Recenze a zkušenosti eshopu Clevero od Poski.com

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.75 / 5 (8 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Mirek
Mirek 19.09.2018
5 / 5

Pro výrobní firmu ve které mám shop na starosti, jsem vybral verzi Easy. Clevero jsem zvolil díky napojení na Pohodu i v základní verzi Easy.

Peter
Peter 27.08.2018
4 / 5

Prehledna grafika konfiguratoru mne nadchla. Objednaval jsem site proti hmyzu a vse probehlo v naprostem poradku. S dorucivaci spolecnosti mensi nedorozumneni, ale to je outsource a defacto se sw nema nic spolecneho. Clevero doporucuju.

Žaluzie
Žaluzie 22.08.2018
5 / 5

Pro svoje podnikání se stínící technikou jsem potřeboval e-shop s několika konfigurátory a dostal jsem mnohem více, než jsem čekal. Oproti konkurenci mají konfigurátory dotažené do posledního detailu, pomohou s plněním produktů a především mám e-shop, který lze neustále rozvíjet, upravovat. Velmi pozitivně hodnotím ovládání administrace a skvělou zákaznickou podporu.

Petr Dlouhý
Petr Dlouhý 17.08.2018
4 / 5

Přecházel jsem na Clevero z jiného eshopového řešení a určitě jsem s přechodem spokojen. Na shopu máme spoustu funkcí upravených na míru našemu CRM a vše funguje, tudíž mohu doporučit.

Zuzana Albertova
Zuzana Albertova 09.08.2018
5 / 5

Velká spokojenost s administrací e-shopu. Vše je jednoduše pochopitelné. Nejvíce jsem ocenila jak snadno se dají přidávat stránky v menu a naopak. Plus v případě dotazů pohotový zákaznický servis.

Jana Nová
Jana Nová 26.07.2018
5 / 5

Eshop Clevero mám už několik let a všechno skvěle funguje. Mají velmi přehlednou a jednoduchou administraci, která mi jinde chyběla. Loni mi dokonce začali dělat pro eshop marketing, který přináší hezké výsledky.

Robin
Robin 18.07.2018
5 / 5

Není asi co vytknout. Potřeboval jsem eshop na míru, starý už nevyhovoval. Přístup Ok, komunikace taky. Teď už připravují můj druhý eshop.

E-shop: https://www.lepidla-online.cz/

Denisa
Denisa 12.07.2018
5 / 5

100% spokojenost

S Clevero mám skvělou zkušenost, solidní přístup, odvedli kvalitní práci.

Mohu doporučit.