Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.36 / 5 (33 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Tom
Tom 07.06.2012
3 / 5

Presta vypadá uživatelsky přívětivě, ale když tam člověk narazí na problém, že něco třeba v češtině zrovna nefunguje, je v nezáviděníhodné situaci - bez české podpory, odkázán na dlouhá hledání ve fórech. Jediná poměrně hnusná a pomalá šablona zdarma, pokud chce člověk něco aspoň v jiné barvě, tak tvrdě platí. Raději asi jít do českého, mírně placeného programu, ale s jistotou, odzkoušenou češtinou, podporou a nějakou základní uživatelskou modifikací šablony (např. jen barvy). Jsem tedy celkově po mírném počátečním nadšení zklamán.

Jennifer
Jennifer 26.04.2012
5 / 5

Zatím jsem spokojena. Momentálně je nejlepší z těch co jsem vyzkoušela, hodně modulů a funkcí, jednoduché ovládání. Prostě a jednoduše super.

www.panska-kosmetika.cz
www.panska-kosmetika.cz 07.07.2011
5 / 5

Musím říct, že jsem s PrestaShopem max. spokojen. Ze začátku si říkáte jaké různé funkce by člověk chtěl a pak zjistí, že mu stačí základ a řešit moduly atd je dobré až to přijde. Takže presta super, zatím mi stačí. www.panska-kosmetika.cz

Katarina dosova 28.09.2015

Tvoja stranka je hacknuta, chcela som sa podivat ale nefunguje. vies o tom?

Kathaira
Kathaira 11.10.2010
4 / 5

Vzhľadom na veľké hardwarové nároky Magenta je Prestashop naozaj najlepšou voľbou spomedzi voľne stiahnuteľných eshopov. Má síce svoje muchy, ale tie sa dajú prispôsobiť a chýbajúce veci dokúpiť. Odporúčam :)

Trta
Trta 22.09.2010
5 / 5

Po dlouhém zkoušení všech možných free eshopů (snad kromě Magenta)jsem zkončil u Presty a až na pár mušek je to docela dobrý základ pro fungující shop :-)

Jiří Novotný
Jiří Novotný 17.09.2010
5 / 5

Po dlouhém vybírání kdy jsem váhal mezi OpenCart a dalšími půjdu do Presty. Je v ní sice řada drobných problémů s češtinou apod., ale komunita je aktivní a spousta věcí jde opravit.

JJ
JJ 15.07.2010
5 / 5

Zatím dobré

Petra Jabůrková
Petra Jabůrková 02.06.2010
4 / 5

Docela mě zklamali někteří prodejci komerčního SW, je to drahé, nepříliš ochotní prodejci atd. Takže začneme asi s Prestashopem zdarma a když to půjde, necháme si na něj dodělat extra šablonu a některé moduly, kteér v základní verzi nejsou.

boss
boss 22.09.2009
5 / 5

PrestaShop je podle mne nejlepsi open-source reseni. Jsem s nim maximalne spokojen. Vrele doporucuju.