Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (692 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Gabriela Pokorná
Gabriela Pokorná 08.03.2016
5 / 5

Jednoduché ovládání, přehledné, super!

E-shop: www.petrkukac.com

Tomáš Bachorík
Tomáš Bachorík 07.03.2016
5 / 5

Zatiaľ úplná spokojnosť - funguje, eshop som nastavil za niekoľko večerov. Niekoľko (plus mínus 10) mojich dotazov na helpdesk bolo zodpovedaných v podstate obratom a okrem jedného všetky aj na prvý pokus správne. Ten jeden na druhý pokus :)

Prostredie mi príde intuitívne a zrozumiteľné. Oceňujem návody, možno by sa mi hodilo viac info o správnom využití / nastavení základného SEO.

E-shop: www.mydlareniluzia.sk

Romana Szabo
Romana Szabo 07.03.2016
4 / 5

Ze shoptetem jsem spokojena.

Jako laik na věci přicházím postupně. A vcelku bych přivítala službu, kdy by byla pomoc s nastavením, že to nastavíte za mě Vy .

Ale jinak DOPORUČUJI.

E-shop: www.lecivekonopi-sabi.cz

Miroslav Kudrna
Miroslav Kudrna 07.03.2016
5 / 5

Shoptet.cz

Nebudu hodnotit funkce, vzhled a celé řešení e-shopu od Shoptetu, koneckonců všechna pronajímaná řešení si jsou v lecčems podobná a téměř bez výjimky má každý možnost si je předem bezplatně vyzkoušet.

To, co chci vyzdvihnout, je vynikající technická podpora a opravdu platný a fungující Helpdesk. Za půl roku provozu našeho e-shopu na platformě Shoptet jsme je vyzkoušeli nesčetněkrát – ne snad pro technické nedostatky řešení, ale spíše pro dotazy a ujištění, a přístup Helpdesku byl ve všech případech exkluzivní. Rychlá a přesná nápověda, okamžité a korektní řešení (opravdový „problém“ jsme řešili 2× – a zvláště tehdy provozovatel e-shopu ocení fundovanou odpověď a rychlý návrh a provedení opravy).

Gratulujeme si, že jsme si pro rozvoj našeho e-shopu vybrali Shoptet a i díky skvělému Helpdesku a celkovému přístupu k inovacím a rozvoji celého řešení má a i nadále bude mít naši důvěru.

E-shop: www.hafhaf-shop.cz

Daniel Obdržálek - Velba.cz
Daniel Obdržálek - Velba.cz 07.03.2016
4 / 5

Děkuji za snahu, věnovanou při řešení technického problému. Nakonec se vše povedlo a funguje jak má.

E-shop: www.velba.cz

Tomas
Tomas 06.03.2016
5 / 5

Vytvoreni eshopu je jednoduche a vse je velmi prehledne

Roman Vavřina
Roman Vavřina 04.03.2016
5 / 5

Vytvoření e-shopu u Shoptet je jednoduché, všude je spousta rad a návodů. Když si stejně člověk neví rady tak stačí napsat na podporu a v krátkém čase dostane odpověď. Je to skvělé!

E-shop: www.italskelahudky.net

Klára
Klára 04.03.2016
4 / 5

Shoptet je dle meho skvele reseni pro zacinajici eshopare i pro ty co funguji dele. Ma spoustu moznosti i cenovych variant za poplatky. Nejvic me presvedcila administrace, ktera je prehledna, jednoducha s dostatecnou napovedou. Kdyz uz jsem si nevedla rady, poradili z helpdesku. Graficke reseni a sablony jsou z jisteho hlediska limitujici, ale myslim, ze si kazdy najde to co mu sedi. Jsou moderni a uzivatelsky prijemne. Variabilita nastaveni je uz na vas.

E-shop: www.mlekovky.cz

v.vencl@seznam.cz
v.vencl@seznam.cz 03.03.2016
5 / 5

Jsem spokojený ze všech hledisek. Administrace eshopu je přehledná. Na help-desku jsou ochotní poradit. Spousta funkci za rozumné peníze.

E-shop: www.tynadraw.cz

Ivan Kříz
Ivan Kříz 03.03.2016
5 / 5

S klidným srdcem doporučuji na e-shop řešení od Shoptetu. Jsem u nich třetím rokem a zatím velká spokojenost. Oceňuji hlavně možnost nakonfigurovat si e-shop dle svých požadavků, výběr modulů je opravdu obrovský, platíte tak jen za to, co opravdu využijete. Skvělá a rychlá je i podpora. Děkuji ;-)

E-shop: www.sativashop.cz

Tomáš
Tomáš 02.03.2016
5 / 5

Vyzkoušeli jsme 4 poskytovatele internetových obchodů a následně zakotvili u Shoptetu, který se o naše obchody příkladně stará. S předstihem reagují na všechny změny partnerských služeb, včas nás informují a v rekordních časech řeší naše požadavky. Nechejte se také rozmazlit od Shoptetu:)

Vaše behani.cz / behanie.sk

E-shop: www.behani.cz

Alexandr Macek
Alexandr Macek 01.03.2016
5 / 5

Velmi dobré e-shopové řešení hlavně pro ty, co nechtějí hned na začátku investovat desítky tisíc za výstavbu a spuštění. Pokud nejste uživatel Lama, který umí sotva zapnout počítač, pak si s obchodem od Shoptetu snadno poradíte.

A když přece dojde na okamžiky nouze, helpdesk Shoptetu funguje skvěle, takže vás nikdo nenechá ve štychu.

E-shop: www.postavme.cz