Recenze a zkušenosti eshopu JZShop.cz od Jirsa & Záruba s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.99 / 5 (18 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Martin Kaštan
Martin Kaštan 15.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Rád bych vyzdvihl práci zejména Honzy Záruby a také Jakuba Jirsy. Ne jen, že to dělají moc dobře, ale hlavně mají se mnou svatou trpělivost :) Fantastická podpora. Takže kluci děkuji a jen tak dále. Skvělá práce a za mě i vynikající systém řešení e-shopu včetně administrace.

  • Perfektní podpora
  • Intuitivní ovládání
  • Pěkné a funkční šablony
Lucie Hanušová
Lucie Hanušová 04.03.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

S řešením pro e-shopy od JZShop, jsme nadmíru spokojeni. Používáme již více než rok a vše naprosto bez problémů. Pěkné šablony, jednoduchá obsluha i pro laiky, rychlá podpora, příznivá cena. Není co vytknout! Jsem ráda, že jsem se rozhodla právě pro JZShop.

E-shop: www.priveskynakrk.cz/

Jan Köppl
Jan Köppl 11.02.2021
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Zkoušeli jsme v dávné minulosti různé TOP e-shopové řešení, které jsou na trhu, ale vždy jsme narazili na určité nedokonalosti nebo bariéry. Až po objevení společnosti JZshop jsme konečně našli svatý grál. Toto e-shopové řešení je vhodné jak pro začínající eshopáře, tak i (hlavně) pro firmy, které to myslí s podnikáním vážně.

Vřele a s úctou doporučujeme.

Halířek.cz

E-shop: www.halirek.cz

  • Mimo stovky jiných kladů hlavně skvělá zákaznická podpora.
Dagmar Adamčíková AlysiaCZ
Dagmar Adamčíková AlysiaCZ 23.01.2021
4.8 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 4 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

U společnosti JZshop jsme již několik let a provozujeme zde dva eshopy. Spokojenost, nelze užít vůbec žádná kritická slova. JZshop je pružný, jedná vstřícně a rychle. Tomu, co nabízí Ing. Záruba a Ing. Jirsa opravdu rozumí, umí ihned odpovědět na každou položenou otázku a snadno tak pomohou s každou chybou, kterou člověk v administraci sám omylem provede. Systém JZshop je sice cenově náročnější, ale opravdu prodává. Z naší strany si dovolujeme elektronický e-shopový systém JZshop doporučit.

E-shopy: www.alysiapradlo.cz, www.hancinkramek.cz

  • přehledný a jednoduchý shop
  • funkční systém v češtině
  • technická podpora
  • napojení na dodavatele
  • jazykové mutace
  • multiměnovost
  • API
  • atd.
  • každý systém má své mouchy, ale JZshop vše rychle vyřeší.
  • nic
Jiří Fiala
Jiří Fiala 20.10.2020
5 / 5    
  • Zákaznická podpora[ 5 ]
  • Vlastnosti/funkce[ 5 ]
  • Cena[ 5 ]
  • Spolehlivost[ 5 ]
  • Uživatelská přívětivost[ 5 ]

Tuto společnost s úctou VŘELE DOPORUČUJEME .

Z naší strany absolutní spokojenost a hlavně radost spolupracovat s odborníky,co opravdu umí.

Mají lidský přístup a to je skutečně k nezaplacení.

Podruhé volíme spolupráci s nimi.

A jsme za to velice rádi.

Vltava Labe Media
Vltava Labe Media 25.04.2019
5 / 5

provozujeme u JZ shopu několik eshop řešení a musím říct, že jsme velmi spokojeni. To, že eshop běží tak jak má, bereme v zásadě za samozřejmost.

Ale to, že není nikdy problém dodělat jakékoliv další propojení na naše externí systémy (systémy v rámci centrály) je skutečně super. moc děkujeme

František Vávra
František Vávra 29.10.2018
5 / 5

Jednoduchá a rychlá obsluha e-shopu. Podpora je neuvěřitelná, vždy vstřícní, ochotní. Skvělá spolupráce, neměnil bych.

E-shop: www.iqmatrace.eu

Radek
Radek 04.01.2018
5 / 5

Vždy rychlá a super spolupráce. Naše požadavky hned zapracují. Určitě jsme vybrali dobře a neměnili bychom.

E-shop: www.pranijehrani.cz

Kateřina Fiebigerová
Kateřina Fiebigerová 02.01.2018
5 / 5

Spolupracujeme již nekolik let. Skvělá a rychlá podpora. Pokud byl jakýkoli problém, vzdy jsme spolecne nasli reseni. Oproti jinym mi prijde složitější správa shopu, ale pomer cena vykon výborná. Rada doporučuji.

E-shopy: www.perlomanie.cz, www.sperkysw.eu

Libor Černý
Libor Černý 28.11.2017
5 / 5

Vynikající spolupráce , mohu jen doporučit , zkoušel jsem i shoptet ale poměr cena/výkon a ochota jednoznačně pro JZshop.cz

E-shop: www.rcauta.cz

Ondra
Ondra 10.04.2017
5 / 5

Skvělé pracovní prostředí, nic není nemožné, vše jde zařídit.

Komunakace na jedničku, odpovědi od pana Záruby chodí k mému údivu i v sobotu večer nebo velice brzy ráno.

Doporučuji!

E-shop: goahead.zone

Stanislav 29.01.2019

jen vás eshop jaksi uz nebezi ...

Jiri Boubal
Jiri Boubal 29.03.2017
5 / 5

Zkušenosti jen ty nejlepší, pružnost při řešení podpory, rychlost a vstřícnost. Takto naše spolupráce funguje již 7 let, dekuji.

Doporučuji vřele

E-shop: www.fyto-kosmetika.cz