Recenze a zkušenosti eshopu Shoptet od Shoptet s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.73 / 5 (503 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ondřej Dědič
Ondřej Dědič 29.02.2016
5 / 5

Co se týče Shoptetu, líbí se mi. Samozřejmě je třeba uvažovat jej s ohledem na jeho možnosti. Pokud potřebujete vysokou míru personalizace šablony, administrace, funkcí apod., Shoptet nebude pro Vás ideálním řešením, ale s tím se ani nepočítá.

Je však skvělým odrazovým můstkem do světa podnikání v ecommerce-myšleno tedy pro začínajícího eshopaře.

Nabízí dostačující zázemí pro první rozkoukání se v online světě, umožňuje jednoduché propojení se všemi potřebnými funkcionalitami do začátku (Balíkobot, Mailchimp, platební brána, správa objednávek a faktur, atd...).

Nemluvě o tom, že tým Shoptetu se snaží o neustálé zlepšování služeb a přidávání nových funkcionalit.

Takže: doporučuji Shoptet začínajícím eshopařům-pokud se Vám bude dařit, stejně budete jednou muset přejít na shop na zakázku tak jako tak, do začátku ale dle mého názoru naprosto postačuje-pro takové to vyzkoušení, zda se Váš záměr na trhu uchytí.

E-shop: www.dropr.cz

Jiří Kuboš
Jiří Kuboš 29.02.2016
5 / 5

Po necelém roce musím řešení Shoptet hodnotit velice kladně... Přívětivé ovládání a administrace eshopu jsou velká plus, ale to největší je jejich podpora, která mi vždy rychle a kvalitně pomůže, za což jim vřele děkuji.

E-shop: Ledky-svitidla.cz

Kamil Schwarz
Kamil Schwarz 29.02.2016
5 / 5

V začátcích našeho podnikání jsme se samozřejmě nevyvarovali mnoha chyb, ale volba Shoptetu i s odstupem času patří mezi naše nejlepší rozhodnutí.

Ceníme si zejména dostatečné hloubky nastavení, slušného uživatelského rozhraní, pěkného a zároveň solidně editovatelného výstupu. Naše požadavky jsou řešeny většinou velice ochotně, kvalitně a flexibilně. Když mi jednou bylo řečeno na můj dotaz ohledně vyhledávání - neumíme, ale pracuje se na tom a jakmile to bude, dáme vám vědět - tak jsem se jen pousmál. Když mi po cca 4 měsicích s shoptetu psali, že vyhledávání je vylepšeno a jestli si přeju nastavit, musel jsem smeknout. Systém se navíc stále dynamicky vyvíjí a snaží se proaktivně ulehčovat svým zákazníkum správu shopu. Pokud bych měl poukázat na některé mušky, tak asi systém nápovědy by snesl lepší koncepci. Možná taky nějakou další možnost vzdělávání a poznání systému. Mixem nápověda/novinky/požadavky jsem zatím komplexně do platformy bohužel nepronikl. Celkově hodnotíme velice pozitivně, vůbec si nedovedeme představit, že bychom věci, které řešíme s Shoptetem, řešili s některými předchozími poskytovali shopu.

E-shop: www.espirits.cz

Andres Nunez Castellon
Andres Nunez Castellon 29.02.2016
5 / 5

Je to sice má první zkušenost z vytvářením e-shopu, skvělý přístup, výborná technická podpora, snadná administrace, jsem moc spokojen.

E-shop: https://www.kalhotkydostovky.cz/

Gino Santini
Gino Santini 28.02.2016
4 / 5

Supr,ještě tvořím . Jdou nahrávat v rámci registrace člena kredity k nákupům ?

E-shop: 82999.myshoptet.com

rewolver
rewolver 27.02.2016
4 / 5

Obchod zatím připravujeme na rozjezd, ale funkcionalita a grafika jsou hodně dobré.

Jan Falta
Jan Falta 26.02.2016
5 / 5

Je to sice má první zkušenost z vytvářením e-shopu, ale mohu říct, že jsem na první dojem maximálně spokojený. Ci se týče rad a podpory. Hlavně na laika jsem zvládl vše vytvořit sám a i spustit. Také převod domény apod. Vše je jednoduche a přehledné či srozumitelné a jasné.

E-shop: www.levne-povleceni.net

Barbara Barošová
Barbara Barošová 25.02.2016
5 / 5

Skvělý přístup, výborná technická podpora, snadná administrace, jsem moc spokojená.

E-shop: www.rozlevaneparfemy.cz

MILAN
MILAN 25.02.2016
4 / 5

DOST DOBRÝ !

MILAN

E-shop: 86702.myshoptet.com

Petr
Petr 25.02.2016
5 / 5

Vše je funkční a propracované, udělané pro snadnou obsluhu.

E-shop: www.smajlove.cz

Vlastimil Havelka
Vlastimil Havelka 25.02.2016
5 / 5

Celkově vysoká spokojenost, pokud bych měl něco vypíchnout, byl by to neustálý vývoj jak platformy, tak reakcí na legislativní změny,

E-shop: www.pegashop.cz

Lucie Hrabětová
Lucie Hrabětová 23.02.2016
5 / 5

Velká spokojenost, administrace je přehledná a snadná, pěkné přehledy o výkonu eshopu. Také jsem moc spokojena se zákaznickou podporou, po telefonu či emailu, vždy rychle a srozumitelně poradí, když potřebuji.

E-shop: www.mannequinshop.cz