Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.78 / 5 (111 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ondřej Bašus
Ondřej Bašus 29.07.2017
5 / 5

Začátkem tohoto roku jsem se začal poohlížet po novém eshopovém řešení. Měl jsem jasné požadavky na funkce. Nejvíce funkcí které jsem potřeboval, nabízel systém shoptet a upgates. Další možností bylo nechat si udělat eshop rovnou na míru. Nechtělo se mi ale čekat a platit stovky tisíc.

Nechal jsem si tedy nacenit nějaké úpravy a funkce na míru. U shoptetu jsem měl svůj první eshop. Co jsem si pamatoval, tak úpravy na míru byli extrémně drahé a čekalo se dlouho. Bohužel tomu bylo i tentokrát. Nabídnutá cena byla vysoká, čekání dlouhé. Jednu stěžejní funkci mi nechtěli doimplementovat, že to možná budou dodělávat až za několik měsíců. Úpravy od upgates vycházeli cenově i termínově skvěle. Musím uznat, že jsem byl v tu dobu hodně na vážkách. Shoptet se mi hrozně líbí. Mají špičkovou administraci a spousty skvělých funkcí. Nádherný a lehce nastavitelný front end. Bohužel je eshop špatně řešený, pokud chcete prodávat i do zahraničí (alespoň v tu dobu. Přestože se mi shoptet líbil mnohem více, selský rozum zvítězil. Díky špičkovému řešení jazykových verzí a nejlepšímu hodnocení produktů (motivace pomocí věrnostních bodů) jsem si nakonec vybral upgates.

A vůbec ničeho nelituji. Zákaznická podpora upgates je ukázková podpora, jakou by měla mít každá firma. Reagují bleskově. Napíši dotaz na možnost nějaké úpravy a ceny. Za hodinu přijde odpověď, že už to upravili na testovací verzi, ať to omrknu a když tak mohu rovnou aplikovat na ostrou verzi eshopu.. Když je nějaký problém - občas se to prostě stává - okamžitě vyřeší.

Eshop má skvělé funkce. Eshop je svižný. Kdo je trochu zručný tak si umí udělat i pěkný front end. Pro mně jako lajka trochu složitá administrace, ale dá se to zvládnout. Pro programátory jednoduše upravitelné snad úplně vše. Hlavně výborná cena na to co nabízejí. Jsem naprosto spokojen

E-shop: www.StrongGear.eu

AHOME.CZ
AHOME.CZ 22.06.2017
5 / 5

S volbou Upgates jsem spokojený obzvláště díky zákaznické podpoře, která je pokaždé pružná, ochotná a na výrazně lepší úrovni než jakou mám zkušenost. Celý systém je intuitivní na ovládání a zároveň rozsáhlý svými možnostmi. Doporučuji.

E-shop: ahome.cz

Ladislav Jensik
Ladislav Jensik 04.05.2017
5 / 5

Už jsem viděl plno systémů, ale tohle je jak z jiné planety... všechno o čem jsem si snil je tam vyřešeno a ještě mnohem lépe než jsem si snil. Musím jen chválit, jak přístup podpory, tak kvalitu prací a systému.

E-shop: www.nejkam.cz

Michal Timofejev
Michal Timofejev 13.10.2016
5 / 5

Řešení UPgates jsme zvolili na základě důkladné analýzy trhu a porovnání velkého množství dostupných systému v březnu letošního roku. UPgates vyšel jako jednoznačný vítěz. Dosavadní půlrok ostrého provozu mě utvrdil, že to byla dobrá volba a ani jednou jsem našeho rozhodnutí nelitoval. Cením si především velmi dobrého a logického návrhu systému, skvěle zpracované administrace a neméně zdařilého front endu. Sebelepší systém je ale k ničemu, když Vás dodavatel nechá na holičkám. To se nám u UPgates nikdy nestalo! Technická podpora je naprosto špičková, reaguje okamžitě a všechny problémy řeší obratem. Chyba se totiž může stát, důležitá však je vůle ji napravit. A v tom nemá UPgates konkurenci. Velmi se nám líbí i snaha systém neustále vylepšovat. Nové funkce či zdokonalení přibývají prakticky nepřetržitě a vždy udělají radost. Oceňuji i to, že se UPgates zabývá našimi individuálními požadavky, byť ne vždy je schopný nám vyhovět. Závěrečné shrnutí: Upgates je super systém a super lidé. Určitě zůstaneme věrní.

E-shop: www.detailingpro.cz

Interier-Stejskal
Interier-Stejskal 19.05.2016
5 / 5

Skvělá spolupráce a komunikace s podporou. Za naši firmu můžeme jen doporučit. Interier-Stejskal

E-shop: www.interier-stejskal.cz

Jan Babiš
Jan Babiš 22.04.2016
5 / 5

Nejvyšší spokojenost. Odešel jsem od konkurenčního poskytovatele eshopového řešení a nemůžu si je vynachválit. Profesionální jednání, ve všem mi vyšli vstříc a cena za pronájem a podporu je nesrovnatelně nižší za stejné, ne li lepší řešení. Rozhodující pro mě byla zkostnatělost původního poskytovatele a doporučení dvou mých přátel, kteří také přešli od konkurence a bezmezně mi Upgates doporučovali. Díky chlapi - jen tak dále.

Team Nabytek-Sleva
Team Nabytek-Sleva 18.09.2015
5 / 5

Tady opravdu vědí co dělají !!!!! Stránky naprosto super přehledná a podpora na telefonu neskutečně ochotná a obětavá....chválíme!!!! Je to pro nás nová platforma a chvilku trváš než na vše člověk přijde ale u této společnosti se nemusíte obávat že nepomohou. Za nás dáváme to nejlepší hodnocení a děkujeme za spolupráci zatím.

www.nabytek-sleva.cz

E-shop: nabytek-sleva.cz

Osvald 28.09.2015

zdravím, chtěl jsem se podívat na http://www.nabytek-sleva.cz/ , ale eshop není funkční? Kdepak soudruzi z NDR udělali chybu ? :)

Stejskal
Stejskal 07.09.2015
5 / 5

Díky UPGates platformě se zvýšila prestiž našeho prodeje a dokážeme oslovit více zákazníků.

Spolupráce s podporou naprosto nejlepší jakou jsem kdy zažil a po odzkoušení několik projektů se nám tato spolupráce zalíbila, že plánujeme přechod i pro naše ostatní e-shopy.

Z mého pohledu není konkurence co se týče porovnání ceny-zpracování-přehlednosti-a všech možností včetně podpory!!!

Mohu všem jen doporučit

E-shop: interier-stejskal.cz

Majer Mirek
Majer Mirek 07.07.2015
5 / 5

Výborný systém na tvorbu Eshopu. Jsem moc spokojený a doporučuji.

Majer

Pavel Domin, jednatel
Pavel Domin, jednatel 28.02.2015
5 / 5

S Evici spolupracujeme vice nez 4 roky, zkusenosti mame s nekolika eshopovymi resenimi a UPgates je dle meno nazoru v pomeru cena/vykon bezkonkurencni.

Narozdil od jinych reseni se UPgates neustale vyviji, sleduje trendy a neustale prekvapuje novinkami o kterych se nam u jinych reseni ani nesnilo, zdarma.

Technicka podpora funguje fantasticky, temer vse je vzdy vyreseno obratem a radi Vam pomohou i o vikendu, coz jsem u zadneho jineho poskytovatele nezazil. Zadny pozadavek neni problem nehlede na jeho slozitost. UPgates jsem jiz doporucil nekolika firmam a rad v tom budu pokracovat.

Marcela Brázdilová
Marcela Brázdilová 09.02.2015
5 / 5

Díky UPgates se náš e-shop posunul – došlo k nárůstu obratu a návštěvnost se zdvojnásobila. Za ten rok a půl, co jej používáme, jsme se mezi naší konkurencí dostali na první místo. UPgates je dobrý systém za dobré peníze.

Michal Sádecký
Michal Sádecký 05.02.2015
5 / 5

Na UPgates řešení provozujeme náš internetový obchod GIVE.cz necelé dva roky a jsme naprosto spokojeni. UPgates nabízí intuitivní ovládání celé administrace, snadnou každodenní správu položek a řadu propracovaných funkcí. Oceňuji také servisní podporu, která je velice rychlá a je zdarma resp. je součástí pravidelného měsíčního poplatku. Pro nás velice důležité je také to, že tvůrci UPgates dále vyvíjí. S klidným svědomím mohu toto řešení doporučit.