Recenze a zkušenosti eshopu Zoner INSHOP od Zoner software, a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.50 / 5 (8 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Marek Horný
Marek Horný 12.07.2017
5 / 5

Zkoušel jsem poslední verzi inshopu 4.7 a nakonec jej i používám. Co je u jiných řešení příplatkově to má už v základu. Využil jsem např. pro Heureku a Zbozi.cz detailnější nastavení pro spárování, nově je tam rozšířená správa EET a už taky začínají jít do online ovládání e-shopu. Propojení s Pohodou je taky fajn. Zatím bez problémů.

E-shop: https://www.mysticstore.cz/

ziza
ziza 21.03.2011
5 / 5

V nové verzi INSHOPU je už i PayPal. Jo a taky jsem vyzkoušela nové propojení s Pohodou a funguje výborně. A jako vždycky - maximální možnosti nastavení.

Martin Šulc
Martin Šulc 10.03.2011
5 / 5

Mám tři obchody na inShopu a nemůžu si ho vynachválit. Koukám, že se tu zmiňuje, že tam je hodně funkcí. To máte jako s novým autem, taky tam máte spoustu tlačítek, ale za chvíli už by jste nechtěli aby jich tam bylo méně.

ziza
ziza 10.03.2011
5 / 5

Inshop poskytuje maximum funkcí a možností nastavení. Někdy je tam toho až příliš, ale na druhou stranu je pořád lepší mít více možností a nepoužívat je, než aby něco chybělo. Jsem s tím opravdu spokojená.

aldy
aldy 12.02.2011
5 / 5

Ve verzi Inshop4 velmi jednoduché ovládání.

Andrej Habarta
Andrej Habarta 10.02.2011
5 / 5

no tak omezené to zase není, možná jste nebyl schopen pojmou veškeré funkce , je to opravdu hodně složité na pochopení, nicméně co se týká práce s administrací po zkušenostech s www rozhraním jeině INSHOP. A že nemá paypal, já ho nepotřebuji :-) a až ho potřebovat budu tak tam jistě bude. Stále tam přibývají nové věci. A spoustu vecí si může člověk dodělat sám, nebo si nechat dodělat, každopádně není odkázán na poskytovatele a může si vybírat. Šablony jsou skvělá věc.

Andrej Habarta
Andrej Habarta 10.01.2011
5 / 5

Konkrétně já se k inshopu vracím od nejmenovaného "nejlepšího poskytovatele" instantních řešení. Prakticky jsem vyzkoušel cca 5 nejznámějších řešení a musím říci že přes počáteční složitost inshopu jsem mu přišel na chuť. Mohu si upravit šablony sám nebo pomocí programátora a nejsem vázán na poskytovatele, funkce jsou co to sleduji stále doplňovány a rozšiřovány. Co se týká komunikace se zákazníkem a vyřizování objednávek, jedno z nejlepších řešení!

Jan Svoboda
Jan Svoboda 22.09.2010
1 / 5

Omezené, zastaralé, nespolehlivé, nemá platby PayPalem.