Recenze a zkušenosti eshopu PrestaShop od PrestaShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.35 / 5 (38 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Stejskal
Michal Stejskal 31.05.2016
5 / 5

Prestashop můžu s klidným svědomím doporučit všem co hledají kvalitní opensource řešení. Po prvotním odladění za nás naprostá spokojenost.

Stanislav
Stanislav 21.05.2016
5 / 5

Maximalni spokojenost, skoušeli jsme i jine systemi ale prestashop = TOP

Kvalita za skvělou cenu

radek
radek 22.04.2016
1 / 5

Prestashop (a jiné open source řešení) vypadají na první pohled lákavě. I na ten druhý pohled. Jejich základ je přeci zdarma, proč do toho nejít? Ale jak to tak se zdáním bývá - klamou. A to i v tomto případu. Základ je sice zdarma, ale jeho provoz, další úpravy (a jejich udržování), bezpečnostní opravy, záplaty, lokalizace pro český trh, a pak další aktualizace (která vám třeba smaže vaše překlady) a po nich opětovné opravy, záplaty a další česká lokalizace,… to vše musíte vykomunikovat se svým programátorem (pokud sami neprogramujete), s grafikem (pokud nejste grafikem), s kodérem (pokud sami nekódujete) atd. - a to vám z tohoto zdánlivě zdarma systému dělají ve finále vlastně docela drahý špás. Časově, finančně, a to nemluvím o nervech, které jsem do toho dal. Měl jsem u nich e-shop s chovatelskými potřebami (dřív, než se s takovými e-shopy pro chovatele roztrhl pytel) a už bych do toho podruhé nešel.

Soňa
Soňa 17.04.2016
1 / 5

Pokud nejste technicky typ, tak pro vas presta neni vubec vhodny system. Je pravda, ze vetsinu veci dohledate na internetu, ale i tak po dlouhych pripravach a spouste praci nebude vysledek ani zdaleka profesionalni. A ke vsemu ze zakladnich a zdarma sablon si nevyberete a za vsechno osatni budete muset zaplatit. Nedoporucuji.

Vladimír
Vladimír 08.04.2016
5 / 5

Mám kolegy a kolegyně, kteří PrestaShop velmi chválí a úspěšně používají. My sice používáme jiný systém, ale kdybych zakládal jiný projekt, PrestaShop zkusím

E-shop: www.bombastus.cz

majo
majo 14.02.2016
5 / 5

chce to chvilu času , kym sa zoznámite s prestou, je to naviac niečo čo sa neustále vyvíja. Množstvo doplnkov, modulov ale aj rad ďaľších užívateľov z celého sveta, je na nezaplatenie. Odišli sme od platenej formy e-shopu preto, (nemenujem) lebo nam jednoducho množstvo funkcionalí, ktoré ponúkala presta už dávno, nevedel v danom čase vôbec poskytnut...

E-shop: www.g-factory.sk/sk/

Jiří Štencek
Jiří Štencek 11.01.2016
4 / 5

Na systému PrestaShop provozujeme náš hodinky eshop Helveti.cz. Hodně jsme si jej upravili, ale do základu byl fajn. Uměl vše, co jsme potřebovali. Existuje také celá řada modulů, která je přizpůsobená českému trhu (heuréka, zbozi.cz, atd).

Pro všechny nováčky velmi doporučuji začít tou nejnovější verzí 1.6, ve které se toho spoustu zlepšilo a například rychlost už není tak problematická.

Držím palce!

E-shop: www.helveti.cz

tomas
tomas 06.11.2015
4 / 5

S Prestashopem jsme spokojeni, je tam spousty věcí, které si může zkušený programátor udělat podle sebe.

Nyní prodáváme na starmy.cz módní pánské, dámské oblečení a doplňky.

E-shop: starmy.cz

Michal
Michal 31.10.2015
5 / 5

Prestashop asi to nejlepší free řešení pro každý eshop SEO dlouhé adresy - to všechno má googlík rád...

E-shop: www.pelisky-oblecky.cz/

Standa
Standa 08.01.2015
1 / 5

jak již říkal kolega dříve .. když tam člověk narazí na problém, že něco třeba v češtině zrovna nefunguje, je v nezáviděníhodné situaci - bez české podpory, odkázán na dlouhá hledání ve fórech. Jediná poměrně hnusná a pomalá šablona zdarma, pokud chce člověk něco aspoň v jiné barvě, tak tvrdě platí.

kdo neni technicky zdatný, nedoporučuji... strávíte nad tím spoustu času a výsledek neprofesionální ..

Jana
Jana 07.01.2015
5 / 5

Prodáváme přes Prestashop kontaktní čočky a není problém.

Karel
Karel 07.01.2015
5 / 5

Super eshop, je potřeba ale hodně věcí dodělat a dokoupit.