Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.41 / 5 (154 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Gabriel Steiner
Gabriel Steiner 08.04.2016
5 / 5

Pokiaľ nepotrebujete eshop na mieru ( za 10.000 € a viac ) tak FastCentrik bude to najlepšie "krabicové riešenie". Lepšie a rýchlejšie prepojenie s účtovným systémom POHODA na trhu nenájdete. Klamal by som, že neboli problémy z eshopom, ale povedzme si pravdu, ktorý poskytovateľ eshopu funguje na 100%? Ani jeden. Problémy sú už dávno preč, fungujeme prakticky bez výpadkov už cca 3/4 roka. Možno je riešenie nedostatkov trošku zdĺhavejšie, ale keď sa niečo opraví tak to funguje na 300%. Riešenie je robustné, premyslené a určite odporúčam tým, ktorí chcú z eshopom pracovať a nie sa baviť grafikou a obsahom. Ešte jedna vec. Funkcia personalizácia ( zvýšila obraty o 21% ) predbehla dobu a iné eshopy to neponúkajú, alebo za astronomické čiastky. Na záver : MAXIMÁLNA spokojnosť s FastCentrikom od roku 2011.

E-shop: www.professionail.sk

Jan Soukup
Jan Soukup 08.04.2016
5 / 5

Dokonalost je součást vývoje. Nelze dosáhnout momentu, kdy jsem se vším spokojen, ale lze se spolehnout na to, že vám někdo pomáhá se k dokonalosti přiblížit. Se systémem Fastcentrik jsem spokojen ze tří důvodů. První je ten, že nemusím myslet na inovace, vylepšování a propojování s jakoukoliv třetí stranou a odpadá tak složitá komunikace s vývojáři. Druhým důvodem je skvělá zákaznická podpora, která je dostupná i o víkendech a nenechá mě ve štychu. Třetím důvodem je cena, která je na široké a moderní možnosti systému opravdu skvělá.

E-shop: www.lenosime.cz

Vítězslav K.
Vítězslav K. 08.04.2016
5 / 5

FastCentrik používáme již mnoho let od jeho první verze. Oceňuji jeho neustálý rozvoj, spolehlivost a možnost snadného přizpůsobení našim potřebám. Velkou výhodou je propojení s IS Altus Vario v ceně pronájmu, což není u konkurenčních řešení obvyklé. Podpora funguje rychle a spolehlivě, naštěstí je jí však s každou novou verzí stále méně potřeba. Jediné co bych vytkl je dle mého pomalejší odezva administrace. Díky propojení s IS ji však využíváme minimálně, takže nás to netrápí.

E-shop: www.nabytek-rychle.cz

Kateřina Hašková
Kateřina Hašková 08.04.2016
5 / 5

Služby Fastcentriku využíváme od založení eshopu www.fairmade.cz. Chtěli jsme mít moderní e-shop, o který se nám budou starat profesionálové tak, aby s tím hlavně bylo co nejméně starostí. Fastcentrik má k tomu (z našeho pohledu) 3 hlavní výhody: 1. variabilní šablony, které si můžete pomocí css stylů nechat graficky upravit v podstatě libovolně, 2. neustálé vylepšování funkcionalit a přehledná user-friendly administrace e-shopu, 3. pohotový helpline, který reaguje opravdu rychle. Nemusíme se tedy o nic starat a eshop funguje. Pro nás rozhodně nejlepší varianta na trhu. Občas mě kontaktují lidé, kteří Fastcentrik zvažují a vždy doporučuji - mohu tedy vřele doporučit i zde :-)

E-shop: www.fairmade.cz

David Ptáček
David Ptáček 08.04.2016
5 / 5

+ Výborná podpora 7 dnů v týdnu od 8 do 20 hod

+ Skvělá implementace nejnovějších aplikací třetích stran a propojení s dopravními systémy, GA, SKLIK....

+ All inclusive - za jednu cenu jsou k dispozici všechny myslitelné funkcionality webu

- nepodporuje vícejazyčný web a více měn, ale údajně to napraví nějakou aktualizací letos v létě

E-shop: www.delmas.cz

Majk
Majk 23.07.2015
1 / 5

Velmi časté výpadky jejich servrů značně omezující chod vašeho eshopu

PLACENÁ telefonická podpora je naprosto k ničemu, nikdy nic nevyřeší, a vždy jen suše oznámí "založte si tiket", ztráta času kamkoliv volat

PLACENÁ online podpora řeší problémy jen velmi neochotně a extrémně pomalu - běžně 3 dny při kritickém výpadku eshopu, 14 dní při "běžné konzultaci" a to nemluvím o tom, že z vás většinou dělají idiota.

Co se týče podpory a napojení - většina rozšíření nefunguje tak jak má, vlastně žádné.

co se týče exportu - export na heuréku pravidelně stagnuje chybou netdirekt serverů, export na google nákupy nefunguje, export na zboží někdy hlásí chybz

Nefunkční platy kartou jinak než přes předražený payU, ostatní brány fungují,.. ale ztrávíte 14 dní vysvětlováním podpoře netdirektu, co mají kam nastavit a proč - sami neví, a jejich "modul" jak ho honosně nazývají ve skutečnosti vůbec nefunguje

Martin Rogozný 19.10.2015

Dobrý den Majku,

o žádných výpadcích serverů nevíme, tudíž nás nejlépe kontaktujte na zákaznické lince a můžeme vše probrat, kdy Vám e-shop nefungoval, ale nic takového hlášeno dlouho nemáme.

Naše zákaznická podpora je tady pro Vás každý den od 8. do 21. hodiny a veřte, že na všechny telefonáty i příspěvky do ticketů reagujeme velice pružně.

Propojení, ať už s ERP systémem, exportování na porovnávače cen, či cokoliv jiného taktéž řešíme pokud možno "na počkání".

Každý usilujeme o spokojenost našich zákazníků, takže se na nás prosím obraťte na mail podporafc@netdirect.cz případně na telefon 731 444 545 my s Vámi všechno co nejlépe vyřešíme, abyste se mohl soustředit na svou práci a nezatěžovat se ničím jiným.

Děkuji a budu se těšit.

Martin Rogozný

Petr 21.12.2015

Teda dost me tu prekvapily recenze. Uz sem o nem vazne uvazoval.

Jakub
Jakub 17.06.2015
3 / 5

Dobrý den,

již 3 roky slibují přechod na vyšší verzi, jelikož verze 1 už není téměř upgradována. Pokaždé, že to bude během pár měsíců , ale zatím pořád nic. Jinak celkem spokojenost.

Martin Rogozný 19.10.2015

Dobrý den Jakube,

prosím napište nebo zavolejte nám na 731 444 545, případně ten mail podporafc@netdirect.cz a rádi s Vámi upgrade na nový FastCentrik probereme, případně se Vám budu osobně věnovat, abyste byl spokojen.

Momentálně se usilovně snažíme všechny naše klienty upgradovat na nové a zcela revoluční řešení FastCentriku, které si rychle nalezlo cestu ke stávajícím i novým klientům.

A taktéž samozřejmě děkuji za Vaši reakci zde v příspěvku.

S pozdravem,

Martin Rogozný

Jiří
Jiří 20.03.2015
1 / 5

Nic si neuděláte sami, protože admin je tragedie, která byla updatována naposled v roce 95. Odezva podpory je někdy přes 14 dní a nasazení pokročilých funkcí jako dyn. remarketing si nechte zdát. Jde to nastavit, ale bude Vás to stát víc než shop na míru.

Martin Rogozný 19.10.2015

Dobrý den Jiří,

pokud jde o administraci, pravděpodobně hovoříte o FastCentriku ve verzi 1. Současná verze absolutně boří "status quo" a nabízí všem uživatelům opravdu revoluční administraci, na kterou je navázáno bezpočet moderních služeb a také vynikající vzhled pro zákazníky Vašeho e-shopu.

Rád Vám osobně pomohu s upgradem Vašeho stávajícího řešení na nový FastCentrik, případně si hned můžete vyzkoušet naši demoverzi: https://www.fastcentrik.cz/zalozit-demo/

Děkuji a budu se těšit.

S pozdravem,

Martin Rogozný

Zákazník
Zákazník 14.03.2015
1 / 5

Zase mají vypadnutý server. Strašná služba !!!!!!!!!!!!

my
my 06.03.2015
1 / 5

Tato společnost nemá ani potuchy jak jednat se zákazníky. Naslibují vše jen aby Vás získali, ale ve finále nic nefunguje. Na váš eshop vám přehrají úplně jiný a kdyby jste je na to neupozornili tak si toho ani nevšimnou..Skoro se ani neomluví, protože vás odkážou na smluvní podmínky, kde máte jasně napsáno, že za nic nenesou zodpovědnost a tudíž na náhradu ušlých zisků nemáte nárok.. Na podpoře v polovině případů nemají ani potuchy co dělat, takže pokud si to nevyřešíte sami, jen tak se nedočkáte..a zase dokola, oni za nic nemůžou..a vedení, to radši nezvedá telefony, aby nemuseli nic řešit. no a ve finále od nich dostanete výpověď za nevhodné chování, protože jim prostě popravdě řeknete, že jejich práce stojí za .... Nedoporučuji!!!!

Standa
Standa 21.02.2015
5 / 5

Tento obchod mohu jenom doporucit.Provozujeme jiz nekolik let uspesne obchod www.sporsmarket.cz . Skvela podpora,funkcnost,vsechny funkce moderniho zasilkoveho obchodu. V uvedenem prehledu funkci ma provozovatel techto stranek nedostatky! Prosim o aktualizaci!

Martin Rogozný 19.10.2015

Dobrý den Stando,

mnohokrát děkujeme za takovou recenzi, která prostě a jednoduše vždy potěší.

Kdyby Vás napadlo, cokoliv, co jen budete potřebovat, neváhejte se na nás obrátit přes náš HelpDesk, mailovou adresu, případně telefon. Velmi rádi Vám budeme ve všem nápomocni.

Děkuji.

S pozdravem,

Martin Rogozný

Lukáš Nachtigall
Lukáš Nachtigall 28.10.2014
3 / 5

Dobrý den, urputně hledám nový eshop který bude propojen přímo s nějakým prodejním/skladovým systémem. FastCentrik a Pohoda propojená je. Ale zaráží mě zkušenosti zde. Také jsem již jednou FastCentrik používal a doufal jsem, že dnes již vše běží jak má. Náš starý shop www.bazarcom.cz ( který není na FastCentriku ) je již pravěk a my to víme. Nyní ho plníme přes XML. Bohužel nikdo zatím neudělal plně funkční řešení které nebude stát 500 tis.

Může někdo zde navrhnout ze zkušenosti nějaké řešení, případně tip ? Děkuji LN

Lukáš Kubín 28.11.2014

Dobrý den pane Nachtigale, shodou okolností jsem dnes narazil na tuto potencionálni poptávku po tvorbě kvalitního e-shopu. Zaujalo mě to a jsem si jist,že bychom dokázali vašim požadavkům vyhovět.