Recenze a zkušenosti eshopu Upgates od EVici webdesign s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.80 / 5 (150 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Michal Zítko
Michal Zítko 24.10.2017
5 / 5

Velice kvalitní "krabicové" e-shopové řešení pro začínající firmy. Hlavní výhody: intuitivní nastavení stránek, přívětivé prostředí, platební brány, napojení na ekonomické systémy, vyhledávací servery, srovnávace, možnost měření konverzí, propojení s eet , široké spektrum dopravy, responzivní design, rychlá odezva stránek. Implementace SSL certifikátu Technická podpora opravdu funguje, zatím vždy vyřešila mé požadavky.

E-shop: www.kitstore.cz

Silvie Smějová
Silvie Smějová 23.10.2017
5 / 5

Naše firma využívá služby Upgates již mnoho let a to bez jakýchkoli problémů. Design stránek lze měnit podle potřeb, vše je založeno na jednoduchém redakčním systému a operativní technické podpoře. Náš eshop je velmi rozsáhlý a i přesto funguje naprosto dokonale.

E-shop: www.nejcinabytek.cz

Ladiczek
Ladiczek 23.10.2017
5 / 5

Nasazoval jsem vlastně 2x a oba klienti si chrochtají blahem, jste mílovými kroky za konkurencí, kde se teprve učí, co je to responsivní design. Díky i otevřenému kódu, použití TWIGu (šablonovacího frameworku), si může každý upravit stránky dle libosti. Vše je je ještě podtrženo hezkou grafikou GUI, kde se člověk neztratí. Takhle to má vypadat. Opravdu služba pro nové 21. století. Díky, že jste.

E-shopy: metmet.cz, glix.cz

Kateřina Maňáková
Kateřina Maňáková 21.10.2017
5 / 5

Je to rok, co jsme začali podnikat a plnit první produkty do eshopu Upgates. Systém je velmi intuitivní a opravdu výkonný. Jedná se jednoznačně o nejlepší řešení pro začínající či pokročilý eshop. Ikdyž nám nějaké funkce chybí, jsme rádi, že nám podpora naslouchá a neustále pracuje na vylepšeních. Co se týče krabicového řešení/pronájmu eshopu, má tento systém sice méně funkcí, ale celkově má obrovský náskok před konkurencí.

E-shopy: www.glix.cz, www.glix.sk, www.glix.ro, www.glixshop.com

Filip H.
Filip H. 20.10.2017
5 / 5

Se službami jsme spokojeni. Oceňujeme rychlé reakce na dotazy / technické problémy. Doporučujeme, jedno z nejlepších řešení na CZ trhu určitě.

E-shop: www.televiznicentrum.cz

Silvie Smějová
Silvie Smějová 19.10.2017
5 / 5

Naprosto skvělý administrační systém s rychle reagující podporou. Vše jednoduché a intuitivní. Projekt jsem začala na zkušební verzi a nyní již mám verzi ostrou. Doporučuji pro malé i velké eshopy.

E-shop: naspejli.cz

Kamil
Kamil 19.10.2017
5 / 5

Se službami Upgates jsme doposud velmi spokojeni. Oceňujeme rychlé reakce technické podpory na naše požadavky a ochotu pomoci.

E-shop: www.topsi.cz

Matej Kovalčík
Matej Kovalčík 19.10.2017
5 / 5

Eshop od UPgates máme online zhruba pol roka, je to náš prvý, takže neviem porovnávať. Ako pozitíva by som vyzdvihol pekný dizajn, užívatelsky priaznivý redakčný systém, a promptnú podporu. Občas sa vyskytne nejaká menšia chyba, ale vďaka spomínanej online podpore sa vždy rýchlo a k spokojnosti vyriešila.

E-shop: www.budsexy.sk

Petr Branc
Petr Branc 19.10.2017
5 / 5

Upgates krabicové řešení které uspokojí i větší eshop, po 8 letech u shopsys s eshopem na míru jsme přešli na upgates a rozhodně nelitujeme. pár věcí u Upgates postrádáme ale opravdu za ten komfort to stojí , rychlost odezvy podpory je skvělá většinou reagují do hodiny a zároveň obratem situaci řeší. Situace u shopsys došla po letech opravdu až třeba k měsíční odezvě většinou bez řešení a když jste našli řešení tak za astronomické ceny s neuvěřitelnou chybovostí programatorů, opravdu této firmě se vyhněte obloukem. Na upgates provozujeme tři eshopy a několik mutací , vše běží jak má, doufám že jim to vydrží. Za nás doporučujeme.

E-shop: www.xtremeshop.cz

Vladimír Dzurko
Vladimír Dzurko 19.10.2017
5 / 5

Prevádzkujeme na upgates eshop už druhý rok a je to oproti predchádzajúcemu open source riešeniu obrovský krok vpred. Čo sa mi páči je že všetky funkcie sú v hneď v cene. Oceňujem aj, síce pomalšie :) ale neustále zlepšovancie funkcionality eshopu. Samozrejmosťou je rýchla podpora. Jednoznačne tento systém odporúčam.

E-shop: www.bionatural.sk

Marek
Marek 19.10.2017
5 / 5

Super reseni, splnuje vse co potrebuju.

Import XML nastavili bezproblemove za par dni!

Jednoduche interni rozhrani pro administraci.

E-shop: www.bikestock.cz

Martin Huml
Martin Huml 19.10.2017
5 / 5

Postupně spouštíme 3 e-shopy a lepší spolupráci jsem ještě nezažil v tomto oboru. Žádní amatéři a navíc rychlé jednání s konečným řešením.

E-shop: obchod.hsflamingo.cz