Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.36 / 5 (33 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

majo
majo 14.02.2016
5 / 5

chce to chvilu času , kym sa zoznámite s prestou, je to naviac niečo čo sa neustále vyvíja. Množstvo doplnkov, modulov ale aj rad ďaľších užívateľov z celého sveta, je na nezaplatenie. Odišli sme od platenej formy e-shopu preto, (nemenujem) lebo nam jednoducho množstvo funkcionalí, ktoré ponúkala presta už dávno, nevedel v danom čase vôbec poskytnut...

E-shop: www.g-factory.sk/sk/

Jiří Štencek
Jiří Štencek 11.01.2016
4 / 5

Na systému PrestaShop provozujeme náš hodinky eshop Helveti.cz. Hodně jsme si jej upravili, ale do základu byl fajn. Uměl vše, co jsme potřebovali. Existuje také celá řada modulů, která je přizpůsobená českému trhu (heuréka, zbozi.cz, atd).

Pro všechny nováčky velmi doporučuji začít tou nejnovější verzí 1.6, ve které se toho spoustu zlepšilo a například rychlost už není tak problematická.

Držím palce!

E-shop: www.helveti.cz

tomas
tomas 06.11.2015
4 / 5

S Prestashopem jsme spokojeni, je tam spousty věcí, které si může zkušený programátor udělat podle sebe.

Nyní prodáváme na starmy.cz módní pánské, dámské oblečení a doplňky.

E-shop: starmy.cz

Michal
Michal 31.10.2015
5 / 5

Prestashop asi to nejlepší free řešení pro každý eshop SEO dlouhé adresy - to všechno má googlík rád...

E-shop: www.pelisky-oblecky.cz/

Standa
Standa 08.01.2015
1 / 5

jak již říkal kolega dříve .. když tam člověk narazí na problém, že něco třeba v češtině zrovna nefunguje, je v nezáviděníhodné situaci - bez české podpory, odkázán na dlouhá hledání ve fórech. Jediná poměrně hnusná a pomalá šablona zdarma, pokud chce člověk něco aspoň v jiné barvě, tak tvrdě platí.

kdo neni technicky zdatný, nedoporučuji... strávíte nad tím spoustu času a výsledek neprofesionální ..

Jana
Jana 07.01.2015
5 / 5

Prodáváme přes Prestashop kontaktní čočky a není problém.

Karel
Karel 07.01.2015
5 / 5

Super eshop, je potřeba ale hodně věcí dodělat a dokoupit.

Mirek
Mirek 29.12.2014
5 / 5

Za nas vse ok, maximalne vyhovujici eshopove reseni.

Jindra
Jindra 30.06.2014
5 / 5

S nejnovější verzi jsem hodně spokojený. Skvělý vzhled, responzivní design, množství funkcí, rozšířitelnost, vše česky a zdarma :) Určitě doporučuju.

Gustav Ducháček
Gustav Ducháček 21.11.2013
4 / 5

Provozujeme Prestu pár měsíců a zatím vše OK. Chtělo to trochu poupravit základní šablonu, přikoupit pár modulů, ale funguje to. Hlavně to je zadarmo.

www.elegancedoruky.cz

Roman 31.07.2014

může se zeptat, to co jste vytvořili se Vám opravdu líbí? :)

Tomáš 30.03.2015

Katastrofa... :-)

Mirek
Mirek 02.03.2013
5 / 5

Prestashop jednoznacne doporucuji, zejmena pro jeho pomer cena/kvalita. Dále je zde možnost nasavit ai shop přesně podle sebe - design + moduly. Pokud budete chtit s necim pomoct nebo predelat, rad Vam pomohu...

Helena 31.01.2015

Dobrý den, hledáme člověka, který umí pracovat s Prestashopem, aby dokončil nastavení stránek, eshopu... mohl byste se nám, prosím, ozvat? Děkuji

Barbora Vlnová 05.03.2015

Zdravím,

uvažuji o koupení šablony v prestashopu a vytvoření nového eshopu. Chci se zeptat, jak je například s generováním automatických emailu, faktur a zejména pak generování feedu pro heureku atp.

Děkuju,

Barbora Vlnová

šárka 24.07.2015

Mirku dobrý den, moc ráda si nechám pomoct, v PS jsem úplně ztracená. Šárka

sarka.seifertova@gmail.com

Vlasta Slajer 21.01.2016

Ahoj,potrebuji eshop a chci zkusit prestashop.Muzes mne stim pomoci?Dej vedet na cene se urcite dohodnem.

vlasta.slajer@seznam.cz

tel.603218675

T.Kara 25.02.2016

Dobrý den.

Chystám se otevřít e.shop. Líbí se mi tento.

http://www.svistici.cz/content/4-kontakt

Jsem úplný laik ale mám přátelé, kteří jsou s počítačem velmi zdatní a pomůžou mi. Nicméně sehnat takovouto hotovou šablonu asi není jen tak, musí se udělat. Co byste mi poradil?

Samotný provoz(přidávání sortimentu) se potom již naučím, jde mi zprovoznění.

Velmi děkuji za radu.

Arnost Mladek 19.12.2016

Dobrý večer Mirku,

vyuzivam Tve nabidky na pripadnou radu. Nainstaloval jsem si PrestaShop na WebHostingu ale po bezproblemove instalaci namohu zalozit produkt. Po vyplneni udaju se stanka bez jakychkoli error hlaseni vrati do puvodniho stavu a produkt se v katalogu neobjeví, jedine co lze udelat je copie produktu ale opet bez mozne editace. Nevim bohuizel jak dal postupovat, pro mne je to nyní K.O. faktor, bez vyreseni nemohu pokracovat.

Predem dekuji za pripadnou radu nebo nazor.

S pozdravem

Arnost

Andrej Stas
Andrej Stas 29.09.2012
5 / 5

Výborný zoznam, no zaslúži si po čase aktualizáciu - od Prestashop 1.5 je pridaná i podpora multishopu.