Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (954 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Monika Kratochvílová
Monika Kratochvílová 24.06.2016
5 / 5

Přechod k Shoptetu byl jeden z nejlepších kroků, které jsme zrealizovali. Náš e-shop to vyzvedlo minimálně o level výš. Administrace se dá snadno ovládat, je přehledná, nabízí množství propojení s různými systémy. Šablony jsou moderní a nenáročné na úpravu. Shoptet neustále vydává nějaké novinky a vylepšení. Pořád na něčem pracují, inovují a vše je tak aktuální. Sledují trendy a nám to usnadňuje práci.

E-shop: www.monila.eu

Jan Hubený
Jan Hubený 23.06.2016
5 / 5

Teprve se rozkoukávám a nemám negativních připomínek.

Tak snad to bude platit i nadále.

:)

E-shop: eshop.vseproakity.cz

Jaroslav Mikš
Jaroslav Mikš 22.06.2016
4 / 5

V porovnání s jinými šablonami pro e-shop Shoptet vede, nicméně i zde jsou chyby na kráse, které by bylo dobré odstranit.

Jedná se hlavně o úpravy fontů písma v různých rubrikách a ve složitosti úpravy titulní strany.

E-shop: www.m-tex.cz

Jan
Jan 22.06.2016
5 / 5

Ideální řešení pro malý obchod.

+ velmi uživatelsky přívětivé administrační rozhraní

+ vývoj rozhodně nestojí na místě

- vše mimo "shoptet standard" není možné

E-shop: www.2j2k.cz

Roman Karnet
Roman Karnet 22.06.2016
5 / 5

Na Shoptet jsme z e-shopem přešli teprve tento měsíc a zatím naprostá spokojenost. Administraci e-shopu mají promakanou a snadno se ovládá.

Výhodou jsou napojení na další systémy, jako Heureka, Aukro, Zboží atd.

V systému mi chybělo napojení na bankovní účet u FIO Banky. Stačilo se o tom zmínit a do týdne to měli v e-shopu implementované! Tomu říkám přístup :-)

E-shop: http:/eshop.beenode.cz

Kateřina Stanislava Dvořáková 22.06.2016

Dobrý den, Romane,

děkujeme za Vaše hodnocení, mám radost, že jste s našimi službami spokojený.

Musím ale přiznat, že jsme na párování plateb s FIO bankou už pracovali, když jste si o něj napsal :) Každopádně jsem ráda, že Vám novinka usnadnila práci a pevně doufám, že stejně nadšený budete i z dalších novinek, na kterých pracujeme a pracovat budeme.

Děkuji a přeji krásný večer,

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitelka

Jiří Kotyza
Jiří Kotyza 22.06.2016
5 / 5

Jsem spokojený. Skvěle přehledný jak v administraci tak i v e-shopu. Velké obrázky produktů, nové nápady ohledně usnadnění práce pro administrátora a e-shop se drží na prvních pozicích ve vyhledávačích. Stránky mají šmrnc.

E-shop: www.hyosungmoto.cz

Jan Hadač
Jan Hadač 22.06.2016
5 / 5

Shoptet vřele doporučuji všem, kteří se chystají otevřít svůj první a nebo další e-shop. Se službou a podporou jsem plně spokojený.

E-shop: www.rc-levneji.cz

Lucie Valíčková
Lucie Valíčková 22.06.2016
5 / 5

Za dobu co mame e-shop se Shoptet stale rozviji. Neusinaji na vavrinech a kazdou chvilku prijde info o nejakem vylepseni ci rozsireni. Jsme take moc spokojeni s technickou podporou, ktera resi nase pozadavky rychle a kvalitne.

E-shop: www.e-kavovar.cz

Sylvie Burešová
Sylvie Burešová 22.06.2016
5 / 5

Se službou Shoptetu jsem velice spokojená, skvěle ceny, sluzby, vždy poradí do pár minut. Po několika letech provozování e-shop jiného administrátora, mohu Shoptetu jedině doporučit.

E-shop: www.dekor-in.cz

Karel
Karel 30.05.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost

E-shop: www.orlojenaruku.cz

Pavel Sokola
Pavel Sokola 30.05.2016
5 / 5

Intuitivní ovládání i pro prodejce kteří nemají zkušenosti s programováním a pod. Rychlá zpětná vazba od administrátorů.

E-shop: www.vyhodnyeshop.cz

Martina Zapotocna
Martina Zapotocna 30.05.2016
4 / 5

rychlá a ochotná technická podpora, jednoduše řešený ehop, který si opravdu dokáže řídit každý člověk v podstatě sám. Shoptet určitě doporučuji.

E-shop: www.vohakni-mimco.cz