Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (763 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tomáš Chylík
Tomáš Chylík 23.02.2016
4 / 5

Zatím dobré

E-shop: www.dresy4you.cz

Jozef Krivošík
Jozef Krivošík 22.02.2016
5 / 5

Celková spokojenost

E-shop: www.levnacena.cz

Ing. Martin Prokeš
Ing. Martin Prokeš 19.02.2016
5 / 5

Eshop postavený na platformě shoptetu byla správná volba. Patříme mezi spokojené klienty. Vyhovuje nám ve všech směrech. Pokud se najde nějaký nedostatek nebo dotaz, tak je vše obvykle do pár hodin vyřešeno s helpdeskem.

Mohu doporučit začínajícím eshopařům i zkušeným matadorům.

Za náš tým hodnotím:

Celkové zpracování 1

Moduly 1

Propojení 1

Helpdesk 1

Neustálý vývoj 1

----------------------------------------

Celkem 1*

E-shop: www.investicedozdravi.cz

Josef Douša
Josef Douša 18.02.2016
5 / 5

Několik let zkušeností, dva eshopy u Shoptetu.

Samozřejmě až na drobnosti (nikdo není dokonalý) 100% ... tedy 99% :-) .... spokojenost.

Hlavní výhody:

1) neustálý vývoj a automatické reakce na nové trendy v internetu

2) při vlastním eshopu na míru bychom tyto trendy museli sledovat sami (ne vše bychom zachytili a uměli realizovat) a platit programátora což by ve finále bylo dražší, časově náročné a ne tak efektivní

3) rychlá a ochotná zákaznická podpora

4) fungující eshop bez chyb, nonstop technický servis

5) prostředí eshopu, šablony, administrace a množství funkcí vyhovující

6) fungující a rychlý export / import mezi eshopy

E-shopy: www.makalu.cz, www.mysport.cz

Václav Podhorsky
Václav Podhorsky 17.02.2016
5 / 5

Pokaždé, když na něco neznám odpověď nebo narazím na problém je vše okamžitě vyřešeno. Vše funguje jak má.

E-shop: www.nejlevnejsipolykarbonat.cz

Vendula
Vendula 16.02.2016
5 / 5

Vše funguje tak, jak má. Případné problémy ihned vyřeší. Nejlepší volba pro ty, kteří nemají skoro vůbec žádnou zkušenost s provozem webových stránek.

E-shop: www.stop-potu.cz

Martin
Martin 15.02.2016
5 / 5

Shoptet nabízí kvalitní služby a časté noviny. Oceňuji rychlou a kvalitní podporu.

E-shop: www.primatextil.cz

Pelc jiří
Pelc jiří 15.02.2016
5 / 5

rychlé reakce na dotazy

E-shop: www.drevenebrylejp.cz

Anna Černá
Anna Černá 13.02.2016
5 / 5

Vše funguje tak, jak má. Případné problémy ihned vyřeší. Nejlepší volba pro ty, kteří nemají skoro vůbec žádnou zkušenost s provozem webových stránek.

E-shop: www.off-outletfashion.cz

Antonín Bedřich
Antonín Bedřich 09.02.2016
5 / 5

Vše funguje, vždy poradí obratem.

E-shop: www.topdrink.eu

Tomáš
Tomáš 06.02.2016
4 / 5

Moje zkušenosti jsou s Shoptetem vesměs pozitivní, předchozí e-shop jsem provozoval na opensource platformě PrestaShop. Tento systém je z mého pohledu již nevyhovující, zvlášť pokud se chcete zaměřit na samotný rozvoj e-shopu z hlediska marketingu, a ne stále řešit technické záležitosti (kompatibilita modulů, problémy po aktualizaci). Hlavními důvody, proč jsem nakonec v roce 2014 zvolil e-shopový systém od Shoptetu, byla především kvalita šablon a také nabídka funkcí za odpovídající cenu. Jako pozitivní zkušenost bych dále označil vysokou úroveň technické podpory. Nemožnost individuálních úprav je zde alespoň částečně vynahrazena postupným přidáváním nových funkcí a aktualizacemi těch stávajících.

E-shop: www.gametrix.cz

Ing. Tomáš Netopil
Ing. Tomáš Netopil 05.02.2016
5 / 5

Dlouho jsme vybírali ideální řešení pro náš specifický projekt. Řešení shoptetu je naprosto vyhovující. Funkčnost veškerých modelů a jejich šíře je ohromující. Oceňujeme zejména spolupráci s většinou zavedených obch. značek jako je aukro, heureka, smartsupp, balíkobot, uloženka, pohoda atd....Toto nám práci velice usnadňuje. V neposlední řadě je skvělý design nejen stránek eshopu, ale i pohodlné uživatelské prostředí redakčního systému. Doporučujeme kde se dá a budeme v tom pokračovat. Děkujeme...

T.Netopil, Business manager Perfect4you s.r.o. www.pocitarna.cz

E-shop: www.pocitarna.cz