Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.74 / 5 (636 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martina Šmídová
Martina Šmídová 17.03.2016
5 / 5

Eshop od Shoptetu budu mít rok, z počátku jsem tápala i v některých triviálnostech, ale vždy se mi podpora snažila vyjít vstříc a poradit (i když si asi museli někdy ťukat na čelo :)). Jsem spokojená jak s rychlostí odezvy podpory, tak i s funkcionalitama v administraci. Přestože nemám moc času se eshopu věnovat naplno, ovládání je pro mě jednoduché a dost intuitivní. Jedná se o krabicové řešení, ale když možnosti "krabice" eshopu srovnám s tím profi paskvilem na míru, který máme v práci, tak je to nebe a dudy. Možná shoptet nepatří mezi low cost řešení, ale díky různým šablonám, nastavením, propojením vám ve finále ušetří čas. Navíc mi přijde vzhledově hodně moderní a prostě líbivý, což ne všechny eshopy mají. A každá hodina, kterou nemusíte věnovat přílišné administraci, ale obchodu, se prostě vyplatí. Takže za mě jednoznačně doporučuji.

E-shop: www.milvaproducts.cz

Milan Vejlupek
Milan Vejlupek 17.03.2016
5 / 5

Po týdnu zatím spokojenost

E-shop: lakeball.cz

Lukáš Novotný
Lukáš Novotný 14.03.2016
5 / 5

S Shoptetem spolupracujeme už 5 let a jsme spokojeni. Člověk musí počítat s tím, že si pronajímá "krabicové řešení", které má svá omezení, ale ty jsou vyváženy pravidelnou aktualizací a přidáváním funkcí bez navýšení ceny. Samozřejmě bych si přál, kdyby vývoj nových funkcí byl podle mých přání, ale chápu, že nejsem jediný zákazník. Služba běží stabilně a výpadků moc není. Zásadní chyby se opraví zpravidla hned, ostatní do dvou dnů.

E-shop: www.sleepcentrum.cz

Vlasta Sedláčková
Vlasta Sedláčková 14.03.2016
5 / 5

Jsem spokojená s prací podpory, pohotová a vždy mi vytrhne trn z paty. Od samého počátku co jsem u Shoptetu jsem spokojená, a rozhodně s odstupem času můžu zhodnotit i to, že jsem nešlápla ve výběru e shopového řešení vedle a vsadila jsem na správného koníka :) děkuji všem a zdravím celý tým včetně šerifa

Lucia Němečková
Lucia Němečková 14.03.2016
5 / 5

Jsem spokojená s možnostmi, jaké šablony nabízejí a také jsem velice spokojená s podporou shoptetu. Mohu jenom doporučit :-)

E-shop: www.agriotita.com

Jan Falta
Jan Falta 11.03.2016
5 / 5

Byl jsem anti IT talent. Díky přehlednému systému a hlavně jednoduchému už zvládnu během minuty vymazat, upravit a dokonce i přidat produkt a to dokonce ze svého mobilu. Mám možnost být v systému jiné společnosti a něco tam hledat je hrůza. A komunikace ze strany Shoptetu je taky špočková, dokonce i v neděli:)

E-shop: www.levne-povleceni.net

Jiří Tobiáš
Jiří Tobiáš 11.03.2016
5 / 5

Přešel jsem od jiného poskytovatele a zatím jsem se vším spokojený, ceny jsou sice vyšší, ale je zde i vyšší kvalita služeb a komunikace

E-shop: www.hockey4you.cz

Jiří Najman
Jiří Najman 10.03.2016
5 / 5

Mimo přehlednosti, funkčnosti a uživatelské přívětivosti si na řešení shoptet cením přístupu k řešení problémů. Nestává se to často, ale u každého SW se občas něco nepovede. Důležité pro mě je to, že podpora a vývojový tým reaguje rychle, srozumitelně a problémy opravdu řeší. To je pro provoz mého e-shopu jedna z nejdůležitějších věcí. Díky.

E-shop: www.kajakarshop.cz

Martin Sliva
Martin Sliva 09.03.2016
5 / 5

Dobrý den

Doporučuji eshop od shoptet.cz všem zkušeným i nováčkům protože má velmi dobrou a přehlednou administraci, úplně užasnou podporu snad i 24/7. Ale hlavně skoro nic není problém je tam plno funkcí které jiné eshopy vůbec nemají a nebo jsou velmi drahé při dokupování modulů. Osobně jsem vyzkoušel před Shoptetem dvě konkurenční eshopové řešení a docela katastrofa jmenovat nebudu i když bych moc rád aby se už nikdo nenechal napálit jejich reklamou.

Shoptet všem doporučuji, po více jak roce u nich vždy skvělá podpora,pomoc a nebo nějaké programové řešení.

E-shop: www.ladaco.cz

Martin
Martin 09.03.2016
5 / 5

Třetí můj eshop u Shoptetu, a jsou super. Zákaznická podpora vždy vyřešila můj problém.

E-shop: www.chiamix.cz

Robert
Robert 08.03.2016
5 / 5

Vše běží jak má, ovládání jednoduché. Nápověda a administrace přehledná. Spousta možností nastavení a dokoupení modulů z vyšších verzí.

E-shop: www.farmarskykoutek.cz

Jiří Marek
Jiří Marek 08.03.2016
5 / 5

Po zkušenostech s nejrůznějšími open-source systémy jsme se svými projekty zakotvili u Shoptetu a rozhodně toho nelitujeme. Vyplatí se to. Konkrétně pro tento obchod nabízející cihlové obklady jsme si vystačili s verzí Lite, která však nabízí všechny podstatné moduly pro rozjezd menšího obchodu. S růstem e-shopu se dá předpokládat navýšení tarifu, pořád však půjde z mého pohledu o bezkonkurenční poměr kvalita vs. cena. Kvalitní obsah nabízí také jejich blog a průvodce pro začínající online obchodníky.

E-shop: www.obkladynadomy.cz