Recenze a zkušenosti eshopu oXyShop na míru od oXyShop

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
3.57 / 5 (14 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Filip Piwowarczik
Filip Piwowarczik 25.01.2019
5 / 5

U společnosti oXyShop provozujeme e-shop na míru a spolupracujeme také v on-line marketingu.

Díky tomu, že máme tým online marketingu a technické řešení e-shopu pod jednou střechou, došlo k velkému posunu ve výkonu e-shopu.

Efektivita výkonnostních kampaní na Google se meziročně ztrojnásobila a provedlo se mnoho změn v marketingové strategii.

Je pro nás důležité, že máme k dispozici vlastního projektového manažera, který řeší veškeré naše požadavky rychle a operativně, včetně

neustálého vývoje pro zrychlení celého e-shopu.

E-shop: www.fotolab.cz/eshop

Jindřich Ráček
Jindřich Ráček 24.01.2019
4 / 5

S oXy Online spolupracujeme od roku 2013. Začínali jsme na R2G dnes pronajímány e-shop, postupem času jsme přešli na řešení na míru. Prioritou bylo propojení e-shopu s ERP systémem. Vždy nám vyšli maximálně vstříc a nikdy jsme neslyšeli, že něco nejde. Šlo jen o to za kolik :-) Za těch několik let spolupráce se známe s mnoha pracovníky osobně, a málokde potkáte tak vstřícné lidi. S klidným svědomím mohu oXy Online doporučit.

E-shop: www.specialhobby.eu

Petr Ošlejšek
Petr Ošlejšek 22.01.2019
5 / 5

Po předchozí špatné zkušeností s jinou společností, kdy se nám v jednom okamžiku úplně rozsypal eshop bylo jasné, že tato spolupráce nebude to pravé ořechové. Dostal jsem pověření, jakožto správce webu a markeťák k vytvoření užšího listu dodavatelů, jenž by mohli tato kritéria splňovat. Ve výběrovém řízení oXy zabodovalo zejména dobrou prezentací, pokrytím funkcionalit českého eshopového online trhu a silným partnerem jako je CZC.cz, jenž jsme společně s dalšími velkými eshopy brali jako inspiraci.

Vše šlo jako po másle, od prvního kontaktu až po vydefinování projektu a zahájení práce včetně grafického návrhu šlo velmi rychle. Dokonce jeho vytvoření zabralo méně času a dodavatel vyhověl s dřívějším datem dodání před sezónou – což však samozřejmě mělo daň v podobě neodladění eshopu – to se ale později dohnalo. Komunikace s oxyshopem probíhá téměř na 1čku, pouze v pár případech je doba realizace či reakce delší.

Pouze bych vytknul strukturu zadávání a realizaci požadavků jinak je osobní dojem ze spolupráce dobrý, oxyshop komunikuje, vyhoví v požadavcích, realizuje.

E-shop: www.ferdus.cz

Petr Běloch
Petr Běloch 24.01.2018
2 / 5

Zde v diskusi je víc než zřetelné, které recenze jsou "autorsky" připravené od oxyshopu a které od skutečných lidí. Bohužel, už nyní ve fázi přípravy podkladů pro eshop, se musím přiklonit spíše na stranu zákazníků a to i přesto, že např. CZC nebo DECODOMA jsou velmi pěkné reference, které mě dost inspirují. Ze strany Oxyshopu však necítím zájem něco extra řešit. Naservírovali mi demo, které mi nevyhovuje, posílají číslované newslettery, které absolutně neodpovídají tomu, co chci právě řešit, neptají se na požadavky, jaké na eshop klademe. Jednoduše skutečný zájem nulový. Pro mě jako hlavního realizátora eshopu se tím Oxyshop odsouvá na spodní příčky v seznamu providerů.

E-shop: www.europack.cz

Martin Kafka 04.04.2018

Dobrý den, pane Bělochu,

děkuji za reakci a dovolím si trošku rozvést to, co jsme společně řešili.

Na začátku jste měl zájem o řešení na míru, kde ovšem po úvodním telefonátu s obchodníkem z řešení na míru jste se spíše klaněl z důvodu ceny díla k řešení pronajímanému, kde se pokusíme pro vás vymyslet optimální funkcionalitu nákupu po kusech a množstevních slevách dle vašich specifik. Bylo vám nainstalován standardní demoshop se základní funkcionalitou a na něm jsme si ukazovali, co lze řešit a jak jsme se schopni přiblížit vašim požadavkům. Bohužel vám naše navrhované řešeni nevyhovovalo a proto jsme se dohodli dále v potenciální spolupráci nepokračovat, jelikož ani jedno řešení nebylo pro vás optimální. Newslettery vám mimochodem chodily stejně jako každému klientovi, který u nás poptá DEMO. Tzn. obsah má povahu výukovou, aby se klient naučil ovládat oXyShop co nejpraktičtěji.

Mrzí mne, že jsme vám nebyli schopni vyjít vstříc.

Ondřej Velička
Ondřej Velička 12.02.2017
1 / 5

Absolutně katastrofální eshop a přístup ze strany Oxy. Začali jsme u pronájmového řešení, kde chyby byly standardně považovány za vlastnost eshopu. Při přechodu na zakázkové řešení X5 nám byly slibovány hory doly, ale skutečnost byla opět stejná jako u pronájmu. Oxy už nás stálo statisíce, ale práce tomu absolutně neodpovídá. Přístup katastrofální, pořád se vyskytují nové a nové chyby, které by u tak drahého řešení být rozhodně neměly. Jejich oprava trvá neskutečně dlouho a zakázkové úpravy? O tom raději pomlčím, opět děs a hrůza. Výpadky webu za poslední měsíc byly 3. Prosím všechny potenciální zákazníky, aby se této společnosti vyhnuli obloukem, za ty nervy to nestojí. Tudy opravdu nevede cesta, pokud to s eshopem myslíte vážně.

E-shop: www.dobrytextil.cz

Eliška Flasarová - oXyShop 15.02.2017

Hezký den pane Veličko,

děkuji za Váš příspěvek a děkuji za něj i přesto, že je negativní a komunikuje Vaši rozladěnost. A děkuji i za telefonát, který jsme dnes spolu realizovali.

Věřím, že v dalších společných krocích, které budou dle dohody probíhat, najdeme uspokojivé řešení.

Věřím také, že oXyShop je spolehlivým a správným partnerem pro e-commerce řešení.

Přeji hezký den.

Eliška Flasarová - oXyShop

Ondřej 01.12.2017

Naprosto souhlasím. Oxy je katastrofa a varují všechny, kdo by chtěli Eshop od Oxy, aby tak nedělali.

vojta
vojta 16.12.2016
1 / 5

Arogantní přístup. Nikdy není chyba na jejich straně, omluvy se samozřejmě nedočkáte. Ještě jsme neměli měsíc bez nějaké reklamace na funkčnost. Nemají za nic žádnou zodpovědnost, tu celou hážou pouze na vás. Rozhodně lituji, že jsme se nechali navnadit slovy, jak nic není problém. Bohužel je problém skoro vše.

Helena
Helena 10.10.2016
1 / 5

Věčně něco co by mělo jí nejde, to co si myslíte, že by mělo standardně jít si musíte stejně připlatit. Záměrně ze začátku zakazují indexaci Vašich stránek, abyste si od nich nechali dělat marketing, až když jim platíte marketing, tak indexaci pustí a pak se vychloubají, jak Vás dostali na lepší pozice. Myslela jsem, že takový "gigant" jedná slušně, ale opak je pravdou. Raději někam jinam. Jo a všechno jim trvá věky, přidat jednoduchý kód třeba 14 dní, a vám běží čas a peníze...

E-shop: www.radejinereknu.cz

Jaroslav Kozlík
Jaroslav Kozlík 19.08.2015
5 / 5

S přechodem na oXyShop X5 jsme spokojeni ; tato platforma nám nabízí možnost dalšího růstu a neomezené možnosti úprav dle konkrétních požadavků. Bezproblémová komunikace, vstřícné jednání, mohu doporučit.

E-shop: www.ksporting.cz

Pavol Masaryk
Pavol Masaryk 03.07.2015
5 / 5

So spoločnosťou oXy Online spolupracujeme už dlhšiu dobu. Spoločnosť sme si vybrali aby nám navrhla kompletné nové riešenie pre našu spoločnosť spolu s vývojom nového konketoru pre náš špecifický skladový systém. Od začiatku spolupráce sme boli presvedčený, že naša voľba bola správna. Spoločnosť oXy Online pristupuje k svojej práci veľmi zodpovedne. E-shop sa nám veľmi dobre rozbehol v Slovenskej aj Ćeskej rpeublike. Aktuálne sa chystáme na dalšie inovácie v spolupráci s oXy Online.

E-shop: www.kovian.sk

Petra Demlová
Petra Demlová 04.12.2014
5 / 5

Ráda bych vyjádřila naši maximální spokojenost s eshopovým řešením od Oxy Online. Eshop decoDoma.cz funguje cca 2,5 roku a za tu dobu se proměnil z malinkého obchodu na eshop střední velikosti. Tento velmi dynamický vývoj zvládáme za podpory Oxy hladce a bez závažnějších problémů. Technický základ funkcí je pro běžný provoz zcela dostačující, podporu pro složitější marketingové akce řešíme na míru nadstavbovými úpravami. Velikou výhodou je dobře fungující help desk, který rychle reaguje na zadané požadavky. Z čistě obchodního hlediska je pro nás Oxy férovým a spolehlivým partnerem, vstřícným při vyjednávání podmínek spolupráce a ochotným se dohodnout k oboustranné spokojenosti.

Jan Musel
Jan Musel 11.06.2014
5 / 5

Jako autorizovaný prodejce značky Nike chceme našim zákazníkům poskytnout maximální komfort online nákupu.

Spolupráce s panem Walderem nás definitivně přesvědčila k tomu, abychom využili řešení oXyShop X5 + online marketing.

Málokterá společnost nabízí tak komplexní řešení, jakým je vytvoření nového e-shopu včetně jeho dlouhodobého rozvoje po

marketingové stránce. V neposlední řadě patří díky našemu projektovému manažerovi panu Martinkovi.

Spolupráci s oXy Online mohu jen a jen doporučit.

Jan Musel z Teamstore s.r.o.

Marek Walder 12.06.2014

Děkuji za chválu. Nicméně pravda je, že e-shopu se daří také právě díky aktivitě pana Musela; řada majitelů e-shopů si stále myslí, že stačí mít e-shop a tím "starosti" končí, ale ve skutečnosti s e-shopem boj teprve začíná a jen ti aktivní zvítězí.

V roce 2012 bylo v ČR 21000 e-shopů, v roce již 37000...při takovém růstu konkurence je asi jasné, že pasivita je cestou do pekel a proto nás právě spolupráce s lidmi jako je pan Musel baví.

Michal 12.06.2014

Nedávno jsem přes Google + četl případovou studii právě o Vašem eshopu. (http://www.oxyshop.cz/ready2go/pripadova-studie-teamstore/novinka )

Vypadá to jako krok správným směrem.

Ondřej 01.12.2017

Naprosto nesouhlasím. Oxy je cesta do záhuby. Jak jste spokojeni níní?

Michal Macourek
Michal Macourek 04.06.2014
5 / 5

Společnost Oxy Online jsme zvolili pro implementaci našeho internetového obchodu FOTOLAB.cz běžící na doméně www.eshop.fotolab.cz.

Rozhodli jsme se na základě výborné spolupráce na dvou vedlejších internetových obchodech FOTO.cz a Album.cz, které již několik let na

dané platformě bezproblémově fungují.

FOTOLAB.cz patří k největším prodejcům fototechniky na českém trhu, z toho důvodu bylo nutné zvolit profesionálního dodavatele, který splní rychle a kvalitně podmínky implementace a který bude pružně reagovat na nové podněty a nápady, které z naší strany přicházejí.

Jediným nedostatkem, který musím vytknout je prodloužení implementace o pár týdnů, na druhé straně díky tomuto průtahu

jsme získali více funkcionalit se kterými se do první fáze nepočítalo.

Na základě našich zkušeností, můžeme Oxy Online doporučit i větším firmám, vše je řešeno profesionálně a na všem se lze individuálně domluvit.