Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (968 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Nikola Procházková
Nikola Procházková 02.02.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Začínali jsme původně na jiných stránkách, po srovnání funkcí a uživatelských možností jsme se rozhodli pro shoptet. Získání odpovědí na otázky ohledně provozu, sdílení, propojení a ostatních důležitých informací nemůže být jednodušší. :)

E-shop: www.naxies.cz

  • Video návody
Zuzana Deniz
Zuzana Deniz 28.01.2021
4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Mám svůj první e-shop. Reklama shoptetu na to, že můžete mít svůj e-shop do 15minut je velice klamavy. Trvalo mi 3-4 týdny ne, jsem e-ship nastavila, vybrala barvy, napíšu, doplnila obchodní podmínky, produkty, popisky, fotky.. atd. Zákaznický servis je fajn, ale stálo se mi několikrát že jsem se nemohla dovolat. Nastalo opravdu alespoň 10 situaci kdy jsem netušila kde co prenastavit, abych udála ceny dopravy na Slovensko, změnila šablony velikosti. Máte to promakane, ale pro obyčejného smrtelníka je dost teple zke se vyznat co kdea jak má být nastaveno. Plus další kreativní věci jako design- musela jsme platit profikum aby mi nastavili co bylo potřeba, sama bych to nedokázala. Taky profíci museli použít kódování aby mi vytvořili oroklikavavi stránky. Změnili nápisy, posunuli logo aby bylo přehledne. Spoustu věcí si sama neudělám, včetně nastavení propojení s heutekou, Google, atd. Cena - uf! Netušila jsem, že vaše business nabídka na stránkách je bez dph. Velice klamava informace. Opravdu sjem měsíc žila v tom, že budu platit 1100kc, a nakonec je z toho 1400kc. Plus chcete další poplatky za další "služby" či "doplňky" navíc. Už tak je to dost peněz vědět že musíte měsíčně vydela 1600kc abyste poplatila provoz e-shopu a platební bránu. Jinak jsem spokojená. Porsdili sjte mi vždycky super. A když už člověk trochu ví co dělá, tak to nastavení má logiku. Jen ten začátek nenejtezsi!

E-shop: Www.sidar.cz

Blanka
Blanka 21.01.2021
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 4 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Podpora funguje dobře. Jeden námět: ocenili bychom, kdybyste se na naše stránky podívali vaším profesionálním pohledem a napsali nám, co je na první pohled třeba upravit. Nám začátečníkům by to dodalo potřebnou sebedůvěru a klid. Děkujeme.

E-shop: www.brimoon.cz

Petr
Petr 20.01.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Je mi 25 let a tohle je můj 2. e-shop. Zatím co první e-shop jsem si dělal komplet sám a trvalo mi to půl roku, zde jsem měl e-shop za noc hotový.

E-shop: www.polickarna.cz

  • Rychlé řešení potřeby
  • Hezké šablony
  • Super redakční systém
  • Lokalizovaná služba
  • Napojení na spoustu služem
  • Maličko svázané ruce s designem, ale určitě i to jde nějak vyřešit
Libor Vavrinik
Libor Vavrinik 16.01.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vše co jsem vždy potřeboval jste mne pomohli, vyšli vstříc a vždy vaše pomoc proběhla rychle a fundovane.

E-shop: Delimo.cz

  • Zkušení zaměstnanci hodně pomohou. Moc vstřícní a rychlí.
  • Pracovní doba shoptetu je pro mne krátká.
Marek Dlouhý
Marek Dlouhý 14.01.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Se shoptet máme již delší zkušenost. Je to kvalitní a dobře odladěný eshop s hromadou možností a nastavení. Navíc je možné zakoupit spousty pluginů buď jednorázově nebo měsíčním poplatkem.

E-shop: www.eshop-sperku.cz/

  • Rychlost
  • Kvalita
  • Podpora
  • Cena některých rozšíření
Ondřej Fuchs
Ondřej Fuchs 11.01.2021
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Pár věcí by šlo udělat jinak, lépe, logičtěji, ale jinak dobrej systém. Varianty lze vkládat pouze do celkového množství cca 500 , což třeba u textilu je naprosto nemožné. Lepší by bylo prostě nastavit si rolovací menu a dál to neřešit. Ne vždy potřebuje mít každá varianta vlastní kod, stačilo by to jen jako přívlastek. Díky tomuto nesmyslnému omezení nemohu nabídnout všechny velikosti na www.trikomalovanky.cz , protože to bobtná do neskutečných rozměrů. Díky tomu je také velmi obtížné produkt přecenit, protože člověk musí označit třeba 400 položek, i když přeceňuje vlastně jen jednu, která může mít více přívlastků.

  • Velmi malé možnosti u vytváření variant produktů. Chtělo by to i možnost jen doplňkových možností, které by se nezapočítávali do vygenerovaných variant produktů, je to zbytečné a rozšířilo by to možnosti.
  • Naprosto nesmyslně řešené zaílání e-mailů, především jejich nastavování na rúzných místech v administraci, míst na jednom místě. Hodně dlouho jsem nemohl ani najít kam vložit číslo účtu. Schováno naprosto nelogicky.
Michal Jirkovský 22.01.2021

Ondřeji, mockrát děkujeme za zpětnou vazbu!

Zjišťoval jsem, jak máte prodej nastaven a napadlo mě, že byste mohl zvážit doplněk https://doplnky.shoptet.cz/parametricke-filtry , který by Vám mohl pomoci s uspořádáním produktů. Eshopy s velkým počtem kombinací ho často využívají, tak na něj mrkněte, třeba se bude hodit.

Pokud by ani to nebylo ono, napište nám prosím rovnou na info@shoptet.cz, kde se Vám moji kolegové pokusí vymyslet nějaké jiné řešení.

Postupně se rovněž snažíme zjednodušovat orientaci v administraci a rozumím, že zejména novým uživatelům mohou být některé z pokročilých funkcí schované na více místech, především kvůli komplexnosti nastavení a možností. Věřím však, že po nějakém čase se vyznáte, a kdyby přeci jen bylo třeba, určitě se na nás obraťte, rádi vše vysvětlíme.

Ať se daří! :slightly_smiling_face:

Michal Jirkovský

Technical Support Teamleader

Shoptet.cz

Eva
Eva 06.01.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Pro mě jakožto úplného nováčka je práce v Shoptetu jednoduchá a 99% odpovědí na mé otázky jsem našla v nápovědě a zbytek mi byl zodpovězen jejich zákaznickým servisem.

Až na pár detailů , které si myslím, že by šly vylepšit (např. u variant produktů by se nemusely jednotlivé možnosti sčítat do celkové skladové zásoby) jsem zatím spokojená. Cena je lehce vyšší, než u jiných zprostředkovatelů, protože je třeba si dokoupit doplňky, aby eshop fungoval aspoň na nějaké úrovni.

I tak jsem si ale zvolila Shoptet, protože po porovnávání funkcí s jeho konkurenty vyšel nejlépe.

E-shop: www.byevka.cz

  • Přehlednost
  • Zákaznický servis
  • V nápovědě najdete odpovědi skoro na vše
  • Vše je skvěle popsáno
  • Jednoduché upravování
  • Výběr šablon
  • Jednoduché a rychlé propojení s jinými portály a vlastní doménou
  • Cena
  • Nutnost dokoupit si doplňky
Švestka René
Švestka René 05.01.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 3 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsem v celku spokojen některé přídavné funkce jsou ale moc drahé třeba implementace platební online brány. Administrace v pořádku i návody při situaci kdy si člověk neví rady jsou příjemným doplňkem.

E-shop: www.microstore.cz

  • Nastavení systému
  • Rychlost spuštění
  • Některé zásuvné moduly jsou zbytečně drahé
Kristýna
Kristýna 04.01.2021
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Mám na shoptetu e-shop ani ne rok a z daleka nemám aktivní všechny funkce, které nabízí.

Občas mi přijde trochu nepřehledné uspořádání kategorií pro úpravy. Jinak vše funguje bezchybně!

Jan Nečas
Jan Nečas 02.01.2021
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 3 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Pro nováčka je vše obtížné, zvláště když v tomto není moc bystrý, což platí o mně. Ocenil bych větší zákaznickou podporu. Externí spolupracovnice sice trochu pomohla, ale většinou jsem se musel prokousat sám-alespoň se toho více naučím :-). Shopteťácká podpora taky nestihá, mají toho asi moc.

E-shop: www.cyklocontent.cz

  • Po tom co se do toho člověk dostane, tak zjistí, že je je to jednoduché, intuitivní. Cena fajn.
  • Chtělo by to výrazně zlepšit podporu začínajícím zákazníkům.
Miroslav Lebl
Miroslav Lebl 28.12.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

fungujeme zatím krátce, zkušenosti máme pozitivní. Dosud jsme nenarazil na žádný závazný nedostatek či neochotu

E-shop: zverimex.cz