Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (860 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Josef Vaníček
Josef Vaníček 12.04.2016
5 / 5

vymakané!

Veronika Mrkvová
Veronika Mrkvová 11.04.2016
5 / 5

Shoptet mohu jen doporučit! Výborné technická podpora, široký výběr šablon, propracovaný systém, který lze téměř jakkoliv upravit a doplňovat dle nejnovějších trendů. I laik se dokáže v administrativní části velmi dobře zorientovat a pokud ne, helpdesk odpovídá na dotazy téměř okamžitě a jasně. V minulosti jsme zkusili na chvíli i jiného poskytovatele a byla to tragédie - žádné dodatečné úpravy, administrativní část zastaralá a komplikovaná, veškerá napojení komplikované a časově velmi náročné a to nemluvím o nákladech, které byly několikanásobné oproti Shoptetu. Poté jsme se k Shoptetu vrátili a mohli jsme tak po dvou letech vidět rozdíl, kam se Shoptet posunul. Snaží se stále inovovat, takže za nás je Shoptet skutečnou jedničkou!

E-shop: www.be-chic.cz

Zuzana Slovačková
Zuzana Slovačková 11.04.2016
5 / 5

Rýchla a príjemná komunikácia a riešenie požiadaviek, som veľmi spokojná, odporúčam.

E-shop: www.tiandekozmetika.sk

Jiří Kratochvíl
Jiří Kratochvíl 11.04.2016
4 / 5

Zkoušel jsem vytvořit už několik e-shopů zdarma do n+ěkolika podobných poskytovatelů. Vždy jsem však skončil na složitosti přípravy těchto e-shopů.

Zkusil jsem i od shoptetu a je to první poskytovatel, u kterého jsem e-shop dokončil díky jednoduchému a srozumitelnému prostředí a spustil ho na ostro.

Nedal jsem 5 hvězdiček pouze z důvodu vyšší ceny rošířené verze,

konkurence se pohybuje kolem 290 Kč / měsíc.

E-shop: www.zingacr.cz

Ivo Jordan
Ivo Jordan 10.04.2016
5 / 5

jednim slovem perfektní. Vaste novinky na eshopu diky kterym je muj eshop vzdy o krok napred pred konkurecni. Rychly odezva na dotazy atd...vrele doporucuji

E-shop: www.himoto.cz

Filip Vávra
Filip Vávra 09.04.2016
5 / 5

Výborný servis. Celý systém funguje skvěle.

E-shop: www.crossathlete.cz

Anna Brnakova
Anna Brnakova 08.04.2016
5 / 5

Doposial maximalna spokojnost po vsetkych strankach. Vyskusala som viacero obdobnych poskytovatelov, ale Shoptet je z mojho pohladu zatial TOP.

Odporucam, som naozaj spokojna.

E-shop: www.zdravotna-podprsenka.sk

Habarta A.
Habarta A. 07.04.2016
5 / 5

Podle mne nejlepší hotové eshopové řešení, vyzkoušel jsem několik větších poskytovatelů v podobné cenové relaci , ale Shoptet, pokud bude fungovat a starat se o zákazníky jako doposud, je jednoznačně nejlepší a nejfunkčnější řešení za celou dobu 8 let provozu eshopu s jakým jsem se setkal.

E-shop: www.dumsvetel.cz

Michal Paar
Michal Paar 06.04.2016
5 / 5

možnost e-shopu zdarma nemá konkurenci

E-shopy: www.hoosty.cz/, 91274.myshoptet.com/

Jan Velek
Jan Velek 06.04.2016
5 / 5

Skvělý přístup a komunikace. Není co vytknout.

E-shop: www.iamoriginal.cz

Petr Mikulec
Petr Mikulec 06.04.2016
5 / 5

Moc děkuji za podporu a pomoc. Oceňuji nadstandardní přístup a rychle řešení požadavků.

E-shop: www.mujpapir.cz

Ing.Josef Böhm
Ing.Josef Böhm 06.04.2016
5 / 5

Slečna Aneta Šinoglová je velmi ochotná. Opakovaně mi odpovídala na mé dotazy a dovedla mě k správnému cíli.

E-shop: www.bohm-nosice.cz