Recenze a zkušenosti eshopu FastCentrik od NetDirect s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.34 / 5 (129 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš Drahovzal
Lukáš Drahovzal 24.09.2018
4 / 5

Funkčnost a editovatelnost e-shopu je na velmi vysoké úrovni. S provozem jsme spokojení až na drobné vyjímky.

E-shop: www.akumo.cz

Martina
Martina 24.09.2018
5 / 5

Dobré, vždy vše v pořádku, příjemní a vždy v pohodě. Se vším ochotně vždy pomůžou. Za mně naprostá spokojenost.

E-shop: www.magicnails.cz

Jan
Jan 20.09.2018
5 / 5

E-shop jsme spustili před pár rokmi a nemáme si na co ztěžovat. Veškeré nastavení proběhlo bez problémů. Děkuji vám za váš milý přístup a příjemnou spolupráci.

E-shop: www.d-nails.sk

Stanislav Z.
Stanislav Z. 20.09.2018
5 / 5

FastCentrik provozuji již několik let, vyzkoušel jsem i jiné řešení a

zjistil jsem, že tady to funguje k mé spokojenosti. Jsem spokojen a už bych neměnil.

E-shop: www.hrackoviny.cz

Maciej
Maciej 19.09.2018
5 / 5

Eshop mám nově, myslím že se mi povedlo hezky nastavit grafiku, která je pro mě dost důležitá, prodáváme totiž designové produkty, kde je grafika rozhodující.

Ještě ladím pár věcí, ale jsem spokojen.

E-shop: www.livoloczech.cz

Václav Hart
Václav Hart 17.09.2018
5 / 5

FastCentrik provozuji více jak 2 roky, jsem spokojen s funkcemi a podporou. Než jsem se pro FastCentrik rozhodl, hodně jsem zvažoval pro i proti, jsem rád, že jsem vybral správně.

E-shop: www.magicnails.cz

Martin Voda
Martin Voda 17.09.2018
5 / 5

E-shop jsme spustili před pár léty a nemáme si na co ztěžovat. Veškeré nastavení proběhlo bez problémů. Děkuji vám za váš milý přístup a příjemnou spolupráci.

E-shop: menredvac.cz

Alena
Alena 14.09.2018
5 / 5

FastCentrik využívám několik let a jsem spokojená, i když nejsem IT odborník, podpora mi vždy poradí, nemusím nic řešit.

E-shop: www.vita-natur.eu

Naďa Pěničková
Naďa Pěničková 13.09.2018
5 / 5

Nejlepší přístup, moderní funkce,perfektní podpora. Plnohodnotný moderní eshop za skvělé peníze, který reaguje na změny v online trhu a neprodleně je zavádí do administracniho rozhraní webu. Doporučuji a po dlouholeté zkušenosti bych neměnila.

E-shop: www.postylky-vybaveni.cz

Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř 12.09.2018
5 / 5

Pro mě jednoznačně to nejlepší a nejvšestrannější řešení co jsem našel. A že jsem hledal a zkoušel všechny největší poskytovatele eshopů. Buď měli hnusné šablony nebo neuměli potřebné platební brány nebo neměli tak dobré parametrické vyhledávání. FastCentrik zvládá vše co jsem hledal na jednom místě. A to nemluvím o tom, že technická podpora funguje velmi dobře a to dokonce i o víkendu.

E-shop: www.bazarovehry.cz

Antonín
Antonín 04.09.2018
5 / 5

Výborná komunikace jak po telefonu tak emailem. Vždy dobře poradí jak věci nastavit. Vše chce cvik a praxi, ale díky fastcentriku se člověk vše naučí. Rozhodně doporučuju

Michal
Michal 04.09.2018
5 / 5

Vybíral jsem z mnoha řešení, ale nakonec jsem rád, že jsem vybral FastCentrik. I cena je vzhledem k možnostem naprosto přiměřená.

E-shop: www.cz-skladem.cz