Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (765 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

David Cina
David Cina 20.01.2016
4 / 5

Shoptet sám o sobě je naprosto úžasný. Za cenu kterou měsíčně platíte je to bezkonkurenčně nejlepší řešení na trhu pro začínající podnikatele. Pokud ale podnikáte v odvětví, které není "klasické", dřív nebo později stejně budete muset přejít na vlastní řešení, protože nenabízí ani ty nejmenší individuální úpravy. Ani ty nejmenší, což by mohli. Proto dávám pouze 4*. Jinak vše ok. Podpora odpovídá příjemně a opravdu poradí. Jen mě štve, že pracují jen do pěti. Sotva se stihnu vrátit z práce a podpora mi už ten den nepomůže. To samé víkendy, ale je to detail. Shoptet určitě doporučuji.

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Zdravím Vás, Davide,

děkuji za užitečnou recenzi. Jestli dovolíte, ráda bych jen některé informace doplnila.

Co se individuálních úprav týče, máte naprostou pravdu, že již nenabízíme služby našich grafiků a programátorů k individuálním úpravám. Rozhodli jsme se zaměřit veškeré síly a čas na vylepšování našeho systému a to tak, aby tato vylepšení mohli dostávat zákazníci zdarma. Díky tomu můžeme nasadit do e-shopu všem takové funkce, které by si jinak mnohdy nechávali dělat individuálně a platili za ně. A takovému e-shopu bychom zase my nemohli nasadit všechny přidávané novinky. Takže rozhodnutí nenabízet již individuální úpravy bylo jistým kompromisem, ale věřím, že krok správným směrem. Případně více se můžete dočíst ve článku našeho pana ředitele - http://www.miroslavudan.cz/jak-jsme-prestali-nabizet-individualni-upravy/.

Nicméně o individuální úpravy, pokud o ně e-shop stojí, ale ochuzen není, jen je potřeba si je provést vlastními silami a to přes HTML editor, který má každý e-shop dostupný ve své administraci.

S technickou podporou je to tak, jak píšete. Na telefonu jsou k zastižení mezi 9:00 - 17:00 hod, ale tickety můžete psát kdykoli. A i přes to, že o víkendech nebo večer už není pracovní doba, vždy se na ně někdo dívá a velmi často i odpovídá. Není tak výjimkou, že Vám o víkendu přijde odpověď přímo od ředitele firmy, Mirka Uďana :) Takže se nemusíte bát, že pokud by něco hořelo o víkendu, že Vás necháme ve štychu do pondělí.

Mějte krásný den,

s pozdravem

Kateřina Stanislava Dvořáková

www.shoptet.cz | 604-000-444

Marek Tomáš
Marek Tomáš 15.01.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost a profesionální přístup. V roce 2014 jsem založil e-shop s obklady, kde jsem na startu ocenil kvalitu nápovědy na http://www.mujprvnieshop.cz/ . Následně mě byly implementovány individuální úpravy (dnes již nejdou) a napojení na všechny dostupné prodejní kanály byla brnkačka na 2 kliky. Technická podpora reaguje v řádech minut/hodin vždy kladně a k mé spokojenosti. Aktualizace systému, změny k lepšímu a novinky jsou časté ( 5-8x do měsíce ) a vše funkční. Plusem je velká variabilita možností úprav stránek a gesignu. Shrnutí: pokud hledáte stabilní, jednoduchý a kvalitní e-shop systém jste u Shoptetu na správném místě. Děkuji Marek

E-shop: www.vipstone.cz/

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Zdravím Vás, Marku,

děkujeme za užitečnou recenzi, vážím si ji a jsem ráda, že jste spokojen. Pevně věřím, že Vás budou těšit i všechny plánované novinky a vylepšení, které pro Vás chystáme na tento rok.

Mějte se fajn a ať se daří,

Kateřina Stanislava Dvořáková

www.shoptet.cz | 604-600-444

Petr Holeček
Petr Holeček 13.01.2016
5 / 5

Ahoj,

jsme s firmou Shoptet od roku 2009. Za tu dobu jsme otestovali i jiné poskytovatele podobných řešení a dnes nám všechny eshopové projekty běží na Shoptetu. Důvodů je hned několik: Pro nás nejzásadnější, je neustálý vývoj a nasazování nových a nových funkcí, které drží krok i s velkými eshopy. S tím jde ruku v ruce stálá aktualizace a synchronizace s nově zaváděnými změnami u 3 stran jako je Zboží, Heuréka, Google, Seznam atd. - Shoptet velice rychle reaguje na jejich novinky a implementuje je do systému. Co se týká funkčnosti systému, tak z mého pohledu je vynikající. Frekvence výpadků systémů je srovnatelná jako třeba u online aplikací bankovních domů. Reakce technické podpory je ve většině případů do 24 hodin. Nabízené funkce jsou dostatečné pro malé, střední i středně velké projekty. Šablony které Shoptet nabízí, si můžete sami upravovat velice jednoduchým způsobem. Tudíž skoro každý eshop je originál, aniž by měl individuální grafiku. Držím Shoptetu palce, jelikož tvoří pevný pilíř našeho podnikání - za mě palec nahoru :)

E-shopy: www.kovani-design.cz, www.vase-drezy.cz, www.vodovo.cz, www.kovani-cobra.cz, www.kovani-kliky.cz

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Krásné dopoledne, Petře,

děkuji Vám za pozitivní hodnocení Shoptetu. Petr je jedním z našich služebně starších klientů :), kdy nám svými připomínkami a zpětnou vazbou nemálo pomohl posouvat se kupředu. A já pevně doufám, že Vám to můžeme svými službami oplácet a že budete spokojený i nadále.

Mějte se krásně a ať se daří jako doposud!

Katka

www.shoptet.cz | 604-600-444

Andrea K.
Andrea K. 30.12.2015
5 / 5

Naprostá spokojenost! :) Nemohu si na nic stěžovat a moc ráda zde provozuji již 2 e-shopy. Děkuji!

E-shopy: www.exclusivebag.cz, www.beexclusive.cz

Petr
Petr 29.12.2015
5 / 5

Jiz tydny prochazim dema ruznych eshopu, kvuli prevodu mensiho eshopu a startu noveho. Vzdy si rikam to je bomba, pak zacnu pracovat s frontendem ci backendem a zjistim ze je to des. Vzdy je vyladena jen jedna cast. Nyni sem zkusil shoptet a zatim to vypada fantasticky. Uvidime jak pujde na ostro, nicmene tady bych si dovedl predstavit i jiny svuj vetsi eshop, ktery aktualne stoji plno penez a zdaleka nema tyto funkce.

Michal Kubíček
Michal Kubíček 28.12.2015
5 / 5

Za několik let, co provozuji eshopy, jsem prošel řadou systémů, od opensource typu Prestashop, přes kupovaná krabicová řešení až po pronajímané eshopy. S většinou svých eshopů jsem zakotvil na dlouhou dobu u Shoptetu. Důvod je jednoduchý, řešení považuji za jeden z nejlepších systémů, který vyhovuje naprosté většině požadavků, které může běžný eshopář mít. S přihlédnutím na cenu pronájmu (nepočítám bezplatnou verzi, kterou využívám hlavně na svých jednoproduktových a máloproduktových webech), pak je to nepřekonatelné. Za mne vyhrává v poměru výkon/cena, ale i díky moderním a SEO a mobil friendly šablonám i množství vychytávek a funkcí, které potřebujete k provozu menšího či středního eshopu. Za mne Shoptet doporučuji šem začínajícím eshopářům, zejména pak těm, kteří se nechtějí uvrtat do často nespolehlivého opensource, nechtějí být závislí na náladách garážových programátorů a nemají deseti či statisíce na velký systém na míru.

E-shopy: www.cistamedicina.cz, www.kolostrum.info, www.folaxan.cz, www.dooop.cz

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Dobrý den, Michale,

děkujeme za pozitivní reakci na Shoptet, vážíme si toho.

Michal je člověk, který dokáže využívat potenciál e-shopu od Shoptet naprosto na maximum a tak to má být. Je velkým vzorem pro spoustu našich klientů a nás to velmi těší. Držíme pěsti, ať byznys šlape i nadále, a jsme rádi, že můžeme být Vaším partnerem.

Mějte se fajn,

Katka

www.shoptet.cz | 604-600-444

Martin
Martin 22.12.2015
1 / 5

Na začátek dobré, ale

aukro modul funkční tak napůl(nefunkční automatické znovuvystavení a propagace)

Z pokročílých funkcí chybí a proč budeme přecházet chybí:

Chybí anglická verze eshopu, nemožnost prodat bez dph na ičo do evropské unie, Hlídací pes, zobrazování Datumu doručení, Automatické připomenutí objednávky u osobního odběru, a mohl bych pokračovat, ale to je plýtvání slovy.

Shoptet.cz 28.12.2015

Dobrý den, Martine,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

Je mi líto, že máte z naší služby takové pocity. Snad Vás potěší informace, že co se zmíněných funkcí týče, tak na anglické verzi e-shopu, úpravě fakturace i na úpravě modulu Aukro budeme pracovat. Samozřejmě chápu, že Vámi požadované funkce jsou pro Vás těmi nejstěžejnějšími, ale co klient, to vlastní potřeby. Vývoj se snažíme vést tak, aby funkce byla využitelná co největším množstvím klientů a s co největším efektem pro e-shop. Samozřejmě je ale potřeba postupovat podle určitého harmonogramu a nastavovat tak jednotlivým funkcím priority. Prioritou pro letošní rok byly grafiky (www.shoptet.cz/sablony/), stabilizace systému a příprava funkcí, které pomáhají navyšovat objednávky. Pro příští rok je kromě výše uvedeného v plánu například funkce, která pomáhá lépe pracovat s "problémovými" objednávkami, automatické oslovování klientů, kteří "opustili košík", příprava šablonovacího systému, vylepšení newsletterů apod. Pevně věřím, že takové úpravy a vylepšení uspokojí i náročné klienty.

Ať se Vám daří.

Alfons Kadavý 31.03.2016

Jsou to podvodníci, zejména jejich obchodní ředitelka. Tahají ze zákazníků peníze a při ukončení provozu chtějí dál platby. Výpovědi ignorují, poštu nepřebírají.

Kateřina Stanislava Dvořáková 11.04.2016

Dobrý den, Alfonsi,

je mi líto, že máte naši společnost a mě za podvodníky. Můžete mi prosím specifikovat, čím konkrétně jsme si zasloužili takové nařčení? Naši společnou komunikaci si bohužel nevybavuji, ani se mi žádnou takovou nepodařilo dohledat.

Veškeré podmínky naší vzájemné spolupráce jsou uvedené na našich stránkách, včetně 1 měsíce výpovědní lhůty. A tyto VOP máte dostupné neustále - před zahájením spolupráce, v jejím průběhu i po skončení, stejně tak je možné se na ně kdykoli optat. Nicméně zmiňujete povinnost úhrady posledního měsíce (chápu tedy, že myslíte právě zmíněné výpovědní lhůty) - ano, máte pravdu, že na dodržení výpovědní lhůty trváme. Ale i na tento poslední měsíc má klient možnost si snížit svůj tarif (tak, jako měl tuto možnost kdykoli po celou dobu pronájmu našeho systému), třeba na bezplatný tarif FREE, takže hradit za poslední měsíc nemusí.

Korespondenci, ať už písemnou, tak samozřejmě tu mailovou vyřizujeme obratem. Žádné zprávy neignorujeme - můžete mi prosím napsat (sem, nebo klidně na info@shoptet.cz) kterou z Vašich zpráv jsme ignorovali? Osobně na to dohlédnu, případně pro Váš klid na to nechám dohlédnout někoho jiného.

Je mi líto, že nás máte za podvodníky, pokud trváme na oboustranném dodržování našich podmínek spolupráce, na kterých jsme se na začátku domluvili. Naopak si myslím, že pokud má nějaká spolupráce fungovat, je potřeba, aby si za svými závazky stály obě strany. I nám přeci ze spolupráce vůči Vám plynuly určité povinnosti, a ty jsme dodržovali a bez výjimky. Je tedy na místě plnit i svou část povinností. Pokud máte však jiný názor, ráda si jej poslechnu.

Děkuji, s pozdravem

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitelka

Honza
Honza 01.12.2015
2 / 5

Poslední 2 - 3 měsíce se vyskytuje velmi mnoho technických chyb. Někdy se stane, že v systému něco nastavíte a záhadně to zmizí apod. Výpadky jsou také velice časté. Funkce jsou omezené na úkor stále nových šablon, které však vypadají jako přes kopírák. Řešíme vlastní eshopové řešení, se Shoptetem se musíme časem rozloučit vzhledem k výraznému zhoršení služeb.

Kateřina Stanislava Dvořáková 03.12.2015

Dobrý den, Honzo,

máte pravdu, že jsme v poslední době řešili několikrát výpadky, kdy nefungovala administrace nebo frontend e-shopu. Vždy šlo však řádově o minuty. Tyto výpadky nejsou výsledkem zhoršení služeb, naopak se snažíme služby neustále vylepšovat, systém vyvíjet po technické stránce (nové grafiky, vylepšení stávajících funkcí, či funkce nové), neustále ho zrychlovat a stabilizovat. Bohužel jsme se ale v poslední době potýkali se sérií několika problémů, které měly za následek krátké výpadky, které jste také zaznamenal. Jednalo se o dos útoky, o vysoký traffic robotů, výpadek koneiktivity O2 a T-mobile, nebo i situaci, kdy nám svým neopatrným krokem skoro shodil servery robot Zbozi.cz. Vždy jsme se snažili takovou situaci vyřešit obratem, aby byly ztráty co nejmenší. A vždy se po takové situaci snažíme problém analyzovat a připravit preventivní kroky pro to, aby se situace neopakovala.

Naprosto chápeme, že jsou pro Vás Vánoce stěžejní a tudíž tyto nepříjemnosti vnímáte mnohem intenzivněji, než kdyby se udály kdykoli během roku. Věřte, že není nikoho, koho by situace mrzela víc než nás. Každopádně pevně doufám, že už se situace nebude opakovat a že všechny vylepšení a novinky, které Vám přinášíme zdarma, budou alespoň částečnou kompenzací za tyto nepříjemnosti.

Děkuji za pochopení,

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitel

Martin
Martin 17.11.2015
3 / 5

Shoptet používám již několik let, administrace je super, nabízí ale pro větší eshopy málo funkcí, již se taky ohlížím po něčem jiném. Největší mínus je pro mě množství položek (20 000) u nejdražší varianty. Nevadilo by mi kdyby udělali ještě jeden druh pronájmu, klidně dražší ale s neomezeným počtem položek. U některých produktů na eshopu máme načítání položky v řádech desítek sekund, což taky není moc dobré. Oproti třeba Ready2go nenabízejí při zakládání eshopu a podepsání smlouvy balíček bonusu ( Ready2go je balíček v hodnotě cca 20tisíc Kč). A určitě bych ocenil kdyby měl eshop přiděleného technického pracovníka s kterým by mohl vše konzultovat. Jinak ale na začátek asi nejlepší řešení.

Osvald 01.12.2015

Zdravím Vás, pane Martine,

jako pracovník společnosti oXy Online a jeho produktu Ready2Go bych Vám chtěl nabídnout konzultaci našich služeb, jelikož Vámi uváděny nedostatky pro nás nejsou překážkou. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mne prosím emailem na p.osvald@oxyonline.cz, případně telefonicky na 725 480 040, děkuji

PO

Jaroslav 03.02.2016

Dobrý den,

rozhodně bych Vám nedoporučil Oxy Online. Nenechte se zlákat balíčkem, daleko důležitější je, zda dělají, co jste si domluvili. Nové moduly, které Oxy oficiálně nabízí na svých stránkách, v reálu nemají a jen slibují, že "již brzy bude". Namísto slíbeného přiděleného technického pracovníka, který má Váš e-shop znát, dostanete brigádníka, který nemá o Vašem e-shopu ani páru. Takto by se dalo pokračovat do nekonečna. My jsme si nechali dělat u Oxy e-shop na míru, nyní vážně zvažujeme, že ztracenou investici odepíšeme a půjdeme raději do dobře udělané "krabice", která cokoliv od Oxy daleko převyšuje.

Juraj Šembera
Juraj Šembera 05.09.2015
5 / 5

Po 6 mesiacoch "vyvíjania" vlastneho eshopu s "profesionálnou" agentúrou som začak hladať riešenie. Išiel som sa poradiť s ďalšími ľuďmi, ktorí mi ponôkali pomoc a navrhovali, že eshop naprogramuju. nakoniec som zvolil shoptet a dodnes som nadsený. Od marce svoj eshop zlepsujem, občas zavolam na podporu, ked neviem nieco najst. Vzdy som hromený profesionalitou a ochotou. Nove každy týžden pribudne niekolko nových funkcii a tým mám pocit, že tím shoptetu tvrdo pracuje na zdokonalení uz tak výborného systému.

E-shop: www.vitaminyprezdravie.sk

Jiří
Jiří 20.03.2015
4 / 5

Pokročilé funkce nenajdete, pokud ale začínáte je tato varianta jedna z těch lepších, po zkušenostech s Shopcentrik a Fast centrik je například nastavení spoustu věcí možné přímo přes admin. Skvělé je možnost nastavení feedů a srovnávačů.

Katka SHOPTET.cz 27.04.2015

Dobrý den, Jiří,

můžu se zeptat, jaké konkrétně pokročilé funkce jste v systému nenašel? Myslím, že sytém nabízí velké množství funkcí i pro náročného uživatele :) Každopádně budu velmi ráda za zpětnou vazbu.

Krásný den, Katka

Petr K.
Petr K. 09.01.2014
5 / 5

K Shoptet jsme přešli od jiného poskytovatele. Samozřejmě ani toto řešení není dokonalé, ale zatím jsme spokojeni. Oproti předchozí variantě jsme byli příjemně překvapeni rychlostí odpovědí zaměstnanců.