Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.34 / 5 (129 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Rostislav Mikula
Rostislav Mikula 07.02.2014
1 / 5

Nechápu, jak někdo, kdo se chlubí tvorbou těch největších eshopů, může do světa vypustit něco tak tragikomického jako je FastCentrik 2.0! Sami jsme to měli a museli jsme to vzdát cca po 2 mněsících. S tím se nedá pracovat! O zbytku ani nemluvím. Vyhněte se tomuto řešení obloukem. Hezký den.

A.H.
A.H. 01.11.2013
1 / 5

Tak jsem naletěl podruhé :-( 14 dní ostré verze a výpověď. Výsledkem údajně skvělého designu je skoro likvidační propad objednávek, a 100 hodin hektické práce na hledání jiného řešení.

Nevýhody Fastcentrik 2.0

- nic pomalejšího neznám, administace je téměř nepoužitelná pro jakoukoliv práci co vám v jiném eshopu trvá 5minut ve fastcentriku bude trvat půl hodiny. Při kliknutí myší na odkaz, trvá i 10vteřin než se něco stane.

- chyby - něco nastavíte a pak zjistíte že se nic nezměnilo a díky tomu padáte ve vyhledávání a stojí vás to peníze.

- polovina funkcí oproti v1

- v objednávkách se nevyzná ani prase

- lživý marketing (funkční rozpor se sliby)

- pokud nepotřebujete propojení s IS plně ho nahradí eshop za 300 měsíčně

- TESTUJÍ NA ZÁKAZNÍCÍCH za jejich peníze!

Jirka
Jirka 24.06.2013
1 / 5

Zdravim. Chtel bych se s Vami podelit o 8mesicni zkusenost s fastcentrick.cz a to proto, ze chci odradit kazdeho, kdo neudela tu chybu jako ja a informuje se na toho to poskytovatele predem.

Napisi to jen ve zkratce a pro upresneni, mam tu nejdrazsi verzi:

Podpora hrozna...urgovat, urgovat, urgovat a na telefonu Vam poradi jen aby jste napsali ticket, takze kdyz chcete rychlou pomoc...zapomente

Docela dost jsem zvykly delat toho dost na mobilu, take zapomente, v administraci udelate prd

Menil jsem zpusob placeni z levne verze na drazsi a porad, i kdyz mam import export v cene, mi chodi upominky o neuhrazeni doplnku..po par emailech se vse vysvetli, ale ztracite cas jejich zmatkem.

Ted hledam odvahu odejit, protoze po vice jak dvou mesicich realizace importu skladu z feedu a zaplaceni za tuto sluzbu 4000kc premyslim, jestli to cele neukoncit, ale co kdyz me nekde ceka to same...

dekuji za pozornost a doufam, ze jsem nekoho uchranil pred fastcentrick.cz

jirka

Ivan Fiker 08.08.2013

Dobrý den, Jirko,

neztrácejte naději v profesionální přístup a služby od poskytovatelů e-shopových řešení.

Jsem zástupcem e-shopů Ready2Go společnosti oXy Online a rád s Vámi proberu celou situaci s návrhem optimálního řešení.

Prosím, kontaktujte mně.

S pozdravem,

Ivan Fiker

i.fiker@oxyonline.cz

+420 511 113 125

Honza 10.09.2013

Jirko dobrý den, máme s nimi stejné podobné problémy. Byla to špatná volba. O technické podpoře ani nemluvím! Nedoporučuji!

Honza

Vasil
Vasil 25.04.2013
1 / 5

V září 2010 jsem chtěl vyzkoušet FastCentrik od ostravské společnosti NetDirect. Obchodní zástupce NetDirectu se dostavil a nabídl mi měsíční zkušební pronájem FastCentriku za zlevněnou cenu 1648,80 Kč místo obvyklých 2748.-Kč. Souhlasil jsem a nájemné jsem ihned uhradil. Pokusil jsem se e-shopem „prokousat“. FastCentrik se ukázal být nelogický a nepřehledný. Tlačítka po zmáčknutí dělala jiné změny, než se dalo čekat podle jejich označení. Po dvou pokusech jsem se rozhodl, že FastCentrik nechci ani zadarmo. Poslal jsem NetDirectu výpověď. Byla přijata, ale pak jsem dostal další fakturu. NetDirect po mně chtěl 1349. -Kč za pronájem FastCentriku za 2. měsíc. Protože dle smluvních podmínek trvá minimální pronájem dva měsíce. Ale s obchodním zástupcem NetDirectu jsme se přece domluvili na jednoměsíčním pronájmu! Proto jsem zaplatit za druhý, neobjednaný měsíc odmítl. Dostal jsem od společnosti 55 mailových upomínek a pak mi jejich právník dvakrát pohrozil soudem. Dvakrát jsem mu odpověděl a popsal situaci, ale nereagoval. V březnu 2013 jsem z Krajského soudu v Brně dostal předvolání. Soud jím reagoval na žalobu společnosti NetDirect. Zažalovala mě pro nezaplacení nájemného 1349. -Kč za FastCentrik za 2. měsíc. Můj právník mi poradil, abych se soudu vzdal a fakturu proplatil. Soudy totiž rozhodují podle písemných smluv, na nepravdivé tvrzení obchodního zástupce by zřetel brán nebyl. Chyba je tedy moje, měl jsem si přečíst šest stránek Smluvních podmínek. Nečetl jsem je, protože jsem věřil, že slovo zástupce NetDirectu platí. Tolik zkušeností s FastCentrikem a NetDirectem.

Roman
Roman 20.09.2012
3 / 5

Ahoj, mám FC půl roku a do dnešního dne nebyli schopni rozchodit napojení na dodavatele, ikdyž na začátku tvrdili, že toto není žádný problém. Také shop obsahuje spoustu chyb a nepřesností s kterými bojuji každý den. Navíc navedli novou verzi, ale stávající zákazníky nechávají trčet ve staré, troufám si říct, dost nefunkční verzi. Prý asi od ledna. Jak jsem zvyklý za toho půl roku na sliby, tak si myslím, že budeme mít štěstí, když to bude duben. To už bude mít konkurence zase řádný náskok.

Další problém je podpora, kterou velmi inzerují. Na vážné problémy vám odpoví či vyřeší po urgencích nejdřív za týden. Dovolat se na helplinku je umění a to by mohl pokračovat. Kdybych v tomto systému neměl investovano tolik energie, tak jsem dávno pryč.

Jediné v čem je NetDiret opravdu dobrý je firemní marketing a šikovní obchodníci, ale tím to končí. Roman

Hana
Hana 30.03.2012
1 / 5

Až jsem se lekla jak složité je mít eshop o více než 10 000 položkách a napojení na externího dodavatele. Myslela jsem že to bude levnější.

A druhý šok přišel v případě jazykových mutaci. Chtěla jsem prodávat nejen v ČR ale i na slovensku, rakousku a německu. Toto FastCentrik neumí a musela bych koupit další eshop. Vůbec mi nepomohlo to že dostanu 60% slevu :-(

škoda ... ach jo.

VM 24.04.2012

Zkus speedweb - máme u nich taky celkem velkej shop ca 7 tisíc položek, primárně pro Němce, ale mají to vícejazyčný a administruješ + popisky a tak v češtině, přičemž shop má i en a další jazyky. A hlavně ti udělají na míru co potřebuješ (u nás spešl platební modul a automatický importy některých výrobků přímo od dodavatele) a neřekli si ani kačku navíc. Za ty prachy asi neseženeš nic lepšího, 150 měsíčně mě nestačí ani na telefon ;0)))))))

Milan Hagan 15.05.2012

Dobrý den

Nebo zkuste radši http://www.vybrat-eshop.cz/eshop/binargon/

Nabízíme prodej ve více měnách, více jazycích včetně automatického rozpoznávání odkud zákazník přichází. Máme zkušenosti s prodejem do více než 100 zemí (tedy i mimo EU)

Za napojeni na dodavatele u nás nemáte žádný zvláštní poplatek.

Jana Zmrzlíková 15.05.2012

ProEshop (http://www.proeshop.cz) také umožňuje napojení na dodavatele i různé jazykové mutace v rámci jednoho eshopu.

Eshopy s 10 000 položkami na něm běží bez problémů.

Můžete se navíc (zcela nezávazně) zúčastnit školení zdarma, kde s Vámi rádi projdeme veškeré funkce, a Vy se budete moci rozhodnout, zda do toho chcete s námi jít.

Shop Víno
Shop Víno 14.06.2011
5 / 5

Začli nabízet "dotaci" každému, kdo shop objedná.

Na několik měsíců na začátku je cena nižší, což asi bylo potřeba, protože shop je sice slušný, ale na dnešní poměry a konkurenci celkem drahý.

S tou dotací jsem ale vybral je, uvidím, jak budu spokojený, jestli budu pokračovat...

Andrej Habarta
Andrej Habarta 01.07.2010
5 / 5

Původně jsem chtěl trochu šetřit a vybrat jinou firmu, i když FastCentrik je rozhodně na špičce mezi poskytovateli pronájmu e-shopů. Ale potom mi přišlo, že za ušetřenou 500,- měsíčně si toho moc nekoupím a podnikám proto abych vydělal mnohem víc než pár stovek. Hlavní ale nakonec byla perfektní spolupráce a ochota pracovníků firmy NetDirect, kteří jednak (zrovna nebyli na dovolené - jako konkurence) a k mým potřebám se obrátili s chválihodným přistupem. Takže jedna věc je hezký a levný e-shop a druhá věc firma na pevných základech kde funguje komunikace , za což firmě NetDirect děkuji a dávám za 1* :-)

A.H 01.11.2013

Opravuji, nechal jsem se unést, stojí za starou belu, jak verze 1.0 a ještě horší je verze 2.0

Stefan Oravik
Stefan Oravik 02.06.2010
5 / 5

Moj eshop funguje na systemu Fastcentrik, vyberanim spravneho eshopu som stravil vela casu a po dlhom rozhodovani som sa rozhodol pre fastcentrik...islo mi hlavne o to aby som dokazal jednoducho exportovat vsetky data z mojej databazy v informacnom systeme Pohoda a fastcentrik to plne podporuje. Ktomu som dostal zadarmo skolenia, administracia je velmi jednoducha a moznost zmeny grafiky co vela inych eshopov nepodporuje a na vyber maju len par farebnych sablon. Z Fastcentrikom som nadmieru spokojny.