Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (725 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Lukáš Forejt - fancymonkey.cz
Lukáš Forejt - fancymonkey.cz 21.03.2016
5 / 5

Přehledný eshop s jednoduchým a fungujícím designem. Velkou výhodou je přehledný a praktický košík, kde máte dříve informace o dopravě a až potom zákazník zadává své údaje. Což může v opačném případě odrazovat zákazníka.

Sice dražší systém, ale za to s fungující podporou a moduly.

Za mě spokojenost.

E-shop: www.fancymonkey.cz

Jan Blažek
Jan Blažek 21.03.2016
5 / 5

+ přehledný admin

+ plno užitečných funkcí

+ rozšířený Heureka XLM feed

+ moc hezké grafické šablony

+ pohotová a rychlá podpora jak na emailu tak i po telefonu

- pro někoho možná dražší, ale vzhledem k množství fukncí je to pořád nejvýhodnější a nejlepší řešení na trhu

E-shop: www.nejlevnejsizbozi.eu

Michal Hájek
Michal Hájek 20.03.2016
5 / 5

Super systém, který umožňuje propojit všechny nezbytné funkce. Oproti jiným jsou vždy napřed. Naprostá spokojenost, můžu jen doporučit! :-)

E-shop: www.parfun.cz

Jan
Jan 19.03.2016
4 / 5

Shoptet pouzivat cca 1 rok a musim povedat ze za taku cenu asi nic lepsie nenajdete. Ma to vacsinu modulov co potrebujem, prepojenie s Analytics, newsletterom a pod. Produkt sa stale vyvija, mozno by to chcelo vacsiu volu na prisposobenie dizajnu ale to pride casom :-)

Podpora vyborna, reaguju a riesia poziadavky.

E-shop: www.molchem.sk

Max
Max 19.03.2016
5 / 5

Vše funguje jak má.

Chybí ČSOB brana.

E-shop: www.zakvasky.cz

TK
TK 19.03.2016
5 / 5

Perfektní systém za přijatelné peníze. Při problému technická podpora zakročila i o víkendu. Nemám co vytknout. Rozhodně doporučuji!

E-shop: www.hodinkynaruku.cz

Zuzana Eichlerova
Zuzana Eichlerova 18.03.2016
5 / 5

U Shoptetu jsem už několik let. Po předchozích zkušenostech s jinými e-shopy bych rozhodně neměnila.

E-shop sice 100% neodpovídá mým požadavkům, ale funkce se neustále zlepšují. Podpora funguje na 1*.

Jednoduché ovládání, zvládne i začátečník.

Všem můžu jen doporučit.

E-shop: www.johany.cz

Jan Falešník
Jan Falešník 18.03.2016
5 / 5

Vše co potřebuji Shoptet poskytuje.

Martin Gracík
Martin Gracík 17.03.2016
5 / 5

Skvělý ehsop se všemi funkcemi co si můžete přát. Přístup supportu je excelentní, vždy velmi rychle a kvalitně poradí. S jejich pomocí byl přesun na shoptet hladký a bezproblémový.

Absolutně doporučuji!

E-shop: www.ustnipece.cz

Martina Šmídová
Martina Šmídová 17.03.2016
5 / 5

Eshop od Shoptetu budu mít rok, z počátku jsem tápala i v některých triviálnostech, ale vždy se mi podpora snažila vyjít vstříc a poradit (i když si asi museli někdy ťukat na čelo :)). Jsem spokojená jak s rychlostí odezvy podpory, tak i s funkcionalitama v administraci. Přestože nemám moc času se eshopu věnovat naplno, ovládání je pro mě jednoduché a dost intuitivní. Jedná se o krabicové řešení, ale když možnosti "krabice" eshopu srovnám s tím profi paskvilem na míru, který máme v práci, tak je to nebe a dudy. Možná shoptet nepatří mezi low cost řešení, ale díky různým šablonám, nastavením, propojením vám ve finále ušetří čas. Navíc mi přijde vzhledově hodně moderní a prostě líbivý, což ne všechny eshopy mají. A každá hodina, kterou nemusíte věnovat přílišné administraci, ale obchodu, se prostě vyplatí. Takže za mě jednoznačně doporučuji.

E-shop: www.milvaproducts.cz

Milan Vejlupek
Milan Vejlupek 17.03.2016
5 / 5

Po týdnu zatím spokojenost

E-shop: lakeball.cz

Lukáš Novotný
Lukáš Novotný 14.03.2016
5 / 5

S Shoptetem spolupracujeme už 5 let a jsme spokojeni. Člověk musí počítat s tím, že si pronajímá "krabicové řešení", které má svá omezení, ale ty jsou vyváženy pravidelnou aktualizací a přidáváním funkcí bez navýšení ceny. Samozřejmě bych si přál, kdyby vývoj nových funkcí byl podle mých přání, ale chápu, že nejsem jediný zákazník. Služba běží stabilně a výpadků moc není. Zásadní chyby se opraví zpravidla hned, ostatní do dvou dnů.

E-shop: www.sleepcentrum.cz