Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (265 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ladislav Jensik
Ladislav Jensik 04.05.2017
5 / 5

Už jsem viděl plno systémů, ale tohle je jak z jiné planety... všechno o čem jsem si snil je tam vyřešeno a ještě mnohem lépe než jsem si snil. Musím jen chválit, jak přístup podpory, tak kvalitu prací a systému.

E-shop: www.nejkam.cz

Michal Timofejev
Michal Timofejev 13.10.2016
5 / 5

Řešení UPgates jsme zvolili na základě důkladné analýzy trhu a porovnání velkého množství dostupných systému v březnu letošního roku. UPgates vyšel jako jednoznačný vítěz. Dosavadní půlrok ostrého provozu mě utvrdil, že to byla dobrá volba a ani jednou jsem našeho rozhodnutí nelitoval. Cením si především velmi dobrého a logického návrhu systému, skvěle zpracované administrace a neméně zdařilého front endu. Sebelepší systém je ale k ničemu, když Vás dodavatel nechá na holičkám. To se nám u UPgates nikdy nestalo! Technická podpora je naprosto špičková, reaguje okamžitě a všechny problémy řeší obratem. Chyba se totiž může stát, důležitá však je vůle ji napravit. A v tom nemá UPgates konkurenci. Velmi se nám líbí i snaha systém neustále vylepšovat. Nové funkce či zdokonalení přibývají prakticky nepřetržitě a vždy udělají radost. Oceňuji i to, že se UPgates zabývá našimi individuálními požadavky, byť ne vždy je schopný nám vyhovět. Závěrečné shrnutí: Upgates je super systém a super lidé. Určitě zůstaneme věrní.

E-shop: www.detailingpro.cz

Interier-Stejskal
Interier-Stejskal 19.05.2016
5 / 5

Skvělá spolupráce a komunikace s podporou. Za naši firmu můžeme jen doporučit. Interier-Stejskal

E-shop: www.interier-stejskal.cz

Jan Babiš
Jan Babiš 22.04.2016
5 / 5

Nejvyšší spokojenost. Odešel jsem od konkurenčního poskytovatele eshopového řešení a nemůžu si je vynachválit. Profesionální jednání, ve všem mi vyšli vstříc a cena za pronájem a podporu je nesrovnatelně nižší za stejné, ne li lepší řešení. Rozhodující pro mě byla zkostnatělost původního poskytovatele a doporučení dvou mých přátel, kteří také přešli od konkurence a bezmezně mi Upgates doporučovali. Díky chlapi - jen tak dále.

Team Nabytek-Sleva
Team Nabytek-Sleva 18.09.2015
5 / 5

Tady opravdu vědí co dělají !!!!! Stránky naprosto super přehledná a podpora na telefonu neskutečně ochotná a obětavá....chválíme!!!! Je to pro nás nová platforma a chvilku trváš než na vše člověk přijde ale u této společnosti se nemusíte obávat že nepomohou. Za nás dáváme to nejlepší hodnocení a děkujeme za spolupráci zatím.

www.nabytek-sleva.cz

E-shop: nabytek-sleva.cz

Osvald 28.09.2015

zdravím, chtěl jsem se podívat na http://www.nabytek-sleva.cz/ , ale eshop není funkční? Kdepak soudruzi z NDR udělali chybu ? :)

Stejskal
Stejskal 07.09.2015
5 / 5

Díky UPGates platformě se zvýšila prestiž našeho prodeje a dokážeme oslovit více zákazníků.

Spolupráce s podporou naprosto nejlepší jakou jsem kdy zažil a po odzkoušení několik projektů se nám tato spolupráce zalíbila, že plánujeme přechod i pro naše ostatní e-shopy.

Z mého pohledu není konkurence co se týče porovnání ceny-zpracování-přehlednosti-a všech možností včetně podpory!!!

Mohu všem jen doporučit

E-shop: interier-stejskal.cz

Majer Mirek
Majer Mirek 07.07.2015
5 / 5

Výborný systém na tvorbu Eshopu. Jsem moc spokojený a doporučuji.

Majer

Pavel Domin, jednatel
Pavel Domin, jednatel 28.02.2015
5 / 5

S Evici spolupracujeme vice nez 4 roky, zkusenosti mame s nekolika eshopovymi resenimi a UPgates je dle meno nazoru v pomeru cena/vykon bezkonkurencni.

Narozdil od jinych reseni se UPgates neustale vyviji, sleduje trendy a neustale prekvapuje novinkami o kterych se nam u jinych reseni ani nesnilo, zdarma.

Technicka podpora funguje fantasticky, temer vse je vzdy vyreseno obratem a radi Vam pomohou i o vikendu, coz jsem u zadneho jineho poskytovatele nezazil. Zadny pozadavek neni problem nehlede na jeho slozitost. UPgates jsem jiz doporucil nekolika firmam a rad v tom budu pokracovat.

Marcela Brázdilová
Marcela Brázdilová 09.02.2015
5 / 5

Díky UPgates se náš e-shop posunul – došlo k nárůstu obratu a návštěvnost se zdvojnásobila. Za ten rok a půl, co jej používáme, jsme se mezi naší konkurencí dostali na první místo. UPgates je dobrý systém za dobré peníze.

Michal Sádecký
Michal Sádecký 05.02.2015
5 / 5

Na UPgates řešení provozujeme náš internetový obchod GIVE.cz necelé dva roky a jsme naprosto spokojeni. UPgates nabízí intuitivní ovládání celé administrace, snadnou každodenní správu položek a řadu propracovaných funkcí. Oceňuji také servisní podporu, která je velice rychlá a je zdarma resp. je součástí pravidelného měsíčního poplatku. Pro nás velice důležité je také to, že tvůrci UPgates dále vyvíjí. S klidným svědomím mohu toto řešení doporučit.

Michal Cech, jednatel
Michal Cech, jednatel 05.02.2015
5 / 5

S EVici spolupracujeme již od roku 2008. Grafika od firmy nás nadchla a od začátku jsme věděli, že to je to, co hledáme. Jednání s panem Ratajem je výborné, vždy nám vyjde vstříc. Technická podpora řeší požadavky do 24 hodin, standardně tentýž den.

Provozujeme u EVici www.inoptik.cz, www.paintball-jemnice.cz, www.mtb-jemnice.cz.

Administrace je velmi jednoduchá a intuitivní. E-Shop šlape výborně a bez problému i v průběhu Vánoc, kdy je 10-ti násobná návštěvnost. Výborný poměr cena/výkon.

EVici mohu jen doporučit.

Přemysl Obrusník
Přemysl Obrusník 05.02.2015
5 / 5

Obchodování na internetu se věnuji od roku 2006 a od roku 2013 běží náš e-shop na systému UPgates. Úvodní jednání s panem Ratajem probíhala na profesionální úrovni, reakce technické podpory je velmi rychlá, ať už se jedná o technický problém nebo požadavek na úpravu e-shopu. Jako plus bych hodnotil také nárust počtu objednávek, oproti původnímu řešení eshopu, v řádu desítek procent. E-shop na systému UPgates mohu doporučit.