Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.50 / 5 (84 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ivo Minařík
Ivo Minařík 26.08.2012
5 / 5

E-shop jsme vybírali celkem dlouho. Základními požadavky byly pronájem, vlastní vzhled (ten jsme měli navržený předem), možnost rozšíření o další měny a jazyky a to, aby firma, která stojí za shopem, nebyla jednomužná garážovka. K tomuto základu se v průběhu výběru přidalo i informování o aktuálním stavu skladu (resp. varování při poklesu skladových zásob pod určitou hranici) a nemožnost prodávat zboží, které není skladem. Vzhledem k tomu, že prodáváme vlastní autorskou módu (takže když je model vyprodaný, je vyprodaný opravdu), byl tento požadavek nakonec klíčový.

Vybíral jsem mezi šesti shopy. Některé firmy nedokázaly odpovědět ani na první poptávkový mail. Při výběru jsem prošel řadu demoverzí, byl na dvou předváděních a dvou osobních schůzkách.

Důvody, proč Ready2Go byly celkem jednoduché – bylo jasné, že splňuje naše požadavky, vešli jsme se do ceny, tým v čele s panem Žídkem dobře komunikoval. Navíc jsme už v ceně získali modul slevových kupónů, který se nám velmi hodí.

Implementace proběhla dobře. Samozřejmě se vyskytly zádrhely, už jen kvůli tomu, že na vzhled jsme měli opravdu nestandardní požadavky (podívejte se na www.janaminarikova.cz), ale povedlo se je vyřešit a teď jede shop hladce, tak jak jsme si představovali. Takže – doporučuju.

Radim Kučera
Radim Kučera 15.08.2012
5 / 5

Dle mého názoru je Ready2Go nejlepším možným řešením pronajaté verze e-shopu. Myslel jsem si, že se mu budu muset přizpůsobit, ale zatím to bylo vždy obráceně. Všechny mé požadavky byly zvládnuté nad očekávání. Nejvíce si vážím lidského přístupu a profesionality lidí v Oxy, převážně pana Kafky. To mi pomáhá při každodenní práci a urychluje cestu k naplnění mých cílů. Všem za to velice děkuji.

Pavel Kocourek
Pavel Kocourek 23.07.2012
5 / 5

Spolupráce na řešení jednotlivých prožadavků je na velmi vysoké úrovni. Vstřícnost, pružnost a ochota, to je asi ten správný směr, který je pro nás v tuto chvíli velmi přínosný. Doufám, že spolupráce bude i nadále směřovat tímto směrem a že to spolu "dotáhneme výš" a to k oXyShop 5 a 7.

Alena Vyhnálková
Alena Vyhnálková 16.07.2012
5 / 5

Ze tří různých nabídek jsme si na základě bezplatné prezentace vybrali Ready2Go a jako úplní začátečníci jsme tomu velice rádi, protože bez tak zdatného týmu odborníků s jakým pracujeme,zejména pan Kafka a paní Holomková, bychom neyli schopni naše obchodování rozjet. Jsme sice na samém začátku, ale už nyní oceňujeme výběr e-shopu a dále jej doporučujeme. Help desk je na velmi vysoké úrovni a odpovědi přicházejí se závratnou rychlostí. Děkujeme i za to, že se můžeme naučit novým způsobům i trendům v podnikání.

Hynek Suchodol
Hynek Suchodol 04.07.2012
5 / 5

Několik let jsme používali vlastní řešení, ale vzhledem k růstu jsme byli nuceni přejít na profesionální systém se stabilní podporou. Zvolili jsme R2G, které jsme používali cca rok, ale vzhledem k razantnímu nárůstu a rozšíření prodeje na Slovensko, jsme byli nuceni přejít na vyšší verzi, konkrétně X5, která nám umožnila více zakázkových úprav a rozšíření dle našich požadavků a nestandartních potřeb. Doporučuji R2G každému, kdo to myslí s ecommercí vážně a očekává u pronajatého produktu špičkovou podporu a funkcionalitu. R2G hodnotím jako dobrý start do začátku.

Lukáš Židek 11.07.2012

Děkujeme pane Suchodole za kladné ohodnocení naší práce. Spolupráce s Vámi byla vždy velmi dobrá a přechod na X5 byl dříve nebo později nutností pro Váš dobře rozvíjející obchodní potenciál. Věříme, že své další nové projekty rozběhneme na Ready2Go. Velmi se těším na spolupráci.

Petr K. z Brna
Petr K. z Brna 01.07.2012
5 / 5

S eshopem začínám. Nemám žádné velké zkušenosti. Nemohl jsem si pořídit, žádné levné řešení, protože potřebuji hodně radit a mít možnost si popovídat i o tématech o kterých nic moc nevím. Vždy když zavolám na hotlinku Ready2Go tak se dovolám a hlavně dostanu odpovědi na své "hloupé" otázky. Pan Židek a jeho kolegové odvádějí skvělou práci. Cena je o něco vyšší než jsem na počátku chtěl investovat, ale dostal jsem 3 měsíce eshopu zdarma, tak to mé náklady určitým způsobem kompenzovalo. Jsem rád, že jsem zvolil toto řešení! Doporučuji začátečníkům. Věnují se mi s neskonalou trpělivostí.

Jana Schramlová
Jana Schramlová 03.04.2012
5 / 5

E-shop Ready2Go je přehledný a jednoduchý e-shop, který zvládne obsluhovat i naprostý začátečník. Příznivá cena za velkou kvalitu. Tým odborníků je připraven pomoci jak s grafikou tak i samostatnou obslužností shopu. Na konkrétní dotaz vždy obratem reagují a nabídnou řešení. Jsem s ním maximálně spokojena. Jana :))

Tomáš Hrdina
Tomáš Hrdina 09.11.2011
5 / 5

s eshopem naprostá spokojenost, výborný helpdesk kde vám odpoví i na vaši nejhloupější dotazy :) a obchod prosperuje, kdo není ochotný zaplatit za práci někoho jiného, ať se trápí u "profesionálu" gratis ;)

Lukáš Židek 10.03.2012

Děkujeme pane Hrdino, moc nás těší tento komentář a také si ceníme Vás jako našeho klienta a věříme, že budete s e-shopem i naši podporou i v dalších letech spokojen. Děkujeme team Ready2go

Adorable
Adorable 14.06.2011
2 / 5

Co jako má být ta jejich "akce"?! Prej shop zdarma - přitom chtějí závazek na 12 měsíců! a platbu 2190 předem - tohle je zdarma?! asi mají lidi za d****y... palec dolů

ing. Roman Küršner 11.03.2013

Vážený neznámí, co nemáte ani odvahu se podepsat a jen křičíte "ze tmy"! Toto není e-shop pro úplné začátečníky, kteří teprve hledají co a jak budou prodávat a nemají vůbec představu, zda budou na trhu úspěšní! Je to e-shop pro ty, kteří už mají nějaký ten prodej za sebou a mohou tak zhodnotit, zda je Ready2Go.cz pro ně přínosem, či ne! Ano, není zadarmo a nepatří k nejlevnějším, ale nabízí takové možnosti a zázemí, že zaručí vysoký nárůst prodeje, který hravě pokryje náklady s pronájmem - ale musíte mít co prodávat!

Vaše kritika není na místě, když nemáte dostatečné zkušenosti s tímto e-shopem, a zřejmě moc ani s jiným prodejem na e-shopech.

Jirka Č.
Jirka Č. 24.05.2011
5 / 5

Jsem s ready2go.cz velmi spokojena. Skvělá komunikace s podporou !! A přijatelná cena. Udělali mi dobrou nabídku.

Jaromir Velicka
Jaromir Velicka 19.02.2011
1 / 5

Ten shop je katastrofa, nizka cena licence, ale brutalni priplatky za jakykoliv modul, ktery je napr. u FastCentrik.cz zadarmo, muze si to poridit jedine totalne neorientovany amater.

Lukáš Židek 12.03.2012

Dobrý den pane Veličko, děkujeme za udělený komentář a rádi bychom se vás zeptali, o jaké funkce se jedná. Které má Vámi zmíněný FastCentrik zdarma oproti Ready2Go? Myslíte například propojení na Facebook, které je u Ready2go zdarma a u Fastcentriku za příplatek několik tisíc korun? Nebo třeba multiměnovost a multijazyčnost, která je v Ready2Go součástí a u FC si musíte pořídit druhý e-shop (byť se slevou)? Nebo jsou to exporty do cenových porovnávačů, které má Ready2Go zdarma a u FC jsou za příplatek? Děkujeme za doplnění informací.

Petra Járová
Petra Járová 26.05.2010
5 / 5

Pro našeho klienta jsme nasadili tento eshop a klient je velmi spokojen. flexibilní řešení pro mnoho druhů spolupráce. Rychlá komunikace a podpora na špičkové úrovni.