Recenze a zkušenosti eshopu Zoner INSHOP od Zoner software, a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.38 / 5 (13 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš Glaser
Lukáš Glaser 27.02.2019
5 / 5

zkoušel jsem několik e-shopových aplikací a zrovna InShop mně sedl nejlíp. mám rád, když si můžu vybírat z obrovského množství nastavení a nejsem (s)vázaný jenom tím, co nabízí poskytovatel. V popisu tady na stránkách si myslím, že jsou označeny některé funkce NE a už jsou implementovány. Provozujeme na tom e-shop www.dadka.cz a naprostá spokojenost.

Velké plus vidím v offline administrační aplikaci, která je rychlejší než on-linová a navíc se v ní dají provádět hromadné úpravy parametrů produktů, filtrovat, přeceňovat atd. daleko pohodlněji. Podpora výborná, ochotná, možnost individuálních úprav za odpovídající příplatek.

Zhýčkaností z insShopu teď hodně skřípu zuby nad jiným projektem, kde ho nemůžu využít. Za 30 dní nikdo nic nepozná, to chce zkoušet aspoň půl roku než si vše sedne.

E-shop: www.dadka.cz

Pavel Roubíček
Pavel Roubíček 10.01.2019
5 / 5

Obchod na platformě InShop provozujeme více než 10 let. Vybrali jsme ho pro bezproblémovou komunikaci s účetním programem MoneyS3. Inshop je na jednu stranu jednoduchý pro provozování, na druhou stranu má obrovské možnosti individuálního nastavení e-shopu. Perfektní podpora firmy Zoner, velmi rychlé reakce při problémech a neustálý vývoj aplikace nás stále utvrzuje, že jsme vybrali dobře.

E-shop: www.zdravotnickaprodejna.cz

Honza Plachý
Honza Plachý 03.11.2018
5 / 5

Po vyzkoušení jiných e-shopových řešení jsem naznal, že potřebuji systém, který mi umožní mnohem detailnější nastavení než je běžné. Cestou e-shopu na míru jsem jít nechtěl - vysoké náklady a všechno navíc zase platit, tak jsem narazil na inshop. Mile mě překvapila četnost možností, jak si detailně nastavit chování e-shopu vlastními silami aniž bych musel otravovat podporu nebo platit za nové funkce.

E-shop: poznani-knihy.cz

J.Skála
J.Skála 26.06.2018
5 / 5

Nebyl jsem spokojený se starým e-shopovým řešením, proto jsem přešel na inshop. Po úvodním nastavení a optimalizaci na SEO se vše krásně rozjelo. Pro mě jako starou školu je plus i offline manažer, kde si vše v klidu nachystám a pak jednorázově odešlu.

E-shop: www.flakonystore.cz

Ivan Blahovec
Ivan Blahovec 18.04.2018
1 / 5

Komunikace. Řešení chyb. Tragédie. Odpověď a zpětná vazba stejně tak. Zájem vedení o řešení a spokojenost nula.

E-shop: www.automashop.cz

Marek Horný
Marek Horný 12.07.2017
5 / 5

Zkoušel jsem poslední verzi inshopu 4.7 a nakonec jej i používám. Co je u jiných řešení příplatkově to má už v základu. Využil jsem např. pro Heureku a Zbozi.cz detailnější nastavení pro spárování, nově je tam rozšířená správa EET a už taky začínají jít do online ovládání e-shopu. Propojení s Pohodou je taky fajn. Zatím bez problémů.

E-shop: www.mysticstore.cz

ziza
ziza 21.03.2011
5 / 5

V nové verzi INSHOPU je už i PayPal. Jo a taky jsem vyzkoušela nové propojení s Pohodou a funguje výborně. A jako vždycky - maximální možnosti nastavení.

Martin Šulc
Martin Šulc 10.03.2011
5 / 5

Mám tři obchody na inShopu a nemůžu si ho vynachválit. Koukám, že se tu zmiňuje, že tam je hodně funkcí. To máte jako s novým autem, taky tam máte spoustu tlačítek, ale za chvíli už by jste nechtěli aby jich tam bylo méně.

ziza
ziza 10.03.2011
5 / 5

Inshop poskytuje maximum funkcí a možností nastavení. Někdy je tam toho až příliš, ale na druhou stranu je pořád lepší mít více možností a nepoužívat je, než aby něco chybělo. Jsem s tím opravdu spokojená.

aldy
aldy 12.02.2011
5 / 5

Ve verzi Inshop4 velmi jednoduché ovládání.

Andrej Habarta
Andrej Habarta 10.02.2011
5 / 5

no tak omezené to zase není, možná jste nebyl schopen pojmou veškeré funkce , je to opravdu hodně složité na pochopení, nicméně co se týká práce s administrací po zkušenostech s www rozhraním jeině INSHOP. A že nemá paypal, já ho nepotřebuji :-) a až ho potřebovat budu tak tam jistě bude. Stále tam přibývají nové věci. A spoustu vecí si může člověk dodělat sám, nebo si nechat dodělat, každopádně není odkázán na poskytovatele a může si vybírat. Šablony jsou skvělá věc.

Andrej Habarta
Andrej Habarta 10.01.2011
5 / 5

Konkrétně já se k inshopu vracím od nejmenovaného "nejlepšího poskytovatele" instantních řešení. Prakticky jsem vyzkoušel cca 5 nejznámějších řešení a musím říci že přes počáteční složitost inshopu jsem mu přišel na chuť. Mohu si upravit šablony sám nebo pomocí programátora a nejsem vázán na poskytovatele, funkce jsou co to sleduji stále doplňovány a rozšiřovány. Co se týká komunikace se zákazníkem a vyřizování objednávek, jedno z nejlepších řešení!