Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (661 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Paar
Michal Paar 06.04.2016
5 / 5

možnost e-shopu zdarma nemá konkurenci

E-shopy: www.hoosty.cz/, 91274.myshoptet.com/

Jan Velek
Jan Velek 06.04.2016
5 / 5

Skvělý přístup a komunikace. Není co vytknout.

E-shop: www.iamoriginal.cz

Petr Mikulec
Petr Mikulec 06.04.2016
5 / 5

Moc děkuji za podporu a pomoc. Oceňuji nadstandardní přístup a rychle řešení požadavků.

E-shop: www.mujpapir.cz

Ing.Josef Böhm
Ing.Josef Böhm 06.04.2016
5 / 5

Slečna Aneta Šinoglová je velmi ochotná. Opakovaně mi odpovídala na mé dotazy a dovedla mě k správnému cíli.

E-shop: www.bohm-nosice.cz

Miroslav Škvarka
Miroslav Škvarka 06.04.2016
5 / 5

E-shop jsem si zdarma vyzkoušel a vzhled, nastavení stránek i celková administrace je skvělá a za nabízenou cenu bezkonkurenční. Rozhodně doporučuji.

E-shop: www.rm-unisport.cz

Jan Tomeček
Jan Tomeček 05.04.2016
4 / 5

Jednoduché, rychlé a přehledné. Vhodné i pro úplné začátečníky.

Zbyněk
Zbyněk 03.04.2016
5 / 5

rychlá a příjemná komunikace. Vše, co jsme řešili, tak k max. spokojenosti. Řešení od Shopetu je jednoduché a mě velmi vyhovuje. Jen tak dál!

E-shop: www.dobrykram.cz

Václav Čižmař
Václav Čižmař 01.04.2016
5 / 5

Hledal jsem řešení pro předvedení nového produktu. Využil jsem nabídku od Shoptetu ve variantě FREE se šablonou Echo. Byl jsem mile překvapen a jsem spokojen s výsledkem.

Zkoušel jsem i jiné nabídky, ale nebylo to ono.

Děkuji a přeji celému týmu Shoptetu mnoho úspěchů v další práci pro lidi. Verze FREE je velice dobrý tah.

E-shop: www.velikonocni-vajicko.cz

Petr Korbička
Petr Korbička 31.03.2016
5 / 5

Vyřešení požadavku s přesunem domény - na jedničku.

E-shop: www.gorilla-tape.cz

Jan Kubišta
Jan Kubišta 30.03.2016
5 / 5

Přešel jsem od konkurence NetDirect kde jakékoliv změny a novinky ve světě internetového prodeje byl velký problém. U Shoptetu jsem krátce, ale mohu zatím říct že super.... jen tak dál ! Tady si připadám jako zákazník o kterého společnost má zájem.

E-shop: www.upejska.cz

Radek Kysela
Radek Kysela 29.03.2016
5 / 5

Tým lidí, kteří vědí co dělají a dělají to dobře

E-shop: www.maximvlaky.cz

Martin Hruška
Martin Hruška 29.03.2016
1 / 5

Na začátek dobré,

ale pokud se chcete rozvíjet tak rozhodně ne !

Mnoho technických chyb a nestabilní server navíc velmi snadno přetížitelné FTP, některé soubory i po nahrání na ftp nejdou spustit /stáhnout.

Technická podpora dělá jako by ticket neexistoval - prostě ostuda.

Aukro modul funkční tak napůl(nefunkční automatické znovuvystavení a propagace)

Z pokročílých funkcí chybí:

Anglická verze eshopu, nemožnost prodat bez dph na ičo do evropské unie, Hlídací pes, zobrazování Datumu doručení.Automatické připomenutí objednávky u osobního odběru, a mohl bych pokračovat, ale to je plýtvání slovy.

Vsázím svoje boty, že dřív mi odpoví sem nějaký marketingový poradce než na můj ticket ohledně ftp a nefunkčních souborů.

Souhrn :

Shoptet má skvělý marketing a umí lidi ukecat, navíc si dost recenzí nejspíš píše sám, což mi vadí.

Technické provedení je slabší a po telefonu Vám garantuji, že neporadí, pořád odkazuj na ticketovací systém.

Katka Dvořáková Shoptet.cz 29.03.2016

Dobrý den, Martine,

mrzí mě, že máte takovou zkušenost, kterou popisujete. Žádné tickety, které klienti zasílají, neigronujeme, všechny řešíme - valnou většinu řádově v hodinách, nejpozději však do dvou pracovních dnů. Je možné, že na svou odpověď čekáte déle, pokud jste ji zasílal teď během svátků. Pokud mi napíšete doménu nebo číslo ticketu, osobně na něj dohlédnu. Bohužel se mi jej nedaří dle Vašeho jména ani zmiňovaného obsahu takový ticket dohledat a odkaz na svůj e-shop jste zde nevložil.

Co se funkcí, které Vám chybí, týče, tak veškerý přehled je na našich stránkách https://www.shoptet.cz/cenik-modulu/, stejně jako je možné si je bezplatně vyzkoušet. Každý má tedy dopředu dokonalý přehled o možnostech, které náš systém nabízí. A díky rychlému vývoji spoustu funkcí často a hlavně zdarma přidáváme do sytému.

Co se recenzí týče, nemohu souhlasit. Jak vidíte sám, všechny recenze píší naši zákazníci s odkazem na svůj e-shop. Máte tak možnost zjistit na každého z nich kontakt a velmi snadno si platnost recenze ověřit. Nemáme potřebu ani důvod psát si recenze sami, naši spokojení zákazníci to zvládají sami.

Děkuji a budu se těšit na Vaši zprávu,

s přátelským pozdravem

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitelka Shoptet.cz

Radek Šindelář 18.04.2016

Osobně mám Ticket #934444 - Nefunkcni ftp - Miroslav Kubát od 6.4.2016 otevřený a bez reakce! Dnes máme 18.4. a žádné svátky nejsou. Pracujeme na eshopu společně s programátorem již přes měsíc a stále není hotovo, spoustu věcí nefunguje jak by mělo!

Kateřina Stanislava Dvořáková 29.04.2016

Dobrý den, Radku,

dívám se na ticket #934444, který zmiňujete.

Posílal jste ho 6.4. ve 21.29, kolega Vám na něj ještě týž den ve 23.47 odepisoval. Nicméně se dívám, že informace i přes to ale v odpovědi byla neúplná a kolega omylem ticket neponechal otevřený. Za to se omlouvám. Mirkovi jsem ticket zaurgovala, bude Vás co nejdříve kontaktovat.

Pro urychlení k samotnému obsahu ticketu (tím nechci ale support přenášet sem) - chování, které popisujete, je chtěné. Pro novou verzi je tam ten otazník třeba dát. Pro více informací prosím počkejte na Mirkovu odpověď.

Děkuji za pochopení a přeji hezký konec týdne přeji,

s pozdravem

Kateřina Stanislava Dvořáková, obchodní ředitelka