Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od ByznysWeb s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Hodnocení uživatelů
4.87 / 5 (68 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Vaclav Kostun
Vaclav Kostun 04.11.2014
5 / 5

Eshop od Bybyswebu pouzivame viac ako rok.Je to komplexny ale pritom prehladny a lachko editovatelny system. Nastavit ho a naplnit obsahom zvladla aj moja manzelka ktora nema ziadne skusenosti s web aplikaciamy. Aj SEO optimalizaciu sme zvladli samy. Pre Google je stranka dobre citatelna a dostali sme sa na popredne pozicie vo vyhladavani pre urcite klucove slova (bez nakladov). Praca s eshopom je intuitivna stabilna a rychla. Mame aj pozitivnu odozvu na technicku uroven stranky od firiem co nam ponukali reklamu, ako napriklad pripravenost eshopu pre mobily.

Jan 20.11.2014

Dobrý den,

opravdu se Vám líbí, co Vám Byznysweb vytvořil ? k té grafice opravdu nenacházím slov ...

Daniel Fajmon
Daniel Fajmon 15.09.2014
5 / 5

SPO-KO-JE-NOST :-)

Ani po skoro 3 letech jsem nenarazil na problém. Skvělá a rychlá komunikace i o víkendech, ochota nestandardních řešení a drobné úpravy zdarma.

Navíc za stejnou cenu hostuju i další jazykové mutace na vlastních doménách.

Dan 15.09.2014

Oprava. Po 2 letech :-)

Pavel
Pavel 24.06.2014
5 / 5

Na základě zkušeností s různými verzemi s Flox 2.0 naprostá spokojenost: + velmi intuitivní ovládání + rychlost systému + dostatečná možnost individualizace + vynikající technická podpora

Robert Walz
Robert Walz 22.04.2014
5 / 5

Skvělý a rychlý klientský přístup.

123 Hračka
123 Hračka 22.04.2014
5 / 5

Skvělý. Funguje spolehlivě!

Daniel Fajmon
Daniel Fajmon 22.04.2014
5 / 5

Po roce a půl nelituji. Skvělá komunikace, spousta funkcí v ceně, snadná implementace mých vlastních výmyslů :-)

Výhodou je neomezený počet jazykových verzí, přičemž každá může být na vlastní doméně (www.hopsej.cz www.hopsaj.sk)

Dražil
Dražil 17.04.2014
5 / 5

Maximální spokojenost se službami a funkcí.

Petr Pavlik
Petr Pavlik 31.07.2012
4 / 5

-perfektni a prijemne prostredi

-propracovane

-podpora velmi kvalitni

-vyborny system informacnich mailu

-mam trochu obavu z nedostatku mista a dalsich plateb

-bez obav bych doporucil

-z organizacnich duvodu musim budovat e-shop na jine domene