Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (865 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Radim
Radim 25.04.2016
5 / 5

Nový eshop od Shoptetu mě velice nadchnul svou profesionalitou. Jsem spokojený s nabídkou modulů a jejich cenami. Vřele doporučuji vyzkoušet.

E-shop: www.cerstvakrmiva.cz

Irena Eichlerová
Irena Eichlerová 24.04.2016
5 / 5

Super!

E-shop: zahranicnizbozi.eu

Tatiana
Tatiana 23.04.2016
5 / 5

Shoptet použiívám měsic a jsem s ním spokojená, dobrá komunikace, uřčite doporučuju!

E-shop: 90337.myshoptet.com/

Vings.cz
Vings.cz 23.04.2016
5 / 5

Shoptet používám již řadu měsíců a jsem s ním spokojená. Pokud nastane nějaký problém vím, že mi ho kluci z technické podpory brzy pomůžou vyřešit. Děkuji

E-shop: www.vings.cz

Dana
Dana 22.04.2016
5 / 5

Jsem novým uživatelem, který již požádal o pomoc v administraci a vždy mi Shoptet pomohl rychle a srozumitelně.

Děkuji

E-shop: www.zdraviltm.cz

www.azetik.cz
www.azetik.cz 20.04.2016
5 / 5

Mame zde e-shop necelý půlrok vše bez potíží podpora vždy jednoducha a rychla. Mohu jen doporučit.

E-shop: www.azetik.cz

Erika Hasmuková
Erika Hasmuková 20.04.2016
5 / 5

Maximální spokojenost, jak co se týče intuitivní administrace, tak i servisu, který mi zatím pokaždé pomohl vyřešit problémy. Za mě palec nahoru!

E-shop: www.kessy.cz

Natálie Šitavancová
Natálie Šitavancová 18.04.2016
5 / 5

Se Shoptetem jsme spokojeni. Dá se vybrat odpovídající šablona. Po čase se nám i "ovládání a administrace" zdají tak akorát. Technická podpora působí profesionálně a naše problémy byly vždy vyřešeny rychle.

E-shop: www.mahari.cz

Aleš Mácha
Aleš Mácha 18.04.2016
5 / 5

Řešení Shoptet je vhodné pro začínající i pokročilejší uživatele. Pro start podnikání je systém skvěle přehledný a jednoduchý, přestože obsahuje velké množství doplňkových modulů a funkcionalit, jejichž skutečnou hodnotu oceníme s postupným rozvojem podnikání, jež se mimo jiné dostaví i díky skvělému SEO efektu, který e-shopy Shoptet přináší.

I přesto, že námi nabízená služba rozvoz květin v Praze je z hlediska řešení e-shopu specifická, vše se podařilo vyladit ku spokojenosti. Díky tomu můžeme přijímat objednávky nejen na květiny online s doručením, ale i k osobnímu vyzvednutí v našem kamenném květinářství.

Pro úspěšné podnikání na internetu mohu Shoptet jedině doporučit!

E-shop: www.flowersgohome.cz

Michal Švorc
Michal Švorc 18.04.2016
4 / 5

Výběr e-shopu zatím hodnotím kladně. Nejsem zrovna IT specialista a většina "porodních " bolestí je způsobena mou neznalostí terminologie. Technická podpora Shoptetu je však na výborné úrovni. Velmi ochotně a rychle mi pomáhají odstranit potíže mého rodícího se e-shopu. Už mám před sebou "jen" zadání asi 2000 produktů do databáze a zákazníci se mohou hrnout.

E-shop: www.air-tec.cz

Robert Novotný
Robert Novotný 18.04.2016
5 / 5

E-shop - jednoduchý, přehledný, moderní, kvalitní, bohatý.

Komunikace - rychlá, profesionální.

Velká spokojenost

E-shop: hugodog.cz

Lucie Exnerova
Lucie Exnerova 17.04.2016
5 / 5

Se Shoptetem jsem velice spokojena. Jako naprosty amater jsem zvladla behem tri vikendu vytvorit svuj prvni e-shop. Vetsina kroku pro me byla srozumitelna, v pripade potreby jsem se obratila na Helpdesk a dostala odpovedi behem nekolika hodin. Doporucuji !

E-shop: www.toneupletes.cz