Recenze a zkušenosti eshopu ByznysWeb od IRISOFT SYSTEMS, s.r.o.

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Znáte jeho silné nebo slabé stránky?
Dejte nám o tom vědět, ohodnoťte tento e-shop.
Celkové hodnocení
4.89 / 5 (61 recenzí)

Vaše recenze a zkušenosti přidat recenzi

Ingrid Ševčíková
Ingrid Ševčíková 11.09.2015
5 / 5

Eshop máme už niekoľko rokov, sme veľmi spokojní. V prípade nejakých problémov alebo požiadaviek reagujú promptne, stále pridávajú nové funkcie v súlade s novými trendami v e-commerce a bez problémov poriadia aj s inými vecami, ako napr. adwords apd. Takže zatiaľ všetko fajn, ďakujeme.

E-shop: www.belora.sk

Ľudmila Žabková
Ľudmila Žabková 03.09.2015
5 / 5

Spoločnosť, ktorá ponúka vysoko profesionálne a kvalitné služby. Variabilitu a dokáže webovú stránku prispôsobiť požiadavke klienta. Veľkou devízou je ústretová komunikácia a odborné poradenstvo. Sme dlhoročnými klientmi, mali sme možnosť vyskúšať aj iných poskytovateľov, ale tak kvalitnú ponuku sme nenašli. Môžem jedine odporúčať, každému, kto potrebuje kvalitnú webovú stránku aj so službami, ktoré jej prevádzke sú nevyhnutné.

E-shop: www.stonozkovo.sk

Eva
Eva 03.09.2015
5 / 5

Mladý kolektiv, kt. sleduje aktuální trendy a nabízí tak skvělý redakční systém. Začínala jsem na Flox 1 a nyní využívám Flox 2 a nestačím se divit - mobilní aplikace, díky kt. pracuji i na dovolené :), nejmodernější design (bez grafika), každou chvíli nová funkce... Na supportu mile poradí, např. jak upravit obrázky apod.

Doporučuji nejen začínajícím podnikatelům :)

Irena Sejrková
Irena Sejrková 18.11.2014
5 / 5

ByznysWeb používáme už dlouhá léta a musím říct, že je to vynikající systém. Nepotřebujete žádného správce a je vše zvládnete skoro sami. Nemusíte čekat, až Vám na Vašich web stránkách někdo něco upraví, vše je operativní a rychlé. Zákaznická linka funguje bezvadně a celý systém je opravdu propracovaný.

Irena Sejrková
Irena Sejrková 11.11.2014
5 / 5

ByznysWeb používáme už dlouhá léta a musím říct, že je to vynikající systém. Nepotřebujete žádného správce a je vše zvládnete skoro sami. Nemusíte čekat, až Vám na Vašich web stránkách někdo něco upraví, vše je operativní a rychlé. Zákaznická linka funguje bezvadně a celý systém je opravdu propracovaný.

Vaclav Kostun
Vaclav Kostun 04.11.2014
5 / 5

Eshop od Bybyswebu pouzivame viac ako rok.Je to komplexny ale pritom prehladny a lachko editovatelny system. Nastavit ho a naplnit obsahom zvladla aj moja manzelka ktora nema ziadne skusenosti s web aplikaciamy. Aj SEO optimalizaciu sme zvladli samy. Pre Google je stranka dobre citatelna a dostali sme sa na popredne pozicie vo vyhladavani pre urcite klucove slova (bez nakladov). Praca s eshopom je intuitivna stabilna a rychla. Mame aj pozitivnu odozvu na technicku uroven stranky od firiem co nam ponukali reklamu, ako napriklad pripravenost eshopu pre mobily.

Jan 20.11.2014

Dobrý den,

opravdu se Vám líbí, co Vám Byznysweb vytvořil ? k té grafice opravdu nenacházím slov ...

Daniel Fajmon
Daniel Fajmon 15.09.2014
5 / 5

SPO-KO-JE-NOST :-)

Ani po skoro 3 letech jsem nenarazil na problém. Skvělá a rychlá komunikace i o víkendech, ochota nestandardních řešení a drobné úpravy zdarma.

Navíc za stejnou cenu hostuju i další jazykové mutace na vlastních doménách.

Dan 15.09.2014

Oprava. Po 2 letech :-)

Pavel
Pavel 24.06.2014
5 / 5

Na základě zkušeností s různými verzemi s Flox 2.0 naprostá spokojenost: + velmi intuitivní ovládání + rychlost systému + dostatečná možnost individualizace + vynikající technická podpora

Robert Walz
Robert Walz 22.04.2014
5 / 5

Skvělý a rychlý klientský přístup.

123 Hračka
123 Hračka 22.04.2014
5 / 5

Skvělý. Funguje spolehlivě!

Daniel Fajmon
Daniel Fajmon 22.04.2014
5 / 5

Po roce a půl nelituji. Skvělá komunikace, spousta funkcí v ceně, snadná implementace mých vlastních výmyslů :-)

Výhodou je neomezený počet jazykových verzí, přičemž každá může být na vlastní doméně (www.hopsej.cz www.hopsaj.sk)

Dražil
Dražil 17.04.2014
5 / 5

Maximální spokojenost se službami a funkcí.