Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (865 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jan
Jan 19.03.2016
4 / 5

Shoptet pouzivat cca 1 rok a musim povedat ze za taku cenu asi nic lepsie nenajdete. Ma to vacsinu modulov co potrebujem, prepojenie s Analytics, newsletterom a pod. Produkt sa stale vyvija, mozno by to chcelo vacsiu volu na prisposobenie dizajnu ale to pride casom :-)

Podpora vyborna, reaguju a riesia poziadavky.

E-shop: www.molchem.sk

Max
Max 19.03.2016
5 / 5

Vše funguje jak má.

Chybí ČSOB brana.

E-shop: www.zakvasky.cz

TK
TK 19.03.2016
5 / 5

Perfektní systém za přijatelné peníze. Při problému technická podpora zakročila i o víkendu. Nemám co vytknout. Rozhodně doporučuji!

E-shop: www.hodinkynaruku.cz

Zuzana Eichlerova
Zuzana Eichlerova 18.03.2016
5 / 5

U Shoptetu jsem už několik let. Po předchozích zkušenostech s jinými e-shopy bych rozhodně neměnila.

E-shop sice 100% neodpovídá mým požadavkům, ale funkce se neustále zlepšují. Podpora funguje na 1*.

Jednoduché ovládání, zvládne i začátečník.

Všem můžu jen doporučit.

E-shop: www.johany.cz

Jan Falešník
Jan Falešník 18.03.2016
5 / 5

Vše co potřebuji Shoptet poskytuje.

Martin Gracík
Martin Gracík 17.03.2016
5 / 5

Skvělý ehsop se všemi funkcemi co si můžete přát. Přístup supportu je excelentní, vždy velmi rychle a kvalitně poradí. S jejich pomocí byl přesun na shoptet hladký a bezproblémový.

Absolutně doporučuji!

E-shop: www.ustnipece.cz

Martina Šmídová
Martina Šmídová 17.03.2016
5 / 5

Eshop od Shoptetu budu mít rok, z počátku jsem tápala i v některých triviálnostech, ale vždy se mi podpora snažila vyjít vstříc a poradit (i když si asi museli někdy ťukat na čelo :)). Jsem spokojená jak s rychlostí odezvy podpory, tak i s funkcionalitama v administraci. Přestože nemám moc času se eshopu věnovat naplno, ovládání je pro mě jednoduché a dost intuitivní. Jedná se o krabicové řešení, ale když možnosti "krabice" eshopu srovnám s tím profi paskvilem na míru, který máme v práci, tak je to nebe a dudy. Možná shoptet nepatří mezi low cost řešení, ale díky různým šablonám, nastavením, propojením vám ve finále ušetří čas. Navíc mi přijde vzhledově hodně moderní a prostě líbivý, což ne všechny eshopy mají. A každá hodina, kterou nemusíte věnovat přílišné administraci, ale obchodu, se prostě vyplatí. Takže za mě jednoznačně doporučuji.

E-shop: www.milvaproducts.cz

Milan Vejlupek
Milan Vejlupek 17.03.2016
5 / 5

Po týdnu zatím spokojenost

E-shop: lakeball.cz

Lukáš Novotný
Lukáš Novotný 14.03.2016
5 / 5

S Shoptetem spolupracujeme už 5 let a jsme spokojeni. Člověk musí počítat s tím, že si pronajímá "krabicové řešení", které má svá omezení, ale ty jsou vyváženy pravidelnou aktualizací a přidáváním funkcí bez navýšení ceny. Samozřejmě bych si přál, kdyby vývoj nových funkcí byl podle mých přání, ale chápu, že nejsem jediný zákazník. Služba běží stabilně a výpadků moc není. Zásadní chyby se opraví zpravidla hned, ostatní do dvou dnů.

E-shop: www.sleepcentrum.cz

Vlasta Sedláčková
Vlasta Sedláčková 14.03.2016
5 / 5

Jsem spokojená s prací podpory, pohotová a vždy mi vytrhne trn z paty. Od samého počátku co jsem u Shoptetu jsem spokojená, a rozhodně s odstupem času můžu zhodnotit i to, že jsem nešlápla ve výběru e shopového řešení vedle a vsadila jsem na správného koníka :) děkuji všem a zdravím celý tým včetně šerifa

Lucia Němečková
Lucia Němečková 14.03.2016
5 / 5

Jsem spokojená s možnostmi, jaké šablony nabízejí a také jsem velice spokojená s podporou shoptetu. Mohu jenom doporučit :-)

E-shop: www.agriotita.com

Jan Falta
Jan Falta 11.03.2016
5 / 5

Byl jsem anti IT talent. Díky přehlednému systému a hlavně jednoduchému už zvládnu během minuty vymazat, upravit a dokonce i přidat produkt a to dokonce ze svého mobilu. Mám možnost být v systému jiné společnosti a něco tam hledat je hrůza. A komunikace ze strany Shoptetu je taky špočková, dokonce i v neděli:)

E-shop: www.levne-povleceni.net