Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (837 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Milo Hatak
Milo Hatak 23.03.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost. Vše co Shoptet nabízí, také skutečně funguje.

E-shop: 86491.myshoptet.com

Zdeněk Zíma
Zdeněk Zíma 23.03.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost jak se shopem tak s technickou podporou.

Všechny dotazy rychle odpovězené a hlavně tak že je chápe i laik jako já.

E-shop: www.naradi-praha.cz

Marcela Janotová
Marcela Janotová 23.03.2016
5 / 5

Se Shoptetem jsem velmi spokojená. Administrace je přehledná, intuitivní, dobře se v ní pracuje. Šablony se mi líbí. Technická podpora funguje dobře. Také přechod z původního řešení byl jednoduchý, kdy je možné v administraci nastavit přesměrování původních URL. Funkcí je hodně, zároveň se neustále rozšiřují.

E-shop: www.nacvico.cz

Michal Buksa
Michal Buksa 22.03.2016
5 / 5

Jsem velmi spokojen s užíváním eshopu :) Myslím, že díky Vám budu moci rozjet profitabilní eshop :)

E-shop: www.blackcrown.cz

Milan Bláha
Milan Bláha 21.03.2016
5 / 5

S řešením od Shoptetu jsme spoojeni již více jak 3 roky kdy provozujeme na této platformě více eshopů a postupně jsme navyšovali i služby. Musím říct, že ze strany Shoptetu je vše na 100% technické špičce. O nic se nemusíte starat jen naplnit zbožím, rozjet addwords a sklik a pak vše funguje jak má ... Byla to dlouhá cesta ale jsme rádi že nám Shoptet byl vždycky oporou. Těšíme se na další projekty realizované na platformě Shoptet.

E-shop: eshop.neno.cz

Lukáš Forejt - fancymonkey.cz
Lukáš Forejt - fancymonkey.cz 21.03.2016
5 / 5

Přehledný eshop s jednoduchým a fungujícím designem. Velkou výhodou je přehledný a praktický košík, kde máte dříve informace o dopravě a až potom zákazník zadává své údaje. Což může v opačném případě odrazovat zákazníka.

Sice dražší systém, ale za to s fungující podporou a moduly.

Za mě spokojenost.

E-shop: www.fancymonkey.cz

Jan Blažek
Jan Blažek 21.03.2016
5 / 5

+ přehledný admin

+ plno užitečných funkcí

+ rozšířený Heureka XLM feed

+ moc hezké grafické šablony

+ pohotová a rychlá podpora jak na emailu tak i po telefonu

- pro někoho možná dražší, ale vzhledem k množství fukncí je to pořád nejvýhodnější a nejlepší řešení na trhu

E-shop: www.nejlevnejsizbozi.eu

Michal Hájek
Michal Hájek 20.03.2016
5 / 5

Super systém, který umožňuje propojit všechny nezbytné funkce. Oproti jiným jsou vždy napřed. Naprostá spokojenost, můžu jen doporučit! :-)

E-shop: www.parfun.cz

Jan
Jan 19.03.2016
4 / 5

Shoptet pouzivat cca 1 rok a musim povedat ze za taku cenu asi nic lepsie nenajdete. Ma to vacsinu modulov co potrebujem, prepojenie s Analytics, newsletterom a pod. Produkt sa stale vyvija, mozno by to chcelo vacsiu volu na prisposobenie dizajnu ale to pride casom :-)

Podpora vyborna, reaguju a riesia poziadavky.

E-shop: www.molchem.sk

Max
Max 19.03.2016
5 / 5

Vše funguje jak má.

Chybí ČSOB brana.

E-shop: www.zakvasky.cz

TK
TK 19.03.2016
5 / 5

Perfektní systém za přijatelné peníze. Při problému technická podpora zakročila i o víkendu. Nemám co vytknout. Rozhodně doporučuji!

E-shop: www.hodinkynaruku.cz

Zuzana Eichlerova
Zuzana Eichlerova 18.03.2016
5 / 5

U Shoptetu jsem už několik let. Po předchozích zkušenostech s jinými e-shopy bych rozhodně neměnila.

E-shop sice 100% neodpovídá mým požadavkům, ale funkce se neustále zlepšují. Podpora funguje na 1*.

Jednoduché ovládání, zvládne i začátečník.

Všem můžu jen doporučit.

E-shop: www.johany.cz