Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (650 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Honza
Honza 01.12.2015
2 / 5

Poslední 2 - 3 měsíce se vyskytuje velmi mnoho technických chyb. Někdy se stane, že v systému něco nastavíte a záhadně to zmizí apod. Výpadky jsou také velice časté. Funkce jsou omezené na úkor stále nových šablon, které však vypadají jako přes kopírák. Řešíme vlastní eshopové řešení, se Shoptetem se musíme časem rozloučit vzhledem k výraznému zhoršení služeb.

Kateřina Stanislava Dvořáková 03.12.2015

Dobrý den, Honzo,

máte pravdu, že jsme v poslední době řešili několikrát výpadky, kdy nefungovala administrace nebo frontend e-shopu. Vždy šlo však řádově o minuty. Tyto výpadky nejsou výsledkem zhoršení služeb, naopak se snažíme služby neustále vylepšovat, systém vyvíjet po technické stránce (nové grafiky, vylepšení stávajících funkcí, či funkce nové), neustále ho zrychlovat a stabilizovat. Bohužel jsme se ale v poslední době potýkali se sérií několika problémů, které měly za následek krátké výpadky, které jste také zaznamenal. Jednalo se o dos útoky, o vysoký traffic robotů, výpadek koneiktivity O2 a T-mobile, nebo i situaci, kdy nám svým neopatrným krokem skoro shodil servery robot Zbozi.cz. Vždy jsme se snažili takovou situaci vyřešit obratem, aby byly ztráty co nejmenší. A vždy se po takové situaci snažíme problém analyzovat a připravit preventivní kroky pro to, aby se situace neopakovala.

Naprosto chápeme, že jsou pro Vás Vánoce stěžejní a tudíž tyto nepříjemnosti vnímáte mnohem intenzivněji, než kdyby se udály kdykoli během roku. Věřte, že není nikoho, koho by situace mrzela víc než nás. Každopádně pevně doufám, že už se situace nebude opakovat a že všechny vylepšení a novinky, které Vám přinášíme zdarma, budou alespoň částečnou kompenzací za tyto nepříjemnosti.

Děkuji za pochopení,

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitel

Martin
Martin 17.11.2015
3 / 5

Shoptet používám již několik let, administrace je super, nabízí ale pro větší eshopy málo funkcí, již se taky ohlížím po něčem jiném. Největší mínus je pro mě množství položek (20 000) u nejdražší varianty. Nevadilo by mi kdyby udělali ještě jeden druh pronájmu, klidně dražší ale s neomezeným počtem položek. U některých produktů na eshopu máme načítání položky v řádech desítek sekund, což taky není moc dobré. Oproti třeba Ready2go nenabízejí při zakládání eshopu a podepsání smlouvy balíček bonusu ( Ready2go je balíček v hodnotě cca 20tisíc Kč). A určitě bych ocenil kdyby měl eshop přiděleného technického pracovníka s kterým by mohl vše konzultovat. Jinak ale na začátek asi nejlepší řešení.

Osvald 01.12.2015

Zdravím Vás, pane Martine,

jako pracovník společnosti oXy Online a jeho produktu Ready2Go bych Vám chtěl nabídnout konzultaci našich služeb, jelikož Vámi uváděny nedostatky pro nás nejsou překážkou. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mne prosím emailem na p.osvald@oxyonline.cz, případně telefonicky na 725 480 040, děkuji

PO

Jaroslav 03.02.2016

Dobrý den,

rozhodně bych Vám nedoporučil Oxy Online. Nenechte se zlákat balíčkem, daleko důležitější je, zda dělají, co jste si domluvili. Nové moduly, které Oxy oficiálně nabízí na svých stránkách, v reálu nemají a jen slibují, že "již brzy bude". Namísto slíbeného přiděleného technického pracovníka, který má Váš e-shop znát, dostanete brigádníka, který nemá o Vašem e-shopu ani páru. Takto by se dalo pokračovat do nekonečna. My jsme si nechali dělat u Oxy e-shop na míru, nyní vážně zvažujeme, že ztracenou investici odepíšeme a půjdeme raději do dobře udělané "krabice", která cokoliv od Oxy daleko převyšuje.

Juraj Šembera
Juraj Šembera 05.09.2015
5 / 5

Po 6 mesiacoch "vyvíjania" vlastneho eshopu s "profesionálnou" agentúrou som začak hladať riešenie. Išiel som sa poradiť s ďalšími ľuďmi, ktorí mi ponôkali pomoc a navrhovali, že eshop naprogramuju. nakoniec som zvolil shoptet a dodnes som nadsený. Od marce svoj eshop zlepsujem, občas zavolam na podporu, ked neviem nieco najst. Vzdy som hromený profesionalitou a ochotou. Nove každy týžden pribudne niekolko nových funkcii a tým mám pocit, že tím shoptetu tvrdo pracuje na zdokonalení uz tak výborného systému.

E-shop: www.vitaminyprezdravie.sk

Jiří
Jiří 20.03.2015
4 / 5

Pokročilé funkce nenajdete, pokud ale začínáte je tato varianta jedna z těch lepších, po zkušenostech s Shopcentrik a Fast centrik je například nastavení spoustu věcí možné přímo přes admin. Skvělé je možnost nastavení feedů a srovnávačů.

Katka SHOPTET.cz 27.04.2015

Dobrý den, Jiří,

můžu se zeptat, jaké konkrétně pokročilé funkce jste v systému nenašel? Myslím, že sytém nabízí velké množství funkcí i pro náročného uživatele :) Každopádně budu velmi ráda za zpětnou vazbu.

Krásný den, Katka

Petr K.
Petr K. 09.01.2014
5 / 5

K Shoptet jsme přešli od jiného poskytovatele. Samozřejmě ani toto řešení není dokonalé, ale zatím jsme spokojeni. Oproti předchozí variantě jsme byli příjemně překvapeni rychlostí odpovědí zaměstnanců.

Jitka
Jitka 05.01.2014
4 / 5

Jednoduché ovládání, vynikající podpora i komunikace. Cenově znám výhodnější poskytovatele, ale nemám srovnání s funkčností.

Miroslav Uďan
Miroslav Uďan 16.10.2013
5 / 5

Rád bych se ohradil vůči napadení naší firmy ohledně tvoření falešných recenzí, které jsem zde nyní objevil. Nevím kdo je autorem zmiňovaných příspěvků, každopádně my ne, nemáme to zapotřebí - reálné recenze, od reálných lidí, které můžeme doložit a oni svoje slova potvrdit, naleznete zde: http://www.shoptet.cz/rekli-o-nas/.

Když si je přečtete tak uvidíte, že naše činy mluví za nás a spokojených, opravdu existujích, zákazníků máme spousty.

Rozhodně lepší, než spoléhat na anonymní recenze pochybného původu, které můžou být i dílem konkurenčního boje, je si jednoduše naše řešení vyzkoušet (http://www.shoptet.cz/vyzkouset/) a udělat si vlastní názor, zda-li Vám naše řešení vyhovuje, nebo ne. Pevně věříme, že oceníte jak rozsah funkcí, tak perfektní podporu a jednoduchost ovládání aplikace.

Děkuji

Miroslav Uďan

zakladatel Shoptet.cz

gin
gin 20.06.2013
3 / 5

Poslední měsíc jsou problémy s fakturací (platbu Shoptetu máme měsíc uhrazenou, ale k faktuře za ni se prostě nedostaneme...). A bohužel nijak zvlášť nejde spárovat s Heurekou, s jejími kategoriemi - to je mínus. Jinak funguje celkem bez problémů.

Miroslav Uďan 16.10.2013

Dobrý den,

rád bych Vám oznámil, že párování s kategoriemi na Heuréce již nabízíme :)

Za problém se stahováním faktury se omlouvám, pamatuji si, že jsme tehdy opravdu par dní tento problém evidovali a upřímně mě mrzí, že se Vás tato nepříjemnost dotkla a zkomplikovala Vám práci.

Miroslav Uďan

CEO, www.shoptet.cz

Karolína
Karolína 28.02.2013
1 / 5

Dělat si z lidí legraci a psát si recenze a ještě takhle "profesionálně" ? Ostuda ... dávám mínus.

Nevěřící Tomáš
Nevěřící Tomáš 16.02.2013
1 / 5

Tak to se Vám Shoptetákům fakt nepovedlo ... chcete říci, že celý rok jediná reference a najednou 13.2.2013 se najdou "náhodou" 4 lidé, kteří Vám dají pozitivní hodnocení? :-) To si z lidí děláte legraci? Já Vás díky tomu hodnotím mínuskem. Tím nehodnotím Váš eshop, ale chování, které jste tady předvedli.

Miroslav Uďan 16.10.2013

Můžu říct jen už výše napsané, že nikdo z naší firmy tyto recenze nepsal. Kdo to byl a kdo to udělal takto viditelně "okatě" můžu jen hádat...

Miroslav Uďan

www.shoptet.cz

Josef Douša 18.02.2016

Nevěřící Tomáši, já bych spíše věřil tomu, že to bude tím, že Shoptet spustil automatickou reakci na uzavřené problémy / dotazy v helpdesku s odkazem na tyto recenze. cca od termínu, kdy začaly zde recenze mi chodí tyto zmíněné odkazy po uzavření dotazu na Helpdesku. Předtím nechodily.

Děkuji, Pepa Douša

Makalu.cz

Stanislava
Stanislava 13.02.2013
5 / 5

naprostá spokojenost se všemi službami. Rychlá a ochotná podpora, služby jsou intuitivní i pro naprostého lajka.

jirka
jirka 10.09.2012
1 / 5

mám shoptet cca půl roku a věčně mi tam něco nefunguje ,navíc reakce a ochota jejich podpory je příšerná !!!

už se pomalu koukám po něčem jiném