Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.75 / 5 (713 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jan Winkler
Jan Winkler 29.01.2016
4 / 5

Eshopové řešení Shoptet používáme teprve necelý rok, ale oproti našemu předchozímu eshopovému řešení je to jiná liga. Chybičky se samozřejmě vždy najdou, ale důležitý je přístup podpory a rychlé řešení případných problémů, což Shoptet splňuje. Navíc nabízí spoustu doplňkových modulů, díky kterým můžete rozšířit funkčnost Vašeho eshopu. Snaží se jít s dobou a poskytuje pravidelné aktualizace, díky kterým usnadňuje propojení s dalšími marketingovými kanály a jejich využívání. Za sebe mohu toto řešení určitě doporučit.

E-shop: www.ledsviti.cz

David
David 29.01.2016
5 / 5

Dřívější server "umřel", nikdo se o něj nestaral a tak jsme se museli přesunout jinam. Otestoval jsem si asi 5-6 e-shopů. Z čehož vyšel nejlíp shoptet. Má sice řadu nedodělků, apod., ale mezi e-shopy s pronájmem asi nejlepší. Technická podpora je dobrá, poradí. Jediné co mi opravdu hodně vadí, je písmo pro názvy produktů, které je roztažené a úzké a hodně špatně se čte, takže je potřeba zákazníka nějak jinak upozornit, co že si to má vlastně koupit. Co je naopak hodně dobře řešené je košík, kde ovšem zatím chybí něco ve smyslu "chci zboží zaslat do práce".

Na závěr mohu říci, že jsem si vybral dobře. Za mě spokojenost :)

E-shop: www.baktoma.cz

Pavel Ronovský
Pavel Ronovský 27.01.2016
5 / 5

Již skoro 6 let běží náš hlavní eshop na platformě www.Shoptet.cz a postupně jsme na něm spustili i další projekty. Jako hlavní výhodu vidíme v nulové počáteční investici na zakoupení licence ale v průběžné měsíční platbě, kterou bychom stejně museli investovat do udržování vlastního nebo koupeného řešení. Navíc Shoptet stále sleduje hlavní trendy v online světě jak u nás tak v zahraničí a díky tomu stále doplňuje nové funkcionality jako např. online pokladnu, kterou využíváme na našich prodejnách. Propojili jsme tím tedy jednoduše online i offline prodej. Teď už jen potřebujeme další jazykové verze pro zahraniční expanzi :-)

E-shopy: www.Fanda-NHL.cz, www.Fanda-NHL.sk, www.fanshop-hokej.cz, www.fanshop-hokej.sk

Hana Bížová
Hana Bížová 25.01.2016
5 / 5

Eshop od Shoptetu si nemůžu vynachválit už 3 roky. Nejdřív mě nadchl jednoduchou administrací a množstvím "vychytávek", které e-shopáři ušetří čas a posunou eshop dál. Po přechodu na Shoptet jsme nejdříve ušetřili 2-3 hodiny denně při zpracování objednávek. Pak se ale rychle projevilo perfektně vytvořené SEO (...jsou to prostě profíci a ví co a jak udělat, aby se eshop začal zobrazovat na předních pozicích vyhledávačů). Díky tomu se počet objednávek ztrojnásobil a my přitom všechno krásně stíhali. Kdybych se rozhodovala znovu, vybrala bych si Shoptet dřív :-)

E-shop: www.jedlyfotopapir.cz

Martin Bosák
Martin Bosák 25.01.2016
5 / 5

Velice jednoduché řešení pro nezkušené lidi, jako jsem já, kteří nikdy v životě e-shop neprovozovali a počítačově zdatní také nejsou. Sice jsou levnější řešení, ale také složitější, která vás budou stát mnohem více času. A čas jsou také peníze :)

Se shoptetem se můžete prakticky starat pouze o přidávání fotek a informací. Podpora byla doteď také velice dobrá.

Zatím nemám důvod si stěžovat.

E-shop: www.darky-sobos.cz

Petr
Petr 25.01.2016
5 / 5

V ostrém provozu a zatím není co vytknout. Takto sofistikovaný eshop jsem po několika měsících testování ostatních nenašel. Obsahuje maximum funkcí a aktuálních trendů.

Petra Mikulášková
Petra Mikulášková 24.01.2016
4 / 5

Na shoptetu oceňuji to, že je dobře zpracován v oblasti modulů pro marketing (napojení na srovnávače, vkládání skriptů třetích stran aj). Poměr cena/výkon je optimální.

Moduly pro vlastní užití adminu (filtrování, hromadné úpravy dokladů a produktů, exporty a importy dat apod.) s přesahem do praktické správy jsou dostačující (zde nelze vyhovět všem, proto je to pronájem a ne řešení na míru). Velmi si cením rychlých reakcí podpory v ticketech.

E-shop: www.petramikulaskova.cz

Eva
Eva 22.01.2016
5 / 5

Pokud jste v onlinu noví, je Shoptet ideální varianta na rozjezd, v určité míře i na rozjeté podnikání. V říjnu jsme si řekli, že od prosince začínáme, a tak se i stalo. Práce se Shoptetem je jednoduchá, intuitivní, zákaznická podpora vstřícná, zvládne to opravdu každý. Pokud bychom bývali volili pro start stavbu e-shopu na míru či nějaké open source řešení s řadou různých pluginů a ohýbání, neběželi bychom asi ani po roce, o nákladech nemluvě. Měsíční poplatek je více než přijatelný, na to, že v sobě zahrnuje kontinuelní vývoj a vylepšení. Držím Shoptetu palce!

E-shopy: www.i-living.cz, www.candlemaniia.cz, www.1wall.cz

David Cina
David Cina 20.01.2016
4 / 5

Shoptet sám o sobě je naprosto úžasný. Za cenu kterou měsíčně platíte je to bezkonkurenčně nejlepší řešení na trhu pro začínající podnikatele. Pokud ale podnikáte v odvětví, které není "klasické", dřív nebo později stejně budete muset přejít na vlastní řešení, protože nenabízí ani ty nejmenší individuální úpravy. Ani ty nejmenší, což by mohli. Proto dávám pouze 4*. Jinak vše ok. Podpora odpovídá příjemně a opravdu poradí. Jen mě štve, že pracují jen do pěti. Sotva se stihnu vrátit z práce a podpora mi už ten den nepomůže. To samé víkendy, ale je to detail. Shoptet určitě doporučuji.

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Zdravím Vás, Davide,

děkuji za užitečnou recenzi. Jestli dovolíte, ráda bych jen některé informace doplnila.

Co se individuálních úprav týče, máte naprostou pravdu, že již nenabízíme služby našich grafiků a programátorů k individuálním úpravám. Rozhodli jsme se zaměřit veškeré síly a čas na vylepšování našeho systému a to tak, aby tato vylepšení mohli dostávat zákazníci zdarma. Díky tomu můžeme nasadit do e-shopu všem takové funkce, které by si jinak mnohdy nechávali dělat individuálně a platili za ně. A takovému e-shopu bychom zase my nemohli nasadit všechny přidávané novinky. Takže rozhodnutí nenabízet již individuální úpravy bylo jistým kompromisem, ale věřím, že krok správným směrem. Případně více se můžete dočíst ve článku našeho pana ředitele - http://www.miroslavudan.cz/jak-jsme-prestali-nabizet-individualni-upravy/.

Nicméně o individuální úpravy, pokud o ně e-shop stojí, ale ochuzen není, jen je potřeba si je provést vlastními silami a to přes HTML editor, který má každý e-shop dostupný ve své administraci.

S technickou podporou je to tak, jak píšete. Na telefonu jsou k zastižení mezi 9:00 - 17:00 hod, ale tickety můžete psát kdykoli. A i přes to, že o víkendech nebo večer už není pracovní doba, vždy se na ně někdo dívá a velmi často i odpovídá. Není tak výjimkou, že Vám o víkendu přijde odpověď přímo od ředitele firmy, Mirka Uďana :) Takže se nemusíte bát, že pokud by něco hořelo o víkendu, že Vás necháme ve štychu do pondělí.

Mějte krásný den,

s pozdravem

Kateřina Stanislava Dvořáková

www.shoptet.cz | 604-000-444

Marek Tomáš
Marek Tomáš 15.01.2016
5 / 5

Naprostá spokojenost a profesionální přístup. V roce 2014 jsem založil e-shop s obklady, kde jsem na startu ocenil kvalitu nápovědy na http://www.mujprvnieshop.cz/ . Následně mě byly implementovány individuální úpravy (dnes již nejdou) a napojení na všechny dostupné prodejní kanály byla brnkačka na 2 kliky. Technická podpora reaguje v řádech minut/hodin vždy kladně a k mé spokojenosti. Aktualizace systému, změny k lepšímu a novinky jsou časté ( 5-8x do měsíce ) a vše funkční. Plusem je velká variabilita možností úprav stránek a gesignu. Shrnutí: pokud hledáte stabilní, jednoduchý a kvalitní e-shop systém jste u Shoptetu na správném místě. Děkuji Marek

E-shop: www.vipstone.cz/

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Zdravím Vás, Marku,

děkujeme za užitečnou recenzi, vážím si ji a jsem ráda, že jste spokojen. Pevně věřím, že Vás budou těšit i všechny plánované novinky a vylepšení, které pro Vás chystáme na tento rok.

Mějte se fajn a ať se daří,

Kateřina Stanislava Dvořáková

www.shoptet.cz | 604-600-444

Petr Holeček
Petr Holeček 13.01.2016
5 / 5

Ahoj,

jsme s firmou Shoptet od roku 2009. Za tu dobu jsme otestovali i jiné poskytovatele podobných řešení a dnes nám všechny eshopové projekty běží na Shoptetu. Důvodů je hned několik: Pro nás nejzásadnější, je neustálý vývoj a nasazování nových a nových funkcí, které drží krok i s velkými eshopy. S tím jde ruku v ruce stálá aktualizace a synchronizace s nově zaváděnými změnami u 3 stran jako je Zboží, Heuréka, Google, Seznam atd. - Shoptet velice rychle reaguje na jejich novinky a implementuje je do systému. Co se týká funkčnosti systému, tak z mého pohledu je vynikající. Frekvence výpadků systémů je srovnatelná jako třeba u online aplikací bankovních domů. Reakce technické podpory je ve většině případů do 24 hodin. Nabízené funkce jsou dostatečné pro malé, střední i středně velké projekty. Šablony které Shoptet nabízí, si můžete sami upravovat velice jednoduchým způsobem. Tudíž skoro každý eshop je originál, aniž by měl individuální grafiku. Držím Shoptetu palce, jelikož tvoří pevný pilíř našeho podnikání - za mě palec nahoru :)

E-shopy: www.kovani-design.cz, www.vase-drezy.cz, www.vodovo.cz, www.kovani-cobra.cz, www.kovani-kliky.cz

Kateřina Stanislava Dvořáková 21.01.2016

Krásné dopoledne, Petře,

děkuji Vám za pozitivní hodnocení Shoptetu. Petr je jedním z našich služebně starších klientů :), kdy nám svými připomínkami a zpětnou vazbou nemálo pomohl posouvat se kupředu. A já pevně doufám, že Vám to můžeme svými službami oplácet a že budete spokojený i nadále.

Mějte se krásně a ať se daří jako doposud!

Katka

www.shoptet.cz | 604-600-444

Andrea K.
Andrea K. 30.12.2015
5 / 5

Naprostá spokojenost! :) Nemohu si na nic stěžovat a moc ráda zde provozuji již 2 e-shopy. Děkuji!

E-shopy: www.exclusivebag.cz, www.beexclusive.cz