Recenze a zkušenosti eshopu Pronajímaný oXyShop od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.53 / 5 (81 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Alena Vyhnálková
Alena Vyhnálková 16.07.2012
5 / 5

Ze tří různých nabídek jsme si na základě bezplatné prezentace vybrali Ready2Go a jako úplní začátečníci jsme tomu velice rádi, protože bez tak zdatného týmu odborníků s jakým pracujeme,zejména pan Kafka a paní Holomková, bychom neyli schopni naše obchodování rozjet. Jsme sice na samém začátku, ale už nyní oceňujeme výběr e-shopu a dále jej doporučujeme. Help desk je na velmi vysoké úrovni a odpovědi přicházejí se závratnou rychlostí. Děkujeme i za to, že se můžeme naučit novým způsobům i trendům v podnikání.

Hynek Suchodol
Hynek Suchodol 04.07.2012
5 / 5

Několik let jsme používali vlastní řešení, ale vzhledem k růstu jsme byli nuceni přejít na profesionální systém se stabilní podporou. Zvolili jsme R2G, které jsme používali cca rok, ale vzhledem k razantnímu nárůstu a rozšíření prodeje na Slovensko, jsme byli nuceni přejít na vyšší verzi, konkrétně X5, která nám umožnila více zakázkových úprav a rozšíření dle našich požadavků a nestandartních potřeb. Doporučuji R2G každému, kdo to myslí s ecommercí vážně a očekává u pronajatého produktu špičkovou podporu a funkcionalitu. R2G hodnotím jako dobrý start do začátku.

Lukáš Židek 11.07.2012

Děkujeme pane Suchodole za kladné ohodnocení naší práce. Spolupráce s Vámi byla vždy velmi dobrá a přechod na X5 byl dříve nebo později nutností pro Váš dobře rozvíjející obchodní potenciál. Věříme, že své další nové projekty rozběhneme na Ready2Go. Velmi se těším na spolupráci.

Petr K. z Brna
Petr K. z Brna 01.07.2012
5 / 5

S eshopem začínám. Nemám žádné velké zkušenosti. Nemohl jsem si pořídit, žádné levné řešení, protože potřebuji hodně radit a mít možnost si popovídat i o tématech o kterých nic moc nevím. Vždy když zavolám na hotlinku Ready2Go tak se dovolám a hlavně dostanu odpovědi na své "hloupé" otázky. Pan Židek a jeho kolegové odvádějí skvělou práci. Cena je o něco vyšší než jsem na počátku chtěl investovat, ale dostal jsem 3 měsíce eshopu zdarma, tak to mé náklady určitým způsobem kompenzovalo. Jsem rád, že jsem zvolil toto řešení! Doporučuji začátečníkům. Věnují se mi s neskonalou trpělivostí.

Jana Schramlová
Jana Schramlová 03.04.2012
5 / 5

E-shop Ready2Go je přehledný a jednoduchý e-shop, který zvládne obsluhovat i naprostý začátečník. Příznivá cena za velkou kvalitu. Tým odborníků je připraven pomoci jak s grafikou tak i samostatnou obslužností shopu. Na konkrétní dotaz vždy obratem reagují a nabídnou řešení. Jsem s ním maximálně spokojena. Jana :))

Tomáš Hrdina
Tomáš Hrdina 09.11.2011
5 / 5

s eshopem naprostá spokojenost, výborný helpdesk kde vám odpoví i na vaši nejhloupější dotazy :) a obchod prosperuje, kdo není ochotný zaplatit za práci někoho jiného, ať se trápí u "profesionálu" gratis ;)

Lukáš Židek 10.03.2012

Děkujeme pane Hrdino, moc nás těší tento komentář a také si ceníme Vás jako našeho klienta a věříme, že budete s e-shopem i naši podporou i v dalších letech spokojen. Děkujeme team Ready2go

Adorable
Adorable 14.06.2011
2 / 5

Co jako má být ta jejich "akce"?! Prej shop zdarma - přitom chtějí závazek na 12 měsíců! a platbu 2190 předem - tohle je zdarma?! asi mají lidi za d****y... palec dolů

ing. Roman Küršner 11.03.2013

Vážený neznámí, co nemáte ani odvahu se podepsat a jen křičíte "ze tmy"! Toto není e-shop pro úplné začátečníky, kteří teprve hledají co a jak budou prodávat a nemají vůbec představu, zda budou na trhu úspěšní! Je to e-shop pro ty, kteří už mají nějaký ten prodej za sebou a mohou tak zhodnotit, zda je Ready2Go.cz pro ně přínosem, či ne! Ano, není zadarmo a nepatří k nejlevnějším, ale nabízí takové možnosti a zázemí, že zaručí vysoký nárůst prodeje, který hravě pokryje náklady s pronájmem - ale musíte mít co prodávat!

Vaše kritika není na místě, když nemáte dostatečné zkušenosti s tímto e-shopem, a zřejmě moc ani s jiným prodejem na e-shopech.

Jirka Č.
Jirka Č. 24.05.2011
5 / 5

Jsem s ready2go.cz velmi spokojena. Skvělá komunikace s podporou !! A přijatelná cena. Udělali mi dobrou nabídku.

Jaromir Velicka
Jaromir Velicka 19.02.2011
1 / 5

Ten shop je katastrofa, nizka cena licence, ale brutalni priplatky za jakykoliv modul, ktery je napr. u FastCentrik.cz zadarmo, muze si to poridit jedine totalne neorientovany amater.

Lukáš Židek 12.03.2012

Dobrý den pane Veličko, děkujeme za udělený komentář a rádi bychom se vás zeptali, o jaké funkce se jedná. Které má Vámi zmíněný FastCentrik zdarma oproti Ready2Go? Myslíte například propojení na Facebook, které je u Ready2go zdarma a u Fastcentriku za příplatek několik tisíc korun? Nebo třeba multiměnovost a multijazyčnost, která je v Ready2Go součástí a u FC si musíte pořídit druhý e-shop (byť se slevou)? Nebo jsou to exporty do cenových porovnávačů, které má Ready2Go zdarma a u FC jsou za příplatek? Děkujeme za doplnění informací.

Petra Járová
Petra Járová 26.05.2010
5 / 5

Pro našeho klienta jsme nasadili tento eshop a klient je velmi spokojen. flexibilní řešení pro mnoho druhů spolupráce. Rychlá komunikace a podpora na špičkové úrovni.