Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet a.s.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.72 / 5 (936 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Jiří Moravec
Jiří Moravec 20.11.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jsme sice na začátku, ale zatím spokojeni :-) Spolupráce při založení e-shopu byla skvělá. Mohu doporučit.

E-shop: www.ateliermoravec.cz

Kateřina Polívková
Kateřina Polívková 17.11.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Dobře, že se ptáte. Já chtěla sama psát. Díky vašim nápovědám a poradcům (v podobě článků) jsem opravdu všechno zvládla sama. Včetně technický záležitostí, což teda úplně nechápu, že si mi to fakt povedlo. Musela jsem to solavit lahví vína! Sice ještě není úplně hotovo, ale to asi nebude jen tak. Mám pořád spoustu dalších nápadů.

Ale eshop vypadá dobře, funguje taky dobře. A hlavně mám pocit, že se na vás můžu obrátit, kdyby bylo třeba. A to je asi nejvíc! Takže fakt díky!

No ještě mne čeká SEO, to se trochu bojím... :-)

E-shop: www.dobrevune.online/

  • Téměř dokonalá nápověda i pro laika. Příjemné ovládání. Možnost jednoduchými postupy vytvořit originální eshop. Přednastavené funkce.
  • Minimální. Jen občas trochu déle trvalo, než jsem pochopila rady v článcích. ALe to je možná moje mínus... Ehmm. :-)
Monika
Monika 16.11.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

E-shop mám v ostrém provozu asi dva týdny, za ten čas musím říct, že všechno hezky funguje. Samozřejme stále se učím a přícházím na nové věci, kterých je tady spousta a to mě na to baví. Několikrát jsem se už obrátila na zákazníckou podporu, která funguje skvěle, vždy poradili a odepsali rychle (děkuji). Za mě spokojenost vysoká :)

E-shop: www.maiel.cz/

  • jednoduchosť, zákaznícka podpora, možnosť dokoupiť doplňky,
Antonín Šrajer
Antonín Šrajer 16.11.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Vytvořil jsem si plně funkční e-shop za týden, včetně propojení s marketingovými platformami. Všechno bylo až neuvěřitelně jednoduché a pro člověka z praxe, který ví, kolik starostí s tím může být, když si necháváte dělat e-shop na míru, to je najednou příjemná změna. Shoptet stoprocentně doporučuji všem, kteří se chtějí pustit do nového projektu. Snadno vytvoříte, propojíte se vším co potřebujete a e-shop jede! Jedinečná příležitost jak vyzkoušet, zda mají Vaše produkty potenciál prosadit se v e-commerce. Díky moc, Shoptet týme.

E-shop: www.arrivee.cz

  • Jednoduchost
  • Rychlost
  • Perfektní nápověda
  • Napojení na Google, Seznam, Heureku, Zboží a desítky další na pár kliknutí
Eliška Alturbanová
Eliška Alturbanová 15.11.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Hodnotím z pohledu naprostého laika, proto může být hodnocení v oblasti funkcí a uživatelské přívětivosti zkresleno. Jsem ovšem naprosto spokojená.

E-shop: www.sperkyek.cz

Zdenka Kosková
Zdenka Kosková 06.11.2020
4.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jako grafik velmi ocenuji moznosti prizpusobovat sablony a pomocí doplnku radikalne menit vzhled webu. Co neni jasne na prvni dobrou, to se da dohledat v napovede a navodech. Navody jsou velmi prehledne a jasne. Kdyz byla potřeba udělat změny nad ramec sablony, podpora reagovala rychle a objasnila mi problem. Krasna prace, jsem nadmiru spokojena, dekuji.

Jedina vytka: pro novacky ve shoptetu muze byt prekvapeni, ze vetsina funkci dostupnych ve zkusebni verzi zmizi pri prechodu na basic tarif. Mozna by pomohlo nejake predvoleni "balicku" funkci podle toho, jaky tarif si zakaznich chce po naplneni eshopu zvolit. Mnoho veci jsem nastavovala zbytecne a naopak jsem jine musela prekopat, protoze jsem byla v systemu novacek...

E-shop: www.hezu.cz/

  • napojeni na zasilkovnu
  • prehledne vyrizovani objednavek
  • pokladna v ramci administracniho prostredi pro prodej na pobocce
  • nutnost ohlidat si, jake funkce budu mit ve verzi "naostro", aby se nenastavovaly v trial verzi zbytečně
Ilona Kyselová 10.11.2020

Dobrý den scháním někoho kdo mi založí e-shop zdarma kde by si lidé mohli objednávat mé zboží děkují za radu

Tomáš Slaba
Tomáš Slaba 27.10.2020
3.6 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 3 ]
  • Cena[ 2 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 3 ]

Hodně jsem byl překvapen o kolik funkcí (doplňků) jsem přišel když jsem přešel ze zkušební verze na tarif basic.

E-shop: www.destram.cz

  • uživatelské prostředí, vzhled, podpora
  • málo doplňků u tarifu basic
Martin Hlaváč
Martin Hlaváč 27.10.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Tak já jsem již Shoptet partnerem v oblasti online marketingu, takže na Shoptetu mám vícero klientů, platformu dobře znám a umím s ní. Proto jsem si zde založil i vlastní eshop. Můj komentář je tedy asi trochu neobjektivní.

E-shop: www.popartobrazy.cz/

  • funkčnost doplňků, rychlá implementace
Pavla Seidlová
Pavla Seidlová 26.10.2020
4.2 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 4 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Občas je náročné se vyznat ve spravování eshopu, ale máte super nápovědi, podle kterých se mi většinou podaří docílit svého co je potřeba. Pouze některé nápovědi tuším nejsou aktuální, konrétně u napojování sociálních sítí.

E-shop: www.mpfashion.cz/

Petr Hirsch
Petr Hirsch 20.10.2020
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jedná se o druhý e-shop, který na shoptetu nastavuji a opět se potvrzuje, že v jednoduchosti je krása. Rychlé, intuitivní a přehledné. Do testovací fáze se mi podařilo eshop připravit za dva dny.

E-shop: obchod.ultreia.cz/

  • intuitivní nastavení
  • přehledné
  • v základní verzi pro otestování zdarma
  • moderní vzhled šablon
  • responzivní
Adam Holub
Adam Holub 19.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Jak se říká. Za málo peněz dost muziky.

Rychlé a příjemné jednání na zákaznické lince i přes e-mail.

Jan Korbel
Jan Korbel 16.10.2020
4.4 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 4 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 4 ]

Vynikající komunikace s podporou. Někdy vypadá nelogicky umístění nějakého nastavení. Chybí mi nápověda u některých polí například u skladu nebo cen. Je to moje deformace z logistiky, že znám různé systémy a nevím, jak se která volba bude zde na pozadí chovat. Ale určitě si stojím za tím, že shoptet je fakt špička.

E-shop: eshop.vektoring.cz