Recenze a zkušenosti eshopu WebCzech E-commerce PRO od GlobeWeb Czech s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
5.00 / 5 (8 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Zobač
Michal Zobač 18.04.2018
5 / 5

Chtěl bych doplnit recenzi, kterou jsem zde dělal před dvěma lety.

Měníme strategii, a proto přecházíme se stávajícím e-shopem jinam. Důvodem je to, že už jsme pro takovouto šablonu, která je univerzální pro celé spektrum oborů, moc velcí, a potřebujeme e-shop na míru.

Od první chvíle, kdy jsem začal odchod s lidmi z Webczechu řešit, jsem se setkal jen s velmi férovým a chápajícím přístupem!!! Všichni víme, že toto není vůbec obvyklé. Chválit, když vše klape tak jak má, je docela jednoduché, jiná věc ale je, když začnete řešit něco, co není pro protistranu zrovna milé. A tady Webczech jednoznačně uspěl. Na základě tohoto jejich přístupu jsme se dokonce rozhodli, že si tuto výbornou šablonu ponecháme a uděláme si na ní jiný e-shop.

Kromě toho stále platí, že Webczech věcně řeší všechny podněty a připomínky. Dokonce bych řekl, že se to ještě lepší. Celá šablona si jakoby sedla a je v aktualizacích prostor pro nejrůznější vychytávky, které ji stále posouvají kupředu.

I cena práce. která mi tehdy přišla dražší, se nijak nevymyká cenám v oboru.

Nedokážu si představit lepší variantu pro začínající i ostatní menší eshopy než je tato. Poměr mezi kvalitou a cenou je jednoduše skvělý. S plnou zodpovědností tvrdím, že v této cenové kategorii (a nejen v ní) nenajdete nikoho srovnatelného.

E-shop: www.papirnictvioskarek.cz

Honza
Honza 13.12.2016
5 / 5

Rychlý a uživatelsky přívětivý. Lze si nechat za slušné peníze individuálně doprogramovat na co si vzpomenete. Pozitivní zkušenost právě z takové vychytávky, která byla dost komplikovaná na popis a i já se v tom místy ztratil. Teď funguje naprosto suprově. Technická podpora rychlá, vstřícná. Za nás je to OK ;o)

E-shop: www.tadynakupuju.cz

Lukáš Kučera
Lukáš Kučera 21.11.2016
5 / 5

Velice kladné zkušenosti v průběhu užívání.

Jakýkoli dotaz ihned zodpovězen a nabídnuta rovněž i možnost jak případnou situaci vyřešit.

Profesionální prostředí administrace e-shopu, které je srozumitelné i laické obsluze.

Takto si nějak představuji profesionální službu zákazníkům.

E-shop: www.leatherhandmade.cz/

Petr Herčka
Petr Herčka 15.10.2016
5 / 5

Eshop od této firmy používáme 6 let a jsme naprosto spokojeni. Jak s funkčností, tak i s pravidelnými aktualizacemi (dnes už eshop vypadá úplně jinak, než když jsme začínali).

Perfektní a profesionální technická podpora. Když mám problém nebo dotaz, odpovídají do pár minut a vždy pomohli, můj problém vyřešili. Jednoznačně tehdy dobrá volba a neměnili bychom.

E-shop: eshop.rockino.cz/

Karel Míka
Karel Míka 06.09.2016
5 / 5

Zkušenosti mám jen ty nejlepší, když dostanu nějaký nápad na zlepšení svého eshopu, naprogramují mi to přesně jak potřebuji.

E-shop: eshop.tavlisa.cz

Michal Zobač
Michal Zobač 10.06.2016
5 / 5

Velmi dobrá komunikace, poctivá diskuze nad vylepšeními i problémy. Aktualizace systému, které často odrážejí návrhy uživatelů. Na můj vkus jen trochu drahá práce na individuálních úpravách, ale to je asi v tomto oboru standard. Jednoduše jsme spokojeni.

E-shop: www.papirnictvioskarek.cz

Naděžda Hošťálková
Naděžda Hošťálková 30.05.2016
5 / 5

E-shop provozujeme na platformě WebCzech E-commerce PRO od roku 2011 po předchozí několikaleté (dnes již úsměvné zkušenosti) s Online Store Panavis, u kterého se záhy projevily jeho limity, o předpotopním designu a nefungující technické podpoře nemluvíc.

Vzhledem k omezenému rozpočtu pro nás při volbě e-shop systému nepřipadalo v úvahu řešení na míru. Nicméně e-shop systém WebCzech E-commerce PRO naprosto naplňuje veškeré naše potřeby a opakovaně se ujišťujeme, že to byla perfektní volba. Za rozumnou pořizovací cenu máme e-shop systém, který je velmi intuitivní z hlediska ovládání, má skvělou podporu SEO optimalizace pro vyhledávače zboží nebo má např. - kromě podpory služeb typi PAYU, PayPal, PAYSEC - integrovanou platební bránu GoPay (odpadá nutnost platit jednotlivým poskytovatelům on-line bank. služeb). Systém exportuje data do aplikací pro podání zásilek různých přepravců a spolupracuje s ekonomickými systémy Pohoda a MoneyS3, z nichž my používáme od letošního roku MS3.

Možnost automatizovaného exportu objednávek a adres z e-shopu do účetního systému, bleskurychlá tvorba faktur, tisk štítků atd. nám ušetří kvanta času a zároveň minimalizuje chyby, vznikající při ručním zpracování objednávek.

V rámci automatických aktualizací za symbolický roční poplatek máme přístup k neustále přibývajícím vylepšením, která vznikají na základě podnětů od zákazníků (individuálních i diskutovaných na web fóru E-commerce), a to někdy doslova obratem. Nedávno spuštěná inovovaná plně responsivní šablona nám např. na Heurece vylepšila hodnocení zákazníků na 100%.

Spolupráce s technickou podporou WebCzechu je věc, kterou musím extra vyzdvihnout, protože je naprosto nadstandardní, ať už jde o rychlost, tak vstřícnost a kvalitu.

E-shop: www.auris-audio.cz

Bernklau Vladimír
Bernklau Vladimír 30.12.2015
5 / 5

Chtěl bych velmi poděkovat a vyjádřit naprostou spokojenost s e-shopem od firmy Webczech. Tento e-shop používáme již více let a je 100% stabilní a funguje bez jakýchkoliv výpadků v provozu. Má také mnoho funkcí, které my oceňujeme a to hlavně je velmi rychlý, má velmi dobrou tvorbu cen a zákaznických slev, má spolehlivou skladovou evidenci a importy položek. E-shop se také průběžně vyvíjí a při pravidelných aktualizacích přibývají stále nová vylepšení, které ihned využíváme. Ze strany administrátora také oceňujeme obsluhu e-shopu, kterou se naše spolupracovnice zvládnou naučit za velmi krátkou dobu.

E-shop: www.zahradales.cz