Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (865 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Roman Vavřina
Roman Vavřina 04.03.2016
5 / 5

Vytvoření e-shopu u Shoptet je jednoduché, všude je spousta rad a návodů. Když si stejně člověk neví rady tak stačí napsat na podporu a v krátkém čase dostane odpověď. Je to skvělé!

E-shop: www.italskelahudky.net

Klára
Klára 04.03.2016
4 / 5

Shoptet je dle meho skvele reseni pro zacinajici eshopare i pro ty co funguji dele. Ma spoustu moznosti i cenovych variant za poplatky. Nejvic me presvedcila administrace, ktera je prehledna, jednoducha s dostatecnou napovedou. Kdyz uz jsem si nevedla rady, poradili z helpdesku. Graficke reseni a sablony jsou z jisteho hlediska limitujici, ale myslim, ze si kazdy najde to co mu sedi. Jsou moderni a uzivatelsky prijemne. Variabilita nastaveni je uz na vas.

E-shop: www.mlekovky.cz

v.vencl@seznam.cz
v.vencl@seznam.cz 03.03.2016
5 / 5

Jsem spokojený ze všech hledisek. Administrace eshopu je přehledná. Na help-desku jsou ochotní poradit. Spousta funkci za rozumné peníze.

E-shop: www.tynadraw.cz

Ivan Kříz
Ivan Kříz 03.03.2016
5 / 5

S klidným srdcem doporučuji na e-shop řešení od Shoptetu. Jsem u nich třetím rokem a zatím velká spokojenost. Oceňuji hlavně možnost nakonfigurovat si e-shop dle svých požadavků, výběr modulů je opravdu obrovský, platíte tak jen za to, co opravdu využijete. Skvělá a rychlá je i podpora. Děkuji ;-)

E-shop: www.sativashop.cz

Tomáš
Tomáš 02.03.2016
5 / 5

Vyzkoušeli jsme 4 poskytovatele internetových obchodů a následně zakotvili u Shoptetu, který se o naše obchody příkladně stará. S předstihem reagují na všechny změny partnerských služeb, včas nás informují a v rekordních časech řeší naše požadavky. Nechejte se také rozmazlit od Shoptetu:)

Vaše behani.cz / behanie.sk

E-shop: www.behani.cz

Alexandr Macek
Alexandr Macek 01.03.2016
5 / 5

Velmi dobré e-shopové řešení hlavně pro ty, co nechtějí hned na začátku investovat desítky tisíc za výstavbu a spuštění. Pokud nejste uživatel Lama, který umí sotva zapnout počítač, pak si s obchodem od Shoptetu snadno poradíte.

A když přece dojde na okamžiky nouze, helpdesk Shoptetu funguje skvěle, takže vás nikdo nenechá ve štychu.

E-shop: www.postavme.cz

František P.
František P. 01.03.2016
5 / 5

Eshopy paralyzery-vychytavky.cz (sebeobrana) i ttstar-shop.cz (vybavení na stolní tenis) máme na shoptetu. Paralyzery-vycyhtavky.cz již 2. rokem. Ceny nejsou nejnižší, ale za ty peníze si myslím, že jsou nabízené služby odpovídající. Jak pro nás v administrační části tak myslím i pro zákazníky, je eshop intuitivní a přehledný s mnoha funkcemi v nejvyšší verzi. S podporou jsme také spokojení. Celkově bych toto řešení doporučil všem, kteří chtějí přejít z nižšího do středního e-commerce s dobrým poměrem ceny a kvality.

E-shopy: www.paralyzery-vychytavky.cz, www.ttstar-shop.cz

Ondřej Dědič
Ondřej Dědič 29.02.2016
5 / 5

Co se týče Shoptetu, líbí se mi. Samozřejmě je třeba uvažovat jej s ohledem na jeho možnosti. Pokud potřebujete vysokou míru personalizace šablony, administrace, funkcí apod., Shoptet nebude pro Vás ideálním řešením, ale s tím se ani nepočítá.

Je však skvělým odrazovým můstkem do světa podnikání v ecommerce-myšleno tedy pro začínajícího eshopaře.

Nabízí dostačující zázemí pro první rozkoukání se v online světě, umožňuje jednoduché propojení se všemi potřebnými funkcionalitami do začátku (Balíkobot, Mailchimp, platební brána, správa objednávek a faktur, atd...).

Nemluvě o tom, že tým Shoptetu se snaží o neustálé zlepšování služeb a přidávání nových funkcionalit.

Takže: doporučuji Shoptet začínajícím eshopařům-pokud se Vám bude dařit, stejně budete jednou muset přejít na shop na zakázku tak jako tak, do začátku ale dle mého názoru naprosto postačuje-pro takové to vyzkoušení, zda se Váš záměr na trhu uchytí.

E-shop: www.dropr.cz

Jiří Kuboš
Jiří Kuboš 29.02.2016
5 / 5

Po necelém roce musím řešení Shoptet hodnotit velice kladně... Přívětivé ovládání a administrace eshopu jsou velká plus, ale to největší je jejich podpora, která mi vždy rychle a kvalitně pomůže, za což jim vřele děkuji.

E-shop: www.ledky-svitidla.cz

Kamil Schwarz
Kamil Schwarz 29.02.2016
5 / 5

V začátcích našeho podnikání jsme se samozřejmě nevyvarovali mnoha chyb, ale volba Shoptetu i s odstupem času patří mezi naše nejlepší rozhodnutí.

Ceníme si zejména dostatečné hloubky nastavení, slušného uživatelského rozhraní, pěkného a zároveň solidně editovatelného výstupu. Naše požadavky jsou řešeny většinou velice ochotně, kvalitně a flexibilně. Když mi jednou bylo řečeno na můj dotaz ohledně vyhledávání - neumíme, ale pracuje se na tom a jakmile to bude, dáme vám vědět - tak jsem se jen pousmál. Když mi po cca 4 měsicích s shoptetu psali, že vyhledávání je vylepšeno a jestli si přeju nastavit, musel jsem smeknout. Systém se navíc stále dynamicky vyvíjí a snaží se proaktivně ulehčovat svým zákazníkum správu shopu. Pokud bych měl poukázat na některé mušky, tak asi systém nápovědy by snesl lepší koncepci. Možná taky nějakou další možnost vzdělávání a poznání systému. Mixem nápověda/novinky/požadavky jsem zatím komplexně do platformy bohužel nepronikl. Celkově hodnotíme velice pozitivně, vůbec si nedovedeme představit, že bychom věci, které řešíme s Shoptetem, řešili s některými předchozími poskytovali shopu.

E-shop: www.espirits.cz/

Gino Santini
Gino Santini 28.02.2016
4 / 5

Supr,ještě tvořím . Jdou nahrávat v rámci registrace člena kredity k nákupům ?

E-shop: 82999.myshoptet.com

rewolver
rewolver 27.02.2016
4 / 5

Obchod zatím připravujeme na rozjezd, ale funkcionalita a grafika jsou hodně dobré.