore, kde som sa nacakal na odpoved. Tu vas rychlost reakcii prijemne prekvapi. Dufam, ze im to vydrzi ;)

Malatí
Malatí 12.01.2016
4 / 5

Výhody - Velmi přehledná a inteligentně řešená administrace, naprosto skvělý design e-shopu na míru, velmi rychlá komunikace, možnost mnoha uživatelských změn, platíte jen za to, co skutečně používáte.

Nevýhody - Některé velmi zásadní změny prý nejdou udělat, ale najednou udělat šly, některé věci si člověk musel vyhádat. Platební brána jen přes ČSOB.

E-shop: www.ganga.cz

Jana 15.01.2016

:D tenhle výtvor se Vám vážně líbí? Skoušeli ste jak to vypadá na tabletu?

Atomer.com 15.01.2016

Dobrý deň,

teší nás, že sa Vám systém páči. Píšete, že máme platobnú bránu len ČSOB, tak by som Vás len chcel informovať, že v Atomeri nájdete aj iné platobné systémy. Bližšie informácie nájdete aj v našom manuáli na http://www.help.atomer.com/e-shop/online-platby/ .