Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.35 / 5 (38 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Mirek
Mirek 29.12.2014
5 / 5

Za nas vse ok, maximalne vyhovujici eshopove reseni.

Jindra
Jindra 30.06.2014
5 / 5

S nejnovější verzi jsem hodně spokojený. Skvělý vzhled, responzivní design, množství funkcí, rozšířitelnost, vše česky a zdarma :) Určitě doporučuju.

Gustav Ducháček
Gustav Ducháček 21.11.2013
4 / 5

Provozujeme Prestu pár měsíců a zatím vše OK. Chtělo to trochu poupravit základní šablonu, přikoupit pár modulů, ale funguje to. Hlavně to je zadarmo.

www.elegancedoruky.cz

Roman 31.07.2014

může se zeptat, to co jste vytvořili se Vám opravdu líbí? :)

Tomáš 30.03.2015

Katastrofa... :-)

Mirek
Mirek 02.03.2013
5 / 5

Prestashop jednoznacne doporucuji, zejmena pro jeho pomer cena/kvalita. Dále je zde možnost nasavit ai shop přesně podle sebe - design + moduly. Pokud budete chtit s necim pomoct nebo predelat, rad Vam pomohu...

Helena 31.01.2015

Dobrý den, hledáme člověka, který umí pracovat s Prestashopem, aby dokončil nastavení stránek, eshopu... mohl byste se nám, prosím, ozvat? Děkuji

Barbora Vlnová 05.03.2015

Zdravím,

uvažuji o koupení šablony v prestashopu a vytvoření nového eshopu. Chci se zeptat, jak je například s generováním automatických emailu, faktur a zejména pak generování feedu pro heureku atp.

Děkuju,

Barbora Vlnová

šárka 24.07.2015

Mirku dobrý den, moc ráda si nechám pomoct, v PS jsem úplně ztracená. Šárka

sarka.seifertova@gmail.com

Vlasta Slajer 21.01.2016

Ahoj,potrebuji eshop a chci zkusit prestashop.Muzes mne stim pomoci?Dej vedet na cene se urcite dohodnem.

vlasta.slajer@seznam.cz

tel.603218675

T.Kara 25.02.2016

Dobrý den.

Chystám se otevřít e.shop. Líbí se mi tento.

http://www.svistici.cz/content/4-kontakt

Jsem úplný laik ale mám přátelé, kteří jsou s počítačem velmi zdatní a pomůžou mi. Nicméně sehnat takovouto hotovou šablonu asi není jen tak, musí se udělat. Co byste mi poradil?

Samotný provoz(přidávání sortimentu) se potom již naučím, jde mi zprovoznění.

Velmi děkuji za radu.

Arnost Mladek 19.12.2016

Dobrý večer Mirku,

vyuzivam Tve nabidky na pripadnou radu. Nainstaloval jsem si PrestaShop na WebHostingu ale po bezproblemove instalaci namohu zalozit produkt. Po vyplneni udaju se stanka bez jakychkoli error hlaseni vrati do puvodniho stavu a produkt se v katalogu neobjeví, jedine co lze udelat je copie produktu ale opet bez mozne editace. Nevim bohuizel jak dal postupovat, pro mne je to nyní K.O. faktor, bez vyreseni nemohu pokracovat.

Predem dekuji za pripadnou radu nebo nazor.

S pozdravem

Arnost

Andrej Stas
Andrej Stas 29.09.2012
5 / 5

Výborný zoznam, no zaslúži si po čase aktualizáciu - od Prestashop 1.5 je pridaná i podpora multishopu.

Tom
Tom 07.06.2012
3 / 5

Presta vypadá uživatelsky přívětivě, ale když tam člověk narazí na problém, že něco třeba v češtině zrovna nefunguje, je v nezáviděníhodné situaci - bez české podpory, odkázán na dlouhá hledání ve fórech. Jediná poměrně hnusná a pomalá šablona zdarma, pokud chce člověk něco aspoň v jiné barvě, tak tvrdě platí. Raději asi jít do českého, mírně placeného programu, ale s jistotou, odzkoušenou češtinou, podporou a nějakou základní uživatelskou modifikací šablony (např. jen barvy). Jsem tedy celkově po mírném počátečním nadšení zklamán.

Jennifer
Jennifer 26.04.2012
5 / 5

Zatím jsem spokojena. Momentálně je nejlepší z těch co jsem vyzkoušela, hodně modulů a funkcí, jednoduché ovládání. Prostě a jednoduše super.

www.panska-kosmetika.cz
www.panska-kosmetika.cz 07.07.2011
5 / 5

Musím říct, že jsem s PrestaShopem max. spokojen. Ze začátku si říkáte jaké různé funkce by člověk chtěl a pak zjistí, že mu stačí základ a řešit moduly atd je dobré až to přijde. Takže presta super, zatím mi stačí. www.panska-kosmetika.cz

Katarina dosova 28.09.2015

Tvoja stranka je hacknuta, chcela som sa podivat ale nefunguje. vies o tom?

Kathaira
Kathaira 11.10.2010
4 / 5

Vzhľadom na veľké hardwarové nároky Magenta je Prestashop naozaj najlepšou voľbou spomedzi voľne stiahnuteľných eshopov. Má síce svoje muchy, ale tie sa dajú prispôsobiť a chýbajúce veci dokúpiť. Odporúčam :)

Trta
Trta 22.09.2010
5 / 5

Po dlouhém zkoušení všech možných free eshopů (snad kromě Magenta)jsem zkončil u Presty a až na pár mušek je to docela dobrý základ pro fungující shop :-)

Jiří Novotný
Jiří Novotný 17.09.2010
5 / 5

Po dlouhém vybírání kdy jsem váhal mezi OpenCart a dalšími půjdu do Presty. Je v ní sice řada drobných problémů s češtinou apod., ale komunita je aktivní a spousta věcí jde opravit.

JJ
JJ 15.07.2010
5 / 5

Zatím dobré