Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.73 / 5 (824 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Kuchařík
Kuchařík 29.04.2016
1 / 5

Tak musím říct, že ani po změně serverů žádná sláva již hodinový výpadek eshopu, mailů i titulní strany shoptetu....

Kateřina Stanislava Dvořáková 29.04.2016

Dobrý den pane Kuchaříku,

děkuji za Vaši recenzi.

Máte naprostou pravdu, několik minut po půlnoci jsme měli výpadek databáze v důsledku masivního DDoS útoku. Těm se bohužel nevyhnou ani ty nejlepší služby.

Je mi líto, že výpadek narušil chod Vašeho e-shopu a pevně doufám, že tím bylo v těchto nočních hodinách omezeno co nejmenší množství Vašich zákazníků.

Ještě jednou se omlouvám za nepříjemnosti,

s přátelským pozdravem

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitelka Shoptet.cz

Lukáš
Lukáš 28.04.2016
5 / 5

Až na výpadky dostupnosti eshopů před změnou serverů jsme maximálně spokojení. Technická podpora reaguje relativně rychle a oceňujeme, že se řešení neustále aktualizuje a přibývají nové funkce.

E-shop: www.nemecky-obchod.cz

Martin šoltys
Martin šoltys 28.04.2016
4 / 5

Shoptet poskytuje kompletní řešení pro téměř každý druh zboží či služeb, které chcete nabízet prostředníctvím internetu. Rychlá technická podpora, zatím všem naším požadavkům vyšli vstříc. navíc na jejich stránkách najdete spoustu rad a typů do začátku. Jediné mínus vidím to, že je nutná platba za e-shop předem.

E-shop: www.panalfred.cz

Jiří Hnilička
Jiří Hnilička 27.04.2016
5 / 5

Skvělá služba, díky které může mít svůj e-shop snadno kdokoliv. Plno funkcí, snadná administrace, mnoho možností přizpůsobení vzhledu.

Marcel Zítko
Marcel Zítko 27.04.2016
4 / 5

Shoptet je fajn. Vše funguje tak, jak má. Co se týče funkčnosti tak jsem zatím velice spokojen. Dobře hodnotím i help desk.

Doporučuji.

E-shop: www.ekovovyroba.cz

David Heinrich
David Heinrich 26.04.2016
4 / 5

Zatím je to krátká doba na velké hodnocení. Spokojen jsem s rychlostí založení shopu.

E-shop: www.padakovka.cz

Jindřich Převrátil
Jindřich Převrátil 26.04.2016
4 / 5

Pro mě jednoduché, srozumitelné a hlavně technická podpora. Vše bez problémů.

E-shop: www.momentovyklic.cz

Radim
Radim 25.04.2016
5 / 5

Nový eshop od Shoptetu mě velice nadchnul svou profesionalitou. Jsem spokojený s nabídkou modulů a jejich cenami. Vřele doporučuji vyzkoušet.

E-shop: www.cerstvakrmiva.cz

Irena Eichlerová
Irena Eichlerová 24.04.2016
5 / 5

Super!

E-shop: zahranicnizbozi.eu

Tatiana
Tatiana 23.04.2016
5 / 5

Shoptet použiívám měsic a jsem s ním spokojená, dobrá komunikace, uřčite doporučuju!

E-shop: 90337.myshoptet.com/

Vings.cz
Vings.cz 23.04.2016
5 / 5

Shoptet používám již řadu měsíců a jsem s ním spokojená. Pokud nastane nějaký problém vím, že mi ho kluci z technické podpory brzy pomůžou vyřešit. Děkuji

E-shop: www.vings.cz

Dana
Dana 22.04.2016
5 / 5

Jsem novým uživatelem, který již požádal o pomoc v administraci a vždy mi Shoptet pomohl rychle a srozumitelně.

Děkuji

E-shop: www.zdraviltm.cz